Mai multe
buna tuturor:* as dori si eu sa stiu daca o femeia taur este compatibila cu un barbat scorpion cu toate ca eu sunt cu acest scorpion de un an si 2 luni as vrea sa stiu ce spun si zodiile uneori am citit ca este o compatibilitate buna alteori nu.multumesc anticipat
|
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 18:47 |
||
|---|---|---|
| femeia capricorn barbatul berbec ? ;;):D | ||
|
paula_89 Postat pe 27 Decembrie 2009 18:49 |
||
|
bunaaa!! care e compatibilittea dintre un barbat berbec si o femeie capricorn?;;) |
||
|
|
||
|
paula_89 Postat pe 27 Decembrie 2009 18:55 |
||
|
spunea mai sus icegoodd3ss: o compatibilitate foarte buna....eu sunt pesti...am avut 3 relatii cu scorpioni...si una inca mai continua..care au mers super..ce`i drept scorpionii sunt cam gelosi,posesivi,pasionali,iar atunci cand ajung sa iubeasca...iubesc cu totul si poti fi sigura de fidelitatea lor...insa e si f razbunator...iar cum pestii sunt mai visatori...exact de un scorpion avem nevoie pt a ne aduce cu picioarele pe pamant si pt a ne sustine are mare dreptate in ceea ce spune despre scorpioni mai ales ca sunt f razbunatori si gelosi ar vrea sa te acapareze sa te domine sa nu iesi afara din casa cu gandul ca te-ai intalni si ai filtra cu cineva...dar atunci cand iubesc se daruiesc cu tot si exact cum spune icegoodd3ss poti fi sigura de fidelitatea lor....si sincer eu la scorpionul meu nu ma asteptam la fidelitate din ceea ce auzisem despre relatiile anterioare ale lui dar suntem impreuna de un an si 2 luni cum am mai spus si in mesajul anterior si il iubesc tare mult cu toate defectele si calitatile...uneori nu exista pic de adevar in ceea ce spun compatibilitatile horoscopu sau eu mai stiu cine... |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 18:56 |
||
|
pentru sevda : Barbatul Berbec este dornic sa încerce lucruri noi, în timp ce Femeia Capricorn este mai degraba o persoana retinuta. Femeia Capricorn prefera sa traiasca experienta erotica într-un mod previzibil, nefiind o fire pasionala. Totusi, barbatul Berbec poate da peste cap socotelile femeii Capricorn, trezindu-i libidoul puternic. Pentru combinatia dintre barbatul Berbec si femeia Capricorn, pronosticul este bun. Chiar mai bun pentru o eventuala casatorie decât pentru o aventura. |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:00 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 13:54:29De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 13:45:54e un forum adevarat despre zodii sau facem caterica?;)....sincer...nu sunt...doar pentru femei...adik misogina(sau cum se spune la feminin)...dar kudika....nu ar trebui sa fie in special pt femei?si sa nu se accepte....atat de usor...barbatii..mai ales cei cu chef de mijtouri?......... |
||
|
broscutza_leea Postat pe 27 Decembrie 2009 19:07 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 13:54:29in primul rand....k nu am nimic cu barbatii dak nu sunt asa.....ca tine.....ce crezi...k pe lumea asta exista...numai...sex...si...nu relatii serioase...?pare rau....ca te informez...dar...glumitele tale....nu sunt deloc..haioase...nush...unde va sta unora dintre voi...creierul.....multe...fete...vorbesc serios..aici...despre zodii...iar tu...faci glumite..dar nu glumitete pe care le gusta toti...glumite...sovietice...De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 13:45:54e un forum adevarat despre zodii sau facem caterica?;)....sincer...nu sunt...doar pentru femei...adik misogina(sau cum se spune la feminin)...dar kudika....nu ar trebui sa fie in special pt femei?si sa nu se accepte....atat de usor...barbatii..mai ales cei cu chef de mijtouri?.........
