Setari Cookie-uri

Un sfat de la cunoscatori ..va rog!

DRAGA MEA,INCEARCA SA AI O DISCUTIE SINCERA,CU SOTUL TAU...CA INTRE DOI PRIETENI VECHI......NU TE CERTA,INTREABA-LPE EL CE VREA SA FACI TU.....DACA MERITA SA MAI STATI IMPREUNA...SAU NU.....AFLA PAREREA LUI,ORICAT AR FI DE REA....! APOI,CERCETEAZA-TI SUFLETUL ! DACA INCA MAI SIMTI IUBIRE PTR. SOT,DACA TE MAI BUCURI CAND IL VEZI....ETC....SUPORTA.! VA VENI SI VREMEA TA. DACA IL IUBESTI,ASTEAPTA SA SE LAMUREASCA....DACA NU MAI TII LA EL,DU-TE......INVARTINDU-TE,UNDE ESTI APRECIATA....NU TE ASTEPTA LA PREA MULTE, PANA INTR-UN PUNCT,TOTI BARBATII SUNT LA FEL. DAR,TRAIESTE-TI VIATA....NU PLANGE.....MEREU VA VENI ALTCEVA.....NICI UN BARBAT NU MERITA LACRIMILE TALE!!!! CE NU TE OMOARA,TE FACE MAI PUTERNICA.....SPUNE-I SOTULUI,CA TU NU VEI FI DISPONIBILA PTR. EL,PESTE ANI....CA CEALALTA. SI,REPET......CASNICIA MERITA TOATE SANSELE,DACA IUBESTI ! MACAR UNUL DIN VOI SA IUBESCA.....ATUNCI AI MOTIVE SA TRECI PESTE MULTE....DACA IUBESTI,II GASESTI TU SCUZE......DACA NU....NU.....!ITI DORESC SUCCES!
kudika096472
Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:39
Fetita viata este foarte grea si ne da lovituri din ce in ce ai mari. Reusim de cele mai multe ori sa distrugem chiar noi ce avem frumos in viata. De cele mai multe ori nu stim ca noi suntem primii vinovati de ce ni se intampla. In orice problema de cuplu exista doi vinovati, niciodata doar unul. Persoana care se simte lezata trebuie sa lupte sa-si pastreze dragostea, sa fie tandra si intelegatoare, sa fie diplomata. Niciodata nu-ti refaci legatura cu reprosuri, niciodata cu implicarea familiei. Daca exista dragoste adevarata se reuseste, daca exista ceva gen si mai mult orgoliu, totul se duce de rapa.
In fiecare zi vad cupluri care se despart, se cearta si viata e un calvar de ce oare??
Pentru ca nu au minte, au doar orgoliu, doar simt de posesiune, si cred ca au uitat ce inseamna dragostea sau poate ca nici nu stiu cel mai multi ce este aia.
Sfatul meu: Daca il iubesti cu adevarat si crezi ca si el , fii tandra, fii diplomata, fii frumoasa, fii femeie, fii tot ce vrea acest barbat si iti vei recupera sotul. Nici un altul nu va fi mai bun decat el. Dar stii tu oare sa lupti, indiferent cat te costa 95% din femei nu stiu si cele 5% care totusi lupta cam obosesc pe drum (pot fi ani de lupta)...nu-i asa ca este greu?? Eu cred cadragostea adevarata merita.... restul este nimic in viata.
kudika089581
Postat pe 13 Ianuarie 2010 21:58
Esenta mesajului este ca simti ca-l pierzi nu-i asa?
Daca ai minte (desi esti prea tanara sa ai experienta) il vei recastiga dar prin metode inteligente
nu scandal, nu reprosuri, ci diplomatie.
