Mai multe
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 19:39:50pare rau ca te dezamgesc...dar am iubit......si inca iubesc......stiu prea bine...k nu e vorba de compatibilitate zodiacala atunci knd iubesti...dar multe femei...sunt impulsionate sa viseze....la bine...la viitor...dak stiu k si zodiacu spune k e bine....poate...k ai uneori...dubii....poate k doar vrei sa sti...esti curioasa.....niciodata nu vei sti de ce vrea femeia...sa afle...compatibilitatea zodiacala....si am si eu o intrebare....de ce voi cei care tineti...numai cu sexul vostru...si sexul nostru e bun doar de..........pat.....distractie....nu puteti deschide ochii sa vedeti....ca orice padure are uscaciunile ei...dar nu toata padurea e uscata....sunt si femei...sucite...si barbati...........suciti....dak nu esti misogin imi vei da dreptate...nu am nimic...cu tine...ma deranjeaz modul tau de abordare....fatza de femei...De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 19:11:24De la: geo_xx, la data 2009-12-27 13:54:29in primul rand....k nu am nimic cu barbatii dak nu sunt asa.....ca tine.....ce crezi...k pe lumea asta exista...numai...sex...si...nu relatii serioase...?pare rau....ca te informez...dar...glumitele tale....nu sunt deloc..haioase...nush...unde va sta unora dintre voi...creierul.....multe...fete...vorbesc serios..aici...despre zodii...iar tu...faci glumite..dar nu glumitete pe care le gusta toti...glumite...sovietice...De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 13:45:54e un forum adevarat despre zodii sau facem caterica?;)....sincer...nu sunt...doar pentru femei...adik misogina(sau cum se spune la feminin)...dar kudika....nu ar trebui sa fie in special pt femei?si sa nu se accepte....atat de usor...barbatii..mai ales cei cu chef de mijtouri?......... |
||
|
broscutza_leea Postat pe 27 Decembrie 2009 19:52 |
||
|---|---|---|
Geeo! Nu fi rau! dau compatibilitatile peste cap si ma despart de balanta ce sunt de ....zodia care esti!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:53 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:43:51pff ... ehehehee, daca ar trece numai frumusetea ... ar trebui sa fie ultima problema ... dar pentru multe asta e singura si unica problema ... pina la o anumita virsta ... ... cine nu se regaseste in ''oala'' nu are decit sa nu raspunda ...
|
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 27 Decembrie 2009 19:53 |
||
hello, am citit pe diferite site-uri k relatia dintre barbatul sagetator si femeia gemeni poate fi ori spumoasa ori bazata pe neintelegeri ; as fi fi recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde pe baza experientei proprii si nu l misto (astfel de comentarii st de prost gust si nu toata lumea le gusta) va multumesc anticipat, si va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi
|
||
|
bella93 Postat pe 27 Decembrie 2009 19:54 |
||
|
nu ma contrazic absolut deloc unii cred in zodii alti nu asta nu va da voua dreptul ca sa ne judecati pe noi si poate unii vor sa traiasa rupti de realitate cu tot cu ce spun zodiile si marco nu ma intelege gresit nu am vrut sa spun ceva care sa te deranjeze doar te-am intrebat daca ai anii astia multi inainte;) pai poate o sa ajung la 69 de ani doamne ajuta dar nu sunt genu care privesc doar in fata gata zodia spune ca nu este compatibilitate buna intre x si y gata ma despart sa nu sufar mai tarziu poate unii vor doar sa se documenteze si ceea ce spun zodiile sa nu-i afecteze in nici un fel ;) |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:55 |
||
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 19:52:46 pare rau ca te dezamgesc...dar am iubit......si inca iubesc......stiu prea bine...k nu e vorba de compatibilitate zodiacala atunci knd iubesti...dar multe femei...sunt impulsionate sa viseze....la bine...la viitor...dak stiu k si zodiacu spune k e bine....poate...k ai uneori...dubii....poate k doar vrei sa sti...esti curioasa.....niciodata nu vei sti de ce vrea femeia...sa afle...compatibilitatea zodiacala....si am si eu o intrebare....de ce voi cei care tineti...numai cu sexul vostru...si sexul nostru e bun doar de..........pat.....distractie....nu puteti deschide ochii sa vedeti....ca orice padure are uscaciunile ei...dar nu toata padurea e uscata....sunt si femei...sucite...si barbati...........suciti....dak nu esti misogin imi vei da dreptate...nu am nimic...cu tine...ma deranjeaz modul tau de abordare....fatza de femei... faptul ca scrii cu k, faptul ca frazele tale n-au inceput si nici sfarsit, faptul ca pui o intrebare dar nu gasesc semnul intrebarii, faptui ca pui foarte multe puncte de suspensie unde nu trebuie in tot amalgamul de litere din mesajul tau, ma fac sa cred ca nu esti ceea ce vrei sa arati! |
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 19:56 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-12-27 19:53:03Geeo! Nu fi rau! dau compatibilitatile peste cap si ma despart de balanta ce sunt de ....zodia care esti! nu sunt rau, sunt oleaca realist! nu ofer vise !
