Setari Cookie-uri

Relatiile sexuale dupa casatorie

De la: miss_darine, la data 2009-12-02 13:25:11 cum o fi, sa fi maritata ilegal?


adica incognito!!
geo_xx
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:26
nu consensual?!
miss_darine
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:29
Lidia, cauta si defineste mai intai problema, apoi cauta rezolvarea...
cineva2009
Postat pe 2 Decembrie 2009 14:26
De la: euanca, la data 2009-12-02 13:22:33.Am regretat aceea seara si inca o regret dupa un an de zile..


Sincera sa fiu nu inteleg de ce regreti... Daca nu faceai chestia aia, nu ai fi realizat ce ai langa tine si poate nu ai fi incercat sa schimbi nimic... Si ai fi trait toata viata (poate) cu intrebarea "Cum e cu altcineva", ceea ce ar fi fost muuult mai dureros!
Ca sa vorbesc in citate... "tot raul spre bine" si "mai bine regreti ce ai facut, decat ce nu ai facut"
cineva2009
Postat pe 2 Decembrie 2009 16:10
lidia, eu nu inteleg o chestie: ti-a placut vreodata sexul cu el? sau de la inceput a fost asa? caci daca niciodata nu a fost bine, si nu ti-a facut placere, e normal dupa un an sa te plictisesti...
DayC
Postat pe 2 Decembrie 2009 16:16
Nu draga mea.Legal inseamna la primarie si la biserica.Noi stam impreuna pur si simplu.Dar daca nu te duce nu avem ce face.Mai invata si pe urma deschide gura.
euanca
Postat pe 2 Decembrie 2009 18:00
Persoana a cautat ajutor la cineva care poate se pricepe si voi o judecati si pana acum nu ati ajutat-o nici unul! Lidia din punctul meu de vedere mi se pare un lucru minunat si laudabil faptul ca te-ai daruit doar sotului tau si tu ar trebuii sa fi mandra de tine eu tare as fi vrut sa fi fost doar a sotului meu dar uneori dorinta si curiozitatea e mai mare. Si eu dupa un an de relatii sexulale (cu diferite persoana) aveam aceeasi parere ca tine ideea e ca mai sunt unele femei care le trebuie un picut de timp si ajutor din partea barabatilor pentru a simti placere. eu abia dupa 1 an jumatate mi-am dat seama cat de placut si frumos este sexul. acum sunt casatorita de 1 jumatate si inainte sa ne casatorim am vb tot 1 an jumatate si poat sa spun ca la mine viata sexuala a durat un pic inainte sa ma casatoresc. si ma simt minunat cand fac sex/dragoste cu sotul meu pe zi ce trece inca descoperim lucruri noi si ne place tot mai mult! parerea mea e sa lasi un pic de timp in care sa incerci sa faci o placere din sexul cu sotul tau si sa nu faci prostia sa te gandesti la altul pentru ca nu se merita daca il iubest sexul e cel mai frumos atunci cand il descoperi si il practici alaturi de persoana care o iubesti si sti ca veti fi toata viata impreuna. cine doreste sa comenteze spusele mele foarte bine pt ca aceasta este doar umila mea parere
Brunetzika89Nicoleta
Postat pe 3 Decembrie 2009 07:42
"Persoana a cautat ajutor la cineva care poate se pricepe si voi o judecati si pana acum nu ati ajutat-o nici unul!"

zi zau cu limba scoasa! DANG!
greierash_is_back
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:03
Discutati despre fanteziile voastre...jucati va...faceti sex in locuri publice... sau in locuri unde n'ati mai facut o pana acum...Dak exista iubire si respect intre voi doi...poate va lipseste imaginatia. E pacat de varsta si mai ales de relatie. Incercati sa priviti un film porno impreuna..imposibil sa nu va vina idei. Spor la "treaba"! si...iubiti-va des!



