Setari Cookie-uri

Caraterizari generale ale zodiilor?!!!

De la: amg_life, la data 2009-12-22 10:57:10
De la: miss_darine, la data 2009-12-21 09:32:39
De la: gina37, la data 2009-12-21 09:29:08Sunt gemeni, asata ca sa se stie de la inceput. Sunt o persoana echilibtrata, buna prietena, genul care stie sa asculte fara sa judece. Fac parte din categoria "de casa", adica cel mai bine ma simt acasa inconjurata de familie si de prieteni. Imi place mai mult sa fiu gazda decat musafir. Dar asta sunt eu....
De-a lungul vietii, si am cativa anisori , cel mai mult m-au dezamagit, ca barbat in plan personal - berbecul. Dar nu sunt convisa ca zodia este de vina. Am o colega in aceeasi zodie cu mine maritata cu un berbec si care are o casnicie fericita!
Din punctul meu de vedere "perversii" zodiacului sunt fecioarele si femeile si barbatii. Cele mai ipocrite persoane intalnite sunt din aceasta zodie.

d'aia te plac io geamanitzo, vino incoace sa te tzuce leoaica

daca vroiam sa iau vre-o diploma pt sris te anuntam draga mea , daca cineva e interesat de subiect intelege esentialul si nu sta sa studieze felul meu de a scrie ,daca te deranjeaza topicul asta nu mai intra mai sunt destule ,pana la urma ori suntem oamenii sau ce...chiar trebuie tot timpul cineva sa se apuce sa strice conversatiile...

Ce-are-a face coada vacii cu stampila primarieie?
A zis cineva ceva de scris? A zis cineva ceva ca este deranjat de topic?
gina37
Postat pe 22 Decembrie 2009 12:41
http://e-castig.com/index.php?r=z90N un clik ...plzz:*
Luminitzaa
Postat pe 22 Decembrie 2009 14:09
De la: scorpio67, la data 2009-12-22 07:24:10
De la: 592777, la data 2009-12-21 16:17:52
De la: kudika053941, la data 2009-12-21 15:52:03 mi se pare o prostie sa carcterizezi o persoana numai dupa zodie pt chiar daca persoanele din aceeasi zodie au caracteristici in comun asta nu inseamna ca poti sa generalizezi! cunosc destule persoane in taur si nu mi se par deloc perverse... da, sunt incapatanate si posesive si de obicei gurmande dar perverse? nu cred ca tine neaparat de zodie tine mai mult de educatie si de felul omului! de ex: am doua prietene scorpion: una este painea lui D-zeu, buna, intelegatoare fff ok, ei cea de a 2a este ff rautacioasa, laudaroasa, saracastica etc nu seamana aproape deloc intre ele! cat despre barbati eu cred ca judecam in functie de cum s-a desfasurat relatia...

Corect!

Offff, maimutzoi cu cas la gura , du-te sa mai cresti!?!?

am uitat sa precizez un mareeeee defect al unora din zodia scorpion este ca jignesc si vorbesc aiurea cand nu trebuie si cu cine nu trebuie ! nu stiu care e problema ta dar vad ca te iei de toata lumea care nu are aceesi parere cu tine! eu zic car ar fi bine sa te gandesti de 2 ori inainte sa jicnesti pe cineva e ff usor sa fi rautacios in ziua de azi...e mult mai usor decat sa spui o vorba buna...
kudika053941
Postat pe 22 Decembrie 2009 16:36
Se pare ca am fost prea subtila pentru o toapa ca one size. N-a mai avut argumente si si-a chemat ajutoarele s-o scoata din mocirla. Stai si zaci acolo, ca esti prea proasta ca sa pricepi!
andante
Postat pe 22 Decembrie 2009 16:53
De la: kudika053941, la data 2009-12-21 15:52:03 mi se pare o prostie sa carcterizezi o persoana numai dupa zodie pt chiar daca persoanele din aceeasi zodie au caracteristici in comun asta nu inseamna ca poti sa generalizezi! cunosc destule persoane in taur si nu mi se par deloc perverse... da, sunt incapatanate si posesive si de obicei gurmande dar perverse? nu cred ca tine neaparat de zodie tine mai mult de educatie si de felul omului! de ex: am doua prietene scorpion: una este painea lui D-zeu, buna, intelegatoare fff ok, ei cea de a 2a este ff rautacioasa, laudaroasa, saracastica etc nu seamana aproape deloc intre ele! cat despre barbati eu cred ca judecam in functie de cum s-a desfasurat relatia...

