Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

Am citit cam tot
Soacra ? Nu ati avut niciuna ca a mea
Soacra mea a dupa 20 de ani casat cu fiul sau a luat in brate amanta lui barbatumeu si s- a pupat cu ea si ce mai a vrut sa-l desparta de mine Noi avind 2 copi maricei
Nici acum nu inteleg cum a putut
Am fost dupa mine gospodina supla frumuoasa BLA BLA BLA si aduceam si bani in casa si ce daca
O SOACRA E BUNA SUB PAMINT
CHIAR NICI SCUIPATUL NOSTRU NU-L MERITA
kudika175746
Postat pe 30 Aprilie 2010 17:34
Inseamna ca si ea a fost ca si amanta la viata ei si aceeasi educatie i-a transmis si sotului tau, chiar daca s-a dat in fapt mai tarziu.
Macar la copii sa se fii gandit daca avea ce avea cu tine. O specie umana care ar trebui eutanasiata, precum cainii bolnavi. Bineinteles, ma refer la cele care vor sa fie ele supreme in casnicia copiilor lor.
Si eu sunt "binecuvantata" de o scorpie de soacra:in fata miere si la spate fiere. Are doi copii, 1 baiat si 1 fata, dar a facut DIFERENTE ENORME intre ei, chiar daca fii-sa e plecata din tara. Mi-a mancata toata tineretea, dar oricum Dumnezeu ii va da cu varf si indesat pentru cele ce ne-a facut. Deja, termenul scadent pentru plata se apropie.

quantex
Postat pe 30 Aprilie 2010 21:17
Neatza mandrelor! Nici macar soacra de serviciu nu mai da pe aici?

Postat pe 3 Mai 2010 07:28
am venit io! cu o cafea si cu o felie de tort diplomat!
one_size
Postat pe 3 Mai 2010 10:40
De la: miss_darine, la data 2010-04-29 20:22:00
De la: scorpio67, la data 2010-04-29 20:12:56
De la: one_size, la data 2010-04-29 10:30:05mai traieste dihania?

Care dihanie , fata? Aia care revenise in chip de barbat?

cred ca se refera la socrosenia care trebuia ucisa de initiatoarea topicului

si nu numai ma refer la toate dihaniile de soacre care se poarta urat cu nurorile!
one_size
Postat pe 3 Mai 2010 10:43
Sunt suparata mar ca s-a stricat sezatoarea , Nici Gina nu mai vine, dar ma bucur ca ati venit macar voi .

Postat pe 3 Mai 2010 12:15
De la: one_size, la data 2010-05-03 10:43:02
De la: miss_darine, la data 2010-04-29 20:22:00
De la: scorpio67, la data 2010-04-29 20:12:56
De la: one_size, la data 2010-04-29 10:30:05mai traieste dihania?

Care dihanie , fata? Aia care revenise in chip de barbat?

cred ca se refera la socrosenia care trebuia ucisa de initiatoarea topicului

si nu numai ma refer la toate dihaniile de soacre care se poarta urat cu nurorile!

N-a decedat nici una ca altfel sarbatoream pe aici!

Postat pe 3 Mai 2010 12:16
De la: scorpio67, la data 2010-05-03 12:15:13Sunt suparata mar ca s-a stricat sezatoarea , Nici Gina nu mai vine, dar ma bucur ca ati venit macar voi .

Eu mai am putin si crap Sunt ramasa singura si am treaba multa! Dar imi face placere sa va revad
gina37
Postat pe 4 Mai 2010 10:20
Ei, asa da ! Mai trag putin de voi si se intregeste sfatul la loc! Pup fetele si in dimineatza asta!

Postat pe 5 Mai 2010 07:40
De la: scorpio67, la data 2010-05-05 07:40:17Ei, asa da ! Mai trag putin de voi si se intregeste sfatul la loc! Pup fetele si in dimineatza asta!

pup si eu dragalasele
asa imi doresc concediu mi-a obosit neuronu'
miss_darine
Postat pe 5 Mai 2010 12:50
poooop si eu fetele!!nu am mai intrat demult pentru ca si eu am o gramada de treaba la munca....dar vad ca au revenit fetele vechi la discutie!ultima oara vorbeati de niste retete,ati mai postat ceva?trebuie sa ma apuc si eu de gatit,asa ca dati-mi ceva usor de facut;)))pupici
andreea_3
Postat pe 5 Mai 2010 19:56
Eu am incheiat cu bunatatile, dieta severa pentru bila .

