Setari Cookie-uri

geoana viitorul presedinte

De la: Summer_, la data 2009-12-13 18:20:06
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-12-13 18:16:04
De la: Summer_, la data 2009-12-13 16:03:55
P.S In decursul acestor discutii legate de politica, cei antibase am fost acuzati ca sunteminfluentati de antene ! Antena 3 este o televiziune decenta, cu moderatori f bine pregatiti, inteligenti, echidfistanti, obiectivi, asa cum au dat in Base, au dat si in PSD si vor mai da!

asta cred ca e cel mai tare banc al alegerilor

In afara de emoticoane poti sa poztezi si altceva ? Niste argumente, ceva...te-ai blocat pe ,,jos comunismul'' ?

OSCE
kitty_krieger
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:22
Aici ar merge chestia aceea cu prostia si cu...fudulia dar ar fi mai bine sa ne gandim ca asa ceva ar fi imposibil in conditiile ca al tfel nu am mai avea ...speranta de mai bine.......
aleda
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:29
si btw, eu am incercat doar sa explic de ce PSDul este asociat cu comunismul, de ce se merge mult pe acest mesaj

putina atentie, acuzatiile fara fond vad ca va plac tare mult
kitty_krieger
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:29
...sa NU ne mai gandim.....scuze pentru omisiune.
aleda
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:30
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-12-13 18:29:47si btw, eu am incercat doar sa explic de ce PSDul este asociat cu comunismul, de ce se merge mult pe acest mesaj

Dar vai, noi nu stiam, acum chiar ne-ai luminat, uite daca postai mesajul cu explicatiile mai devreme, il votam pe Base, iti dai seama...iesea majoritar..100% Sarbatoream cu Base ca in basme, 3 nopti si 3 zile, Guta ne canta, Udrea si EBA dansau pe mese, Base bea whiskey cu furtunul, paranghelie pt toti...mai ce am pierdut !

Acum pe bune, btw, de fiecare data cand sustii ceva, este bine sa aduci argumente..

- astea nu sutn argumente

De exemplu, postarea de mai sus, cu bancul, daca ai fi fost un picut interesata de ce sunt si cat ii duce capul pe aia de la antene, puteai sa mai vb...sau ai fi putut sa te gandesti de ce unii invitati vin doar la antene fara a avea vreo legatura cu trustul !
Summer_
Postat pe 13 Decembrie 2009 18:49
De la: anculetz21, la data 2009-12-13 16:50:46SUNT INTRU TOTUL DE ACORD CU TOT CE AI SCRIS SUMMER SI PREAMINUNATA:)ma bucur ca mai sunt persoane care imi impartasesc convingerile si care pot sa vada si fara obloane!!Dar din pacate asta e a iesit din nou Basescu:((si ne ducem in JOS RAU DE TOT!l
PS:mama sarmana acum 3 zile se plimba pe strada cu o plasa rosie PSD Geoana,si s-a trezit cu un pumn in cap din senin de la un handicapat de vreo 20 de ani:((CA EU IL CASTRAM DE ERAM CU EA SI SA FI VAZUT FAZA)ghici cine era respectivu??fan Basescu evident!Astfel de oameni l-au putut sustine numa:(si din pakte dp nr de votanti idestul de multi din tara sunt pro "LEGEA PUMNULUI"...pai au si avut de unde invata s-a ocupat IDOLUL LOR SA II INVETE PE PIELEA UNUI COPIL!!Imi e rusine de poporu roman desi nu am crezut vreodata ca o sa aj sa gandesc asa!Toata lumea ca tiganii is nush cum...SUNTEM MAI RAU DECAT TIGANII NOI!

nici unul nu este mai bun ! si citind ce ai postat, imi amintesc de mineriade si piata universitatii ! si cum era sa mananc bataie de la colegii de serviciu pentru ca nu eram de acord cu partidul de la putere ! nu am invatat nimic din trecut ! si meritam sa repetam istoria !
coldwind
Postat pe 13 Decembrie 2009 20:01
De la: Summer_, la data 2009-12-13 16:03:55Multe tari deja se redreseaza in ceea ce priveste criza, tara noastra abia intra in adevarata criza !

