Setari Cookie-uri

SOS -Voi ce ati face in locul meu ???????

Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta.

Inteligenta are limitele ei, prostia nu.
gina37
Postat pe 8 Decembrie 2009 12:26
De la: ilovethisgame, la data 2009-12-08 11:47:4599%

Vad ca in general 99% din cei care posteaza ii considera pe acesti 3 concetateni : "dereglati" , "bolnavi la creieras" etc. Si eu am o parere asemanatoare. 99% considera ca o sa aibe de suferit copilul in viitor din cauza lor. Cred ca si prin alte tari procentul se pastreaza.

1) Cu toate astea homosexaulii au dreptul sa infieze copii in multe tari si vad ca nimeni nu face galagie. Unde sunt cei 99% ?

2) Vad ca despre Dan Bitman (om cu nevasta si copii) se spune ca "arde tot ce prinde" si se lauda cu asta ... si nevasta stie si nu se supara. Si copii sunt destul de mari incat sa vada astfel de emisiuni si sa inteleaga. Nu am auzit sa fie catalogat drept "bolnav psihic". Nimeni nu a dat un sms sa spuna "eu cred ca esti dereglat psihic". Unde sunt cei 99% ?

3) Sa te uiti la sotul tau cand face sex cu alta e "schizofrenie". Dar si sa ta bata sotul tau pana oboseste e tot "schizofrenie". Sunt tot 99% de aceeasi parere? Unde au fost acesti 99% de-a lungul istorirei?

good point!
iacinta
Postat pe 8 Decembrie 2009 12:34

Vad ca in general 99% din cei care posteaza ii considera pe acesti 3 concetateni : "dereglati" , "bolnavi la creieras" etc. Si eu am o parere asemanatoare. 99% considera ca o sa aibe de suferit copilul in viitor din cauza lor. Cred ca si prin alte tari procentul se pastreaza.

1) Cu toate astea homosexaulii au dreptul sa infieze copii in multe tari si vad ca nimeni nu face galagie. Unde sunt cei 99% ?

2) Vad ca despre Dan Bitman (om cu nevasta si copii) se spune ca "arde tot ce prinde" si se lauda cu asta ... si nevasta stie si nu se supara. Si copii sunt destul de mari incat sa vada astfel de emisiuni si sa inteleaga. Nu am auzit sa fie catalogat drept "bolnav psihic". Nimeni nu a dat un sms sa spuna "eu cred ca esti dereglat psihic". Unde sunt cei 99% ?

3) Sa te uiti la sotul tau cand face sex cu alta e "schizofrenie". Dar si sa ta bata sotul tau pana oboseste e tot "schizofrenie". Sunt tot 99% de aceeasi parere? Unde au fost acesti 99% de-a lungul istorirei?

numai astea trei exemple le-ai gasit? prea putzin imi pasa ce face Bitman de ce m-ar deranja pe mine daca pe nevasta-sa n-o deranjeaza, cu ce sunt eu de vina ca vecina de la parte ia bataie la loc comanda si totusi ea este ferm convinsa ca sotzul o iubeste, cu ce sunt eu de vina ca pustoaicele din ziua de azi considera ca sexul in grup da savoare unei relatzii................ cu ce sunt eu de vina?.....................si lista poate continua la infinit.................eu doar mi-am spus parerea aici desi fapta este consumata si asa cum stiu eu foarte bine la fel sti si tu:nu seama doua degete la o mana d-apai doi oameni sau dupa caz doua caractere
Dontyyy
Postat pe 8 Decembrie 2009 13:39
De la: roxy82, la data 2009-12-08 10:05:54
De la: scorpio67, la data 2009-12-07 16:25:15
De la: roxy82, la data 2009-12-06 02:57:54
De la: annna_larysssa, la data 2009-12-06 00:50:07Aveti toti 3 grija de copil.Nu stiu ce ai putea face,e f greu si ciudat.

Aceasta era intentia mea si a sotului meu dar se pare ca domnisoara dupa ce s-a vazut cu treaba facuta adik bebe a inceput sa pape sa doarma mult si s-a incheiat si botezul s-a razgandit si impune conditii de vizite o data pe saptamana , chiar a avut tupeul sa ne ofere 10000 de euro ca sa disparem din viata lor . Nu stiu ce va fi dar mergem inainte si poate vom avea happy ending .

Vai de bietul copil cu degenerati ca voi trei.

E vai de noi ca ne distrugem reciproc putin cate putin din cauza factorilor sociali nu vai de bietul copil . Pentru el cautam solutii .

