Mai multe
|
iubirea este un termen atat de relativ si de subectiv incat nu stiu cum as putea-o defini. in viata noastra experimentam multe forme de iubire: incepand cu prima care ne este cunoscuta iubirea fata de parinit, apoi iubirea fata de oamenii din jur prieteni, iubirea fata de o meserie anume, iubirea fata de animalul de casa care ne tine mereu companie si daca suntem norocosi iubirea fata de o persoana de sex opus, care e cea mai pasionala si mistuitoare dintre toate. vreau sa cred ca am trait aproape toate formele de iubire si ca sunt un om care ste sa iubeasca. din fire sunt o persoana foarte pasionala. da, iubesc oamenii din jurul meu, il iubesc pe acel "el", iubesc rasariturile de soare iubesc acele mici detalii care defapt sunt uneori esenta, iubesc viata pt ca m-a rasplatit cu atat de multe lucruri si incerc sa dau inapoi macar o parte din ceea ce am primit eu, iubesc literatura clasica pt ca-mi da speranta sa cred intr-o iubire de genul "forever and ever", o iubesc pe prietena mea ce mai buna pt ca a stiut sa fie mereu langa mine, iubesc soarele si totodata si fulgii de nea, iubesc copii mici care rad, iubesc sa merg cu trenul si as putea sa continuii cu inca multe alte lucruri pe care le iubesc si ma bucur ca sunt capabila sa iubesc fara sa ascund asta, fara sa cred ca e demodat sa accepti asta si fara sa-mi para rau ca am iubit ceva indiferent de ce s-ar putea intampla....pt ca cred ca e mai bine sa fii o persoana care sa stie cum e sa iubeasca chair daca ai suferit la un momentdat decat sa nu stiii sa iubesti deloc. |
||
|
iiioanaa Postat pe 14 Octombrie 2009 16:21 |
||
|---|---|---|
| Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat | ||
|
mysa20 Postat pe 14 Octombrie 2009 17:04 |
||
|
Un singur cuvant ne elibereaza de toate greutatile si durerile din viata: Acel cuvant este dragostea Iubim pentru ca este singura aventura adevarata. |
||
|
|
||
|
maria_ion55 Postat pe 14 Octombrie 2009 17:06 |
||
|
Un singur cuvant ne elibereaza de toate greutatile si durerile din viata: Acel cuvant este dragostea Iubim pentru ca este singura aventura adevarata. |
||
|
maria_ion55 Postat pe 14 Octombrie 2009 17:07 |
||
|
Nimic nu este mai frumos ca iubirea! Trebuie doar sa stii sa o apreciezi si sa o faci sa creasca zilnic. Iubeste-i pe cei care iti schimba viata.Am o viata plina de iubire si implinire alaturi de sotie si de cei doi fii care ii avem impreuna care au facut ca iubirea noastra sa aiba un sens |
||
|
dodolyna Postat pe 14 Octombrie 2009 17:10 |
||
|
...iubirea...un cuvant complex ce cuprinde toate sensurile vietii,ce ne lumineaza de mici si ne face sa o luam pe calea dreapta intotdeauna...deci iubirea=dumnezeu!!! esti iubit si iubesti cu adevarat atunci cand te vei intreba si iti vei face griji daca o sa fii impreuna cu omul iubit dupa moarte,abia acum ai atins acel sentiment pur,spiritual...urmat de iubirea carnala,care este data tot de dumnezeu! |
||
|
y_ADELAYDE_79 Postat pe 14 Octombrie 2009 17:11 |
||
iubesc vara, marea, tot ce creeaza pofte...dorinta de "vreau si eu"
|
||
|
geosnyper Postat pe 14 Octombrie 2009 17:32 |
||
