Setari Cookie-uri

compatibilitate zodii

De la: Anelisze, la data 2009-12-27 20:18:04e un haos total fiecare isi sustine punctul de vedere asa cum trebuie fiecare lupta pentru adevarul lui

dar fiecare com are un sambure de adevar si e bine uuneori sa visezi cum spune broscuta sa fii optimist nu atat de realist deja am deviat de la subiectul care era pe kudika

am ajuns la limba romana acum fiecare scrie cum vrea ea asa se simte in largu ei si ce atatea etichete si atatea critici?

ar trebui sa va intereseze doar persoana voastra nu si cei din jur

... cred ca se confunda iarasi lucrurile ... poti fi optimist doar pe baza unor FAPTE CORECTE ... dupa ce o dai in bara ce speri, ce visezi ? ... ce speri, ce visezi daca realitatea pe care ai produs-o, sau in care te-ai bagat, este alta ? ... pe ce baza poti sa iti cladesti ''optimismul'' ? ... doar pe noroc si asteptatul la plezneala ... asta da schizofrenie ...
marco918
Postat pe 27 Decembrie 2009 20:43
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 20:18:04
e un haos total fiecare isi sustine punctul de vedere asa cum trebuie fiecare lupta pentru adevarul lui

dar fiecare com are un sambure de adevar si e bine uuneori sa visezi cum spune broscuta sa fii optimist nu atat de realist deja am deviat de la subiectul care era pe kudika

am ajuns la limba romana acum fiecare scrie cum vrea ea asa se simte in largu ei si ce atatea etichete si atatea critici?

ar trebui sa va intereseze doar persoana voastra nu si cei din jur

... cred ca se confunda iarasi lucrurile ... poti fi optimist doar pe baza unor FAPTE CORECTE ... dupa ce o dai in bara ce speri, ce visezi ? ... ce speri, ce visezi daca realitatea pe care ai produs-o, sau in care te-ai bagat, este alta ? ... pe ce baza poti sa iti cladesti ''optimismul'' ? ... doar pe noroc si asteptatul la plezneala ... asta da schizofrenie ...

pai marco in viata trebuie sa inveti sa "o dai si in bara" nu sa ai doar succese si atunci "cand o dai in bara" sa accepti lucru asta si sa fii optimist ca nu e sfarsitul vetii;) voi cei cu capul pe umeri lasati ne pe noi schizofrenici voi atotstiutorii;) nu-i frumos nu-ti mai da cu parerea cand nu trebuie ai niste comm demne de admirat dar unele..in fine nu ma int p mine fiecare padure are uscaciunile ei
_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 20:52
buna seara.mi se pare interesant subiectul si as vrea sa pun si eu o intrebare:exista compatibilitate intre fata Gemeni si baiatul Sagetator?
ionescu_mrl
Postat pe 27 Decembrie 2009 20:58
Barbatul Sagetator si femeia Gemeni sunt prea nehotarâti pentru a reusi sa prinda radacini împreuna. Amândoi sunt mereu preocupati de câte o noua dorinta, care îi împiedica sa mai fie atenti si la altceva.

La începutul relatiei dintre barbatul Sagetator si femeia Gemeni, ambii parteneri se arata multumiti. În scurt timp, însa, femeia Gemeni va începe sa critice, iar barbatul Sagetator va cauta din nou cea mai scurta cale spre distractie.

Compatibilitatea dintre barbatul Sagetator si femeia Gemeni este destul de mica. Doar rareori se întâmpla ca barbatul Sagetator si femeia Gemeni sa formeze o pereche reusita.
_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:02
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 20:43:06s-au saturat baietii nostri?sau fetele....contra zodiac....?k nici nu sti ce sunt..fete...sau baieti...pare rau k sunt mai rautacioasa uneori...dar....m-am saturat de relaitatea cruda....m-am saturat de rautate....m-am saturat de oameni...care vad numai negru...sau alb...exista si nunate de gri....nu exista numai bine...sau rau...exista si bine...si rau....

