Setari Cookie-uri

S-a culcat cu alta :( vreau sa mor

De la: spumosu, la data 2009-10-23 15:10:44
De la: valitaxx, la data 2009-10-23 14:58:31
De la: spumosu, la data 2009-10-23 14:56:21
De la: valitaxx, la data 2009-10-23 14:53:59
De la: spumosu, la data 2009-10-23 14:51:13
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 14:49:35ala este t nu 7,,,,

pe cuvantul tau ca-i t? eu vad un 7 cred ca mi se trage de la prea mult sex neprotejat

eu cred ca-i de la virusi.

stiam eu ca nu-i bine sa stau in preajma ta ca pana la urma ma molipsesc si eu da tot 7 vad

Credeam ca esti Batman

nu si pentru tine

V rei sa fii batmanul meu? :)))))
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 14:26
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-24 02:09:24da, poate am luat-o razna recunosc, asta pentru ca il iubesc prea mult si ma doare...si azi a venit la mine si-am inceput sa plang in cel mai mare hal, el nu stia cum sa ma linisteasca imi tot spunea ca ai pare rau, ca a gresit si ca imi intelege durerea si va face orice sa ma faca sa uit, ma va iubii, va avea grija mereu de mine, ma va intelege si apoi cu incetul m-a mai linistit, a zis k ea a fost o unealta de care s-a folosit sa ma poata uita pe mine dar oricum nu a reusit, ca eu voi fi prima si ultima din viata lui oricum..ca nu conteaza acele cateva minute petrecute cu ea, ne-am inteles mai binisor, dar sper sa reusesc sa raman calma in continuare pentru ca ma iubeste prea mult ca sa il pierd

Zici?
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 14:33
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-24 02:54:12in primul rand cine nu a trecut prin asta nu are cum sa dea un raspuns, sau sa stie ce simt, nu m-am injosit cu minic, am vorbit despre iubire, asta nu este injosire, daca pentru altii este nu ma bag..si fiecare avem caractere diferite, asa ca nu am de ce sa fiu criticata, una este sa primesc un sfat alta e sa ma critice cineva care nu ma cunoaste, eu una nu as critica pe nimeni care ar vrea sa auda o parere, nu as fi in masura si m-as gandii ca persoana aceea poate sufera, cine sunt eu sa mai si critic cand ar vrea sa auda poate sfaturi si incurajari, dar ..asta e

Poate nu e numaidecat bataie de joc sau "critica"... poate e doar un fel mai dur de a o zice.. pt a te trezi la realitate! Sa-ti dai seama ca, dupa parerea lor (a noastra) nu`i bine ce faci. Nu`i bine pen tru tine! dar ma roggggg. :-j
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 14:37
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-24 14:19:12nu sunt "necoapta" aici nu e vorba ca s-a culcat cu alta, ci ma doare mai mult ca nu a mai fost doar al meu, era important asta, cine nu a trait unicitatea nu are cum sa stie ce inseamna...daca ar fi avut ink 10 inaintea mea, as fi spus,,,asta e,,, si nu doar eu gandesc asa, ci si el, asta regreta, pentru ca ne-am jurat ca vom fi mereu doar noi 2 si s-a dus...din partea lui, este de acord cu mine, dar cum sa dam timpul inapoi...nu se poate, a fost prea derutat atunci si un vis a murit

Sa intelegem ca pt tine nu conteaza persoana cu care esti, conteaza sa fie "unica"? Pf:) frumoasa iubirea asta...

