Setari Cookie-uri

Ce parere aveti depre relatiile pe internet?

De la: miss_darine, la data 2009-11-29 13:52:50"si din auzite si cazuri vii"
exista si cazuri moarte?

poate se mai intampla. Orice e posibil in ziua de azi
ralukutzza
Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:55
daaaaaaa, la morga! Uuuuuuuups ce macabra am fost!
pup ralukutza
miss_darine
Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:57
De la: miss_darine, la data 2009-11-29 13:57:54daaaaaaa, la morga! Uuuuuuuups ce macabra am fost!
pup ralukutza

parca ii si vad
puuup
ralukutzza
Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:13
pup si eu ralukutza fata draga si dulce
miss_darine
Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:15
De la: miss_darine, la data 2009-11-30 09:15:49pup si eu ralukutza fata draga si dulce

Ce faci? dau o cafelutza asa de dimi
ralukutzza
Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:22
la serv, suparata ca maine lucrez da' hai sa bem o cafeluta si-mi revin eu
miss_darine
Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:24
De la: miss_darine, la data 2009-11-30 09:24:30la serv, suparata ca maine lucrez da' hai sa bem o cafeluta si-mi revin eu

off ce prosti sefi ai pale lau
ralukutzza
Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:27
De la: ralukutzza, la data 2009-11-30 09:27:21
De la: miss_darine, la data 2009-11-30 09:24:30la serv, suparata ca maine lucrez da' hai sa bem o cafeluta si-mi revin eu

Nu " e" prosti, "e" destepti, pt ca in fiecare an noi avem liber de pe 18 dec pina pe 4-5 ianuarie! Asa ca m-am scos de sarbatori Nasol e doar ca toata lumea sta maine acasa si eu vin la munci
miss_darine
Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:32
De la: miss_darine, la data 2009-11-30 09:32:35
De la: ralukutzza, la data 2009-11-30 09:27:21

Nu " e" prosti, "e" destepti, pt ca in fiecare an noi avem liber de pe 18 dec pina pe 4-5 ianuarie! Asa ca m-am scos de sarbatori Nasol e doar ca toata lumea sta maine acasa si eu vin la munci

at e bine ce iti pasa
ralukutzza
Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:38
Oricum...relatiile la distanta pe internet sunt o incercare pentru IUBIREA ADEVARATA. De ce majoritatea cuplurilor cu relatii pe internet sau la distanta se despart? Pentru ca nu se IUBESC cu adevarat. Oamenii cauta sex si numai apropierea fizica,luand putin in considerare SPIRITUL. si este trist asta. In viata NIMIC nu-i drept.Pentru IUBIREA ta trenbuie sa LUPTI. Nu it vine totul...para malaiata in gura lui natafleata. Ar fi prea simplu.Adevarat,ca pe internet sunt si NENOROCITI... dar asta nu inseamna ca TOTI sunt asa,si ca unii NU mint si zic ADEVARUL si vor ceva serios,exact ca iubitul meu.Nu ma intelegeti gresit...dar pur si simplu conteaza ff mult intr-o relatie si SPIRITUALITATEA,IUBIREA si INCREDEREA poate mai mult decat ATINGEREA. Multi stau bot inbot toata ziua si se despart dupa 2 luni,iar altii raman impreuna o VIATA!
HopeGhost
Postat pe 30 Noiembrie 2009 14:46
De la: ralukutzza, la data 2009-11-29 11:03:42
De la: karynutza18, la data 2009-11-27 11:47:48Pt inceput ... buna tuturor ...
Si eu am avut o relatie pe internet de 6 luni cu cel mai dragut barbat din lume ... si sunt sigura de ceea ce spun deoarece inainte sa ne atasam unul de celalalt "pe net" vorbeam ca simpli amici . Nici eu nici el nu prea mai aveam contact cu restul lumii , eram decat noi 2 si atat ... Si a fost frumos :X ..... Dar din mai multe motive nu am reusit sa ne intalnim .. si s-a terminat totul ... De atunci nu am mai vorbit 3 ani de zile .. Ne-am schimbat id'urile de mess .. nr de telefon .. tot ... Dar chiar si dupa 3 ani , eu faceam comparatii intre el si prietenii mei din viata reala .... Si cu orice baiat eram .. tot A mi se parea mai bun ... Si regretam despartirea .. il visam si noaptea ... pana intr'o zi :D .... Knd am intrat pe un id mai vechi si am facut rost din nou de id(ul lui .... Trecusera 3 ani , fiecare si'a vazut de viata lui , cu alti parteneri/e ... Cand am reinceput sa vorbesc cu el , de data asta , ca amici , am remarcat cu surprindere ca noi ne amintim fiecare clipa petrecuta "impreuna" pe net ... Si acum vorbim ca amici , eu ii spun lui totul , si el mie la fel ... Pe mine ma doare knd il doare si pe el .. si nu inteleg de ce inca mai e ca o flacare intre noi ... Ideea e ca povestea s-a terminat acceptabil , nu asa cum vroiam noi la inceput , dar s-a terminat bine , si intre noi nu au fost minciuni sau abureala de net .In concluzie , relatiile amoroase pe net sunt mai mult o amagire , dar , am niste prieteni apropiati care s-au cunoscut pe net ,mai exact pe mirc , si in ziua de azi sunt impreuna de 4 ani , s-au si casatorit . Deci pot spune k sunt povesti de dragoste pe net si cu happy end Sper k nu v-am plictisit ;)) prea mult

