Mai multe
|
Esti o fraera, lumea nu incepe cu tine si nici nu se termina, gaseste si tu un altul pt satisfacerea placerilor intime, si sigur ai sa fi multumita viata e f. scurta asa ca e mai bine sa profiti acum cand esti tanara, cand o sa fi o batranica o sa-ti para rau, asa ca mergi cu curaj inainte lasa pe el sa-si faca placerea , dar nici tu nu renunta , sigur o sa fie bine. mult succes GABI din Braila, |
||
|
kudika000398 Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:46 |
||
|---|---|---|
|
buna....in general asa sunt toti barbatii,lingusitori si iubitori pana isi obtin scopurile parerea mea e ca esti tanara si e cazul sa-ti iei inima in dinti si sa-l parasesti,dc stai langa cineva care te face sa suferi?nu crezi ca inca ai o varsta frageda?si sfatul meu e sa-ti cauti un barbat mai apropiat de varsta ta,maxim 5 ani mai mare,cand sunteti de o varsta mai apropiata aveti amandoi aceleasi interese,aveti aceleasi ganduri,intr-un cuvant va completati unul pe altul....incearca si cu acel barbat dar nu te lasa influentata de valul sentimentelor....mai intai judeca totul la rece si vezi ce e mai bine pentru tine. oricum cu sotul tau sfatul meu e sa-l parasesti si sa nu te uiti inapoi,o vorba spune:ata odata rupta degeaba e innodata ca niciodata nu va mai fi la fel,nodul ramane,nu te gandi ca ai fost maritata(asta conteaza cel mai putin),in viata trebuie sa depasesti orice obstacol si incearca sa nu mai cazi in depresie,nu sta in fata televizorului sau nu te inchide in tine...iesi cu prietenele,distreaza-te.... |
||
|
kudika076196 Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:21 |
||
| Draga mea ,vreau sa stii ca am o fiica de varsta ta ,care s-a casatorit anul trecut si din fericire totul merge bine .te-as ruga sa tii cont de un singur lucru .nu incepe o noua relatie pana cand nu o inchei pe prima .de ce ? pentru ca prietenul de pe net isi va pune intrebarea daca nu il vei parasi si pe el pt un alt barbat ,vorbeste cu el ,explica-i ca iti plac lucrurile clare si nu te vei intalni cu el pana cand nu iti vei rezolva situatia civila .divorteaza daca nu va mai intelegeti ,nu merita sa suferiti amandoi . nu incerca o impacare de compromis daca stii bine ca nu merge casnicia voastra .nu-ti lungi suferinta ,taie raul din radacina .sunteti tineri ,nu aveti copii ,in cel mult doua termene se termina divortul . fiecare are dreptul la o viata frumoasa si fericita .draga mea ,mult succes in decizia pe care o vei lua si astept noutati de la tine . | ||
|
|
||
|
naivreasastii Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:43 |
||
| am si eu o intrebare!! domnishoara care a postat de ce nu mai raspunde mesajelor? sa ne spuna si noua cum au mai decurs lucrurile.. | ||
|
deliutzaa Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:49 |
||
De la: cathyman69, la data 2010-01-10 11:20:55De la: , la data 2009-12-14 10:42:53buna...sunt intr-o situatie delicata,rog sa-mi raspunda doar cine ma intelege si fara critici,numai cine trece sau a trecut poate intelege!!!!!............................................................................................................................................................ Nu-mi amintesc sa fi citit vreodata pe acest forum ceva mai pertinent. Lucrurile relatate de cei care deschid un topic sunt, de obicei, incomplete. Iar asta nu pentru ca initiatorii topicului vor sa ascunda ceva, ci pentru ca expune lucrurile care i se par lui/ei important sa fie mentionate. Iar raspunsurile sunt in consecinta. Indiferent cata bunavointa ai avea, nu poti raspunde decat prin prisma informatiilor pe care le ai si a eventualelor supozitii pe care le mai paci pe ici pe colo. Revenind la motivul pentru care am inceput sa scriu: daca vreodata voi apela la acest forum pentru sfaturi, sper sa imi raspunzi si tu. De fapt, mai ales tu