| A iubi inseamna a suferi. Pentru a evita suferinta trebuie sa nu iubesti. Insa exista suferinta provocata de lipsa iubirii. Astfel incat a iubi inseamna a suferi, a nu iubi inseamna a suferi. A suferi inseamna a suferi. Esti fericit cand iubesti. Deci esti fericit cand suferi. Dar suferinta te face nefericit. In concluzie, pentru a fi nefericit cineva trebuie sa iubeasca, sau sa iubeasca a suferi, sau sa sufere din prea multa fericire. | ||
|
eugen_ion49 Postat pe 14 Octombrie 2009 17:33 |
||
| A iubi inseamna a suferi. Pentru a evita suferinta trebuie sa nu iubesti. Insa exista suferinta provocata de lipsa iubirii. Astfel incat a iubi inseamna a suferi, a nu iubi inseamna a suferi. A suferi inseamna a suferi. Esti fericit cand iubesti. Deci esti fericit cand suferi. Dar suferinta te face nefericit. In concluzie, pentru a fi nefericit cineva trebuie sa iubeasca, sau sa iubeasca a suferi, sau sa sufere din prea multa fericire. | ||
|
eugen_ion49 Postat pe 14 Octombrie 2009 17:34 |
||
| iubirea? ii invat legile in fiecare zi, incepand cu mine, cu revederea in oglinda a chipului propriu, zambindu-mi mie pentru ca eu contez cel mai mult. aproape ca narcis, pana cand el mi se iveste in cale, imbratisandu-ma, dandu-mi din lumea lui sa o compltez pe a mea. | ||
|
insolens Postat pe 14 Octombrie 2009 17:34 |
||
iubesc petrecerile, excursiile, drumetiile ;iubesc muzica buna; ii iubesc pe toti cei care-mi sunt aproape
|
||
|
slly Postat pe 14 Octombrie 2009 17:39 |
||
| Cel mai mult o iubesc pe mama mea, apoi animalutele, muntele si pe iubitul meu. | ||
|
Mirella25 Postat pe 14 Octombrie 2009 18:02 |
||
|
Iubesc tot ce ma inconjoara. De la sora si parintii mei si pana la telefonul mobil, iubesc totul. Imi place sa fiu mereu inconjurata de oameni pentru ca de la fiecare poti invata ceva sau te poti regasi in el. Iubesc vremea frumoasa, cu soare orbitor si caldura sufocanta. Iubesc sa pierd ziua cu prietenii. Iubesc cumparaturile, pentru ca unde altundeva te poti destinde ca la o plimbare prin magazine ? Iubesc sa comunic. Iubesc sa ma uit la filme Iubesc sa fiu pe plaja, sa vad pescarusii, sa simt gustul marii. Iubesc inghetata de ciocolata si caramel. Este preferata mea! Iubesc sa mi se daruiasca multe cadouri, multe dintre ele sa aiba o semnificatie. Iubesc sa asociez baltile cu vietuitoare sau forme. Iubesc rozul si verdele. Iubesc sa pierd orele stand pe computer si jucand remi,tarneeb sau whist. Iubesc balsamul de buze Nivea pink. Iubesc telefonul mobil. Iubesc sa calatoresc si sa iau din fiecare locsor cate un obiect care ma va duce peste ani cu gandul ca am fost acolo. Iubesc "Taddy Teddy Bear". Iubesc fluturii si inimioarele de orice fel. Iubesc sa citesc carti moderne. Iubesc "Gossip Girl". Iubesc "Prietenii lui Buddha". Iubesc sa fiu eu. Iubesc sa imi iubesc prietenele ca si surorile mele. Iubesc un vis! Iubesc vara la tara. Sa ma trezeasca glasul cocosului si zarva facuta de oameni pe ulita. Iubesc America! Iubesc distractia. Iubesc ca muzica sa imi pazeasca drumul. Iubesc somnul. Iubesc anii de liceu. Iubesc momentele cu colegii la un suc sau la biliard. Iubesc sa fiu binedispusa, chiar daca nu mereu sunt intr-adevar. Iubesc sa treaca timpul si seara, la culcare, sa ma gandesc ce am facut in acea zi. IUBESC SA IUBESC ! |
||
|
MadalinaMDL Postat pe 14 Octombrie 2009 18:34 |
||
|