Dar tu esti sigura ca el e asa "pink" (perfect)? Tu ti-ai creat imaginea lui, imaginea barbatului (baiatului) perfect prin intermediul unor cuvinte. Sper sa ma insel dar dc te multumesti prin niste cuvinte, pt mine una intr-o relatie cel mai important e sa pui faptele inaintea cuvintelor frumoase. Ti-a dovedit vreodata ca era asa cum iti spunea, ca te iubeste etc? Prin lucruri reale nu prin cuvinte, si prin intermediul mess-ului si hi5... ?!
Explica cum e sa iubesti fara sa simti persoana iubita langa tine, cum e sa fara sa il saruti, sa ii simti inima cum bate si asa mai departe? Ce inseamna iubirea pe net, ce are SPECIAL ?? Asta ca sa inteleg :P
Pupici

Si ca sa iti raspund la intrebare .. Nu stiu dak mi'am creat o imagine falsa despre el , dar felul cum vorbea cu mine , nu stiu , il facea sa fie cel mai special .Si pana la urma iti poti face o parere despre o persoana si prin intermediul cuvintelor .. Si dovezi de iubire nu au fost ,doarece pe net chiar nu ai cum sa dovedesti , dar dak reuseam si ne intalneam sunt sigura k mi'ar fi putut demonstra , dar, nu a fost sa fie . Ideea e k nu ne'am batut joc unul de altul cum se face de obicei pe net . Si ti'am zis k si acum tin legatura cu el , k amici , si vorbele lui nu s'au schimbat .. Au ramas la fel de frumoase . Intr'adevar e cam platonica o relatie fara atingeri , sarutari si restu' , dar nici fara nu cred k as muri :P ..
karynutza18
Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:40
De la: karynutza18, la data 2009-11-30 17:40:49
Si eu am avut o relatie pe internet de 6 luni cu cel mai dragut barbat din lume ... si sunt sigura de ceea ce spun deoarece inainte sa ne atasam unul de celalalt "pe net" vorbeam ca simpli amici . Nici eu nici el nu prea mai aveam contact cu restul lumii , eram decat noi 2 si atat ... Si a fost frumos :X ..... Dar din mai multe motive nu am reusit sa ne intalnim .. si s-a terminat totul ... De atunci nu am mai vorbit 3 ani de zile .. Ne-am schimbat id'urile de mess .. nr de telefon .. tot ... Dar chiar si dupa 3 ani , eu faceam comparatii intre el si prietenii mei din viata reala .... Si cu orice baiat eram .. tot A mi se parea mai bun ... Si regretam despartirea .. il visam si noaptea ... pana intr'o zi :D .... Knd am intrat pe un id mai vechi si am facut rost din nou de id(ul lui .... Trecusera 3 ani , fiecare si'a vazut de viata lui , cu alti parteneri/e ... Cand am reinceput sa vorbesc cu el , de data asta , ca amici , am remarcat cu surprindere ca noi ne amintim fiecare clipa petrecuta "impreuna" pe net ... Si acum vorbim ca amici , eu ii spun lui totul , si el mie la fel ... Pe mine ma doare knd il doare si pe el .. si nu inteleg de ce inca mai e ca o flacare intre noi ... Ideea e ca povestea s-a terminat acceptabil , nu asa cum vroiam noi la inceput , dar s-a terminat bine , si intre noi nu au fost minciuni sau abureala de net .In concluzie , relatiile amoroase pe net sunt mai mult o amagire , dar , am niste prieteni apropiati care s-au cunoscut pe net ,mai exact pe mirc , si in ziua de azi sunt impreuna de 4 ani , s-au si casatorit . Deci pot spune k sunt povesti de dragoste pe net si cu happy end Sper k nu v-am plictisit ;)) prea mult

Dar tu esti sigura ca el e asa "pink" (perfect)? Tu ti-ai creat imaginea lui, imaginea barbatului (baiatului) perfect prin intermediul unor cuvinte. Sper sa ma insel dar dc te multumesti prin niste cuvinte, pt mine una intr-o relatie cel mai important e sa pui faptele inaintea cuvintelor frumoase. Ti-a dovedit vreodata ca era asa cum iti spunea, ca te iubeste etc? Prin lucruri reale nu prin cuvinte, si prin intermediul mess-ului si hi5... ?!
Explica cum e sa iubesti fara sa simti persoana iubita langa tine, cum e sa fara sa il saruti, sa ii simti inima cum bate si asa mai departe? Ce inseamna iubirea pe net, ce are SPECIAL ?? Asta ca sa inteleg :P
Pupici