+ Ar trebui sa fii mandra ca era "fecior" si a avut doar una pe lagna tine, si nu 10.. sau cine stie cate! ca in ziua de asta, numarul conteaza la baieti, nu altcv:))))
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 14:44
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-25 12:20:30 da eram despartiti...Dar ma doare ca ma iubea pe mine si s-a culcat cu ea, asta cum se cheama???parerea mea e ca trebuia sa mai astepte si da a ramas doar dragostea, asta e

Parca ziceai mai devreme ca tu nu ai judeca actiunile altcuiva, ci ai incerca sa te pui in pielea lui. SERRRIOS?
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 14:48
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-25 21:11:01dar ma iubea pe mine cand s-a culcat cu ea, nu a facut-o de placere, ci din disperare, asta ma doare rau, pentru ca nu trebuia sa ajunga aici, trebuia sa stea si sa se gandeasca mai mult....el imi spunea inainte ca el nu e asa el nu cauta sexul, el nu ar fi cu alta nci daca nu ar fi cu mine, poate dupa mult timp, o saptamana pare mult timp???asta nu e tradare??

da poate pt el pare mult o sapt. da poate a mintit ca sa ajunga sa se culce si cu tine. da poate e tradare. asa si? treci m ai departe :) poate?? :-?
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 14:53
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-25 21:30:23crede-ma il cunosc, daca nu ar fi fost acea ruptura nu ar fi facut-o si sunt sigura ca nu a avut o noapte de vis cu ea, in primul rand, nu a ajuns pana la capat cu ea, intelegi ce vreau sa zic, asa ca daca ar fi cautat placere ar fi ajuns la placere, il stiu de peste 3 ani, el nu este innebunit dupa sex si sincer asta am apreciat la el...doar ca este prea naiv, crede mult in oameni si e usor influentabil, iar asta l-a facut sa isi distruga si sa imi distruga viata

Saracul de el. sincer mi-e mila:| cum a putut tipa aia sa-si bata joc de bietul copil:|

ah. sa fim seriosi:) eu am 17 si nu ma cred atatea sf`uri:) unde-i realitatea fraaaaaate? 8-|
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 14:55
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-25 22:43:58suntem de 3 ani jumate impreuna,

frateeeeeeeeeeeeeeeee
da`o naibii de treaba.pt 3 ani impreuna (care nici aia nu au fost.. cum ar trebui din cauza problemelor cu ai sai) tu-ti sacrifici viata? cine stie cati ani vor mai urma si tu tot tzii in tine si inchizi ochii.

crezi ca-i bine?
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 14:57
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-25 23:03:47
De la: valitaxx, la data 2009-10-25 22:53:13 Peste ce sa treci? Cu ce ti-a gresit fata?

Erati despartiti ? DA. Erai cu altul? DA. I-ai spus tu cu gurita ta ca-l iubesti pe celalalt? DA. Dupa o saptamana s-a culcat cu alta. Asa si? Care este problema? De ce l-ai mintit? Nu te mai victimiza ca nu este cazul, o femeie care iubeste nu-i spune iubitului ca iubeste alta persoana si-i da papucii sa se sarute cu altul.

nu am de ce sa ma explic atat, care e problema? din partea celor care nu au iubit nu este problema, eu nu am zis ca m_a inselat am spus ca prea repede s-a aruncat in patul unei curve, nestiind sigur ce am eu cu adevarat pe suflet!!!

Incepem sa fim vulgare Daca tot ai deschis acest topic, banuiesc ca ti-ai si asumat treaba asta cu raspunsurile 8-| sau macar sa`i lasi pe ceilalti sa-si zica parerea, chiar daca-i critica, chiar daca-i de bine sau nu... :) so, calm :) nu le mai raspunde si atat! mai simplu

+ ca sa vezi ce baiat bun ai si cata incredere avea el in tine cand iai zis ca nu te mai intereseaza de el si ca vrei sa fii cu altul, asta te-a lasat sa faci.. si si-a calcat lui pe orgoliu si pe "iubire" .. a facut el o greseala ca sa te lase pe tine sa fii fericita.. ca sa vezi :)

