Mai multe
De la: kudika081496, la data 2009-12-29 15:33:24Fiecare zodie are un asccendent si doi berbeci nascuti in aceeasi zi, sau oricare zodie, dar la ore diferite pot avea caractere diferite.Fiecare zodie are aptitudini, calitati, defecte etc., depinde si de nativ in ce mediu se dezvolta si astfel (ex. defect egoism, calitate sufletist) nativul se axeaza mai mult pe defecte sau mai mult pe calitati. De aceea nu ne asemanam chiar daca suntem in aceeasi zi nascuti, in acelasi an. Iar in privinta compatibilitatii dintre zodii aici intervine din nou asccendentul si mediul de crestere. :) mersi ai dreptate oricum putin conteaza zodiile pana la urma educatia te face sa fi cine esti usuratic sau nu experienta de viata caracteristici generale totusi sunt, dar de exemplu eu sunt egoist intro care masura din cauza ca sunt singur la parinti nu ca sunt berbec, sufletist sunt ca am fost iubit de ai mei nu ca sunt berbec......deci zodiile sincer.....nu stiu..sau femeiele usuratice care trec de la un barbat la altu repede....nu cred ca e de la zodii...poate nau avut sau au prea multa atentie si la fel si cu barbatii |
||
|
maxidanny Postat pe 30 Decembrie 2009 11:32 |
||
|---|---|---|
De la: Calandrinon, la data 2009-12-15 21:35:10De la: miss_darine, la data 2009-12-15 21:31:57De la: amg_life, la data 2009-12-15 20:41:04 gemeni ?me too
|
||
|
iulia069834 Postat pe 1 Ianuarie 2010 04:46 |
||
Mie dintre toate zodiile.Cea mai perversa si cu 2 fete sunt gemeni.Eu una stiu din propia mea experianta k am stat cu o persoana timp de 6 anii si nu am stiut cu cine...pana si-aratat adevarata fata....este cea mai perversa,si mincinoasa zodie pe langa faptul k barbatii gemenii sunt niste curvari nenorocitii, nu se gandesc cand deschid gura si jignesc foarte mult:( ii prinzi in fapt si au tupeul sa te minta in fata:( le place sa flirteze cu femeile la greu!! pe langa faptul k se dau mare k eu sunt aia care stiu totul si au o experienta vasta de viata mai sunt si prostii de put:)) dar ca sa para ei superiori in orice situatie...le place mereu ce este nou, nu le place rutina,dar din pacate viata langa ei este o rutina...Ce au si eu bun ca si calitate k sunt glumeti si milosi.Atat! in rest este cea mai urata zodie care n-o sufar poate nu totii barbatii gemeni sunt la fel:9 dar eu am intalnit unu si regret k mi-am pierdut 6 anii din viata mea cu el:( daca ar fi sa caracterizez barbatul gemeni este in felul urmator: BARBATUL GEMENI= falsitate,minciuna,perversitate,orgoliu,si numai ptr ei:((
|
||
|
|
||
|
Ratuskina Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:51 |
||
|
Leii - Bleaaaaaaaaaaaaaaaaah foarte invidiosi, orgoliosi, plini de ei mai ales femeile leu nu le suport deloc,le recunosc dintr-o mie .. Gemenii - femeile foarte inselatoare, baietii foarte ascultatori si deschisi.. Balantele - gelosi si posesivi.. Fecioarele - calme si sfatuitoare.. Scorpionii - fustangii.. Capricornii - incapatanati dar prieteni adevarati.. Pestii - mincinosi atat baietii cat si fetele... Taurii - orgoliosi si enervanti.. Sagetatorii - sunt Ok.. Cam atatia am reusit sa cunosc... |
||
|
yogeolove Postat pe 2 Ianuarie 2010 01:15 |
||
| Vreau sa spun ca sotul meu este Scorpion iar eu sunt Fecioara si ne intelegem destul de bine . Nu este deloc asa cum se spune pe aici: pervers etc...doar ca se comporta asa cum de comporti si tu cu el. | ||
|
