Mai multe
O data nu se pune si oricum dupa o luna se prescrie.. Treaba ta de-acum inainte e sa fii mai buna la pat ca cealalta ca sa nu se culce iar cu ea..c-atunci deja e recidiva...si nu stiu ce-o sa ne facem cu totii.. Si sa stii ca da, are dreptate, barbatii se ''culca'' c-o femeie de disperare ca sa nu se sinucida. Niciodata din alt motiv! Pe bune
|
||
|
yamuna Postat pe 16 Noiembrie 2009 08:04 |
||
|---|---|---|
| pai, mai draga mea, nu esti nici prima ici ultima careia i se intampla asta. si oricum el de vreo doi ani iti tot spune ca vrea sa te lase, deci... a venit momentul | ||
|
peri Postat pe 18 Noiembrie 2009 11:10 |
||
cate raspunsuri rautacioase, dar ce conteaza, eu stiu cat de iubita sunt, mai rar o fata iubita cum sunt eu, si da ar fi in stare sa isi dea si viata pentru mine, ar face orice, cum spuneam eu il cunosc mai bine, el nu este ca ceilalti, de unde stiu, am dovada, stiti ce am facut m-am dat drept ea de data asta, mi-am facut un id doar cu o litera schimbata de al ei, si am vorbit cu el, l-am intrebat daca a placut-o vreodata, si a zis, ca,,,stiu prea bine ca nu, ca mereu s-a gandit la mine, chiar si in seara aia isi inchipuia ca se culca tot cu mine ca de aceea nici nu a ajuns pana la capat ca si-a dat seama ca nu e bine ce face ca nu sunt eu, si mi-a zis in numele ei..ca doar stiu si eu asta, ca doar mi-a zis ca nu poate....deci
|
||
|
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 18 Noiembrie 2009 12:35 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-18 12:35:14cate raspunsuri rautacioase, dar ce conteaza, eu stiu cat de iubita sunt, mai rar o fata iubita cum sunt eu, si da ar fi in stare sa isi dea si viata pentru mine, ar face orice, cum spuneam eu il cunosc mai bine, el nu este ca ceilalti, de unde stiu, am dovada, stiti ce am facut m-am dat drept ea de data asta, mi-am facut un id doar cu o litera schimbata de al ei, si am vorbit cu el, l-am intrebat daca a placut-o vreodata, si a zis, ca,,,stiu prea bine ca nu, ca mereu s-a gandit la mine, chiar si in seara aia isi inchipuia ca se culca tot cu mine ca de aceea nici nu a ajuns pana la capat ca si-a dat seama ca nu e bine ce face ca nu sunt eu, si mi-a zis in numele ei..ca doar stiu si eu asta, ca doar mi-a zis ca nu poate....deci Incredbil cata perseverenta .....!!!Pai nu spuneai ca "vrei sa mori ca s-a culcat cu alta",in titlu...???Nu stiu pe cine vrei tu sa convingi ca te iubeste,pe noi sau pe tine?Fiecare ti-am spus o parere,sau un sfat pe care tu l-ai cerut cand ti-ai expus problema.Eu cred ca nu esti suficient de matura si nici nu-l iubesti destul de mult incat sa treci peste....tu iti pierzi timpul cu chestii din trecut ,incercand sa-ti alimentezi orgoliul nemasurat ,cum ca tu esti unica ,incredibila,extraoridnara ...pt el!!!Pacat
|
||
|