daca e s`o luam pe partea cealalta:)
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 15:01
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-25 23:25:12Nu cred ca iubesc pe nimeni mai mult decat pe el, vrei sa iti spun povestea...in ultimmii 2 ani nu mai era roz relatia ai lui ma invinuiau mereu pentru viitorul lui, m-au dat afara, de Paste am fost amenintata de catre bunica lui cu moartea, ca ce i-am facut baiatului de ma iubeste asa mult incat a uitat de ea, ca nu ai place, ca daca ai fac ceva rau ma omoara, imi ia gatul ca ea oricum e batrana, ee prostioare, sora lui m-a facut in toate felurile tot din invidie ca fratele ei imi acorda atata atentie..mi-a injurat toata familia, el...imi spunea cand nu imi convenea ceva "daca nu iti convine gaseste-ti pe altul" iar cand plangeam si ai spuneam ca bine poate intr-o zi imi gasesc el radea ca si cum nu as fi fost niciodata in stare, ma facea fraiera..ca ce m-as face eu fara el...dar adaug ca a fost si foarte bun cu mine, iubaret pe langa toate astea. Apoi am zis stop, am si eu o viata, iar el in momentul ala si-a dat seama ca nu poate traii fara mine, cautandu-ma disperat, plangand, amenintand ca se sinucide, si se va schimba, va fi cum vrea, dar cum era sa il cred, da am fost apoi cu celalalt, pentru ca stateam sa plang in casa iar celalalt ma facea sa mai rad, nu eram doar un sarut, nu...eram si buni prieteni, de fapt din moment ce in 2 luni care ne-am vazut aproape zilnic nu am facut nimic cu el nici nu ne-am atins, ce altceva am fost, stiu l-am mintit pe iubitul meu ca nu il mai credeam i-am zis ca il iubesc pe acesta, ca ma inteleg cu el si sunt bine, desii acasa cand ajungeam eram cu gandul tot la el, dar el ce a facut, m-a crezut imediat si s-a culcat cu alta da ok tot eu sunt vinovata pentru tot, mai bine sa cred asta

Si daca voia/ii placea sa-si bata joc de tine? Si pe langa asta si sex fara prea multe intrebari, ca vorba aia, erati un cuplu?
Si daca ti-era atat de rau dc te mai intorci la el? Cred ca tie-ti place durerea:)
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 15:04
De la: spumosu, la data 2009-10-26 10:30:30
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-24 02:09:24da, poate am luat-o razna recunosc, asta pentru ca il iubesc prea mult si ma doare...si azi a venit la mine si-am inceput sa plang in cel mai mare hal, el nu stia cum sa ma linisteasca imi tot spunea ca ai pare rau, ca a gresit si ca imi intelege durerea si va face orice sa ma faca sa uit, ma va iubii, va avea grija mereu de mine, ma va intelege si apoi cu incetul m-a mai linistit, a zis k ea a fost o unealta de care s-a folosit sa ma poata uita pe mine dar oricum nu a reusit, ca eu voi fi prima si ultima din viata lui oricum..ca nu conteaza acele cateva minute petrecute cu ea, ne-am inteles mai binisor, dar sper sa reusesc sa raman calma in continuare pentru ca ma iubeste prea mult ca sa il pierd

cum spuneam noi barbatii suntem za besttttttttt in ale "vrajelii"

bine zis! :*
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 15:05
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-26 11:34:12nu mai conteaza ce a facut, cum a facut si in ce imprejurari, sau cat de mult m-a vrajit, conteaza ca a facut-o, sincer m-a afectat, inainte dadeam si eu sfaturi, cum e de usor sa treci peste dar acum pusa in fata situatiei nu este usor, voi incerca un timp, cateva luni sa stau stau cu zambetul pe buze chiar daca uneori voi mai avea in cap filmuletul cu ei, iar daca voi reusii sa traiesc asa ba chiar sa mai uit, atunci mergg mai departe, daca nu am sa-i spun ca-l iubesc dar nu mai pot traii asa, ramane de vazut, timpul se psune ca le vindeca sau rezolva pe toate, sper sa fie asa si in cazul meu, sper sa ma ajute Dumnezeu