kudika089581
Postat pe 13 Ianuarie 2010 22:01
Draga mea ,daca deschizi bine ochii si gandesti cu creierul nu cu inima vei intelege ca sotul tau pe tine te-a iubit altfel decat pe fosta si el a inteles dupa 2 ani ca ce simte pt. fosta e cea ce isi doreste el in viata .FII puternica si divorteaza caci in lumea asta mare exista si jumatatea ta care sa te iubeasca si sa te respecte asa cum meriti, aceasta experienta iti va fii de folos pe viitor si atunci vei sti sa deosebesti si sa alegi persoana potrivita. Cel de pe mess. poate sa fie asa cum tu iti doresti dar nu uita ca el a profitat putin de situatia ta si incet ,incet a stiut cum sa iti intre la suflet.EU in locul tau asi incerca sa imi traiesc viata sa las in urma ce a fost urat ,dar nu te agata de primul care te consoleaza caci sa nu ai surpriza ca acel om nu e asa cum tu l-ai vazut si sa fii iar dezamagita. FII CU OCHII IN PATRU SI NU TE LASA PRADA CELOR CARE VOR SA PROFITE DE SITUATIA TA .la 22 de ani traiesteti viata ,bucurate de tot ce ai caci acesti ani nu vin inapoi niciodata,ai timp si de copii, de spalat vase si de intretinut o familie . Ce e al tau e pus deoparte si o sa il gasesti pe acel barbat care sa te merite trebuie sa te vindeci sufleteste mai intai si apoi vei vedea altfel lucrurile. iti doresc sa fii puternica si iubita asa cum iti doresti si meriti!!!
nico_ochiverzi
Postat pe 14 Ianuarie 2010 10:38
divortea-za
deuxxx_ingerashul_tau___X_X_X___
Postat pe 14 Ianuarie 2010 17:32
De la: , la data 2009-12-14 10:42:53buna...sunt intr-o situatie delicata,rog sa-mi raspunda doar cine ma intelege si fara critici,numai cine trece sau a trecut poate intelege!!!!!
am 22 de ani,viata nu a tinut intocmai cu mine am avut multe piedici,parte de nenoroc...in 2007 m-am casatorit,sotul meu are 29 de ani...la inceput totul a mers struna..un adevarat gentleman...era foarte atent cu mine,ma iubea enorm...am stat 6 luni impreuna dupa care ne-am casatorit..in prezent avem 2 ani de casnicie dar s-au intamplat atat de multe cat pentru 20 de ani.....
dupa cununia religioasa ne-am hotarat sa mergem in alt oras mai mare pt ca aveam mai multe oportunitati,am plecat am stat un an...(am inceput din cauza greului sa ne indepartam unul de celalalt,ne certam,nu mai comunicam)apoi ne-am intors in orasul natal..ce credeti:am descoperit ca sotul meu vorbea cu fosta lui cu care a stat 6 ani!
de fapt, cred ca asta era motivul certurilor noastre,ca el se ducea si se plangea ei de modul cum ne certam ce ne spuneam..dar rufele se spala in familie... se ducea cu pretextul ca tre sa vorbeasca cu fratii sai la net dar cand colo cred ca vorbea cu ea...ca tot timpul venea morocanos acasa,lipsit de viata(datorita faptului ca el nu m-a inteles adik ,a fost plecat de acasa,mie mi-a fost greu sa ma acomodez si nu prea aveam asa chef de nimic,imi era dor de casa...dadea vina pe mine ca e asa pt ca eu sunt suparata dar trebuia sa inteleaga ca nu am fost plecata de acasa niciodata,trebuia sa stie cum sa ma scoata din starea mea ,sa ma ajute sa ma acomodez)....cat de greu mi-a fost,ne-am mutat in orasul natal la socri ,odata ajunsi au inceputt multe probleme,certuri care m-au indepartat de el,dar cea mai grava problema..l-am descoprit ca tinea legatura cu fosta lui...mi-am fcaut un id cu numele unei fostei colege de facultate care era prietena cu amandoi,i-am dat addd si am inceput sa vbesc cu ea,sa o intreb,sa o trag de limba...mi-a spus tot ce stiam numai eu cu sotul meu,ca sotul meu ar vrea sa ne despartim da nu poate ca-i este frica de parinti,ca e nehotarat,ca ea il iubeste ,ca el o iubeste,ca si-au dat intalnire...sotul meu vrea amanta..credeti-ma daca era alta nu am durea asa tare,dar pt ca ala l-a parasit pt altul si el acum o vrea inapoi,si tocmai ea rivala mea...offfff cata durere si cate intrebari...
cum v-ati simti puneti-va in locul meu...sa va stiti barbatul ca are gandul la alta,ca dormiti lg el in pat ,ca faceti dragoste dar gandul lui e la alta...ma simt atat de tradata...
