Mai multe
| protejarea mediului este o stire de actualitate si va mai fi sin continuare pt ca in general oamenii se gandesc la ei si mai putin la mediu sau mai ales la viitorul lor sau al copiilor si nepotilor lor.principalele probleme foarte grave a zilelor noastre sunt in primul rand deseurile care se degradeaza in ani de zile, apa potabila care este pe terminate,aerul foarte poluat de multimea de masini si fabrici si multe,multe altele. k toate acestea sa nu avanseze si mai mult in rau eu una folosesc cat se poate de putina apa,merg foarte mult pe jos,deseurile le sortez si incerc sa fac cat mai putine si in primul rand atrag atentia celor pe care ii vad aruncand ambalaje sau orice la intamplare,ceea ce va recomand tuturor:D | ||
|
Lianav Postat pe 17 Noiembrie 2009 15:43 |
||
|---|---|---|
| merg foarte mult pe jos | ||
|
theo79 Postat pe 17 Noiembrie 2009 15:56 |
||
|
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta. Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele. |
||
|
|
||
|
puiut05 Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:26 |
||
| mersul pe jos,mersul cu bicicleta | ||
|
hasnasi Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:26 |
||
| economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor | ||
|
pescarul_sa Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:27 |
||
Eu in primul rand selectez cu mare atentie deseurile pe care inainte de a le duce la gunoi plasticul le pun intr-o punga separat si,incerc sa nu risipesc apa mai mult decat e necesar si nu in ultimul rand, decat sa merg cu masina merg pe jos ca e sanatos. |
||
|
pop50 Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:33 |
||
| Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori. | ||
|
maryyyana10 Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:10 |
||
|
Buna ziua! A fi bio in zilele noatre este foarte important. Si multa lume ingnora lucrul acesta. Urasc mizeria si ignoranta unora. Nu de curand m-am apucat sa selectez gunoiul menajer, si anume plasticul si hartia separate, respectiv gunoiul menajer separat. Am constatat cu stupoare ca in oras containerele speciale pentru plasticul si hartia adunata sunt pline de gunoi menajer. Acest lucru m-a intristat mult. Vazand ca degeaba il voi arunca acolo separat, hartia si plasticul meu tot menajer ajunge si nu la reciclare, am decis sa il trimit la tara la parinti pentru a-l folosi drept combustibil. Macar asa nu ajunge la groapa de gunoi. Acasa de fiecare data cand inchid calculatorul, inchid si monitorul, iar impreuna cu televizorul noaptea le scot din priza. Sunt studenta, iar la facultate fac alelasi lucru, din inconstienta altora gasesc calculatoarele din laboratoare deschise si dimineata, dar incerc cat mai des sa le inchid de fiecare data cand se termina cursul/laboratorul. Este foarte important sa fim atenti la lucrurile acestea fiindca asa invatam sa avem grija de planeta noastra, asa cum si aceasta a avut, si inca are, de atatia ani, grija de noi toti! O zi buna! P.S.: Mi-ar place la nebunie o bicicleta, e minunat sa mergi cu una, uneori simt ca zbor, sper ca voi avea bafta :P |
||
|
e_lena18 Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:18 |
||
|
Arunc gunoiul IN COSUL DE GUNOI, nu pe jos; merg pe jos ..; am plantat cativa cateva flori.Si reciclez deseurile. |
||
|
yayinnah Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:46 |
||
| Incerc sa ajut la protejarea pamantului si a noastra prin incercarea de a face oamenii sa inteleaga ce inseamna "mediul inconjurator", folosirea produselor ecologice si reciclabile, si prin depozitarea "lucrurile folosite" acolo unde le este locul. | ||
|
paul_mih Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:51 |
||
|
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta. Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele. |
