Mai multe
De la: Marian71, la data 2009-12-03 18:39:09De la: iubi7a_lui, la data 2009-12-03 11:48:18nu-mi vine sa cred, sa isi schimbe amantele, am fost 3 ani impreuna in care baiat mai cuminte ca el nu am vazut, a facu t asta fiind despartiti, suferind, ca eu i-am zis gata, am pe altul e ,mai bun ca tine, gaseste-ti si tu pe alta ca nu ma intereseaza, si el plangea, dar nu m-a interesat, intr-o seara eram afara cu celalalt si el m-a sunat eu i-am inchis nu exagerez a insistat cred cu peste 50 de telefoane, eu inchizand si apelul apoi si telefonul, si mesaje peste mesaje, ca doar vrea sa imi auda vocea ca nu mai rezista, si eu nimic, ca mai bine moare dar nu mai poate fara mine, eu nimic, apoi a intervenit ea cand il vedea ca plange ai spunea sti...nu te merita, esti prea bun, el chiar avea nevoie de incurajari atunci si uite asa l-a dus de nad, lui nepasandu-i...de ce va urma si s-a intamplat sa incercerce sa se culce cu ea, imaginandu-si ca sunt tot eu, chiar ea a recunoscut, ca s-a oprit foarte repde ca ai era gandul la mine...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc Sufera de ....telenovelita.
|
||
|
Postat pe 4 Decembrie 2009 07:34 |
||
|---|---|---|
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-03 19:01:27[quote name='iubi7a_lui' date='2009-12-03 11:48:18'...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc Sa inteleg ca nu te mai omori? {*Adio coliva *}Deci nu ne mai iluminezi despre starea lacrimogena a fostului sau a ta???? {Deci te-ai hotarat sa nu mai folosesti forumul ca lada de gunoi pentru balastul tau sentimental} in rest [/quote]am ratat-o si p'asta..hai poate se razgandeste totusi!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Decembrie 2009 11:21 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-04 11:21:41De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-03 19:01:27[quote name='iubi7a_lui' date='2009-12-03 11:48:18'...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc am ratat-o si p'asta..hai poate se razgandeste totusi! [/quote]Crezi ca exista sanse sa se rasgandeasca Vad la avatar ca deja ai inceput Vudu cu papusa .
|
||
|
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 4 Decembrie 2009 14:19 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-04 14:19:11De la: one_size, la data 2009-12-04 11:21:41De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-03 19:01:27[quote name='iubi7a_lui' date='2009-12-03 11:48:18'...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc Crezi ca exista sanse sa se rasgandeasca [/quote]speranta mi-a mai ramas! sper sa nu ma dezamageasca!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Decembrie 2009 14:20 |
||
Cred ca ar fi bine sa fac si eu un vudu general unde bag si duduia cu concursurile jenante inclusiv reclama pudicii
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 4 Decembrie 2009 14:32 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-04 14:19:11De la: one_size, la data 2009-12-04 11:21:41De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-03 19:01:27[quote name='iubi7a_lui' date='2009-12-03 11:48:18'...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc Crezi ca exista sanse sa se rasgandeasca Vad la avatar ca deja ai inceput Vudu cu papusa . [/quote] este o mica pasiune a mea!nu mai spune la nimeni!