Iubesc tot ce ma inconjoara. De la sora si parintii mei si pana la telefonul mobil, iubesc totul. Imi place sa fiu mereu inconjurata de oameni pentru ca de la fiecare poti invata ceva sau te poti regasi in el. Iubesc vremea frumoasa, cu soare orbitor si caldura sufocanta. Iubesc sa pierd ziua cu prietenii. Iubesc cumparaturile, pentru ca unde altundeva te poti destinde ca la o plimbare prin magazine ? Iubesc sa comunic. Iubesc sa ma uit la filme Iubesc sa fiu pe plaja, sa vad pescarusii, sa simt gustul marii. Iubesc inghetata de ciocolata si caramel. Este preferata mea! Iubesc sa mi se daruiasca multe cadouri, multe dintre ele sa aiba o semnificatie. Iubesc sa asociez baltile cu vietuitoare sau forme. Iubesc rozul si verdele. Iubesc sa pierd orele stand pe computer si jucand remi,tarneeb sau whist. Iubesc balsamul de buze Nivea pink. Iubesc telefonul mobil. Iubesc sa calatoresc si sa iau din fiecare locsor cate un obiect care ma va duce peste ani cu gandul ca am fost acolo. Iubesc "Taddy Teddy Bear". Iubesc fluturii si inimioarele de orice fel. Iubesc sa citesc carti moderne. Iubesc "Gossip Girl". Iubesc "Prietenii lui Buddha". Iubesc sa fiu eu. Iubesc sa imi iubesc prietenele ca si surorile mele. Iubesc un vis! Iubesc vara la tara. Sa ma trezeasca glasul cocosului si zarva facuta de oameni pe ulita. Iubesc America! Iubesc distractia. Iubesc ca muzica sa imi pazeasca drumul. Iubesc somnul. Iubesc anii de liceu. Iubesc momentele cu colegii la un suc sau la biliard. Iubesc sa fiu binedispusa, chiar daca nu mereu sunt intr-adevar. Iubesc sa treaca timpul si seara, la culcare, sa ma gandesc ce am facut in acea zi. IUBESC SA IUBESC ! |
||
|
MadalinaMDL Postat pe 14 Octombrie 2009 18:35 |
||
| Iubesc viata. Il iubesc pe Dumnezeu. Imi iubesc familia. Imi iubesc tigrisorul. Iubesc rasaritul de soare si apusul. | ||
|
adelamaria Postat pe 14 Octombrie 2009 18:48 |
||
|
am sa va redau doar o strofa dintr-o poezie pe care am scris-o si care a foat inspirata dintr-o relatie de colaborare -intre un medic curant si pacienta sa - ,, .....Si dacva-n viata ta sunt doar o amintire Pierduta pe un raft in preajma ta , Incercuieste suvenirul cu iubire Si-ti jur ca eu voi fi ,numai a ta !,, din pacate tipul nu a stiut sa aprecieze ,nici versurile ,nici sprijinul pe care ea i l-a dat. dar viata merge mai departe , iar eu am incredere in propriile mele forte. relimota@yahoo.com |
||
|
kudika014678 Postat pe 14 Octombrie 2009 19:20 |
||
| Sunt foarte bucuroasa cand ma trezesc dimineata alaturi de fetita mea Iasmina, si de sotul meu.Cele mai importante persoane din viata mea, pe care le iubesc si care imi dau putere sa trec peste toate rautatile si nereptatile vietii. | ||
|
kudika060682 Postat pe 14 Octombrie 2009 19:34 |
||
|
Iubirea...iubirea este sentimentul cel mai depret pe care omul il poate nutri in sufletul sau! ... Imi iubesc parintii pentru ca ei m-au invatat sa fiu eu insumi,sa fiu o persoana buna,sa ma iubesc si sa ma respect asa cum sunt eu! Iubesc natura,pentru ca ea ne arata adevarata frumusete,frumusetea naturala,culorile vii,aerul proaspat,iarba verde ce ne inconjoara primavara,soarele torid si generos care ne mangaie vara,fosnetul frunzelor aurii de toamna,fulgii de zapada,neaua de un alb imaculat ce ne face