Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance

Merg pe jos, nu fumez, arunc hartiile numai la cosuri special amenajate
mariana25000
Postat pe 17 Noiembrie 2009 23:31
mersul pe jos
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:44
nu arunc deseuri in rauri,lacuri
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:45
nu areunc gunoaie pe jos
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:46
mersul pe jos
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:48
nu risipesc apa
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:48
folosesc becuri economice
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:49
incerc sa economisesc energia electrica
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:50
mersul pe jos,
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:51
mersul pe jos,
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:52
mersul cu bicicleta!!!
andradeedee
Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:53
FOLOSESC BECURI ECONOMICE,INCERC SA ECONOMISESC APA,MERG PE JOS
kudika082197
Postat pe 18 Noiembrie 2009 09:54
Merg pe jos de cate ori am ocazia si aleg transportul in comun mai degraba decat taxiul. Nu imi las calculatorul in stand-by sau luminile aprinse aiurea. Selectez gunoaiele. Acestea sunt principalele moduri prtin care salvez pentru viitor.

p.s. amprenta mea de carbon este de 3, 33 tone CO2/an
kudika062383
Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:25
mersul pe jos sau cu rolele , economisirea apei si a energiei electrice, arunc deseurile doar in locurile indicate !
Geordora
Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:29
prin reciclare, prin folosirea unor mijloace de transport care nu polueaza (cum e bicicleta) sau care polueaza mai putin, strangerea gunoaielor cand iesi cu cortul si aruncarea acestora in locuri special amenajate, folosirea produselor bio. Exista multe lucruri pe care le putem face pentru mediul inconjurator...pentru noi. Trebuie doar putina vointa...putina recunostinta fata de natura.
Dodi
Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:31
Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori.
maryyyana10
Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:34
-folosesc becuri economice
-aleg transportul in comun
-nu risipesc apa
-sortez deseurile pe categorii
-folosesc aparatura cu consum redus de energie
loteanu
Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:36
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta.
Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele.
puiut05
Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:46

economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor
pescarul_sa
Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:53
folosesc produse bio pt a proteja natura
la_ank
Postat pe 18 Noiembrie 2009 11:41
prin reciclare, folosirea becurilor economice, mers pe jos
kudika075323
Postat pe 18 Noiembrie 2009 11:54
Merg pe jos, nu irosesc apa, energia electricã sau termicã, depozitez deșeuri în locurile special amenajate.
felicidade
Postat pe 18 Noiembrie 2009 12:23
Metodele de protectie a mediului pe care le aplic eu reprezinta si o modalitate de a reduce cheltuielile, asa ca am grija cum consum resursele. Astfel, nu uit sa sting lumina cand ies dintr-o camera, nu las apa la robinet sa curga inutil (inchid robinetul si cand ma spal pe dinti, iar in loc de bai in cada, prefer frecvent varianta dusului), cand am de gatit aleg mancaruri care nu au nevoie de prea mult timp pentru a fi preparate prin fierbere/coacere; incerc de asemenea sa reduc si consumul de carne, intrucat animalele necesita mult mai multe resurse pentru crestere decat legumele, iar atunci cand vreau sa fac miscare aleg sa las masina in parcare si sa fac o plimbare pe jos (inca nu am reusit sa-mi iau o bicicleta, dar nu ma las pana nu imi voi cumpara una). Nu uit nici de becurile economice, inchid aparatele electrice de la buton atunci cand nu le folosesc (chiar si in stand-by, acestea continua sa consume o cantitate de energie, mica ce-i drept, dar consuma), de aruncarea separata a deseurilor (din pacate la noi, chiar daca sunt disponibile pubele separate, gunoiul tot laolalta ajunge in masinile de gunoi, la capitolul asta suntem in urma mult :(, deseurile electronice si bateriile aruncandu-le la centre de colectare specifice (acestea sunt cele mai daunatoare pentru mediu). Oricum, ma informez in permanenta ce mijloace de protectie a mediului pot utiliza si eu si ce schimbari legislative au loc in domeniu, fiind constienta ca dispunem de resurse limitate.
Manu_C
Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:34
Un aspect pe care se pune tot mai des accent...si inca nu destul. Oricum orice campanie de constientizare in acest sens este buna. Eu incerc sa traiesc mereu intr-o armonie cu mediul si sa il protejez cat mai mult prin : reciclare, mers pe jos, cu bicicleta sau role, consum controlat de hartie si resurse naturale, si mai ales plantand (in toamna asta am pus 2 meri )
wintry
Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:47
mersul pe jos face nu numai piciorul dar intreg corpul frumos!
Bicicleta ajuta la tonifierea musculaturii si a sanatatii fizice!
Nici una dintre varianta nu are efecte negative asupra mediului inconjurator!
diulia399
Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:57
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta.
Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele.
puiut05
Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:11
economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor
pescarul_sa
Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:15
pentru protejarea mediului putem incepe cu reciclarea deseurilor, folosirea produselor biodegradabile, reducerea poluarii fonice, sa nu se mai arunce deseuri in ape, prin padure, mersul cu bicileta sau pe jos, sa nu lasa apa sa curga la robinet inutil.
claudiaaz86
Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:29
pentru protejarea mediului putem incepe cu reciclarea deseurilor, folosirea produselor biodegradabile, reducerea poluarii fonice, sa nu se mai arunce deseuri in ape, prin padure, mersul cu bicileta sau pe jos, sa nu lasa apa sa curga la robinet inutil.
claudiaaz86
Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:30
folosesc becuri economice in toata casa
theo79
Postat pe 18 Noiembrie 2009 16:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Incaltamintea preferata! 1874 De la: concursKudika 25 August 2009 17:54
concurs easy shape 124 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:23
Concurs: Care este povestea alunitei tale? 214 De la: concursKudika 10 Iunie 2009 17:57
Concurs: Castiga o pereche de pantofi de primavara! 7044 De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:00
Concurs: Castiga lenjerie sexy! 15784 De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:07