Din cauza factorilor sociali sau a compromisurilor pe care le facet?.Daca ar accepta ea sa cresteti copilul impreuna ce i-ai spune pe la 4-5 ani:" uite ,puiule, eu sunt mama , el e tata iar ea e amanta noastra.Frumos model de viata i-ai da bietului copil.

Postat pe 8 Decembrie 2009 16:14
De la: scorpio67, la data 2009-12-08 16:14:52
De la: roxy82, la data 2009-12-08 10:05:54
De la: scorpio67, la data 2009-12-07 16:25:15
De la: roxy82, la data 2009-12-06 02:57:54
De la: annna_larysssa, la data 2009-12-06 00:50:07Aveti toti 3 grija de copil.Nu stiu ce ai putea face,e f greu si ciudat.

Aceasta era intentia mea si a sotului meu dar se pare ca domnisoara dupa ce s-a vazut cu treaba facuta adik bebe a inceput sa pape sa doarma mult si s-a incheiat si botezul s-a razgandit si impune conditii de vizite o data pe saptamana , chiar a avut tupeul sa ne ofere 10000 de euro ca sa disparem din viata lor . Nu stiu ce va fi dar mergem inainte si poate vom avea happy ending .

Vai de bietul copil cu degenerati ca voi trei.

E vai de noi ca ne distrugem reciproc putin cate putin din cauza factorilor sociali nu vai de bietul copil . Pentru el cautam solutii .

Din cauza factorilor sociali sau a compromisurilor pe care le facet?.Daca ar accepta ea sa cresteti copilul impreuna ce i-ai spune pe la 4-5 ani:" uite ,puiule, eu sunt mama , el e tata iar ea e amanta noastra.Frumos model de viata i-ai da bietului copil.

Compromisuri facem toti ata cat vrem in general viata e un compromis . Ne-am gandit ca ideal ar fi ca pe la 4-5 ani sa ii spunem baiatului ca mami si tati nu s-au mai inteles de aceea s-au despartit in nici un caz ca a fost facut din greseala . Si pana atunci o sa aiva si un fratior sau o surioara inca un motiv in plus de a-l creste impreuna . Sau vi se pare mai ok k atunci cand vor fi maturi sa le povestim ca sunt frati ??
roxy82
Postat pe 8 Decembrie 2009 19:19
Daca amanta nu vrea copilul, infiaza-l tu
oana84onutza
Postat pe 9 Decembrie 2009 17:37
De la: oana84onutza, la data 2009-12-09 17:37:06Daca amanta nu vrea copilul, infiaza-l tu

il vrea ca altfel era deja la noi acasa.
roxy82
Postat pe 9 Decembrie 2009 17:58
De la: roxy82, la data 2009-12-09 17:58:40
De la: oana84onutza, la data 2009-12-09 17:37:06Daca amanta nu vrea copilul, infiaza-l tu

il vrea ca altfel era deja la noi acasa.

Ce nu inteleg eu este de ce nu faci tu un copil si-l vrei pe al amantei comune? vrei copilul sau pe amanta cu tot cu copil.Doamne , imi crapa capul de atatea ite incurcate.

Postat pe 10 Decembrie 2009 12:40
Vad ca e "liniste" pe aici . In ce stadiu mai sunteti ?
pasarik69
Postat pe 10 Decembrie 2009 19:38
un stadiu mai putin decat rudimentar cred
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2009 19:39
?
ilovethisgame
Postat pe 10 Decembrie 2009 22:07
De la: Dontyyy, la data 2009-12-08 13:39:00

numai astea trei exemple le-ai gasit? prea putzin imi pasa ce face Bitman de ce m-ar deranja pe mine daca pe nevasta-sa n-o deranjeaza, cu ce sunt eu de vina ca vecina de la parte ia bataie la loc comanda si totusi ea este ferm convinsa ca sotzul o iubeste, cu ce sunt eu de vina ca pustoaicele din ziua de azi considera ca sexul in grup da savoare unei relatzii................ cu ce sunt eu de vina?.....................si lista poate continua la infinit.................eu doar mi-am spus parerea aici desi fapta este consumata si asa cum stiu eu foarte bine la fel sti si tu:nu seama doua degete la o mana d-apai doi oameni sau dupa caz doua caractere

Eu pur si simplu subliniam faptul ca oamenii sunt foarte duplicitari, au pareri bizar de diferite in situatii asemanatoare.Si in final chiar daca nu ne pasa ca vecina ia bataie, conteaza ce parere are majoritatea despre o situatie data.

