Mai multe
De la: io_sunt, la data 2009-11-02 22:06:48De la: valitaxx, la data 2009-11-02 15:07:08De la: io_sunt, la data 2009-11-02 13:07:36 Misogin esti pentru ca asa te-ai declarat singur si asa te comporti. Acum inteleg de ce esti asa agresiv, te uiti prea mult la TV, la emisiuni cu animale salbatice . Iti recomand sa te uiti mai putin la TV si sa citesti carti. Nu-mi plang nimic, nu sunt singura, nu ai nimerit-o nici acum. Sunt aici sa ma joc cu mintea ta, tu esti jucaria din Oul Kinder .
|
||
|
valitaxx Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:12 |
||
|---|---|---|
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-02 23:35:57iar eu eram facuta copil “Când încetãm sã mai fim copii, am murit deja”
|
||
|
valitaxx Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:13 |
||
De la: io_sunt, la data 2009-11-03 00:12:53De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-02 23:35:57iar eu eram facuta copil mai baiatule, tu esti chiar aiurea pe forumul asta, ce cauti. sa faci misto, nu ai ce face acasa, esti prea plictisit? Imi pare rau pentru tine...cauta-ti si tu prieteni adevarati, nu pe un forum, ca vad ca nu ai probleme ca ale noastre, nu ceri sfaturi, ci incerci sa te arati cel mai tare
|
||
|
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:02 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-03 12:02:34De la: io_sunt, la data 2009-11-03 00:12:53De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-02 23:35:57iar eu eram facuta copil nu te complica! chiar nu merita efortul! au incercat si altele si au primit doar scuipat! hai misogine, comenteaza-ma...stiu ca te mananca limba! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:09 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-03 12:09:46De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-03 12:02:34De la: io_sunt, la data 2009-11-03 00:12:53De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-02 23:35:57iar eu eram facuta copil
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:11 |
||
|
draga mea, acum am vazut si eu acest topic.Iti scriu in speranta ca vei vedea ca nu e o tragedie,lucruri din acestea se mai intampla.e clar ca intre voi nu e iubire.si imi pare si mai rau ca a-ti lungit-o atat.si eu am trecuit printr-o experienta destul de asemanatoare,mai de mult,si abia acum dupa cativa ani mi-am dat seama cat de copilaresc am vazut totul.credeam ca toate se vor sfarsi....dar cu toate ne-am impacat si am tras un timp....dar .....degeaba ...dupa 3 ani mi-am dat seama ca este exact ce nu vreau.si acum rad cand ma gandesc cat am mai plans;P....nu stiu ce varsta ai......dar atatea lucruri si persoane minunate poti gasi....nu are rost sa te infraneze asa ceva!peste cativa ani vei rade si tu....crede-ma
|
||
|
adinasas Postat pe 3 Noiembrie 2009 16:44 |
||
De la: adinasas, la data 2009-11-03 16:44:08draga mea, imi doresc sa rad de acest lucru si eu sper sa vina ziua aia mai repede, poate va venii cine stie dar la faza cu iubitul crede-ma il iubesc mai mult ca orice, am vrut sa il las si mi-am dat seama ca nu pot traii fara el, mergeam prin parcuri vedeam copilasi si il vedeam pe el tatal copiilor mei, sunt sigura ca este iubire, iar pentru asta lupt sa sterg suferinta
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:49 |
||
| Te-au ajutat sfaturile kudikosilor ? | ||
|
pufffer Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:53 |
||
esti foarte bleaga mai fata!.....adica cum sa mori tu ca lui ii este bine?ha ha ha!foarte tare! ....................daca el n-are constinta tu ce poti face?sfatul meu................dinte pentru dinte fara reprosuri si fara lamentari
|
||
|
concordia Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:54 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-03 20:49:14dar la faza cu iubitul crede-ma il iubesc mai mult ca orice, am vrut sa il las si mi-am dat seama ca nu pot traii fara el, mergeam prin parcuri vedeam copilasi si il vedeam pe el tatal copiilor mei, sunt sigura ca este iubire, iar pentru asta lupt sa sterg suferinta mie-mi suna a obsesie, nicidecum iubire |