l-am prins,i-am aratat conversatia si mi-a promis ca se linisteste,intre timp mie mi-a pierit increderea in el..tot timpul eram suspicioasa la ceea ce-mi zice(fosta este plecata la bucuresti si el a avut cursuri de training de la jobul sau in bucuresti ...numai gandul ca s-au intalnit l-am avut...o saptamana a durat cat pt un an,si mai ales ca a avut 2 zile tel inchis)la scurt timp am cunoscut la un joc online un barbat...simteam nevoia sa vorbesc cu cineva despre problema mea si am dat id-ul, am inceput sa conversam timp de vreo 3 luni doar pe mess...apoi am intrerupt legatura pana cand am observat ca poate are rost sa mai lupt pt casnicia mea(,ca doar eu am tras de ea)dar nimic,m-am lecuit sotul meu in momente de dragoste imi zice pe numele fostei,il strang in brate imi zice pe numele fostei...dupa o cearta urata de tot am hotarat as le spun si parintilor mei tot(ca nu stiau nimic de suferinta mea)..m-au inteles si mi-au oferit sprijinul lor,la fel si fratii mei...am avut o discutie mai aprinsa cu socrii mei,m-au jignit si am considerat ca nu mai am ce cauta in casa lor..am plecat la parintii mei..sotul meu nu a facut nimic sa ma impiedice..intre timp am mai vorbit ne-am mai intalnti,dar simt ca mi-e mai bine fara el!!!!!!
toate discutiile noastre sunt certuri..am reluat legatura de o luna de zile cu tipul care l-am cunoscut,si cred ca mi se aprind calcaiele,are aceeasi varsta ca sotul meu,dar cu totul diferit,vrea sa ne cunoastem,sa ne vedem,este la 600km distanta de mine,este deosebit are o vorba duioasa ,calda,din caracter este ceea ce mi-am dorit...dar astept intai sa-l cunosc...nu stiu ce sa fac sa ma duc la el...sa am incredere?(stie ca-s casatorita ,ca sotul meu m-a tradat,ca stau la parintii mei...mi-a sugerat divortul )
sa mai lupt pt casnicia mea(dak simt ca nu mai merge)?simt ca persoana respectiva ma alina,cu ajutorul lui mi-am capatat increderea in mine,m-a ajutat fff mult psihic..la momentul potrivit omul potrivit...considerati ca gresesc?
astept un raspuns de la voi...va multumesc anticiat!
Pisi_M
Postat pe 14 Ianuarie 2010 18:06
Cred ca cel mai bine ar fi sa divortzezi .. ti;ar fi mult mai bine ;)
Pisi_M
Postat pe 14 Ianuarie 2010 18:07
:-?ce parere am eu...divorturi au mai fost ..nu esti ultima si nici prima. :)risca`te la cel care l`ai cunoscut pe internet ..nu cred k pierzi nmk poate doar timpul pierdut. Daca nu e asa cum crezi tu si cum ti`a aratat ...renunta :). Macar stii k ai riscat. p.s : tine`ne la curent cu ce s`a mai intamplat
kudika042667
Postat pe 14 Ianuarie 2010 21:38
De la: kudika096472, la data 2010-01-13 15:39:46DRAGA MEA,INCEARCA SA AI O DISCUTIE SINCERA,CU SOTUL TAU...CA INTRE DOI PRIETENI VECHI......NU TE CERTA,INTREABA-LPE EL CE VREA SA FACI TU.....DACA MERITA SA MAI STATI IMPREUNA...SAU NU.....AFLA PAREREA LUI,ORICAT AR FI DE REA....! APOI,CERCETEAZA-TI SUFLETUL ! DACA INCA MAI SIMTI IUBIRE PTR. SOT,DACA TE MAI BUCURI CAND IL VEZI....ETC....SUPORTA.! VA VENI SI VREMEA TA. DACA IL IUBESTI,ASTEAPTA SA SE LAMUREASCA....DACA NU MAI TII LA EL,DU-TE......INVARTINDU-TE,UNDE ESTI APRECIATA....NU TE ASTEPTA LA PREA MULTE, PANA INTR-UN PUNCT,TOTI BARBATII SUNT LA FEL. DAR,TRAIESTE-TI VIATA....NU PLANGE.....MEREU VA VENI ALTCEVA.....NICI UN BARBAT NU MERITA LACRIMILE TALE!!!! CE NU TE OMOARA,TE FACE MAI PUTERNICA.....SPUNE-I SOTULUI,CA TU NU VEI FI DISPONIBILA PTR. EL,PESTE ANI....CA CEALALTA. SI,REPET......CASNICIA MERITA TOATE SANSELE,DACA IUBESTI ! MACAR UNUL DIN VOI SA IUBESCA.....ATUNCI AI MOTIVE SA TRECI PESTE MULTE....DACA IUBESTI,II GASESTI TU SCUZE......DACA NU....NU.....!ITI DORESC SUCCES Foarte corect,scumpa mea ce ai scris!Exista totusi oameni care stiu a aprecia pe cel de langa ei,si exista oameni indiferent de sex care nu stiu nici macar ce e iubirea si nu numai asta,ci respectul si drumul propus intr-o relatie,caci esti i fata altarului si te rogi apoi faci necazuri celui ce te-a iubit si respectat chiar daca tragi atentia acestuia!la mine a fost mai grav caci a facut acest lucru trecand si de preotul ce nea cununat!ai incredere in tine si vezi cine tie prieten si iubitor cu adevarat!succes!!