|
||
|
one_size Postat pe 5 Decembrie 2009 18:57 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-22 19:21:19va rog ajutati-ma, sunt terminata, nu am fost niciodata asa, iubitul meu de 3 ani jumate s-a culcat cu alta, dar a inceput altfel totul, el in 3 ani a fost mai rece, ai lui nu m-au suportat, eram o piedica ptr viitorul lui si m-am decis sa il las, dar si el de 2 ani imi spunea mereu k ..o sa ma lase intr- zi si ma durea cumplit, in timpul asta eu am fost cu alt baiat dar doar am iesit, am glumit si ne-am sarutat asta a fost tot intre noi, si ai spuneam lui sa ma uite ca ai este mai bine fara mine, si el sincer plangea imi arata ca ai pare rau iar in clipa urmatoare ma lua iar ca nu stie ce vrea, ma derutase, nu stiam ce sa fam, i-am spus ca il iubesc pe actualul, desii nu era asa, iar el mi-a dat un msg de adio si intr-o saptamana s-a culcat cu alta, avand in vedere ca voi nu erati impreuna nu e chiar atat de grav la urma urmei si u ai iesit cu altcnv insa daca il iubesti uiti ce s-a intamplat si va refaceti relatia fara sa mai pomesti ce s-a intamplat atunci.. daca nu poti uita nu cred ca are rost sa continui pt ca ii vei scoate ochii pt asta intotdeauna si nici u nu-ti vei putea trai linistita iubirea si viata alaturi de el..gandeste-te bine si decide ce e mai bine pt tn sper sa iti fie bine indiferent de decizia luata |
||
|
yulyana_c Postat pe 5 Decembrie 2009 21:18 |
||
|
app am trecut si eu prin cv de genul numai ca in cazul meu am aflat cand cealalta fata din viata lui urma sa ii daruiasca un copil..mi-a fost foarte greu..dar m-am dat la o parte desi el tot pe mn ma cauta eu nu m-am putut lupta cu un copil insa u poti lupta cu o amintire |
||
|
yulyana_c Postat pe 5 Decembrie 2009 21:21 |
||
| Ce iubire e asta?S-a culcat cu fata aia dar se gandea la tine?U esti atat de naiva incat sa crezi ca el se gandea la tine cand era in pat cu alta?Ce vrajeli au unii si ce ce credula esti u.Lasa-l ,nu mai plange,nu te mai agita,sa ramana cu aia.Refa-ti viata si nu mai fii atat de naiva! | ||
|
annna_larysssa Postat pe 6 Decembrie 2009 15:05 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-08 08:46:45De la: cristinablackeyes, la data 2009-11-07 18:25:33De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 12:17:33o consider vinovata, a profitat, el in clipele alea asa cum mi-a zis si ea, plangea non stop, ai era gandul la mine, era disperat, iar ea a profitat de moment, l-a adus in patul ei si o fi crezut ca asa ma va uita pe mine, dar nici asa nu m-a uitat si tot ea, cand am intrebat-o "de ce?" mi-a zis...ce sa faci" atractia" , si are doar 19 ani, asa gandeste o fata la 19 ani in ziua de azi si sa isi deschida picioarele dupa o saptamana nu-i asa ca primul lucru pe care-l faci in fiecare dimineatza este sa te privesti in oglinda si sa-ti spui sunt cea mai frumoasa si doar pe mine ma iubeste..............restul femeilor/fetelor sunt doar niste curvistine sau potzi spune ca-s niste instrumente pe care le foloseste pentru a se razbuna pe tine cand luatzi pauza o zi, doua..............clar vetzi trai fericitzi pana la adanci batranetzi
|
||
|
Dontyyy Postat pe 7 Decembrie 2009 11:45 |
||
nu mai pot de ras....... cred ca nici n- ai respirat cand ai scris toata....."p....ovestea" asta..... |
||
|
adelheida Postat pe 7 Decembrie 2009 11:52 |
||
De la: Dontyyy, la data 2009-12-07 11:45:41De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-08 08:46:45De la: cristinablackeyes, la data 2009-11-07 18:25:33De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 12:17:33o consider vinovata, a profitat, el in clipele alea asa cum mi-a zis si ea, plangea non stop, ai era gandul la mine, era disperat, iar ea a profitat de moment, l-a adus in patul ei si o fi crezut ca asa ma va uita pe mine, dar nici asa nu m-a uitat si tot ea, cand am intrebat-o "de ce?" mi-a zis...ce sa faci" atractia" , si are doar 19 ani, asa gandeste o fata la 19 ani in ziua de azi si sa isi deschida picioarele dupa o saptamana reao!
