Mai multe
| iubirea este un sentiment pe care nu-l poti descrie. e fericire, e teama, e tristete, e grija, iubirea reprezinta TOT! atunci cand iubesti si esti iubit, simti ca toata lumea e a ta, ca nu exista nicio bariera, ca poti face orice. eu am iubit o singura data pana acum si am fost iubita de persoana respectiva, doar ca dupa 9 luni de relatie, eu am pus capat, iar acum, dupa 4 ani, mi am dat seama ca inca il iubesc. acum nu mai sunt iubita si, totusi, eu iubesc. e un sentiment care te macina, te roade, dar totusi, am puterea sa trec peste si sa ma bucur de viata. pentru ca, in final, toti iubim viata! :) | ||
|
kudika074930 Postat pe 15 Octombrie 2009 14:43 |
||
|---|---|---|
| Imi iubesc sotul si copii,ei sunt marea mea dragoste,fara ei nu as putea trai,sunt lumina ochilor mei. | ||
|
maryyyana10 Postat pe 15 Octombrie 2009 16:32 |
||
| Iubesc iubirea.Il iubesc pe prietenul meu pt ca e o persoana calda si foarte iubitoare.E un om serios si ne potrivim. | ||
|
|
||
|
dana_xyxy03 Postat pe 15 Octombrie 2009 17:01 |
||
Iubirea este atunci cand doua persoane pot trai una fara cealalta si totusi aleg sa fie impreuna:) Eu imi iubesc prietena cea mai buna, in care pot sa am incredere oricand, si este mereu alaturi de mine, moral :) pentru ca ea este plecata de doi ani in Irlanda si de atunci nu ne'am mai vazut. Totusi noi vorbim zilnic pe internet si singurul lucru pe care abia astept sa il fac cand ajung acasa, este sa vorbesc cu ea. Ea este ca o sora, ca propria mea persoana oglindita in altcineva :)
|
||
|
kudika036128 Postat pe 15 Octombrie 2009 17:36 |
||
| pana acum ii iubeam pe cei din jur uitand de mine,apoi am inteles ca trebuie sa ma iubesc pe mine mai intai,sa am grija de mine mai intai ca sa-i pot iubi pe cei de alaturi mai mult timp.... | ||
|
VIORICA27 Postat pe 15 Octombrie 2009 17:37 |
||
|
Iubesc viata...iubesc mirosul diminetilor si mirosul asfaltului dupa ploaia scurta de vara. Iubesc sa ma trezesc dimineata si sa zaresc atunci cand trag draperia frunzele de vie pline de candelabre movii si verzui. Iubesc sa ies in curte si sa adulmec cu dorinta mirosul florilor de vara. Iubesc paleta de culori a lumii din care orice pictor ar putea ilustra o lume magica, neimaginata si originala. Iubesc...sa ma plimb pe strada si sa ascult cantul vantului primavaratic cu invalmaseala de note aruncate dezordonat in aer dar totusi creand o atmosfera de petrecere. Gustul fructelor imi satisfac papilele gustative atat de greu de multumit. Recitalul pasarilor imi serveste cea mai frumoasa simfonie existenta vreodata. Sunt sigura ca insusi Mozart sau Beethoven au fost detronati de simplitatea dar in acelasi timp complexitatea acestor opere naturale. Iubesc sa vorbesc cu pomii si sa le ascult povestile de pe vremea lui Stefan. Ei sunt atat de mandri ca au invins dusmanii nostri.Sunt adevarati veterani imbracati in armuri de otel invechit, cu coifuri de metal inverzit de trecerea anilor. Erau copii pe vremea aceea, dar au trait experienta aceea colosala pe care nu au uitat-o nici azi. Stau desculta pe iarba...furnicile imi gadila talpile si ma imbie sa le apreciez masajul atat de placut. Ma intind pe spate cu privirea spre cer...vad un uliu dand tarcoale unui nor...de fapt e mult mai jos doar ca asa pare. O femeie il alunga de la gainile