Da un sfith + delete la filmul ala si next :>

Nu mai bine ii zici tuh ca vrei o pauza? pana iti lamuresti sentimentele? Ca daca dupa vreo 2-3 luni de "iubire nebuna" in mintea lui.. tu iti dai seama ca nu poti sa`l ierti si preferi sa va despartiti? N`o sa-ti fie mai greu? Lui n `o sa`i fie mai greu?
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 15:08
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-26 23:20:48mersi ionela, sti ai dreptate nu am pus problema si asa,,,sa fiu ultima, sti de fapt prima voi fi toata viata, asta nu se va schimba, singura nu mai sunt dintr-o greseala, acum conteaza sa fiu prima...si mai als si ultima

repet. la tine conteaza sa fie primul/ultimul si tu prima/ultima pt un EL. dar ce importanta are care el? :))
BluOndA
Postat pe 1 Decembrie 2009 15:11
Mai draga, mergeti si va faceti analizele, si chiar daca s-a culcat cu alta, atata timp cat erati despartiti fiecare avea libertate sa faca ce dorea, puteai sa fi fost tu aceea care se articula cu altul , deci... nu se pune, si nu te mai gandi. Uneori adevarul doare, dar dak l-ai aflat asta e, si daca te mintea tot nu era bine, macar omul si recunoscut greseala, lucru rar intalnit la barbati si ar trebui sa apreciezi ca e sincer.
oana84onutza
Postat pe 1 Decembrie 2009 17:46
Foarte rau, inteleg, asa, impulsul asta, din fericire m-a ajutat Dumnezeu sa aflu ca fara casatorie religioasa nu e voie. Ca sa nu sufar prea rau.Zicea Sf. Paul ca nu e bine pentru om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar mai bine pentru om este sa ramana cum este el insusi. El era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii. Si zicea Isus in mesajele "J.N.S.R.","Jesus, Notre Senieur, Revient" "Jesus de Nazareth, Senieur et Roi", "Je ne suis rien", zicea ca pentru Dumnezeu fiecare este unic si fiecare poate reprezenta intreaga creatie.
Stiu ca la ortodocsi cica iti da voie sa te recasatoresti... Dar mi-a zis mai demult un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu ti-a murit sotul sau sotia nu te poti recasatori. Asta, ca sa stii daca te casatoresti. Inteleg si asta, ca vrei sa mori, am patit si eu sa-mi doresc asta, imi venea sa ma sinucid, dar mi-era teama sa nu ajung in iad. Stiu ca sufletele sunt vesnice, stii, oameni care au fost in moarte clinica, am si vorbit cu o doamna care a iesit din trup cand a avut un accident, dupa aceea nu stia cine, Dumnezeu sau ingerul, a trimis-o inapoi, am vorbit si cu persoane care si-au visat foarte frumos animalutele dupa ce au murit. Zicea Isus in mesajele "J.N.S.R." ca toate au fost create din Iubire, chiar si cea mai mica margareta, si Iubirea lui Dumnezeu e vesnica, de-asta si sufletele sunt vesnice. Vezi, cred ca si animalutele au suflet vesnic, si plantele...Am vazut intr-un ziar fotografiata aura unei plante, si odata, cand stateam cu ochii inchisi, inainte de culcare, mi-a venit o imagine, ca intr-un vis, cu plante care pluteau parca prin infinit si parca ii cantau lui Dumnezeu.
kudika081126
Postat pe 2 Decembrie 2009 01:52
De la: kudika081126, la data 2009-12-02 01:52:44Foarte rau, inteleg, asa, impulsul asta, din fericire m-a ajutat Dumnezeu sa aflu ca fara casatorie religioasa nu e voie. Ca sa nu sufar prea rau.Zicea Sf. Paul ca nu e bine pentru om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar mai bine pentru om este sa ramana cum este el insusi. El era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii. Si zicea Isus in mesajele "J.N.S.R.","Jesus, Notre Senieur, Revient" "Jesus de Nazareth, Senieur et Roi", "Je ne suis rien", zicea ca pentru Dumnezeu fiecare este unic si fiecare poate reprezenta intreaga creatie.
Stiu ca la ortodocsi cica iti da voie sa te recasatoresti... Dar mi-a zis mai demult un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu ti-a murit sotul sau sotia nu te poti recasatori. Asta, ca sa stii daca te casatoresti. Inteleg si asta, ca vrei sa mori, am patit si eu sa-mi doresc asta, imi venea sa ma sinucid, dar mi-era teama sa nu ajung in iad. Stiu ca sufletele sunt vesnice, stii, oameni care au fost in moarte clinica, am si vorbit cu o doamna care a iesit din trup cand a avut un accident, dupa aceea nu stia cine, Dumnezeu sau ingerul, a trimis-o inapoi, am vorbit si cu persoane care si-au visat foarte frumos animalutele dupa ce au murit. Zicea Isus in mesajele "J.N.S.R." ca toate au fost create din Iubire, chiar si cea mai mica margareta, si Iubirea lui Dumnezeu e vesnica, de-asta si sufletele sunt vesnice. Vezi, cred ca si animalutele au suflet vesnic, si plantele...Am vazut intr-un ziar fotografiata aura unei plante, si odata, cand stateam cu ochii inchisi, inainte de culcare, mi-a venit o imagine, ca intr-un vis, cu plante care pluteau parca prin infinit si parca ii cantau lui Dumnezeu.
am citit tot ce ai scris acolo,,,,si sincer aberezi,,,,ai fost tu un rai sa vezi cum este ai vb tu cu acea persoana care a avut moarte clinica si spui ca si-a revenit si nu stia cine este,,,,,,eu cred mult in dumnezeu dar ce spui tu e din filme,,,stiu ca sufletul nu moare niciodata dar sa te apuci acum sa zici atatea chestii sincer,,,,,,,,,,,,,,
ghiuzelim
Postat pe 2 Decembrie 2009 01:59
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 12:17:33
o consider vinovata, a profitat, el in clipele alea asa cum mi-a zis si ea, plangea non stop, ai era gandul la mine, era disperat, iar ea a profitat de moment, l-a adus in patul ei si o fi crezut ca asa ma va uita pe mine, dar nici asa nu m-a uitat si tot ea, cand am intrebat-o "de ce?" mi-a zis...ce sa faci" atractia" , si are doar 19 ani, asa gandeste o fata la 19 ani in ziua de azi si sa isi deschida picioarele dupa o saptamana ma ingrozeste, cum pot fi asa unele, cum sa nu fie vinovata, a profitat de faptul ca plangea, cum sa faci asta??? ce om esti sa te culci cu unul care plange dupa alta, este o imbecila

