Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance

Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta.
Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele.
puiut05
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:07
economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor
pescarul_sa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:08
Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori
maryyyana10
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:15
Reciclez deseurile, folosesc becuri economice, merg mai mult pe jos
kudika075323
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:37
Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele.
puiut05
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:52
economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor
pescarul_sa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:55
pentru a proteja mediul incojurator incerc sa reciclez deseurile in limita posibilitatilor, folosesc produse ecologice, merg pe jos la munca.
giuliagrigore
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:05
folosesc becuri economice, merg pe jos, plantez pomi, folosesc cat mai rar masina
cristisorinycs
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:12
economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,reciclarea deseurilor...
scenic
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:22
Nu arunc uleiul in chiuveta, ci il strang in sticle; merg pe jos cand e placut afara, nu irosesc apa.
MiniAlya
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:31
Merg pe jos sau cu autobuzul, arunc gunoaiele doar la cosul de gunoi, aleg produse electrocasnice care consuma putin .
Medeea7
Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:25
puiut05
Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:31
pescarul_sa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:34
Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori.
maryyyana10
Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:39
am inlocuit becurile din casa cu becuri economice, deseurile menajere le separ pe categorii ( peturile, hartia si restul ) merg cu masina numai daca e absolut necesar , nu arunc pe jos nimic, nu "uit robinetul deschis " , cand merg la iarba verde las totul intact in urma. sunt lucruri pe care le fac si care tin si de bun simt si de buna crestere pana la urma
vios777ro
Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:40
resursele Terrei sunt limitate, epuizabile si de aceea sunt constienta ca trebuie sa fac ceva pentru ca si generatiile ce vor urma sa poata benficia de ele; am renuntat la cumparatul pungilor de plasic in favoarea plaselor biodegradabile, la cumparatul becurilor obisnuite in favoarea celor ecologice, am renuntat la cumparatul apei imbuteliate in favoarea unui filtru de purificat apa de la robinet, consum in mod rational apa nelasand ca la robinet sa curga inutil, depozitez deseurile menajere in mod corespunzator (nu le arunc intamplator), mi-am facut un colt de rai in apartament prin plantarea florilor in ghiceci (cumpar un soi dupa care trec la inmultuirea lui)
asya
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:02
prin reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicicleta si nu in ultimul rand convingerea a cat mai multor persoane de a "gandi" ecologic.

cosmina_georgiana
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:15
prin reciclare, consum redus de energie, am schimbat masina cu una mai putin poluanta
kudika085957
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:22
Incerc sa merg cat mai mult pe jos, economisesc energia electrica prin folosirea becurilor economice, nu risipesc apa si incerc sa-mi educ copiii in spiritul ocroturii mediului inconjurator.
corinaprec
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:58
Consum cat mai putina electricitate si apa , reciclez lucrurile inutile si merg pe jos pana la o anumita destinatie si in acelasi timp ma si relaxez.
bursucdepadure
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:58
Folosesc produse ecologice pungi ecologice , reciclez deseuri. casa imi este impanzita de plate , plantez in curte pomi, economisesc apa electricitatea.
alina06
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:02
In primul rand imi strang gunoaiele dupa o zi de picnic ,incerc cat mai putin sa inflientez natura sa nu o deranjez, recuclez electrocasnicele care imi sunt inutile , si nu fac risipa la resurele de electricitate si apa.
lenoire
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:18
Folosesc cat se poate masina pentru a ma plimba , imi asez gunoiu in functie de papetarie , sticla , platic , nu concum multa apa , reciclez tv , masina de spalat care sta stricate.
ghelutu
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:21
Folosesc becuri ecologice , in fiecare primavara mai plantez un copc si cateva plante , mersul pe jos e sfant pentru mine , nu abuzez de apa si electricitate, reciclez lucrurile inutile.
mitrut1902
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:30
incerc sa protejez mediul inconjurator.Niciodata nu arunc hartii pe strada,intotdeauna caut un cos de gunoi ,reciclez hartie.sticle de plastic si cutii de bere.Plantez copaci,flori iar gazonul din fata blocului arata spendid.Folosesc becuri economice,am grija sa nu consum foarte multa apa ,gaze si caldura.Foarte rar plec cu masina personala,doar atunci cand este neaparat necesar si ador mersul pe jos.Daca as avea o bicicleta cu siguranta as folosi-o.Acelasi lucru ii invat si pe puii mei ,sa aiba grija de mediul inconjurator.Natura a fost foarte darnica cu noi iar noi.....,nu trebuie dacat sa o protejam pentru ca si generatiile urmatoare sa se poata bucura de frumusetile ce ne inconjoara
cristiana_cris
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:13
puiut05
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:25
pescarul_sa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:30
pescarul_sa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:30
Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori.
maryyyana10
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:36
maryyyana10
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga bijuterii oferite de Brio Collection! 90 De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 19:26
Castiga o pereche de incaltaminte oferita de Papucei.ro! 273 De la: mihaelamicu2001 28 Septembrie 2011 16:35
Concurs Silan - 3-30 septembrie 1784 De la: nika_anca 25 Noiembrie 2009 17:08
Un moment unic, un dulce inimos! 94 De la: concursKudika 15 Octombrie 2014 13:32
Castiga un tratament complet de epilare definitiva oferit de Noblezza 139 De la: rodica_36 21 Decembrie 2010 14:39