Mai multe
| buna. eu am o vorba: viata e prea scurta ca sa nu o traiesti din plin. chiar crezi ca la varsta ta trebuie sa lupti pentru cineva care nu vrea?nu te lupta cu morile de vant ca nu o sa castigi niciodata. ia viata de la inceput, dar traieste o pt tine, nu pt altii . SUCCES | ||
|
kudika034465 Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:34 |
||
|---|---|---|
| draga mea parerea mea , e sa divortezi de fostul tau pt ca nu are rost sa pierzi timpulu cu el si pt o casnicie care nu are sanse.dute si cauta unul cu care sa te intelegi si sa iti poti face viata asa cum iti place.NU te uita in urma nu se merita. Traieste in prezent el nici nu mai exista pt tine fati viata asa cum tio doresti tu nu el.Esti tanara frumoasa, meriti ce e mai bun pe lumea asta nu crezi? Iti doresc mult noroc si tot binele din lume | ||
|
kenb30 Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:56 |
||
| DIVORTEAZA de nemernic,poti sa-l cunosti si pe tipul de pe net,dar nu te aprinde prea repede,cat despre ,,sot'' nici nu mai vb cu el la divort fata draga nu mai face compromisuri | ||
|
|
||
|
utad Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:42 |
||
|
Stiu ca cica la ortodocsi iti da voie sa te recasatoresti. De fapt mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou. Sa nu faci avort. Cica are voie sa fie dat copilul afara doar daca viata mamei este pusa in primejdie, cu acordul mamei. |
||
|
kudika081126 Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:14 |
||
mai fetelor voi chiar nu v-ati prins ca toate povestile astea telenovelistice sunt niste "pastile" aruncate de administratorii site-ului pentru a va tine in priza aici... ia incercati voi sa cereti un ID de mess persoanei in cauza(pt a o ajuta sa treaca peste necaz ) si vedeti ce o sa obtineti... exista si o parte buna in toata excrocheria asta... va ajuta sa faceti un exercitiu de imaginatie
|
||
|
theodor Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:35 |
||
buna ma numesc ariana tiam citit trista poveste si sincer te compatimesc ,iti inteleg destul de bine suferinta pt ca si eu am trecut prin acelasi cosmar ,vreau sati zic ca iti apreciez curajul de a merge inainte si ma bucur nespus de mult ca ai reusit sati dai seama la timp ca nu merita sati distrugi viata langa un asemenea om ,esti tanara traiesteti viata caci o viata avem
|
||
|
iulia_19_sexxy_yahoo_com Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:39 |
||
De la: theodor, la data 2010-01-11 00:35:09mai fetelor voi chiar nu v-ati prins ca toate povestile astea telenovelistice sunt niste "pastile" aruncate de administratorii site-ului pentru a va tine in priza aici... ia incercati voi sa cereti un ID de mess persoanei in cauza(pt a o ajuta sa treaca peste necaz ... unele s-au prins si posteaza ... profita de ocazie ca sa isi impuna anumite puncte de vedere considerate corecte datorita experientelor prin care au trecut in viata sau chiar imaginate ca ar fi corecte ... e un fel de a forta realitatea ... si unii isi inchipuie ca o pot si manipula ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:44 |
||
|
eh, tot se mai gaseste si cineva cu o poveste reala....... acuma nu mai conteaza daca e reala sau nu, noi mai dam un sfat, mai glumim, wtf?! |
||
|
beyoance Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:47 |
||
liniste deplina ...