pussyCat_
Postat pe 4 Decembrie 2009 14:09
din cate inteleg din ce ai descris tu si citez ' iti e sila sa o mai faci'....wwoo pai asta inseamna ca ceva nu e inregula cu tine...ai incercat vreodata sa te gandesti la ceva care te excita maxim? incearca chestia asta si asteapta-l pe sotzul tau gata pregatita sa sari pe el. inventeaza-ti jocuri erotice.
dar daca tu nu te simti atrasa de el atunci incearca sa faci o mica schimbare la el si anume creste-i lui libidoul ..si aici revin la ce am scris mai sus 'jocuri erotice'.sigur la inceput poate lui i se va parea ca ai innebunit dar dupa cateva incercari o sa se obisnuiasca. fi foarte directa cu el .spune-i vreau sa tremur toata cand te simt. cum sa fiu mai inteleasa...LUCREAZA-L LA PSIHO!!!
totusi in primul rand trebuie sa te lucrezi pe tine insati la psiho ca sa aprinzi din nou flacara. dar daca tu nu reusesti sa te simti sexy si dorita atunci e grav. fa sex cu tine insati pt ca daca nici tu nu poti face sex cu tine insati atunci nu te mira ca nimeni altcineva nu vrea...sunt milioane de metode prin care sa te simti bine in pat..nici nu ai idee..fi open mind..bea o sticla de ceva ca sa te relaxezi..fumeaza ceva...fa ce crezi tu ca te poate ajuta sa te relaxezi si sa te dezlantui fie singura fie cu sotul tau...si inca ceva placerea sexuala nu trebuie sa se desfasoare doar in pat.se poate desfasura oriunde ..in timp ce speli vasele stai in bikini si sutien sa vezi ce reactie are...mananca o bana in fata lui cu ceva topping pe ea....etc....
in concluzie lasa-ti minte sa zboare unde vrea fara sa te simti inhibata.automat cand el vede ca esti sigura pe tine si ca emani sexualitate totul se va schimba....ziua esti o doamna si noaptea fi tot ce vrei tu sa fi ...si nu are rost sa dai banii la psiholog.totul pleaca de la tine...ai incredere in tine..e mega simplu
kudika050531
Postat pe 4 Decembrie 2009 15:07
dar inainte de casatorie v-ati iubit ?????????e mai bine sa nu te casatoresti daca nu il/o iubesti ...............
vioara2525
Postat pe 6 Decembrie 2009 14:43
De la: darksukkubus69, la data 2009-11-21 23:02:59Doamne fereste! Ar trebui sa se urce pe pereti de placere la varsta asta si la doar un an de la casatorie! Daca de acuma se intampla asa... pai mai tarziu cum va if???



NU!!! TOTAL GRESIT!!!

"Daca de acuma se intampla asa... pai mai tarziu cum va if???"

Mai bine spus... "daca de acum se intampla asa... mai tarziu NU VA MAI FI!"


Pacat... mare pacat ca se intampla asa ceva intre doi proaspeti casatoriti, si mai ales dupa un singur an si jumatate de la casatorie.
De-asta, majoritatea tinerilor din ziua de azi amana pe cat de mult se poate momentul ''important'' din viata oricarui om!

Eu ma marit oricum... cu sau fara monotonia de cuplu!
Lisssa
Postat pe 9 Iulie 2010 16:22
De la: Lidia20033, la data 2009-11-21 20:14:27Buna tuturor.As vrea si eu sa intreb toate femeile casatorite cum se simt atunci cand fac dragoste cu sotul lor?Eu am 24 de ani si sunt casatorita de 1 an jumatate si vrea sa spun ca ma plictiseste sa fac dragoste su sotul meu.A intervenit acea obisnunita si parca mi-e si sila sa mai fac.De asta si am incercat sa facem din ce in ce mai rar.Am observat ca si la el a intervenit plictiseala si nu mai vrea sa facem.Ma intreb oare asa e la toate cuplurile?Cand aud alte fete ca vorbesc cu atata disperare despre sex mie mi se face sila.Nu-mi mai place.Mi se pare o activitate murdara si stupida de care te poti lipsi foarte bine in viata.tin sa mentionez ca el a fost si este singurul barbat cu care am avut relatii intime. Ma gandesc ca poate daca cunosteam mai multi baieti inainte sa ma casatoresc acum ma bucuram mai mult de ce am ,dar asa cateodata imi trece prin minte oare cum este cu alt barbat?Cum ar fi sa ma atinga alt barbat?Nu stiu daca si alte fete au trecut prin asta dar astept pareri.


Ce mai astepti?
kudika226801
Postat pe 9 Iulie 2010 16:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa ma marit cu cine vor parintii? 18 De la: kudika195501 30 Decembrie 2010 00:16
casatorie fara dragoste 14 De la: valivieru96 19 Iulie 2009 22:28
Organizare nunta.. chiar si cand crezi ca nu mai ai timp ;) 1 De la: Dumitru_Iulian_1 8 Iunie 2014 23:05
Barbat indecis despartire dupa 16 ani 61 De la: Carmen150 13 Decembrie 2013 11:14
Inelul de logodna 24 De la: koph 7 Decembrie 2013 13:17