sale...il injura si il batjocoreste, dar el nu da importanta, e fericit ca a scapat cu atat. Toate culorile naturii ma linistesc, dar in acelasi timp imi dau o stare euforica de stapanire a intregii lumi. Mi se pare ca daca as vrea as putea sa iau radiera si sa sterg tot ceea ce nu-mi place. Dar totusi nu vreau. Ma multumesc sa fiu un simplu privitor si sa analizez aspectele placute sau neplacute ale Paradisului Pamantesc. Din toate partile ma cuprinde un spectacol tumultos de sunete, culori, mirosuri care de care mai ciudate. Simt mirosul acrisor al lamaii si parfumul imbatator al trandafirilor, sau mirosul inecacios al cosurilor caselor in buricul iernii. Nu ar trebuia sa-mi placa, dar totusi ma atrage. Chiar si in mirosul motorinei imi lasa uneori un gust dulce ca apoi sa ma dezguste. Imi simt buzele uscate si crapate. Nasul imi ingheata. Ma sperie aceste trasaturi ale anotimpului, dar imi umezesc buzele inghetate cu fulgii uriasi de zapada ce cad de sus si se izbesc de pamant cu o viteza ametitoare. Ii prind pe cativa in mana si incerc sa le atenuez caderea dar tot ce reusesc e sa le grabesc pierzare. Ma simt ca un criminal. De unde am eu dreptul sa opresc cursul lor? Ii iubesc si pe ei. Iubesc tot ce reprezinta viata pe acest pamant. Iubesc chiar si iubirea....
|
||
|
adelamaria Postat pe 15 Octombrie 2009 17:39 |
||
|
Iubirea face parte din viata fiecaruia, ne umple sufletul de fericire si ne face sa fim cuprinsi de emotie ...Orice om care iubeste, traieste.Pe cine , ce?Tot ce ne inconjoara inseamna iubire: de la mama care te strange la piept cu caldura pana la catelusul din casa ce plange alaturi de tine cand esti trist. |
||
|
dodolyna Postat pe 15 Octombrie 2009 20:58 |
||
| Si eu iubesc viata, imi iubesc mama, sora, nepotica, papagalul....si nu...nu iubesc un baiat :( am iubit candva unul dar m-a cam dezamagit...oricum voi continua sa caut marea iubire, sa caut pe acel cineva cu care sa pot sa imi impart si bucuriile si tristetile, acel cineva care sa aiba grija de mine, caruia sa ii pot spune "te iubesc" in mod firesc... | ||
|
oanna_ely Postat pe 16 Octombrie 2009 10:10 |
||
|
...iubirea...un cuvant complex ce cuprinde toate sensurile vietii,ce ne lumineaza de mici si ne face sa o luam pe calea dreapta intotdeauna...deci iubirea=dumnezeu!!! esti iubit si iubesti cu adevarat atunci cand te vei intreba si iti vei face griji daca o sa fii impreuna cu omul iubit dupa moarte,abia acum ai atins acel sentiment pur,spiritual...urmat de iubirea carnala,care este data tot de dumnezeu! |
||
|
y_ADELAYDE_79 Postat pe 16 Octombrie 2009 10:57 |
||
|
...iubirea...un cuvant complex ce cuprinde toate sensurile vietii,ce ne lumineaza de mici si ne face sa o luam pe calea dreapta intotdeauna...deci iubirea=dumnezeu!!! esti iubit si iubesti cu adevarat atunci cand te vei intreba si iti vei face griji daca o sa fii impreuna cu omul iubit dupa moarte,abia acum ai atins acel sentiment pur,spiritual...urmat de iubirea carnala,care este data tot de dumnezeu! |
||
|
y_ADELAYDE_79 Postat pe 16 Octombrie 2009 10:57 |
||
| Eu cel mai mult il iubesc pe prietenul meu, el ma intelege, ma cunoaste si ma accepta asa cum sunt, si chiar daca in ultimul timp ne-am mai certat am trecut si peste asta si vreau sa ii multumesc ca e in continuare alaturi de mine si ma sprijina in tot ce fac... am spus DA si chiar imi doresc sa imi petrec toata viata cu el si sa ne intemeiem familia noastra... | ||
