Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance

economisesc apa
hardcore_zucchinii
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:44
economisesc apa
hardcore_zucchinii
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:44
economisesc apa
hardcore_zucchinii
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:45
economisesc la maxim energia electrica
lenutastan
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:12
lenutastan
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:12
lenutastan
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:13
lenutastan
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:13
Eu, pe langa acitvitatile normale care au fost prezentate in afirmatiile tuturor membrilor site-ului am ales ca si fac o cariera din ecologie si am dat al Facultatea de Biologie, Specializarea Ecologie si Protectia Mediului.Imi place sa am grija de mediul in care locuiesc si il doresc a fi curat si sanatos pentru mine si familia mea.
Ellena_B
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:14
cu o asemenea bicicleta se fac atat economi financiare cat si de timp
sa nu mai spun de rezultatele optime ce apar in timp ele fiind vizibile la orcine o va folosi.........!
kudika070893
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:31
Buna ! Eu sunt invatatoare si de aceea am posibilitatea de a-i invata si pe altii sa fie responsabili in ceea ce priveste mediul. Iata cateva reguli pe care atat familia mea cat si elevii mei le respecta:
-ECONOMIE DE APA
-ECONOMIE DE ELECTRICITATE
-RECICLARE
-PASTRAREA LOCULUI DE MUNCA IN CURATENIE
-PLANTAREA DE POMI IMPREUNA CU ELEVII
-CURATAREA PADURII SI A SPATIILOR VERZI DE TOT FELUL DE GUNOAIE
-MERSUL PE JOS SAU CU BICICLETA
Acetea sunt cateva din regulile pe care incerc sa le implementez elevilor.

PROTEJATI PAMANTUL, PROTEJATI VIATA !

ella2009
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:48
-economie la apa
-economie la electricitate
-folosirea bicicletei in locul masinii
irismaria
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:57
Natura se reflecta in faptele si actiunile noastre
rozse
Postat pe 22 Noiembrie 2009 22:12
reciclez hartia si PET-urile, folosesc becuri economice ca nu fac risipa de energie, nu las apa la robinet sa curga aiurea, am cumparat pungi de rafie refolosibile si din material textil ...
curtnezirfiliz
Postat pe 22 Noiembrie 2009 22:30
si eu merg pe jos de cate ori am ocazia,nu folosesc masina personala pt a ajunge la serviciu,doar metroul,dar mi ar placea sa merg cu bicicleta la birou.
valentina_n
Postat pe 22 Noiembrie 2009 23:08
- economisesc energia electrica folosind becuri economice și apa potabila:
- reciclez hîrtia, plasticul, sticla și celelalte deșeuri
- am plantat cîțiva pomi si flori:
- la pãdure cînd mergem strîngem gunoiul (chiar și cel lãsat de altii de dinaintea noastrã) îl punem în pungi și îl ducem în locuri special amenajate:
- la serviciu merg pe jos sau cu mijloacele de transport în comun și tare mi-ar place sa merg cu o bicicleta "Brillance"
lumy_8
Postat pe 23 Noiembrie 2009 00:50
- consum rational de apa si de electricitate (folosec becuri economice, nu am masina de spalat, ma uit foarte rar la TV, etc);
- sortare si depozitare corecta a gunoiului menajer;
- renuntat la cumpararea de pungi si pet-uri (persista foarte multi ani in mediul inconjurator);
- mersul pe jos (masina personala nu detin si nici nu imi doresc)
cheri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:48
folosirea becurilor economice, sortare si depozitare corecta a gunoiului menajer, mersul pe jos
kudika075323
Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:50
:) Am un club de dezbateri si aici - cu elevii de liceu, dezabatem despre importanta gesturilor mici, despre politici de mediu si cum sa fie ele imbunatatite :)
oana486
Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:58
Am inlocuit aproape in toata casa becurile cu cele economice, am programator la becurile de afara astfel incat nu exista riscul sa uit de ele si sa nu le sting. Am pubela speciala cu peturi si niciodata nu arunc pe jos "gunoaie", nici eu si nici famila mea.
rona101
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:04
Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori.
maryyyana10
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:29
Tarile de origine sunt BRAZILIA SI GUATEMALA
sabinna27
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:31
Eu reciclez tot ce se poate si economisesc energie electica prin montarea becurilor economice, am grija sa nu las robinetul deschis atunci cand nu am nevoie de apa, si bineinteles merg pe jos zilnic.
