Setari Cookie-uri

geoana viitorul presedinte

Hai sa va spun cum vad eu treaba cu PSD si comunismul

Evident ca e o chestie simbolica, pe care unii o iau de buna.

Dar... fondatorul PSD si presedintele din umbra al partidului este Ion Iliescu, care a stat la dreapta lui Ceausescu. Ceausescu, sau fostul regim, inseamna mult mai mult decat morti la revolutie. Inseamna saracie, foamete, frig, boli fizice din cauza subnutritiei, boli psihice din cauza opresiunii. Iliescu si, deci, PSDul este asociat cu acestea.

Apoi, urmarind putin istoria Romaniei postdecembriste, ne dam seama (sau imi dau eu seama, ca vorbesc din punctul meu de vedere), ca Iliescu nu si-a dorit niciodata democratie. Eu cred ca a vrut sa instituie propria sa dictatura (cel mai concludent exemplu fiind mineriadele, alte exemple fiind discursurile sale imediat dupa revolutie). Ca nu s-a intamplat asta, ma gandesc ca a fost in mare parte datorita marilor puteri (interesul era prea mare in zona).

De fapt, urmarindu-i acum discursurile de atunci, imi pot da seama de ce suntem mai inapoiati economic decat trebuia sa fim dupa 20 de ani de democratie...

Iliescu este un simbol al comunismului si, implicit, PSD si orice exponent al sau, va fi, in ochii alegatorului, un simbol al comunismului (mai ales daca se duc la Timisoara de ziua nationala pentru a-si face campanie electorala).

