Mai multe
| colectez hartia si peturile separat,folosesc becuri economice,iar apa nu o risipesc(folosesc doar cat e necesar) | ||
|
mysulika Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:19 |
||
|---|---|---|
| economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor | ||
|
pescarul_sa Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:06 |
||
|
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta. Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele |
||
|
|
||
|
puiut05 Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:07 |
||
| Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori. | ||
|
maryyyana10 Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:15 |
||
De la: nicoleta_borza, la data 2009-11-20 11:07:30Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta. ... foarte frumos dar te rog nu fii prea apriga si nici nu lua de bune ''indemnurile''' adresate romaniei ... romania e subpopulata si in curind ca fi si mai subpopulata datorita unor practici si mentalitati cinice si egoiste ... cind vorbesti de poluare ar trebui sa te adresezi unora care PRODUC, chiar si reziduuri, in mod industrial ... romanii nu au aceasta problema ... dar daca cineva vrea sa preia in subconstient problemele altora e grav pentru el ... noi mai avem sa omorim ultimele vaci pe care le mai avem pentru ca se basesc (si basinile lor afecteaza stratul de ozon ???) si sa cumparam totul de la cei care au vaci care se basesc coco chanel so paco rabane ... si sa devenim un fel de rezervatie naturala unde cei cu bani sa vina sa vada niste primate cum se chinuie intr-o tara care poate hrani 120 de milioane de oameni ... ... problema romaniei nu este poluarea excesiva (aici e vorba mai mult de mizerie dar multi romani nu inteleg ce inseamna poluarea adevarata) ... ci mentalitatea sclavagista a multora, manipulkarea si invinovatirea incorecta a unei populatii de practicile altora ... ... asa cum am mai spus ... cuvintele ''generatiile viitoare'' suna prea pompos ... care generatii ??? ... romania are o un spor demografic total de 1.3 fata de 2.3 cit ar fi fost normal ca sa se mentina macar la acelasi nivel ... pentru a isi asigura macar functionarea institutiilor si a serviciilor macar la acelasi nivel de acum ... MACAR ... cine va plati si va ingriji hoardele de pensionari care acum doar ''se bucura'' de viata ? ... e cel mai parsiv slogan cind amesteci ''generatiile viiitoare'' care sint demolate si selectionate efectiv ca indemn ... ce lasam ''generatiilor viitoare'' ... o tara in care se traieste ca in epoca de piatra, si care pentru a functiona , in avantajul acelorasi hoarde de viitori pensionari parsivi si jalnici, vor trebui sa accepte ca nu fac fata numeric si trebuie sa uite de romani si romania ... in cel mai fericiti caz rromania si rromani ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:29 |
||
|
Merg pe jos pentru ca imi face si bine la sanatate ,folosesc pungi ecologice, nu arunc gunoaie pe strada incerc cat se poate sa-mi invat copii sa ocroteasca natura . |
||
|
lenoire Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:33 |
||
| ... ''poluarea'' romaniei e doar o chestie optica ... aglomerarea haotica in singurul oras care pare(doar pare) a asigura conditii mai bune de viata nu este un fapt exceptional ... el trage un semnal de alarma dar se pare ca majoritatea prefera sa se intoarca la epoca de piatra decit sa inteleaga ca problema este cu totul alta ... faptul ca nu avem strazi si autostrazi evident duce la creearea unui disconfort(optic in primul rind) pe care multi il arunca repede pe necivilizatie, bla, bla, bla ... furtul continuu si acumularea unor averi uriase care nu au mai fost reinvestite in ceva productiv in diverse zone geografice ci doar in manipulare e cauza efectului optic de ''poluare'' ... asa ca multi ar accepta sa se intoarca la epoca de piatra sperind ca asta le va rezolva problemele ... FALS ... nu e vina celor care cauta de munca si se compacteaza in ultimele zone in care mai este o cite de mica miscare de bani ... nu e vina celor care fug din sate pentru ca acolo nu s-a investiti nimic si se traieste ca acum 2000 de ani ... nu e vina majoritatii romanilor carora li se fura totul la pret redus si apoi sint pusi sa plateasca servicii si bunuri produse afara la pret world wide ... dar e vina mentalitatii sclavagiste si a cultului infractorului (a baiatului destept), e vina maimutelor care vor sa trasnforme romania intr-o rezervatie de primate(care vor mai ramine bineinteles), un ''paradis'' ecologic si primitiv ... | ||
|
marco918 Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:45 |
||
De la: lenoire, la data 2009-11-20 11:33:19Merg pe jos pentru ca imi face si bine la sanatate ,folosesc pungi ecologice, nu arunc gunoaie pe strada ... si ??? ... asa fac alte milioane de romani ... dar pe o strada pe unde circula mii de masini zilnic e suficient ca 2-3 sa arunce ceva si deja apare efectul de mizerie ... iar cei care fac asta nu dau doi bani pe ''indemnuri'' din astea ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:50 |
||
| Eu nu arunc gunoaie pe strada! | ||
|
AQUILAA Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:58 |
||
|
Eu particip la actiuni de impadurire si nu arunc gunoaie pe jos. Poate ca e putin pt o singura persoana, dar daca toti ar face la fel am trai intr-o alta lume. |
||
|
AdrianaAnghel Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:02 |
||
| Reciclez hartia, nu arunc deseuri pe jos si folosesc apa cu masura. | ||
|
ARAA Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:07 |
||
| omul trebuie sa fie partener al naturii si nici intrun caz stapan al acesteia. | ||
|
Lianav Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:57 |
||
Nu arunc desesuri la intamplare ,ci doar in cosurile de gunoi , nu risipesc apa sau energie , cand plimb catelul am pungute la mine, reciclez hartie, plastic,sticla.
