Setari Cookie-uri

Un sfat de la cunoscatori ..va rog!

Fata draga iti declar topicul no.1 ai strans cea mai mare masa de sfatuitori din analele kudicii, cel putzin pt.o zi, sa te vad eu cand si cum digeri tu toate commurile stranse pe 5 pagini intr-o singura zi, repet
miss_darine
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:09
De la: marco918, la data 2010-01-10 16:39:21
De la: k_lng, la data 2010-01-10 16:34:32
De la: marco918, la data 2010-01-10 16:19:29ptr. ... K_lng ...

... ... daca sotul fetei asteia a fost BULANGIU tu ce esti ? ...

... bine ca te-ai ''gindit'' sa dai drumul fetei pe care o tineai pentru sex ... sa isi refaca viata !!!... dupa 6 ani in care erai si cu alta, cu ''marea ta iubire'' ... BULANGIULE !!! ...

[/quot

Motto-ul meu: Ce nu se stie nu deranjeaza pe nimeni!!!. M-am referit la faptul ca nu trebuia sa se afle si implicit sa o faca sa sufere, daca tot a calcat stramb. Oricum majoritatea dintre noi suntem niste bulangii, dar cum am mai mentionat, nu trebuie sa faci pe nimeni sa sufere

... BULACHE ... vorbim de 6 ani !!! ... tu ai vrea sa pierzi 6 ani pe linga cineva ? ... te prostesti singur daca iti inchipui ca sint multi ca tine ... de fapt cei ca tine ajung niste papagali ... ai defecte grave la caracter ... nu le mai recuperezi ...

Observ deja ca discutia deviaza. Aici nu este vorba de mine. Fata a cerut un sfat de la cineva care s-a confruntat cu asa ceva, sfat pe care i l-am dat, zic eu in cunostinta de cauza, nu ca altii/altele care: "hai sa postez si eu ceva". E treaba fiecaruia daca ii place sa traiasca intr-o telenovela: ma iubeste, m-a inselat, sufar, il iert etc.
k_lng
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:09
Multi oameni nu sant constienti atunci cand cauta "noul "ca si "noul se va invechi."Si cu cealalta se va ajunge tot acolo;daca nu stii sa faci prima relatie sa mearga nu vei stii niciodata!Orice inceput e frumos,dar inceputul are si un sfarsit.......
kudika033765
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:42
eu nu cred ca varsta la care te casatoresti conteaza, ci faptul ca simti asta si anume ca vrei sa te casatoresti, asa ai simtit tu atunci. Probabil ca a fost asa de ipocrit de la inceput dar tu nu ti-ai dat seama.Iubirea te-a orbit. Dupa parerea mea i-ai dat prea multe sanse. Incearca cu barbatul asta. Din cate am inteles eu a fost la greu alaturi de tine si asta conteaza foarte mult la o persoana. Oricum o persoana nu o poti cunoaste nici dupa o viata intreaga. Asa suntem cu toti numai pentru noi. Uneori nu ne dam seama. Asa e firea umana. Iti urez mult noroc!!
kudika065814
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:44
Desi nu am mare experienta in chestii de genu asta pot sa imi dau seama ca sotul tau e un nesimtit si nu merita sa ma ridici un pai pentru el. Deci si eu la fel ca majoritatea iti sugerez divortul sau pate ca ai facut deja pasul acesta. cat despre acel tip nush ce sa zic eu nu prea am incredere in dragostea de la distanta sau cu tipii astia misteriosi care vor sa profite de femei in suferinta ( fara suparare dar in momentele astea esti o tinta sigura) . Acum fa si u ce crezi de cuviinta insa ca un sfat te sfatuiesc sa fii prudenta.
emanuell18
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:49
Buna,
ma intreb oare de ce intodeauna se dezbate o tema de acest gen despartire divort nefericire etc.
v-ati intrebat daca nu cumva cautam sau credem ca gasim fericirea si iubirea in celalalt de langa noi si acel loc e total gresit. ok o complecteaza si o face sa creasca insa daca tu ai iubire nu are cum sa-ti fie luata acea iubire vorbind din orice punct de vedere.