|
||
|
broscutza_leea Postat pe 27 Decembrie 2009 19:11 |
||
| SAl AS VREA SI EU SA AFLU COMPATIBILITATEA DINTRE RAC-VARSATOR SI RAC-GEMENI | ||
|
zUzYx Postat pe 27 Decembrie 2009 19:13 |
||
| adevarat ce spuiii ar fi altfel daca ar fi doar pt femeii asa nu ar mai sti toti barbati secretele si problemele noastre ar trebuii sa ramana doar intre noi fara a stii ei totul..ar fi un mister mare pt ei si ar vrea sa il descopere poate ne-ar privi altfel daca ar stii ca suntem mai puternice si nu cerem sfaturi pe site adica ei ne considera doar niste fiinte slabe de inger care nu sunt in stare sa isi rezolve problemele si apeleaza la siteuri...kudika este un site nemaipomenit extraordinar numai laude dar ar fi bine sa fie doar pt femei sau cel putinn pt barbatii care au nevoie de sfaturi de la alte femei pt a-si imbunatati relatiile nu de toti mistocari | ||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:15 |
||
| apropo.....ce parere aveti...de barbatul rac si femeia sagetator...?cum vedeti voi barbatul rac?dar femeia sagetator...? ps:intrebarile nu sunt adresate mijtocarilor.... | ||
|
broscutza_leea Postat pe 27 Decembrie 2009 19:16 |
||
|
Barbatul Rac si femeia Sagetator au teluri opuse si dorinte diferite. Femeia Sagetator este o calatoare si nu suporta ca libertatea sa-i fie îngradita de legaturi amoroase. Barbatul Rac are nevoie de siguranta în dragoste, siguranta pe care femeia Sagetator nu i-o poate oferi. Barbatul Rac traieste cu gândul la viitor, femeia Sagetator este ancorata în prezent si este adepta dictonului "traieste clipa". Când femeia Sagetator se plictiseste si începe sa tânjeasca dupa noi orizonturi, barbatul Rac va suferi si pe plan sentimental, dar si pentru orgoliul ranit. Slabe sanse sa se înfiripe o relatie între barbatul Rac si femeia Sagetator. cel putin asa spune horoscopul acum daca e adevarat daca nu... am mai spus uneori tine si de caracteru persoanei nu doar de ce spune horoscopu |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:21 |
||
De la: sometimes_g, la data 2009-12-27 06:07:26De la: amg_life, la data 2009-12-15 11:14:33 dar rac cu rac? as vrea sa vorbim mai multe,daca se poate. |
||
|
marinia Postat pe 27 Decembrie 2009 19:24 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:15:38adevarat ce spuiii ar fi altfel daca ar fi doar pt femeii asa nu ar mai sti toti barbati secretele si problemele noastre ar trebuii sa ramana doar intre noi fara a stii ei totul..ar fi un mister mare pt ei si ar vrea sa il descopere poate ne-ar privi altfel daca ar stii ca suntem mai puternice si nu cerem sfaturi pe site adica ei ne considera doar niste fiinte slabe de inger care nu sunt in stare sa isi rezolve problemele si apeleaza la siteuri...kudika este un site nemaipomenit extraordinar numai laude dar ar fi bine sa fie doar pt femei sau cel putinn pt barbatii care au nevoie de sfaturi de la alte femei pt a-si imbunatati relatiile nu de toti mistocarim-am plictisit...de toti care iau relatia ca pe o gluma....nu e o gluma....stiu k intr-o relatie nu e vorba numai de zodie...e si vb de comportamentul fiecaruia....dar compatibilitatea asta e in proportie de 40%....si uneori parca e mijto sa citesti..."da va potriviti de minune" iti da incredere...si...vointa...iar...faza pe care ai spuso tu...e prea adevarata....toti barbatii au acces la probleme noastre personale...si multe....destul de intime...ar fi tare..k nu orice barbat sa poata intra aici...nu am nimic...cu barbatii...nu sunt..nebuna...dar de ce uni dintre ei au ceva cu femeile?nu toti...au fost raniti...sufleteste....exista si femei...care ranesc...dar din pakte...mai multi barbati...aici ar trebui primiti barbatii care au nevoie de sfaturi...de la femei..(vb ta)vrea sa ii ia ceva...sa ii faca o surpriza...vrea sa o satisfaca....nu stie cum...vb cu cateva femei..si incearca..nu sa intre toti misogini... |
||
|
broscutza_leea Postat pe 27 Decembrie 2009 19:24 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 18:47:07buna tuturor:* ... intradevar ... uneori este o compatibilitate buna alteori nu ... trebuie singele unei gaini, un fir din parul lui, o aliniere a planetei venus paralel cu planeta saturn si se poate intrepta ceva ... schifofrenie si mai multe nu ...