Si ca sa iti raspund la intrebare .. Nu stiu dak mi'am creat o imagine falsa despre el , dar felul cum vorbea cu mine , nu stiu , il facea sa fie cel mai special .Si pana la urma iti poti face o parere despre o persoana si prin intermediul cuvintelor .. Si dovezi de iubire nu au fost ,doarece pe net chiar nu ai cum sa dovedesti , dar dak reuseam si ne intalneam sunt sigura k mi'ar fi putut demonstra , dar, nu a fost sa fie . Ideea e k nu ne'am batut joc unul de altul cum se face de obicei pe net . Si ti'am zis k si acum tin legatura cu el , k amici , si vorbele lui nu s'au schimbat .. Au ramas la fel de frumoase . Intr'adevar e cam platonica o relatie fara atingeri , sarutari si restu' , dar nici fara nu cred k as muri :P ..

Asta incercam sa iti demonstrez ca dovezile de iubre pe net sunt imposibile. Nu sunt de parere k o relatie nu merge pe internet, merge ...pana la un anumit punct pentru ca nu ramai o viata cu un iubit pe net. Right? Pana la urma trebuie sa te intalnesti, sa te cunosti, sa vezi reactile celui iubit, sa vezi cum e in realitate, daca se inroseste, daca e vorbaret sau tacut, daca e sociabl sau timid, pentru ca pe mess sau la tel vb mai deschis si mai linistit, pe cand fata in fata ai anumite retineri. De asta spuneam si sustin in continuare k o relatie NUMAI subliniez NUMAI pe net nu da roade, nu are nici un viitor. Odata ce te poti vedea si fata in fata se schimba totul, atunci poti vb de ceva serios.
Nu ziceam ca iubitul/ actualul amic al tau te mintea, asta doar tu trebuie sa stii, sunt oameni sinceri 100% si sunt si uscaciuni ...la fel ca intr-o padure. Aici e de la om la om, incerc si eu sa nu generalizez.
Recunosc ca si eu am "dus" o astfel de relatie, avusesem un iubit si dupa 1 an si 8 luni ne-am despartit, adica m-am despartit de el, era un nemernic (...) Aveam nevoie de un impuls,de cineva sa imi dea un motiv pt mine (desi aveam mii) sa ma despart de el, sa fiu increzatoare in mine ca sa pot sa ma despart de el. Asa am avut si eu o relatie cu un tip din iasi, eu fiind din arad, era imposibil sa ne vedem, sa zicem k dak am fi continuat ne intalneam, dar cand odata de 2 ori pe an,fiindca eu eram la scoala, el la fel.La mine acasa si daca venea nu accepta mama sa il tin, si nici nu o ducea -prea bine cu banii sa stea la hotel. Asa ca am lasat-o balta. M-a ajutat sa nu sufar dupa fostul. Asta cam 2 sapt a tinut, imi umpleam timpul cu el. Nu mi-am batut joc de el, poate ca "m-am folosit" intr-o oarecare masura, dar ma simteam bine cand vb-eam cu el. Si era ok. Dar atat a fost, l-am ajutat si eu la randul meu cu niste sfaturi care l-au scos din multe probleme,si el pe mine. A fost reciproc! Dar a ramas la stadiul de amicitie pt k nu avea vreun rost.
De asta spun ca e greu, sa poti tine legatura, sa poti tine o relatie pe net!
ralukutzza
Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:21
De la: HopeGhost, la data 2009-11-30 14:46:17Oricum...relatiile la distanta pe internet sunt o incercare pentru IUBIREA ADEVARATA. De ce majoritatea cuplurilor cu relatii pe internet sau la distanta se despart? Pentru ca nu se IUBESC cu adevarat. Oamenii cauta sex si numai apropierea fizica,luand putin in considerare SPIRITUL. si este trist asta. In viata NIMIC nu-i drept.Pentru IUBIREA ta trenbuie sa LUPTI. Nu it vine totul...para malaiata in gura lui natafleata. Ar fi prea simplu.Adevarat,ca pe internet sunt si NENOROCITI... dar asta nu inseamna ca TOTI sunt asa,si ca unii NU mint si zic ADEVARUL si vor ceva serios,exact ca iubitul meu.Nu ma intelegeti gresit...dar pur si simplu conteaza ff mult intr-o relatie si SPIRITUALITATEA,IUBIREA si INCREDEREA poate mai mult decat ATINGEREA. Multi stau bot inbot toata ziua si se despart dupa 2 luni,iar altii raman impreuna o VIATA!