|
||
|
daniella_s Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:53 |
||
| Daca o casnicie nu merge bine in primii 2 ani,sansele ca ea sa mearga bine dupa....sunt infime....sfatul meu....divorteaza pana nu apare si un copil....esti inca foarte tanara.....o poti lua oricand de la 0.Bafta si curaj! | ||
|
giada Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:59 |
||
| prin ce ai trecut,cred ca esti o femeie foarte puternica ,si demna de laudat.eu cred ca ai toata viata inainte si merita sa incerci la o alta relatie.fraieri ca el poate o sa mai intalnesti,dar el ca tine niciodata. | ||
|
julia_pisy_yahoo_com Postat pe 11 Ianuarie 2010 18:00 |
||
| Si eu spun sa-l lasi si stai o perioada singura,linisteste-te si vei hotara dupa aceea ce vei face cu viata ta.Poate ca meriti mai mult decat primesti de la el. Nu te multumi cu ramasite,respecta-te! | ||
|
Muriel Postat pe 11 Ianuarie 2010 18:42 |
||
|
buna. ai dreptate, e foarte greu. eu zic ca primul lucru de care trebuie sa fii sigura e daca-l mai iubesti. el, din ce povestesti, nu pare sa te mai iubeasca. oricum, din moment ce nu te-a oprit sa pleci.....nu vad unde te vrea el. si o casnicie se danseaza in doi, nu? in ce-l priveste pe nr.2, eu nu-s de acord si sa-ti spun si de ce, am fost acolo. dupa atata iubire irosita si sentimente tradate nu prea mai e loc de alta iubire. eu zic sa-ti faci de cap cu el, daca vrei, dar nu pune suflet. ca sa poti reconstrui ceva ai nevoie intai de liniste. eu dupa ce m-am despartit de unul cu care am stat 10ani, asa am facut. am experimentat; nu neaparat sex. ma refer la caractere. te mai descoperi si pe tine. ca din cate inteleg esti o tinta destul de usoara. o femeie are nevoie si de RESPECT nu doar de dragoste. succes
|
||
|
lucinica Postat pe 11 Ianuarie 2010 19:14 |
||
Da, e delicat dar timpul le rezolva pe toate spune o vorba... Prin urmare nu te grabi sa sari deodata la divort, pauza asta e buna ca sa va verificati sentimentele, e un bun moment de respiro, mergi intalneste-te cu noul iubit, vezi ce e de capul lui, mai stii?, si noul ar putea sa fie ¨aceeasi Marie cu alta palarie¨, ca la inceput toate sunt bune si frumoase atata timp cat va placeti si daca mai e si atractie wow ies scantei, insa mai apoi nu se stie. Din ce inteleg, el nu a cerut divortul, nu te grabi nici tu, lasa sa mai treaca timpul si poate ii vin mintile la cap (insa nu il cauta tu sa il indupleci, tine-te tare cu fruntea sus, indiferenta e buna, pana ai primit primul semn de la el, mai apoi depinde si de tine) pt ca in orice relatie mai exista momente de ratacire din partea unuia dintre parteneri. Din ce am observat cel mai tare te doare ca e ¨fosta¨, dar nu te consuma prea mult caci putea fi oricare, probabil aia i-o fi fost mai la indemana mai ales ca am inteles ca e fata ¨darnica¨ omul a mers la sigur, insa nu te mai gandi la el, la ea, la ce fac cei doi, gandeste-te la viata ta si ce faci tu, iar dupa ceva luni daca vezi ca intr-adevar nu te mai intereseaza de el si daca nici el nu face un pas spre tine, ii dai liber
|
||
|
oana84onutza Postat pe 11 Ianuarie 2010 19:21 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-14 21:01:07 |
||
|
kudika082706 Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:35 |
||
|
Ai grija...... un necunoscut.......prietena mea a plecat la oradea sa cunoasca pe cineva si s-a intors dupa 6 ani in care nu a stiut ce s-a intamplat cu ea. Dute la intalnire dar tine-ti un, o prietena langa tine. Macar in primele 2 luni. |
||
|