lupul_alb
Postat pe 14 Ianuarie 2010 22:37
ei na.......exista oare barbati care nu au inselat niciodata ? ........
059042
Postat pe 14 Ianuarie 2010 23:55
uite-ma aici
Arthur_Rogers
Postat pe 14 Ianuarie 2010 23:57
recastiga-ti libertatea si linistea sufleteasca! lasa-l sa-si faca de cap cu fosta n u te-a meritat si nu te va merita in veci! viata este frumoasa cu bune si cu rele toate sunt trecatoare, tu decizi ce faci cu viata ta saraca si curata fara un derbedeu pe cap sa fii iubita! lasa totul si paraseste-l urgent! fara sa te uiti inapoi poooop
laramira
Postat pe 15 Ianuarie 2010 09:48
Toate femeile cu moralitate ....indoielnica,pozeaza-n victime ! Asa-si justifica ele comportamentul,pentru orice esec sau greseala cei apropiati sint vinovati.
cristinxxx
Postat pe 15 Ianuarie 2010 10:11
De la: cristinxxx, la data 2010-01-15 10:11:24Toate femeile cu moralitate ....indoielnica,pozeaza-n victime ! Asa-si justifica ele comportamentul,pentru orice esec sau greseala cei apropiati sint vinovati.
daca dragostea lui este indreptata spre fosta relatie, ce treaba mai are actuala sotie descurajata de intentiile lui = excroc sentimental
laramira
Postat pe 15 Ianuarie 2010 12:37
De la: deuxxx_ingerashul_tau___X_X_X___, la data 2010-01-14 17:32:08 divortea-za

divorte-aza!
Leeutza
Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:01
De la: yo_si_eu, la data 2010-01-14 23:57:56uite-ma aici

cum asa?!
Leeutza
Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:04
lasa-l pe ''tipu'' de pe net nu avea incredere ,,,,,,, cu sotu( fost) ai procedat corect mult noroc in viata
yryna30
Postat pe 15 Ianuarie 2010 19:43
De la: cristinxxx, la data 2010-01-15 10:11:24Toate femeile cu moralitate ....indoielnica,pozeaza-n victime ! Asa-si justifica ele comportamentul,pentru orice esec sau greseala cei apropiati sint vinovati.

HA HA HA !!!!!!!!!!!!!
de parca barbatii cu moralitate .............. indoielnica pun afise pe fiecare copac cu textul ,, HEEEEEEEEIIIIIIIIII , MI-AM INSELAT NEVASTA , EU SUNT SINGURUL VINOVAT CA S-A DISTRUS CASNICIA NOASTRA !!!!!!!!! "
perce_neige
Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:51
zi-le tu, Zapada, mama!
Boca
Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:55
Bunã!
Încerc sã te aju ºi eu cu un sfat:divorþeazã de soþul tãu cât mai repede ºi reface-þi viaþa,eºti tânãrã ºi ai cunãscut pe altcineva.
Nu te mai uita înapoi,ce a fost,a fost,conteazã ce va fi de acum încolo,viaþa merge înainte,doar sã nu repezi greºelile din trecut.