Inteleg doar cei care sunt implicati direct in ceea ce priveste implicarea politicii in viata publica.

Nimeni nu si-a mai batutu joc de institutii importante asa cum a facut Basescu cu ai lui ! I-au mintit pe oameni in fata cu ipocrizie, cu aceeasi ipocrizie le-au luat orice sperante de a o duce mai bine ! Aici a refer in principal la bugetari. Pompierii lucreaza, insa nu primesc salariul aproximativ o luna.

Sistemul sanitar este in colaps.

Invatamantul - nu mai vorbesc.

Este indamisibil ca o tara sa aiba un presedinte care nu intelege valorile ei, care nu intelege ce poate sa face oamenii sa evolueze.
Lui Basescu ar trebui sa-i crape obrazul de rusine pt ca si-a batut joc de niste profesori si medici, care si in faza erau mai destepti si mai cu bun simt decat el.

Singura crestere economica notabil a Romaniei s-a intamplat cand era prim-ministru Tariceanu, sustinut de PSD ! Atunci Basescu i-a gasit defecte, nu i-a convenit situatia, si-a adus sluga langa el ca sa poata sa isi faca kpcurile linistit.

Toti fura, nu exista milionar care sase fii imbogatit pe drept, insa trebuie sa le mai lasi si altora, nu sa iei doar tu !

Lozinca asta cu comunistii este prosteasca, eu nu mai am chef sa argumentez, au fost atatia oameni intelepti, documentati care au argumentat mereu ce trebuia sa se stie despre dl basescu,

Daca dl Paler mai traia, venea la antena3 cu ceilalti ,,prosti'' de acolo si poate mai lumina multi naivi si suferinzi de sindromul de turma.

De acum cinci ani nu l-am suportat pe Basescu, de cand am vazut modul in care si-a dirijat campania. felicitarile mele pt Base pt ca acum a progresat, a facut-o de oaie, nu gluma !

Din fericire mai sunt sioameni care vad clar ceea ce se intampla !

Prefer sa fiu un ,,pui de comunist'' asa cum ii acuza Base pe cei care nu il aproba, sa ,,fiu ciuruita'' de Base si de hotii lui, pana la urma sunt in aceeasi oala cu persoane de o mare moralitate, persoane reprezentative pt romani ( aici ma refer si la multi membrii din PSD,PNL cat si la multi votanti ), si nu cu Guta, Udrea, Eba, Boc, Videanu, Ridtzi..Prefer sa fiu o comunista decat sa accept un presedinte marlan care vorbeste si se exprima ca un om de joasa speta, care minte, care este un securist si santajist....care isi promoveaza niste ministrii incompetenti, doar pt a fimanevrati, care isi promoveaza propria fiica in detrimentul altor tineri promitatori, o fiica ce nu stie nici sa citeasca coerent de pe o foaie...

Atatea gafe a facut, atatea manareli si tot l-au votat 5 milioane, vorba lui Badea, catastrofa este ca l-au votat atatia !

Asa presedinte, asa tara ! Sus pe masa, hai maneaua !
De aia rade Europa de noi !
De aia ne fac toti tigani, ca asta suntem, ca suntem reprezentati asemenea specimene !
Nu ni se schimba mentalitatea, vrem sa furam si sa fim smecherai, nu evoluam !

Tara asta este departe de democratie, la miiiii de km departare, si asta nu se datoreaza lui Iliescu, sau comunistilor, se datoreaza oamenilor in general !

P.S In decursul acestor discutii legate de politica, cei antibase am fost acuzati ca sunteminfluentati de antene ! Antena 3 este o televiziune decenta, cu moderatori f bine pregatiti, inteligenti, echidfistanti, obiectivi, asa cum au dat in Base, au dat si in PSD si vor mai da!
Deci aceasta afirmatia este la fel ca si cea despre comunisti, adica o prostie ! Efectul de turma l-a promovat Basescu, nu antenele.