Desigur, nu se va reveni niciodata la comunism, este practic imposibil in conditiile de azi ale politicii internationale. Este doar o chestie simbolica, repet.
kitty_krieger
Postat pe 7 Decembrie 2009 20:05
Offff.Cand va aud cu :Iliescu si PSD= comunism,imi dau seama ca de fapt astea sunt singurele voastre argumente pe care le puteti vocifera ca niste papagali care au stat si au ascultat o caseta pe repeat,neavand alte argumente solide impotriva lor!!!
Cand o sa va dati voi seama oare ca acesti 5 ani de zile au fost mult mai aproape de comunism decat primii 15,.In acesti ani acest comandant de nava nu a facut altceav decat sa-si cladeasca o tara dupa bunul plac,cu toate institutiile statului la mana lui,punandu-si lacheei de incredere in fruntea lor.Adica cum putem spune ca Base e mai putin comunist cand pana acum 5 ani partdiul sau PD era de stanga si era afiliat in INTERNATIONALA SOCIALITA,cum poate fi mai putin comunist cand el a fost comandat de nava pe timpul lui Ceausescu,avand o functie importanta nu putea sa nu faca parte din PC si sa nu faca raport de fiecare data cand intra si iesea din tara,cum e el mai democrat cand statea langa Iliescu la revolutie si au facut impreuna parte din FSN.
In legatura cu mineriadele pe care atat i le puneti in carca lui Iliescu.stiati ca domul Basescu era minitrul transporturilor atunci,iar domnul Cozma cand a iesit din inchisoare,nu a spus absolut nimic despre faptul ca Iliescu i-ar fi chemat,ci,i-a amintit domnului Base,ca el a fost cel care le-a pus la dispozitie trenurile cu care au venit la Bucuresti.Adica domnul Basescu a furat o flota de 300 de milioane de dolari si ii punem lui Nastase in carca faptul ca si-a pus termopane si ca a primit o mostenire.Nu stiu de ce imi bat gura,pentru ca orice as zice eu sau altii Base e personajul pozitiv,este simbolul anticoruptiei si democratiei iar restul sunt niste oamenii ai mogulilor.Si apropo din cate imi aduc eu aminte si domnul Basescu a fost si este prietenul domnului Vantu,cum a spus insusi,domnul Vantu, si cum se poate vedea in inregitrsri de acum 3 anui cand ieseau in mod public si nu dezminteau faptul ca ar avea o relatie de prietenie.
Si ca o mica concluzie asa,ce e mai de condamnat faptul ca Iliescu chiar a crezut in valorile comnunismului si niciodata nu ar fi negat acest lucru,sau ca domnul Basescu care a fost comnunist de conjuctura si acum blameaza sistemul din care si dansul a facut parte,pai atunci poate peste 10 ani o sa swe gandeasca mai bine si o sa devina fascist si o sa nege ca ar fi fost ¡vreodata democrat si o sa blameze la fel sistemul din care si dansul a facut parte.
In orice caz ne meritam soarta cu varf si indesat si daca nu progresam,nu e din vina conducatorilor tarii,ci din vina noastra ,pentru ca noi ii alegem!!!!
Preaminunata
Postat pe 13 Decembrie 2009 01:09
De la: Preaminunata, la data 2009-12-13 01:09:26Offff.Cand va aud cu :Iliescu si PSD= comunism,imi dau seama ca de fapt astea sunt singurele voastre argumente pe care le puteti vocifera ca niste papagali care au stat si au ascultat o caseta pe repeat,neavand alte argumente solide impotriva lor!!!
Cand o sa va dati voi seama oare ca acesti 5 ani de zile au fost mult mai aproape de comunism decat primii 15,.In acesti ani acest comandant de nava nu a facut altceav decat sa-si cladeasca o tara dupa bunul plac,cu toate institutiile statului la mana lui,punandu-si lacheei de incredere in fruntea lor.Adica cum putem spune ca Base e mai putin comunist cand pana acum 5 ani partdiul sau PD era de stanga si era afiliat in INTERNATIONALA SOCIALITA,cum poate fi mai putin comunist cand el a fost comandat de nava pe timpul lui Ceausescu,avand o functie importanta nu putea sa nu faca parte din PC si sa nu faca raport de fiecare data cand intra si iesea din tara,cum e el mai democrat cand statea langa Iliescu la revolutie si au facut impreuna parte din FSN.
In legatura cu mineriadele pe care atat i le puneti in carca lui Iliescu.stiati ca domul Basescu era minitrul transporturilor atunci,iar domnul Cozma cand a iesit din inchisoare,nu a spus absolut nimic despre faptul ca Iliescu i-ar fi chemat,ci,i-a amintit domnului Base,ca el a fost cel care le-a pus la dispozitie trenurile cu care au venit la Bucuresti.Adica domnul Basescu a furat o flota de 300 de milioane de dolari si ii punem lui Nastase in carca faptul ca si-a pus termopane si ca a primit o mostenire.Nu stiu de ce imi bat gura,pentru ca orice as zice eu sau altii Base e personajul pozitiv,este simbolul anticoruptiei si democratiei iar restul sunt niste oamenii ai mogulilor.Si apropo din cate imi aduc eu aminte si domnul Basescu a fost si este prietenul domnului Vantu,cum a spus insusi,domnul Vantu, si cum se poate vedea in inregitrsri de acum 3 anui cand ieseau in mod public si nu dezminteau faptul ca ar avea o relatie de prietenie.
Si ca o mica concluzie asa,ce e mai de condamnat faptul ca Iliescu chiar a crezut in valorile comnunismului si niciodata nu ar fi negat acest lucru,sau ca domnul Basescu care a fost comnunist de conjuctura si acum blameaza sistemul din care si dansul a facut parte,pai atunci poate peste 10 ani o sa swe gandeasca mai bine si o sa devina fascist si o sa nege ca ar fi fost ¡vreodata democrat si o sa blameze la fel sistemul din care si dansul a facut parte.
In orice caz ne meritam soarta cu varf si indesat si daca nu progresam,nu e din vina conducatorilor tarii,ci din vina noastra ,pentru ca noi ii alegem!!!!

Pentru unii este prea greu sa inteleaga lucrurile astea. In general respect opiniile oricui, insa ignoranta nu o suport. Daca dupa 5 ani cu atatea gafe ale lui base si ale slugilor lui oamenii tot l-au vazut bun, asta este o problema.

