Setari Cookie-uri

Loc de varsat furia,,,, de injurat,, pt, toti,,,,,frustratii,,,,,nemultumitii,,,,, pamantului!

De la: geo_xx, la data 2009-11-06 12:31:13
De la: miss_darine, la data 2009-11-06 12:27:46Nu se mai injura, au trecut fetele la bucatarie!


si io acu' ce fac!!?
ca vroiam sa-mi descarc sacu'!

tu treci sa iti prepar ceva de papa
cristiana_cris
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:34
E dragut ca de injuraturi , jigniri si scandal , toata lumea iubeste acum pe toata lumea ! Bravos mamica , asa e frumos !
kudika068864
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:34
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 14:34:39
De la: geo_xx, la data 2009-11-06 12:31:13
De la: miss_darine, la data 2009-11-06 12:27:46Nu se mai injura, au trecut fetele la bucatarie!


si io acu' ce fac!!?
ca vroiam sa-mi descarc sacu'!

tu treci sa iti prepar ceva de papa


gata mami, vin acu'. baietelu' vrea ceva bun
geo_xx
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:35
Daca e fara peste si burta de vita , ma primesti si pe mine ?????!!!!!!!!!
kudika068864
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:36
Pot da o mana de ajutor la gatit !
kudika068864
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:37
Si acum dragilor MAILUL ZILEI - acum l-am primit

Cand sotul a ajuns la hotel , a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa . Ajunge la o vaduva ca tocmai venise de la cimitir de la inmormantarea sotului . Citeste mailul si lesina . Ce scria in mesaj :
'' Draga mea , am ajuns cu bine . Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi .Doar ce am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare . Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita ca a mea . Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala .',,
kudika068864
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:44
De la: kudika068864, la data 2009-11-06 14:37:45Pot da o mana de ajutor la gatit !



multumesc mult!
geo_xx
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:44
De la: geo_xx, la data 2009-11-06 14:35:31
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 14:34:39
De la: geo_xx, la data 2009-11-06 12:31:13
De la: miss_darine, la data 2009-11-06 12:27:46Nu se mai injura, au trecut fetele la bucatarie!


si io acu' ce fac!!?
ca vroiam sa-mi descarc sacu'!

tu treci sa iti prepar ceva de papa


gata mami, vin acu'. baietelu' vrea ceva bun

ia uite dragul meu...sa ne lingem pe bot azi eu fac aceasta reteta ca am pofta

Cartofi domnesti
Timp de preparare:
25-30 minu (complexitate redusa)
 
Ingrediente
1 kg.cartofi, 150 gr.salam (orice fel), 2 cepe potrivit de mari, 1 buc.rosie potrivit de mare, 1/2 ardei gras rosu, ulei floarea soarelui, vegeta, 3 buc oua de gaina.
 
Mod de preparare
Cartofii curatati se cresteaza in patru apoi se taie, perpendicular pe crestaturi, felii de 3-4 mmm. grosime.
Se prajesc in ulei bine incins pina devin rumeni si crocanti.
Inainte de prajirea completa a cartofilor se adauga ceapa taiata cubulete mici, ardeiul taiat taitei, si salamul, deasemenea taiat cubulete.
De mentionat ca in loc de salam se poate folosi cirnat, sunca sau parizel.
Cind ceapa si ardeiul sau inmuiat se adauga rosia taiata cubulete. Se lasa impreuna toate ingredientele inca aproximativ 2-3 minute. Se adauga Vegeta dupa gust, se ia de pe foc si se adauga ouala. Se amesteca totul impreuna pina la semicoagularea oualor. Si gata.
Mincarea este extrem de delicioasa si excita la maxim papilele gustative.Se asorteaza perfect cu ardei copti.
Pofta buna cunoscatorilor.
cristiana_cris
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:53
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 14:53:34
De la: geo_xx, la data 2009-11-06 14:35:31
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 14:34:39
De la: geo_xx, la data 2009-11-06 12:31:13
De la: miss_darine, la data 2009-11-06 12:27:46Nu se mai injura, au trecut fetele la bucatarie!


si io acu' ce fac!!?
ca vroiam sa-mi descarc sacu'!

tu treci sa iti prepar ceva de papa


gata mami, vin acu'. baietelu' vrea ceva bun

ia uite dragul meu...sa ne lingem pe bot azi eu fac aceasta reteta ca am pofta

Cartofi domnesti
Timp de preparare:
25-30 minu (complexitate redusa)
 
Ingrediente
1 kg.cartofi, 150 gr.salam (orice fel), 2 cepe potrivit de mari, 1 buc.rosie potrivit de mare, 1/2 ardei gras rosu, ulei floarea soarelui, vegeta, 3 buc oua de gaina.
 