|
||
|
one_size Postat pe 7 Decembrie 2009 11:58 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-07 11:58:11De la: Dontyyy, la data 2009-12-07 11:45:41De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-08 08:46:45De la: cristinablackeyes, la data 2009-11-07 18:25:33De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 12:17:33o consider vinovata, a profitat, el in clipele alea asa cum mi-a zis si ea, plangea non stop, ai era gandul la mine, era disperat, iar ea a profitat de moment, l-a adus in patul ei si o fi crezut ca asa ma va uita pe mine, dar nici asa nu m-a uitat si tot ea, cand am intrebat-o "de ce?" mi-a zis...ce sa faci" atractia" , si are doar 19 ani, asa gandeste o fata la 19 ani in ziua de azi si sa isi deschida picioarele dupa o saptamana multzumesc pentru compliment astea sti tu pentru ce sunt
|
||
|
Dontyyy Postat pe 7 Decembrie 2009 12:00 |
||
De la: Dontyyy, la data 2009-12-07 12:00:34De la: one_size, la data 2009-12-07 11:58:11De la: Dontyyy, la data 2009-12-07 11:45:41De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-08 08:46:45De la: cristinablackeyes, la data 2009-11-07 18:25:33De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 12:17:33o consider vinovata, a profitat, el in clipele alea asa cum mi-a zis si ea, plangea non stop, ai era gandul la mine, era disperat, iar ea a profitat de moment, l-a adus in patul ei si o fi crezut ca asa ma va uita pe mine, dar nici asa nu m-a uitat si tot ea, cand am intrebat-o "de ce?" mi-a zis...ce sa faci" atractia" , si are doar 19 ani, asa gandeste o fata la 19 ani in ziua de azi si sa isi deschida picioarele dupa o saptamana
|
||
|
one_size Postat pe 7 Decembrie 2009 12:09 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-07 12:09:19De la: Dontyyy, la data 2009-12-07 12:00:34De la: one_size, la data 2009-12-07 11:58:11De la: Dontyyy, la data 2009-12-07 11:45:41De la: iubi7a_lui, la data 2009-11-08 08:46:45De la: cristinablackeyes, la data 2009-11-07 18:25:33De la: iubi7a_lui, la data 2009-10-23 12:17:33o consider vinovata, a profitat, el in clipele alea asa cum mi-a zis si ea, plangea non stop, ai era gandul la mine, era disperat, iar ea a profitat de moment, l-a adus in patul ei si o fi crezut ca asa ma va uita pe mine, dar nici asa nu m-a uitat si tot ea, cand am intrebat-o "de ce?" mi-a zis...ce sa faci" atractia" , si are doar 19 ani, asa gandeste o fata la 19 ani in ziua de azi si sa isi deschida picioarele dupa o saptamana si pentru grasu unu
|
||
|
Dontyyy Postat pe 7 Decembrie 2009 12:11 |
||
Gata, s-a terminat telenovela , am venit iar la spartul targului? Iar am pierdut partea aia cu " amar, sufrir si dupa aia in sfarsit casar si aser copii"? Vai!
|
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2009 21:37 |
||
| Mi-a zis preotul caluar catolic franciscan-saracul, a murit mai demult, era batran-mi-a zis ca, da, daca te-ai despartit de el, si el n-a murit inca, traiesti ca un calugar sau ca o calugarita. Bine, daca mai vine la ea, fiind sotul ei... | ||
|
kudika081126 Postat pe 11 Decembrie 2009 01:13 |
||
|
Adica m-am referit la asta, ce am aflat de la un preot catolic calugar franciscan, ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori. Dar sigur ca spunea Sf. Paul ca este mai bine pentru om sa ramana cum este el insusi, el era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii, si pentru Dumnezeu fiecare creatura este unica. |
||
|
kudika081126 Postat pe 11 Decembrie 2009 01:18 |
||
De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47Adica m-am referit la asta, ce am aflat de la un preot catolic calugar franciscan, ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori. tu ce-ai patzit mamica? cui i te adresezi aici? Ti se intampla des sa te trezesti vorbind singura?