Preaminunata
Postat pe 13 Decembrie 2009 20:55
De la: , la data 2009-12-06 16:51:59il iubesc pe viitorul presedinte!!!!!!!!!

bici got pwned
felixcat
Postat pe 13 Decembrie 2009 21:05
De la: Summer_, la data 2009-12-13 18:49:07
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-12-13 18:29:47si btw, eu am incercat doar sa explic de ce PSDul este asociat cu comunismul, de ce se merge mult pe acest mesaj

Dar vai, noi nu stiam, acum chiar ne-ai luminat, uite daca postai mesajul cu explicatiile mai devreme, il votam pe Base, iti dai seama...iesea majoritar..100% Sarbatoream cu Base ca in basme, 3 nopti si 3 zile, Guta ne canta, Udrea si EBA dansau pe mese, Base bea whiskey cu furtunul, paranghelie pt toti...mai ce am pierdut !

Acum pe bune, btw, de fiecare data cand sustii ceva, este bine sa aduci argumente..

- astea nu sutn argumente

De exemplu, postarea de mai sus, cu bancul, daca ai fi fost un picut interesata de ce sunt si cat ii duce capul pe aia de la antene, puteai sa mai vb...sau ai fi putut sa te gandesti de ce unii invitati vin doar la antene fara a avea vreo legatura cu trustul !

deci e clar ca habar n-ai ce vreau sa zic cu OSCE... dar n-ai cum sa stii daca te uiti numai la A3, ca ei n-au dat stirea asta

asa cum n-ai priceput ce am vrut sa zic pe topicul tau cu lovitura de stat

e grav, daca nu stii ce e o lovitura de stat

si mai spui ca respecti opiniile celorlalti, dar spui ca cine voteaza cu -escu e prost si nescolit (pardon, ai spus ca nici un intelectual sau om cat de cat destept nu-l voteaza pe Basescu)... mai urmeaza sa-mi zici percum Badea ca-s cretina si drogata....

eu nu incerc sa fac pe nimeni sa voteze cu unul sau cu altul, de aceea am si spus parerea mea in legatura cu asocierea psdului cu comunismul dupa alegeri. Este doar o explicatie din punct de vedere personal, nu o acuza sau o incercare de influentare.

Chillax...
kitty_krieger
Postat pe 13 Decembrie 2009 21:14
De la: aleda, la data 2009-12-13 17:30:48Imi pare rau rashela daca nu ai ochi ca sa vezi si urechi ca sa auzi...Citeste argumentele date de summer.Cam la fel gandesc si eu si nu vreau sa repet aceleasi lucruri.Lui Base ii place postura de victima si cam asta face in ultima vreme:incearca sa ne prosteasca si pe noi si sa ne faca sa credem ca chiar este o VICTIMA;dar nici pe departe nu este asa.Este in mare IPOCRIT!!!