luyyzz Postat pe 18 Noiembrie 2009 12:46 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-11-18 12:46:45De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-18 12:35:14cate raspunsuri rautacioase, dar ce conteaza, eu stiu cat de iubita sunt, mai rar o fata iubita cum sunt eu, si da ar fi in stare sa isi dea si viata pentru mine, ar face orice, cum spuneam eu il cunosc mai bine, el nu este ca ceilalti, de unde stiu, am dovada, stiti ce am facut m-am dat drept ea de data asta, mi-am facut un id doar cu o litera schimbata de al ei, si am vorbit cu el, l-am intrebat daca a placut-o vreodata, si a zis, ca,,,stiu prea bine ca nu, ca mereu s-a gandit la mine, chiar si in seara aia isi inchipuia ca se culca tot cu mine ca de aceea nici nu a ajuns pana la capat ca si-a dat seama ca nu e bine ce face ca nu sunt eu, si mi-a zis in numele ei..ca doar stiu si eu asta, ca doar mi-a zis ca nu poate....deci stiu ce titlu am avut, eram terminata, imi era imposibil sa cred acel lucru, am cautat aici sfaturi, de la persoane care au trecut prin asa ceva, sfaturi si poate si incurajari, dar am cautat si mi-am dat seama ca desii e dureros, intr-un fel nici macar nu s-a culcat cu ea, ci doar a incercat..nu a fost placere, nu au fost sentimente, a cautat alinare, iar cand si-a dat seama ca nu e bine ce face ce face, ca de fapt nu sunt eu, s-a oprit, regretand, si care e problema ca sunt unica ,incredibila,extraoridnara ...pt el!Chiar sunt, mi-a demonstrat-o zilnic, e un iubit perfect, nu am ce sa ai reprosez, nu stie cum sa ma mai alinte, ce sa imi faca sa ma vada ca zambesc, mi-a luat si floricele din senin, noaptea sta sa ma mangaie pe par pana adorm, dimineata il prind ca sta si ma priveste apoi ma saruta, deci exact cum i-am mai zis si lui, "ar fi fost perfect daca nu ai fi facut asta si erai mai tare atunci"...iar el se intristeaza la aceasta vorba,,,,imi voi revenii, deja sunt mai bine,,,cu ajutorul lui si iubirea imensa de la el |
||
|
iubi7a_lui Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:04 |
||
|
In primul rand nu erai cu el (nu uita ca tu i-ai dat papucii), cand a vazut omul ca nu mai are sanse la tine, a plecat in cautare, doar nu-i prost sa te astepte pana te razgandesti tu. Si tu erai cu altcineva in momentul respectiv, poate si tu te-ai culcat cu respectivul, el macar a fost sincer si ti-a spus, oare tu i-ai spus chiar tot ce s-a intamplat intre tine si respectivul? Ce zici, fiecare sa fie unic pentru celalalt? Ii o prostie, pentru ca nu ai cu cine compara. Mai stai si gandeste-te nu te repezi. |
||
|
anastas Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:05 |
||
|
logic ca nu s-a intamplat nimic intre mine si respectivul, e vorba de mine, stiu ce am facut....iar faza cu unic,,,cine a trecut prin asa ceva..stie...mai e o fata pe aici care are un subiect asemanator, iar ea se vaita de acelasi lucru ca mine...unicitate, pentru noi astia care mai suntem de moda veche..mai inseamna ceva, nu e vorba neaparat de comparat, ce ar putea el compara in ce a facut cu aia cateva minute si ce a facut cu mine 2 ani jum, in primul rand as avea de castigat daca era vorba sa imi pese de comparat, dar nu e vorba de asta, e vorba ca asa a lasat D-zeu.. |
||
|