ddstela
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:53
De la: kudika085615, la data 2009-11-23 11:53:55Eu reciclez tot ce se poate si economisesc energie electica prin montarea becurilor economice, am grija sa nu las robinetul deschis atunci cand nu am nevoie de apa, si bineinteles merg pe jos zilnic.
ddstela
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:55
nu irosesc apa mai ales ca in zona de unde sunt este o singura sursa de apa potabila iar vara sunt probleme cu secarea fantanii si sunt obligata sa cumpar apa imbuteliata desi urasc pet-urile; incerc pe cat posibil sa le reciclez fiind constiienta ca rezista in mediu foarte mult timp; nu folosesc masina de spalat (spal manual); nu arunc gunoiul menajer oriunde (am incheiat un contract cu o firma de salubritate) desi si acum sunt inca multi cei care arunca in padurea de alaturi sau pe malul raului; mersul pe jos e unul dintre prietenii mei de nadejde (nu prea exista mijloace de transport in localitate..sunt f f f rare..iar rabdarea mea e limitata); plantez enorm de multe flori
cheri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 12:11
Cel mai recent am fost voluntar la programul "Romania prinde Radacini" si am plantat pomi la Sfintesti(Teleorman). De obicei nu las apa sa curga prea mult, am becuri economice, uleiul ramas din tigaie nu il arunc in chiuveta, ci il pun in sticla, apoi il arunc la gunoi. Nu arunc hartii pe strada, nu folosesc pungi de plastic...si lista poate continua.
Alyna_Aurora
Postat pe 23 Noiembrie 2009 12:28
De la: Alyna_Aurora, la data 2009-11-23 12:28:29Cel mai recent am fost voluntar la programul "Romania prinde Radacini" si am plantat pomi la Sfintesti(Teleorman). De obicei nu las apa sa curga prea mult, am becuri economice, uleiul ramas din tigaie nu il arunc in chiuveta, ci il pun in sticla, apoi il arunc la gunoi. Nu arunc hartii pe strada, nu folosesc pungi de plastic...si lista poate continua.
yesssssssssssssssssssss bravooooooooooooo bravooooooooooooooooooooooooooo
thadoog
Postat pe 23 Noiembrie 2009 12:31
intotdeauna mi-a placut sa am grija de natura si am incercat sa fac atata cat am putut de fiecare data.Incerc sa imi conving si prietenii sa faca la fel,unii iau in ras altii in serios si fac si ei la fel ca mine.Mi-am convins familia sa punem in toata casa becuri economice,de fiecare data sting monitorul calcuatorului si de la butonul lui ,la fel si televizorul,incerc sa folosesc cat mai des produse bio pentru curatat si asfel sa evit poluarea aerului cu tot felul de fosfati,nu arunc niciodata pe jos si mai ales nu arunc NICIODATA pe jos obiecte care se dezintegreaza in sute de ani cum ar fi gumele de mestecat sau peturile,incerc sa cumpar numai produse romanesti,strang foile,revistele,ziarele si alte hartii pentru reciclare,nu printez niciodata o foaie aiurea decat daca am maxim nevoie de acel print.Cand ma spal pe dinti nu las apa de la ghiuveta sa curga in continuu ci o tin oprita,prefer dusurile decat umplerea cazii cu apa,nu am masina,dar nici bicilceta:(NU ARUNC NICIODATA NIMIC INTR-O APA(rau,mare etc) si atunci cand ma duc la padure sau in parc si mananc ceva nu las niciodata mizerie pe jos,ci strang si tin dupa mine pana dau de un tomberon,arunc mereu gunoiul unde trebuie si nu pe langa
..acestea sunt doar cateva din lucrurie pe care incerc sa le fac,chiar daca ceea ce se intampla grav nu sta in puterea noastra-folosirea masinilor,avioanelor cu grad mare de poluare,defrisarile,aruncarea deseurilor in zone necorespunzatoare etc,cred ca fiecare om ar trebui sa se gandeasca si la viitor si sa faca ceva ,cat ii sta in putinta pentru a salva pamantul.Nu cred ca e asa greu ca in loc sa arunci ceva pe jos,sa il pui la cos,nu e greu sa cumperi niste becuri economice,pe langa faptul ca nu mai polueaza reduc si costul la factura,nu e greu sa inchidem calculatorul sau televizorul de fiecare data dupa ce nu le mai folosim,nu e greu sa strangi toate revistele si hartiile pe care le ai in casa pentru a le duce la reciclat,etc.Aceste lucruri tin bineinteles si de educatia primita,dar se pot si impune in timp,ar trebui sa ne gandim si la pantele si animalele care ne inconjoara si la viitorul copiilor.sunt multe de spus despre protejarea mediului inconjurator si trebuie sa ne gandim ca fiecare dintre noi suntem raspunzatori mai mult sau mai putin de degradarea mediului.