|
||
|
adrianoo33 Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:53 |
||
De la: adrianoo33, la data 2010-01-11 00:53:24liniste deplina ... cunoscatorii isi odihnesc ideile
|
||
|
mitura Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:55 |
||
Personal sunt nemaritata si avand in vedere situatiile si exemplele existente cred ca o sa raman asa. Din principiu sa te mariti pana in 30 de ani mi se pare o prostie. Cunosc un baiat care s-a insurat la 20 de ani, acum are 23 e divortzat, isi vede fetitza odata la 2 saptamani, in timp ce nevasta lui e recasatorita. (avantajul de a fi c***l a se citi ibertina )Te-ai extins cam mult cu povestea dar acum pe bune... divortzeaza. N-ai copii, nu esti fericita, ala vrea oricum sa scape dar n-are sange in c*** (a se citi vene), te inseala si tu ai 22 de ani femeie, ai idee de cate p*** (a se citi parteneri) poti sa ai parte? |
||
|
anarki91_myself Postat pe 11 Ianuarie 2010 01:14 |
||
De la: anarki91_myself, la data 2010-01-11 01:14:40Personal sunt nemaritata si avand in vedere situatiile si exemplele existente cred ca o sa raman asa. Din principiu sa te mariti pana in 30 de ani mi se pare o prostie. Cunosc un baiat care s-a insurat la 20 de ani, acum are 23 e divortzat, isi vede fetitza odata la 2 saptamani, in timp ce nevasta lui e recasatorita. (avantajul de a fi c***l a se citi ibertina ... asta da rationament ... ehehe cite p*** poti avea !!! ... ... sa nu uiti sa te mariti fix la 30 de ani ... ... si daca dai chix ? ... ... spui ca, din principiu trebuia sa te mariti mult mai devreme ? ... ... dar pierdeai atitea p*** ... ... dilema mare ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Ianuarie 2010 01:26 |
||
| mey..normal ar fi s iti zic s te desparti..d actualul tau sot..sh sa-ti refaci vietzulik..pt k esti tanara..sh nu e prea tarziu..eu zic k cel mai bine e s numai ceri sfaturi..pt k sunt multi oameni kre nu au trecut prin asta ..dar dau sfaturi spunand sa-l lashi..sh nush kt d greu e s iubesti o persoana..sh mai ales s stai q ea zi de zi..s lupti pt el..s treci prin greutatzi q el..nush k toate astea te leaga mai mult..nu t lua dp lume..eu zic mai bine s faci c simtit u!! dk simtit k il vrei inapoi..LUPTA pt iubirea lui!! k nmk nu e imposibil..:x sh aqm nu k fa | ||
|
dah Postat pe 11 Ianuarie 2010 01:58 |
||
|
Buna. De sotul tau TREBUIE sa divortezi, nu se va schimba sau va dura prea mult si tu vei suferi in tot acest timp. Noul tau prieten este la 600 km distanta. De acolo este mai usor sa consolezi pe cineva, dar sa fii pregatita oricum. Nu este exclus ca dupa ce il vei intalni si va veti cunoaste mai bine sa ai indoieli in privinta lui sau sa constati ca are mai multe prietene pe diverse site-uri. Nu-ti pune mari baze in noua relatie pana nu-l cunosti mai bine pe tip, dar de sotul tau cred ca este mai bine sa divortezi. Esti prea tanara ca sa ai astfel de probleme, viata este lunga si nu cred ca vrei sa ti-o petreci astfel alaturi de el.....
|
||
|
FelixTomescu Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:25 |
||
|
Buna draga mea, am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare, sfatul meu este sa nu-ti mai prelungesti agonia...Nimic din ceea ce a fost nu va mai fi...Referitor la sotul tau...Pierzi inutil timpul si nu numai, te deprimi, iti faci o gramada de nervi,si pentru ce? Eu mi-am gasit un barbat extraordinar de pe un site de matrimoniale,culmea,nici nu aveam incredere in astfel de site-uri, este un om extraordinar, care mi-a daruit ce nu mi-a daruit nimeni niciodata...Daca nu cauti,nu gasesti,asta e clar. Si iti mai spun un secret ; daca iti doresti din tot sufletul pe cineva, si te rogi la Dumnezeu pentru asta, si il cauti, il