Postat pe 6 Mai 2010 08:06
Neata fetele! Sunt deja ametita si la voi totul se petrece cu viteza luminii? Ca eu sunt invartita si lasata Parca sunt miriapod: fac mai multe lucruri deodata
Andreea cand vreau ceva iute de facut: cartofi taranesti cu piept de pui la gratar.
mai tarziu iti spun si cum se fac cartofii, asta daca nu stii deja
gina37
Postat pe 6 Mai 2010 10:10
draga de tine!!! Fa ori si ce dar nu o lasa la tine in casa!Si bucurate pana sotul este pe "partea"ta..
kudika019911
Postat pe 6 Mai 2010 16:40
Buna fetele,Buna,gina!si la mine totul se petrece foarte repede si nu mai stiu ce sa fac mai repede...astazi am luat o pauza si imi mai fac si eu de cap,ca sunt singurica la munca....Astept sa imi dai reteta de cartofi taranesti...nu prea stiu sa fac multe,decat supe,ciorbe si mazare:))))))))si crema de zahar ars;)nasol scorpio,dar lasa ca e bine pentru sanatatea ta!eu ar trebui sa tin dieta ca sa mai slabesc un pic ,dar nu prea se tin de mine dietele!iar seara cand ajung acasa dau iama in frigider si daca imi si gateste soacra o sa ajung in cativa ani o balena
Va pupic si week-end frumos!!sa va distrati si relaxati!
andreea_3
Postat pe 7 Mai 2010 14:14
Neatza , doamnelor! iar nu e nimeni pe aici? OFFFFFF, n-am cu cine ma conversa!

Postat pe 10 Mai 2010 09:08
Buna dimi fetelor ! A revenit Mamaia ! Din pacate am avut niste probleme cu tata , care continua si acum si nu am mai avut timp si nici chef de palavrageala ! Dar gata ! Azi fac cinste ! Ieri a fost ziua mea ! Am chefuit putin la lucru cu colegii ! Liber la cafea , ceai , prajituri si vin . Pupa Mamaia !
kudika068864
Postat pe 11 Mai 2010 06:58
De la: kudika068864, la data 2010-05-11 06:58:23Buna dimi fetelor ! A revenit Mamaia ! Din pacate am avut niste probleme cu tata , care continua si acum si nu am mai avut timp si nici chef de palavrageala ! Dar gata ! Azi fac cinste ! Ieri a fost ziua mea ! Am chefuit putin la lucru cu colegii ! Liber la cafea , ceai , prajituri si vin . Pupa Mamaia !

La multi ani, sanatate si putere sa le duci pe toate !

Postat pe 11 Mai 2010 07:22
De la: kudika068864, la data 2010-05-11 06:58:23Buna dimi fetelor ! A revenit Mamaia ! Din pacate am avut niste probleme cu tata , care continua si acum si nu am mai avut timp si nici chef de palavrageala ! Dar gata ! Azi fac cinste ! Ieri a fost ziua mea ! Am chefuit putin la lucru cu colegii ! Liber la cafea , ceai , prajituri si vin . Pupa Mamaia !

La multi ani cu sanatate si multumiri sufltesti! Ce face viitoarea mamica? Cum evolueaza sarcina?
gina37
Postat pe 11 Mai 2010 09:10