|
||
|
adriana_2008 Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:29 |
||
| Reciclez deseurile,folosesc becuri economice, merg mai mult pe jos, plantez flori. | ||
|
kudika075323 Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:01 |
||
| credeti ca daca raspundeti de 10 ori automat si castigati?? | ||
|
cristinaval20 Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:37 |
||
| sortez gunoiul(sticla, plastic, hartie),mi-am cumparat becuri economice, nu risipesc apa, reciclez hartia,arunc hartiile in COSUL DE GUNOI, merg mult pe jos sau cu mijloacele de transport in comun si in vacante cu bicicleta...asta cred ca asta ar trebui sa faca toti... | ||
|
cristinaval20 Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:43 |
||
De la: concursKudika, la data 2009-11-13 13:26:15Brillance, noua gama premium de vopsea de par de la lumea o facem noi, si poate pt ca o facem noi este asa cum este, sustine mediul inconjurator si te provoaca la miscare! Uita masina in parcare sau garaj, nu mai suna la firma de taximetrie! Alege sa mergi pe jos sau, si mai bine, alege sa mergi pe una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance !!! Spune-ne cum contribui tu la protejarea mediului inconjurator, iar Brillance iti va oferi o frumoasa bicicleta rosie, pe care sa te plimbi cu mandrie prin orasul tau! ... auzi ? ... pentru o bicicleta au innebunit multi dar ... PRODUCATORUL ... cum sustine mediul ... nu ar fi mai simplu sa isi inchida gramezile de fabrici chimice si sa scuteasca omenirea de marketingul lor generator de consum si diverse emisii ... cum ar fi ... nu cred ca ar sesiza nimeni ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:44 |
||
|
Mersul pe jos, pentru ca nu am bicicleta , reciclarea, folosesc becuri economice. |
||
|
didi_18 Postat pe 20 Noiembrie 2009 17:19 |
||
| Imi place sa fac merg pe jos, mai ales ca am reumatism si trebuie sa fac miscare. Nu am bicicleta, dar fac miscare, preferand mersul pe jos in locul masinii, de cate ori se poate. Nu arunc niciodata gunoaiele pe jos, iar daca nu gasesc nici nu cos de gunoi pana ajung acasa, le bag in geanta si le arunc cand ajung acasa. Ii indemn pe toti sa faca la fel pentru o viata mai sanatoasa si un mediu mai curat. | ||
|
puiutz20 Postat pe 20 Noiembrie 2009 18:40 |
||
| reciclez hartia, plasticul, metalul, uleiul folosit il colectez intr-o sticla pe care o arunc la gunoi, mi-am cumparat becuri economice, nu irosesc apa, merg cu metrolul desi am masina. | ||
|
auravenin Postat pe 20 Noiembrie 2009 21:01 |
||
| mersul pe jos face bine sanatatii,economie la apa,aruncarea gonaoielor in spatii special amenajate,reciclarea produselor plastice,de hartie,etc | ||
|
razvanel Postat pe 20 Noiembrie 2009 21:36 |
||
| nu cumpar sprayuri, pentru ca dauneaza stratului de ozon. | ||
|
Maria373 Postat pe 21 Noiembrie 2009 02:08 |
||
| merg pe jos | ||
|
lenutastan Postat pe 21 Noiembrie 2009 02:15 |
||
| merg pe jos | ||
|
lenutastan Postat pe 21 Noiembrie 2009 02:16 |
||
| merg pe jos | ||
|
lenutastan Postat pe 21 Noiembrie 2009 02:18 |
||
| merg pe jos | ||
|
lenutastan Postat pe 21 Noiembrie 2009 02:19 |
||
| merg pe jos | ||
|
lenutastan Postat pe 21 Noiembrie 2009 02:21 |
||
| economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor | ||
|
mariatm Postat pe 21 Noiembrie 2009 08:09 |
||
| Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori. | ||
|
maryyyana10 Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:10 |
||
|
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta. Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele. |
||
|
puiut05 Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Kashmir | 1001 | De la: concursKudika 11 Noiembrie 2009 16:22 |
| Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 10 kit-uri #CAOFATA | 17 | De la: concursKudika 28 Septembrie 2015 15:50 |
| Kudika si Always te invita la rasfat si premii | 314 | De la: maryyyana10 13 Decembrie 2009 14:36 |
|
|
||
| Concurs Karin-Lingerie | 208 | De la: concursKudika 29 Iunie 2009 16:11 |
| Concurs: Castiga lenjerie sexy! | 15784 | De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.