iubi7a_lui Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:29 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-18 13:04:31De la: luyyzz, la data 2009-11-18 12:46:45De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-18 12:35:14cate raspunsuri rautacioase, dar ce conteaza, eu stiu cat de iubita sunt, mai rar o fata iubita cum sunt eu, si da ar fi in stare sa isi dea si viata pentru mine, ar face orice, cum spuneam eu il cunosc mai bine, el nu este ca ceilalti, de unde stiu, am dovada, stiti ce am facut m-am dat drept ea de data asta, mi-am facut un id doar cu o litera schimbata de al ei, si am vorbit cu el, l-am intrebat daca a placut-o vreodata, si a zis, ca,,,stiu prea bine ca nu, ca mereu s-a gandit la mine, chiar si in seara aia isi inchipuia ca se culca tot cu mine ca de aceea nici nu a ajuns pana la capat ca si-a dat seama ca nu e bine ce face ca nu sunt eu, si mi-a zis in numele ei..ca doar stiu si eu asta, ca doar mi-a zis ca nu poate....deci Nu e nicio problema ca esti speciala pt el,eu chiar ma bucur si sunt de moda veche in ceea ce priveste relatiile.Doar iti spuneam sa nu "mai vanezi" trecutul,ci sa treci peste imperfectiuni-sa iti faci o rel.frumoasa de aici incolo,fara sa mai amintesti de ce A FOST!!!Nu e totul roz si numai floricele si romantisme,oricat de mult ne-ar placea sa fie doar asa,o sa vezi ca in timp,intervin multe probleme,multe lucruri de rezolvat si lucrurile se mai schimba.Important e sa vrei sa fie totul frumos si sa ai incredere! P S-nu te mai gandi la ce s-a-ntamplat ,tu ai generat acest lucru si el nu a fost destul de atatsat ,incat sa nu se duca sa planga pe umarul uneia....!Amici barbati,nu avea?Fara pic de rautate,eu nu cred c-a suferit asa cum spune,cand suferi ,te inchizi in casa,nu vrei sa vezi pe nimeni si nu cauti consolare.Asta e realitatea,dar daca-l iubesti cu adevarat,treci odata peste!!!Succes! |
||
|
luyyzz Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:58 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-18 13:04:31De la: luyyzz, la data 2009-11-18 12:46:45De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-18 12:35:14cate raspunsuri rautacioase, dar ce conteaza, eu stiu cat de iubita sunt, mai rar o fata iubita cum sunt eu, si da ar fi in stare sa isi dea si viata pentru mine, ar face orice, cum spuneam eu il cunosc mai bine, el nu este ca ceilalti, de unde stiu, am dovada, stiti ce am facut m-am dat drept ea de data asta, mi-am facut un id doar cu o litera schimbata de al ei, si am vorbit cu el, l-am intrebat daca a placut-o vreodata, si a zis, ca,,,stiu prea bine ca nu, ca mereu s-a gandit la mine, chiar si in seara aia isi inchipuia ca se culca tot cu mine ca de aceea nici nu a ajuns pana la capat ca si-a dat seama ca nu e bine ce face ca nu sunt eu, si mi-a zis in numele ei..ca doar stiu si eu asta, ca doar mi-a zis ca nu poate....deci Doamne, ce telenovela ! Incredibil cata naivitate! Oricum important e ca tu crezi ca esti iubita. |
||
|
Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:11 |
||
Exact!! Asadar, incearca sa o iei de la capat cu el, si nu ii reprosa atunci, ce a fost cu tipa aia!! http://verze.ro Site-ul verzelor, fff simpatic!