||
|
kitty_krieger Postat pe 4 Noiembrie 2009 11:22 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-11-04 11:22:06De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-03 20:49:14dar la faza cu iubitul crede-ma il iubesc mai mult ca orice, am vrut sa il las si mi-am dat seama ca nu pot traii fara el, mergeam prin parcuri vedeam copilasi si il vedeam pe el tatal copiilor mei, sunt sigura ca este iubire, iar pentru asta lupt sa sterg suferinta ce dreptate ai oamenii in ziua de azi cand se casatoresc si fac copii sunt obsedati, dupa parerea ta..., ce a ajuns lumea asta... s-au schimbat vad mult oamenii, ce ma mira fata aia care si-a deschis picioarele ca o carpa, cand vad ca multi nu stiu ce inseamna a fi om...sunt o norocoasa sa mai fiu normala
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:28 |
||
|
draga mea atotstiutoare, sa-ti explic diferenta. Iubirea e dezinteresata si altruista, obsesia e egoista. "Nu pot trai fara el" ti se pare altruist??? "Nu pot trai fara el" ti se pare normal??? Este cat se poate de anormal. Poti trai bine mersi fara el, ca doar ai trait bine mersi si inainte sa-l cunosti pe el. Tot ce ai descris tu in aceste pagini suna numai a obsesie, el iti ocupa toate gandurile si actiunile, ceea ce nu e foarte sanatos. Spune-mi, cate prietene ai lasat balta pentru el? Cati prieteni adevarati mai ai? Ai pastrat prieteniile dinainte sa-l cunosti pe el? Sau s-au inlocuit cu prieteni comuni? Ai hobby-uri care nu-l implica pe el? Poti sta singura o zi intreaga fara sa incepi sa plangi "vaaaai, vreau sa fiu cu el"? Faci urat daca nu-ti da parola de la mess, mail, cont de Facebook/hi5? Poate nu-ti convine ceea ce citesti, dar esti taaaareeee naiva, zau asa. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:24 |
||
Iubirea este dezinteresata, in ziua de azi, da,,,asa e, de aceea se ajunge la postari de genul "sunt casatorita, dar m-am indragostit de altul..a si am si 3 copii dar ce conteaza" asa s-a ajuns, asa este genul de iubire a oamenilor de generatie noua,,,o iubire dezinteresata este mai de criticat vorba mea "nu pot traii fara el, il vad tatal copiilor mei,,,singurul cu care as vrea sa intru in biserica sa spun ..da" cum oare sa gandesc atat de obsesiv, cum imi permit, hai sa fiu in pas cu moda, de ce sa fiu diferita nu? cum imi permit sa mai fiu normala...Crede-ma ca am prieteni adevarati, nu am renuntat la ei si mi-au fost alaturi in momentele astea, care spre nerusinarea mea, la fel ar trebuii sa nu imi pese,,ce daca nu mai sunt singura din viata lui, mare chestie.. hobby-ri am destule care el nu are treaba cu ele, doar ca in perioada asta sunt foarte suparata si nimic nu mai bucura, ma doare tot, dar hai sa nu ma vait...ca vorbesc aici cu oameni care ..nu conteaza nimic..
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:59 |
||
|
Ma ignori ? nu vrei sa imi raspunzi ? te au ajutat sfaturile celor dupa kudika ?? |
||
|
pufffer Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:11 |
||
pfff, nu pricepi nimic lasa, plangi si lamenteaza-te in continuare, pana n-o sa mai suporte nimeni sa asculte aceeasi placa mereu si mereu....... |
||
|
kitty_krieger Postat pe 4 Noiembrie 2009 20:05 |
||
De la: pufffer, la data 2009-11-04 18:11:24Ma ignori ? nu vrei sa imi raspunzi ? te au ajutat sfaturile celor dupa kudika ?? sincer nu prea m-au ajutat, sunt de parere ca cine nu cunoaste o situatie de aproape si cine nu cunoaste pesroanele implicate nu are cum sa isi dea cu parerea, nu are de unde sa stie clar...parerea mea |
||
|
iubi7a_lui Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:01 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-04 22:01:41De la: pufffer, la data 2009-11-04 18:11:24Ma ignori ? nu vrei sa imi raspunzi ? te au ajutat sfaturile celor dupa kudika ?? pai si atunci la ce mai ceri parerea????