bebelloi Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:38 |
||
|
[quote] cand o femeie are o viata dubla 3 ani la rand intr-o casnicie(aparent ok) de 10 ani si apoi fara niciun motiv(nestiut de cealalta parte) pune capat relatiei extraconjugale, este predispusa sa mai insele a doua, a treia oara...?[/quote] stai asa sa ne lamurim:tu esti cine in ecuatie,sotul inselat sau amantul no 1 parasit?[/quote] nu mi-ar placea sa fiu sotul inselat ;) hai sa spunem ca sunt amantul no. 1 parasit... [/quote] ..bineinteles ca nu ti-ar placea,cui i-ar placea??..as vrea sa traiesc ziua cand,casatorit fiind,vei deschide un topic despre banuielile tale asupra sotiei;dar asta este deja o alta poveste. Presupun ca a jucat putin pe doua fronturi si intr-un final balanta a inclinat in partea cealalta,asta nu inseamna ca pe viitor nu va insela. Bine,se poate intampla si sa descopere ca de fapt e indragostita pana peste cap se sotul ei si nu si-a dat seama decat supa 10 ani,varianta in care de asemeni,tu ramai pe dinafara dar ea nu va ma insela. Dar,pan` la urma ,de ce tii tu mortis sa stii daca va mai insela sau nu?[/quote] de ce tin mortis? fiindca dupa 2 ani de "tacere" a ei, inca o mai iubesc... dar in alta ordine de idei, nici nu vreau sa-i complic viata... iar vis-a-vis de banuielile asupra sotiei... cred ca fiecare dintre noi este constient ca nu te poti pune de-a curmezisul atunci cand cineva isi doreste cu orice chip sa faca un lucru... fie si sa insele... putem incerca sa-l tinem pe celalalt langa noi, atragandu-l si surprinzandu-l in mod placut... |
||
|
dziulyk Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:35 |
||
De la: mitura, la data 2010-01-10 22:21:34De la: dziulyk, la data 2010-01-10 22:04:48De la: mitura, la data 2010-01-10 21:59:52De la: dziulyk, la data 2010-01-10 21:56:05De la: miss_darine, la data 2010-01-10 12:20:55De la: dziulyk, la data 2010-01-10 12:13:12aici se discuta numai despre barbati care inseala... dar o femeie are a inselat odata, mai inseala si a doua oara, si a treia... o curiozitate masculina! ;) |
||
|
dziulyk Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:38 |
||
De la: mitura, la data 2010-01-10 22:21:34De la: dziulyk, la data 2010-01-10 22:04:48De la: mitura, la data 2010-01-10 21:59:52De la: dziulyk, la data 2010-01-10 21:56:05 de ce tin mortis? fiindca dupa 2 ani de "tacere" a ei, inca o mai iubesc... dar in alta ordine de idei, nici nu vreau sa-i complic viata... iar vis-a-vis de banuielile asupra sotiei... cred ca fiecare dintre noi este constient ca nu te poti pune de-a curmezisul atunci cand cineva isi doreste cu orice chip sa faca un lucru... fie si sa insele... putem incerca sa-l tinem pe celalalt langa noi, atragandu-l si surprinzandu-l in mod placut... |
||
|
dziulyk Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:44 |
||
| eu una...nu as renunta la casnicie...din moment ce a ti facut amandoi pasul asta...nu cred ca l ati facut degeaba....si daca v a fost bine impreuna cred ca s ar putea din nou atata timp cat este constient ca a gresit se vede ca ii pare rau si te vrea inapoi...cat despre celalalt barbat...calcaiele ti se pot aprinde dupa oricine care iti trezeste putin interes...consider ca , mai importante este motivul din care ai ajuns la altar cu el si tot ce a ti trait amandoi decat niste sentimente pe care le simte oricine la inceputul oricarei ''relatii'' sa zic asa...pune in balanta si binele si raul... | ||
|
kudika049772 Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:45 |
||
De la: dziulyk, la data 2010-01-12 00:44:26De la: mitura, la data 2010-01-10 22:21:34De la: dziulyk, la data 2010-01-10 22:04:48De la: mitura, la data 2010-01-10 21:59:52De la: dziulyk, la data 2010-01-10 21:56:05 daca te-ar fi iubit,ar fi divortat |
