Setari Cookie-uri

morr!!:(((((((((((((((

eu una cred ca exista un motiv mai serios pentru care ti-a dat papucii... numai ca acum a gasit si el momentul. NU fi atat de naiva. Nu te mai vroia daca ti-a dat papucii dintr-o prostie. Ca sa te convini poarta o discutie cu el si vezi ce are de zis.
kudika053499
Postat pe 23 Octombrie 2009 15:55
De la: baiat_anonim, la data 2009-10-20 20:40:19eu pun pariu cu tine ca nu o sa mori fara el, decat daca el e vreun organ vital sau vreun factor de mediu ... nu dispera, viata poate continua si fara respectivul baiat. (acu sa nu te arunci de la etaj sau sa faci vreo alta prostie de genu asta ca sa imi dovedesti ca ma insel si sa castigi pariul )

sa sti ca ai castigat pariul :))
imi este mult mai bine fara el..desi cateodata apar amintiri placute zic eu..
viata merge inainte
mara19
Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:19
De la: mikydutza0202, la data 2009-10-21 16:12:00ancutzykaa ce faci?????de ce n ai mai scris nik ?:-o
cum decurg lukrurile??????

lucrurile decurg destul de bine..sa stiti ca mi`am lasat venele sa creasca
si mi`am dat seama ca este mai bine fara el
pacat de unele amintiri
mara19
Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:21
De la: ancutzykaa, la data 2009-10-03 00:48:01dak erai din orasu meu si te cun...iti dadeam..da asa :|

ai timp de o relatie serioasa...niciodata in viata ta sa nu lasi un barbat sa iti dea o palma trebuie sa fi respectata in primul rind....of fratilor unde sunt vremurile de altadata
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:41
ma bucur ca am castigat pariul , da tu cred ca te bucuri mai tare ca pariul n-a avut o miza. oricum.. ai spus de cateva ori ca e pacat de amintirile frumoase. eu zic sa le pretuiesti pt ca viata se bazeaza in principal pe amintiri, fara amintiri nu avem trecut si fara trecut n-avem nici viitor. (chiar daca nu esti de acord cu ce am zis acum, o amintire frumoasa tot e mai buna decat una urata )
baiat_anonim
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:16
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 13:41:26
De la: ancutzykaa, la data 2009-10-03 00:48:01dak erai din orasu meu si te cun...iti dadeam..da asa :|

ai timp de o relatie serioasa...niciodata in viata ta sa nu lasi un barbat sa iti dea o palma trebuie sa fi respectata in primul rind....of fratilor unde sunt vremurile de altadata

vremurile de altadata.... ca atunci cand femeia crestea copii si barbatul vana mamuti?; ca atunci cand femeia tesea si barbatul era la razboi cu romanii, turcii, ungurii, sau cine dracu o mai vrut sa ne violeze tara? ca atunci cand femeia era adesea casnica si barbatul sapa in mina? ca atunci cand singura ambitie a femeii era sa isi gaseasca un sot(bou) cu slujba(bani)?

cand in trecut, in stresul primitiv de altadata, s-a intamplat ca femeia sa nu fi primit una peste cap?

p.s. nu-s misogin, da vreau sa subliniez ca in conditii grele oricine poate ceda, indiferent de sex (n-ati auzit de barbati loviti de femei? ).

sunt de acord, o femeie nu ar trebui sa fie lovita de un barbat, si chiar mai mult, nimeni nu ar trebui sa fie lovit de nimeni, dacat daca merita...
baiat_anonim
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:42
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-24 18:42:57

vremurile de altadata.... ca atunci cand femeia crestea copii si barbatul vana mamuti?; ca atunci cand femeia tesea si barbatul era la razboi cu romanii, turcii, ungurii, sau cine dracu o mai vrut sa ne violeze tara? ca atunci cand femeia era adesea casnica si barbatul sapa in mina? ca atunci cand singura ambitie a femeii era sa isi gaseasca un sot(bou) cu slujba(bani)?

cand in trecut, in stresul primitiv de altadata, s-a intamplat ca femeia sa nu fi primit una peste cap?

p.s. nu-s misogin, da vreau sa subliniez ca in conditii grele oricine poate ceda, indiferent de sex (n-ati auzit de barbati loviti de femei? ).

sunt de acord, o femeie nu ar trebui sa fie lovita de un barbat, si chiar mai mult, nimeni nu ar trebui sa fie lovit de nimeni, dacat daca merita...

dragul meu...nici o vreme de altadata....eu una nu am luat o palma in viata mea...si am facut si greseli..am mintit...totul vine de la a fi respectat...daca exista respect..atunci nu exista motive de bataie...de dat peste ceafa...si...ca parere....orice om greseste...nu merita sa fie batut ....
cristiana_cris
Postat pe 25 Noiembrie 2009 13:14
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-25 13:14:04
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-24 18:42:57

dragul meu...nici o vreme de altadata....eu una nu am luat o palma in viata mea...si am facut si greseli..am mintit...totul vine de la a fi respectat...daca exista respect..atunci nu exista motive de bataie...de dat peste ceafa...si...ca parere....orice om greseste...nu merita sa fie batut ....

poate n-ai intalnit inca persoana potrivita..ma gandesc ca-ti pare bine..dar nu esti totusi curioasa? . eu sunt de parere ca o palma peste cap azi iti poate fi de ajutor maine..
baiat_anonim
Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despartire din cauza parintilor lui.. 14 De la: kudika_970863 12 Septembrie 2014 15:08
Sa-l pun la incercare? 39 De la: razz 13 Martie 2011 16:14
Ne iubim dar nu stim sa aratam lucru asta :( 18 De la: kudika193200 5 Iunie 2010 16:28
Iubire vs. obisnuinta 38 De la: adelynnee 24 Iunie 2012 17:36
Despartire dupa 3 ani 31 De la: Apadeploaie 23 August 2012 00:34