Ai dreptate legat de ceea ce ai scris mai sus, insa...nu poti sa pastrezi o relatie doar la distanta, si eu am pastrat o relatie la distanta timp de un an, insa dupa acel an au urmat alti 2 si ceva, impreuna...Conteaza f mult si timpul petrecut face2face !
Summer_
Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:27
De la: HopeGhost, la data 2009-11-30 14:46:17Oricum...relatiile la distanta pe internet sunt o incercare pentru IUBIREA ADEVARATA. De ce majoritatea cuplurilor cu relatii pe internet sau la distanta se despart? Pentru ca nu se IUBESC cu adevarat. Oamenii cauta sex si numai apropierea fizica,luand putin in considerare SPIRITUL. si este trist asta. In viata NIMIC nu-i drept.Pentru IUBIREA ta trenbuie sa LUPTI. Nu it vine totul...para malaiata in gura lui natafleata. Ar fi prea simplu.Adevarat,ca pe internet sunt si NENOROCITI... dar asta nu inseamna ca TOTI sunt asa,si ca unii NU mint si zic ADEVARUL si vor ceva serios,exact ca iubitul meu.Nu ma intelegeti gresit...dar pur si simplu conteaza ff mult intr-o relatie si SPIRITUALITATEA,IUBIREA si INCREDEREA poate mai mult decat ATINGEREA. Multi stau bot inbot toata ziua si se despart dupa 2 luni,iar altii raman impreuna o VIATA!

Stai putin nu te agita prea tare fiindca nu are rost.
1 la mana nu am spus niciunde ca daca stai bot in bot inseamna ca te iubesti cu adevarat si vei avea o relatie super extra perfecta! (am spus ca pentru MINE!! conteaza si lucrul acesta, conteaza sa imi pot saruta iubitul, sa ma tina in brate, sa ma mangaie etc... nu imi plac relatile platonice, pentru ca sunt de genul meu f pupacioasa si dragastoasa, nu asi sti sa imi arat dragostea prin cuvinte, doar prin fapte poate e un defect "profesional" dar ma refeream stric la mine)
2 la mana nu am spus ca toti mint, din contra am specificat am dat si exemple de "uscaciuni" nu am generalizat, or fii existand si niste printi pe net, la fel ca in viata reala
3 la mana nimeni nu a spus ca pt dragostea adevarata nu trebuie sa lupti, dar sincer ca lupta duci pe net?? cum poti sa vezi daca iti e sau nu alaturi pers iubita cand ai nevoie? NU iti e, iti e cu vorbele... scuteste-ma ... uneori in viata vei avea nevoie de un sprijin real, crede-ma pe cuvant, am trecut prin multe si fara o pers iubita alaturi nu asi fii trecut prin ele cu bine... aminteste-ti ca viata nu e tot timpul roz!
ralukutzza
Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:31
De la: Summer_, la data 2009-11-30 18:27:48

Ai dreptate legat de ceea ce ai scris mai sus, insa...nu poti sa pastrezi o relatie doar la distanta, si eu am pastrat o relatie la distanta timp de un an, insa dupa acel an au urmat alti 2 si ceva, impreuna...Conteaza f mult si timpul petrecut face2face !

Asta spuneam si eu, inceputul unei relatii poti sa il duci frumos pe net, sa te cunosti...bla bla. Dar mai apoi o relatie serioasa nu se poate consuma doar pe net. Trebuie sa te cunosti si face 2 face fiindca uneori nu e acelasi lucru realitatea cu ceea ce ai cunoscut pe net.
ralukutzza
Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:35
eu sunt consumatoare de iluzii virtuale si nu stiu daca as pune in balanta timpul pierdut cu momentele frumoase pline de energie ,as avea ceva de pierdut sau castigat .eu cred ca foarte multi si multe ,unii constient sau nu cand se aseaza prima data la taclale intr-un chat privat ,in primul rand, cauta sa se cunoasca ,sa se regaseasca sau sa se recompuna dupa cate o furtuna din viata reala . pentru ca metoda de a te cunoaste cel mai bine este de a descifra reactiile pe care le pot produce cuvintele si gandurile tale .incepem constructii de idei ,vise ,castele de iluzii iar daca se intampla ca cel de dincolo sa fie in aceeasi rezonanta de energii si sentimente este aproape sigur ca se va naste un vis ,momente care ati dori sa fie eterne .nu cred ca exista mari sanse ca relatii create din nevoia de recompunere a sufletului sa supravietuiasca cotidianului si asa cum ati spus in postarile voastre de mai sus de cele mai multe ori impactul real ucide visul :).si totusi nimeni nu ma va convinge sa nu imi fie dor de noptile insomniace cand cineva isi ofera mintea si sufletul pentru a fi cutreierate de nelinistile mele ,poate chiar doar pentru acest lucru nu trebuie condamnate sau condamnati constructorii de vise ireale .
lory_kudika
Postat pe 1 Decembrie 2009 00:27
De la: lory_kudika, la data 2009-12-01 00:27:46eu sunt consumatoare de iluzii virtuale si nu stiu daca as pune in balanta timpul pierdut cu momentele frumoase pline de energie ,as avea ceva de pierdut sau castigat .eu cred ca foarte multi si multe ,unii constient sau nu cand se aseaza prima data la taclale intr-un chat privat ,in primul rand, cauta sa se cunoasca ,sa se regaseasca sau sa se recompuna dupa cate o furtuna din viata reala . pentru ca metoda de a te cunoaste cel mai bine este de a descifra reactiile pe care le pot produce cuvintele si gandurile tale .incepem constructii de idei ,vise ,castele de iluzii iar daca se intampla ca cel de dincolo sa fie in aceeasi rezonanta de energii si sentimente este aproape sigur ca se va naste un vis ,momente care ati dori sa fie eterne .nu cred ca exista mari sanse ca relatii create din nevoia de recompunere a sufletului sa supravietuiasca cotidianului si asa cum ati spus in postarile voastre de mai sus de cele mai multe ori impactul real ucide visul :).si totusi nimeni nu ma va convinge sa nu imi fie dor de noptile insomniace cand cineva isi ofera mintea si sufletul pentru a fi cutreierate de nelinistile mele ,poate chiar doar pentru acest lucru nu trebuie condamnate sau condamnati constructorii de vise ireale .