Draga mea, nu-mi place sa fac referire la nick-uri de aici... iar cel mentionat de tine, intamplator sau nu.. mi-e drag. Dar sunt nevoita, daca tot l-ai adus in discutie... sa spun ca nu sunt argumentele ei.. ci ale altora.. argumente de care, personal, .. sunt satula. Asta ar fi una! A doua ar fi ca.. imi place sa cred ca pot vedea cu ochii mei, ca pot simti cu "nasul" meu.. si ca pot lua hotarari singura in ce priveste viitorul meu. Eu nu am adus aici niciun argument apartinand lui x sau y. de la ziarul x sau y.. sau tv nu stiu care. Eu imi spun doar parerea mea.. bazata (tot) pe experienta mea. Ca o fi rea, ca o fi buna.. doar eu sunt in masura sa judec.
Oricum, a ne transforma aici in tzatze.. cu mainile in solduri.. culmea! vorbind si gesticulkand exact ca cei pe care ii blamati.. nu-i de mine. Alegerile s-au incheiat, o sa ne fie rau sau bine.. si mie si voua... asa ca, ori bocim 5 ani de acum incolo, ori ne vedem de treaba. fiecare cat poate si unde se pricepe.
rashela
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:15
pisicuta_razboinica:Mai grav este ca acesti 5 ani au fost edificatori pentru tine sa-l realegi pe Basescu.
In legatura cu dosarul flota,in acest dosar sunt mai multi inculpati printre care si Basescu si Berceanu,acest doasr contine mii de pagini,era la parchet pe rol si s-a solutionat in timpul mandatului Basescian,verdictul,fiind,nevinovat.Deci,prin urmare ministrul transporturilor,a avut asa o mica legatura cu flota:P
Nu au fost dovezi cum ca Iliescu ar fi instigat minerii sa vina la Bucuresti.Dupa ce a stat atata timp inchis,Cozma dupa ce a iesit ar fi trbuit sa-l acuze pe autorul moral al mineriadelor,pe cel care l-a instigat,sa spuna adevarul impotriva persoanei din cauza careia a stat atat timp dupa gratii,dar surpriza,nu a mentionat absolut nimic despre Iliescu ci i-a reamintit domului basescu ca si el a participat la mineriade.de aici nu vreau sa se inteleaga ca il consider vinovat ptr mineriade pe basescu sau ca el i-ar fi chemat la Bucuresti,dar il consider un fals si un mincinos pentru ca nu are masura morala sa arata cu degetul,fiind direct implicat in mineriade.
Cum sa fiu bucuroasa ca a fost reales cand dupa 5 ani,mie,familei mele,nu ne este mai bine,ci,mai rau?Cum cand tatal meu(care a terminat 3 facultati)fiind profesor a rams fara loc d emunca iar eu la 23 de ani,nu am nici macar o speranta ptr un viitor mai bun?Cum cand Romania plateste cel mai scump gaz din europa primit de la rusi,din cauza incompetentei lui si a ministrilor lui?Cand promoveaza nepotismul si a adus prostia,lipsa de personalitatea si minciuna la rang de virtuti?
Si,nu,nu vreau sa cred ca toti sunt la fel,am speranta ca macar unul dintre ei va incepe sa faca ceva pentru Romania,daca nu ptr generatia mea,macar pentru copii si nepotii mei.
Preaminunata
Postat pe 13 Decembrie 2009 23:35
inca mai sperati!!!??
ntz ntz ntz!
geo_xx
Postat pe 13 Decembrie 2009 23:56
De la: rashela, la data 2009-12-13 22:15:24Draga mea, nu-mi place sa fac referire la nick-uri de aici... iar cel mentionat de tine, intamplator sau nu.. mi-e drag. Dar sunt nevoita, daca tot l-ai adus in discutie... sa spun ca nu sunt argumentele ei.. ci ale altora.. argumente de care, personal, .. sunt satula. Asta ar fi una! A doua ar fi ca.. imi place sa cred ca pot vedea cu ochii mei, ca pot simti cu "nasul" meu.. si ca pot lua hotarari singura in ce priveste viitorul meu. Eu nu am adus aici niciun argument apartinand lui x sau y. de la ziarul x sau y.. sau tv nu stiu care. Eu imi spun doar parerea mea.. bazata (tot) pe experienta mea. Ca o fi rea, ca o fi buna.. doar eu sunt in masura sa judec.
Oricum, a ne transforma aici in tzatze.. cu mainile in solduri.. culmea! vorbind si gesticulkand exact ca cei pe care ii blamati.. nu-i de mine. Alegerile s-au incheiat, o sa ne fie rau sau bine.. si mie si voua... asa ca, ori bocim 5 ani de acum incolo, ori ne vedem de treaba. fiecare cat poate si unde se pricepe.

Se pare ca postarile mele sunt citite pe sarite.

Oamenii de la tv sunt oameni ca si noi, isi pot forma si ei opinii ca si noi, vazand ce se intampla in jurul lor.

Am dat exemple de situatii care m-au determinat sa imi formez o parere, situatii create de Basescu, nu de x,y de la tv.

Mai sunt de asemenea experiente private si nu pot da nume sau nu pot insira anumite intamplari pe un forum public.

Daca am raspuns postarilor, contrazicand si aducand argumente ( pacat ca nu am postat si clipuri cu Base in actiune care sa imi demonstreze punctul de vedere ) nu inseamna ca am fost ,,cu mainile in solduri'' - asa ai interpretat tu si probabil cei care au aceeasi opinie ca si a ta.
Nu am criticat alegerea nimanui ( mi-o fi scapt putin cand am zis ca ma mira cum de unii l-au mai ales dupa ce a facut in 5 ani ).