Corect!

Da, stiam ca esti o toapa care trece la jigniri cand n-are argumente...tii se potriveste proverbul acela: "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul".
Din pacate pentru tine, jignirile tale de 2 lei (n-ai depasit etapa gradinitei din punctul asta de vedere) ma amuza. Da-i inainte, vezi ca-ti fileaza neuronul.
N-are nici o legatura cu faptul ca esti in zodia scorpion, pe tine pur si simplu nu te duce capul la nimic mai bun decat jigniri ieftine. Nici macar la asta nu te pricepi...
bgd74
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:37
De la: fllflr, la data 2009-12-22 16:53:52Se pare ca am fost prea subtila pentru o toapa ca one size. N-a mai avut argumente si si-a chemat ajutoarele s-o scoata din mocirla. Stai si zaci acolo, ca esti prea proasta ca sa pricepi!

Asa este, cu degenerate mintal ca one_size nu ai cum s-o scoti la capat decat daca le raspunzi pe limbajul lor de cloaca infecta! Si cum astfel de personaje starnesc greata, e mai indicat sa fie ignorate... sa fiarba in... mizeria proprie!
Parasuta se crede probabil foarte "cool" cu limbajul pe care-l are! Asta e singurul mod prin care poate sa iasa si ea in evidenta.
bgd74
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:48
Vezi poate se gasesc forumuri ptr copii sub 10 ani, poate acolo ai succes sa impresionezi pe cineva , scorpio67!
Da, UNII scorpioni sunt periculosi. De prosti!!
bgd74
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:57
si tot ce am citit pana acum sunt caracterizarile generale?
yumy
Postat pe 22 Decembrie 2009 18:02
592777, incercam sa aplic o vorba inteleapta: "Sa nu te certi cu un prost: te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta".
andante
Postat pe 22 Decembrie 2009 18:05
pai sa vedem..sunteti, barbatii din zodia gemeni, foarte perversi si fustangii...tot ce este nou va atrage iar persoana care va fost alaturi o uitati usor...lasati omul cand ii este mai greu si cel mai dureros inselati cu persoane tot timpul cunoscute(ce e la indemana e mai bun,ravniti la bunul celuilalt,niciodata nu sunteti multumiti de ce aveti)...ceea ce este dureros...aveti si suflet mare...dar DOAR PT VOI....iar fetele gemeni feriti-va si mai rau sunt si mai perverse....sunt foarte periculoase sunt spargatoare de casniciii....dar probabil aceasta doza de perversitate mai tine si de educatie....si anturaj...toate cele bune
kytydiva
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:22
arunca o privire http://versu.ro/ada-184.html
kudika087614
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:52
arunca o privire http://versu.ro/ada-184.html
kudika087614
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:52
Buna. Am aceeasi parere in ceea ce priveste barbatii din zodia gemeni. Ma bucur sa stiu ca nu sunt singura care crede asa ceva despre ei.
lookianna
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:54
De la: 592777, la data 2009-12-22 17:57:15Vezi poate se gasesc forumuri ptr copii sub 10 ani, poate acolo ai succes sa impresionezi pe cineva , scorpio67!

E evident ca la tine gandeste alta parte decat creierul, mai baietelule.De cand ai inceput sa-ti expui prostia de forum nu ai o replica inteligenta, numai exprimari peiorative de copilas neevoluat.N-ai reusit sa iesi din faza de pubertate si" nu te iubeste" femeile de vrei sa-ti dai aere de un forum de femei?
Esti jalnic , papusel!!!!!!!!!!!

Postat pe 23 Decembrie 2009 07:16
De la: 592777, la data 2009-12-22 17:37:11

Corect!

Da, stiam ca esti o toapa care trece la jigniri cand n-are argumente...tii se potriveste proverbul acela: "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul".
Din pacate pentru tine, jignirile tale de 2 lei (n-ai depasit etapa gradinitei din punctul asta de vedere) ma amuza. Da-i inainte, vezi ca-ti fileaza neuronul.
N-are nici o legatura cu faptul ca esti in zodia scorpion, pe tine pur si simplu nu te duce capul la nimic mai bun decat jigniri ieftine. Nici macar la asta nu te pricepi...