......in cazul tau esti inca tanara si mai ai nevoie sa acumulez experienta insa sunt convinsa ca si aceasta la un moment dat in viata te va ajuta insa doar daca te vei intreba cu sinceritate ce a fot bine si altele.
eu nu iti spun ce trebuie sa faci doar atat intreaba-te pe tine ce doresti de la tine ce te face fericita, implinita iubita, incearca sa te cunosti mult mai bine pe tine, acestea stau in tine si nu in altcineva, doar in tine. si inca ceva sa iti aduci aminte ca intalnim in viata doar acele persoane de la care avem cate ceva de invatat si mai ales este si oglinda ta reflectata in persoana de langa tine.

sper sa ai revelatii cat mai multe si bafta.
Mihaela2923
Postat pe 10 Ianuarie 2010 18:32
doamne ce povste.eu am 18 ani ...doar.... si eu sunt cu pr meu de 2 ani,insa la mn primul a fost ingrozitor.pot spune aproape la fel ca la tn.
.... noi am trecut peste asta si acum multumesc lui dumnezeu ptr rabdarea care mi a dat o.
CRED ca sotul tau pe langa faptul ca a mintit a fost si nepasator.chiar daca el nu mai vroia sa fie cu tn sau nu te mai iubea,dupa atata timp putea macar sa fie sincer.faptul ca el a continuat sa vorbeasca cu fosta lui prietena lucruri atat de intime ma face sa cred ca el doar incerca sa i recastige incredrea fara sa se gandeasca macar o clipa la sentimentele tale.URAT zic.o astfel de persoana nu cauta decat sa se victimizeze si sa si creeze din drama povestii voastre de dragoste o punte cu fosta lui.imi imaginez ce puslama este si Xuleasca asta daca ea nu a fost in stare ca femeie in primul rand sa se gandesca si la faptul ca ea apartine trecutului si tu esti sotia lui,iar sfaturile ei ar trebui sa fie in favoarea vostra ca , cuplu. incearca doar sa puna mana p el. daca reuseste stai linistita ca nu or sa fie prea mult timp impreuna. el a tradat o data o sa o faca s a doua oara,iar ea.....
parerea mea e ca ar trebui sa il confrunti calma,si sa te desparti de el. incercand sa refaci o astfel de casnicie,nu faci decat sa ti prelungesti tie suferinta.
si asta nu e bn deloc.esti tanara iar viata nu e asa lunga .profita. iar despre noul domn go on!!! fii cu bagare de seama sa nu repeti ce faci acum.fii tare si sigura pe tine. toate te sustinem. o relatie in care sotul vorbeste cu fosta iubita/amanta despre secretele voastre iar socrii nu va lasa sa va traiti viata, nu merita. trebuie sa intelegi ca din mom ce el nu ti a luat apararea in fata lor ,nu o va face niciodaa in fata bnimanui. el e baiatul mamii dependent de parerea ei,si de prima iubire SUCCES!!
kudika037002
Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:02
Buna