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Decembrie 2009 12:42 |
||
De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:13:48 Mi-a zis preotul caluar catolic franciscan-saracul, a murit mai demult, era batran-mi-a zis ca, da, daca te-ai despartit de el, si el n-a murit inca, traiesti ca un calugar sau ca o calugarita. Bine, daca mai vine la ea, fiind sotul ei... esti duuuuuuuusaaaaaaaaaa cu pluta
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Decembrie 2009 12:44 |
||
|
asta este de la el, mi-a scris zilele trecute , eram hotarata sa il las, eram nervoasa, el era distrus. chiar nu ma iubeste cum spuneti voi..nu?? Acum aproape 3 ani, cand o forta pozitiva a intervenit, a venit o fata la mine, zambitoare si radiind de fericire, a venit sa ma salute si sa facem cunostiinta. De atunci, parca am simtit ca inima mea vrea ceva de la tine. Si uite asa incet incet am reusit sa ne iubim reciproc iar in mintea mea ziceam ceea ce ziceam si cand eram mic, ca eu nu voi face niciodata persoana iubita sa sufere, eram foarte foarte convins si determinat de iubirea noastra sa am grija de tine si sa te iubesc. A mai trecut ceva timp si din cauza pariintilor care inca ma cred copilasul lor ala mic, care trebuie sa stea langa mami si tati, au intervenit primele probleme, eu am inceput sa fiu neglijent dar niciodata nu am incetat sa te iubesc...fiindca am facut o mare greseala...ma durea enorm ca ai mei iti fa rau si tineam durerea asta in suflet. Nu sunt o persoana rea, nu vreau sa fac sa sufere persoanele de langa mine, vreu doar sa fie bine, tocmai de aia cand cineva vede in mine rautate ma doare enorm, imi dau lacrimile. Greselile mele, care nu am stiut cum sa fac sa trec peste ele si cu frica de a nu te pierde, cu gandul ca nu o sa se intample nimic bun intre noi, cu gandul ca incet incet o sa avem parte numai de rele, sufletul meu incepea sa devina violent, sa gandesc negativ. Regret enorm ca nu am stiut sa ma port, regret enorm ca nu am reusit sa te fac fericita asa cum ai vrut tu, asa cum as fi vrut si eu. Uite asa, gandindu-ma la toate relele ce au fost, la tot ce ti-am facut, gandidu-ma cu o mare oftica ca nu am putut sa-ti arat ce am vrut de la bun inceput, ceea ce am vrut de mic copil, muream sa stau cu gandul asta, muream ca nu ti-am aratat ceva pozitiv la mine, muream ca te pierdusem:( Uite asa am facut cea mai mare greseala din viata mea, greseala ce nu mai are sa fie reparata niciodata, greseala care regret din adanului sufletului ca am facut-o. Stau si ma gandesc cu atata trisete ca te-am facut sa suferi, stau si te privesc, si stiu ca in permanenta iti este gandul la greseala mea:( Regret asa de mult si exact ce zici si tu, chiar as vrea sa dau timpul inapoi, inapoi sa am ocazia sa te tin in brate si sa iti simt caldura inimii, sa simti si tu ca esti protejata si sa simti iubire cu adevarat, nu stiu ce sa mai fac, imi vine sa ..fac lucruri aiurea, nu stiu ce sa zic, nu stiu cum sa ma port :( Ma doare extrem de mult sa te vad asa, ma doare gandul ca am sa te pierd, ca tot ce a fost s-a dus, dar ce sa fac, asta e pedeapsa pentru ce am facut, pentru ce m-a facut sa fac cel rau, pentru ca si-a bagat el coada:( Te iubesc asa de mult, imi esti asa de draga, chipul tau ma face sa tremur, privirea ta ma face sa alunec cu gandul la cele mai pozitive ganduri. Imi pare asa de rau ca am vrut sa te inlocuiesc cu altcineva, imi pare asa de rau ca am crezut tampenii, am crezut ca asa te voi uita, dar am cazut in cel mai mare pacat, am crezut ca asa am sa te las in pace, am crezut ca asa va fi bine:( Numai greseli, numai lucruri rele, dar ce sa fac, zi-mi si tu mie, ce sa fac cand sincer te iubesc asa de mult dar am facut o asa greseala teribila:( Am fost un prost, te-am facut sa suferi iar tu imi zici ca te-am inlocuit...iar eu cat ti-as zice ca nu e asa, nu ma crezi...nu stiu