Spre exemplu viata unei femei din Romania in anul 2009 poate fi mai frumoasa decat viata unei femei din Romania in anul 1800 sau a unei femei dintr-o tara araba tocmai pentru ca majoritatea oamenilor considera acum ca e aberant ca barbatul sa isi bata sotia.

Problema e ca parerea multor oameni este diferita in situatii asemanatoare. Un om care fura 300 RON este considerat un HOT, un NENOROCIT. Un om care fura miliarde este considerat un SFANT, un SALVATOR.

3 oameni care vor sa faca sex in grup sunt considerati DEREGLATI PSIHIC. Alti oameni care apar la televizor si povestesc cum fac sex in grup ... vad si copii lor asta ... sunt considerati VEDETE, OAMENI EXTRAORDINARI, MODELE MORALE, oameni buni sa faca emisiiuni, sa fie votati in functii inalte.

Sunt si preoti care s-a dovedit ca au facut orgii sexuale si cu toate astea au ramas preoti si li se pupa mana cu ardoare. Cei care le pupa mana acestor preoti daca intra aici pe forum o sa spuna ca cei 3 sunt DEREGLATI PSIHIC.

Este cel putin ciudat
ilovethisgame
Postat pe 10 Decembrie 2009 22:07
eu in locul tau m-as impusca. zau!
legally_oana
Postat pe 11 Decembrie 2009 11:27
pana la urma le-ai spus parintilor, socrilor? reactii ceva?
adina_black
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:34
Subiect la caterinc�. S� o lu�m logic.Consider�m c� nu e�ti o idioat�, pentru c� o proast� are sim�ul de proprietate dezvoltat �i nu ar �mp�r�i masculul cu alta. Deci e�ti educat� �i civilizat�. P�i educa�ia �i civiliza�ia, presupune o minim� protec�ie...antibebe . Convingerea mea este c� topicul e pus la mi�to.Ca s� aib� �tia de pe site acces�ri pentru a vinde publicitate. Dac� r�spunsul meu va fi �ters de c�tre admin, voi avea confirmarea c� este a�a. Drept urmare, am de g�nd s�-mi fac trei conturi, c� am trei PC-uri (�i �tia v�d IP-ul) �i voi deschide ni�te subiecte de se va duce buhul �ntre to�i internau�ii, ca s� aib� �i ei trafic.
addodas
Postat pe 12 Decembrie 2009 13:34
cel mai simplu al ar fi sa te desparti de el si sa isi creasca alaturi de amanta copilul. E treaba lor, nu a ta! Copilul nu are nici o vina in acest caz dar el, care e sotul tau da. Si merita s aii dai o lectie ! Altfel e posibil ca peste alti 2-3 ani sa te mai trezesti cu o amanta cu un alt copil si uite asa sa devii mama eroina fara c amacar sa fi trecut pe la ginecolog !
Aproape_eu
Postat pe 12 Decembrie 2009 17:07
De la: roxy82, la data 2009-11-23 19:06:02Am 27 de ani sunt casatorita de 9 ani si in urma unei relatii menage-a-trois avem un bebe cu amanta . Am cautat peste tot experiente asemanatoare dar nu am gasit asa ca va cer ajutorul si parerea : voi ce ati face dak ati fi in locul meu ???????

cum poti fi casatorita de 9 ani si sa faci sex in 3?eu nu as lasa pe nimeni sa mi-lsarute dapai asta...despartate de el ,divorteaza daca esti desteapta..si serios iti zic ori asta ori spune de ce ai scris la misto..ca in ambele cazuri nu ai gandit gosh..
iulia069834
Postat pe 12 Decembrie 2009 17:10
Lucrurile sunt absolut minunate . Sunt in dubii daca sa imi parasesc sotul sau nu . A inceput sa ma minta da cend i-a impus ea sa dispar din peisaj daca vrea sa isi mai vada copilul . Acum e la ei si mi-a zis cand a plecat ca nu o sa stea decat pana o sa mearga ea pana la o matusa deci putin , dar m-a sunat ca o sa ramana si la baita. Sunt nervoasa si nu stiu ce o sa ii spun cand va veni acasa dar un lucru e sigur are de ales ori cu mine ori cu ei . Nu sunt dispusa sa mai sacrific ani din viata pentru iubire .
roxy82
Postat pe 12 Decembrie 2009 21:41
De la: adina_black, la data 2009-12-11 20:34:15pana la urma le-ai spus parintilor, socrilor? reactii ceva?