frumos spus!
si atunci , realitatea ce mai e!!? doar un mic inventar pentru virtual?
geo_xx
Postat pe 1 Decembrie 2009 00:33
in goana dupa bani de multe ori in realitate uitam ca sa ne protejam sufletul :) si devine palid si ciuruit de atatea gloante sau cei mai precauti si-l imbraca in ziduri inalte otelite pastrandu-l uneori ferit de atingerea prea directa .relatiile de familie ar trebui sa fie trecute prin filtrul sufletului si nu numai al mintii insa de ce sa nu recunoastem ca exista parteneri care se urasc ,exista frati care se judeca si isi otravesc sufletele ,ca exista copii abandonati si azile de batrani .eu imi iubesc familia si ei ma iubesc pe mine insa stiu ca exista locuri din sufletul meu care se lumineaza de sarbatoare in momentele cand cel de dincolo de monitor intelege nevoia acelei lumini si o ofera neconditionat sau cand ii simt aceea nevoie si pot sa-i luminezi eu sufletul .de ce nu o fac in real pentru ca ...e posibil sa fiu lasa si sa imi placa o viata lina ,plata sigura in detrimentul uneia cu suisuri :D
pentru mine virtualul este cel mai adesea surplimentul de energie pentru a putea functiona in parametrii normali in real :D
lory_kudika
Postat pe 1 Decembrie 2009 09:53
De la: Simply_The_Best, la data 2009-11-19 12:57:16
De la: ralukutzza, la data 2009-11-19 12:40:12
De la: Simply_The_Best, la data 2009-11-18 23:48:06
De la: ralukutzza, la data 2009-11-15 16:29:28Eu cred ca sunt o amagire, defapt am un exemplu aproape de mine si mi se pare atat de absurd sa simti k iubesti pe cineva cand nu l-ai vazut niciodata, si cand stii ca nu vei avea vreun viitor impreuna. Cu toate astea sunt multe fete si baietii care au relatii de genul. Ce ii determina? Ce e atat de "placut" si de "special" sa iubesti pe net?

Iti "spun" din propria mea experienta ca este extrem de posibil ca intr-o relatie "virtuala" sa treci prin stari similare unei relatii reale, ba chiar mai mari ca intensitate (imaginatia deformeaza "realitatea");sigur ca asta-i posibil doar daca au avut loc discutii telefonice consistente iar cei doi stiu se stiu cum "arata" (din fotografii, material video, webcam);sa revenim, poti trece prin aceleasi stari, intalnite si intr-o relatie "normala":

- "indragosteala";
- "apropierea";
- "mici neintelegeri";
- forme intense de atasament;
- "obisnuinta", familiaritatea;
- cearta;
- impacarea;
-despartirea,
I NSA, daca cei doi nu reusesc, din diverse motive, sa se cunoasa si-n viata reala, cu siguranta ca totul va trece, foarte rapid, trairea fiind una "perisabila".

Doua din AVANTAJELE "cunoasterii" pe INTERNET sunt:

1) capacitatea de a fi, instantaneu, "ubicuu" (prezent, in acelasi timp, oriunde in tara sau in afara tarii - poti "cunoaste" persoane din orice colt de lume, ceea ce in viata reala este, evident, imposibil);

2) usurinta, lejeritatea cu care ne lasam "cunoscuti" sau "cunoastem" pe cineva - intr-un ritm mult mai alert, rapid, "devastator".

Personal, prefer, intotdeauna, "REALUL", intalnirile naturale, firesti, "palpabile";insa, cel putin femeile, sunt ceva mai reticente fata de persoane necunoscute, decat barbatii, "pe internet" decat in viata reala;asta ne poate invata internetul - sa putem socializa mai fluid, mai firesc, mai "relaxat" si-n viata reala, sa nu avem prejudecati si, pana la proba contrara, sa acordam oricarei persoane necunoscute, ce ne inspira maniere si minima incredere, prezumtia de nevinovatie.

UN MARE DEZAVANTAJ AL INTERNETULUI:

- tentatia, de cele mai multe ori, greu de inteles, a unora de a-si "imprumuta" sau ascunde identitatea...si de a proceda la actiuni lipsite de fair-play, de multe ori savarsind fapte...reprobabile...