Eu chiar imi doresc ca PDL-ul sa fie majoritar, sa conduca ei, sa puna pe cine vor ministrii, sa vedem pe cine va mai da vina base, ca tot timpul a sugerat ca altii nu l-au lasat sa faca ce vroia, adica orice pt binele poporului.
Summer_
Postat pe 13 Decembrie 2009 01:48
nu se va lasa basel....vai de marinatele noastre...vom deveni cu totii marlani si badarani...
kudika045103
Postat pe 13 Decembrie 2009 07:35
Frumos spus...felicitari...in sfarsit cineva care stie ce spune si pe deasupra are si argumenete care sa-l sustina....
andre208
Postat pe 13 Decembrie 2009 09:37
ma refer la mesajul lui preaminunata
andre208
Postat pe 13 Decembrie 2009 09:38
eu v-am spus...hunor...aveam si noi gulyas de sarbatori ...acum doar fluturas de salar ciuruit
_oktober_
Postat pe 13 Decembrie 2009 09:47
Ma bucur ca mai exista si tineri care gandesc sau care incerca sa vada lucrurile fara ochelari de cal.Este evident ca Base se comporta ca un dictator si ca in numai 5ani a reusit sa ne aduca aici unde suntem....
aleda
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:34
l-as iubi mai mult daca ar reintroduce sportul ca proba pt bac!!!!
Byank_ioana
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:32
De la: annna_larysssa, la data 2009-12-07 19:32:49Atat l-au defaimai unii,l-au facut in toate felurile,toate ziarele l-au denigrat,multe posturi de televiziune l-au vb de rau,era Basescu vinovat de orice chestie.Si totusi mai sunt unii care nu se lasa pacaliti,nu se lasa fraieriti de toate mizeriile..El a fost singur impotriva tuturor si multi l-au votat.Eu credeam ca va iesi Geoana dar sa fi avut muuult peste Basescu la cat a fosr sprijinit din toate partile.Cred ca unii au amnezie,au uitat de decembrie 89.

sunt de acord cu parerea ta
pelegrina
Postat pe 13 Decembrie 2009 15:03
De la: Preaminunata, la data 2009-12-13 01:09:26Offff.Cand va aud cu :Iliescu si PSD= comunism,imi dau seama ca de fapt astea sunt singurele voastre argumente pe care le puteti vocifera ca niste papagali care au stat si au ascultat o caseta pe repeat,neavand alte argumente solide impotriva lor!!!

sincer, pot sa-ti vorbesc pana maine de ce nu e bine sa avem psd la carma tarii... daca nici ceea ce se intampla acum nu este edificator pentru tine, e grav (si nu o spun eu, ci forurile europene care condamna actiunea psd-ului)

crezi ca in 15 ani, nu s-au numit la conducerea diverselor insititutii persoane care sa serveasca intereselor presedintelui, ci numai in ultimii 5 ani? esti tare naiva sau tare dezinformata. Acest lucru s-a facut de cand lumea.

eu de FSN n-am zis nimic, tocmai pentru ca din FSN au facut parte foarte multe persoane care acum au influenta in diverse partide. E drept ca nu prea erau optiuni pe atunci si FSN venea ca un fel de Mesia pentru Romania. Asa ca sa lasam asta in pace, pentru ca nu este un argument nici in favoarea unei tabere, nici a alteia.

Basescu e de vina pentru mineriade? Poate fi tras la raspundere pentru una, deoarece nu a actionat in nici un fel. Dar, urmarind evenimentele, ne dam seama ca orice ar fi facut tot nu era bine. Trenurile cu mineri au fost oprite (nu mai stiu de cine) in Craiova si s-a ajuns la devastarea garii Craiova. Cum trebuia actionat atunci, nu cred ca este de competenta niciunuia dintre noi sa spuna. Aici, da, Basescu este vinovat, dar nu ca instigator, ci prin lipsa de actiune.

Cat despre flota, hai sa nu mai luam informatiile din zbor fara sa le gandim. Flota se afla in administrarea Patrimoniului de Stat, nu in cea a Ministerului Transporturilor, deci Basescu nu o putea vinde, pentru ca nu avea drept de semnatura.

Pe de alta parte, hai sa nu ne mai comportam ca niste domnisoare de pension. Tara nu e condusa de unul sau de altul, ci de un grup de persoane, in special afaceristi. Asta este marea noastra drama. Nimeni nu ajunge sus in politica, fara sustinere financiara puternica, fara un om influent in spate. NIMENI. Ne trebuie, intr-adevar, un om intr-o functie inalta care sa diminueze influenta acestor afaceristi, insa el nu poate ajunge acolo fara sprijinul lor. Rezulta o mare dilema morala.
Si parca spunea o mare antibsesciana pe aici, ca trebuie sa te faci frate cu dracul... sau trebuie sa faci asta numai daca nu esti Basescu?

Mai urmeaza sa spunem ca Basescu este vinovat pentru criza economica mondiala si chiar pentru pacatul originar. E vinovat de orice, atata timp cat ne simtim mai bine ca ni s-a oferit un tap ispasitor pe tava.