Ce naiva esti, il crezi ca se gandea la tine ?
Ce sa zic, se gandea la tine si se culca cu alta.
Macar tu realizezi ce spui?
Hai sa fim seriosi, parca am fii copii de gradinita.
Daca iubesti pe cineva nu sari in pat la altcineva...................sau o faci ca sa te gandesti la persoana dupa care suferi? O aberatie.
Si n-o condamna in totalitate pe tipa, ca si iubitelul tau are partea lui de vina, nu crezi?
Pe el nu-l vezi vinovat in toata povestea asta, ca nu vrei sa vezi realitatea.
Adfevarul doare intotdeauna.
anastas
Postat pe 2 Decembrie 2009 18:35
De la: anastas, la data 2009-12-02 18:35:17De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 12:17:33
o consider vinovata, a profitat, el in clipele alea asa cum mi-a zis si ea, plangea non stop, ai era gandul la mine, era disperat, iar ea a profitat de moment, l-a adus in patul ei si o fi crezut ca asa ma va uita pe mine, dar nici asa nu m-a uitat si tot ea, cand am intrebat-o "de ce?" mi-a zis...ce sa faci" atractia" , si are doar 19 ani, asa gandeste o fata la 19 ani in ziua de azi si sa isi deschida picioarele dupa o saptamana ma ingrozeste, cum pot fi asa unele, cum sa nu fie vinovata, a profitat de faptul ca plangea, cum sa faci asta??? ce om esti sa te culci cu unul care plange dupa alta, este o imbecila

Daca iubesti pe cineva nu sari in pat la altcineva...................sau o faci ca sa te gandesti la persoana dupa care suferi? O aberatie.
Si n-o condamna in totalitate pe tipa, ca si iubitelul tau are partea lui de vina, nu crezi?