Parerea mea e mai bine sal lasi in pace pe sotul tau si sa-ti refaci viata.
succes
andreeacornea
Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:11
NU. FA CE TE INDEAMNA INIMA. DOAR ASA MERGI MAI DEPARTE. ESTI TANARA.....
annau_marinela
Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:18
Sunt intr-o situatie asemanatoare si nu sunt in masura sa dau sfaturi,dar asculta-ti inima te rog!Eu am intors spatele celui care a incercat sa ma sustina sperand ca voi mai indrepta casnicia dar degeaba.Si acum plang si nu am pe nimeni.AI GRIJA DE TINE!
kudika098122
Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:20
nu merita sa iti traiesti viata alaturi de un om imatur asa cum se dovedeste a fi sotul tau.Cel putin eu asa consider ca este-un om imatur ,care nu stie ce vrea de la viata.De ce s-a despartit de sotia sa daca se inteleg atit de bine? de ce s=a casatorit cu tine daca nu te iubeste? Pentru ca din faptele relatate de tine,asa reiese-ca acest ticalos nu te iubeste.Ai grija in continuare de cine te atasezi.Crezi ca actualul tau prieten v-a trece usor cu vederea faptul ca tu in timp ce erai casatorita te intilneai cu el?Foarte putini barbati nu s-ar gindi la asta,ii va fi frica sa nu procedezi si cu el asa cum faci acum cu actualul sot. Barbatii sunt toti plamaditi din acelasi aluat,draga mea.Crede-ma ca stiu ce vorbesc,eu am 45 de ani si sunt vaduva si datorita greutatilor si problemelor din casnicia pe care am avut-o cu sotul meu,nu asi mai avea NICIODATA curajul sa mai am vreo relatie nicidecum sa ma casatoresc.Deci, te rog gindeste-te bine ce vrei sa faci cu viata ta.Intii divorteaza de TICALOS,apoi ai grije la tot ce te inconjoara.Iti doresc fericire si tot binele din lume.,
Pa, Mirela.
kudika091360
Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:24
Draga mea,mergi ma-i departe sunt multi barbati in tara asta si sigur vei gasii si tu pe cineva.Nu merita sa suferi pentru el.Cu drag Ioana
kudika092656
Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:49
zici ca suntem la un concurs kudika boring
miss_darine
Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:51
cere-i divortul si vezi cum reactioneaza
parerea mea nu prea o sa-i placa
necajestel fa-l sa simta ca nu ai nevoie de el
o sa vrea sa se intoarca la tine (probabil ) nu-i mai acorda nici o sansa .pt ca nu merita e randul lui sa sufere esti tanara ai viata inainte si deja ai un posibil pretendent
traieste viata ca e frumoasa si ai mai multa grija cand vei face al doilea pas incearca sa-l cunosti mai bine
cata_iony2000
Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:56
Cred ca i ai dat sotului tau destule sanse. Eu cred ca e timpul sa iti vezi de viata, sa iubesti din nou,sa fi fericita din nou. E viata ta si sa sti ca e scurta, asa ca traieste o din plin. Ai avut un sot care n a stiut sa te aprecieze la adevarata ta valoare si, la primele greutati a dat fuga in bratele fostei. E copil rasfatat si imatur. Trebuia sa vina langa tine si impreuna sa gasiti solutii, nu sa se duca la alta. Gandes te te ac asa s ar putea comporta si data viitoare, daca veti avea probleme, asa ca da i papucii. Cere i divortul si iubeste din nou. Meriti sa fi fericita!!
kudika097358
Postat pe 10 Ianuarie 2010 20:12
Cel mai bine tu stii ce se-ntampla, dar vazut de afara cred ca este mai bine sa te desparti! ao sa se ajunga sa va jigniti, sa nu va mai respectati si sa nu va puteti suferii. Asa ca decat sa-ti pierzi demnitatea si respectul ca om mai bine divortezi,.Nu te ,merita, nu este bun pentru tine. O sa-ti gasesti cu adevarat jumatatea, un om care sa te pretuiasca , sa te respecte si sa te iubeasca.
danielaaida
Postat pe 10 Ianuarie 2010 20:42
fata draga veziti de treaba ta si rezolvati singura problema care te framinta si vei avea numat de cistigat
INSTALATORUL_AIUD
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:04
Am citit tot ce ai scris , fara a citi nimic din raspunsuri ; motivul este simplu: nu am timp !!!!!
Parerea mea este sa il lasi sot sa umble in continuare dupa cai verzi (pe care i-a considerat cu siguranta nepotriviti pentru el inainte de a se casatori cu tine , si la fel va fi si de-acum inainte-pierdera e a lui !!!) si tu sa te reculegi prin orice metoda pe care o consideri potrivita.Esti atat de tanara!!!!!!!!!!!!! si meriti atat de multa dragoste si bunatate incat nu vad de ce te-ai crampona de unul care te strange in brate si nu stie sa-ti spuna pe nume !!!
Am 35 de ani , 1 copil si 13 ani de casnicie si , daca sotul meu mi-ar spune pe nume altfel decat ma numesc , ar fi cumplit . Am iertat multe si am trecut cu vederea destule...dar asta nu stiu daca as putea sa o iert.....as intelege(poate) sa ma insele , dar sa ma confunde ar fi mult prea mult !!!!
Nu uita un singur lucru ! Atuul tau este varsta , iar , daca astepti prea mult , nu vei mai putea sa-l folosesti la adevarata valoare !Sunt sigura ca vei gasi un OM care sa te pretuiasca la adevarata valoare si nu vei mai fi nevoita sa induri mizerii de la nimeni ! Poate ca cel pe care l-ai inatalnit deja virtual e omul pe care-l astepti ....dar pastreaza ceva si pentru tine ..un colt al sufletului tau unde sa te poti intoarce i caz de esec. Asa am fost sfatiuita si eu odata , dar , in ignoranta tineretii nu am stiut sa apreciez acest sfat !Mereu vor fi oameni care ne vor dezamagi! Noi trebuie sa avem unde sa ne intoarcem pentru a ne putea recupera fortele si pentru a ne putea regrupa puterile....
Te pup si doresc sa aud de bine !!!!!
ada_kiss74
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:08
Ceea ce este f. important e ca ti-ai recapatat increderea in tine si asta datorita acestui barbat pe care l-ai cunoscut. Meritati sa va acordati o sansa decat sa lupti singura cu ,,morile de vant", adica cu un barbat care nu stii daca te mai iubeste. (O prietenie de 6 ani, crede-ma, nu se uita asa usor. )Multa bafta si incredere ca totul va fi bine! Viata este asa de scurta! Manuela
imanu
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:11
Cred ca cel mai bine este sa disortezi ,iti spun din experienta ca nu merita sa te complaci mai tarziu ajungi tot aici viata merge inainte si esti tanara vezi de viata ta si fi fericita bafta
kudika001823
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:13
buna,in privinta casniciei tale(desi e usor de spus:divorteaza)cred k e totusi cea mai buna varianta,dar sa mergi 600 de km sa cunosti o persoana cu kre ai vb pe net........, mi se pare k te arunci din lac in put, in nici un caz nu as face acest lucru........dar asta e doar parerea mea.sper sa i ei decizia cea mai buna pt tine.te pup.ps........ criticile sunt bune uneori
kudika080921
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:39
De la: miss_darine, la data 2010-01-10 12:20:55
De la: dziulyk, la data 2010-01-10 12:13:12aici se discuta numai despre barbati care inseala... dar o femeie are a inselat odata, mai inseala si a doua oara, si a treia... o curiozitate masculina! ;)