vei gasi cu siguranta...Viata este prea scurta,nu se merita sa faci la infinit compromisuri, consider ca ai indurat destul si ai incercat tot ce e omeneste posibil...Lasa-l, nu te mai amagi, deja s-a creat un precedent,sau mai multe, nu are rost sa mai continui sub nicio forma...Parerea mea,tu faci cum iti dicteaza inima...Insa iti spun din propria experienta (am 39 de ani!) nu se merita sa suferi pt cineva care nu te merita, care te minte, care te inseala, care isi bate joc...Draga mea,eu acum,tocmai acum, mi-am gasit adevarata dragoste, este ceva greu de descris in cuvinte, ceva extraordinar, mi-am gasit un inger, mai exista si barbati buni, totul e sa ii cauti, pt ca ei nu vor veni la tine...Nu ai cum sa-i cunosti decat asa...Prin intermediul calculatorului, vorbind cu ei,testandu-i...Daca acest tip cu care esti este ok...Tot inainte! Nici eu nu am copii si nu cred ca voi avea vreodata...Ai grija de tine,tine-ma si pe mine la curent, fi pozitiva, nu dispera, daca iti doresti ceva cu ardoare...ti se va indeplini dorinta...Dar lasa-l, ti-ai inchis viata si el te-a inselat, si-a batut joc...Asta nu e om...Lasa-l sa ramana cu aia sau cu cine doreste el...Te pup si multa sanatate si noroc si mai ales...Liniste si pace sufleteasca!!! |
||
|
kudika075251 Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:05 |
||
|
buna , ti-am citit povestea .nu stiu daca sunt cea mai in masura sa-ti dau cel mai buna sfat, dar am trecut printr-o experienta asemanatoare , cu diferenta ca nu eram casatoriti. poate daca ma casatoream pateam la fel ca tine . eu am mers pe premiza ca intr-o lupta cel mai destept cedeaza si iti explic si de ce.respectivul se vedea cu fosta mereu si tot imi spunea ca nu mai are nici o treaba cu ea . ea stia de mine. si ei ii spunea ca nu mai are nici o treaba cu mine, si tot asa pana am ajuns fata in fata toti 3.atunci am luat decizia de a termina totul . chiar daca mi-a fost foarte greu .eu m-am casatorit dupa cativa ani cu un tip extra ,s-a insurat si el cu o alta tipa , iar soarta ne-a facut sa lucram o perioada in acelasi loc si sa locuim in acelasi cartier.in momentul de fata ii curg '' balele'' si de cate ori ma intalnesc cu el imi spune '' ce prost am fost '' , roata s-a intors si in favoarea mea . raul tb taiat de la radacina . nu ai copii si chiar daca ai fi avut , nu poti sa stai cu cineva care nu te respecta , iar daca stai cu el mai tarziu ai sa-ti reprosezi de ce nu ai terminat-o mai devreme.nu poti sa-i faci educatie ,daca nu constientizeaza ca este 'insurat'' si se comporta ca un ticalos. stai, analizeaza situatia si ia cea mai buna decizie .norocul poate sa apara de unde nu te astepti. bafta multa!! |
||
|
tanasairina31 Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:27 |
||
| Citind toate sfaturile primite realizez ca nimeni nu a intrebat daca tu mai simti ceva pentru sotul tau. Il mai iubesti? Daca da, intreaba-te de ce a ajuns in situatia asta.Probabil in momentul in care s-a casatorit cu tine simtea ceva pentru tine, ii placea ceva la tine. De ce nu descoperi daca ii mai oferi aceleasi sentimente de atunci, daca tu mai esti femeia de care s-a indragostit. Incearca sa ii oferi ceea ce ii ofera cealalta.Ai avantajul ca il ai langa tine, sau ma rog il aveai. Daca iti doresti aceasta casnicie de tine depinde sa o ai. Fa-l sa te doreasca, fii femeia pe care stii ca el o vrea. Asta cu o gresit o data o face si adoua oara este discutabil. Daca nu ar avea motive de ce ar face-o. O sa spuneti ca motivul este: e alta.....Sa zicem ca e adevarat, dar imi sustin parerea, nici un barbat sau nici o femeie nu pleaca de langa un partener care ii ofera ce isi doreste si il face fericit. Te-ai intrebat vreodata ce l-ar face pe sotul tau fericit? | ||