nu sunt naiva, da se gandea la mine, dar nu cu drag, se gandea la mine ca m-a pierdut, ca s-a terminat, ca trebuie sa faca ceva sa treaca peste, sa nu mai stea zi de zi sa planga si oare nu exista sa te culci cu cineva sa fie atat de intuneric incat sa iti inchipui ca e persoana iubita? oare nu exista? eu cred ca se poate!!! Nu se gandea la mine in sensul ca saraca de mine sufar si il iubesc ci ca sunt poate o scorpie care am uitat 3 ani imediat, care vorbsc cu el la telefon de celalalt, ma vait ce probleme intampin cu altul, iar el ma asculta, nici nu vreau sa imi inchipui ce durere a simtit, mie daca mi-ar spune ce i-am spus eu ...nu stiu ce as face ...pe ea o voi condamna mereu, ea era intreaga la minte..ea de fapt vroia sex..ea l-a chemat, sa bea si tot ea si-a dat pantalonasii jos brusc singurica, spunandu-i ca eu nu merit un baiat bun ca el...mda, mi-e scarba, curve
iubi7a_lui
Postat pe 3 Decembrie 2009 01:12
De la: iubi7a_lui, la data 2009-12-03 01:12:47

pe ea o voi condamna mereu, ea era intreaga la minte..ea de fapt vroia sex..ea l-a chemat, sa bea si tot ea si-a dat pantalonasii jos brusc singurica, spunandu-i ca eu nu merit un baiat bun ca el...mda, mi-e scarba, curve

vad ca n-ai murit inca..dar te imbeti cu apa rece!
mititelul imi si imaginez cum era el beat...si se gandea la tine...si totusi a facut sex cu aia..da clar se gandea ca te-a pierdut pe tine!
ti-am mai zis eu ca vrei sa ne convingi pe noi ca tu faci bine ceea ce faci!
one_size
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:39
De la: kudika081126, la data 2009-12-02 01:52:44Foarte rau, inteleg, asa, impulsul asta, din fericire m-a ajutat Dumnezeu sa aflu ca fara casatorie religioasa nu e voie. Ca sa nu sufar prea rau.Zicea Sf. Paul ca nu e bine pentru om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar mai bine pentru om este sa ramana cum este el insusi. El era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii. Si zicea Isus in mesajele "J.N.S.R.","Jesus, Notre Senieur, Revient" "Jesus de Nazareth, Senieur et Roi", "Je ne suis rien", zicea ca pentru Dumnezeu fiecare este unic si fiecare poate reprezenta intreaga creatie.

in puii mei dupa ce am citit mesajul asta m-am luminat brusc "mare ti-e gradina Doamne"
Dontyyy
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:10
De la: anastas, la data 2009-12-02 18:35:17De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 12:17:33

nu sunt naiva, da se gandea la mine, dar nu cu drag, se gandea la mine ca m-a pierdut, ca s-a terminat, ca trebuie sa faca ceva sa treaca peste, sa nu mai stea zi de zi sa planga si oare nu exista sa te culci cu cineva sa fie atat de intuneric incat sa iti inchipui ca e persoana iubita? oare nu exista? eu cred ca se poate!!! Nu se gandea la mine in sensul ca saraca de mine sufar si il iubesc ci ca sunt poate o scorpie care am uitat 3 ani imediat, care vorbsc cu el la telefon de celalalt, ma vait ce probleme intampin cu altul, iar el ma asculta, nici nu vreau sa imi inchipui ce durere a simtit, mie daca mi-ar spune ce i-am spus eu ...nu stiu ce as face ...pe ea o voi condamna mereu, ea era intreaga la minte..ea de fapt vroia sex..ea l-a chemat, sa bea si tot ea si-a dat pantalonasii jos brusc singurica, spunandu-i ca eu nu merit un baiat bun ca el...mda, mi-e scarba, curve