La multi ani! sa fi sanatoasa, iubita si tot ce iti doresti sa se indeplineasca
miss_darine
Postat pe 11 Mai 2010 09:14
Buna dimi fetelor ! Multumesc de urari ! Va invit la ceai , cafeluta si un covrig. La mine la servici s-au schimbat cateva lucruri . Am un nou sef care e pe langa probleme cu totul , dar e SEF , mai am o colega noua care saracuta si ea e pe langa problematica asa ca in afar de faptul ca ne-am inmultit in birou si aproape ne calcam in picioare , nimic nu s-a schimbat ! Treaba tot eu o fac . Nici sa scriu pe forum nu prea pot ca seful e cu ochii pe monitorul meu .Si-a pus birou in asa fel incat are ,, vedere ' la ce am eu pe ecran . Asa ca dimineat pana vin ei , sau daca prind un moment cand nu sunt in birou mai pot scrie si eu cate ceva . Viitoarea mamica e bine , in iunie vor face cununia civila , in iulie se naste aia mica , iar in septembrie va fi cucnunia religioasa si botezul , asa ca am un an plin . Sper doar sa am putere sa le rezolv pe toate si sa nu se intample nimic cu tata . Va pup , mi-au venit colegii !
kudika068864
Postat pe 12 Mai 2010 07:00
De la: kudika068864, la data 2010-05-12 07:00:27Buna dimi fetelor ! Multumesc de urari ! Va invit la ceai , cafeluta si un covrig. La mine la servici s-au schimbat cateva lucruri . Am un nou sef care e pe langa probleme cu totul , dar e SEF , mai am o colega noua care saracuta si ea e pe langa problematica asa ca in afar de faptul ca ne-am inmultit in birou si aproape ne calcam in picioare , nimic nu s-a schimbat ! Treaba tot eu o fac . Nici sa scriu pe forum nu prea pot ca seful e cu ochii pe monitorul meu .Si-a pus birou in asa fel incat are ,, vedere ' la ce am eu pe ecran . Asa ca dimineat pana vin ei , sau daca prind un moment cand nu sunt in birou mai pot scrie si eu cate ceva . Viitoarea mamica e bine , in iunie vor face cununia civila , in iulie se naste aia mica , iar in septembrie va fi cucnunia religioasa si botezul , asa ca am un an plin . Sper doar sa am putere sa le rezolv pe toate si sa nu se intample nimic cu tata . Va pup , mi-au venit colegii !

Spor la munca!

Postat pe 12 Mai 2010 08:30
La multi ani cu intarziere si multa santate tatalui dumneavoastra!! :
andreea_3
Postat pe 12 Mai 2010 10:50
Multumesc fetelor inca odata pentru urari ! Spor la treaba este , vrand nevrand .Va Mamaia, pe maine dimineata .
kudika068864
Postat pe 12 Mai 2010 11:50
Buna dimi fetelor ! Multumesc si tie Andreea pentru urari .Am pus de cafea si ceai , am luat vesnicii covrigi , ca cine stie poate maine , poimaine o sa mai mancam doar gaura de la ei . Asa ca ............... poftiti si serviti ! Cred ca si voua va este lehamite de ce se intampla in tara asta nu ? Dar mergem pe principiul : Ei se fac ca ne platesc , noi ne facem ca muncim ! nu ? Eu una sunt satula de toate nedreptatile ! Noul meu sef si noua co;ega , habar nu au de nimic , stau toata ziua pe net , ma mai deranjeaza si pe mine de la lucru , si au niste lefuri de te doare mintea ! Si culmea tot ei nu sunt multumiti ! Cat am fost in medical , ma sunau aproape zilnic sa ma intrebe cumm sa rezolve anumite treburi . Dar asta e ! Sper totusi ca romanii sa se trezeasca din aceasta adormire si sa faca ce trebuie facut ! Asa ca in '89 ! Va pupa Mamaia .
kudika068864
Postat pe 13 Mai 2010 06:55
De la: kudika068864, la data 2010-05-13 06:55:39Buna dimi fetelor ! Multumesc si tie Andreea pentru urari .Am pus de cafea si ceai , am luat vesnicii covrigi , ca cine stie poate maine , poimaine o sa mai mancam doar gaura de la ei . Asa ca ............... poftiti si serviti ! Cred ca si voua va este lehamite de ce se intampla in tara asta nu ? Dar mergem pe principiul : Ei se fac ca ne platesc , noi ne facem ca muncim ! nu ? Eu una sunt satula de toate nedreptatile ! Noul meu sef si noua co;ega , habar nu au de nimic , stau toata ziua pe net , ma mai deranjeaza si pe mine de la lucru , si au niste lefuri de te doare mintea ! Si culmea tot ei nu sunt multumiti ! Cat am fost in medical , ma sunau aproape zilnic sa ma intrebe cumm sa rezolve anumite treburi . Dar asta e ! Sper totusi ca romanii sa se trezeasca din aceasta adormire si sa faca ce trebuie facut ! Asa ca in '89 ! Va pupa Mamaia .