De unde stiai , papusel , mi-ai mirosit fustele? Tu nu raspunzi prin jigniri la adesa tuturor? meritzi altceva decat sa ti se raspunda la fel.Sau poate ai dreptate , nici macar atat.Unui vierme-i dai ceea ce merita: noroi.

Postat pe 23 Decembrie 2009 07:20
De la: 592777, la data 2009-12-22 17:57:15Vezi poate se gasesc forumuri ptr copii sub 10 ani, poate acolo ai succes sa impresionezi pe cineva , scorpio67!

Iar tu nu faci dect sa stai pe toate topicurile despre zodii si atat.Dai peste nas la tot ce se scrie despre zodii.Doar atat te duce mintea aia plata.Totusi cred ca esti femeie nu barbat.Sau poate gay?

Postat pe 23 Decembrie 2009 08:16
De la: Schultzy, la data 2009-12-20 19:18:56femeile berbec sunt femei in adevaratul sens al cuvantului. le place sa cucereasca. nu sunt perverse, ci doar indraznete, mai ales in intimitate. parerea mea...

ce tru vorbesti
Suzanna
Postat pe 23 Decembrie 2009 17:37
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Postat pe 24 Decembrie 2009 08:10
De la: kudika053941, la data 2009-12-22 16:36:36

Corect!

am uitat sa precizez un mareeeee defect al unora din zodia scorpion este ca jignesc si vorbesc aiurea cand nu trebuie si cu cine nu trebuie ! nu stiu care e problema ta dar vad ca te iei de toata lumea care nu are aceesi parere cu tine! eu zic car ar fi bine sa te gandesti de 2 ori inainte sa jicnesti pe cineva e ff usor sa fi rautacios in ziua de azi...e mult mai usor decat sa spui o vorba buna...

Mai fetitzo vezi-ti de mucii tai.Infantilul asta obsedat de zodii a inceput razboiul replicilor jignitoare pe un alt topic , asa ca nu mai "pica ca " musca in lapte cu pareri de avocat fara diploma.Sau o fi iubitul tau?

Postat pe 24 Decembrie 2009 08:58
De la: scorpio67, la data 2009-12-24 08:58:34

Corect!

Mai fetitzo vezi-ti de mucii tai.Infantilul asta obsedat de zodii a inceput razboiul replicilor jignitoare pe un alt topic , asa ca nu mai "pica ca " musca in lapte cu pareri de avocat fara diploma.Sau o fi iubitul tau?

Eu nu inteleg care e problema ta ce n-am voie sa-mi exprim parerea? sau numai tu ai voie? daca esti nervoasa si fustrata nu trebuie sa-ti versi nervii pe cei care-si dau cu parerea on topic ! eu pur si simplu am zis ca nu poti caracteriza un om in functie de zodie pt ca fiecare om e diferit si special in felul lui, ca are anumite carcateristici ale unei zodii asta e partea a 2a dar nu poti spune ca toti oamenii din aceeasi zodie sunt la fel..calm down
kudika053941
Postat pe 24 Decembrie 2009 16:06
Nu inteleg de ce se zice ca trebuie sa ne ferim de barbatii gemeni.Parintii mei sunt casatoriti de 18 ani,ambii gemeni si cea care are ultimul cuvant este mama.Tata este cea mai calma persoana pe care am cunoscuta.
Am cunoscut un alt baiat,tot geaman,si vreau sa spun ca imi place foarte mult felul lui de a gandi si de a se comporta.Pentru varsta lui(20 de ani)gandeste cat se poate de matur.
CrAzY_GiRl_AnDrEuTzA
Postat pe 24 Decembrie 2009 22:02
CRACIUN FERICIT PTR TOATE ZODIILE!!!
Parerea mea este ca "fiecare padure are uscaturile ei", atfel fiecare zodie are calitati dar si defecte , asta nu inseamna ca trebuie sa jignesti pe cineva
Eu imi formez o parere (a mea proprie si personala)despre o anume persoana dupa aspectul mainilor , asta inseamna forma degetelor si a unghiilor.
Dar si despre zodii am o parere :
berbec-se arunca cu capul inainte , in rest sunt ok
taur-sunt realisti , nu le place culoarea rosie
gemeni- sunt copiii zodiacului , daca le oferi dragoste i-ai castigat
rac-sunt familisti ,oameni de casa
leu-sunt ptr dreptate, firi puternice
fecioare-au o manie ptr curatenie, dar este o zodie predispusa la suferinta(este zodia Fecioarei Maria)
balanta- indecisi ,balanta are doua talere , foarte rar se afla in echilibru,in rest sunt ok
scorpion- se stie ca intepatura scorpionului poate fi fatala , asa ca m-am ferit intotdeauna de aceasta zodie
sagetator- ambitiosi, puternici, saritori
capricorn- ambitiosi ,puternici, invingatori, zodia in care are loc nasterea Pruncului Iisus
varsator-ambitiosi , harnici ,
pesti- sunt pesti care inoata in aval, si eu ii numesc looser-i, iar cei care inoata in amonte, sunt invingatori.