Hai sa fim seriosi si sa nu ne mai ascundem dupa deget. Nimic din politica (cel putin cea romaneasca) nu este asa cum pare.
kitty_krieger
Postat pe 13 Decembrie 2009 15:31
Multe tari deja se redreseaza in ceea ce priveste criza, tara noastra abia intra in adevarata criza !

Inteleg doar cei care sunt implicati direct in ceea ce priveste implicarea politicii in viata publica.

Nimeni nu si-a mai batutu joc de institutii importante asa cum a facut Basescu cu ai lui ! I-au mintit pe oameni in fata cu ipocrizie, cu aceeasi ipocrizie le-au luat orice sperante de a o duce mai bine ! Aici a refer in principal la bugetari. Pompierii lucreaza, insa nu primesc salariul aproximativ o luna.

Sistemul sanitar este in colaps.

Invatamantul - nu mai vorbesc.

Este indamisibil ca o tara sa aiba un presedinte care nu intelege valorile ei, care nu intelege ce poate sa face oamenii sa evolueze.
Lui Basescu ar trebui sa-i crape obrazul de rusine pt ca si-a batut joc de niste profesori si medici, care si in faza erau mai destepti si mai cu bun simt decat el.

Singura crestere economica notabil a Romaniei s-a intamplat cand era prim-ministru Tariceanu, sustinut de PSD ! Atunci Basescu i-a gasit defecte, nu i-a convenit situatia, si-a adus sluga langa el ca sa poata sa isi faca kpcurile linistit.

Toti fura, nu exista milionar care sase fii imbogatit pe drept, insa trebuie sa le mai lasi si altora, nu sa iei doar tu !

Lozinca asta cu comunistii este prosteasca, eu nu mai am chef sa argumentez, au fost atatia oameni intelepti, documentati care au argumentat mereu ce trebuia sa se stie despre dl basescu,

Daca dl Paler mai traia, venea la antena3 cu ceilalti ,,prosti'' de acolo si poate mai lumina multi naivi si suferinzi de sindromul de turma.

De acum cinci ani nu l-am suportat pe Basescu, de cand am vazut modul in care si-a dirijat campania. felicitarile mele pt Base pt ca acum a progresat, a facut-o de oaie, nu gluma !

Din fericire mai sunt sioameni care vad clar ceea ce se intampla !

Prefer sa fiu un ,,pui de comunist'' asa cum ii acuza Base pe cei care nu il aproba, sa ,,fiu ciuruita'' de Base si de hotii lui, pana la urma sunt in aceeasi oala cu persoane de o mare moralitate, persoane reprezentative pt romani ( aici ma refer si la multi membrii din PSD,PNL cat si la multi votanti ), si nu cu Guta, Udrea, Eba, Boc, Videanu, Ridtzi..Prefer sa fiu o comunista decat sa accept un presedinte marlan care vorbeste si se exprima ca un om de joasa speta, care minte, care este un securist si santajist....care isi promoveaza niste ministrii incompetenti, doar pt a fimanevrati, care isi promoveaza propria fiica in detrimentul altor tineri promitatori, o fiica ce nu stie nici sa citeasca coerent de pe o foaie...

Atatea gafe a facut, atatea manareli si tot l-au votat 5 milioane, vorba lui Badea, catastrofa este ca l-au votat atatia !

Asa presedinte, asa tara ! Sus pe masa, hai maneaua !
De aia rade Europa de noi !
De aia ne fac toti tigani, ca asta suntem, ca suntem reprezentati asemenea specimene !
Nu ni se schimba mentalitatea, vrem sa furam si sa fim smecherai, nu evoluam !

Tara asta este departe de democratie, la miiiii de km departare, si asta nu se datoreaza lui Iliescu, sau comunistilor, se datoreaza oamenilor in general !

P.S In decursul acestor discutii legate de politica, cei antibase am fost acuzati ca sunteminfluentati de antene ! Antena 3 este o televiziune decenta, cu moderatori f bine pregatiti, inteligenti, echidfistanti, obiectivi, asa cum au dat in Base, au dat si in PSD si vor mai da!
Deci aceasta afirmatia este la fel ca si cea despre comunisti, adica o prostie ! Efectul de turma l-a promovat Basescu, nu antenele.