În plus dupã cum reiese din povestea ta,îi rostea numele fostei când era cu tine în braþe,crede-mã pe cuvânt ºi eu a trebuit sã mã despart de fostul prieten pentru cã i-am rostit numele la bãrbatul pe care îl iubesc,fãrã sã-mi dau seama,dupã care am trãit un coºmar,din cauza acelei scãpãri.
Curaj,nu te iubeºte,din moment ce nici nu te-a oprit când ai plecat de la el.
Mult noroc!
kudika073812
Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:41
....ai si tu dreptate...cumse spune nu stiu exact..."imaginea unei femei este buna datorita tacerii mai multor barbati..."dar cazul in speta prezentat...luat asa ....raspunsul e unul singur.
RUY_BLAS
Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:20
DETAªEAZÃ-TE DE SOÞUL TÃU ! DACÃ NU O FACI VEI SUFERI TOATÃ VIAÞA! DACÃ ÞI-AI PIERDUT ÎNCREDEREA ÎN ELE, E CLAR! NU MAI ARE ROST SÃ ÎNCERCI! DAR, ATENÞIE! NU TE ARUNCA ÎN BRAÞELE PRIMULUI VENIT CA PENTRU O RÃZBUNARE PE SEXUL MASCULIN! FII MAI VIGILENTÃ!
E POSIBIL SÃ FIE UN OM BUN, DAR ...FII PE FAZÃ!
SOÞUL TÃU NU TE IUBEªTE, POATE NU TE-A IUBIT NICIODATÃ!POATE CÃ S-A CÃSÃTORIT PE TINE SÃ SE RÃZBUNE PE FOSTA LUI!
IÞI DORESC FERICIRE MAXIMÃ!
kudika095783
Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:59
cred ca ar trebui sa faci ceea ce e mai bn pt tn...dk as fi in locu tau cu siguranta nu ma mai puteam intoarce la sot o data ce ma inselat inseamna k vroia si altceva.
rodica_saceanu
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:40
De la: , la data 2009-12-14 10:42:53buna...sunt intr-o situatie delicata,rog sa-mi raspunda doar cine ma intelege si fara critici,numai cine trece sau a trecut poate intelege!!!!!
am 22 de ani,viata nu a tinut intocmai cu mine am avut multe piedici,parte de nenoroc...in 2007 m-am casatorit,sotul meu are 29 de ani...la inceput totul a mers struna..un adevarat gentleman...era foarte atent cu mine,ma iubea enorm...am stat 6 luni impreuna dupa care ne-am casatorit..in prezent avem 2 ani de casnicie dar s-au intamplat atat de multe cat pentru 20 de ani.....
dupa cununia religioasa ne-am hotarat sa mergem in alt oras mai mare pt ca aveam mai multe oportunitati,am plecat am stat un an...(am inceput din cauza greului sa ne indepartam unul de celalalt,ne certam,nu mai comunicam)apoi ne-am intors in orasul natal..ce credeti:am descoperit ca sotul meu vorbea cu fosta lui cu care a stat 6 ani!
de fapt, cred ca asta era motivul certurilor noastre,ca el se ducea si se plangea ei de modul cum ne certam ce ne spuneam..dar rufele se spala in familie... se ducea cu pretextul ca tre sa vorbeasca cu fratii sai la net dar cand colo cred ca vorbea cu ea...ca tot timpul venea morocanos acasa,lipsit de viata(datorita faptului ca el nu m-a inteles adik ,a fost plecat de acasa,mie mi-a fost greu sa ma acomodez si nu prea aveam asa chef de nimic,imi era dor de casa...dadea vina pe mine ca e asa pt ca eu sunt suparata dar trebuia sa inteleaga ca nu am fost plecata de acasa niciodata,trebuia sa stie cum sa ma scoata din starea mea ,sa ma ajute sa ma acomodez)....cat de greu mi-a fost,ne-am mutat in orasul natal la socri ,odata ajunsi au inceputt multe probleme,certuri care m-au indepartat de el,dar cea mai grava problema..l-am descoprit ca tinea legatura cu fosta lui...mi-am fcaut un id cu numele unei fostei colege de facultate care era prietena cu amandoi,i-am dat addd si am inceput sa vbesc cu ea,sa o intreb,sa o trag de limba...mi-a spus tot ce stiam numai eu cu sotul meu,ca sotul meu ar vrea sa ne despartim da nu poate ca-i este frica de parinti,ca e nehotarat,ca ea il iubeste ,ca el o iubeste,ca si-au dat intalnire...sotul meu vrea amanta..credeti-ma daca era alta nu am durea asa tare,dar pt ca ala l-a parasit pt altul si el acum o vrea inapoi,si tocmai ea rivala mea...offfff cata durere si cate intrebari...