Mod de preparare
Cartofii curatati se cresteaza in patru apoi se taie, perpendicular pe crestaturi, felii de 3-4 mmm. grosime.
Se prajesc in ulei bine incins pina devin rumeni si crocanti.
Inainte de prajirea completa a cartofilor se adauga ceapa taiata cubulete mici, ardeiul taiat taitei, si salamul, deasemenea taiat cubulete.
De mentionat ca in loc de salam se poate folosi cirnat, sunca sau parizel.
Cind ceapa si ardeiul sau inmuiat se adauga rosia taiata cubulete. Se lasa impreuna toate ingredientele inca aproximativ 2-3 minute. Se adauga Vegeta dupa gust, se ia de pe foc si se adauga ouala. Se amesteca totul impreuna pina la semicoagularea oualor. Si gata.
Mincarea este extrem de delicioasa si excita la maxim papilele gustative.Se asorteaza perfect cu ardei copti.
Pofta buna cunoscatorilor.

am uitat sa specific cu delicatese de pui.
Buffalo wings ..adica
- 12 aripioare de pui
- 5 linguri de faina (in jur de 60 grame)
- o lingura de praf de usturoi
- sare dupa gust
- o lingura de chili (cayene)
- ulei pentru tava
- 1/2 cana unt topit
- 1/2 cana sos picant (in functie de cat picant doriti puteti folosi sos foarte picant sau unul mai putin picant)
- o lingura de otet
Amesteca, faina, sarea, ustuoriul si chilli intr-o punga cu fermoar. Spalam bine aripioarele, le curatam si le taiem in jumatate. Le stergem bine cu un servetel si le punem in punga cu amestecul de faina. Inchidem punga si amestecam foarte bine, astfel incat aripioarele sa fie complet acoperite cu faina. Le scuturam putin pentru a indeparta excesul de faina si le asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu sau hartie de copt (au am folosit tavi de unica folosinta pentru ca am oroare de spalatul vaselor) si le dam la frigider o ora.
Intre timp, amestecam intr-o alta punga untul topit, pasta picanta si otetul. Dupa ce a trecut ora de stat la frigider, scotem aripioarele si le punem in punga cu sosul picant. Amestecam bine, pentru ca fiecare aripioara sa fie acoperita cu sos. Le asezam in tava e care in prealabil am uns-o cu putin ulei (1-2 linguri) si le dam la cuptorul preincalzit la 200 grade. Le coacem 20-25 de minute pe fiecare parte.
niam...ce foamea ammmmmmmmmm
cristiana_cris
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:56
tu vrei?
cristiana_cris
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:56
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 14:56:46tu vrei?


dupa un tratament d-asta, cu atatea bunataturi, nu-mi ramane decat sa ma bucuur de orgasmul gastronomic!
ma rafseti cristina, si-ti multumesc!
geo_xx
Postat pe 6 Noiembrie 2009 15:03
De la: geo_xx, la data 2009-11-06 15:03:48
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 14:56:46tu vrei?


dupa un tratament d-asta, cu atatea bunataturi, nu-mi ramane decat sa ma bucuur de orgasmul gastronomic!
ma rafseti cristina, si-ti multumesc!



parca te bagasem la cura geo
Dontyyy
Postat pe 6 Noiembrie 2009 15:07
De la: Dontyyy, la data 2009-11-06 15:07:20
De la: geo_xx, la data 2009-11-06 15:03:48
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 14:56:46tu vrei?


dupa un tratament d-asta, cu atatea bunataturi, nu-mi ramane decat sa ma bucuur de orgasmul gastronomic!
ma rafseti cristina, si-ti multumesc!