Raman la convingerea ca totusi, candva, oamenii vor aprecia calitatea !
Summer_
Postat pe 14 Decembrie 2009 00:00
bravo summer:)
Preaminunata
Postat pe 14 Decembrie 2009 00:17
A IESIT PE USA DIN DOS...BINE SPUS
pisicuta_danapaula
Postat pe 14 Decembrie 2009 10:17
Mi se pare corect sa iasa Geoana! Chiar daca 'toti sunt la fel', cel putin nu are dosare penale, are mai multe studii decat 'marinarul', se comporta mai civilizat si este cunoscut in afara. Sa nu uitam ca a facut si lucruri bune pentru tara asta ,cat a fost Ministru de Externe.Macar sa-i dam sansa sa ne dovedeasca ca va face ceva bun pentru Romania!
luminitacris
Postat pe 14 Decembrie 2009 10:26

Adica pe Base? TE mananca Miorita lui!

Postat pe 14 Decembrie 2009 11:51
De la: luminitacris, la data 2009-12-14 10:26:54Mi se pare corect sa iasa Geoana! Chiar daca 'toti sunt la fel', cel putin nu are dosare penale, are mai multe studii decat 'marinarul', se comporta mai civilizat si este cunoscut in afara. Sa nu uitam ca a facut si lucruri bune pentru tara asta ,cat a fost Ministru de Externe.Macar sa-i dam sansa sa ne dovedeasca ca va face ceva bun pentru Romania!

Alo , se pare ca decizia curtii este ca voatarea n-a fost fraudata asa ca papitoiul de Geoana mai are de asteptat inca un mandat si abia dupa ce Base ne va duce complet la ruina va mai avea o sansa, asta daca nu moare pana atuci papusarul sef Iliescu.

Postat pe 14 Decembrie 2009 11:53
Mie imi place tare mult de acei oameni care sustin cu inversunare ca daca e geoana la putere el reinstaureaza comunismul:))... e de-a dreptul haios ceea ce spuneti...cei care adera la ideea asta sunt cei care sunt spalati pe creier de campania lui base. Comunismul nu se mai poate reinstaura in Romania ( unul dintre motive este si faptul ca oarecum UEul ne protejeaza impotriva acestui lucru).
Si vreau sa pun o intrebare frumoasa celor care il iubesc si il sustin pe domnul Gaozar:)) .
Romanilor ati trait bine in acesti 5 ani?
roxanika02
Postat pe 14 Decembrie 2009 12:31
De la: roxanika02, la data 2009-12-14 12:31:02Mie imi place tare mult de acei oameni care sustin cu inversunare ca daca e geoana la putere el reinstaureaza comunismul:))... e de-a dreptul haios ceea ce spuneti...cei care adera la ideea asta sunt cei care sunt spalati pe creier de campania lui base. Comunismul nu se mai poate reinstaura in Romania ( unul dintre motive este si faptul ca oarecum UEul ne protejeaza impotriva acestui lucru).
Si vreau sa pun o intrebare frumoasa celor care il iubesc si il sustin pe domnul Gaozar:)) .
Romanilor ati trait bine in acesti 5 ani?

Discutia vs comunism poate lasa "amprente" - asa ca nu o sa intru in ea ( oricum, istoria se repeta- si- ORICAND se poate intoarce comunismul- nu noi hotaram - asa cum nu noi am hotarat in 45-46)

Il sustin pe Basescu ( nu-l iubesc), si DA- in ultimii 5 ani mi-a fost mult mai bine ( vrei sa si enumar ce am realizat?)
Motivele pentru care-l sustin nu sunt la fel de puerile ca ale celor din "opozitie"- ci bazate pe rationamente ( si indicii clare) care mi-au conturat optiunea;
( prea subtil? Nu-i nimic- canta Gutza acum o manea si ne revenim...:-))
G_I_JOE
Postat pe 22 Decembrie 2009 10:17
De la: Calandrinon, la data 2009-12-06 16:53:52

ia trage-i un purandeu daca tot ti asa mult la el....