ce sa mai fac sa ma crezi. Nu te-am inlocuit, nu am putut sa te inlocuiesc....in nici un caz nu se compara ea cu tine, in nici un caz nu se compara greseala care am facut-o cu ceea ce simt pentru tine....iti jur ca am facut lucrul asta numai si numai crezand ca am sa te uit, in nici un caz ca aveam nevoi sau ca tineam la ea, sau cine stie ce alte lucruri. Dar tu nu ma crezi, si mooor fiindca nu ma crezi, mooor ca am facut o asa greseala si tu nu ma crezi ca ma doare enorm ce am facut, ca daca as putea sa dau timpul inapoi l-as da, ca nu vreau , nu vreau nici macar sa recunosc ca am facut asa ceva. Da, am crezut ca te voi inlocui, dar iti jur ca nu te-am inlocuit ci din contra, am realizat cat de mult insemni pentru mine neputand sa te uit, chiar daca tu zici ca de ce am facut-o daca nu te-am uitat. Am facut-o ca sa te las in pace, crezand ca daca nu ne mai impacam o sa-ti fie bine, crezand ca daca nu ne impacam nu o sa mai suferi din cauza pariintilor mei si in primul rand am facut-o fiindca ajunsesem sa am o impresie extrem de proasta despre mine si ma gandeam ca nu o sa mai vrei vreodata unu ca mine, ca unu care te-a facut asa sa suferi il vei lasa in urma si nu te vei mai uita la el, crezand ca incet incet o sa-l uti definitiv, crezand ca incet incet esti fericita alaturi de altul, iar eu realizasem ca sunt un monstru si ca te-am facut sa suferi asa:( Si uite ca ceea ce am facut nu a adus deloc bine, ba din contra...m-a facut mai rau sa ma simt un monstru, m-a facut mai rau sa ma bag in grota mea si sa zic ca eu nu sunt bun de nimic, nimeni nu ma vede bun de nimic, sunt doar un prost pe lumea asta care probabil e pus sa faca numai greseli facand pe altii sa sufere. Dar sa sti ca in sufletul meu vreau sa fiu un om normal, regret ca am invatat din asa greseala si nu am sa mai fac niciodata asa ceva, am sa ma gandesc de 100 de ori inainte. Sper ca Dumnezeu sa aibe si pentru mine un destin, sper sa fac si eu ceva bun pana pe pamantul asta, sper sa nu te mai fac sa suferi...chiar daca asta inseamna sa nu te mai am alaturi....cine stie....poate intr-o alta viata o sa am ocazia sa fiu altfel. Sper ca Dumnezeu sa imi dea puterea necesara sa nu mai ma vad o pacoste, unu care nu e bun de nimic...ca de cand ma stiu numai asta am auzit, ca nu sunt bun de nimic, am fost aratat cu degetul si facut in toate felurile, m-i s-au scos ochii ca de ce altii au copii mai buni si eu nu sunt bunn de nimic :((((( Am fost pus pe pamantul asta ca sa fac pe altii sa sufere, dar inima si sufletul meu nu vor asa ceva, vor doar binele....si se pare ca pana acum am facut exact opusul. Din adancul sufletului iti spun ca regret enorm ca te-am facut sa suferi si nu iti cer sa ma ierti, ai perfecta dreptate frumoasa mea. Iti multumesc din tot sufletul ca ai fost cum ai fost, fata cu inima de aur si inconjurata numai de lumina ! Sper ca melodia asta sa iti aminteasca de mine mereu. Te iubesc, al tau Adi. |
||
|
iubi7a_lui Postat pe 11 Decembrie 2009 13:08 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-11 12:42:31De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47Adica m-am referit la asta, ce am aflat de la un preot catolic calugar franciscan, ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori. Devin blasfemica, dar sunt convinsa ca a primit la Euharistie mescalina de la "preotul catolic calugar franciscan" ... Citeste comentariile pe profilul ei...Ca o placa stricata numai asta scrie.... |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 11 Decembrie 2009 13:57 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-11 13:57:06De la: miss_darine, la data 2009-12-11 12:42:31De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47Adica m-am referit la asta, ce am aflat de la un preot catolic calugar franciscan, ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori. le-am citit "e mortale"!