parca te bagasem la cura geo

in wekend are voie vino si tu...ca te papam si pe tine la desert
cristiana_cris
Postat pe 6 Noiembrie 2009 15:58
Bun bancul! Cine stie poate exista si dincolo internet!! Este un topic pt, injurat si voi.... gatiti! Nu va mai recunosc! Voiam aici sa aud cum sunt bagate si scoase,,,unele persoane, pt, ca aici e voie! Cand colo gasesc , ceea mai decenta lume! Sunt impresionata pozitiv! Va doresc un wekent fericit! La toti!
kudika017520
Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:01
De la: kudika017520, la data 2009-11-06 20:01:35 Bun bancul! Cine stie poate exista si dincolo internet!! Este un topic pt, injurat si voi.... gatiti! Nu va mai recunosc! Voiam aici sa aud cum sunt bagate si scoase,,,unele persoane, pt, ca aici e voie! Cand colo gasesc , ceea mai decenta lume! Sunt impresionata pozitiv! Va doresc un wekent fericit! La toti!

asa si trebuie... pace in lume
ralukutzza
Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:38
mie mi se pare un subiect super tare! toata lumea are nemultumiri..toti avem mom knd injuram sau vrem sa injuram! dak tot sunt pe aici..vreau sa zic si yo cva..E prea multa lume proasta pe pamantul asta! Trezirea si reincarcarea!
raza_de_soare
Postat pe 6 Noiembrie 2009 22:53
De la: valitaxx, la data 2009-11-05 14:08:35 Eliminati spatiul dintre "sug" si "us".



eliminã-þi singurã spaþiile, perverso!
io_sunt
Postat pe 6 Noiembrie 2009 22:55
De la: raza_de_soare, la data 2009-11-06 22:53:51mie mi se pare un subiect super tare! toata lumea are nemultumiri..toti avem mom knd injuram sau vrem sa injuram! dak tot sunt pe aici..vreau sa zic si yo cva..E prea multa lume proasta pe pamantul asta! Trezirea si reincarcarea!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ai mare dreptate! De multe ori zic privind in jurul meu, daca; ar durea prostia omeneasca, am vedea ,la tot pasul ,lumea tavalindu-se de durere!
kudika017520
Postat pe 7 Noiembrie 2009 01:27
De la: kudika068864, la data 2009-11-06 14:36:32Daca e fara peste si burta de vita , ma primesti si pe mine ?????!!!!!!!!!


Poti face ciorba radauteana, care are aceeasi reteta ca ciorba de burta, dar in care folosesti piept de pui in loc de burta. Este bestiala!!! Noi manca si de una si de cealalta. Cand fac ciorba de burta, fac o oala de 15 l si invit toti prietenii ale caror neveste nu suporta aceasta ciorba si ca atare n-o gatesc. Si punem de-un chef!
gina37
Postat pe 8 Noiembrie 2009 07:25
sa imi bag coada in toti cei care fac quote de juma de pagina si ma chinui sa dau la scroll pana imi vine acru..
felixcat
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:36
De la: felixcat, la data 2009-11-08 13:36:01sa imi bag coada in toti cei care fac quote de juma de pagina si ma chinui sa dau la scroll pana imi vine acru..



era sa cad pe jos de ras, mai pisoi , da si tu cu "page down" ca mere mai iute
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:33
nu era vorba de tine sau de cine a raspuns la topicul acesta in mod special.. dar imi place ca te-ai simtit si ti-ai mai bagat si cateva companioane de postat in oala. :))
mihablonda
Postat pe 9 Noiembrie 2009 01:08
De la: mihablonda, la data 2009-11-09 01:08:17nu era vorba de tine sau de cine a raspuns la topicul acesta in mod special.. dar imi place ca te-ai simtit si ti-ai mai bagat si cateva companioane de postat in oala. :))


Ca de obicei vorbesti sa nu adormi ,blondo.

Postat pe 9 Noiembrie 2009 08:11
Bonjour SCORPIUTO ! Ce mai facusi mamaie in weekendul asta ? Ai facut ceva bun de papa ? Parca spuneai ca-ti place sa gatesti ! Da-ne si noua cateva retete rapide si simple ca spuneai ca astea iti plac ! Asteptam !!!!!!!!!! Mamaia
kudika068864
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:21
Am facut ciulama de rata,salata de peste afumat cu cruditati si cam atat.Vreau sa fac saptamana asta gaina umpluta ,dar e cam migaloasa,imi trebuie mai mult timp.

Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:23
400 gr. piept de pui fiert, 300 gr. cartofi fierti, 100 gr. masline curatate, 3-4 catei de usturoi, 7-8 linguri de maioneza, patrunjel verde proaspat


Mod de preparare:

Pieptul de pui fiert se taie in lamele subtiri. Cartofi fierti in coaja sa curata si se taie cubulete mici. Pieptul de pui taiat, cartofii cubulete si maslinele se pun toate intr-un castron. Peste ele se pune maioneza si usturoiul pisat; se amesteca bine si se lasa la rece. Patrunjelul verde se pune peste salata inainte de a o servi la masa. Mod de servire Se serveste rece, ca aperitiv

Asta de pilda e una dintre preferatele mele,simpla si foarte gustoasa.

Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:27
Asta o fac de sarbatori,e cam pe toate gusturile.

Ingrediente:
5 bucati limba de porc
1 cutie de ciuperci
1 borcan castraveti murati
100 grame maioneza
200 grame smantana
1 legatura marar
sare, piper

Mod de preparare:
Fierbem limba de porc bine bine (dureaza vreo 2 ore), scurgem apa in care a fiert si lasam sa se raceasca. Apoi o curatam de pielite si o taiem cubulete. Tocam si castravetii murati, ciupercile. Intr-un vas amestecam carnea, castravetii si ciupercile, adaugam maioneza si completam cu smantana. Condimentam cu sare, piper si marar tocat dupa preferinta.


Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:29
Multu ..... cred ca e buna ! O voi incerca cat de curand . Cum stati fetelor cu raceala ? Pe mine ma incearca de vreo doua zile . Am ragusit si vorbesc de parca as fi vazut LUPUL CEU RAU! Si mai si tusesc . Nu stiu daca nu am luat-o de la fi-miu si de la mandra lui ! Sau pur si simplu e vorba de schimbarea de temperatura , cand frig cand cald . Cred ca voi incerca o reteta clasica cu ( vin fiert bineanteles )
kudika068864
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:32
Si cea de a doua reteta e interesanta . Va d ca iti plac mult salatele ! Nu stiu daca ati vazut reteta de aperitiv ! E o conserva ce se pune pe iarna . O repet :
Cantitati :
3 kg gogonele , 1 kg ceapa , 1 kg morcov , 10 ardei grasi rosii , 10 ardei grasi verzi , 1 l apa , 3 linguri miere , 100 ml otet , sare pentru muraturi .
Mod de preparare :
Se curata si se taie gogonele pestisori si se presara cu doi pumni de sare . Se lasa de pe o zi pe alta , dupa care se scurg de zeama in strecuratoare . A doua zi peste gogonele punem ceapa taiata tot pestisori , ardeii taiati feliute , morcovul curatat si dat pe razatoare , mierea , apa si otetul . Se introduce totul la cuptor si se fierbe pana se inmoaie toate ingredientele . Focul sa fie potrivit sa nu se arda deasupra . Se amesteca din cand in cand . Cand este gata , se scoate vasul din cuptor , se pune salicilat , se aseaza in borcane si se pune la racit intre haine .
Cum preparam iarna : Se rastoarna compozitia in strecuratoare si se lasa sa se scurga zeama . Intre timp facem maioneza dintr0un ou , punem peste aperitiv, adaugam doua linguri de smantana si usturoi dupa gust . Pentru a obtine cantitate mai mare o putem ,, imbunatati '' cu cartofi fierti in coaja si taiati cubulete sau dati pe razatoare , parizer , piept de pui fiert , sunca , cascaval . E fff bun ! Si odata ce ai borcanele in camara , se prepara repede .Dintr-o portie ies cca 20 de borcane de 330 g .
kudika068864
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:41
Da imi plac la nebunie aperitivele,fac si altfel de mancaruri dar astea -s favoritele mele.
Am notat si reteta de aperitiv.

Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despartire din cauza parintilor lui.. 14 De la: kudika_970863 12 Septembrie 2014 15:08
cum pot fi indiferenta? 37 De la: simonica_yo 5 August 2009 18:03
O problema. 23 De la: rashela 9 Ianuarie 2011 19:59
Cum sa uit? 28 De la: kudika_21776 1 Decembrie 2012 00:57
Nu ne mai intelegem 6 De la: kudika_969829 27 Iulie 2014 13:07