||
|
mitura Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:46 |
||
|
buna am 22 ani sunt casatorita si cred ca am trecut prin mult mai multe decat tine daca poti si ai puterea renunta la el .daca sti ca familia ta te sprijina renunta. nu neaparat pt tipul de pe net poate mai tarziu vei realiza ca nici el nu e alesul dar fa-o mai mult pt tine. oricum sotul nu te iubeste si nici familia lui ... renunta |
||
|
Andreea088 Postat pe 12 Ianuarie 2010 03:45 |
||
| Salut,am citit povestea ta. Nu stiu daca te pot ajuta dar sa sti ca at cand suferim si povestim totul unei alte pers.aceasta la randul ei ne incurajeaza si ne da sfaturi care ne fac sa credem ca ne-am cunoaste de o viata.Sfatul meu ar fi sa mai astepti inainte sa te duci sa il cunosti,mai bine ar fi daca ar veni el in locul unde te afli pt ca ai langa tine parintii si fratii in caz de ceva.Il cunosti doar de pe net,inainte sa pleci mai gandeste-te.Cat despre sotul tau nu stiu ce sa spun,daca ti-a facut tie asa ceva fi sigura ca si ei o sa ii faca acelasi lucru.Cine insala odata o va face cu siguranta si a 2-a oara,asa ca nu ai de ce sa suferi si nu te mai gandi la el.Ori el o sa insele primul ori ea.Sunt anumite femei care au pasiuni pt barbati insurati iar mai apoi cand ei divorteaza nu mai reprezinta nici un interes pt ele.Asa ca nu ai de ce sa te mai gandesti la ei.DIVORTEAZA ca esti tanara si viata nu se termina aici.E sfatul meu pt tine.Viata e frumoasa numai ca tre sa sti cum sa o traiesti.Nu uita lucrul asta.Te salut si ai grija de tine. | ||
|
bababmwm Postat pe 12 Ianuarie 2010 04:07 |
||
| Lucrurile sunt destul de "avansate" , deci, divortul e, aproape, inevitabil. Singura nu poti scoate "caruta" din namol. El ce spune despre duvort? Toti barbatii/femeile sunt mai tandrii ca amanti (nai ales la distanta) decat ca soti caci doar asta au de facut - sa gigiulesca; nu probleme casnice, nu copii, ... .Hotararea de a divorta o iei tu nu noi ptr. ca tu vei suferi si consecintele ( infidrlitatea sotului / etapele divortului) . | ||
|
kudika012383 Postat pe 12 Ianuarie 2010 04:12 |
||
De la: kudika000398, la data 2010-01-11 14:46:32Esti o fraera, lumea nu incepe cu tine si nici nu se termina, gaseste si tu un altul pt satisfacerea placerilor intime, si sigur ai sa fi multumita viata e f. scurta asa ca e mai bine sa profiti acum cand esti tanara, cand o sa fi o batranica o sa-ti para rau, asa ca mergi cu curaj inainte lasa pe el sa-si faca placerea , dar nici tu nu renunta , sigur o sa fie bine. cuuuuuuuuuuu cuuuuuuuuuuu ruuuuuuuuuuu cuuuuuucuuuuuuuu palomaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
miss_darine Postat pe 12 Ianuarie 2010 08:52 |
||
|
sa-ti vezi de viata ta ,lasal nici sa nu te gandesti sa te intorci la el,mai ales ca e fosta ,mergi mai departe viata e prea frumoasa sa suferi.Nici eu nas ierta daca ar fi vorba de fosta credema si eu am doi copii incearca cu tipu de pe net ,cu cine vrei dar sa deschizi bine ochii,si oricand sa ai puterea sa o ei de la capat .Iti doresc numai bine |
||
|
kudika094290 Postat pe 12 Ianuarie 2010 09:55 |
||
| am uitata sa-ti zic ceva.....mai ales ca familia te sustine | ||
|
kudika094290 Postat pe 12 Ianuarie 2010 09:58 |
||
| Buna, am citit povestea ta dar nu te supara ca te intreb - care este id-ul tau de pe kudica?Am observat ca deasupra pozei tale nu-i nici un "nume'. | ||
|
ada_nrg Postat pe 12 Ianuarie 2010 15:25 |
||
|