Neatza ! Multam de covrigei! Ai dreptate! Daca oamenii nu vor face nimic si covrigii vor deveni un lux!
Caricatura asta de guvern fanariot trebuie daramat!

Postat pe 13 Mai 2010 07:21
De la: kudika068864, la data 2010-05-13 06:55:39Buna dimi fetelor ! Multumesc si tie Andreea pentru urari .Am pus de cafea si ceai , am luat vesnicii covrigi , ca cine stie poate maine , poimaine o sa mai mancam doar gaura de la ei . Asa ca ............... poftiti si serviti ! Cred ca si voua va este lehamite de ce se intampla in tara asta nu ? Dar mergem pe principiul : Ei se fac ca ne platesc , noi ne facem ca muncim ! nu ? Eu una sunt satula de toate nedreptatile ! Noul meu sef si noua co;ega , habar nu au de nimic , stau toata ziua pe net , ma mai deranjeaza si pe mine de la lucru , si au niste lefuri de te doare mintea ! Si culmea tot ei nu sunt multumiti ! Cat am fost in medical , ma sunau aproape zilnic sa ma intrebe cumm sa rezolve anumite treburi . Dar asta e ! Sper totusi ca romanii sa se trezeasca din aceasta adormire si sa faca ce trebuie facut ! Asa ca in '89 ! Va pupa Mamaia .

I-auzi cica o deranjeaza de la lucru. Pai nu spuneai ca te faci ca lucrezi, si ei ca te platesc?
Inchide atunci gura si nu te mai plange "ca ma deranjeaza de la lucru"
Cata ipocrizie si falsitate la femeia asta. Daca esti asa de buna, si toti te intreaba pe tine, cum de ai mereu sefi? trebuia si tu pana acu sa fii sefa, la varsta ta....
Ha ha
ratatat
Postat pe 14 Mai 2010 11:14
De la: ratatat, la data 2010-05-14 11:14:40

I-auzi cica o deranjeaza de la lucru. Pai nu spuneai ca te faci ca lucrezi, si ei ca te platesc?
Inchide atunci gura si nu te mai plange "ca ma deranjeaza de la lucru"
Cata ipocrizie si falsitate la femeia asta. Daca esti asa de buna, si toti te intreaba pe tine, cum de ai mereu sefi? trebuia si tu pana acu sa fii sefa, la varsta ta....
Ha ha

Si eu am fost in situatia ei si n-am avut loc la sefie de o haita de matracuce sapatoare si barfitoare, eram buna doar sa le ridic din umbra dar nu sa si recunoasca ca am merite mai mari ca ele.Si nu toti cei bine pregatiti doresc sa ajunga sefi.Inca se mentin pila , spaga si nepotismul in sistemele de promovare in functii de conducere in institutiile romanesti.

Postat pe 14 Mai 2010 11:21
Ce sa zic, e posibil sa fie asa, zic doar ca e posibil, dar nu va deranjeaza falsitatea cu care vorbeste despre faptul ca e cea mai buna, perfecta, si ca ceilalti nu stiu nimic?
Nu am vazut in comentariile ei sa spuna vreodata ca a gresit un lucru cat de mic.
Eu una m-am saturat de soacre "perfecte" : destepte,muncitoare, bune gospodine, descurcarete, ...s.a.m.d
ratatat
Postat pe 14 Mai 2010 11:29
cele mai perfecte soacre sunt alea de nu se baga in casnicia si relatiile copiilor!
one_size
Postat pe 14 Mai 2010 11:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce se despart atat de des oamenii in ziua de azi? 60 De la: Cassey_ 24 Mai 2009 14:18
Regasirea de sine.... 4 De la: kudika_3540 12 Noiembrie 2012 12:33
nu pot sa renunt la el. ce pot sa fac? 26 De la: kudika037917 10 Iulie 2009 03:48
e complicat 84 De la: maimai_no1 11 Septembrie 2011 00:18
te rog elibereaza-mi inima.......... 16 De la: cotyca 25 Septembrie 2009 09:55