||
|
puiut05 Postat pe 17 Noiembrie 2009 18:31 |
||
| economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor | ||
|
pescarul_sa Postat pe 17 Noiembrie 2009 18:32 |
||
|
Spune-ne cum contribui tu la protejarea mediului inconjurator Pentru protejarea mediului fiecare din noi poate face ceva. Si e vorba de lucruri simple, precum folosirea pungilor de hartie sau a plaselor de material textil, refolosirea pungilor de plastic, inchiderea apei cand ne spalam pe dinti, stingerea luminii cand iesim din incapere pentru un timp mai indelungat. Cel mai important incerc sa folosesc transportul in comun cand pot, si folosesc masina doar cand am de facut drumuri in afara orasului. |
||
|
Puzica Postat pe 17 Noiembrie 2009 18:55 |
||
| Incerc sa folosesc cat mai multe produse ecologice. Imi plac florile, si plantez flori. Reciclez deseuri. | ||
|
malustm Postat pe 17 Noiembrie 2009 19:18 |
||
| ne-am organizat mai multi si am fost intr-o padure , unde am adunat deseurile. | ||
|
ImAlina Postat pe 17 Noiembrie 2009 19:31 |
||
| CUM PROTEJEZ EU MEDIUL INCONJURATOR ?INCERCAND IN PRIMUL RAND SA FIU UN EXEMPLU PENTRU CEILATI IN CEEA ce priveste"mediul".desi pare ciudat pentru marea majoritate ori de cate ori am ocazia(de ex excursiile pe munte sau diferitele iesiri cu prietenii)caut sa curat si sa purific mediul in care ma aflu la acel moment dat de toate gunoaiele lasate de ceilalti .merg foarte mult pe jos si fac economie in ceea ce priveste apa,energia electrica. | ||
|
xandra2 Postat pe 17 Noiembrie 2009 19:35 |
||
folosesc produse cosmetice ecologice,becuri ecologice,nu arunc niciodata tigarile pe jos sau orice alt lucru,pungile de plastic le folosesc pt gunoi, si bineinteles merg mult cu bicicleta
|
||
|
mamaef Postat pe 17 Noiembrie 2009 19:38 |
||
Sunt o adepta infocata a protejarii mediului inconjurator ... si implicit a reciclarii deseurilor. De cand ma stiu separ deseurile fieroase de nefieroase, strang separat si reciclez hartia. La scoala copiilor ... mereu se desfasoara actiuni de colectare si asa sunt mereu pregatita. Surplusul ... il valorific ... conta cost ... banii ajung tot in carti si reviste ... care isi urmeaza ciclul ... natural ... Aparatura veche ... urmeaza acelasi traseu ... Urmaresc ofertele promotionale ... si mereu schimb un aparat mai vechi ... cu unul mai modern ... la care am un anumit dicaunt .... Detin de asemenea si biciclete ... pentru fiecare membru al familiei. Vara merg la servici ... cu bicicleta, avand in vedere ca traseul merge chiar pe faleza Dunarii si ar fi pacat sa nu valorific acest lucru. Toate cele bune !
|
||
|
mirage04 Postat pe 17 Noiembrie 2009 20:08 |
||
| cunoscutii imi spun "ecologista" deoarece nu ii las sa arunce ambalaje pe jos si daca le arunca ma duc sa le ridic. la fiecare gratar am saci de gunoi la mine si adun ceea ce ei lasa imprejur. la plaja daca nu sunt amenajate cosuri, pun intr-o punga ambalajele si le arunc la primul cos. nu folosesc abuziv fixativul. merg pe jos. | ||
|
ema_7 Postat pe 17 Noiembrie 2009 20:20 |
||
|
Pai: la serviciu tin sub masa o cutie mare in care reciclez hartia, nu mai folosesc pungi de plastic de la o vreme pentru ca mi am luat o plasuta ”impachetabila” din panza, si incerc sa nu las apa sa curga la robinet excesiv ...si sigur nu poluez prea mult aerul pt ca n am masina. concret, cam atat. dar incerc sa fac mai multe.(de ex sa ma implic in colectarea deseurilor, strangere de cutii de plastic/metal, etc.) PS. as fi foarte fericita sa castig o bicicleta rosie. prietenul meu are una dar e prea mare pentru mine si n-o pot folosi..plus ca rosu e culoarea mea preferata:D |
||
|
kudika018616 Postat pe 17 Noiembrie 2009 20:25 |
||
Fratilor, pe cuvantul meu ca sunteti tari, atatea minciuni debitati aici si toate astea pt o amarata de bicicleta!