asta e o constatare sau o intrebare retorica?

o intrebare... sa explic:
cand o femeie are o viata dubla 3 ani la rand intr-o casnicie(aparent ok) de 10 ani si apoi fara niciun motiv(nestiut de cealalta parte) pune capat relatiei extraconjugale, este predispusa sa mai insele a doua, a treia oara...?
dziulyk
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:56
Buna ,
nu m-am lansat in discutii pana acum pe forum,dar m-a impresionat povestea ta si am zis ca ar trebui sa iti spun si eu parearea mea.Eu una consider ca in orice relatie,si atat mai mult casnicie exista probleme si discutii,cine zice ca nu le are minte.Problema a fost ca tipa respectiva la lasat pe el si nu invers si probabil a ramas cu ceva sentimente pt ea,din pacate asa sunt barbatii...Nu pot sa zic sa il parasesti,decizia iti apartine doar tie,dar consider ca nu merita in primul rand si daca a ramas cu gandul la la ea poti sa te pui in cap si-n coada ca nu ai cum sa il intorci.Eu zic sa incerci sa iti refaci viata si sa nu mai lupti doar tu sa salvezi casnicia asta care clar nu merge,sa se agite si el,ca ati facut pasul asta impreuna.Iar referitor la tipul de pe net,nu stiu ce sa iti zic,dar eu una nu as avea incredere ca femeie sa ma duc eu la el sa il cunosc.Cheama-l pe el sa vina la tine in oras fiindca e barbat si daca e intr-adevar sincer si curios va veni...
Cam atat si sper sa iti rezolvi problema...ideea e ca esti tanara si nu merita sa iti pierzi cei mai frumosi ani alergand dupa un barbat...si nu uita URMATORUL E CEL MAI BUN
raisa07
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:57
De la: dziulyk, la data 2010-01-10 21:56:05
De la: dziulyk, la data 2010-01-10 12:13:12aici se discuta numai despre barbati care inseala... dar o femeie are a inselat odata, mai inseala si a doua oara, si a treia... o curiozitate masculina! ;)

cand o femeie are o viata dubla 3 ani la rand intr-o casnicie(aparent ok) de 10 ani si apoi fara niciun motiv(nestiut de cealalta parte) pune capat relatiei extraconjugale, este predispusa sa mai insele a doua, a treia oara...?