|
||
|
marco918 Postat pe 27 Decembrie 2009 19:27 |
||
|
broscuto te refereai la marco 918? uite care e chestia mai marco;) daca ceea ce vezi nu te multumeste nu cauta aici ce nu este;) vad ca esti din 2008 membru nu ai avut niciodata nevoie de sfaturi de faci misto de alti useri? ti-ar trebui putin creier;) sii iti spun eu marele defect al femeii;) Nu stim care este adevarata noastra valoare;) hai ca deja imi pierd timpu cu tine o sa crezi ca iti citesc din carti.;) |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:33 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:21:01Barbatul Rac si femeia Sagetator au teluri opuse si dorinte diferite.de multe ori am auzit k sagetatorii sunt aventurieri..si sa ca nu vor o relatie stabila...dar sincera sa fiu ori nu sunt sagetator:))...ori.....nu sunt eu asa...nici...socramiu nu e asa........ |
||
|
broscutza_leea Postat pe 27 Decembrie 2009 19:35 |
||
|
Barbatul Taur si femeia Taur nu sunt întotdeauna compatibili din punct de vedere erotic. Femeia Taur este cu precadere o sentimentala, iar barbatul Taur mai degraba un realist. Barbatul Taur prefera sa-si petreaca timpul în compania altor barbati, dar fiind mereu gata de o noua aventura. Pe de alta parte, femeia Taur nu suporta sa fie tradata sau neglijata. Relatia dintre barbatul Taur si femeia Taur are toate sansele sa fie o sursa de placere, dar o casnicie nu are foarte multe sanse de reusita. asa spune p aici pe colo uneori cum spune si broscuta esti mai optimista atunci cand zodia spune "da e perfect"...dar nu te lua dupa ce spun siturile de horoscop tu siti cel mai bine cum iti e cu pers respectiva poate horoscopu spune daa sunteti facuti unul pt celalalt iar tu...sa te certi zilnic cu el.. |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:37 |
||
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 19:11:24De la: geo_xx, la data 2009-12-27 13:54:29in primul rand....k nu am nimic cu barbatii dak nu sunt asa.....ca tine.....ce crezi...k pe lumea asta exista...numai...sex...si...nu relatii serioase...?pare rau....ca te informez...dar...glumitele tale....nu sunt deloc..haioase...nush...unde va sta unora dintre voi...creierul.....multe...fete...vorbesc serios..aici...despre zodii...iar tu...faci glumite..dar nu glumitete pe care le gusta toti...glumite...sovietice...De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 13:45:54e un forum adevarat despre zodii sau facem caterica?;)....sincer...nu sunt...doar pentru femei...adik misogina(sau cum se spune la feminin)...dar kudika....nu ar trebui sa fie in special pt femei?si sa nu se accepte....atat de usor...barbatii..mai ales cei cu chef de mijtouri?......... draga mea, tin cu tot dinadinsul sa te dezamagesc. intr-o relatie serioasa nu-ti pui problema compatibilitatii zodiacale. daca ai fi iubit vreodata, mi-ai fi dat dreptate! dar cum superficialitatea e mana cereasca pe topicul asta, te incadrezi perfect! |
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 19:39 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:33:41broscuto te refereai la marco 918? ... eu cred ca multe, ca si tine, nu stiu ce vor sa spuna prin VALOARE ... ramin strict la aspectul fizic dupa care ar trebui sa fie carate in spate fara ca ele sa evoleze deloc ... hai sa fim seriosi ... ''succesul'' de care se bucura aceste schizofrenii printre femei arata cit de slabe si confuze sint ... e curios cum unele inlocuiesc propriile eforturi asteptind ca sa le pice para malaiata vreun ''mascul'' ''compatibil'' cu ele ... iar aceasta ''compatibilitate'' sa fie doar in avantajul lor nicidecum al ambilor ... |
||
|
marco918 Postat pe 27 Decembrie 2009 19:40 |
||
|
Plamaditi amândoi din acelasi aluat, barbatul Rac si femeia Rac sunt prea asemanatori ca sa fie compatibili. Vor aparea probleme în plan sentimental, din cauza ca sunt amândoi foarte sensibili. Pe plan sexual, si barbatul Rac si femeia Rac încearca sa domine, ceea ce va duce la confruntari frecvente. Din punct de vedere sexual, barbatul Rac si femeia Rac se simt atrasi unul de celalalt si, initial, relatia poate fi destul de pasionala. Totusi, pentru ca o eventuala casnicie sa supravietuiasca, va fi nevoie de multa toleranta si întelegere reciproca. |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:40 |
||