|
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 19:56 |
||
atunci nu apartii zodiei tale!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Decembrie 2009 19:58 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-12-27 19:58:42 uuuuh! poate-s un amestec de vreo trei zodii. si nu dintre cele bune!
|
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 19:59 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:55:16nu ma contrazic absolut deloc unii cred in zodii alti nu ... NIMIC nu te influenteaza mai mult decit propriile tale FAPTE ... iar faptele sint rezultatul caracterului, al valorilor proprii, al propriei obiectivitati ... multe femei nu vad pe termen lung si asta a dat posibilitatea creerii unei ''filozofii'' care le dezavantajeaza profund pe marea majoritate ... culmea este ca foarte putine isi dau seama de asta ... |
||
|
marco918 Postat pe 27 Decembrie 2009 20:00 |
||
| Hellou!! Care e compatibilitatea dintre o femeie scorpion s un barbat rac.... am inteles ca fiind zodii de apa e excelenta... atracta e fff buna...dar parca lipseste ceva...ms LA MULTI ANI!! | ||
|
deyaxtgr Postat pe 27 Decembrie 2009 20:00 |
||
De la: deyaxtgr, la data 2009-12-27 20:00:32Hellou!! Care e compatibilitatea dintre o femeie scorpion s un barbat rac.... am inteles ca fiind zodii de apa e excelenta... atracta e fff buna...dar parca lipseste ceva...ms LA MULTI ANI!! uite un exemplu de superficialitate. masiva superficialitate! |
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 20:01 |
||
|
De la: _oktober_, la data 2009-12-27 19:53:03 Geeo! Nu fi rau! dau compatibilitatile peste cap si ma despart de balanta ce sunt de ....zodia care esti! nu sunt rau, sunt oleaca realist! nu ofer vise ! poate ca tu esti realist pentru tine e bine asa sunt de acord sa fii realist ok dar nu pt toti adica vezi tu cum am mai spus unii vor sa traisca rupti de realitate si nu e trb ta ce vor ei s faca atunci cand o sa se trezeasca la realitate o sa isi vada singuri greselile."pana nu te dai cu capu d sus nu vezi grinda de jos" tu daca vrei dale un sfat dar nu-i judeca;) nu toti gandesc ca tine |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:02 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 19:59:49De la: _oktober_, la data 2009-12-27 19:58:42 atunci de unde stii cu cine te potrivesti? gata,stiu,
|
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:02 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:55:16nu ma contrazic absolut deloc unii cred in zodii alti nu da-mi trei palme si spune-mi, ba' prostule!! tu iti guvernezi viata dupa zodii? iti lasi viata condusa de ceea ce spun zodiile?? io nu te judec draga mea, io te contrazic! |
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 20:04 |
||
|
aaa si nu intelege gresit prin "nu toti gandesc ca tine" nu m-am referit la ceva rau |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:05 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-12-27 20:02:47De la: geo_xx, la data 2009-12-27 19:59:49De la: _oktober_, la data 2009-12-27 19:58:42 deja m-am potrivit!!