citesc si nu-mi vine a crede..............sti ce mai fato ia-l de sotz si dupa vreo cateva luni te rog eu sa revi sa ne povestesti cam cu ce periodicitate schimba amantele si cum tu din prea multa dragoste il iertzi ca deh ele sunt c u r v e iar el o face numai cu gandul la tine
Dontyyy
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:16
nu-mi vine sa cred, sa isi schimbe amantele, am fost 3 ani impreuna in care baiat mai cuminte ca el nu am vazut, a facu t asta fiind despartiti, suferind, ca eu i-am zis gata, am pe altul e ,mai bun ca tine, gaseste-ti si tu pe alta ca nu ma intereseaza, si el plangea, dar nu m-a interesat, intr-o seara eram afara cu celalalt si el m-a sunat eu i-am inchis nu exagerez a insistat cred cu peste 50 de telefoane, eu inchizand si apelul apoi si telefonul, si mesaje peste mesaje, ca doar vrea sa imi auda vocea ca nu mai rezista, si eu nimic, ca mai bine moare dar nu mai poate fara mine, eu nimic, apoi a intervenit ea cand il vedea ca plange ai spunea sti...nu te merita, esti prea bun, el chiar avea nevoie de incurajari atunci si uite asa l-a dus de nad, lui nepasandu-i...de ce va urma si s-a intamplat sa incercerce sa se culce cu ea, imaginandu-si ca sunt tot eu, chiar ea a recunoscut, ca s-a oprit foarte repde ca ai era gandul la mine...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc
iubi7a_lui
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:48
De la: iubi7a_lui, la data 2009-12-03 11:48:18nu-mi vine sa cred, sa isi schimbe amantele, am fost 3 ani impreuna in care baiat mai cuminte ca el nu am vazut, a facu t asta fiind despartiti, suferind, ca eu i-am zis gata, am pe altul e ,mai bun ca tine, gaseste-ti si tu pe alta ca nu ma intereseaza, si el plangea, dar nu m-a interesat, intr-o seara eram afara cu celalalt si el m-a sunat eu i-am inchis nu exagerez a insistat cred cu peste 50 de telefoane, eu inchizand si apelul apoi si telefonul, si mesaje peste mesaje, ca doar vrea sa imi auda vocea ca nu mai rezista, si eu nimic, ca mai bine moare dar nu mai poate fara mine, eu nimic, apoi a intervenit ea cand il vedea ca plange ai spunea sti...nu te merita, esti prea bun, el chiar avea nevoie de incurajari atunci si uite asa l-a dus de nad, lui nepasandu-i...de ce va urma si s-a intamplat sa incercerce sa se culce cu ea, imaginandu-si ca sunt tot eu, chiar ea a recunoscut, ca s-a oprit foarte repde ca ai era gandul la mine...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc

si eu ma minunez de fiecare data ce scuze mai gasesti!
parca ea a profitat de el,nu?acum zici ca el a incercat sa se culce cu ea imaginandu-si ca esti tu!
cred ca ia facut si o vraja ca sa il bage in pat!asta clar!
one_size
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:53
De la: iubi7a_lui, la data 2009-12-03 11:48:18nu-mi vine sa cred, sa isi schimbe amantele, am fost 3 ani impreuna in care baiat mai cuminte ca el nu am vazut, a facu t asta fiind despartiti, suferind, ca eu i-am zis gata, am pe altul e ,mai bun ca tine, gaseste-ti si tu pe alta ca nu ma intereseaza, si el plangea, dar nu m-a interesat, intr-o seara eram afara cu celalalt si el m-a sunat eu i-am inchis nu exagerez a insistat cred cu peste 50 de telefoane, eu inchizand si apelul apoi si telefonul, si mesaje peste mesaje, ca doar vrea sa imi auda vocea ca nu mai rezista, si eu nimic, ca mai bine moare dar nu mai poate fara mine, eu nimic, apoi a intervenit ea cand il vedea ca plange ai spunea sti...nu te merita, esti prea bun, el chiar avea nevoie de incurajari atunci si uite asa l-a dus de nad, lui nepasandu-i...de ce va urma si s-a intamplat sa incercerce sa se culce cu ea, imaginandu-si ca sunt tot eu, chiar ea a recunoscut, ca s-a oprit foarte repde ca ai era gandul la mine...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc

