Mai multe
De la: Summer_, la data 2009-12-13 18:20:06De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-12-13 18:16:04De la: Summer_, la data 2009-12-13 16:03:55 OSCE |
||
|
kitty_krieger Postat pe 13 Decembrie 2009 18:22 |
||
|---|---|---|
| Aici ar merge chestia aceea cu prostia si cu...fudulia dar ar fi mai bine sa ne gandim ca asa ceva ar fi imposibil in conditiile ca al tfel nu am mai avea ...speranta de mai bine....... | ||
|
aleda Postat pe 13 Decembrie 2009 18:29 |
||
|
si btw, eu am incercat doar sa explic de ce PSDul este asociat cu comunismul, de ce se merge mult pe acest mesaj putina atentie, acuzatiile fara fond vad ca va plac tare mult |
||
|
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 13 Decembrie 2009 18:29 |
||
| ...sa NU ne mai gandim.....scuze pentru omisiune. | ||
|
aleda Postat pe 13 Decembrie 2009 18:30 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-12-13 18:29:47si btw, eu am incercat doar sa explic de ce PSDul este asociat cu comunismul, de ce se merge mult pe acest mesaj Dar vai, noi nu stiam, acum chiar ne-ai luminat, uite daca postai mesajul cu explicatiile mai devreme, il votam pe Base, iti dai seama...iesea majoritar..100% Sarbatoream cu Base ca in basme, 3 nopti si 3 zile, Guta ne canta, Udrea si EBA dansau pe mese, Base bea whiskey cu furtunul, paranghelie pt toti...mai ce am pierdut ! Acum pe bune, btw, de fiecare data cand sustii ceva, este bine sa aduci argumente.. - astea nu sutn argumenteDe exemplu, postarea de mai sus, cu bancul, daca ai fi fost un picut interesata de ce sunt si cat ii duce capul pe aia de la antene, puteai sa mai vb...sau ai fi putut sa te gandesti de ce unii invitati vin doar la antene fara a avea vreo legatura cu trustul ! |
||
|
Summer_ Postat pe 13 Decembrie 2009 18:49 |
||
De la: anculetz21, la data 2009-12-13 16:50:46SUNT INTRU TOTUL DE ACORD CU TOT CE AI SCRIS SUMMER SI PREAMINUNATA:)ma bucur ca mai sunt persoane care imi impartasesc convingerile si care pot sa vada si fara obloane!!Dar din pacate asta e a iesit din nou Basescu:((si ne ducem in JOS RAU DE TOT!l nici unul nu este mai bun ! si citind ce ai postat, imi amintesc de mineriade si piata universitatii ! si cum era sa mananc bataie de la colegii de serviciu pentru ca nu eram de acord cu partidul de la putere ! nu am invatat nimic din trecut ! si meritam sa repetam istoria ! |
||
|
coldwind Postat pe 13 Decembrie 2009 20:01 |
||
De la: Summer_, la data 2009-12-13 16:03:55Multe tari deja se redreseaza in ceea ce priveste criza, tara noastra abia intra in adevarata criza ! |
||
|
Preaminunata Postat pe 13 Decembrie 2009 20:55 |
||
De la: , la data 2009-12-06 16:51:59il iubesc pe viitorul presedinte!!!!!!!!! bici got pwned
|
||
|
felixcat Postat pe 13 Decembrie 2009 21:05 |
||
De la: Summer_, la data 2009-12-13 18:49:07De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-12-13 18:29:47si btw, eu am incercat doar sa explic de ce PSDul este asociat cu comunismul, de ce se merge mult pe acest mesaj deci e clar ca habar n-ai ce vreau sa zic cu OSCE... dar n-ai cum sa stii daca te uiti numai la A3, ca ei n-au dat stirea asta asa cum n-ai priceput ce am vrut sa zic pe topicul tau cu lovitura de stat e grav, daca nu stii ce e o lovitura de stat si mai spui ca respecti opiniile celorlalti, dar spui ca cine voteaza cu -escu e prost si nescolit (pardon, ai spus ca nici un intelectual sau om cat de cat destept nu-l voteaza pe Basescu)... mai urmeaza sa-mi zici percum Badea ca-s cretina si drogata.... eu nu incerc sa fac pe nimeni sa voteze cu unul sau cu altul, de aceea am si spus parerea mea in legatura cu asocierea psdului cu comunismul dupa alegeri. Este doar o explicatie din punct de vedere personal, nu o acuza sau o incercare de influentare. Chillax... |