|
||
|
geo_xx Postat pe 27 Decembrie 2009 20:06 |
||
|
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 19:55:16 nu ma contrazic absolut deloc unii cred in zodii alti nu asta nu va da voua dreptul ca sa ne judecati pe noi si poate unii vor sa traiasa rupti de realitate cu tot cu ce spun zodiile da-mi trei palme si spune-mi, ba' prostule!! tu iti guvernezi viata dupa zodii? iti lasi viata condusa de ceea ce spun zodiile?? io nu te judec draga mea, io te contrazic! s-asa-mi vineeee cateodaaaaata doruuuuuleee! de ce sa iti dau eu tie 3 palme e o tara libera ai dreptu sa contrazici pe cine vrei dar noi ne contrazicem pentu temele altora in mare parte :)) |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:07 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 20:06:06De la: _oktober_, la data 2009-12-27 20:02:47De la: geo_xx, la data 2009-12-27 19:59:49De la: _oktober_, la data 2009-12-27 19:58:42 si inca de minune!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:08 |
||
|
Zodii la tot cartierul Nimic nu imi pare mai umilitor pentru fiinta umana decat zodiile. Aceasta eterna minciuna propagata si promovata din ceturile intunecate ale evului mediu isi continua nestingherita speculatia bazata pe nevoia omeneasca de certitudine… Foamea si ritmul indracit al contemporaneitatii au transformat contabilii, jurnalistii, secretarele, sudorii, babele nevorbite, profesorasii de tara, pseudovedetele televizate, in cunoscatori, in cititori in destinele altora… Halucinarea consistenta dublata de o invazie de tiparituri si spatii de stocare online iti spun minut de minut ce se va intampla cu tine… Limite peste limite, constrangeri, temeri sadite in adancul inconstientului, spaime si retineri, optimism prost indus, imagini plasate pe durerea si credulitatea celui supus experimentului astrologic, destructurari de relatii si aruncarea in decizii prostesti, dependente de sarlatania asta cu pretentii de stiinta – iata marile beneficii ale astrologiei, ale zodiilor, ale influentelor stelare… Povesti pe care le credeam incheiate in copilaria mica isi continua drumul deformand destine si personalitati. Horoscoape, preziceri sexuale, medicale, alimentare, comportamentale, profesionale, stele ciudate cu energii la fel de ciudate, cand bune, cand negative, cand neutre cand intense, cand colorate cand amenintatoare, planete care merg cand inainte cand inapoi, soare ce se misca in jurul pamantului, uranii, acvarii, si alte facaturi ce produc bani frumosi, grafice criptice si calcule matematice plecate de la false premise, menite sa adoarma spiritul critic – toate acestea fac din tabloul social o schizofrenie generalizata, un spectacol grotesc si medieval. Oameni derutati cauta in stele sau in deraiajul verbal al astrologiei si zodiilor un pic de alinare, un pic de certitudine… Zodia a devenit element de CV, de criteriu in selectia personalului… Compatiblitati creionate de minti cetoase pline ele insele de probleme si alteraje sunt impuse si sustinute cu argumentele unor energii nevalidate vreodata… Poarta rosu, atarna-ti amulete violet, fa pipi joi si sex sambata, mananca peste in seara de 23, zburleste-te la seful tau marti dimineata ca Jupiter e cu tine, iubeste doar femeia nascuta in Taur la ora 13.35, cu ascendent in fixpix… Sedu-ti prietenul, barbatul in martie ca Neptun e favorabil sau asteapta cuminte si tamp ca la anul intr-o miercuri inspre seara vei primi niste bani. Din cer! De la Pluto. Sau poate de la Venus ca e retrograd prin casa a 14-a… Generalizarile, limbajul permisiv si echivoc, axiomele penibile creaza impresia de autenticitate. - Vei usor trist saptamana asta… La care dintre noi nu se aplica afirmatia asta? Candva ma amuzau zodiile. Acum imi provoaca mila cei care isi bat joc de ei insisi lasandu-se dominati de nimic si fiind nefericiti tot de nimic… Azi o sa beau un vin bun cu toate ca Saturn nu-mi recomanda… Si ii voi zambi Anei desi trebuia sa fac asta luni… Sau la iesirea din post… ... ceva mai realist pentru o scormitura importata ca sa acopere prostie si lenea de a gindi ... |
||
|