|
||
|
tequila_cu_varza Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:21 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-18 12:35:14cate raspunsuri rautacioase, dar ce conteaza, eu stiu cat de iubita sunt, mai rar o fata iubita cum sunt eu, si da ar fi in stare sa isi dea si viata pentru mine, ar face orice, cum spuneam eu il cunosc mai bine, el nu este ca ceilalti, de unde stiu, am dovada, stiti ce am facut m-am dat drept ea de data asta, mi-am facut un id doar cu o litera schimbata de al ei, si am vorbit cu el, l-am intrebat daca a placut-o vreodata, si a zis, ca,,,stiu prea bine ca nu, ca mereu s-a gandit la mine, chiar si in seara aia isi inchipuia ca se culca tot cu mine ca de aceea nici nu a ajuns pana la capat ca si-a dat seama ca nu e bine ce face ca nu sunt eu, si mi-a zis in numele ei..ca doar stiu si eu asta, ca doar mi-a zis ca nu poate....deci Nu sunt raspunsuri rautacioase,sunt raspunsuri care nu-ti convin.Iar asta cu creatul unui id ca sa-l interoghezi e o mare absurditate,as intelege-o daca ai avea 14-15 ani,dar la 23???????????.Du-te la un psiholog,pe bune, ai mare nevoie! |
||
|
annk48 Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:05 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-18 12:35:14cate raspunsuri rautacioase, dar ce conteaza, eu stiu cat de iubita sunt, mai rar o fata iubita cum sunt eu, si da ar fi in stare sa isi dea si viata pentru mine, ar face orice, cum spuneam eu il cunosc mai bine, el nu este ca ceilalti, de unde stiu, am dovada, stiti ce am facut m-am dat drept ea de data asta, mi-am facut un id doar cu o litera schimbata de al ei, si am vorbit cu el, l-am intrebat daca a placut-o vreodata, si a zis, ca,,,stiu prea bine ca nu, ca mereu s-a gandit la mine, chiar si in seara aia isi inchipuia ca se culca tot cu mine ca de aceea nici nu a ajuns pana la capat ca si-a dat seama ca nu e bine ce face ca nu sunt eu, si mi-a zis in numele ei..ca doar stiu si eu asta, ca doar mi-a zis ca nu poate....deci hai du'te tare la viata ta frumoasa cu iubitul tau frumos si gata
|
||
|
felixcat Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:09 |
||
initiatoarea a zis ca iubitul ii demonstreaza zilnic dragostea pt ea. Deci... nu s-a mai spanzurat iubitul? sunt iar in lumea lor sa intelegasta e iubire adevarata mai... ce stiti voi
|
||
|
adina_black Postat pe 25 Noiembrie 2009 17:30 |
||
| esti incredibil de naiva si imatura!ai o gandire infantila!tu incerci sa te convingi pe tine ca iubitul tau te iubeste!eu sunt de parere ca ar trebui sa te gandesti la cum sa evoluezi ca persoana inainte de toate! | ||
|
deiutza_20 Postat pe 29 Noiembrie 2009 19:26 |
||
| cum am mai spus, cine nu stie ce inseamna, nu are cum sa stie sa imi dea un sfat, dar iar contrazic, da ma iubeste si m-a iubit mereu, mi-a spus-o chiar "ea" cea care s-a culcat cu el...mi-a zis ca nu o mai intereseaza persoana lui ca oricum cand s-a culcat cu el, se gandea la mine, ca i-a zis si atunci de aceea nici nu a durat mult, decat a incercat si s-a oprit...iar el e distrus cand ma vede pe mine zilnic asa "fara viata" si de cate ori ai reprosez si plang,,,de atatea ori ai dau si lui lacrimile si ma implora sa il cred ca ea nu a fost nimic pentru el, ca in sinea lui nu a existat ca eu sunt singura, ca de ea de fapt s-a folosit, a incercat sa ma uite si nici sa se culce cu ea nu a reusit...ca ai era gandul doar la mine, ca intradevar a gresit ca a incercat sa se culce cu ea asa repede, dar nu poate sa dea timpul inapoi oricat ar vrea si ma roaga mereu sa nu il parasesc, daca ai zic ca il las vine cu flori, il vad negru la fata, terminat, daca voi crede-ti ca asta inseamna ca acest baiat nu ma iubeste, nu mai am ce sa zic, oricum sfaturi nu mai am nevoie, ca m-am lamurit, nu vreau sa critic pe nimeni, fiecarev e cu opinia lui despre iubire, viata, etc.. | ||