|
Clara_V Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:29 |
||
ptr. Clara v
|
||
|
kudika098645 Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:35 |
||
| PROBLEMA TA E INTRADEVAR, DUREROASA.EU ITI SUGEREZ SA AI O ULTIMA DICUTIE CU SOTUL TAU. SI CEREI SA SE HOTARASCA CE VREA. O VREA PE FOSTA, SAU PE TINE?E INGROZITOR PRIN CE TRECI. FII TARE, FII PUTERNICA, DACA SOTUL TAU, O VREA PE FOSTA, SA RAMINA CU IA.IAR DACA TOTUSI TE VREA INAPOI, INPACATE CU EL, SI AR FI BINE SA NU MAI STAI LA SOCRI.. DACA TE INPACI, SA TE SCHIMBI FATA DE EL. IN SENSUL BUN. VORBESTEI FRUMOS SI CALM, FII DRAGOSTOASA CU EL, FII SEXI, INBRACATE PROVOCATOR , DAR NUMAI PTR. EL.FII IN FIECARE ZI O SCHIMBARE IN BINE. UITA CA EL TIA FACUT CE TIA FACUT. TU IN PRIMUL RIND TREBUE SA SCHIMBI MULTE/. IAR DACA TOTUSI VEI STA UIN CONTINUARE CU SOCRI, POARTATE SI CU ACESTIA FRUMOS, INCIT SA LE PARA RAU CATI FAC PROBLEME..SA STII CA INTR-O CASNICIE FEMEIA GRESESTE CEL MAI MULT, FARA ASI DA SEAMA. DAR BARBATII VAD ASTA SI SE SCHIMBA IN RAU, FARA CA TU SA OBSERVI. FII INTELEAPTA, MAI DA O SABSA CASNICIEI TALE. | ||
|
kudika098645 Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:51 |
||
De la: , la data 2009-12-14 10:42:53buna...sunt intr-o situatie delicata,rog sa-mi raspunda doar cine ma intelege si fara critici,numai cine trece sau a trecut poate intelege!!!!! |
||
|
merce Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:59 |
||
|
Salut.Am trecut si eu prin ce ai trecut tu.Dar numai dupa 3 ani am avut curajul sa divertez.Dupa un an am intalnit o persoana deosebita cu care m-am casatorit si alaturi de care sunt f fericita.Avem deja 2 ani de casatorie si sunt la fel de indragostita ca in prima zi. O zi buna si multa fericire iti doresc |
||
|
mroman Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:00 |
||
| buna...daca vrei un sfat cu adevarat..scrie-mi ...gabriela_2006green@yahoo.com...toate cele bune | ||
|
merce Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:02 |
||
Nu mai are rost casnicia parerea mea ,Daca sotul tau se gandeste la alta inseamna ca nu te iubeste .Incearca cu celalalt barbat poate merge rela tia
|
||
|
SolangeRoxana Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:10 |
||
| Buna! Se pare ca nu ti-a ajutat prima experienta.Esti in situatia de a gersi iarasi.Ramai in noua relatie daca te simti bine , dar nu lua hotarari majore . Bafta! | ||
|
kudika095420 Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:25 |
||
|
eu zic sal trimiti undeva si sati refaci viata daca el a facut asa ceva odata o va mai face asta e parerea mea mult bafta |
||
|
daniela_s_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:45 |
||
|
Cel mai mare noroc al tau este ca nu ai copilasi. Este mult mai usor. Un dovort nu este usor, pentru o femeie ramane un stigmat. Mai ales la varsta aceasta. Parerea mea este sa pleci, insa nu in bratele altuia. Stai o perioada singurica, pana te calmezi. Nu e foarte dragut sa faci pe cineva umbrela de ploaie. Iar daca nr.2 tine la tine, va intelege asta si o va lua ca un semn de respect fata de tine si fata de el. Alta parere: vezi ce mai ai de imbunatatit la tine, fa-te trasnet si fa sa alfe cumva ca ai si tu o relatie. In alta ordine de idei trebuie s-o iei asa: - tu ti-ai dorit asta. Inconstient. Trebuie sa iti asumi raspunderea pentru greselile tale. - daca ti-ai dorit asta insemna ca nu te-a multumit aceasta relatie indeajuns. - ba dimpotriva, ce ti-ai dorit, ai primit imediat. - un astfel de barbat nu te poate face fericit. In schimb tu da. Poate tu ai fost un pod pentru el. Isi iubeste fosta si scopul tau a fost poate, ca el sa realizeze asta. Gandeste-te ca ai facut un pod pentru dragoste. N-are importanta ca nu e dragostea ta. Lasa-l liber. Daca pleaca, n-a fost niciodata al tau. - concentreaza-te pe greselile tale, asuma-le si greseste altceva. - nu da vina pe el sau pe ea. Este foarte important. Ti-a fost frica de ea si n-ai facut decat s-o atragi mai tare. - e mult mai bine asa. |