Ok sa zicem ca sunt de acord cu unele aspecte, totul e roz la inceput, incep sa se cunoasca cei doi parteneri afla lucuri interesante sau nu. Dar ce te face sa crezi k in spatele acelui nickname nu sta vreun pedofil, vreun pervers sau chiar mai rau o persoana de acelasi gen ca si tine.
Am un exemplu (inca unul, pe langa primul) in clasa mea este o "fata" ce e mai mult baiat...sa zicem ca asta e eroare a naturii atat fizica cat si pishica. Ea (el) prefera femeile, adica e lesbiana, insa aspectul, felul in care se imbraca, felul in care se comporta tradeaza "feminitatea". A inceput o relatie pe internet cu o FATA (care desigur credea ca e baiat). Vb-eau la telefon, vreo 2 ani a tinut treaba asta daca nu mai mult, a auns in stadiul in care l-a chemat pe tipul care era defapt in pozele care le trimitea fetei sa apara la web in locul ei(lui). A ajuns foaaarte departe minciuna. Ma rog s-au desp din alte motive, insa fata aceea nici macar nu stie ca a avut de-aface cu o fata, ea fiind hetero. A aflat de la cineva ca e fata dar mintind si demonstrandui cu webul, a crezut.
Ce parere ai despre asta? Nu conteaza realitatea? Nu are cel mai mare impact felul in care te comporti in societate,pe strada, sau chiar cu persoana "iubita" fata in fata. PT mine un simplu sarut, o imbratisare conteaza enorm. Dar pe net, ce efect are un smyle ? Si un pupic virtual? Niciunul!

depinde de pupic........ si se smiley..............
arielle
Postat pe 1 Decembrie 2009 09:59
De la: arielle, la data 2009-12-01 09:59:45
De la: Simply_The_Best, la data 2009-11-19 12:57:16
De la: ralukutzza, la data 2009-11-19 12:40:12
De la: Simply_The_Best, la data 2009-11-18 23:48:06
De la: ralukutzza, la data 2009-11-15 16:29:28Eu cred ca sunt o amagire, defapt am un exemplu aproape de mine si mi se pare atat de absurd sa simti k iubesti pe cineva cand nu l-ai vazut niciodata, si cand stii ca nu vei avea vreun viitor impreuna. Cu toate astea sunt multe fete si baietii care au relatii de genul. Ce ii determina? Ce e atat de "placut" si de "special" sa iubesti pe net?

Iti "spun" din propria mea experienta ca este extrem de posibil ca intr-o relatie "virtuala" sa treci prin stari similare unei relatii reale, ba chiar mai mari ca intensitate (imaginatia deformeaza "realitatea");sigur ca asta-i posibil doar daca au avut loc discutii telefonice consistente iar cei doi stiu se stiu cum "arata" (din fotografii, material video, webcam);sa revenim, poti trece prin aceleasi stari, intalnite si intr-o relatie "normala":

- "indragosteala";
- "apropierea";
- "mici neintelegeri";
- forme intense de atasament;
- "obisnuinta", familiaritatea;
- cearta;
- impacarea;
-despartirea,
I NSA, daca cei doi nu reusesc, din diverse motive, sa se cunoasa si-n viata reala, cu siguranta ca totul va trece, foarte rapid, trairea fiind una "perisabila".

Doua din AVANTAJELE "cunoasterii" pe INTERNET sunt:

1) capacitatea de a fi, instantaneu, "ubicuu" (prezent, in acelasi timp, oriunde in tara sau in afara tarii - poti "cunoaste" persoane din orice colt de lume, ceea ce in viata reala este, evident, imposibil);

2) usurinta, lejeritatea cu care ne lasam "cunoscuti" sau "cunoastem" pe cineva - intr-un ritm mult mai alert, rapid, "devastator".

Personal, prefer, intotdeauna, "REALUL", intalnirile naturale, firesti, "palpabile";insa, cel putin femeile, sunt ceva mai reticente fata de persoane necunoscute, decat barbatii, "pe internet" decat in viata reala;asta ne poate invata internetul - sa putem socializa mai fluid, mai firesc, mai "relaxat" si-n viata reala, sa nu avem prejudecati si, pana la proba contrara, sa acordam oricarei persoane necunoscute, ce ne inspira maniere si minima incredere, prezumtia de nevinovatie.

UN MARE DEZAVANTAJ AL INTERNETULUI:

- tentatia, de cele mai multe ori, greu de inteles, a unora de a-si "imprumuta" sau ascunde identitatea...si de a proceda la actiuni lipsite de fair-play, de multe ori savarsind fapte...reprobabile...