|
iubi7a_lui Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:02 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-30 23:02:05cum am mai spus, cine nu stie ce inseamna, nu are cum sa stie sa imi dea un sfat, dar iar contrazic, da ma iubeste si m-a iubit mereu, mi-a spus-o chiar "ea" cea care s-a culcat cu el...mi-a zis ca nu o mai intereseaza persoana lui ca oricum cand s-a culcat cu el, se gandea la mine, ca i-a zis si atunci de aceea nici nu a durat mult, decat a incercat si s-a oprit...iar el e distrus cand ma vede pe mine zilnic asa "fara viata" si de cate ori ai reprosez si plang,,,de atatea ori ai dau si lui lacrimile si ma implora sa il cred ca ea nu a fost nimic pentru el, ca in sinea lui nu a existat ca eu sunt singura, ca de ea de fapt s-a folosit, a incercat sa ma uite si nici sa se culce cu ea nu a reusit...ca ai era gandul doar la mine, ca intradevar a gresit ca a incercat sa se culce cu ea asa repede, dar nu poate sa dea timpul inapoi oricat ar vrea si ma roaga mereu sa nu il parasesc, daca ai zic ca il las vine cu flori, il vad negru la fata, terminat, daca voi crede-ti ca asta inseamna ca acest baiat nu ma iubeste, nu mai am ce sa zic, oricum sfaturi nu mai am nevoie, ca m-am lamurit, nu vreau sa critic pe nimeni, fiecarev e cu opinia lui despre iubire, viata, etc.. .....pai ia vino si culcate cu mine....sa vezi cum reactioneaza dupa ce i voi spune eu ...ceeace ti a zis fosta lui......
|
||
|
gratuit89 Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:07 |
||
De la: gratuit89, la data 2009-11-30 23:07:31De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-30 23:02:05cum am mai spus, cine nu stie ce inseamna, nu are cum sa stie sa imi dea un sfat, dar iar contrazic, da ma iubeste si m-a iubit mereu, mi-a spus-o chiar "ea" cea care s-a culcat cu el...mi-a zis ca nu o mai intereseaza persoana lui ca oricum cand s-a culcat cu el, se gandea la mine, ca i-a zis si atunci de aceea nici nu a durat mult, decat a incercat si s-a oprit...iar el e distrus cand ma vede pe mine zilnic asa "fara viata" si de cate ori ai reprosez si plang,,,de atatea ori ai dau si lui lacrimile si ma implora sa il cred ca ea nu a fost nimic pentru el, ca in sinea lui nu a existat ca eu sunt singura, ca de ea de fapt s-a folosit, a incercat sa ma uite si nici sa se culce cu ea nu a reusit...ca ai era gandul doar la mine, ca intradevar a gresit ca a incercat sa se culce cu ea asa repede, dar nu poate sa dea timpul inapoi oricat ar vrea si ma roaga mereu sa nu il parasesc, daca ai zic ca il las vine cu flori, il vad negru la fata, terminat, daca voi crede-ti ca asta inseamna ca acest baiat nu ma iubeste, nu mai am ce sa zic, oricum sfaturi nu mai am nevoie, ca m-am lamurit, nu vreau sa critic pe nimeni, fiecarev e cu opinia lui despre iubire, viata, etc.. mda..stiu, logic ca nu ar reactiona bine, dar nu am de ales, trebuie sa o las asa... |
||
|
iubi7a_lui Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:10 |
||
|
mai frate, da' tare alintata mai esti... pfff... zici ca esti la psihologie? pe bune? sa nu mai spui cuiva asta, ca te ia in ras, pe bune. a, si alta chestie. esti de moda veche? apai eu stiu de la mama mea ca de moda veche "ii" atunci cand intri in biserica "fata mare". asa a invatat-o bunica. da' de, moda veche se schimba de la o zi la alta, ce stim noi .... |
||
|
dede25 Postat pe 1 Decembrie 2009 00:41 |
||
De la: dede25, la data 2009-12-01 00:41:15mai frate, da' tare alintata mai esti... pfff... zici ca esti la psihologie? pe bune? sa nu mai spui cuiva asta, ca te ia in ras, pe bune. baga-mi-as! am citit titlu' topicului si am crezut ca vii sa te plangi !!