| nu e vorba numai despre marco....sunt destui...eu cunosc site-ul asta...cam din 2006 sau 2007...am fost membru....al acestui site de atunci...dar....din pakte mi-am cam pierdut...parola...si mi-am facut altu....dar sincera sa fiu...de cand...stiu eu site-ul asta...nu am vazut atati barbati...cum vad acum...nu as avea nimic cu ei...dar ar fi si ei seriosi...ei iau totul in joaca,ras......pentru toti...exista cate un lucru care sa le stice busola...din creieras...dar unora...le-o strica permanent... | ||
|
broscutza_leea Postat pe 27 Decembrie 2009 19:41 |
||
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 19:35:41De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:21:01Barbatul Rac si femeia Sagetator au teluri opuse si dorinte diferite.de multe ori am auzit k sagetatorii sunt aventurieri..si sa ca nu vor o relatie stabila...dar sincera sa fiu ori nu sunt sagetator:))...ori.....nu sunt eu asa...nici...socramiu nu e asa........ ... mai gindeste-te ... o sa dezamagesti pe aici ... |
||
|
marco918 Postat pe 27 Decembrie 2009 19:43 |
||
|
pff mai marco si frumusetea trece;) nu toate vor ca aceste compatibilitati sa le avantajeze doar pe ele eu cred ca pe ambii pt a se infiripa ceva frumos intree ei iar la ce ai spus tu iti dau dreptate unele vor sa fie carate in spate iar barbatul sa faca totul, ele doar sa primeasca cum spune si proverbu "mama-mpunge si eu trag"dar nu ne baga pe toti in aceiasi oala |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:43 |
||
|
apropo tu pana la urma esti fata sau baiat? ca pe profilu tau scrie ca esti fata si ai 69 de ani
|
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:46 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:43:51pff de ce am o vaga impresie ca te cam contrazici! a nu-i baga pe toti in oala inseamna ca o zodie este doar.............a cata parte din ei reprezinta?? |
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 19:47 |
||
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 19:41:50nu e vorba numai despre marco....sunt destui...eu cunosc site-ul asta...cam din 2006 sau 2007...am fost membru....al acestui site de atunci...dar....din pakte mi-am cam pierdut...parola...si mi-am facut altu....dar sincera sa fiu...de cand...stiu eu site-ul asta...nu am vazut atati barbati...cum vad acum...nu as avea nimic cu ei...dar ar fi si ei seriosi...ei iau totul in joaca,ras......pentru toti...exista cate un lucru care sa le stice busola...din creieras...dar unora...le-o strica permanent... ... domnisoara ... cum indraznesti ... il chem pe bubico imediat ... de ce nu vrei sa intelegi ca ''problemele'' nu le rezolvi intr-un cadru restrins plin de aceleasi sloganuri si aceleasi fetze ... sau te multumesti doar cu citeva filme siropoase si sloganuri care par ca te ung la suflet ... asa ajungi rupta de realitate si pacalita pentru totdeauna ... |
||
|
marco918 Postat pe 27 Decembrie 2009 19:47 |
||
| m-ati speriat....as vrea si eu sa aflu compatibilitatea intre barbatul berbec( 20 aprilie ) si femeia fecioara (23 august) helpppp | ||
|
anaconda90 Postat pe 27 Decembrie 2009 19:47 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:46:10apropo tu pana la urma esti fata sau baiat? ... iti doresc sa ajungi la 69 de ani ... si sa nu fii singura din cauza zodiilor ...
|
||
|
marco918 Postat pe 27 Decembrie 2009 19:48 |
||
De la: kudika043761, la data 2009-12-27 19:47:33m-ati speriat....as vrea si eu sa aflu compatibilitatea intre barbatul berbec( 20 aprilie ) si femeia fecioara (23 august) helpppp vai vai!! du-te repede si desparte-te! |
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 19:49 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-27 19:48:58De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:46:10apropo tu pana la urma esti fata sau baiat? nu stiu de ce, da' in seara asta te iubesc!! da' sa nu ti-o iei in cap!! |
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 19:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cele 9 vieti | 20 | De la: lianamioara 20 Mai 2010 23:48 |
| Eu Rac-El Berbec | 14 | De la: kudika361050 6 Martie 2014 12:04 |
| Eu Fecioara, eu Capricorn | 3 | De la: claudia_kady 8 Iunie 2009 02:18 |
|
|
||
| Compatibilitate | 2 | De la: Lucia38 7 Noiembrie 2009 11:53 |
| Am nevoie de un sfat, va roog | 8 | De la: Floare_de_castan 20 Mai 2009 10:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.