[quote] o intrebare... sa explic: cand o femeie are o viata dubla 3 ani la rand intr-o casnicie(aparent ok) de 10 ani si apoi fara niciun motiv(nestiut de cealalta parte) pune capat relatiei extraconjugale, este predispusa sa mai insele a doua, a treia oara...? stai asa sa ne lamurim:tu esti cine in ecuatie,sotul inselat sau amantul no 1 parasit? nu mi-ar placea sa fiu sotul inselat ;) hai sa spunem ca sunt amantul no. 1 parasit... ..bineinteles ca nu ti-ar placea,cui i-ar placea??..as vrea sa traiesc ziua cand,casatorit fiind,vei deschide un topic despre banuielile tale asupra sotiei;dar asta este deja o alta poveste. Presupun ca a jucat putin pe doua fronturi si intr-un final balanta a inclinat in partea cealalta,asta nu inseamna ca pe viitor nu va insela. Bine,se poate intampla si sa descopere ca de fapt e indragostita pana peste cap se sotul ei si nu si-a dat seama decat supa 10 ani,varianta in care de asemeni,tu ramai pe dinafara dar ea nu va ma insela.Dar,pan` la urma ,de ce tii tu mortis sa stii daca va mai insela sau nu? de ce tin mortis? fiindca dupa 2 ani de "tacere" a ei, inca o mai iubesc... dar in alta ordine de idei, nici nu vreau sa-i complic viata... iar vis-a-vis de banuielile asupra sotiei... cred ca fiecare dintre noi este constient ca nu te poti pune de-a curmezisul atunci cand cineva isi doreste cu orice chip sa faca un lucru... fie si sa insele... putem incerca sa-l tinem pe celalalt langa noi, atragandu-l si surprinzandu-l in mod placut... [/quote] daca te-ar fi iubit,ar fi divortat [/quote] ... putin cam evaziva discutia noastra in lipsa unor explicatii(ale mele) mai detaliate; nu stiu daca ai timp dar, mi s-ar parea interesant sa aflu o parere din partea-ti dupa ce-ti voi explica mai multe detalii intr-un email... se poate? |
||
|
dziulyk Postat pe 12 Ianuarie 2010 17:22 |
||
De la: kudika049772, la data 2010-01-12 00:45:12eu una...nu as renunta la casnicie...din moment ce a ti facut amandoi pasul asta...nu cred ca l ati facut degeaba....si daca v a fost bine impreuna cred ca s ar putea din nou atata timp cat este constient ca a gresit se vede ca ii pare rau si te vrea inapoi...cat despre celalalt barbat...calcaiele ti se pot aprinde dupa oricine care iti trezeste putin interes...consider ca , mai importante este motivul din care ai ajuns la altar cu el si tot ce a ti trait amandoi decat niste sentimente pe care le simte oricine la inceputul oricarei ''relatii'' sa zic asa...pune in balanta si binele si raul... e important motivul pentru care s-a ajuns la casatorie...dar nu cred ca doar din motivul acela trebuie sa indure unele chestii : ..e tanara si are un viitor inainte... poate sa se impace sa faca un bebe (daca le va fi bine o perioada) si apoi sa ajunga iar in situatia de fatza??? si sa stea si apoi pt ca are bebe...nu cred ca a sta e o solutie cel putin in momentul de fatza...parerea mea e ca ar trebui sa stea separati acum ...ea sa se linisteasca si sa se gandeasca la ceea ce vrea cu adevarat...cand s-a hotarat sa faca un pas: sa divortzeze sau sa ramana cu el : .........domnishoara nu ne raspunde..poate si-a rezolvat deja prb
|
||
|
deliutzaa Postat pe 12 Ianuarie 2010 18:35 |
||
|
Imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla,dar trebuie sa fi precauta!Intotdeauna o femeie ranita va cauta un barbat care sa suplineasca ceea ce nu facea celalalt si totul are o conotatie fantasmatica!Ne dorim cu ardoare ceva si trebuie sa fim foarte atente la ceea ce avem in fata noastra! Nu te baza pe un om pe care nu il cunosti,comunicand prin mess!Idealizezi in speranta de a nu mai suferi,de a avea o viata linistita si totul se poate transforma intr-un cosmar! Referitor la sotul tau trebuie sa te gandesti foarte bine la deciziile pe care le vei lua,punand in balanta ceea ce-ti doresti si ceea ce primesti,pentru ca intr-o casnicie sotii trebuie sa se sustina reciproc,sa discute despre ceea ce-i deranjeaza si sa depaseasca impasurile! Daca sotul tau a luato pe calea minciunii si a inselatoriei este cazul sa te gandesti de 3 ori inainte de a lua o decizie!Fara incredere nimic nu are un stalp de sustinere! Multa intelepciune iti doresc si fericire,chiar si singura fiind! |