|
||
|
miss_darine Postat pe 13 Decembrie 2009 09:08 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-12-11 13:08:49asta este de la el, mi-a scris zilele trecute , eram hotarata sa il las, eram nervoasa, el era distrus. chiar nu ma iubeste cum spuneti voi..nu?? si? ce ai demonstrat cu asta? ca noi aveam dreptate doar... esti cam prea rasfatata.
|
||
|
dede25 Postat pe 15 Decembrie 2009 12:12 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-12-11 13:08:49asta este de la el, mi-a scris zilele trecute , eram hotarata sa il las, eram nervoasa, el era distrus. chiar nu ma iubeste cum spuneti voi..nu?? Parti din scrisoare sunt copiate de pe net.... De la: miss_darine, la data 2009-12-13 09:08:05De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-11 13:57:06De la: miss_darine, la data 2009-12-11 12:42:31De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47Adica m-am referit la asta, ce am aflat de la un preot catolic calugar franciscan, ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori. Da ea e un bombonica de femeie. Mai citeste ca a scris ieri... Tragedia consta in faptul ca intradevar e convinsa de valabilitatea afirmatiilor...Sau e doar un cont inventat de kudika sa nu ne plictisim
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 15 Decembrie 2009 12:49 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-05 18:57:18De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-04 14:19:11De la: one_size, la data 2009-12-04 11:21:41De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-03 19:01:27[quote name='iubi7a_lui' date='2009-12-03 11:48:18'...nu ma voi mai explica, ca nu am cui, ma voi minuna ce ve-ti mai scrie, multumesc este o mica pasiune a mea!nu mai spune la nimeni! [/quote]Nu spun,,dar vad ca nu ajuta...sau ai facut sa se intoarca adi la initiatoare, sa dai apa la mistocarele de aici ?
