Mai multe
De la: one_size, la data 2010-02-23 11:00:49neatza! doreste cineva pe langa cafea si niste minieclere cu crema de vanilie? Inainte sau dupa ce "rezolvam" soacra? |
||
|
nicossia Postat pe 23 Februarie 2010 11:04 |
||
|---|---|---|
De la: one_size, la data 2010-02-23 11:00:49neatza! doreste cineva pe langa cafea si niste minieclere cu crema de vanilie? |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 23 Februarie 2010 11:17 |
||
De la: nicossia, la data 2010-02-23 11:04:16De la: one_size, la data 2010-02-23 11:00:49neatza! doreste cineva pe langa cafea si niste minieclere cu crema de vanilie? poate pe soacra-ta ca a mea este bombonica! asa ca te las pe tine sa alegi daca inainte sau dupa! sau varianta b si inainte si dupa! sa avem putere sa ne luptam cu dihania!
|
||
|
|
||
|
one_size Postat pe 23 Februarie 2010 11:17 |
||
|
||
|
nicossia Postat pe 23 Februarie 2010 11:20 |
||
De la: one_size, la data 2010-02-23 11:00:49neatza! doreste cineva pe langa cafea si niste minieclere cu crema de vanilie? one-ule sa-ti dea d-zeu sanatate, eclerute si un ceiutz cald de la mamaia ... ce sa zic....I'm in heaven!
|
||
|
miss_darine Postat pe 23 Februarie 2010 11:21 |
||
De la: one_size, la data 2010-02-23 11:00:49neatza! doreste cineva pe langa cafea si niste minieclere cu crema de vanilie? eu eu eu,eu vreu!!!!!!! si te pup ca sa imi dai!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 23 Februarie 2010 12:59 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-02-23 11:21:45De la: one_size, la data 2010-02-23 11:00:49neatza! doreste cineva pe langa cafea si niste minieclere cu crema de vanilie? pt tine orice miss!
|
||
|
one_size Postat pe 23 Februarie 2010 13:45 |
||
De la: andreea_3, la data 2010-02-23 12:59:33De la: one_size, la data 2010-02-23 11:00:49neatza! doreste cineva pe langa cafea si niste minieclere cu crema de vanilie? iti dau si tie!
|
||
|
one_size Postat pe 23 Februarie 2010 13:46 |
||
Mai Ratato , te trezisi din amortire maica ? Iar te manca grija de mine ? Vad calergatura nu te-a omorat inca , dar mai ai putin si vei da ,, ortu ' popii '' ducand graija altora ! Dupa cum ti-am mai spus vezi-ti maica de treburile tale , si nu te mai baga atata in seama , mai ales cand nu esti intrebata ! Bine puiule ? So beter sau mai bine dute si So bye , bye !!!!!
|
||
|
kudika068864 Postat pe 23 Februarie 2010 14:17 |
||
Draga One size multumesc de oferta , as dori si eu miniecler ! Nu am mai mancat demult ! Inainte cand eram ,, tinerica '' asa ca voi , pe vremea lui Pingelica , faceam si au des eclere ? Si dragele mele iar a aparut,,Isteata '' de Ratata ! Iar nu mai e lume in piata si se pare ca are chef de cearta ! Va pupa Mamaia si va doreste o dupa amiaza placuta ! Chiar si tie Ratato ! Asta e pentru Ratata
|
||
|
kudika068864 Postat pe 23 Februarie 2010 14:23 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-23 14:17:59Mai Ratato , te trezisi din amortire maica ? Iar te manca grija de mine ? Vad calergatura nu te-a omorat inca , dar mai ai putin si vei da ,, ortu ' popii '' ducand graija altora ! Dupa cum ti-am mai spus vezi-ti maica de treburile tale , si nu te mai baga atata in seama , mai ales cand nu esti intrebata ! Bine puiule ? So beter pai cum sa ma iau de altcineva, ca nu e alta mai prostuta pe aici, care sa ma agaseze cu prostia afisata la mare rang |
||
|
ratatat Postat pe 23 Februarie 2010 17:07 |
||
Asculata RATATO ! Nu esti tu nici pe departe abilitata sa judeci si sa dai calificative altor persoane ! Daca ai impresia ca ai acesta calitate si esti atata de ,, INTELIGENTA '' te inseli mamica ! Si ai dat inca odata dovada de ,, BUNA CRESTERE '' : vorbeti neantrebata , pui etichete oamenilor pe care nu-i cunosti si nu ai caderea sa-i judeci ! Eu nu te-am facut deocamdata PROASTA , dar ceea ce pot spune cu siguranta despre tine este ca esti PROST CRESCUTA si LIPSITA DE EDUCATIE in special de cei 7 ani de acasa ! Nu stiu cum iti permiti tu sa jignesti in halul asta ! Du-te maica inapoi la piata , cauta-ti tovarasii de balacareala si lasa-ne pe noi in pace sa purtam un dialog civilizat ! Du-te maica , Du-te invartindu-te si sa vii inapoi cand te-oi chema eu ! Hai pa !!!!