Daca cineva are alte pareri. sunt dispusa sa le ascult. Pentru rautati , nu va deranjati sa-mi raspundeti. Viata este prea scurta , ca sa citesc toate controversele dintre anumite persoane.
Nici corecturile gramaticale nu ma intereseaza
Sunt interesata de HOROSCOP.
Sper ca mosul sa va aduca multe daruri, sa aveti Sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua!
gabriela67
Postat pe 25 Decembrie 2009 17:07
De la: gabriela67, la data 2009-12-25 17:07:02CRACIUN FERICIT PTR TOATE ZODIILE!!!
Parerea mea este ca "fiecare padure are uscaturile ei", atfel fiecare zodie are calitati dar si defecte , asta nu inseamna ca trebuie sa jignesti pe cineva
Eu imi formez o parere (a mea proprie si personala)despre o anume persoana dupa aspectul mainilor , asta inseamna forma degetelor si a unghiilor.
Dar si despre zodii am o parere :
berbec-se arunca cu capul inainte , in rest sunt ok
taur-sunt realisti , nu le place culoarea rosie
gemeni- sunt copiii zodiacului , daca le oferi dragoste i-ai castigat
rac-sunt familisti ,oameni de casa
leu-sunt ptr dreptate, firi puternice
fecioare-au o manie ptr curatenie, dar este o zodie predispusa la suferinta(este zodia Fecioarei Maria)
balanta- indecisi ,balanta are doua talere , foarte rar se afla in echilibru,in rest sunt ok
scorpion- se stie ca intepatura scorpionului poate fi fatala , asa ca m-am ferit intotdeauna de aceasta zodie
sagetator- ambitiosi, puternici, saritori
capricorn- ambitiosi ,puternici, invingatori, zodia in care are loc nasterea Pruncului Iisus
varsator-ambitiosi , harnici ,
pesti- sunt pesti care inoata in aval, si eu ii numesc looser-i, iar cei care inoata in amonte, sunt invingatori.

Daca cineva are alte pareri. sunt dispusa sa le ascult. Pentru rautati , nu va deranjati sa-mi raspundeti. Viata este prea scurta , ca sa citesc toate controversele dintre anumite persoane.
Nici corecturile gramaticale nu ma intereseaza
Sunt interesata de HOROSCOP.
Sper ca mosul sa va aduca multe daruri, sa aveti Sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua!

Ai dreptate eu sunt taur si nu imi place culoarea rosie :D, mama e fecioara si daaaa e innebunita dupa curatenie, sefa mea e gemeni si e painea lui D-zeu prietenul meu e pesti si e fff calm si intelegator, de scorpion nu zic nimic pt ca unii sunt fffff ok dar unii sunt super intepatori.. in mare am aceeasi parere ca tine, dar mai ales asupra faptului ca nu poti caracteriza un om numai dupa zodie... Sarbatori fericite si tie!
kudika053941
Postat pe 25 Decembrie 2009 18:16
De la: kudika053941, la data 2009-12-24 16:06:47
De la: scorpio67, la data 2009-12-24 08:58:34

Corect!