|
ramo22 Postat pe 16 Octombrie 2009 12:46 |
||
|
imi iubesc sotul si cei 2 copii minunati pe care mi i-a daruit Dumnezeu imi iubesc corpul care nu m-a abandonat niciodata in fata bolilor imi iubesc prietenii care mi-au fost totdeauna aproape imi iubesc viata asa cum este cu bune si cu rele |
||
|
maria_ion55 Postat pe 16 Octombrie 2009 13:23 |
||
|
Persoana pe care o iubesc cel mai mult in lumea asta este bineinteles mama mea. Daca nu era ea, eu acum eram chinuita intr-un scaun cu rotile, dar datorita iubiri si credintei ei, am posibilitatea sa sa merg, sa am o viata normala. Mereu a fost acolo pentru mine si niciodata nu m-a dezamagit. |
||
|
SugarBubbles Postat pe 16 Octombrie 2009 14:42 |
||
| Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat | ||
|
mysa20 Postat pe 16 Octombrie 2009 16:22 |
||
|
iubirea este cel mai frumos si curat sentiment care exisata. , si este specific numai omului, |
||
|
eugen_ion49 Postat pe 16 Octombrie 2009 17:16 |
||
| Iubesc ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat... | ||
|
lakefloating Postat pe 16 Octombrie 2009 18:28 |
||
| iubesc tot ceea ce e bun din viata mea | ||
|
scumpik_luii Postat pe 16 Octombrie 2009 19:05 |
||
|
...IUBIREA.=.Flacara nemuritoare a inimii I |
||
|
kudika1333 Postat pe 16 Octombrie 2009 20:40 |
||
|
ii frumos sa iubesti si sa ti se impartaseaca sentimentele,ii o fericire suprema, dar in schimd dak nu iti sunt impartasite ii cea mai mare durere..o durere care nu poate fi descrisa in cuv..o durere care iti ia ratiunea, puterea de a mai gandi si multi cedeaza...traba sa ai o tarie foarte mare sa treci peste, asta depinde cat de tare ai iubit, cu cata intensitate... |
||
|
kudika1333 Postat pe 16 Octombrie 2009 20:45 |
||
| Imi iubesc familia, sotul si copilul. Sunt cele mai importante persoane din viata mea. Pentru ceea ce am ii multumesc lui Dumnezeu ca am fost binecuvantati cu un copil si viata noastra a capatat alt sens, pentru el traim, pentru el muncim pentru el ne sacrificam. Am invatat sa iubim fiecare clipa petrecuta impreuna pentru ca viata e scurta si cine stie ce ne rezerva, trebuie sa NE TRAIM CLIPA si sa ne iubim sa nu lasam ceea ce este rau sa ne desparta. | ||
|
gazica Postat pe 16 Octombrie 2009 21:28 |
||
|
Iubesc..... Sa beau o cafea tare, cremoasa si gustoasa, cu mamica mea dimineata la prima ora! Sa ma plimb pe malul Muresului, prin parc sau prin oras .... Revistele glossy pentru femei Sa mananc Marzipan invelit in ciocolata fina Sa inmoi piscoturi in lapte rece in fiecare dimineata ;) Sa adorm tarziu citind in pat Un anume individ Eugen, care nu ma baga in nici o seama ... Sa fiu amuzanta, sa-i fac pe cei dragi sa zambeasca Sa-mi achizitionez cate o curea pentru colectia cu 2 zerouri de acasa; ;) Sa-mi petrec timpul cu AI MEI acasa si sa merg la bunici duminica.... Iubesc fericirea si imi iubesc familia care este si ma face fericita ;) |
||
|
patipatipati Postat pe 16 Octombrie 2009 22:21 |
||
|