Summer_
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:03
De la: aleda, la data 2009-12-13 11:34:35Ma bucur ca mai exista si tineri care gandesc sau care incerca sa vada lucrurile fara ochelari de cal.Este evident ca Base se comporta ca un dictator si ca in numai 5ani a reusit sa ne aduca aici unde suntem....

Aham! Acum 5 ani curgea numai lapte si miere.. in RO, nu? Si, de fericiti ce eram.. am zis sa-l alegem pe Basescu.. sa ne distruga.
Daca tot iti faci cont DOAR pentru topicul asta.. macar vino cu ceva argumente.. chiar daca repeti ceea ce spune stanga de 20 de ani incoace.. pentru orice candidat al dreptei. Basescu e doar un nume. .. vorbele raman aceleasi.
rashela
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:39
De la: Summer_, la data 2009-12-13 16:03:55Multe tari deja se redreseaza in ceea ce priveste criza, tara noastra abia intra in adevarata criza !

Inteleg doar cei care sunt implicati direct in ceea ce priveste implicarea politicii in viata publica.

Nimeni nu si-a mai batutu joc de institutii importante asa cum a facut Basescu cu ai lui ! I-au mintit pe oameni in fata cu ipocrizie, cu aceeasi ipocrizie le-au luat orice sperante de a o duce mai bine ! Aici a refer in principal la bugetari. Pompierii lucreaza, insa nu primesc salariul aproximativ o luna.

Sistemul sanitar este in colaps.

Invatamantul - nu mai vorbesc.

Este indamisibil ca o tara sa aiba un presedinte care nu intelege valorile ei, care nu intelege ce poate sa face oamenii sa evolueze.
Lui Basescu ar trebui sa-i crape obrazul de rusine pt ca si-a batut joc de niste profesori si medici, care si in faza erau mai destepti si mai cu bun simt decat el.

Singura crestere economica notabil a Romaniei s-a intamplat cand era prim-ministru Tariceanu, sustinut de PSD ! Atunci Basescu i-a gasit defecte, nu i-a convenit situatia, si-a adus sluga langa el ca sa poata sa isi faca kpcurile linistit.

Toti fura, nu exista milionar care sase fii imbogatit pe drept, insa trebuie sa le mai lasi si altora, nu sa iei doar tu !

Lozinca asta cu comunistii este prosteasca, eu nu mai am chef sa argumentez, au fost atatia oameni intelepti, documentati care au argumentat mereu ce trebuia sa se stie despre dl basescu,

Daca dl Paler mai traia, venea la antena3 cu ceilalti ,,prosti'' de acolo si poate mai lumina multi naivi si suferinzi de sindromul de turma.

De acum cinci ani nu l-am suportat pe Basescu, de cand am vazut modul in care si-a dirijat campania. felicitarile mele pt Base pt ca acum a progresat, a facut-o de oaie, nu gluma !

Din fericire mai sunt sioameni care vad clar ceea ce se intampla !

Prefer sa fiu un ,,pui de comunist'' asa cum ii acuza Base pe cei care nu il aproba, sa ,,fiu ciuruita'' de Base si de hotii lui, pana la urma sunt in aceeasi oala cu persoane de o mare moralitate, persoane reprezentative pt romani ( aici ma refer si la multi membrii din PSD,PNL cat si la multi votanti ), si nu cu Guta, Udrea, Eba, Boc, Videanu, Ridtzi..Prefer sa fiu o comunista decat sa accept un presedinte marlan care vorbeste si se exprima ca un om de joasa speta, care minte, care este un securist si santajist....care isi promoveaza niste ministrii incompetenti, doar pt a fimanevrati, care isi promoveaza propria fiica in detrimentul altor tineri promitatori, o fiica ce nu stie nici sa citeasca coerent de pe o foaie...

Atatea gafe a facut, atatea manareli si tot l-au votat 5 milioane, vorba lui Badea, catastrofa este ca l-au votat atatia !

Asa presedinte, asa tara ! Sus pe masa, hai maneaua !
De aia rade Europa de noi !
De aia ne fac toti tigani, ca asta suntem, ca suntem reprezentati asemenea specimene !
Nu ni se schimba mentalitatea, vrem sa furam si sa fim smecherai, nu evoluam !

Tara asta este departe de democratie, la miiiii de km departare, si asta nu se datoreaza lui Iliescu, sau comunistilor, se datoreaza oamenilor in general !