||
|
kitty_krieger Postat pe 13 Decembrie 2009 21:14 |
||
De la: aleda, la data 2009-12-13 17:30:48Imi pare rau rashela daca nu ai ochi ca sa vezi si urechi ca sa auzi...Citeste argumentele date de summer.Cam la fel gandesc si eu si nu vreau sa repet aceleasi lucruri.Lui Base ii place postura de victima si cam asta face in ultima vreme:incearca sa ne prosteasca si pe noi si sa ne faca sa credem ca chiar este o VICTIMA;dar nici pe departe nu este asa.Este in mare IPOCRIT!!! Draga mea, nu-mi place sa fac referire la nick-uri de aici... iar cel mentionat de tine, intamplator sau nu.. mi-e drag. Dar sunt nevoita, daca tot l-ai adus in discutie... sa spun ca nu sunt argumentele ei.. ci ale altora.. argumente de care, personal, .. sunt satula. Asta ar fi una! A doua ar fi ca.. imi place sa cred ca pot vedea cu ochii mei, ca pot simti cu "nasul" meu.. si ca pot lua hotarari singura in ce priveste viitorul meu. Eu nu am adus aici niciun argument apartinand lui x sau y. de la ziarul x sau y.. sau tv nu stiu care. Eu imi spun doar parerea mea.. bazata (tot) pe experienta mea. Ca o fi rea, ca o fi buna.. doar eu sunt in masura sa judec. Oricum, a ne transforma aici in tzatze.. cu mainile in solduri.. culmea! vorbind si gesticulkand exact ca cei pe care ii blamati.. nu-i de mine. Alegerile s-au incheiat, o sa ne fie rau sau bine.. si mie si voua... asa ca, ori bocim 5 ani de acum incolo, ori ne vedem de treaba. fiecare cat poate si unde se pricepe. |
||
|
rashela Postat pe 13 Decembrie 2009 22:15 |
||
|
pisicuta_razboinica:Mai grav este ca acesti 5 ani au fost edificatori pentru tine sa-l realegi pe Basescu. In legatura cu dosarul flota,in acest dosar sunt mai multi inculpati printre care si Basescu si Berceanu,acest doasr contine mii de pagini,era la parchet pe rol si s-a solutionat in timpul mandatului Basescian,verdictul,fiind,nevinovat.Deci,prin urmare ministrul transporturilor,a avut asa o mica legatura cu flota:P Nu au fost dovezi cum ca Iliescu ar fi instigat minerii sa vina la Bucuresti.Dupa ce a stat atata timp inchis,Cozma dupa ce a iesit ar fi trbuit sa-l acuze pe autorul moral al mineriadelor,pe cel care l-a instigat,sa spuna adevarul impotriva persoanei din cauza careia a stat atat timp dupa gratii,dar surpriza,nu a mentionat absolut nimic despre Iliescu ci i-a reamintit domului basescu ca si el a participat la mineriade.de aici nu vreau sa se inteleaga ca il consider vinovat ptr mineriade pe basescu sau ca el i-ar fi chemat la Bucuresti,dar il consider un fals si un mincinos pentru ca nu are masura morala sa arata cu degetul,fiind direct implicat in mineriade. Cum sa fiu bucuroasa ca a fost reales cand dupa 5 ani,mie,familei mele,nu ne este mai bine,ci,mai rau?Cum cand tatal meu(care a terminat 3 facultati)fiind profesor a rams fara loc d emunca iar eu la 23 de ani,nu am nici macar o speranta ptr un viitor mai bun?Cum cand Romania plateste cel mai scump gaz din europa primit de la rusi,din cauza incompetentei lui si a ministrilor lui?Cand promoveaza nepotismul si a adus prostia,lipsa de personalitatea si minciuna la rang de virtuti? Si,nu,nu vreau sa cred ca toti sunt la fel,am speranta ca macar unul dintre ei va incepe sa faca ceva pentru Romania,daca nu ptr generatia mea,macar pentru copii si nepotii mei. |
||
|
Preaminunata Postat pe 13 Decembrie 2009 23:35 |
||
|
inca mai sperati!!!?? ntz ntz ntz! |
||
|
geo_xx Postat pe 13 Decembrie 2009 23:56 |
||