||
|
sorinadumitru Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:33 |
||
| si eu am fost prietena cu sotul meu doar 7 luni,ne am casatorit , l nu m a iubit ci a iubit o alta femeie si o mai iubeste si astazi, doar caavem copii si din comoditate n a divortat sau mai bine zis pentru ca de fapt s a despartit de prima din cauza ca l a inselat si asta l a durut mult . doar asa a luat hotarirea de a se insura cu mine, demonstrindu i ,, celeilalte,, ca isi ia o femeie ,,rasata,, , ,, de familie buna,,.Traim si acum impreuna,nu stiu ce e in sufletul lui, nici nu m am mai chinuit sa aflu,cert este ca daca mai traiesti alaturi de acel barbat ai nesansa sa nu ti realizezi visele niciodata.Eu nu am reusit nici macar sa mi termin facultatea, de altceva ce sa mai zic.Insa ,faptul ca avem copii, ma obliga sa stau asa . Deci, daca nu te mai multumeste viata cu el, du te..............................lasa l sa stea cu ,, fosta,, A 2/a viata nu ti o mai da nimeni.Gindeste te bine,asculta de sfatul unei femei care traieste de 23 de ani, alaturi de un barbat care n a iubit o niciodata.De viata intima, nu mai vorbesc. Cauta un barbat care sa te faca sa atingi acel punct,,G,,. RESTUL VINE DE LA SINE. succes. | ||
|
kudika080827 Postat pe 12 Ianuarie 2010 23:48 |
||
Pai cine te-a pus fetitzo la 20 de ani sa te mariti dupa 6 luni de relatie? Cred ca nici numele de familie nu il stiai....Mai e o intrebare: ce conditie materiala aveai de te-a batut Dumnezeu in halul asta sa te mariti atat de tanara? Sa innebunesc daca inteleg fetele astea din ziua de azi..Bai frate: la 16 ani daca s-ar putea si-ar pune voalul in cap....Eu am 23 de ani, putini crede-ma:)) si dupa 7 ani si ceva de relatie de abia acum incep s ama simt pregatita sa ma marit, sa pot spune ca il cunosc indeajuns de bine ca sa pot incepe o viata alaturi de el....Tot e devreme, dar nah, fac 24 inainte de nunta, deci cred ca pot constientiza faptul ca ma marit nu ca sa ma despart de el in secunda urmatoare, ci pentru ca simt ca el e cu adevarat omul care ma pretuieste si care ma iubeste.Iubita, fara dragoste nu facy nimik in viata, reciproca vorbim.... |
||
|
kittycrys Postat pe 13 Ianuarie 2010 01:25 |
||
|
da draguto ceva ce nu merge de la inceput se spune ca nu va merge niciodata eu am 32 de ani sunt casatorita de la 22 am 2 copii minunati, dar vreau sa iti spun ca relatia cu sotul meu a fost una excelenta de la inceput si asa a ramas, nu pot spune ca totul e perfect, dar am invatat ca doar noi ne putem ajuta unul pe altul si ca putem trecepeste orice impreuna, ceea ce la tine inteleg ca nu era cazul. asa ca draga mea te sfatuiesc sa inchei un capitol si sa incepi altul nu se stie niciodata ce iti rezerva viata; merita sa incerci noua relatie pentru ca altfel te vei gandi mereu " ce-ar fi fost daca..." mult succes si astept vesti de la tine |
||
|
MARION Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ru scoripon,el rac | 3 | De la: kudika227120 29 Ianuarie 2011 15:14 |
| PARERE | 1 | De la: 13 Noiembrie 2009 18:36 |
| Eu leu el fecioara..sau balanta!!?? | 8 | De la: Frankie_Zuzu 2 Iulie 2009 18:09 |
|
|
||
| ea scorpion..el peste...hmm..relatia perfecta:-? | 11 | De la: aanaxor 6 Septembrie 2009 10:53 |
| FEMEIA BALANTA cu barbatul BALANTA | 11 | De la: amina26 6 Aprilie 2010 23:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.