Mai multe
Adevarat ca daca duci o relatie la nesfarsit pe internet numai are rost.Dar unii stau pe net si 2 ani,fara sa se i vazut datorita faptului ca ea e dintr-o tara de exemplu Romania f departe de tara de unde e el,de exemplu Egipt sau chiar mai departe Australia ,iar ei cu multa incredere in dragostea lor ajung intr-un final sa se intalneasca si se plac si in realitate,se casatoresc si traiesc cele mai frumoase clipe. De ce sa nu astepti si sa nu incerci?Sa ai speranta.Ea moare ultima iar dragostea adevarata dureaza. Nici eu nu-s de acord sa nu te intalnesti deloc cu iubita/iubitul de pe internet...ca nu o sa stai o viata pe net..trebuie sa-l ai si alaturi.Dar daca crezi tu ca vei avea u viitor,il/o iubesti..chiar daca o sa ia ceva timp pana va intalniti...merita sa incerci sa astepti-sa fii fericit! E extraordinar sa fii cu cel/cea pe care il/o iubesti mult va doresc la toti sa fiti fericiti cu cine vreti voi!
|
||
|
HopeGhost Postat pe 2 Decembrie 2009 13:00 |
||
|---|---|---|
De la: geo_xx, la data 2009-12-02 12:46:28De la: kudika088665, la data 2009-12-02 10:45:23r
|
||
|
ralukutzza Postat pe 2 Decembrie 2009 14:55 |
||
De la: HopeGhost, la data 2009-12-02 13:00:53Adevarat ca daca duci o relatie la nesfarsit pe internet numai are rost.Dar unii stau pe net si 2 ani,fara sa se i vazut datorita faptului ca ea e dintr-o tara de exemplu Romania f departe de tara de unde e el,de exemplu Egipt sau chiar mai departe Australia Cei care se casatoresc SI RAMAN pana la adanci batraneti impreuna sunt 20% din acel 100% ..! Ori vezi partea plina a paharului, ori esti mult prea naiva si optimista, ori...dau eu in preaa mult realism, nu stiu!
|
||
|
|
||
|
ralukutzza Postat pe 2 Decembrie 2009 21:03 |
||
De la: karynutza18, la data 2009-12-01 17:53:23 Si eu ce tot imi racesc gura :)) asta spuneam si eu, o relatie pe net, doar din cuvinte se mai poate numi o RELATIE sau PRIETENIE
|
||
|
ralukutzza Postat pe 2 Decembrie 2009 21:05 |
||
De la: ghiuzelim, la data 2009-12-02 01:30:28De la: ghiuzelim, la data 2009-12-02 01:26:42scuze il trimisesem gol pe mesaj,,,parerea mea personala e o prostie si se fac cele mai mari greseli si spun asta pt ca m-am intalnit cvu multe persoane dupa net la prima vedere spui vai,,,,mi-a picat asta din cer,,,crede-ma nu e asa ultima oara am aflat de un baiat dupa net cu care iesisem de cateva ori si chiar credeam ca o sa mearga,,,in fine am aflat ca e agent secret la nu stiu ce tampenie pe acolo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,din ziua aia niciodata nu am sa mai ma intalnesc cu nimeni prin intermediul internetuli...............nu se stie ce fel de oameni sunt si din ce anume fac parte,,,acum poate uni se vor supara sau se simt loviti dar este doar parerea mea,,,,,,De la: ralukutzza, la data 2009-11-15 16:29:28Eu cred ca sunt o amagire, defapt am un exemplu aproape de mine si mi se pare atat de absurd sa simti k iubesti pe cineva cand nu l-ai vazut niciodata, si cand stii ca nu vei avea vreun viitor impreuna. Cu toate astea sunt multe fete si baietii care au relatii de genul. Ce ii determina? Ce e atat de "placut" si de "special" sa iubesti pe net? Spuneam si eu intr-un comentariu precedent, pe net toti sunt printi, toti sunt macho, toti vb ca si cum ar fii rupti din soare, cei mai inteligenti si etc, dar multi dintre acestia cand esti fata in fata nu stiu sa lege 2 cuvinte. Si ca sa nu fiu rea sunt f multi cu care la prima vedere ai foooarte multe treburi in comun, si cand iesi la un suc, la o plimbarica te uiti la el, el la tine si nu aveti ce vorbii si asa mai departe. Atunci parca totul e diferit! Sunt si cu care parca te cunosti de o viata si cu care poti vb pana a 2a zii, dar aceia 80% din timp il petrec oriunde altundeva dar nu acasa, pe net! .... |
||
|
ralukutzza Postat pe 2 Decembrie 2009 21:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sf. Valentin | 94 | De la: scorpio67 19 Februarie 2011 14:24 |
| sufar in tacere.. | 163 | De la: kudika000 28 Octombrie 2009 19:32 |
| "Inchinati-va" lui EMINESCU... | 19 | De la: greierash_is_back 15 Ianuarie 2010 19:09 |
|
|
||
| Ce stiti despre profetiile lui Sundar Singh despre Romania | 149 | De la: nicossia 1 Martie 2011 12:53 |
| Sunt eu dus cu capul? | 141 | De la: leia71 22 Octombrie 2010 16:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.