crezi ca-i viitoarea Monica??

mitura
Postat pe 22 Decembrie 2009 23:39

fostul viitor presedinte.. actual prostanac =))
BiuL
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:45
SI ACUM?...sau atunci.....? o noapte....fierbinte...
kudika045103
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:54
unde ti-e mai bine?....jos?...sus?....cand?....seara?...dimineata?....cum?????????????????//
kudika045103
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:57
roxanica...da ce nu ti-o placut?

kudika045103
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:58
De la: anculetz21, la data 2009-12-13 16:50:46SUNT INTRU TOTUL DE ACORD CU TOT CE AI SCRIS SUMMER SI PREAMINUNATA:)ma bucur ca mai sunt persoane care imi impartasesc convingerile si care pot sa vada si fara obloane!!Dar din pacate asta e a iesit din nou Basescu:((si ne ducem in JOS RAU DE TOT!l
PS:mama sarmana acum 3 zile se plimba pe strada cu o plasa rosie PSD Geoana,si s-a trezit cu un pumn in cap din senin de la un handicapat de vreo 20 de ani:((CA EU IL CASTRAM DE ERAM CU EA SI SA FI VAZUT FAZA)ghici cine era respectivu??fan Basescu evident!Astfel de oameni l-au putut sustine numa:(si din pakte dp nr de votanti idestul de multi din tara sunt pro "LEGEA PUMNULUI"...pai au si avut de unde invata s-a ocupat IDOLUL LOR SA II INVETE PE PIELEA UNUI COPIL!!Imi e rusine de poporu roman desi nu am crezut vreodata ca o sa aj sa gandesc asa!Toata lumea ca tiganii is nush cum...SUNTEM MAI RAU DECAT TIGANII NOI!

Daca tu consideri ca tiganii sunt mai buni decat tine, tine-o pt tine, nu generaliza! poate tu esti sub nivelul lor!
joanajoana
Postat pe 10 Ianuarie 2010 02:03
De la: Maramuresanca, la data 2009-12-13 16:56:12Cine a stat 5 ani la rusi,nu poate gandi ,ca Bush.Nu v-a iesi un democrat dintr-un ilegalist si cei pe care-i sustine,vor fi ca el.

Ooo,ar fi trebuit sa treci mai des pe la orele de chimie,ca poate invatai si tu sa scrii corect romaneste
joanajoana
Postat pe 10 Ianuarie 2010 02:08
Unde se vede badarania presedintelui ? cand face piata ca orice cetatea simplu?cand danseaza,
(transparent,) cu sotia,cand raspunde pertinent ziaristilor "tonomat"de la antene(1,2,3)si iREALITATEA TV, cand le spune adevarul ,in mod direct,politicienilor corupti,cand are grija ca institutiile statului sa functioneze?asa ca este mai bine sa ai un presedinte cu asemenea calitati ,decat un "prostanac" sustinut si condus de o grupare pro comunista si corupta cu legaturi mafiote.
ticuta2IV1940
Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:16
Sunt curioasa...va este mai bine cu base?Ne este mai bine cu Base?Cu Boc?Simtit ca am iesit din criza asa cum sustineau in campanie?
Preaminunata
Postat pe 19 Iunie 2010 16:18
OFFFFFFFFFF, v-am zis ca Base ne va duce la ruina ? Oare de ce am avut dreptate ?????

Postat pe 19 Iunie 2010 20:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce parere aveti? 49 De la: adina_black 24 Noiembrie 2009 16:20
DESPRE BARBATI SI FEMEI IN GENERAL 12 De la: Constantin_Alexandru_2 2 Iunie 2013 02:04
Sa dureze 1 an ...sa te plictisesti ...De Dragoste!? :( 17 De la: silionsteluta 12 Aprilie 2010 20:42
Sueta pentru femeile casatorite care vor un alt barbat! 43 De la: marco918 25 Iulie 2010 23:07
despre disparitia barbatilor 8 De la: Tazmanian 7 Septembrie 2010 21:48