|
||
|
geo_xx Postat pe 1 Decembrie 2009 00:46 |
||
| ma amuz si io cand n-am somn :) | ||
|
dede25 Postat pe 1 Decembrie 2009 01:24 |
||
De la: dede25, la data 2009-12-01 01:24:13ma amuz si io cand n-am somn :)
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 1 Decembrie 2009 08:50 |
||
Barbatii care te fac sa plangi , inseamna ca nu te merita. Capul sus, incuie sertarul cu amintiri si arunca departe cheia. Daca te-a inselat o data , o va face din nou. Pune punct si mergi mai departe. Doare, va atunci cand chirurgul taie. Dar se vindeca. O sa te convingi atunci cand ai sa iubesti pe cineva care sa te merite, ca ai fost o proasta sa-ti doresti sa mori pentru un barbat. Pamantul e plin... ....Curaj, mergi inainte. Astazi, nu maine, incepe o noua zi.
|
||
|
arielle Postat pe 1 Decembrie 2009 09:42 |
||
|
Mai draguta daca sa culcat cu alta tu crezi ca te iubeste sincer? ok daca tu asa crezi ca te iubeste si tu simti ca fara el nu poti respira (traii) trci peste toate iao de la 0 sau dai papuci nu esti singura femeie inselata ai doua variante .......am impresia ca niu sti ce vrei viata nu se termina la EL. TE PUP. |
||
|
lil Postat pe 1 Decembrie 2009 09:45 |
||
|
Nu te supara.....dar daca te joci cu focu te arzi......tu ai impresia ca baietii sunt cobaii de experiment a fetelor...cat rezista si cat pot indura. Cand te intalneai cu celalalt nu prea te interesa de fostul dar cum ai auzit ca trecut la alta...gata...ti-ai dat seama ca te-a lovit ceva. Tu stai sa fii pipaita si sarutata de altii si el nu are voie....!!! Esti mai mica si nu prea intelegi care-i treaba cu baietii.....asa ca iti dam noi un sfat....nu te mai juca cu ei ca uite ce se poate intampla. Next time...use your head!!! |
||
|
paula27 Postat pe 1 Decembrie 2009 10:27 |
||
"Next time...use your head!!!" Si daca i se uzeaza prea tare capu', de unde i-a piese de schimb sa le inlocuiasca?
|
||
|
miss_darine Postat pe 1 Decembrie 2009 10:30 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-18 13:29:02 Uite... eu inteleg intr-un fel prin ce treci. Si eu am avut visul acesta... sa am un *unic* in viatza mea, sa traiesc iubirea aceea deplina, sa ma daruiesc trup si suflet aceluia care o sa ma merite. Si stiu cum este sa fii inselata de cel pe care il iubesti... Am iubit un tip aproape 2 ani de zile [ma rog, am fost impreuna muult mai putin.. dar sentimentul a existat] si in decurs de *2 ore* de cand s-a despartit de mine se saruta cu alta in fatza mea la o petrecere Am reusit in timp sa nu il mai urasc, eh. A fost mai usor pentru ca eu nu ma culcasem cu el, eram un copil si traiam un fel de iubire in stare incipienta... Dupa aceea l-am cunoscut pe actualul meu prieten cu care sunt impreuna de ceva timp si amandoi ne iubim enorm... Nu am vrut sa ma culc cu el inainte sa simt ca el este "unicul", i-am explicat asta.... A fost greu sa trecem peste diferentele de opinii, mai ales ca el avusese f multe tipe inaintea mea. A fost o perioada in care nu puteam sa nu imi imaginez ce facuse el cu fostele... Imi imaginam atingeri, saruturi... a fost infiorator, devenisem obsedata. Am vorbit cu el despre asta... Si mi-a explicat ca pentru el este o mare diferenta intre iubire si sex, ca nu a iubit niciodata pe cineva cum ma iubeste pe mine... Si faptele au dovedit ca nu ma mintea. Asa ca draga mea, de multe