Eu nu inteleg care e problema ta ce n-am voie sa-mi exprim parerea? sau numai tu ai voie? daca esti nervoasa si fustrata nu trebuie sa-ti versi nervii pe cei care-si dau cu parerea on topic ! eu pur si simplu am zis ca nu poti caracteriza un om in functie de zodie pt ca fiecare om e diferit si special in felul lui, ca are anumite carcateristici ale unei zodii asta e partea a 2a dar nu poti spune ca toti oamenii din aceeasi zodie sunt la fel..calm down

Nici macar nu mi-ai citit posturile, asta ma deranjeaza.Am vorbit numai despre persoane pe care le cunosc, iar pe individul care sta numai pe topicuri despre zodii l-am caracterizat dupa gradul de nesimtire , nu dupa zodie.

Postat pe 28 Decembrie 2009 07:53
De la: kytydiva, la data 2009-12-23 00:22:58 pai sa vedem..sunteti, barbatii din zodia gemeni, foarte perversi si fustangii...tot ce este nou va atrage iar persoana care va fost alaturi o uitati usor...lasati omul cand ii este mai greu si cel mai dureros inselati cu persoane tot timpul cunoscute(ce e la indemana e mai bun,ravniti la bunul celuilalt,niciodata nu sunteti multumiti de ce aveti)...ceea ce este dureros...aveti si suflet mare...dar DOAR PT VOI....iar fetele gemeni feriti-va si mai rau sunt si mai perverse....sunt foarte periculoase sunt spargatoare de casniciii....dar probabil aceasta doza de perversitate mai tine si de educatie....si anturaj...toate cele bune

Te contrazic la mai multe chestii in ceea ce ai scris!!! Sunt geamana si am fost cu un barbat din zodia gemeni!!! Nu e chiar cum zici u!!! Suntem semn de aer si semn dual!!! E adevarat ca tot ce e nou ne atrage, dar nu suntem chiar atat de fustangii cum spui u(ma rog, barbatii din zodia asta)...trebuie doar sa stii cum sa-l tii langa tine cu mici trucuri...faza cu va lasam la greu...hmmm imi e greu de crezut...prietenii mei imi spun tot timpul ca ma las pe mine ultima si-i ajut pe ei...intr-un fel ai fff mare dreptate ca, conteaza educatia si anturajul...dar sa stii ca un geaman daca stii cum sa-l iei iti poate fii un prieten de nadejdie...e adevarat ca suntem cu doua fete, dar fata de prieteni ambele fete sunt cam la fel...si sa stii ca suntem destul de blegi, ne atasam repede de cineva si ne deschidem sufletul repede...acum conteaza cat de mult vor sa ne fie alaturi cei fata de care suntem sinceri...
kid_girl
Postat pe 28 Decembrie 2009 11:41
bv bv bv..sunt ffff de acord cu tine!
anielles
Postat pe 28 Decembrie 2009 14:28
De la: sweet_cristina, la data 2009-12-20 10:38:49Cea mai ''proasta'' zodie este berbecul,sunt oameni fara suflet,foarte rai.Stati departe de ei.

mersi.....de compliment poate nu ai fost tu femeia pe care berbecu so vrea in viata lui da nah :P
maxidanny
Postat pe 28 Decembrie 2009 17:50
Fiecare zodie are un asccendent si doi berbeci nascuti in aceeasi zi, sau oricare zodie, dar la ore diferite pot avea caractere diferite.Fiecare zodie are aptitudini, calitati, defecte etc., depinde si de nativ in ce mediu se dezvolta si astfel (ex. defect egoism, calitate sufletist) nativul se axeaza mai mult pe defecte sau mai mult pe calitati. De aceea nu ne asemanam chiar daca suntem in aceeasi zi nascuti, in acelasi an. Iar in privinta compatibilitatii dintre zodii aici intervine din nou asccendentul si mediul de crestere.
kudika081496
Postat pe 29 Decembrie 2009 15:33
Nu stiu sincer ce barbati varsatori ai cunoscut tu si de unde i-ai cules dar barbatii varsatori pe care ii stiu eu sunt niste bomboane de baieti:*:*
Leyah
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:18
pers masculine nasute scorpion st pervese...shi vor doar sex ...foshtii pr mele kre au fost scorpioni au fost asha....un fost de-al meu....st egoishti...plini de sine...st f pasionali...insheala
mia_gia92
Postat pe 30 Decembrie 2009 00:54

Recomandari