stai asa sa ne lamurim:tu esti cine in ecuatie,sotul inselat sau amantul no 1 parasit?
mitura
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:59

... va insela din nou ... GARANTAT ... indiferent ce ar spune ...

marco918
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:01
De la: mitura, la data 2010-01-10 21:59:52

stai asa sa ne lamurim:tu esti cine in ecuatie,sotul inselat sau amantul no 1 parasit?

nu mi-ar placea sa fiu sotul inselat ;) hai sa spunem ca sunt amantul no. 1 parasit...
dziulyk
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:04
[quote]
cand o femeie are o viata dubla 3 ani la rand intr-o casnicie(aparent ok) de 10 ani si apoi fara niciun motiv(nestiut de cealalta parte) pune capat relatiei extraconjugale, este predispusa sa mai insele a doua, a treia oara...?[/quote]
... va insela din nou ... GARANTAT ... indiferent ce ar spune ...

[/quote]

e ciudat... "ce ar spune"... cine? ea?
dziulyk
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:06
De la: dziulyk, la data 2010-01-10 22:04:48
De la: mitura, la data 2010-01-10 21:59:52

nu mi-ar placea sa fiu sotul inselat ;) hai sa spunem ca sunt amantul no. 1 parasit...

..bineinteles ca nu ti-ar placea,cui i-ar placea??..as vrea sa traiesc ziua cand,casatorit fiind,vei deschide un topic despre banuielile tale asupra sotiei;dar asta este deja o alta poveste.
Presupun ca a jucat putin pe doua fronturi si intr-un final balanta a inclinat in partea cealalta,asta nu inseamna ca pe viitor nu va insela.
Bine,se poate intampla si sa descopere ca de fapt e indragostita pana peste cap se sotul ei si nu si-a dat seama decat supa 10 ani,varianta in care de asemeni,tu ramai pe dinafara dar ea nu va ma insela.
Dar,pan` la urma ,de ce tii tu mortis sa stii daca va mai insela sau nu?
mitura
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:21
divorteaza.lupti pt o cauza pierduta...e clar ca el nua iesit din p d v psihologic din cealalta relatie.lasa-l sa-si rezolve problemele singur. lupti pt o cauza pierduta.
si traieste-ti viata la maxi. ai 22 de ani, relatii si angajamente seriose pt main tarziu. e timp pt toate
kudika004553
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:25
se pare ca raspunsul il stii deja. te sprijina emotional, psihic, e baiat bun etc. Incearca mai rau decat ai patit pana acum nu cred ca ti se va mai intmpla si doamne fereste iti va merge rau vei avea puterea sa renunti si la el. Oricum pentru faptul ca sotul ti se adreseaza cu numele fostei nu are nici o scuza. eu n-as mai da nici un scuipat pe el. Mai degraba cred ca as accepta sa ma jugneasca cu toate injuraturile posibilie decat sa-mi spuna pe numele ei. Asta e ingrozitor nu stiu cum de mai rezisti. Fa-i vant nu esti nici prima nici ultima;)
Luluk_g
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Horoscop Sexual >:)>:)>:) 82 De la: cocco 13 Octombrie 2009 22:47
NU va mai luati dupa vechile ZODII 23 De la: arhanghel 6 Octombrie 2009 14:42
Eu rac, el varsator 12 De la: criSSta 28 Octombrie 2009 14:14
TREBUIE CARACTERIZAT UN OM IN FUNCTIE DE ZODIE SI ASCENDENT.NU DOAR DUPA ZODIE 10 De la: clau19 19 Iulie 2010 00:35
Varsator - Berbec , cum e ? 79 De la: yumalai 29 Mai 2009 22:02