Nu am spus nimic nimanui si in acest moment sunt gata sa ma dau la o parte de tot . El nu poate sa nu isi vada copilul iar eu nu pot sa accept sa joc rolul nevestei fericite cand de fapt sufar .
roxy82
Postat pe 12 Decembrie 2009 21:44
Pfffuu, citesc si nu-mi vine sa cred! Cati oameni care judeca, care critica, cata rautate, nu ne mai facem "bine". Fata nu a cerut decat un sfat, nu sa participe la "judecata", nimeni nu este in masura sa catalogheze, sa judece, sa jigneasca, s.a.m.d. Daca este adevarat ce spui pt. noi ar trebui sa fie un exemplu de care sa ne folosim pt. a ne feri de astfel de cazuri, nu sunt adepta sexului in trei, sunt mult prea geloasa si posesiva sa accept asta, dar nu se stie niciodata ce se poate intampla. Felicitari pt. curajul pe care l-ai avut sa faci asta, sa povestesti si rabdarea cu care ai raspuns intrebarilor si provocarilor. Sfaturi nu dau pt. ca nu am atata nici cea mai vaga idee ce as putea spune intr-o astfel de situatie si nici experienta. Bafta multa si sarbatori fericite tuturor!
nikolas_09
Postat pe 12 Decembrie 2009 23:10
De la: roxy82, la data 2009-12-12 21:41:21Lucrurile sunt absolut minunate . Sunt in dubii daca sa imi parasesc sotul sau nu . A inceput sa ma minta da cend i-a impus ea sa dispar din peisaj daca vrea sa isi mai vada copilul . Acum e la ei si mi-a zis cand a plecat ca nu o sa stea decat pana o sa mearga ea pana la o matusa deci putin , dar m-a sunat ca o sa ramana si la baita. Sunt nervoasa si nu stiu ce o sa ii spun cand va veni acasa dar un lucru e sigur are de ales ori cu mine ori cu ei . Nu sunt dispusa sa mai sacrific ani din viata pentru iubire .

....... nu l parasi draga treci si pe la mine....mai aduc pe una si o pune m din nou de un joc in 3....
gratuit89
Postat pe 12 Decembrie 2009 23:22
De la: roxy82, la data 2009-12-12 21:41:21Lucrurile sunt absolut minunate . Sunt in dubii daca sa imi parasesc sotul sau nu . A inceput sa ma minta da cend i-a impus ea sa dispar din peisaj daca vrea sa isi mai vada copilul . Acum e la ei si mi-a zis cand a plecat ca nu o sa stea decat pana o sa mearga ea pana la o matusa deci putin , dar m-a sunat ca o sa ramana si la baita. Sunt nervoasa si nu stiu ce o sa ii spun cand va veni acasa dar un lucru e sigur are de ales ori cu mine ori cu ei . Nu sunt dispusa sa mai sacrific ani din viata pentru iubire .

aha, ai inceput sa te destepti. Sau vorba aia "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca"
kitty_krieger
Postat pe 12 Decembrie 2009 23:29

Pai parca sotul tau nu vroia sa se implice in cresterea copilui S-a razgandit?
gina37
Postat pe 13 Decembrie 2009 08:33

Asta se cheama lucru manual sau cum sa ti-o faci cu mana ta.Cum poti avea pretentii sa aleaga , cand chiar tu i-ai bagat-o in pat? Esti de necrezut fata draga, tot tu esti cea nervoasa.Pe tine ar trebui sa fii suparata , nu pe el.

Postat pe 13 Decembrie 2009 10:55
De la: gratuit89, la data 2009-12-12 23:22:38

....... nu l parasi draga treci si pe la mine....mai aduc pe una si o pune m din nou de un joc in 3....

Sau cum sa pici din lac in putz.