ori pt barbati este o mare diferenta intre iubire si sex. Ei se pot culca mult mai usor decat femeile cu tipe pe care nu le iubesc... Cel mai important este sa ai inima lor si asta se castiga greu, in mult timp, nu intr-o saptamana. Daca simti ca tu si cu prietenul tau sunteti uniti de o iubire curata, atunci nu renuntza la el. O sa vezi ca in timp o sa uiti ce a fost, iubirea adevarata sterge tot.... Dar data viitoare, daca nu vrei sa suferi... NU te mai saruta cu altul, nu te mai intalni cu altii!! S-ar putea ca tu insati sa fii atras suferinta asta asupra ta prin greseala pe care ai facut-o. Acum nu mai fii trista ca nu ai de ce... Si zambeste, nu fii trista pentru fapte din trecut pe care nu ai cum sa le schimbi. Stiu cum este sa iti pui tot sufletzelul intr-o relatzie, fiecare detaliu conteaza pe moment.. dar in timp o sa vezi ca toate dispar in fatza unei iubiri puternice si adevarate. O sa aiba Dumnezeu grija de toate... :) Sa ne tii la curent cu ce se intampla si sa fii fericita!
|
||
|
Nadzieja Postat pe 1 Decembrie 2009 10:44 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 12:17:33o consider vinovata, a profitat, el in clipele alea asa cum mi-a zis si ea, plangea non stop, ai era gandul la mine, era disperat, iar ea a profitat de moment, l-a adus in patul ei si o fi crezut ca asa ma va uita pe mine, dar nici asa nu m-a uitat si tot ea, cand am intrebat-o "de ce?" mi-a zis...ce sa faci" atractia" , si are doar 19 ani, asa gandeste o fata la 19 ani in ziua de azi si sa isi deschida picioarele dupa o saptamana ] si tu chiar crezi:) sa fim seriosi! Eu una nu as accepta niciodata in viata infidelitatea.. oricat de mult as tzine la el.. ce s-a intamplat odata, se intampla si a doua ora.. stii cum e.. noi nu uitam, da nici ei ;) asa ca :-? :-j baieti mai sunt. parerea mea. ma rog:| incearca sa te linistesti. :| ai grija de tn :*:* |
||
|
BluOndA Postat pe 1 Decembrie 2009 14:16 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 14:22:53da, sunt o fraiera, dar ea e o profitoare, asta oricum e parerea mea, cum sa te culci cu unu care plange dupa alta, cum se numeste asta??? VIOL? saracul. mi-e mila de el. |
||
|
BluOndA Postat pe 1 Decembrie 2009 14:16 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 14:22:53da, sunt o fraiera, dar ea e o profitoare, asta oricum e parerea mea, cum sa te culci cu unu care plange dupa alta, cum se numeste asta??? ai face mai bine sa t egandesti la tine.. mai lasa`i pe altii :-j gandeste-te la ce`i mai bn pt tine! ;) |
||
|
BluOndA Postat pe 1 Decembrie 2009 14:17 |
||
De la: spumosu, la data 2009-10-23 14:51:13De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 14:49:35ala este t nu 7,,,, =)) :)) tie de la sex neprotejat. dar mie? :O eu o:-) |
||
|
BluOndA Postat pe 1 Decembrie 2009 14:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cealalta femeie | 22 | De la: r_girl 7 Mai 2009 14:06 |
| despre scuze patetice si necesitatea de a cunoaste adevarul (si altele) | 44 | De la: kudika076975 7 Martie 2010 14:17 |
| zau ca nu stiu ce sa mai fac :-?? | 59 | De la: l_diana_c 27 Mai 2009 19:00 |
|
|
||
| ce proasta :))))) | 37 | De la: oana84onutza 19 Februarie 2010 20:21 |
| MA APUCA CITEODATA ! ! ! | 17 | De la: DRAGOMIR_ALEXANDRA 18 Septembrie 2009 17:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.