si totusi, tare imi pari a fi barbat!!!!
geo_xx
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:30
pai hai sa vedem pe ce lucruri ne bazam noi knd ne construim optimismul...si sperantele...visele....plecam de la realitate...eu cred k toate fetele viseaza la un baiat care sa le iubeasca si sa le aprecieze pt ceea ce sunt..ele...cu adevarat si sa nu incerce sa le schimbe deloc...deci....luam un caz...des intanit....fata se indragosteste....si...se imprietenesc...se plac.....si incep sa se iubeasca.....poate....unul dintre ei..face confuzie intre iubire si atasare....orcum....se despart...si....de data asta e vina baiatului...ii spune ei...k e prea iubitoare...prea posesiva...prea geloasa...refuzand sa incerce...sa gaseasca o solutie impreuna...el gaseste singur solutia..si aceea de despartire...(ca in majoritatea cazurilor).....fata sufera...si sufera foarte rau....dupa un timp....iar incepe o relatie...dar ce sa fie...baiatul vrea doar un singur lucru(sex)..fata nu ii ofera...sau ii ofera dar tot se desparte de ea...ea tot sufera......si tot asa....(nu continui pana la adanci batranetii k nu are rost..si cursul vietii e schimbator si ciudat..)deci....fata noastra si-a cam primit...lectiile vietii...si poate nu doar din iubire...poate si in familie...are probleme...poate si la sc.....poate si cu prietenii....deci...a dat piept in piept cu viatza.....deci....stie vag...ce o asteapta...in viatza...si...cum e viatza...CRUDA...SI INCEPE SI EA SA SPERE LA CEVA MAI BUN...SA VISEZE.......pe baza unor lucruri de genu ne cladim noi...fetele...optimismul....sau...cel putin...unele dintre noi....eu acum vb pentru cele ce gandesc k mine...nu pt totate...pt k unele chiar sunt plecate de pe craca lor....si...traiesc in basme..cu fat-frumosi...si ele sunt printesele adormite....dar pana una alta...e treaba fiecaruia....in ce vrea sa traiasca......intr-un basm(visele)....sau intr-un cosmar(realitatea)...sau sa le combine...uneori sa viseze...dar in acelasi timp sa vada si realitatea....
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:33
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 21:30:33
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 20:43:06s-au saturat baietii nostri?sau fetele....contra zodiac....?k nici nu sti ce sunt..fete...sau baieti...pare rau k sunt mai rautacioasa uneori...dar....m-am saturat de relaitatea cruda....m-am saturat de rautate....m-am saturat de oameni...care vad numai negru...sau alb...exista si nunate de gri....nu exista numai bine...sau rau...exista si bine...si rau....

sincer mi-as dori intr-un fel....dar....iubesc un baiat...care nu e ca majoritatea baietiilor(el gandeste in comparatie cu altii)....si prefer sa fiu fata......dokmdata...:)).....
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:35
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 09:47:53
De la: feel_balance, la data 2009-12-27 09:34:58CHIAR CREZI PE BUNE CA NU EXISTA COMPATIBILITATE?
SAU AI ZIS DOAR ASA .

daca-ti spuneam da, erai extaziata pana la orgasm, pentru ca asta era raspunsul pe care-l asteptai!

esti cumva sagetator domnule GEO_XX ?
maja
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:36
De la: kudika097373, la data 2009-12-27 21:36:52
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 09:47:53
De la: feel_balance, la data 2009-12-27 09:34:58CHIAR CREZI PE BUNE CA NU EXISTA COMPATIBILITATE?
SAU AI ZIS DOAR ASA .

daca-ti spuneam da, erai extaziata pana la orgasm, pentru ca asta era raspunsul pe care-l asteptai!

esti cumva sagetator domnule GEO_XX ?

curioasa mica!!
geo_xx
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:39
domnul geo e doamna geo ca am vazut in com anterior ca s-a exprimat la feminin
_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:40
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 21:40:01domnul geo e doamna geo ca am vazut in com anterior ca s-a exprimat la feminin

o sa zic precum adrian: sa vii sa-mi faci recensamant la oo!
tu chiar nu stii altceva decat zodii, in viata ta!
geo_xx
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:42
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 21:35:38

sincer mi-as dori intr-un fel....dar....iubesc un baiat...care nu e ca majoritatea baietiilor(el gandeste in comparatie cu altii)....si prefer sa fiu fata......dokmdata...:)).....