andreea_3
Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:11
De la: andreea_3, la data 2009-11-23 13:11:47intotdeauna mi-a placut sa am grija de natura si am incercat sa fac atata cat am putut de fiecare data.Incerc sa imi conving si prietenii sa faca la fel,unii iau in ras altii in serios si fac si ei la fel ca mine.Mi-am convins familia sa punem in toata casa becuri economice,de fiecare data sting monitorul calcuatorului si de la butonul lui ,la fel si televizorul,incerc sa folosesc cat mai des produse bio pentru curatat si asfel sa evit poluarea aerului cu tot felul de fosfati,nu arunc niciodata pe jos si mai ales nu arunc NICIODATA pe jos obiecte care se dezintegreaza in sute de ani cum ar fi gumele de mestecat sau peturile,incerc sa cumpar numai produse romanesti,strang foile,revistele,ziarele si alte hartii pentru reciclare,nu printez niciodata o foaie aiurea decat daca am maxim nevoie de acel print.Cand ma spal pe dinti nu las apa de la ghiuveta sa curga in continuu ci o tin oprita,prefer dusurile decat umplerea cazii cu apa,nu am masina,dar nici bicilceta:(NU ARUNC NICIODATA NIMIC INTR-O APA(rau,mare etc) si atunci cand ma duc la padure sau in parc si mananc ceva nu las niciodata mizerie pe jos,ci strang si tin dupa mine pana dau de un tomberon,arunc mereu gunoiul unde trebuie si nu pe langa
..acestea sunt doar cateva din lucrurie pe care incerc sa le fac,chiar daca ceea ce se intampla grav nu sta in puterea noastra-folosirea masinilor,avioanelor cu grad mare de poluare,defrisarile,aruncarea deseurilor in zone necorespunzatoare etc,cred ca fiecare om ar trebui sa se gandeasca si la viitor si sa faca ceva ,cat ii sta in putinta pentru a salva pamantul.Nu cred ca e asa greu ca in loc sa arunci ceva pe jos,sa il pui la cos,nu e greu sa cumperi niste becuri economice,pe langa faptul ca nu mai polueaza reduc si costul la factura,nu e greu sa inchidem calculatorul sau televizorul de fiecare data dupa ce nu le mai folosim,nu e greu sa strangi toate revistele si hartiile pe care le ai in casa pentru a le duce la reciclat,etc.Aceste lucruri tin bineinteles si de educatia primita,dar se pot si impune in timp,ar trebui sa ne gandim si la pantele si animalele care ne inconjoara si la viitorul copiilor.sunt multe de spus despre protejarea mediului inconjurator si trebuie sa ne gandim ca fiecare dintre noi suntem raspunzatori mai mult sau mai putin de degradarea mediului.
bravooo ma copi bravooo,,,voi vreti sa castigati,,dar eu sper chiar sa faceti ce spuneti
thadoog
Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:15
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta.
Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:56
reciclez deseurile, am grija de natura, plantez flori si pomi, folosesc foarte rar masina,
cristisorinycs
Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga bijuterii oferite de Brio Collection! 90 De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 19:26
Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de ArtaCeaiului.ro: ceainice si ceaiuri delicioase, perfecte in zilele reci de iarna! 362 De la: concursKudika 9 Ianuarie 2016 00:26
Concurs: Dragostea. Citate 472 De la: inutza05 17 Februarie 2010 11:05
Concurs: Eu cine sunt? 121 De la: concursKudika 22 Iunie 2009 11:27
Castiga doua invitatii duble la concertul Antarctica in Club Control! 4 De la: grace009421 20 Decembrie 2011 14:20