P.S In decursul acestor discutii legate de politica, cei antibase am fost acuzati ca sunteminfluentati de antene ! Antena 3 este o televiziune decenta, cu moderatori f bine pregatiti, inteligenti, echidfistanti, obiectivi, asa cum au dat in Base, au dat si in PSD si vor mai da!
Deci aceasta afirmatia este la fel ca si cea despre comunisti, adica o prostie ! Efectul de turma l-a promovat Basescu, nu antenele.

anculetz21
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:42
SUNT INTRU TOTUL DE ACORD CU TOT CE AI SCRIS SUMMER SI PREAMINUNATA:)ma bucur ca mai sunt persoane care imi impartasesc convingerile si care pot sa vada si fara obloane!!Dar din pacate asta e a iesit din nou Basescu:((si ne ducem in JOS RAU DE TOT!l
PS:mama sarmana acum 3 zile se plimba pe strada cu o plasa rosie PSD Geoana,si s-a trezit cu un pumn in cap din senin de la un handicapat de vreo 20 de ani:((CA EU IL CASTRAM DE ERAM CU EA SI SA FI VAZUT FAZA)ghici cine era respectivu??fan Basescu evident!Astfel de oameni l-au putut sustine numa:(si din pakte dp nr de votanti idestul de multi din tara sunt pro "LEGEA PUMNULUI"...pai au si avut de unde invata s-a ocupat IDOLUL LOR SA II INVETE PE PIELEA UNUI COPIL!!Imi e rusine de poporu roman desi nu am crezut vreodata ca o sa aj sa gandesc asa!Toata lumea ca tiganii is nush cum...SUNTEM MAI RAU DECAT TIGANII NOI!
anculetz21
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:50
apropo...mama e femeie in varsta de 60 ani...cine e in stare de astfel de mitocanii nu vreau sa imi imaginez de ce altceva mai e in stare...Rusine!As vrea sa stiu cei care is in stare sa faca astfel de gesturi cum s-ar simti sa le faca la mama lor acelasi lucru altcineva!
anculetz21
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:54
Cine a stat 5 ani la rusi,nu poate gandi ,ca Bush.Nu v-a iesi un democrat dintr-un ilegalist si cei pe care-i sustine,vor fi ca el.
Maramuresanca
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:56
De la: anculetz21, la data 2009-12-13 16:54:44apropo...mama e femeie in varsta de 60 ani...cine e in stare de astfel de mitocanii nu vreau sa imi imaginez de ce altceva mai e in stare...Rusine!As vrea sa stiu cei care is in stare sa faca astfel de gesturi cum s-ar simti sa le faca la mama lor acelasi lucru altcineva!