stilul tau de exprimare seamana foarte mult cu al unui barbat, dezordonat!
si mi-aduci aminte de cineva, cu acelasi stil de scriere, aceiasi mentalitate, acelasi stil de abordare.........!!i
geo_xx
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:44
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 21:44:46
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 21:35:38

stilul tau de exprimare seamana foarte mult cu al unui barbat, dezordonat!
si mi-aduci aminte de cineva, cu acelasi stil de scriere, aceiasi mentalitate, acelasi stil de abordare.........!!i
ma bucur k iti aduc aminte de cineva...dar cum i-ai spus tu fetei de mai sus sa te caute....la....si eu as putea sa iti spun cam acelasi lucru dar nu ma cibor la mintea ta de mautur/matura...si app...vb ei....vrei sa captezi atentia??????????nu vei reusi cu un asemenea comportament
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:48
uite care e trb geo;)

usor ca nu tot ce zboara se mananca habar nu ai despre viata in general si cu atat mai mult nu stii nimic despre mine tu vrei doar sa fii in centru atentie dar nu reusesti decat sa inspiri mila;)

e trb ta ce stiu eu? eu stiu s d toate;)
da se pare ca tu nu stii prea multe

_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:48
nu am de ce...sa ma atac...pt k stiu ceea ce sunt...sunt fata/femeie.....dak vrei sa ma crezi bine...dak nu iarasi bine...si...prin ce ma compar cu cu un barbat??????nu inteleg dar fie.....
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:50
mai masculule de 38 de ani din constanta

daca esti tu cu capul pe umeri dc te cobori tu la nivelul nostru asa scazut pentru tine?
_PrInTzEs_
mai masculule de 38 de ani din constanta

daca esti tu cu capul pe umeri dc te cobori tu la nivelul nostru asa scazut pentru tine?
_PrInTzEs_
ai impresia k dak ai o anumita...varsta...le sti pe toate????????si100 de ani sa ai tot nu le sti pe toate...pt k toata viatza inveti...nici eu nu le stiu pe toate...dar...unele lucruri le stiu perfect....
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:51
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 21:51:44ai impresia k dak ai o anumita...varsta...le sti pe toate????????si100 de ani sa ai tot nu le sti pe toate...pt k toata viatza inveti...nici eu nu le stiu pe toate...dar...unele lucruri le stiu perfect....

ca de pilda!?
da trei exemple de lucruri pe care le stii la perfectie!
geo_xx
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:53
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 21:50:41mai masculule de 38 de ani din constanta

dupa cum spuneam , noi aici discutam. nici macar acest lucru nu l-ai sesizat!!
nu exista nivele de gandire, nu exista praguri de unde sa coboram. o discutie care poarta amprenta unei contraziceri.
din cate vad, subtilitatile iti sunt total necunoscute. o viata traita in literele zodiacului, transpusa mott-a-mot pe un forum , nu te face automat un om desprins!
geo_xx
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:56
uite ce dovada de atotstiutor dai

altul cu minte nu ar fi stat atat sa se contrazica certe sau cum vrei tu s-o iei;)

ar fi terminat de mullt noi am vrut sa iti aratam ca degeaba insisti ca le stii pe toate dai dovada de un om care numai trufia e de el

deja ai prea multa atentie din partea noastra te simti bine nu:>

esty flatat;)
_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:56
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 21:53:35
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 21:51:44ai impresia k dak ai o anumita...varsta...le sti pe toate????????si100 de ani sa ai tot nu le sti pe toate...pt k toata viatza inveti...nici eu nu le stiu pe toate...dar...unele lucruri le stiu perfect....

ca de pilda!?