|
||
|
miss_darine Postat pe 17 Noiembrie 2009 20:30 |
||
|
||
|
puiut05 Postat pe 17 Noiembrie 2009 20:31 |
||
|
La noi in casa nu se fumeaza, niciodata; se alege plasticul, hartia si sticla si se arunca in containerele amenajate special. De asemenea circulam cu transportul in comun in timp de vreme urata, si pe jos cat de des avem ocazia. Iar un fapt care ar trebui sa fie firesc oricarui om si nu ar trebui nici mentionat este SA NU ARUNCAM PE JOS, orice fel de gunoi, cat de mic, sunt pubele publice care trebuiesc folosite de noi toti. Sper sa castig o bicicleta, asa as combina aerul liber cu miscarea, lucru pe care-l recomand si voua. Mult succes participantilor la concurs! |
||
|
alka_c_m_ Postat pe 17 Noiembrie 2009 20:47 |
||
| prin reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicicleta, economisirea apei si a energiei electrice | ||
|
iuliaiulia Postat pe 17 Noiembrie 2009 21:00 |
||
| merg pe jos, mersul cu biciclete reciclarea hartiei si a deseurilor plastice | ||
|
victor_kiler Postat pe 17 Noiembrie 2009 21:02 |
||
|
Eu tocmai am absolvit anul acesta specializarea Ecologie si Protectia Mediului si credeti-ma ca nu e deloc usor sa convingi oamenii sa-si schimbe anumite obiceiuri care dauneaza mediului,dar am incercat atat in timpul anilor de studiu cat si acum,si voi continua sa sustin protectia mediului inconjurator.Spre exemplu,acum 2 luni m-am inscris intr-o campanie de sustinere a plantarii de copaci initiata de Comisia Europeana in fiecare stat membru.Campanie se intituleaza "Click a tree",unde printr-un singur clic comanzi on-line un copac(puiet),iar acesta iti vine acasa prin posta.Eu tocmai l-am primit acum cateva saptamani,desi initial nu credeam ca il voi primii,iar acum incerc sa-i conving si pe ceilalti prieteni sa-mi urmeze.Este un pas mic,dar este facut.De asemenea,saptamana trecuta am participat la un concurs de proiecte stiintifice cu tema "Dezvoltarea durabila in urmatorii ani",unde am participat si am si castigat cu un proiect de dezvoltare durabila a sectorului transporturi la noi in tara.Fiind membru al unei organizatii nonguvernamentale studentesti,am elaborat impreuna cu ei un proiect denumit "Arges in verde',unde am realizat colectari selective de deseuri si ecologizari ale unor zone poluate din judetul Arges. Doar impreuna putem face ca mediul in care traim sa fie mai bun! |
||
|
valutzu22 Postat pe 17 Noiembrie 2009 21:47 |
||
| In primul rand prin folosirea eficienta a resurselor (apa, energie), prin sortarea si reciclarea deseurilor si prin pomisorii plantati in fiecare primavara! | ||
|
ircuta Postat pe 17 Noiembrie 2009 21:52 |
||
Selectez cu atentie deseurile inainte de a le duce la gunoi (hartia, plasticul).Particip anual la plantarea copacilor in parcurile din oraºul meu-felicitãri primarului pentru iniþiativã! Recent m-am inscris într-o organizaþie care militeazã pentru menþinerea mediului înconjurãtor curat ºi mã bucur cã am reuºit prin pliantele noastre sã facem oamenii sã conºtientizeze cã noi suntem singurii responsabili pentru cum va arãta þara noastrã dacã nu o îngrijim! |
||
|
la_belle_mer Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:30 |
||
Vreau bicicleta ca sa ajut mediu . In rest, merg pe jos cat cuprinde.
|
||
|
La_vie_en_rose Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:56 |
||
| Incerc sa reciclez hartia, sa merg pe jos (mai ales ca e foarte sanatos), folosesc becuri economice ca sa nu fac risipa de energie, nu las apa la robinet sa curga degeaba. | ||
|
ancamelente Postat pe 17 Noiembrie 2009 23:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga un joc de Laser Tag de 12 minute pentru tine si inca 4 prieteni! | 67 | De la: florydogaru 28 Aprilie 2011 14:39 |
| Relaxeaza-te la Shakti Spa! | 77 | De la: concursKudika 11 Septembrie 2016 01:59 |
| Castiga unul dintre cele trei vouchere in valoare de 100 ron oferite de Bio-Cosmetics! | 599 | De la: concursKudika 22 Iulie 2011 16:05 |
|
|
||
| Castiga una dintre cele 5 pijamale din colectia Sofiaman in valoare de 1 milion fiecare! | 235 | De la: concursKudika 28 Martie 2011 14:55 |
| Castiga de la Plafar produse ColonHelp pentru o cura completa de detoxifiere! | 173 | De la: dragan_danutza 26 Aprilie 2011 15:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.