Ok sa zicem ca sunt de acord cu unele aspecte, totul e roz la inceput, incep sa se cunoasca cei doi parteneri afla lucuri interesante sau nu. Dar ce te face sa crezi k in spatele acelui nickname nu sta vreun pedofil, vreun pervers sau chiar mai rau o persoana de acelasi gen ca si tine.
Am un exemplu (inca unul, pe langa primul) in clasa mea este o "fata" ce e mai mult baiat...sa zicem ca asta e eroare a naturii atat fizica cat si pishica. Ea (el) prefera femeile, adica e lesbiana, insa aspectul, felul in care se imbraca, felul in care se comporta tradeaza "feminitatea". A inceput o relatie pe internet cu o FATA (care desigur credea ca e baiat). Vb-eau la telefon, vreo 2 ani a tinut treaba asta daca nu mai mult, a auns in stadiul in care l-a chemat pe tipul care era defapt in pozele care le trimitea fetei sa apara la web in locul ei(lui). A ajuns foaaarte departe minciuna. Ma rog s-au desp din alte motive, insa fata aceea nici macar nu stie ca a avut de-aface cu o fata, ea fiind hetero. A aflat de la cineva ca e fata dar mintind si demonstrandui cu webul, a crezut.
Ce parere ai despre asta? Nu conteaza realitatea? Nu are cel mai mare impact felul in care te comporti in societate,pe strada, sau chiar cu persoana "iubita" fata in fata. PT mine un simplu sarut, o imbratisare conteaza enorm. Dar pe net, ce efect are un smyle ? Si un pupic virtual? Niciunul!

depinde de pupic........ si se smiley..............

e absurd!
ralukutzza
Postat pe 1 Decembrie 2009 10:21
Deci din cate vad si din cate am citit.. am "aflat" ca virtualul bate realitatea. Sa inteleg ca e mai intesa si mai happy viata traita pe net decat viata reala. Cat timp va mai tine asta, vom uita sa traim, sa ne bucuram cu adevarat de darul pe care ni l-a dat Dumnezeu "viata"!
De ce sa ne traim viata pe net? De ce sa iubtam sa fim noi insine, de ce sa ne formam o viata perfecta pe mess cand o putem face in realitate? Ne sta cineva in cale sa traim asa cum vrem, posibil...la prima vedere, insa daca suntem persistenti si vrem sa fim cu adevarat fericiti, vrem sa iubim cu toata fiinta noastra, sa ne aratam sentimentele sunt convinsa ca o putem face mult mai bine si mai frumos in realitate decat prin intermediul unui chat, unui webcam, unei poze sau unui telefon!
ralukutzza
Postat pe 1 Decembrie 2009 10:29
Probl. noastra, a femeilor din ziua de astazi este ca suntem ancorate in realitate, muncim din greu pt. o cariera, pt. a ne tine locul de munca si cand ajungem acasa, seara, realizam ca suntem singure, ca nu ne lasam agatate pe strada, colegii sunt deja casatoriti, prieteni nu prea avem multi si ac. pe care ii mai frecventam sunt si ei preocupati de grijile lor si atunci deschidem calculatorul. Sunt atatea site-uri care iti ofera sansa de a cunoaste, de a socializa. Si sub protectia unui ecran te poti lasa antrenata in discutii de orice natura, iti poti uita inhibitiile si iti poti satisface fantezii .... ce te poate opri cand ai la indemana un click doar si ramai sau pleci atunci cand hotarasti tu .... Problema este sa nu-ti pierzi ratiunea si sa uiti ca si celalalt isi poate crea o identitate falsa, poate face risipa de vorbe pe care ti le-ai dorit sa le auzi. Si atunci cazi in propria plasa ....
cata_june
Postat pe 1 Decembrie 2009 11:04
Buna...relatiile pe internet sunt diferite...eu si fostul meu sot, cu care am un copilas foarte scump, ne-am cunoscut pe internet.Totul a fost perfect....dar nu a fost sa fim impreuna....Nu regret ca ne-am cunoscut pe internet dar ........nici nu as mai face-o vreodata....Sunt foarte multi psihopati, oameni cu probleme mintale si nu se stie ce se poate intampla...."PE NET SUNTEM CINE VREM NOI" DAR CAND AJUNGEM SA NE CUNOASTEM NE PUTEM DA SEAMA CA NE-AM INSELAT.
yvonne99
Postat pe 1 Decembrie 2009 12:29
eu am o relatie de 2 ani cu prietenul meu si ne-am cunoscut pe internet.am vb cam 2 luni pe net dupa care am hotarat sa ne intalnim.deci...e posibil
eDiana
Postat pe 1 Decembrie 2009 12:59
E vorba de relatiile DOAR pe internet. Si eu m-am cunoscut cu iubitul meu pe net si in ziua aceea ne-am si intalnit. Dar eu am intrebat cum e cu relatiile DOAR pe internet unde nu exista vreun contact real!
ralukutzza
Postat pe 1 Decembrie 2009 15:26
De la: ralukutzza, la data 2009-11-30 18:21:31
De la: karynutza18, la data 2009-11-30 17:40:49