Postat pe 13 Decembrie 2009 10:56
Increderea mea in sotul meu si prietene mea s-a spulberat la botez. Am facut sacrificiul sa merg pentru sotul meu care daca nu mergeam eu nu mergea nici el . Ca sa evitam orice discutii si barfe mi-a zis ca o sa ne retragem acasa cu bebe asa ca am mers. Primul incident a fost la biserica , unde stateam toti trei el intre noi doua iar la un moment dat ea a plecat si cand a venit s-a bagat intre noi iar daca nu se repeta faza probabil ca as fi considerat-o coincidenta. Am ajuns la restaurant unde am apucat sa mancam si sa bem cate o cafea cand a venit ea la noi la masa si i-a spus ca el o sa mearga cu bebe acasa si se vor intoarce la tort , lucru care s-a intamplat . Am vrut sa plec acasa si atat dar ii puneam intr-o situatie mega jenanta deci mi-am sacrificat respectul de sine pentru el asa ca mi-am pus o masca si am aratat celor 40 de oameni din clica ei ca etotul ok desi nu era asa . A fost ultima data cand am vazut-o pe ea si copilul , iar sotul meu a fodst aseara sa isi vada copilul dupa multe discutii si mesaje intre ei doi ,dar am inceput sa ma gandesc la faptul ca ea a actionat dupa un plan bine pus la punct . I-am cerut sotului meu sa renunte la ei de tot dar nu vrea acest lucru si desi asta as vrea are o bila alba din partea mea fiindca daca ar fi zis da nu as mai fi avut incredere sa fac un copil cu el . Mi-a dat de inteles ca daca va fi pus in situatia sa aleaga intre mine si copil o sa ramana cu mine si o sa plateasca pensie alimentara si o sa faca o vizita pe luna sau cum decide instanta dar nu o spune direct findca stie ca in momentul 2 as depune actele de divort doar ca sa vad eu ce face fiindca i-am zis ca vorbele lui nu mai au nici o garantie pentru mine . Am propus sa trecem de aceste sarbatori si o sa iau o decizie anul viitor. Ma refer la faptul ca vreau sa se faca un test de paternitate in primul rand si in functie de rezultat vedem ce vom decide sau ce voi decide fiindca asa cum a zis el am tot dreptul din lume sa il parasesc .
roxy82
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:21
De la: roxy82, la data 2009-12-13 13:21:16Increderea mea in sotul meu si prietene mea s-a spulberat la botez. Am facut sacrificiul sa merg pentru sotul meu care daca nu mergeam eu nu mergea nici el . Ca sa evitam orice discutii si barfe mi-a zis ca o sa ne retragem acasa cu bebe asa ca am mers. Primul incident a fost la biserica , unde stateam toti trei el intre noi doua iar la un moment dat ea a plecat si cand a venit s-a bagat intre noi iar daca nu se repeta faza probabil ca as fi considerat-o coincidenta. Am ajuns la restaurant unde am apucat sa mancam si sa bem cate o cafea cand a venit ea la noi la masa si i-a spus ca el o sa mearga cu bebe acasa si se vor intoarce la tort , lucru care s-a intamplat . Am vrut sa plec acasa si atat dar ii puneam intr-o situatie mega jenanta deci mi-am sacrificat respectul de sine pentru el asa ca mi-am pus o masca si am aratat celor 40 de oameni din clica ei ca etotul ok desi nu era asa . A fost ultima data cand am vazut-o pe ea si copilul , iar sotul meu a fodst aseara sa isi vada copilul dupa multe discutii si mesaje intre ei doi ,dar am inceput sa ma gandesc la faptul ca ea a actionat dupa un plan bine pus la punct . I-am cerut sotului meu sa renunte la ei de tot dar nu vrea acest lucru si desi asta as vrea are o bila alba din partea mea fiindca daca ar fi zis da nu as mai fi avut incredere sa fac un copil cu el . Mi-a dat de inteles ca daca va fi pus in situatia sa aleaga intre mine si copil o sa ramana cu mine si o sa plateasca pensie alimentara si o sa faca o vizita pe luna sau cum decide instanta dar nu o spune direct findca stie ca in momentul 2 as depune actele de divort doar ca sa vad eu ce face fiindca i-am zis ca vorbele lui nu mai au nici o garantie pentru mine . Am propus sa trecem de aceste sarbatori si o sa iau o decizie anul viitor. Ma refer la faptul ca vreau sa se faca un test de paternitate in primul rand si in functie de rezultat vedem ce vom decide sau ce voi decide fiindca asa cum a zis el am tot dreptul din lume sa il parasesc .