mai buni,ne face sa ne simtim mai speciali...natura permite sufletelui sa vada mai clar,sa devina mai puternic. Iubesc animalele,fiintele necuvantoare...acele suflete inocente,pline de candoare.Ce poate fi mai frumos decat sa fi trezit dimineata de o pisicuta miorlaita,care vine la tine tiptil in brate si incearca sa isi faca culcus langa inima ta? ..este sublim sentimentul de iubire! Iubesc oamenii care imi sunt alaturi,care ma incurajeaza si imi dau putere in momentele grele,iubesc oamenii ce-mi sunt prieteni adevarati,cei care sunt capabili la orice ora din zi si din noapte sa imi fie alaturi cu un sfat bun,absolut nimic material..doar intelegerea lor si prietenia. Iubesc viata! Viata este unica,este darul nostru de la Dumnezeu si trebuie pretuita si TRAITA! Iubirea este viata! |
||
|
Pau889 Postat pe 14 Octombrie 2009 19:34 |
||
| Eu imi iubesc in primul rand parintii care m-au sprijinit si ajutat mereu. Ei imi sunt adevaratii prieteni.Tin de asemenea foarte mult la intreaga familie si la iubitul meu si nu concept viata fara ei. Ma rog la Dumnezeu sa ii tina sanatosi si sa ne fie bine in continuare. | ||
|
nicole_tdnl Postat pe 14 Octombrie 2009 19:54 |
||
| Cel mai mult imi iubesc fiica.Pentru ca i-am fost si mama si tata am incercat sa-i fiu in primul rand PRIETENA.Suntem foarte apropiate si ne spunem una alteia ce ne place, ce ne doare, ce mai este nou in materie de moda, muzica, filme, etc.Impartim impresii, bucurii si tristete.Ea este persoana pe care o iubesc cel mai mult pe acest pamant! | ||
|
rizica Postat pe 14 Octombrie 2009 21:17 |
||
| imi iubesc baietelul, imi iubesc sotul, fara el nu aveam copilul, imi iubesc parintii, fratele, bunicii....prietenii | ||
|
scumpik_luii Postat pe 14 Octombrie 2009 22:57 |
||
|
Iubesc mirosurile. In octombrie, fumul care se ridica din frunzele ce ard. Mirosul rarefiat al diminetiilor de noiembrie. Cozonacul bunicii in seara de Craciun. Aburul inghetat al zilelor de ianuarie. Mirosul iubitului in dimineata aniversarii noastre in februarie. Martie cu ghioceii lui. Parul surorii mele cand se apleaca peste tort, prier. Iasomia in mai,. Iunie, aerul tare de la Sinaia . Mirosul de iarba cruda in iulie. Briza marii in august. In septembrie, gutuile aurii. Si peste toate, mirosul cartilor mele preferate. |
||
|
Kathara Postat pe 14 Octombrie 2009 23:48 |
||
| Iubesc viata...Si ma simt norocoasa cand ma trezesc zilnic dimineata si primul lucrul pe care il vad e zambetul bebelusului meu de 11 luni..Iubesc fiecare atingere plina de dragoste pe care o dau si o primesc, iubesc fiecare zambet sincer primit si daruit, iubesc fiecare cadou primit si oferit, iubesc fiecare om...E chiar simplu sa iubesti !! De ce nu ar fi asa pentu toata luma? | ||
|
gabbis Postat pe 15 Octombrie 2009 00:15 |
||
|
Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat.Multe cupluri din jur la vad reci, se casatoresc doar de frica sa nu ramana singuri.Pacat. Iubirea este un sentiment unic ce ramane vesnic, nu asa cum mi-a spus cineva: "la inceput e iubire, apoi ramane respectul".Eu sunt cu cel pe care il iubesc de 17 ani , dar sentimentele sunt la fel de puternice. |
||
|
mysulika Postat pe 15 Octombrie 2009 09:42 |
||