banuiesc ca te vei mira tot asa cum ma mir eu acum cititnd ce ai scris .....................tu de fapt ce vrei de la noi? ..............mah fata du-te si impusc-o pe aia ce ti-a sedus cu nerusinare prietenul care nu-ti era in perioada aia prieten pentru ca tu singura il impinsesei in bratzele alteia si iaca asa ai rezolvat problema
Dontyyy
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:57

hahaha!!! io-te d-aia ma amuz pe seama ta :))) acu e vinovat de ce a facut-o, acu tu esti vinovata, acu e ailalta :))) nici macar nu stii ce vrei, te contrazici singura :)) rasfatata lu' taticu :D a indraznit alta sa puna mana pe jucarica ta? cand ai aruncat-o la gunoi? ntz, ntz, ntz... mai ce oameni... sa scormoneasca in gunoiul altcuiva...
dede25
Postat pe 3 Decembrie 2009 13:12
De la: dede25, la data 2009-12-03 13:12:17

hahaha!!! io-te d-aia ma amuz pe seama ta :))) acu e vinovat de ce a facut-o, acu tu esti vinovata, acu e ailalta :))) nici macar nu stii ce vrei, te contrazici singura :)) rasfatata lu' taticu :D a indraznit alta sa puna mana pe jucarica ta? cand ai aruncat-o la gunoi? ntz, ntz, ntz... mai ce oameni... sa scormoneasca in gunoiul altcuiva...

vai ce obraznica esti! ce stii tu ce e iubirea!
ce stii tu cum este sa si-o traga cu altul dar sa te iubeasca pe tine! iti dai seama ce sacrificiu a facut el?
eu te rog sa iti masori cuvintele si sa nu mai razi de fata asta!
one_size
Postat pe 3 Decembrie 2009 13:18
De la: one_size, la data 2009-12-03 13:18:50
De la: dede25, la data 2009-12-03 13:12:17

vai ce obraznica esti! ce stii tu ce e iubirea!
ce stii tu cum este sa si-o traga cu altul dar sa te iubeasca pe tine! iti dai seama ce sacrificiu a facut el?
eu te rog sa iti masori cuvintele si sa nu mai razi de fata asta!

vai mie! am gresit unitatea de masura! : sml-happy0028:
dede25
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:12

Scuza-ma te rog, ca ma bag si eu, dar incearca sa uiti acea relatie de 3 ani, chiar daca simti ca nu poti. Daca te-ar fi iubit, asa cum spui tu, nu s-ar fi dus sa faca sex (dragoste) cu alta. Daca as fi in locul lui si as suferi dupa tine, iar tu nu ai raspunde la telefon dupa vreo 50 de telefoane, crezi ca m-i s-ar scula p__a, indiferent ce cuvinte m-i s-ar sopti la urechi? Cu siguranta, daca te-as fi iubit si suferit dupa tine, m-as duce sa ma imbat. Nu stiu de ce, dar cred ca exagerezi,....sau chiar suferi,
Marian71
Postat pe 3 Decembrie 2009 18:39
[quote name='iubi7a_lui' date='2009-12-03 11:48:18'...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc[/quote]

Sa inteleg ca nu te mai omori?
{*Adio coliva *}
Deci nu ne mai iluminezi despre starea lacrimogena a fostului sau a ta????
{Deci te-ai hotarat sa nu mai folosesti forumul ca lada de gunoi pentru balastul tau sentimental}

in rest
Full_Metal_Jacket
Postat pe 3 Decembrie 2009 19:01

Sorri, dar esti mai mult decat naiva .Ai depasit-o in imaginatie infantila chiar si pe Sandra Brown.

Postat pe 4 Decembrie 2009 07:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu capricorn....el fecioara 3 De la: Elyaa 29 Aprilie 2011 11:47
o poveste pisiceasca 15 De la: pamela_1 4 Iunie 2009 13:53
Cum au devenit florile parfum 1 De la: miss_ankee 18 Noiembrie 2010 19:00
Dupa 4 ani,face un copil cu alta 141 De la: kudika_963045 18 Iunie 2014 13:44
Scrisoare catre sotul meu 45 De la: kudika324144 15 Octombrie 2010 17:04