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:12 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 22:12:22De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-04 22:01:41De la: pufffer, la data 2009-11-04 18:11:24Ma ignori ? nu vrei sa imi raspunzi ? te au ajutat sfaturile celor dupa kudika ?? GREIERE oferi tu sfaturi bune ?tu esti aici sa certi ,sa judeci ,sa-ti bati joc ,sa pui pupicuri la cativa prieteni .Atat! |
||
|
pufffer Postat pe 5 Noiembrie 2009 01:28 |
||
| si tu esti aici sa comentezi rautacios la cele pe care misogin nu le suporta, sa te bagi peste treaba oamenilor aiurea, sa faci scenarii ca sa demonstrezi tu un c.a.c.a.t etc.....cu ce te fac pe tine lucrurile astea mai buna decat mine? s-a trezit lupu' moralist sa-mi dea mie peste nas! hai ca te-am bagat in seama mai mult decat trebuia ! adio! | ||
|
greierash_is_back Postat pe 5 Noiembrie 2009 01:38 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-05 01:38:22si tu esti aici sa comentezi rautacios la cele pe care misogin nu le suporta, sa te bagi peste treaba oamenilor aiurea, sa faci scenarii ca sa demonstrezi tu un c.a.c.a.t etc.....cu ce te fac pe tine lucrurile astea mai buna decat mine? s-a trezit lupu' moralist sa-mi dea mie peste nas! hai ca te-am bagat in seama mai mult decat trebuia ! adio! Ce as putea sa zic ? nimic atat timp cat inca il mai ai pe c.c.ca in gura ,Eu nu sunt mai buna decat nimeni si nici mai rea nu fac comparatii de genul asta .Doar ca ma iriti ingrozitor cand faci pe inteligenta ,nu-ti accepti conditia. |
||
|
pufffer Postat pe 5 Noiembrie 2009 01:48 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-04 22:01:41De la: pufffer, la data 2009-11-04 18:11:24Ma ignori ? nu vrei sa imi raspunzi ? te au ajutat sfaturile celor dupa kudika ?? Draga mea, atunci cand ceri un sfat, este normal sa le asculti (citesti) si sa le analizezi pe fiecare in parte. In functie de detaliile pe care le-ai dat, fiecare si-a spus(scris) parerea si fiecare a avut intr-o oarecare masura dreptate. Pentru ca fiecare om este unic, fiecare judeca lucrurile in felul sau unic, mai mult cu mintea sau cu sufletul. Unele postari iti arata unde ai gresit, altele te indruma, altele te sustin. Un sfat sau o parere nu este o sentinta, nu te obliga nimeni sa faci cum spune (scrie) cineva, ai propriul tau sistem de valori, ai propriul mod unic de analiza, si ai dreptul sa iei deciziile pe care TU le doresti, este viata ta si prin urmare esti raspunzatoare pentru toate actiunile tale. Esti singura in masura sa cunoasca ce-i mai bine pentru tine, sfaturile sunt doar orientative. On-topic. Daca ai constientizat ca fapta lui a fost consecinta faptelor tale, nu inteleg de ce nu poti merge mai departe!! Invata din greseli pentru a nu le repeta si mergi mai departe, daca il iubesti nu vad ce te retine sa fiti impreuna, nu-l poti ierta pe el? Sau nu te poti ierta pe tine? Draga mea, omul este supus greselii, nimeni nu-i perfect, in viata vei avea multe de infruntat, important este sa inveti ceva din fiecare lectie de viata, sa te ridici si sa mergi mai departe. Nu exista om fericit care sa nu stie ce inseamna suferinta . Sa fii iubita! Succes in decizia pe care o vei lua. |
||
|
valitaxx Postat pe 5 Noiembrie 2009 08:33 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-10-22 19:37:11las' ca-ti trece! mai cinic de atat nu poti fi? un dram de respect pentru o persoana indurerata nu ai? ma intreb daca ai vreun dram de respect si compasiune pentru cei din jur, dar sunt convinsa ca nu. te citesc de ceva timp si reusesti de fiecare data sa ma dezamagesti cu replicile tale si comportamentul tau infantil si cinic.