eu iubesc viata,natura,florile,cerul senin,familia si copiii,muntele si marea,iubesc ciocolata si nu in ultimul rand,iubesc SINCERITATEA
|
||
|
mamaef Postat pe 15 Octombrie 2009 09:56 |
||
| Pai ce iubesc eu ...hmmm nu i greu cred:)) imi iubesc sotul ,imi iubesc familia ,prietenii ....iubesc sa ma trezesc dmineata cu el langa mine ,iubesc parfumul lui iubesc tot ce tine de "noi" ...nu i greu sa zici ce iubesti e greu sa iti dai seama cu adevarat ce iubesti sau pe cine iubesti ....eu iubesc si sunt iubita asa ca merita sa iubesti daca simti ca persoanele de lg tine simt la fel ca tine..... | ||
|
oana_stelutza Postat pe 15 Octombrie 2009 13:39 |
||
| am 28 ani si de 10 ani traiesc o frumoasa poveste de iubire cu sotul meu, cu toate ca multi zic ca odata cu trecerea timpului intervine monotonia tin sa-i contrazic din contra odata cu trecerea timpului totul devine mult mai frumos, mai pasional iar atunci cand vine pe lume copilul mult dorit totul este frumos, devii mai bun, mai intelegator, simti ca ai pt.cine lupta, vrei sa-i oferi totul deci intr-un cuvant iubesti mult mai mult decat iti puteai inchipui vreodata. | ||
|
claudiagridan Postat pe 15 Octombrie 2009 13:50 |
||
De la: concursKudika, la data 2009-10-11 21:32:57Love Etc... - noul parfum exuberant, senzual, plin de viata ce intruchipeaza iubirea, fericirea, bunatatea si implinirea. Il iubesc pe singurul om care are grija de mine, care nu-si intoarce spatele si doarme atunci cand eu plang noaptea din cauza vietii, pe acel om care ma face sa zambesc atunci cand sunt nervoasa chiar din cauza lui, singurul om pentru care as prefera sa mor daca de asta ar depinde viata lui. Il iubesc cu toata responsabilitatea , fara asteptari, fara regrete, fara a ma gandi de 2 ori! Te iubesc , Lublule si iarta-ma daca mai tip la tine cand ma simt coplesita de tot ce e rau in jurul nostru! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 15 Octombrie 2009 14:03 |
||
| Cu multi ani in urma locuiam la bunica la tara si in fiecare zi ma jucam cu un vecin...Vara tracuta ne-am dat seamana amandoi ca ne placem si am hotarat sa fim impreuna...Dar cu toate ca acum povestea noastra s-a incheiat eu il iubesc si asa cum spunea mysulika ,,sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e...divin", dar eu ma multumesc sa il iubesc in tacere, stiu ca poate odata o sa mi se implineasca visul si o sa fim din nou impreuna... | ||
|
kudika044383 Postat pe 15 Octombrie 2009 14:14 |
||
| Iubesc viata si lumea ce ma incojoara cu bune si cu rele dar si dincolo de ea........iubesc universul si iubirea este esenta vietii. | ||
|
mihaela_luna Postat pe 15 Octombrie 2009 14:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Rasfata-te cu premiile FA ! | 1703 | De la: concursKudika 19 Martie 2010 17:15 |
| Castiga un ondulator sau o placa marca Remington! | 462 | De la: Lillith 15 Decembrie 2011 20:19 |
| Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! (saptamana a II-a) | 221 | De la: concursKudika 10 Decembrie 2012 11:22 |
|
|
||
| Castiga un voucher de 500 RON oferit de Zega Store! | 640 | De la: concursKudika 5 Aprilie 2013 19:34 |
| Concurs de Craciun: Castiga un costum de Craciunita! | 445 | De la: concursKudika 16 Decembrie 2009 16:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.