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 15 Decembrie 2009 12:52 |
||
mamaaaaaaaaaa ce mai telenovea acilea.....................sfatul meu sa va luatzi amandoi de mana si mergetzi la un doctor din ala sti tu de care "iubi" .......................a da si inca ceva va meritatzi unul pe celalalt:parca si vad o scena intre voi el cu lacrimi de crocodil "te iubesc iubi" ea cu 10 siroaie de lacrimi" ba eu te iubesc mai tare iubi dar tot nu pot uita ce mi-ai facut"
|
||
|
Dontyyy Postat pe 16 Decembrie 2009 12:33 |
||
Buna printeso...m-ai facut dator cu niste amandine ca de mult n-am mai ris in halul asta.E regula la mine,cind vreau sa lesin de ris iau un film indian sau daca sint obosit intru aici si citesc ce scriu...nevestele disperate ale tarii. Tu mi-esti foarte draga mai ales ca ai in cap numai filme porno cu iubi ala al tau care o face neprotejat.Ce sa-ti mai zic...eu zic ca ai dreptate cind zici ca vrei sa mori numai ca nu esti de capul tau aici.Nu te tirezi tu cind ai chef de pe Kudika si ne lasi asa ca pe prosti cu ochii in soare.Cine ne mai umfla noua ochii de ris?In fine,cind te hotarasti ca toate dusele cu capul sa faci maretul pas nu uita sa-ti iei la tine buletinul ca mai nou si mortaciunile voteaza in tara asta si s-ar putea sa avem nevoie de tine peste 5 ani. Dar poate intri si tu ca fiecare cu capul in vreun pom si te trezesti dreaq ca e pacat ca o fata cu fanteziile tale sa se iroseasca asa aiurea.In ce-l priveste pe ala de-l vezi tu vreun mare macho...care plinge si suspina,vrea sa moara si el...dar cred ca nu inaintea ta si mai ales isi leapada copiii cruzi prin alte orificii,afla ca e reducere mare zilele astea la ei...cumperi un prost si primesti gratis un plingacios si un timpit.Recunoaste ca pe criza asta n-ai variante mai bune.Despre tine...ce sa zic...zici ca te-ai pupat si tu nevinovat cu unu...hm,i-ai bagat si tu putin limbuta in gurita sau doar el tie,ca fetele emancipate din ziua de azi iti numara dintii cu limba si-ti mingaie omuletul din cerul gurii.Tu faci asa sau ne faci de rusine pe toti care credem in tine?Pe urma mai e ceva...tu zici ca doar te-ai pupat cu unul...dar nu zici unde,ca vezi tu,conteaza si locul.Erati in lift?Pe o bancheta din spate?Intr-o cabina de proba?Habar nu ai tu cum un banal loc influenteaza un sarut nevinovat cum ne aburesti ca a fost al tau.Pai eu cind sarut o fac cu pasiune si cu niste degete masind punctul G...asa m-am invatat eu de mic! plus ca nici fetele nu mai sint ca pe vremuri...stii tu,ochii inchisi,mainile lasate vraiste de-a lungul corpului,capul pe spate...nuuuuu sora mea,aia era o faza din Pe aripile vintului de acum 50 de ani..sau asa ceva,pai acum fara niste minutze dibace nu te lasi sarutata asa usor.Eu de la un sarut nevinovat m-am murdarit si eu si fata...de ...stii tu...ca saruta criminal gagica si avea o vitezaaaa la minutzeeee....Bine,te las dulceata mica si ne mai auzim ca nu mori tu asa de usor!Din atita lucru.Plus ca n-ai nici tupeu...ti-a placut si tie sa te pupi cu altii diavolita mica ce esti,nu-i asa?
|
||
|
Saxon Postat pe 30 Decembrie 2009 12:50 |
||
|
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine. Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere, s-ar putea sa nu fie intotdeauna ceea ce doriti sa auziti, dar intotdeauna va fi adevarul. Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/ |
||
|
Cristinakitty Postat pe 4 Ianuarie 2010 05:34 |
||
Suntem curios sa vedem cum mai merge relatia asta plina de iubire si fericire,acuma dupa 2 luni de pauza in care tu nu te-ai mai plans pe acest forum.Am inteles baiatul te iubeste si nu poate traii fara tine...ce pacat ca te-a inselat,dar iubeste-l ca sigur n-o so mai comita Sunteti de rasul curcilor
|
||
|
Tigrulfioros Postat pe 8 Februarie 2010 22:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| urari de la multi ani pt zile festive | 17 | De la: dana_mv 8 Ianuarie 2009 19:54 |
| Mesaj de la fosta iubita. | 7 | De la: kudika_981694 10 Mai 2015 17:28 |
| Am fost înºelat/distrus de cãtre soþie. | 31 | De la: kudika_980264 2 Februarie 2015 12:46 |
|
|
||
| Multa suferinta.... | 41 | De la: kudika318477 22 Decembrie 2010 01:01 |
| ajutati-ma | 4 | De la: Barbie30_ 21 Martie 2011 14:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.