||
|
ligiapop19 Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:00 |
||
| draga mea, o casnicie care incepe sa scartaie inca de la inceput, nu va merge niciodata, asa ca e bine sa tai raul inca de la inceput de la radacina. Da o sansa celui pe care l-ai cunoscut pe net, poate cine stie el va fi sufletul tau pereche. Un bun prieten al meu avea o vorba: " Viata e prea scurta pentru a nu profita de fiecare sansa pe care ti-o ofera". Intelepte cuvinte, din pacate eu nu am tinut cont de ele, dar voi tine de acum inainte. Si cel mai important in cazul tau este faptul ca nu sunt copiii la mijloc. Nu merita sa suferi si sa te intristezi pentru nimeni. Capul sus si priveste cu optimism inainte, esti tanara, ai o viata inainte, incearca sa fii fericita si multumita de tine si ce e mai important, iubeste-te pe tine insuti inainte de a iubi pe altii. Numai bine! | ||
|
kudika033769 Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:11 |
||
| Desparte-te, clar! Daca asta simti, nici nu mai trebuia sa intrebi aici... Nu face aceeasi greseala ca alte sute de femei! E clar ca sotul tau nu mai e ce-a fost, intalneste-te cu cel de pe net, dar fii rezervata si cu acesta ca nu stii ce se poate intampla. Dragi femei, invatati-va sa nu mai lingeti unde ati scuipat! Aveti incredere-n voi! Numai bine! | ||
|
sybella_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:34 |
||
aceeasi poveste ca a mea........numai ca eeu am 25 ani aproape........m-am despartit de fostul sot acum 2 ani.........exact la fel am patit...exact............am mai avut 2 relatii de atunci care au esuat...am suferit,plangeam....imi reveneam iar acum,cu ajutorul lui DUMNEZEU am intalnit o persoana deosebita.......suntem de aprope 1 an impreuna si ne iubim tot mai mult........sfatul meu.treci peste,nu te mai gandi la fostul......si roaga-te..........o sa fie bine.........doamne ajuta!
|
||
|
elenaalina Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:56 |
||
|
Buna, eu am 24 de ani si vreau sa stii ca si eu am trecut prin cumpana asta, eu iti sugerez sa divortezi cat de repede posibil ptk viata trece pe langa noi si nu merita sa stai legata de un nimic. Fa acest pas , elibereaza-te de el, si vei vedea dupa ceea ca tot el va pierde, tot el va ramane singur, daca fost lui la lasat odata pt altul cu siguranta o va repeta si atunci isi va da seama ca te-a pierdut.Tu nu mai privi in urma, cunoaste-l pe cel despre care nevorbesti, indrazneste si gandeste-te ca ceea ce nu ne omoara ne face mai puternici ! Eu iti doresc mult succes si numai fericie pt ca te inteleg perfect si sunt convinsa ca o vei avea. Totul spre bine, pur simplu nu ea persoana potrivita, nu era jumatatea ta, dezleaga-te de el si fii libera si fericita ! Ai 22 de ani, ai tot timpul inainte, iar cu experienta asta ai invatat mult. MULTA BAFTA! Daria. |
||
|
dariaspeak Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| el taur eu scorpion | 9 | De la: ritzyca 29 Septembrie 2009 02:40 |
| eu capricorn el scorpion | 5 | De la: pisoimikpitik 22 Iunie 2013 07:42 |
| femeie taur,el balanta | 9 | De la: anita5593 9 Martie 2010 14:58 |
|
|
||
| Ce parere aveti despre femeia din zodia taur? | 52 | De la: charlene20 23 Decembrie 2015 22:46 |
| buna | 1 | De la: kudika074074 24 Iulie 2010 13:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.