cum v-ati simti puneti-va in locul meu...sa va stiti barbatul ca are gandul la alta,ca dormiti lg el in pat ,ca faceti dragoste dar gandul lui e la alta...ma simt atat de tradata...
l-am prins,i-am aratat conversatia si mi-a promis ca se linisteste,intre timp mie mi-a pierit increderea in el..tot timpul eram suspicioasa la ceea ce-mi zice(fosta este plecata la bucuresti si el a avut cursuri de training de la jobul sau in bucuresti ...numai gandul ca s-au intalnit l-am avut...o saptamana a durat cat pt un an,si mai ales ca a avut 2 zile tel inchis)la scurt timp am cunoscut la un joc online un barbat...simteam nevoia sa vorbesc cu cineva despre problema mea si am dat id-ul, am inceput sa conversam timp de vreo 3 luni doar pe mess...apoi am intrerupt legatura pana cand am observat ca poate are rost sa mai lupt pt casnicia mea(,ca doar eu am tras de ea)dar nimic,m-am lecuit sotul meu in momente de dragoste imi zice pe numele fostei,il strang in brate imi zice pe numele fostei...dupa o cearta urata de tot am hotarat as le spun si parintilor mei tot(ca nu stiau nimic de suferinta mea)..m-au inteles si mi-au oferit sprijinul lor,la fel si fratii mei...am avut o discutie mai aprinsa cu socrii mei,m-au jignit si am considerat ca nu mai am ce cauta in casa lor..am plecat la parintii mei..sotul meu nu a facut nimic sa ma impiedice..intre timp am mai vorbit ne-am mai intalnti,dar simt ca mi-e mai bine fara el!!!!!!
toate discutiile noastre sunt certuri..am reluat legatura de o luna de zile cu tipul care l-am cunoscut,si cred ca mi se aprind calcaiele,are aceeasi varsta ca sotul meu,dar cu totul diferit,vrea sa ne cunoastem,sa ne vedem,este la 600km distanta de mine,este deosebit are o vorba duioasa ,calda,din caracter este ceea ce mi-am dorit...dar astept intai sa-l cunosc...nu stiu ce sa fac sa ma duc la el...sa am incredere?(stie ca-s casatorita ,ca sotul meu m-a tradat,ca stau la parintii mei...mi-a sugerat divortul )
sa mai lupt pt casnicia mea(dak simt ca nu mai merge)?simt ca persoana respectiva ma alina,cu ajutorul lui mi-am capatat increderea in mine,m-a ajutat fff mult psihic..la momentul potrivit omul potrivit...considerati ca gresesc?

Du-te dracului si nu mai obosi oamenii cu prostiile tale!!!Intr-un alt topic erai casatorita cu un musulman care avea inca o sotie,in alt topic aveai alta problema cu prietenul...,acum o alta problema ...
kudika077480
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:17
De la: kudika077480, la data 2010-01-18 14:17:37

Du-te dracului si nu mai obosi oamenii cu prostiile tale!!!Intr-un alt topic erai casatorita cu un musulman care avea inca o sotie,in alt topic aveai alta problema cu prietenul...,acum o alta problema ...
kudika084397
Postat pe 25 Octombrie 2010 15:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbatul fecioara-astept pareri 121 De la: kudika017448 4 August 2014 01:37
Ce te faci daca nu te atrage nimic? 11 De la: sycorax 24 Iulie 2009 12:40
Eu balanta el Feciora 16 De la: kristinaristea 16 August 2009 23:34
eu taur el scorpion..total incompatibili dar ... 7 De la: lizzylight 12 Iulie 2011 16:25
Barbatul pesimist in relatie 5 De la: miss_darine 20 Februarie 2011 18:55