E clar din ce spui tu ca ai fost ranita profund de lucrurile ce s-au intamplat la botezul copilului dar eu cred ca daca nu ai mai fi avut deloc incredere in sotul tau si in relatia voastra nu mai asteptai deloc sa treaca sarbatorile ci ai fi plecat de langa el din acel moment. Nu stiu din ce motive nu s-a facut un test ADN dar in situatia voastra chiar e necesar fiindca daca nu il veti face si voi va veti desparti iar peste ceva vreme se afla ca nu e al lui o sa regretati amandoi ca ati dat totul pentru nimic concret. Multa bafta in continuare si tine-ne la curent cu ce se mai intampla !
pasarik69
Postat pe 14 Decembrie 2009 13:11
roxy - eu zic sa te desparti de el. Din cate vezi e cam schimbator, iar amanta se pare ca il cam tine langa ea si vrea sa il pastreze, iar tu nu o sa mai apari in povestea asta. Se stie ca barbatii sunt cam fustangii - cel putin al tau intra sigur in categoria asta - si isi doreste acel copil. Te minte. Vorbeste pe ascuns cu amanta.... la biserica de ce nu a avut nici o reactie cand tu sufereai din cauza amantei? te mai baga in seama?

lasa-o balta!
ramai de sarbatori cu el daca te simti in stare (si daca o sa le faca doar cu tine), dar nu amana prea tare momentul despartirii
chiar daca faceti testul... el poate o sa aleaga sa ramana cu ea indiferent de rezultat

ai grija de tine
adina_black
Postat pe 17 Decembrie 2009 14:50
Intre mine si el nu s-au schimbat decat 2 lucruri si anume faptul ca nu mai discutam despre ei decat daca incep eu discutiile sau il intreb despre ce au mai vorbit si faptul ca merge singur sa viziteze copilul o data pe saptamana . In rest totul e la fel ne iubim, traim impreuna , facem totul impreuna si ne comportam la fel ca inainte de ei. Nu a vazut ca sufar la botez fiindca am avut o masca de fericita dar si pe el l-a deranjat ca s-a bagat intre noi fiindca mi-a zis in masina cand ne indreptam spre restaurant ca ea s-a comportat ca o tarfa . Din cauza suferintei am devenit atat de rece fata de ei incat nici macar poza lui bebe de pasaport nu am vrut sa o vad cand a vrut sa mi-o arate . Cand voi fi sigura ca e copilul lui o sa propun pensie alimentara si vizite stabilite de instanta sau de comun acord deci sa consideram ca e un copil dintr-o casnicie esuata si daca el nu vrea asta o sa ne despartim . Deocamdata vreau sa ma bucur de sarbatori , poate ultimele impreuna . Nu voi renunta la iubire fara sa lupt .
roxy82
Postat pe 20 Decembrie 2009 15:08
De la: roxy82, la data 2009-12-20 15:08:52Intre mine si el nu s-au schimbat decat 2 lucruri si anume faptul ca nu mai discutam despre ei decat daca incep eu discutiile sau il intreb despre ce au mai vorbit si faptul ca merge singur sa viziteze copilul o data pe saptamana . In rest totul e la fel ne iubim, traim impreuna , facem totul impreuna si ne comportam la fel ca inainte de ei. Nu a vazut ca sufar la botez fiindca am avut o masca de fericita dar si pe el l-a deranjat ca s-a bagat intre noi fiindca mi-a zis in masina cand ne indreptam spre restaurant ca ea s-a comportat ca o tarfa . Din cauza suferintei am devenit atat de rece fata de ei incat nici macar poza lui bebe de pasaport nu am vrut sa o vad cand a vrut sa mi-o arate . Cand voi fi sigura ca e copilul lui o sa propun pensie alimentara si vizite stabilite de instanta sau de comun acord deci sa consideram ca e un copil dintr-o casnicie esuata si daca el nu vrea asta o sa ne despartim . Deocamdata vreau sa ma bucur de sarbatori , poate ultimele impreuna . Nu voi renunta la iubire fara sa lupt .

ROFL..am citit postarea ta si imi venea chiar sa si plang pentru viata ta.Apoi am dat la prima pagina,la prima postare .Asta e ceea ce se cheama prostie omeneasca si e din ciclul "ce-si face omul cu mana nepotrivita".Priveste si in partea cealalta,aveati o viata monotona,acum e agitata,tensionata siplina de aventuri..YUPPYYYYY .Nu-i asa ca e tot ce v-ati dorit??!!!!
mitura
Postat pe 20 Decembrie 2009 15:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o sansa pentru el sau pentru mine? 33 De la: alice25 13 Iunie 2012 23:03
povestea mea 5 De la: nico_dana2006 1 Iunie 2009 19:46
ce sa fac ?:(( 12 De la: bloody_queen 2 August 2010 17:18
Un sfat va rog! 61 De la: kudika482080 12 Decembrie 2011 11:03
despartire versus singuratate 23 De la: alabastra 19 Martie 2009 10:46