Eu iubesc IUBIREA si o data cu ea majoritatea lucrurilor mari si mici care ma inconjoara. Imi iubesc prietenul enorm de mult. El ma sprijina si ma face sa ma simt atat de speciala si de fericita, ca nu imi pot imagina cum am putut sa traiesc fara el. Ne cunoastem de 8 ani, si, daca suntem impreuna doar de 2, e pentru ca nu ne-am dat seama ce era chiar in fata ochilor nostri. Acum am devenit atat de apropiati, incat ne surprindem uneori gandind la fel, si acesta este un sentiment minunat. Imi iubesc parintii, care m-au invatat cat de mult inseamna o familie unita si cat de mult conteaza sa stii ca intotdeauna e cineva langa tine. Il iubesc pe fratele meu, care, desi e cu 10 ani mai mic decat mine, este cel mai bun fratior pe care l-as putea avea. Apoi imi iubesc viata, asa plina de bune si de rele cum e, pentru ca este un dar extrem de pretios. Am invatat sa iubesc lucrurile mici, care ma fac fericita, si lucrurile foarte importante, care imi schimba viata intr-un fel sau altul. Am invatat sa iubesc rutina si noutatea deopotriva, ploaia si soarele, iarba si pietrisul, linistea si muzica. Iubesc zambetele care imi lumineaza ziua si caldura. Iubesc marea si sentimentul de siguranta pe care il am cand cel pe care il iubesc ma tine in brate. Iubesc si sunt iubita. Ce as putea cere mai mult? |
||
|
kudika029113 Postat pe 16 Octombrie 2009 22:46 |
||
|
dragostea mea a fost una nesabuita...nu as mai trece niciodata prin asa ceva(sau cel putin sper asta)... am avut parte de o dragoste la o varsta cand nimeni nu poate crede basmul meu a fost unul cu un print si o printesa(binenteles a existat la un moment dat si o zgripturoaica) desi toate basmele auzite in copilarie au un happy-end,dati-mi voie sa va spun ca acum va vorbeste o printesa cazuta in propria-i dizgratie,o printesa fara print... printul meu nu mai exista...si-a luat zborul... si stiti ce am facut?... mi-am lasat un singur mesaj scris de mine salvat in telefon in care imi spuneam ca cel mai bun antidot pentru despartirea noastra e sa-l fac sa ma uite si puteam face asta numai prin dezamagiri.vroiam sa nu ma mai vada drept fata de care se indragostise.chiar daca la inceput il durea stiam ca mai tarziu ma va uita,si asta mai repede,fara sa sufere,doar sa ma urasca-asta vroiam...despartirea noastra a fost una tacita...una in care am hotarat ca desi ne iubim si suntem "goi" unul fara altul nu putem continua...de fiecare data cand vroiam sa-l caut citeam mesajul adresat mie,scris tot de mine. mesajul meu se termina prin: "VREAU O VIATA FRUMOASA SI EL E VIATA MEA" |
||
|
kudika075235 Postat pe 17 Octombrie 2009 09:50 |
||
| Imi iubesc viata cum e ea,frumoasa,parfumata si calda. Prietenii adevarati,familia,pisicutii mei sint lucruri importante pt mine.dar iubecs pe cineva,iubesc foarte mult,!Acea persoana este cel mai important lucru din viata mea! | ||
|
kudika075159 Postat pe 17 Octombrie 2009 12:12 |
||
De la: kudika075159, la data 2009-10-17 12:12:23Imi iubesc viata cum e ea,frumoasa,parfumata si calda. Prietenii adevarati,familia,pisicutii mei sint lucruri importante pt mine.dar iubecs pe cineva,iubesc foarte mult,!Acea persoana este cel mai important lucru din viata mea!vrei un biscuit cu lapte |
||
|
thadoog Postat pe 17 Octombrie 2009 12:13 |
||
De la: thadoog, la data 2009-10-17 12:13:44De la: kudika075159, la data 2009-10-17 12:12:23Imi iubesc viata cum e ea,frumoasa,parfumata si calda. Prietenii adevarati,familia,pisicutii mei sint lucruri importante pt mine.dar iubecs pe cineva,iubesc foarte mult,!Acea persoana este cel mai important lucru din viata mea!vrei un biscuit cu lapte
