Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance

Mers pe jos, aruncat gunoi la cos, fara risipa la apa,energie electrica.
berbecutz
Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:14
economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor
pescarul_sa
Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:16
incerc sa merg cat mai mult pe jos, fac curat in gradina din fata blocului aproape in fiecare zi, mi-am invatat fetita sa respecte mediul
elilavi
Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:20
In primul rand icerc sa nu fac risipa de apa si energie electrica,pe cat posibil colectez gunoiul selectiv si il duc la ghenele amenajate pt hartie,sticla si plastic(dar am fost asa dezamagita cand am vazut ca msinile de gunoi le colecteaza in acelasi loc).
Cat despre mersul cu masina, desi am carnet,prefer sa merg pe jos, pt ca ori in masina ori pe jos
intr -un trafic infernal tot o ora fac.Si pt ca stau la parter ,de gradina din fata blocului tot eu ma ocup, punand gazon,flori,udand cand este nevoie. Oricum e multa munca de lamurire cu o mare parte din oameni pt a deveni mai atenti,mai ecologisti. Totul tine de educatie!
kiki78
Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:26
Eu contribui la protejarea mediul inconjurator prin urmatoarele actiuni:
- reciclez deseurile
- pastrez curatenia din spatiile publice
- nu fac risipa de energie electrica, apa si carburant
- folosesc becuri economice
- conduc o masina cu un indice scazut de poluare
- folosesc masina doar pentru deplasari pe distante mari, in rest merg pe jos, cu transportul in comun sau cu bicicleta
- folosesc produse care nu dauneasza mediului
- promovez stilul de viata eco
madalina2003
Postat pe 21 Noiembrie 2009 21:32
ii invat pe cei din jurul meu sa respecte natura ,sa o protejeze, sa inlature factorii poluanti, sa economiseasca resursele naturale , sa sorteze deseurile menajere, sa foloseasca produse eco
sabinna27
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:51
ii invat pe cei din jurul meu sa respecte natura ,sa o protejeze, sa inlature factorii poluanti, sa economiseasca resursele naturale , sa sorteze deseurile menajere, sa foloseasca produse eco
sabinna27
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:51
sabinna27
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:52
sabinna27
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:52
Sa traim in armonie cu natura! Sticla, hartia, plasticul se pot recicla cu succes, s-a inventat masina de spalat fara detergenti, calatoriile cu bicicleta sunt mai sanatoase decat cele cu automobilul iar folosirea transportului in comun reduce poluarea in oras. Protejarea mediului inconjurator depinde doar de noi! Fiecare poate contribui la salvarea naturii, asigurand conditii de viata locuitorilor de maine ai Terrei. Trebuie sa fie o actiune comuna a tuturor pentru salvarea naturii, oprind poluarea industriala si indepartand pericolul contaminarii cu reziduurile aruncate. Trebuie sa intelegem, de exemplu, ca strada nu este cosul nostru de gunoi. Pentru aruncarea lui sunt amenajate locuri speciale. Stiinta de azi are cunostinte necesare pentru ca orice produs toxic sa fie transformat intr-unul folositor: fumul de carbune pentru brichete, praful de ciment pentru blocuri, sterilul minelor pentru caramizi. Plantarea de pomi fructiferi si copaci este o actiune care sporeste purificarea naturii datatoare de oxigen. In clasele, apartamentele si gradinile noastre pot fi tinute diverse plante. Fiecare dintre noi poate contribui la acestea, trebuie doar sa vrem. În întreaga activitate a mediului înconjurator, se urmareste nu numai folosirea rationala a tuturor resurselor naturale, ci si corelarea activitatii de sistematizare a teritoriului, ca si a localitatilor cu masuri de protejare a factorilor naturali, adoptarea de tehnologii de productie cat mai putin poluante si echiparea instalatiilor tehnologice si a mijloacelor de transport generatoare de poluanti cu dispozitive si instalatii menite sa previna efectele daunatoare asupra mediului înconjurator, recuperarea si valorificarea optima a substantelor reziduale utilizabile.

amor77
Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:49
Merg foarte mult pe jos, deoarece masina nu am, folosesc becuri economice, reciclarea...
maria_ungurean
Postat pe 22 Noiembrie 2009 02:02
tot ce ne inconjoara este atat de minunat si de firesc, incat pana si o banala papadie nu ar trebui sa o strivim sub pasii nostri dar din pacate...asfixiem totul cu nepasarea noastra,cu inconstienta celui ce crede ca natura nu se resimte,ca este acolo, ca ni se cuvine si ca nu trebuie sa o protejam.merg mai mult pe jos,folosesc lumina full-spectrum produsa de becurile viva-lite, prefer ambalajele de hartie si deodorantele fara freon. TRAIASCA VERDELE!
karelia123
Postat pe 22 Noiembrie 2009 02:54
Merg pe jos ca ie sanatos si face picioru frumos !!!!!!!!!!!!!