De la: rashela, la data 2009-12-13 22:15:24Draga mea, nu-mi place sa fac referire la nick-uri de aici... iar cel mentionat de tine, intamplator sau nu.. mi-e drag. Dar sunt nevoita, daca tot l-ai adus in discutie... sa spun ca nu sunt argumentele ei.. ci ale altora.. argumente de care, personal, .. sunt satula. Asta ar fi una! A doua ar fi ca.. imi place sa cred ca pot vedea cu ochii mei, ca pot simti cu "nasul" meu.. si ca pot lua hotarari singura in ce priveste viitorul meu. Eu nu am adus aici niciun argument apartinand lui x sau y. de la ziarul x sau y.. sau tv nu stiu care. Eu imi spun doar parerea mea.. bazata (tot) pe experienta mea. Ca o fi rea, ca o fi buna.. doar eu sunt in masura sa judec. Se pare ca postarile mele sunt citite pe sarite. Oamenii de la tv sunt oameni ca si noi, isi pot forma si ei opinii ca si noi, vazand ce se intampla in jurul lor. Am dat exemple de situatii care m-au determinat sa imi formez o parere, situatii create de Basescu, nu de x,y de la tv. Mai sunt de asemenea experiente private si nu pot da nume sau nu pot insira anumite intamplari pe un forum public. Daca am raspuns postarilor, contrazicand si aducand argumente ( pacat ca nu am postat si clipuri cu Base in actiune care sa imi demonstreze punctul de vedere ) nu inseamna ca am fost ,,cu mainile in solduri'' - asa ai interpretat tu si probabil cei care au aceeasi opinie ca si a ta. Nu am criticat alegerea nimanui ( mi-o fi scapt putin cand am zis ca ma mira cum de unii l-au mai ales dupa ce a facut in 5 ani ). Raman la convingerea ca totusi, candva, oamenii vor aprecia calitatea ! |
||
|
Summer_ Postat pe 14 Decembrie 2009 00:00 |
||
| bravo summer:) | ||
|
Preaminunata Postat pe 14 Decembrie 2009 00:17 |
||
A IESIT PE USA DIN DOS...BINE SPUS
|
||
|
pisicuta_danapaula Postat pe 14 Decembrie 2009 10:17 |
||
| Mi se pare corect sa iasa Geoana! Chiar daca 'toti sunt la fel', cel putin nu are dosare penale, are mai multe studii decat 'marinarul', se comporta mai civilizat si este cunoscut in afara. Sa nu uitam ca a facut si lucruri bune pentru tara asta ,cat a fost Ministru de Externe.Macar sa-i dam sansa sa ne dovedeasca ca va face ceva bun pentru Romania! | ||
|
luminitacris Postat pe 14 Decembrie 2009 10:26 |
||
De la: , la data 2009-12-06 16:51:59il iubesc pe viitorul presedinte!!!!!!!!! Adica pe Base? TE mananca Miorita lui!
|
||
|
Postat pe 14 Decembrie 2009 11:51 |
||
De la: luminitacris, la data 2009-12-14 10:26:54Mi se pare corect sa iasa Geoana! Chiar daca 'toti sunt la fel', cel putin nu are dosare penale, are mai multe studii decat 'marinarul', se comporta mai civilizat si este cunoscut in afara. Sa nu uitam ca a facut si lucruri bune pentru tara asta ,cat a fost Ministru de Externe.Macar sa-i dam sansa sa ne dovedeasca ca va face ceva bun pentru Romania! Alo , se pare ca decizia curtii este ca voatarea n-a fost fraudata asa ca papitoiul de Geoana mai are de asteptat inca un mandat si abia dupa ce Base ne va duce complet la ruina va mai avea o sansa, asta daca nu moare pana atuci papusarul sef Iliescu. |
||
|
Postat pe 14 Decembrie 2009 11:53 |
||
|
Mie imi place tare mult de acei oameni care sustin cu inversunare ca daca e geoana la putere el reinstaureaza comunismul:))... e de-a dreptul haios ceea ce spuneti...cei care adera la ideea asta sunt cei care sunt spalati pe creier de campania lui base. Comunismul nu se mai poate reinstaura in Romania ( unul dintre motive este si faptul ca oarecum UEul ne protejeaza impotriva acestui lucru). Si vreau sa pun o intrebare frumoasa celor care il iubesc si il sustin pe domnul Gaozar:)) . Romanilor ati trait bine in acesti 5 ani? |
||
|
roxanika02 Postat pe 14 Decembrie 2009 12:31 |
||