|
||
|
kudika068864 Postat pe 24 Februarie 2010 06:58 |
||
Si buna dimineata fetelor ! Azi e o zi frumoasa , desi s-a aratat un mic norisor ( RATATA ) dar il ignoram nu ? Haideti la ceai de tei si soc , si o cafeluta buna , buna ! One draguta azi cu ce ne mai rasfeti ? Va doresc o zi cat mai linistita si placuta ! Mamaia !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 24 Februarie 2010 07:03 |
||
.....
|
||
|
casey_cat Postat pe 24 Februarie 2010 07:03 |
||
| Pisicuta mica esti bine venita si tu in ,, club '' ! Srveste draguta si tu un ceai sau o cafeluta ! Prajiturelele le asteptam de la One ! Sa ai o zi buna ! Mamaia | ||
|
kudika068864 Postat pe 24 Februarie 2010 07:16 |
||
| daca sotul tau i-o "taie" fa si tu asta de cate ori ai ocazia, intr-un mod elegant desigur. | ||
|
dragdana Postat pe 24 Februarie 2010 07:52 |
||
Neata fetili! Trec si eu rapid pe la voi sa beau o cafeluta facuta de Mamaia, saru`mana. Imi pare rau ca ieri am ratat minieclerele dar sper sa ne rasfete si azi One cu ceva bun Am avut un week-end incendiar si un inceput de saptamana de calvar! Na ca fac si versuri! Am luat-o razna Asa cum v-am spus, vineri seara am fost la o prezentare de produs in club Fratteli la Bucuresti, unde a fost bestial! I-am cunoscut personal pe Horia Brenciu, Oana Cantacuzino si Alexandru Mironov! si asta consider eu ca este un castig pentru mine. Dar de luni....mi-a iesit pe nas: sedinte, meeting-uri, analize Va pup si poate reusesc sa mai intru, sa povestim
|
||
|
gina37 Postat pe 24 Februarie 2010 09:30 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-24 07:03:15Si buna dimineata fetelor ! Azi e o zi frumoasa , desi s-a aratat un mic norisor ( RATATA ) dar il ignoram nu ? Haideti la ceai de tei si soc , si o cafeluta buna , buna ! One draguta azi cu ce ne mai rasfeti ? Va doresc o zi cat mai linistita si placuta ! Neatzaaaa!!!!Pai vad ca dumneavoastra nu prea il ignorati:)eu azi nu am chef de munca,e cam innorat afara si ma ia somnul:)si astept ziua de maine ca plec la munte in team-building Am un week-end foarte aglomerat:) asa ca o sa ne auzim luni!!!va pupic pe toate si o rog pe one sa imi pastreze si mie bunatatile care le aduce pana luni |
||
|
andreea_3 Postat pe 24 Februarie 2010 09:52 |
||
Andreea mamica , ia o cafeluta si poate iti trece somnul ! Ce frumos de tine , incepi weekend-ul mai repede ! Iti doresc sa ai parte de multa distractie ! Cat priveste ,, norul '' cand incepe sa stropeasca trebuie sa deschizi umbrela nu ? Ca daca nu si-o ia in cap si chiar te crede fraiera ! Ginuta , ce frumos ! Pacat ca noi suntem departe de astfel de evenimente ! Mie imi pare rau ca la noi luni s-a jucat AMADEUS cu Bleont si nu am apucat sa merg ! Si la noi azi e mare vanzoleala ! Are loc marea sedinta in care se hotaraste soarta celor ,, 300 '' si se completeaza liste de tot felul ! Asteptam ziua de maine sa vedem ce vor hotara ,, boss-ii ''. Ah fetelor am uitat sa va spun : Bebita ( viitorul nepotel sau nepotica ) a inceput sa dea semne maica-si ca e sportiv ! L-a simtit miscand prima oara pe 14 , chiar de Valentine's .Sunt foarte incantati ! Acum inchei ca fug la treaba 1
|
||
|
kudika068864 Postat pe 24 Februarie 2010 10:58 |
||
Buna fetele vroiam sa va zic ca socrela voastra draga....de care cred ca nu va e dor....s-a mutat pe kidz la subiectul Soacrele astea.... sa le spuna fetelor de acolo ce fete sunt aici
|
||
|
DydiG Postat pe 24 Februarie 2010 11:08 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-24 10:58:40Andreea mamica , ia o cafeluta si poate iti trece somnul ! ce frumos de bebita!!cred ca abia asteptati sa fiti bunicuta:)multumesc pentru urari...mai mi-a trecut somnul dar nu si lenea
|
||
|
andreea_3 Postat pe 24 Februarie 2010 11:19 |
||
Eu ca eu , ca nu prea am timp sa ma gandesc , dar fi-miu e super incantat ! Si viitoarea mamica la fel ! Stiti ce efoarte ciudat , cred ca si cainele nostru si-a dat seama ca la ea in ,, burtica '' e ceva ! Cum prinde ocazia cum sare langa ea in pat si se cuibareste , parca ar pazi-o ! Sau doar imi imaginez eu asta ? Ce parere aveti ? Andreea , gandeste-te ca va foarte frumos acest week-end si cum te vei distra , si-ti va trece lenea ! One azi nu ne rasfata cu nimic ! Nici oprajiturica , nici o placintica ........