|
||
|
franziska_eu Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:16 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-22 19:21:19va rog ajutati-ma, sunt terminata, nu am fost niciodata asa, iubitul meu de 3 ani jumate s-a culcat cu alta, dar a inceput altfel totul, el in 3 ani a fost mai rece, ai lui nu m-au suportat, eram o piedica ptr viitorul lui si m-am decis sa il las, dar si el de 2 ani imi spunea mereu k ..o sa ma lase intr- zi si ma durea cumplit, in timpul asta eu am fost cu alt baiat dar doar am iesit, am glumit si ne-am sarutat asta a fost tot intre noi, si ai spuneam lui sa ma uite ca ai este mai bine fara mine, si el sincer plangea imi arata ca ai pare rau iar in clipa urmatoare ma lua iar ca nu stie ce vrea, ma derutase, nu stiam ce sa fam, i-am spus ca il iubesc pe actualul, desii nu era asa, iar el mi-a dat un msg de adio si intr-o saptamana s-a culcat cu alta, imi dati impresia ca nu prea stiti ce vreti de la o relatie, dar cu un pic de rabdare, comunicare si iubire, veti trece si peste acest hop. spuneti-va deschis ce va doriti de la relatia voastra, ce asteptari aveti, ce va nemultumeste etc, comunicati in permanenta, nu ascundeti problemele sau nemultumirile, de teama de nu-l rani pe celalalt. marturisiti-va toate dorintele. succes! |
||
|
franziska_eu Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:22 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-04 22:01:41De la: pufffer, la data 2009-11-04 18:11:24Ma ignori ? nu vrei sa imi raspunzi ? te au ajutat sfaturile celor dupa kudika ?? incearca sa triezi dintre sfaturile primite si sa le acepti doar pe cele care simti ca te-ar ajuta intr-adevar. :) |
||
|
franziska_eu Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:26 |
||
| Si mie m-i s-a intamplat la fel....prietenul meu cu care eram de 3 ani si jumatate m-a inselat,motivul pt care mi-a spus ca a facut-o a fost ca era beat.Dupa asta am pus punct relatiei.Mai bn suferi singura decat lg el.Dar u esti singura care poate lua decizia.Mult succes. | ||
|
kudika020819 Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:39 |
||
| valitaxx si Franzi, va multumesc, aveti dreptatea, asa e fiecare vede viata intr-un fel anume, suntem diferiti, si valitaxx, ai dreptate a gresit din cauza mea, dar nu e vorba ca nu il pot ierta, e vorba ca in capul meu a ramas un mic filmulet cu ei, o durere, care sper ca timpul sa mi-o vindece, de fapt nici nu am ce sa ai iert lui, eu am fost o scorpie, poate daca baiatul cu care am fost atunci ar fi vrut sa se culce cu mine si nu ar fi avut el capul pe umeri, mai mult ca sigur o faceam si eu, asta sunt sigura, ma oftica ca el a fost cu o fata atat de josnica in care sa isi accepte rorlul de "umarul pe care plange" , sa accepte sa consoleze chiar si prin sex, dar sunt multe fete de genul asta care nu le pasa ca isi deschid picioarele oricui indiferent daca apoi sunt vazute altfel, asta e, intradevar de fapt mi-e greu sa ma iert pe mine, doar cand imi amintesc cum l-am injosit, cum am ras de el, cum ai inchideam telefonul cand el plangea, cum il faceam obsedat, asta, ma doare, am fost o proasta, acum platesc, iar pe el cum am zis il iubesc mai mult ca orice, iar el pe mine la fel, nu stie ce sa imi faca, e un baiat de milioane, cand sunt bolnava sta langa mine, imi ia medicamente, imi cumpara diverse lucruri, cercei, orice sa ma faca sa zambesc, se uita la mine cu atata drag, mi-a zis ca ma iubeste complet pana si unghiuta lui ma iubeste, este si el foarte suparat pentru ce a facut, dar a zis ca isi pierduse mintile si vroia intr-un fel sa ma uite, ba chiar il fac sa se creada ultimul om, un barbat ca ceilalti si a zis ca il doare, ca nu este ca ceilalti, stiu merita baiatul asta sa sterg cumva cu buretele tot, iar buretele e timpul.. | ||
|