marco918 Postat pe 27 Decembrie 2009 20:10 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 20:06:06uuuuuu esti cumva prof de romana???????????? vrei sa-ti scriu perfect gramatical?se poate....dar.....nu am chef.......si app....esti sau nu misogin?ai ceva impotriva scrisului meu?ai ceva impotriva punctelor mele de suspensie?ai ceva impotriva faptului k vb cu "k" si nu cu "ca" ?ocolesti sa raspunzi la intrebarea dak esti misogin?cam asa fac majoritatea barbatiilor...care ocolesc sa raspunda...incearca sa schimbe subiectul....esti realist???????atat de realist....incat nu vrei sa visezi....o sa te autodistrugi....nu e bine..nici sa traiesti intr-o minciuna....intr-o viatza....de vise......dar nici nu e bine sa renunti la vise...sperante.....dak sti sa le "folosesti" cu cap sunt placute si chiar binevenite...De la: _oktober_, la data 2009-12-27 20:02:47De la: geo_xx, la data 2009-12-27 19:59:49De la: _oktober_, la data 2009-12-27 19:58:42 |
||
|
broscutza_leea Postat pe 27 Decembrie 2009 20:14 |
||
| frumos si adevarat | ||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:14 |
||
|
e un haos total fiecare isi sustine punctul de vedere asa cum trebuie fiecare lupta pentru adevarul lui dar fiecare com are un sambure de adevar si e bine uuneori sa visezi cum spune broscuta sa fii optimist nu atat de realist deja am deviat de la subiectul care era pe kudika am ajuns la limba romana acum fiecare scrie cum vrea ea asa se simte in largu ei si ce atatea etichete si atatea critici? ar trebui sa va intereseze doar persoana voastra nu si cei din jur |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:18 |
||
|
lasatii pe alti asa cum sunt aveti grija doar de pers voastra ati vrut sa fiti utili sa le dati un sfat daca il iau in considerare bine daca nu nu;) xxcum niciunul dintre voi nu o sa fie de acord cu celalalt in totalitate |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:21 |
||
| pe mine sa ma anuntati cand incepem sa ne ardem sutienele! | ||
|
_oktober_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:24 |
||
ea balanta iar el scorpion
|
||
|
alexandra_maria_4ever Postat pe 27 Decembrie 2009 20:25 |
||
fii fara grija
|
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:26 |
||
| el balanta el scorpion? e vorbe da doi el sau ai scris gresit? | ||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:27 |
||
|
am inteles gresisei ok Barbatul Scorpion este prea gelos si prea posesiv pentru femeia Balanta. La rândul ei, femeia Balanta este prea comoda si prea sensibila pentru barbatul Scorpion. Sunt amândoi firi pasionale, desi barbatul Balanta este destul de capricios pe plan erotic. Barbatul Scorpion si femeia Balanta trebuie sa cumpaneasca serios înainte de a pune bazele unei relatii. Femeia Balanta îsi doreste un trai mai mult decât confortabil, ceea ce s-ar putea sa constituie o problema pentru barbatul Scorpion, care nu va reusi sa-i asigure luxul dorit. O relatie între barbatul Scorpion si femeia Balanta se anunta vijelioasa. Într-o eventuala casnicie, norii de furtuna vor lasa foarte rar sa treaca razele soarelui. |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 27 Decembrie 2009 20:32 |
||
| s-au saturat baietii nostri?sau fetele....contra zodiac....?k nici nu sti ce sunt..fete...sau baieti...pare rau k sunt mai rautacioasa uneori...dar....m-am saturat de relaitatea cruda....m-am saturat de rautate....m-am saturat de oameni...care vad numai negru...sau alb...exista si nunate de gri....nu exista numai bine...sau rau...exista si bine...si rau.... | ||
|
broscutza_leea Postat pe 27 Decembrie 2009 20:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hm | 2 | De la: _oktober_ 14 Mai 2010 22:44 |
| Rac(ea)+Sagetator(el)=??? | 17 | De la: anca0704 9 Iulie 2009 13:22 |
| exista compatibilitate cat de putina intre ea-gemeni si el-scorpion | 25 | De la: etta 30 Iulie 2009 02:49 |
|
|
||
| femeia capricorn, barbatul rac??? | 10 | De la: motroc_raluca 4 Februarie 2009 09:49 |
| eu varsatoare, el balantza | 5 | De la: kudika032088 3 Octombrie 2009 22:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.