|
||
|
kudika068864 Postat pe 24 Februarie 2010 12:02 |
||
Am o idee ! Hai sa le cuplam pe cele doua certarete : RATATA SI SOACRA MINUNE ! Ar fi atat de ocupate sa se certe incat ne-ar lasa pe noi in pace nu ? Se pare ca sunt de acelasi CALIBRU !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 24 Februarie 2010 12:05 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-24 10:58:40Andreea mamica , ia o cafeluta si poate iti trece somnul ! Vad ca tu nu esti incantata ca a miscat bebele, ci precizezi ca "ei sunt incantati". Pariez ca mai tarziu o sa spui despre bebe ca e " incapatanat sau lenes ca maica-sa" sau alte defecte datorate mamei. In final , nora si copilul o sa-i inghiti cu greu. As vrea sa fie altfel, dar nu prea cred. |
||
|
ratatat Postat pe 24 Februarie 2010 15:14 |
||
nu stiu dc exista o rezolvare la problema ta pt ca eu inca nu am gasit-o asa ca dc afli zi si mie.A mea soacra nu e chiar asa da ....
|
||
|
monipistea Postat pe 24 Februarie 2010 16:22 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-24 12:02:16Eu ca eu , ca nu prea am timp sa ma gandesc , dar fi-miu e super incantat ! Si viitoarea mamica la fel ! ce frumos!!cred ca si catelusul simte intr-adevar!stiti doar ca sunt animale foarte inteligente:)iar daca catelul o iubeste pe viitoare nora ar trebui sa o iubiti si dumneavoastra si sa mai lasati de la dumneavoastra ca suntti mai matura si mai inteleapta!:)gata...inca o juma de ora si apoi e mini-vacanta!!!!!!! o sa beau si in cinstea voastra la munte!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 24 Februarie 2010 16:29 |
||
| Mutati-va in alta tara! Eventual in America pe undeva sau in Australia! Alta cale nu cred ca exista. | ||
|
ride_it Postat pe 24 Februarie 2010 18:38 |
||
o data mutata la voi....mutata ramane......ignor=o pur si siimplu.....nu are rost sa-ti complici viata...sa inteleg ca e singurul baiat??sotul tau mai are frati?pt ca daca...nu...e de inteles...te inteleg perfect...:)))) tot pt ca e "baiatu' lu mama" rabdare....
|
||
|
bogadish Postat pe 24 Februarie 2010 19:05 |
||
| IN TOT CEEA CE SPUI SI FACI SA TE GANDESTI CA TIMPUL TRECE FOARTE REPEDE SI CA MAINE AI SA FII SI TU IN LOCUL EI SFAT: RASPUNDE-I CA SI CUM TI-AI RASPUNDE TIE PESTE ANI! sau Ce tie nu-ti place aluia nu-i face ! calmeaza-te ca ai sa-i faci rau copilului pe cre il vei aduce pe lume cand ii vorbesti gandeste-te ca micutul te aude sau citeste despre copilul intrauterin pe net: el aude tot! | ||
|
MIMI1958 Postat pe 24 Februarie 2010 20:47 |
||
|
Neata! Am ajuns prima, asa ca am facut cafea, ceai si cappucino pentru toata lumea! Am adus si ciocolata amaruie si strudele cu mar. Va doresc o zi minunata! Felicitari Mamaie pentru primul contact cu mica minune! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati!
|
||
|
gina37 Postat pe 25 Februarie 2010 08:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Poate un copil sa mentina o casnicie? | 36 | De la: catalina69 11 Noiembrie 2009 13:40 |
| trec printr-o despartire foarte grea | 26 | De la: kudika_958264 12 August 2014 15:14 |
| foarte suparata si dezamagita | 21 | De la: visitor 25 Iulie 2009 02:30 |
|
|
||
| ???Ce sa fac??? | 46 | De la: Anna29 19 Martie 2010 14:44 |
| Ceva foarte ciuda | 57 | De la: luchianramona 9 Mai 2011 17:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.