De la: roxanika02, la data 2009-12-14 12:31:02Mie imi place tare mult de acei oameni care sustin cu inversunare ca daca e geoana la putere el reinstaureaza comunismul:))... e de-a dreptul haios ceea ce spuneti...cei care adera la ideea asta sunt cei care sunt spalati pe creier de campania lui base. Comunismul nu se mai poate reinstaura in Romania ( unul dintre motive este si faptul ca oarecum UEul ne protejeaza impotriva acestui lucru). Discutia vs comunism poate lasa "amprente" - asa ca nu o sa intru in ea ( oricum, istoria se repeta- si- ORICAND se poate intoarce comunismul- nu noi hotaram - asa cum nu noi am hotarat in 45-46) Il sustin pe Basescu ( nu-l iubesc), si DA- in ultimii 5 ani mi-a fost mult mai bine ( vrei sa si enumar ce am realizat?) Motivele pentru care-l sustin nu sunt la fel de puerile ca ale celor din "opozitie"- ci bazate pe rationamente ( si indicii clare) care mi-au conturat optiunea; ( prea subtil? Nu-i nimic- canta Gutza acum o manea si ne revenim...:-)) |
||
|
G_I_JOE Postat pe 22 Decembrie 2009 10:17 |
||
De la: Calandrinon, la data 2009-12-06 16:53:52De la: , la data 2009-12-06 16:51:59il iubesc pe viitorul presedinte!!!!!!!!! crezi ca-i viitoarea Monica?? |
||
|
mitura Postat pe 22 Decembrie 2009 23:39 |
||
De la: , la data 2009-12-06 16:51:59il iubesc pe viitorul presedinte!!!!!!!!! fostul viitor presedinte.. actual prostanac =)) |
||
|
BiuL Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:45 |
||
SI ACUM?...sau atunci.....? o noapte....fierbinte...
|
||
|
kudika045103 Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:54 |
||
unde ti-e mai bine?....jos?...sus?....cand?....seara?...dimineata?....cum?????????????????//
|
||
|
kudika045103 Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:57 |
||
roxanica...da ce nu ti-o placut? |
||
|
kudika045103 Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:58 |
||
De la: anculetz21, la data 2009-12-13 16:50:46SUNT INTRU TOTUL DE ACORD CU TOT CE AI SCRIS SUMMER SI PREAMINUNATA:)ma bucur ca mai sunt persoane care imi impartasesc convingerile si care pot sa vada si fara obloane!!Dar din pacate asta e a iesit din nou Basescu:((si ne ducem in JOS RAU DE TOT!l Daca tu consideri ca tiganii sunt mai buni decat tine, tine-o pt tine, nu generaliza! poate tu esti sub nivelul lor! |
||
|
joanajoana Postat pe 10 Ianuarie 2010 02:03 |
||
De la: Maramuresanca, la data 2009-12-13 16:56:12Cine a stat 5 ani la rusi,nu poate gandi ,ca Bush.Nu v-a iesi un democrat dintr-un ilegalist si cei pe care-i sustine,vor fi ca el. Ooo,ar fi trebuit sa treci mai des pe la orele de chimie,ca poate invatai si tu sa scrii corect romaneste
|
||
|
joanajoana Postat pe 10 Ianuarie 2010 02:08 |
||
|
Unde se vede badarania presedintelui ? cand face piata ca orice cetatea simplu?cand danseaza, (transparent,) cu sotia,cand raspunde pertinent ziaristilor "tonomat"de la antene(1,2,3)si iREALITATEA TV, cand le spune adevarul ,in mod direct,politicienilor corupti,cand are grija ca institutiile statului sa functioneze?asa ca este mai bine sa ai un presedinte cu asemenea calitati ,decat un "prostanac" sustinut si condus de o grupare pro comunista si corupta cu legaturi mafiote. |
||
|
ticuta2IV1940 Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:16 |
||
| Sunt curioasa...va este mai bine cu base?Ne este mai bine cu Base?Cu Boc?Simtit ca am iesit din criza asa cum sustineau in campanie? | ||
|
Preaminunata Postat pe 19 Iunie 2010 16:18 |
||
OFFFFFFFFFF, v-am zis ca Base ne va duce la ruina ? Oare de ce am avut dreptate ?????
|
||
|
Postat pe 19 Iunie 2010 20:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti? | 49 | De la: adina_black 24 Noiembrie 2009 16:20 |
| DESPRE BARBATI SI FEMEI IN GENERAL | 12 | De la: Constantin_Alexandru_2 2 Iunie 2013 02:04 |
| Sa dureze 1 an ...sa te plictisesti ...De Dragoste!? :( | 17 | De la: silionsteluta 12 Aprilie 2010 20:42 |
|
|
||
| Sueta pentru femeile casatorite care vor un alt barbat! | 43 | De la: marco918 25 Iulie 2010 23:07 |
| despre disparitia barbatilor | 8 | De la: Tazmanian 7 Septembrie 2010 21:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.