Iarta-le Geo, sunt si ele mici, din toate punctele de vedere !
Summer_
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:57
asa si nu inteleg atata grija din partea ta la adresa noastra chiar atat de mult iti pasa de ce credem noi de zodiac?

ok ti-ai spus parerea ne-ai dat sfatul ca zodia e doar un mit

daca unui om nu`i intra in cap de ce insisti?

aviz la ce spuneam mai sus;)

stai tu relax ca nu tot ce zboara se mananca nu suntem noi atat de captate de zodiac si daca am fi
ar fi strict problema noastra;)
_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 21:59
nu este Dumnezeu sa ne ierte;)

poate nu suntem mici din toate punctele de vedere;)

xcum dam dovada de mai multa maturitate ca voi atunci cand va coborati la nivelul "CELOR MICI"
_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 22:02
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 21:56:33uite ce dovada de atotstiutor dai

altul cu minte nu ar fi stat atat sa se contrazica certe sau cum vrei tu s-o iei;)

ar fi terminat de mullt noi am vrut sa iti aratam ca degeaba insisti ca le stii pe toate dai dovada de un om care numai trufia e de el

deja ai prea multa atentie din partea noastra te simti bine nu:>

esty flatat;)

cine s-a ludat ca are minte????
geo_xx
Postat pe 27 Decembrie 2009 22:03
De la: Summer_, la data 2009-12-27 21:57:09

ca de pilda!?

de pilda...trei exemple...stiu...ce inseamna sa traieti dezamagiri....hai sa incepem...stiu cum e sa traiesti o dezamagire de iubire...(si nu una mai multe)....familia(discutii aprinse,certuri de frati..aproximativ tot ce tine de familie)........locuintza(aici nu intru in detalii k n-am chef)......plus de asta....nu conteaza varsta summer....suntem mici?atunci de ce vorbiti cu noi?de ce va bateti capul cu noi?
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 22:04
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 21:59:46asa si nu inteleg atata grija din partea ta la adresa noastra chiar atat de mult iti pasa de ce credem noi de zodiac?

ok ti-ai spus parerea ne-ai dat sfatul ca zodia e doar un mit

daca unui om nu`i intra in cap de ce insisti?

aviz la ce spuneam mai sus;)

stai tu relax ca nu tot ce zboara se mananca nu suntem noi atat de captate de zodiac si daca am fi
ar fi strict problema noastra;)

doamne, pana si cel mic rade de ce scrii!!
geo_xx
Postat pe 27 Decembrie 2009 22:04
este?

ma bucur ca fac oamenii fericiti:>

_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 22:06
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 22:02:28nu este Dumnezeu sa ne ierte;)

poate nu suntem mici din toate punctele de vedere;)

xcum dam dovada de mai multa maturitate ca voi atunci cand va coborati la nivelul "CELOR MICI"

Eu sunt convinsa ca tu crezi f mult in ceea ce scrii ! Asa eram si eu, insa pe la vreo 12-13 ani !

Sunteti f mature si pricepute in arta conversatiilor !
Summer_
Postat pe 27 Decembrie 2009 22:06
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 22:04:44
De la: Summer_, la data 2009-12-27 21:57:09

ca de pilda!?

de pilda...trei exemple...stiu...ce inseamna sa traieti dezamagiri....hai sa incepem...stiu cum e sa traiesti o dezamagire de iubire...(si nu una mai multe)....familia(discutii aprinse,certuri de frati..aproximativ tot ce tine de familie)........locuintza(aici nu intru in detalii k n-am chef)......plus de asta....nu conteaza varsta summer....suntem mici?atunci de ce vorbiti cu noi?de ce va bateti capul cu noi?

iarta-mi rasu' hilar si hohotu' aprins, da' dupa cate spui, stii la perfectie sa fi dezamagita!!
geo_xx
Postat pe 27 Decembrie 2009 22:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum e barbatul capricorn in dragoste? 13 De la: Cristi2882 6 Martie 2011 16:25
balanta-leu 10 De la: jollidona_condo 21 Octombrie 2010 17:28
Eu Capricorn Ea rac....posibil sa fie viitor frumos ??? sau nu ?? 10 De la: kudika077113 3 Noiembrie 2009 20:44
Femeile Balanta!!! 22 De la: Valy90 1 Mai 2011 22:57
O fata cu sange rece 85 De la: bea79 22 Martie 2011 16:48