|
||
|
Lucia38 Postat pe 17 Octombrie 2009 12:14 |
||
| iubesc viata ,natura, oamenii, vietatile pamantului, tot ceea ce ste dat de dumnezeu | ||
|
eugen_ion49 Postat pe 17 Octombrie 2009 16:44 |
||
Imi iubesc din tot sufletul logodnicul,suntem impreuna de 7 ani si il iubesc pe zi ce trece mai mult!si acum cand imi spune ca ma iubeste am fluturi in stomac.am trecut prin multe impreuna in cei 7 ani si am invatat,ne-am maturizat impreuna,am avut si clipe mai grele,care ne-au pus la incercare iubirea si am trecut prin toate impreuna,am fost alaturi si ne-am sprijinit de fiecare data si asta ne-a facut dragostea mai puternica.ne iubim mult,mult!!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 17 Octombrie 2009 18:59 |
||
|
Iubesc calitãþile din oameni... nu pot sã spun cã iubesc pe cineva anume, ci doar permanenta strãduinþã pentru a fi mai bun... Iubesc cãldura soþului meu, dar mã supãr pe el când nu mãnâncã în timpul serviciului (ceea ce se intampla foarte des), cand vine acasa suparat, dar nu se confeseaza... iubesc puterea lui de a face ceea ce isi doreste, tinand insa seama de cei la care tine...dar ma intristeaza sa vad ca e uneori prea tolerant si chiar prea amabil...sunt si oameni care profita de asta... Iubesc candoarea fetitei mele, care are aproape 13 ani ...dar ºi fetitei ii atrag atentia ori de cate ori cand greseste sau cand este prea comoda ca sa-si faca ordine... Iubesc bunatatea mamei, dar o cert pentru ca fumeaza, dar o iubesc pentru ca s-a abþinut când eram insarcinata... Iubesc faptul cã mã pot baza oricând pe tatãl meu, dar mã întristeazã sã vãd când se enerveazã din nimicuri... Iubesc prietenia, sinceritatea, curajul...iubesc frumosul din viata si placerile ei... De ce?...pentru ca sunt o fiinta normala, care se bucura, dar se si intristeaza...care stie sa faca diferenta intre bine si rau... Singurul cãruia nu-i gãsesc nicio vinã este inima mea, bãieþelul meu de doar doi ani ºi douã luni, care e prea mic sã facã prostii intenþionat ºi ale cãrui nãzbâtii mã fac mereu sã uit de orice grijã ºi mã amuzã, îmi aduc soarele în cea mai înnoratã zi ºi orice mi s-ar întâmpla pot trece dacã mã gândesc la el!!! |
||
|
oandree Postat pe 17 Octombrie 2009 19:18 |
||
|
Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat.Multe cupluri din jur la vad reci, se casatoresc doar de frica sa nu ramana singuri.Pacat. Iubirea este un sentiment unic ce ramane vesnic, nu asa cum mi-a spus cineva: "la inceput e iubire, apoi ramane respectul".Eu sunt cu cel pe care il iubesc de 17 ani , dar sentimentele sunt la fel de puternice. |
||
|
mysa20 Postat pe 17 Octombrie 2009 19:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga doua invitatii duble la concertul Antarctica in Club Control! | 4 | De la: grace009421 20 Decembrie 2011 14:20 |
| Wizz Air iti da aripi sa descoperi Europa | 460 | De la: concursKudika 22 August 2012 15:08 |
| Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 10 kit-uri #CAOFATA | 27 | De la: concursKudika 9 Septembrie 2015 12:01 |
|
|
||
| Sanador si Kudika te invita la concurs! | 346 | De la: concursKudika 26 Noiembrie 2013 14:27 |
| Concurs Meli Melo – Paris | 518 | De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.