GagykaR_85
Postat pe 22 Noiembrie 2009 05:32
-nu cumpar haine de blana naturala(pentru a nu incuraja uciderea animalelor)
-sortez hartia si plasticul inainte de a-l arunca
-nu risipesc apa
-vreau sa imi iau o bicicleta ca nu polueaza (ca e sanatos sa mergi cu ea ca nu am timp de sala de fitness)
-in casa am multe flori pe care le ingrijesc
mysulika
Postat pe 22 Noiembrie 2009 06:43
M-am lasat de fumat, merg pe jos (bicicleta nu am), nu-mi iau haine de blana pt ca nu-mi plac, la noi nu sunt cosuri de gunoi separate pt fiecare material (dar daca ar si, le-as separa), incerc sa-mi conving prietenii sa-si ia bicicleta.
umbravantului
Postat pe 22 Noiembrie 2009 08:03
http://www.versu.ro/federicadeea-18841.html
kudika025978
Postat pe 22 Noiembrie 2009 08:54
Eu stau la casa intr-o zona de munte si mi-am facut o obisnuinta ca in fiecare primavara sa sadesc cate un pom, fie fructifer fie brad , pentru a avea cat mai pur aerul pe care-l respir. In acelasi spirit mi-am crescut si baiatul sa respecte natura safie econom cu apa si curentul electric (prin cumpararea becurilor economice in toata casa); iar pentru ca stam destul de departe de centrul orasului (avem 4 km), unde inevitabil mergi macar o data pe luna, eu merg pe jos iar baiatul deoarece are un defect la picior merge cu bicicleta.
teletincristina
Postat pe 22 Noiembrie 2009 10:01
Hello
Am incercat una din nuantele vopselei Brillance si imi place la nebunie cum arata parul meu. De asemenea imi pare foarte bine ca Brillance incearca sa protejeze natura.
birta_adriana
Postat pe 22 Noiembrie 2009 10:23
Ii invat pe cei mici cum sa protejeze mediul inconjurator(sunt invatatoare).
kudika016895
Postat pe 22 Noiembrie 2009 10:29
Sortez mereu deseurile in vederea reciclarii, sustin miscarile eco si stilul acesta de viata, folosesc multe produse usor reciclabile, nu fac risipa de energie, hartie, gaz...
MaRa16
Postat pe 22 Noiembrie 2009 11:00
Sunt 3 lucruri pe care le fac constient ,in asa fel incat sa protejez mediul ,sau macar sa nu fie asa de poluat.
Fie merg pe jos(in special pentru ca mai vreau sa dau cateva kilograme jos) ,fie folosesc transportul in comun,desi am carnet de sofer.(nu am bicicleta ,desi mi-as dori)
Dusurile zilnice nu sunt lungi ,pentru ca stiu ca daca scurtez dusurile cu cateva minute ,pentru planeta inseamna enorm.
Si ultimul lucru ,dar dupa parerea mea foarte important,daca merg pe strada si vad un pet,punga sau ambalaj aruncat pe trotuar, il iau si-l pun in cel mai apropiat cos de gunoi.Si mai sunt alte lucruri pe care le fac probabil inconstient
roxana_ember
Postat pe 22 Noiembrie 2009 11:12
Merg pe jos pentru ca nu am bicicleta si oricum este mai sanatos si foarte ecologic iar materialele reciclabile le duc la centrele de colectare
kudika027278
Postat pe 22 Noiembrie 2009 11:16
Contribui la ecologizare prin : merg cat mai mult pe jos (pt ca nu am bicicleta), nu arunc gunoaiele pe strada, am grija de natura.
bya94
Postat pe 22 Noiembrie 2009 11:19
Mersul pe jos, pentru ca nu am bicicleta , reciclarea, folosesc becuri economice.
ktnutza
Postat pe 22 Noiembrie 2009 12:59
dezvoltarea durabila e un subiect ce ar trebui sa ne puna pe toti pe ganduri si sa luam atitudine fata de noi si fata de cei din jur.
Lianav
Postat pe 22 Noiembrie 2009 13:08
Cred ca ce se intanpma cu planeta ne afecteaza pe toti regula pentru mine sfanta e niciodata nu arunc gunoie pe unde ma duce capul, nu folosesc pungi care nu sunt ecologice si incerc sa-i fac pe ceilalti din jur sa fie mai atenti cu natura.
crystalina
Postat pe 22 Noiembrie 2009 13:37
Am participt la actiuni de ecologizare (am strans peturi de pe malurile apei), folosim apa, energia cu economie, in perioada calda mergem la cumparaturi cu bicicletele (am reusit sa-l invatam sa mearga cu bicicleta inclusiv pe baietelul meu de 8 ani care sufera de autism) si avem grija sa nu lasam gunoaie in urma noastra, oriunde mergem.
ancaj
Postat pe 22 Noiembrie 2009 14:02
merg pe jos, pt ca oricum imi place s-o fac, imi duc mizeriile la cosul de gunoi, nu fac risipa de energie electrica, gaz metan sau apa.
daca as ajunge in masura sa schimb ceva, probabil as inmulti personalul care sa se ocupe de curatenia oraselor si as mari amenzile pt cei carora "le scapa" gunoiul pe strada
x_tina90
Postat pe 22 Noiembrie 2009 14:49
cu cat mergi pe jos esti in forma buna . iar cu bicicleta iti faci muschii mai rezistenti cu cat mergi pe jos esti in forma buna . iar cu bicicleta iti faci muschii mai rezistenti
malustm
Postat pe 22 Noiembrie 2009 16:32
economisesc apa
hardcore_zucchinii
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga una dintre cele 3 cutii Bijoux Leonidas! 528 De la: concursKudika 18 Martie 2012 23:25
Concurs: Eu cine sunt? 121 De la: concursKudika 22 Iunie 2009 11:27
Castiga un voucher fashion in valoare de 600 RON oferit de B-mall.ro! 144 De la: concursKudika 24 Iunie 2014 00:37
Castiga unul dintre cele 10 compilatii de CD-uri "Anotimpurile Iubirii" de la Roton! 79 De la: kudika384587 7 Mai 2011 08:49
Concurs: Care este povestea alunitei tale? 214 De la: concursKudika 10 Iunie 2009 17:57