Curios! Bunica mea (care are 80 de ani).. se plimba cu o punga avand poza lui Basescu pe ea. Si ce crezi?! Primeste un pumn in cap de la un tip.. sa tot fi avut vreo 20 de ani. Era fan geaona!!! Incredibil, nu?
rashela
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:57
si mai zicem ca vrem democratie?!asta nu e comunism?!evident ca mama a si aruncat punga respectiva!a folosit-o fara sa isi imagineze ce repercusiuni ar putea avea...In tara asta tre sa mergi cu frica in san pe strada ca fanii pro Basescu is in stare sa ne OMOARE!Cei care is antibasescu WATCH OUT!
anculetz21
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:59
VAI CE COINCIDENTA CA SI BUNICUTA TA A FOST LOVITA TOCMAI CA MAMA MEA...AI STAT MULT SA CUGETI PANA SA PARAFRAZEZI CE AM SCRIS EU??HAI JURA SI TU PE BIBILE CA BASESCU CA E ADEVARAT CA ASA S-A INTAMPLAT!DA SA PARI UN PIC MAI SINCER CA EL CAND O FACI!!plus probabil bunicii tale nu i-a spus motivu pt care a fost lovita...in schimb mamei mele i-a si urlat "jos Geoana"....is curioasa daca acuma o suni pe buni tau sa iti confirme dak nu si ei i-a strigat respectivu Jos Base
anculetz21
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:04
Imi pare rau rashela daca nu ai ochi ca sa vezi si urechi ca sa auzi...Citeste argumentele date de summer.Cam la fel gandesc si eu si nu vreau sa repet aceleasi lucruri.Lui Base ii place postura de victima si cam asta face in ultima vreme:incearca sa ne prosteasca si pe noi si sa ne faca sa credem ca chiar este o VICTIMA;dar nici pe departe nu este asa.Este in mare IPOCRIT!!!
aleda
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:30
Personal, nu doresc sa impart aceasta tara si nici sa spun ca este de 2 bani cum spune Geoana, dar eu am trait vremurile ciumei rosii, care se intinde si azi prin cei ce au furat tara , au devalorizat leul, au furat revolutia si azi se zbat pentru a pune mana josnica pe ce a mai ramas din aceasta tara, care nu vor legi corecte pentru toti , care se cred mai presus de lege daruindu-s doar loe salarii mari si pensiiImi amintesc foarte bine vremurile si comparandu-le cu cele de azi imi spun doar sa ne fereasca Dumnezeu de Geoana si ai luimiliardari de carton, iar voua doar atat :sa luati aminte
nicusor
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:38
Personal, nu doresc sa impart aceasta tara si nici sa spun ca este de 2 bani cum spune Geoana, dar eu am trait vremurile ciumei rosii, care se intinde si azi prin cei ce au furat tara , au devalorizat leul, au furat revolutia si azi se zbat pentru a pune mana josnica pe ce a mai ramas din aceasta tara, care nu vor legi corecte pentru toti , care se cred mai presus de lege daruindu-s doar loe salarii mari si pensiiImi amintesc foarte bine vremurile si comparandu-le cu cele de azi imi spun doar sa ne fereasca Dumnezeu de Geoana si ai luimiliardari de carton, iar voua doar atat :sa luati aminte
nicusor
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:38
http://www.petitieonline.ro/petitie-p57394054.html
aleda
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:48
Buna seara,am citit tot ce ati scris despre acest subiect...parerile voastre.Eu una nu tin nici cu unul nici cu altul,dar nici cu ceilalti politicieni de aceea nici nu am fost la vot. Suntem mult prea mici noi, ca dovada ca nu se tine cont de noi decat atunci cand trebuie sa votam.Zau ca degeaba va "certati " si va contraziceti aici.E normal intr-un fel sa ne dam cu parerea...pe unii chiar i-au afectat "criza" asta dar pe altii nu.Eu una cred ca nici Geoana si nici Base nu ne va scoate prea curand din aceasta "criza"...tot de noi depinde sa ne descurcam.Pe mine nu m-a afectat criza deocamdata dar pe prietena mea care lucreaza la M.A.I a cam afectat-o grav si de aceea ea a votat cu Geoana sperand ca asa poate ii va creste salariul din nou.Acum ramane sa vedem ce se va mai intampla si unde vom ajunge.Numai bine va doresc!
VALITZA81
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:55
In anul 2004 dupa alegeri, au fost schimbari peste tot, cei care erau pusi in functii pe vremea psd-ului erau dati jos intr-un mod josnic. Au fost aduse multe lichele de-ale lui Base.

Cand o sa fii tu sau altul ca tine in situatia de a munci pe branci toata viata pt a-ti crea o imagine, sa dai bani din banii tai pt niste nevoiasi, sa muncesti pt binele altora chit ca esti bolnav, si sa vina un parvenit care abia a terminat ofacultate cu spaga, sa-ti spuna ,,marsh din birou jigodie'' - atunci sa vorbesti

Toti sunteti politicieni si medici, de toate, savanti in toate domeniile.

V-as provoca sa aduceti argumente solide, nu comunism, nu nimic, date concrete frate, nu ce s-a intamplat acum 20 de ani, ca nimeni nu va mai aduce acele vremuri.
Acum ce trebuie sa facem, sa omoram nemtii pt ca si ei au fost niste nenorociti candva ?

Ce tara mai are un presedinte ca Basescu ? Apreciati sinceritatea lui, ca le face dosare la adversarii politici ? Ca spune pe post cum ii urmareste ? Citez : ,,stiu eu ce a facut cutare aseara'' - pai de unde stie mai basescu ? pt ca profita de functia lui si serviciile secrete sunt marionete pt el. Insa nu-i bai,al 3lea mandat nu il va mai avea si se alege praful de el.

Va place ca vine doar la televiziuni care il intreaba ce vrea el ? Daca este chiar atat de sincer putea sa vina la unii care sa il abordeze tare, dar nu poate, pt ca este prea badaran si isi iese din pepeni, la ambele confruntari i se vedea pe fata furia..d'apai sa il ia in primire un Ciutacu si sa mature cu el pe jos, sa ii puna pe masa toate draciile pe care le-a facut.