Pupici

Asta incercam sa iti demonstrez ca dovezile de iubre pe net sunt imposibile. Nu sunt de parere k o relatie nu merge pe internet, merge ...pana la un anumit punct pentru ca nu ramai o viata cu un iubit pe net. Right? Pana la urma trebuie sa te intalnesti, sa te cunosti, sa vezi reactile celui iubit, sa vezi cum e in realitate, daca se inroseste, daca e vorbaret sau tacut, daca e sociabl sau timid, pentru ca pe mess sau la tel vb mai deschis si mai linistit, pe cand fata in fata ai anumite retineri. De asta spuneam si sustin in continuare k o relatie NUMAI subliniez NUMAI pe net nu da roade, nu are nici un viitor. Odata ce te poti vedea si fata in fata se schimba totul, atunci poti vb de ceva serios.
Nu ziceam ca iubitul/ actualul amic al tau te mintea, asta doar tu trebuie sa stii, sunt oameni sinceri 100% si sunt si uscaciuni ...la fel ca intr-o padure. Aici e de la om la om, incerc si eu sa nu generalizez.
Recunosc ca si eu am "dus" o astfel de relatie, avusesem un iubit si dupa 1 an si 8 luni ne-am despartit, adica m-am despartit de el, era un nemernic (...) Aveam nevoie de un impuls,de cineva sa imi dea un motiv pt mine (desi aveam mii) sa ma despart de el, sa fiu increzatoare in mine ca sa pot sa ma despart de el. Asa am avut si eu o relatie cu un tip din iasi, eu fiind din arad, era imposibil sa ne vedem, sa zicem k dak am fi continuat ne intalneam, dar cand odata de 2 ori pe an,fiindca eu eram la scoala, el la fel.La mine acasa si daca venea nu accepta mama sa il tin, si nici nu o ducea -prea bine cu banii sa stea la hotel. Asa ca am lasat-o balta. M-a ajutat sa nu sufar dupa fostul. Asta cam 2 sapt a tinut, imi umpleam timpul cu el. Nu mi-am batut joc de el, poate ca "m-am folosit" intr-o oarecare masura, dar ma simteam bine cand vb-eam cu el. Si era ok. Dar atat a fost, l-am ajutat si eu la randul meu cu niste sfaturi care l-au scos din multe probleme,si el pe mine. A fost reciproc! Dar a ramas la stadiul de amicitie pt k nu avea vreun rost.
De asta spun ca e greu, sa poti tine legatura, sa poti tine o relatie pe net!

De fapt orice relatie pe internet nu depaseste cu mult stadiul de amicitie ... Pentru ca vorbele in vant nu inseamna nimic ... Si intr'adevar , daca ajungeam sa ne cunoastem poate si acum eram impreuna .. Chestia e ca distanta dintre noi era mult , mult prea mare .. Si poate mai bine a fost ca nu ne'am intalnit , deoarece poate ne'am fi atasat si mai mult unul de altul , si e greu sa duci o relatie de la distanta. Oricum chestia era k nu toti baietii/barbatii de pe net sunt din aia kre dau poze de prin play boy , cu toate ca sunt si fete care fac asa , sunt sigura :Psi care , din lipsa de ocupatie , se "combina" cu cine apuca , sau , pentru ca in viata reala nu pot avea pe nimeni deoarece au numai defecte :P ...
karynutza18
Postat pe 1 Decembrie 2009 17:53
ghiuzelim
Postat pe 2 Decembrie 2009 01:26
De la: ghiuzelim, la data 2009-12-02 01:26:42
scuze il trimisesem gol pe mesaj,,,parerea mea personala e o prostie si se fac cele mai mari greseli si spun asta pt ca m-am intalnit cvu multe persoane dupa net la prima vedere spui vai,,,,mi-a picat asta din cer,,,crede-ma nu e asa ultima oara am aflat de un baiat dupa net cu care iesisem de cateva ori si chiar credeam ca o sa mearga,,,in fine am aflat ca e agent secret la nu stiu ce tampenie pe acolo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,din ziua aia niciodata nu am sa mai ma intalnesc cu nimeni prin intermediul internetuli...............nu se stie ce fel de oameni sunt si din ce anume fac parte,,,acum poate uni se vor supara sau se simt loviti dar este doar parerea mea,,,,,,
ghiuzelim
Postat pe 2 Decembrie 2009 01:30
relatii de genul asta nu tin...poate sa fii mult prea bun si sa ai taria sa nu te minti,atat pe tine cat si pe cel implicat!am trecut si yo prin asta,l-am cunoscut pe net...am vb vreo 3 luni,dupa care ne-am int...:D
pakt k n-a mers:(
mamica lui si-a spus cuvantul:(
cheryevampire
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:45
De la: kudika088665, la data 2009-12-02 10:45:23r
mamica lui si-a spus cuvantul:(

a venit si ea la intalnire?
geo_xx
Postat pe 2 Decembrie 2009 12:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu mai stiu ce sa fac....am nevoie de un sfat 12 De la: putinkova 22 Martie 2010 21:51
eu am 20 de ani...el are 41...vreau pareri:D:X 391 De la: alexa_bebe 4 Martie 2011 12:35
heeeelp!!! 14 De la: piscolino 17 August 2011 14:21
cadou ascuns ptr un iubit pe ascuns 6 De la: rox_rbz 6 Ianuarie 2009 23:01
Help me ! 26 De la: kudika071516 4 Noiembrie 2009 00:18