iubi7a_lui Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:48 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-05 11:48:50valitaxx si Franzi, va multumesc, aveti dreptatea, asa e fiecare vede viata intr-un fel anume, suntem diferiti, si valitaxx, ai dreptate a gresit din cauza mea, dar nu e vorba ca nu il pot ierta, e vorba ca in capul meu a ramas un mic filmulet cu ei, o durere, care sper ca timpul sa mi-o vindece, de fapt nici nu am ce sa ai iert lui, eu am fost o scorpie, poate daca baiatul cu care am fost atunci ar fi vrut sa se culce cu mine si nu ar fi avut el capul pe umeri, mai mult ca sigur o faceam si eu, asta sunt sigura, ma oftica ca el a fost cu o fata atat de josnica in care sa isi accepte rorlul de "umarul pe care plange" , sa accepte sa consoleze chiar si prin sex, dar sunt multe fete de genul asta care nu le pasa ca isi deschid picioarele oricui indiferent daca apoi sunt vazute altfel, asta e, intradevar de fapt mi-e greu sa ma iert pe mine, doar cand imi amintesc cum l-am injosit, cum am ras de el, cum ai inchideam telefonul cand el plangea, cum il faceam obsedat, asta, ma doare, am fost o proasta, acum platesc, iar pe el cum am zis il iubesc mai mult ca orice, iar el pe mine la fel, nu stie ce sa imi faca, e un baiat de milioane, cand sunt bolnava sta langa mine, imi ia medicamente, imi cumpara diverse lucruri, cercei, orice sa ma faca sa zambesc, se uita la mine cu atata drag, mi-a zis ca ma iubeste complet pana si unghiuta lui ma iubeste, este si el foarte suparat pentru ce a facut, dar a zis ca isi pierduse mintile si vroia intr-un fel sa ma uite, ba chiar il fac sa se creada ultimul om, un barbat ca ceilalti si a zis ca il doare, ca nu este ca ceilalti, stiu merita baiatul asta sa sterg cumva cu buretele tot, iar buretele e timpul.. Ai semanat vant si ai cules furtuna ! Partenerul tau nu va uita cum tu te ai aruncat in bratele primului venit probabil si el are filmulete in cap .Esti cam egoista totusi .Nu inteleg ce problema ai cu terta persoana adik cu fata care s-a culcat prietenul tau ,era un barbat liber cand s-a intamplat totusi .Mai devreme sustii ca erai sa-ti deschizi si tu picioarele cu baiatul care te-ai sarutat .Sfatul meu este acesta simplifica lucrurile pentru ca numai prostii le complica .Iti doresc o viata linistita! |
||
|
pufffer Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:44 |
||
| o iau la zor pe ea, logic, sincer tu te-ai oferi unuia pentru a-l consola, stiind ca vorbeste cu tine, gandindu-se la alta,,,,eu nu as face asta, era un barbat liber, dar nu sufleteste, m-as considera o ustensila, eu da, am o vina mai mare ca toti, intradevar nu ma laud ca am facut bine, nimic nu am facut bine, dar eu la fel ca el, vroiam sa ma culc cu respectivul pentru a-l uita pe el...oricum mersi pentru urare pufffer, sper sa am o viata linistita, sa ma ajute D-zeu sa uit, si tu sa ai o viata frumoasa | ||
|
iubi7a_lui Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:34 |
||
Merita laut la zor numai el si numai tu , nu conteaza motivele ei ,nu e vorba de comparatii .Ca sa poti fi fericita nu cauta departe vinovatii .Consider ca tu si prietenul tau ar trebui sa mergeti mai departe
|
||
|
pufffer Postat pe 5 Noiembrie 2009 16:11 |
||
De la: Franzi, la data 2009-11-05 10:16:27De la: geo_xx, la data 2009-10-22 19:37:11las' ca-ti trece! multumesc . cuvintele tale ma imbarbateaza sa-mi continuii munca de ironizare a prostiei!! inca o data, multumesc! cand vei intelege ce-i ala respect, te astept sa-mi trimiti un mesaj! a, si multumesc ca ma urmareste. este o onoare si o mandrie sa simt mesajele tale curgand ..........spre mine! |
||
|
geo_xx Postat pe 5 Noiembrie 2009 17:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| infidelitate | 39 | De la: kudika499822 3 Iulie 2013 12:09 |
| Salut | 4 | De la: Shhh 23 Iunie 2010 13:41 |
| un mic sfat | 12 | De la: veronimus 6 Martie 2012 14:27 |
|
|
||
| Sa merg incontinuare sau sa-l refuz? | 68 | De la: twincle 1 Septembrie 2010 16:52 |
| Buna! | 22 | De la: katy_katy 18 August 2011 16:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.