Va placea cumera mort de beat si a dat ordine sa nu aiba presa acces ? Intradevar, un adevarat presedinte care sa ne reprezinte tara.

Va plangeti ca o duceati rau pe vremea comunistilor, va plangeti si acum, nu numai atunci. Si ca sa va informez putin, ala care invata, munceste, este bine pregatit, nu o duce rau si nici nu a dus-o rau !

L-ati facut pe Geoana prostanac...in primul rand acel prostanac ar fif ost un reprezentant de seama al tarii, nu un betiv care vorbeste cu ,,pasarica'', ,,gaozar'' ,,m_ie'' ( si asta in direct ).
Geoana are si el o pregatire, o educatie si cred ca ar fi inteles muuult mai bine problemele romanilor fata de un Basescu cu fii-sa care habar nu are sa vorbeasca
Geoana are relatii f bune peplan extern, pe langa Basescu care este izolat politic.
Si daca el s-a bucurat la aflarea rezultatelor exit poll-ului, a fost o reactie sincera, a fost entuziasmat si a fost decent, chiar si fata de Basescu.
Ce afacut Basescu, nu respecta fostii presedinti, pe care candva ii pupaundeva, isi incepe discursul cu 4 minute inainte de ora aflarii rezultatelor ( cadeh, e plin de respect ), face gafe si spune cati l-au votat ( ca deh, Base este corect si nu le cerea slugilor sa aiba unda verde lamanareli ) si culmea ne trasmite un calduros ,,V-am ciuruit'', ca sa ne faca in ciuda...extraordinar, intradevar, mare om, mare caracter !
Summer_
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:00
De la: Summer_, la data 2009-12-13 16:03:55

asta cred ca e cel mai tare banc al alegerilor
kitty_krieger
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:16
Ce tara mai are un presedinte ca Basescu ? Apreciati sinceritatea lui, ca le face dosare la adversarii politici ? Ca spune pe post cum ii urmareste ? Citez : ,,stiu eu ce a facut cutare aseara'' - pai de unde stie mai basescu ? pt ca profita de functia lui si serviciile secrete sunt marionete pt el. Insa nu-i bai,al 3lea mandat nu il va mai avea si se alege praful de el.

Oare chiar asa sa fie?Se va alege praful de el?....Ia ganditi-va...la iscusinta lui.....n-ar fi cumva capabil sa-si pregateasca urmasul.......poate chiar pe fiica-sa...ca doar e un bun discipol al lui Ceasescu....
aleda
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:18
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-12-13 18:16:04
De la: Summer_, la data 2009-12-13 16:03:55

asta cred ca e cel mai tare banc al alegerilor

In afara de emoticoane poti sa poztezi si altceva ? Niste argumente, ceva...te-ai blocat pe ,,jos comunismul'' ?
Summer_
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:20
De la: aleda, la data 2009-12-13 18:18:11Ce tara mai are un presedinte ca Basescu ? Apreciati sinceritatea lui, ca le face dosare la adversarii politici ? Ca spune pe post cum ii urmareste ? Citez : ,,stiu eu ce a facut cutare aseara'' - pai de unde stie mai basescu ? pt ca profita de functia lui si serviciile secrete sunt marionete pt el. Insa nu-i bai,al 3lea mandat nu il va mai avea si se alege praful de el.

Oare chiar asa sa fie?Se va alege praful de el?....Ia ganditi-va...la iscusinta lui.....n-ar fi cumva capabil sa-si pregateasca urmasul.......poate chiar pe fiica-sa...ca doar e un bun discipol al lui Ceasescu....

Pai si Ceausescu vroia sa-l lase pe fii-so in politica, dar el a avut mai mult cap decat EBA si a refuzat.
Summer_
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu stiu ce sa fac.... 126 De la: babyboomboom 30 August 2010 23:02
Cluburi, abordari, prieteni noi, *recomandare* 43 De la: DayC 17 Ianuarie 2012 17:24
Mai este ceva de facut?S-au gata...este totul pierdut desi il iubesc... 21 De la: Adella92 7 Ianuarie 2012 21:38
nush cum sa procedez.....ajutati-ma va rog 7 De la: AmUnGandCeNuECuminte 23 Mai 2010 00:21
Ce parere aveti despre barbatii misogini? 4 De la: kudika414141 15 August 2011 16:47