kudika009759 Postat pe 3 Ianuarie 2010 08:23 |
||
dar de_un baiat cu o fata tot berbec ce mai ziceti? ne intelegem super bn nici nu ma gandeam el e p 18 o4 87 si eu p 13 04 86
|
||
|
kristuna Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:43 |
||
|
Sunt perfect de acord cu tine in privinta gemenilor. Mi am pierdut din fericire doar 6 luni din viata cu el dar mi-a ajuns. sunt cele mai prefacute pesoane, te mint privindu-te in ochi fara mici o remuscare. |
||
|
arynnna Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:35 |
||
De la: Ratuskina, la data 2010-01-01 22:51:25Mie dintre toate zodiile.Cea mai perversa si cu 2 fete sunt gemeni.Eu una stiu din propia mea experianta k am stat cu o persoana timp de 6 anii si nu am stiut cu cine...pana si-aratat adevarata fata....este cea mai perversa,si mincinoasa zodie pe langa faptul k barbatii gemenii sunt niste curvari nenorocitii, nu se gandesc cand deschid gura si jignesc foarte mult:( ii prinzi in fapt si au tupeul sa te minta in fata:( le place sa flirteze cu femeile la greu!! Sunt perfect de acord cu tine in privinta gemenilor. Mi am pierdut din fericire doar 6 luni din viata cu el dar mi-a ajuns. sunt cele mai prefacute pesoane, te mint privindu-te in ochi fara mici o remuscare. |
||
|
arynnna Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:39 |
||
| dar ce aveti cu gemenii fratilor:D:P | ||
|
AndreM Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:44 |
||
De la: AndreM, la data 2010-01-04 16:44:33dar ce aveti cu gemenii fratilor:D:P Pai cum sa n-am fata, doar e barbatul meu, dar stiu precis ca nu as vrea sa nu am .
|
||
|
Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:58 |
||
Fiecare dintre noi are sau a avut o deceptie in dragoste,nu stiu ce sa zic si eu sunt geaman dar nu sunt fustangiu.Da,recunosc ca imi place sa intru in vorba cu fetele dar nu la modul de a-mi insela prietena sau sotia si nu ne facem ca stim totul,eu am invatat din greseli si inca mai invat,ca de,asta este viata.Cred ca nu ai nimerit persoana potrivita si in al doilea in rand eu nu pot sa va inteleg de ce stati asa mult cu o persoana, 6 ani,wow,,,
|
||
|
kudika091198 Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:39 |
||
o vai cate rautati pe topicul asta ...sa mi spun si eu parerea... ei bine:BERBECI:nebunatici,cu bun simtz,cu simtul umorului,mereu prezenti la distractie,ajutatori,dar si laudarosi,perversi si enervanti.tauri:incapatanati,insa foarte saritori iubitori,gata sa faca orice pentru iubirea lui,tematori.RAC:sunt cu doua fete si niciodata nu zic nimic despre ei,inchisi la minte ,gemeni...perversi rau...leu:is invidiosi si barfitori,buni la suflet...fecioara:eu sunt aia ,inteleg foarte bine oamenii imi place sa i ascult,sa le dau sfaturi,daca pot,rece uneori,pun suflet aproape in orice,ma indrag repede dar si imi trece repede si o nemultumire...nu prea mi se potriveste horoscopul caracteristic zodiei fecioara,uneori cred ca nu sunt fecioara balanta:plangacioase,bune prietene,reci,sunt cele cu drobul de sare ca si berbecii ...scorpion:din pct meu de vedere raportandu-ma la oamenii scorpion pe care i am vazut,sunt niste ingamfate,se cred cele mai tari,ma ref la fete,cele mai frumoase,nu mai exista nimeni ca ele,proaste de dau in gropi,ele sunt "superbitatile pamantului",prefacute,reci,nu tin la gluma,PLM,cam multe am zis de ele.nu cred ca ai avea ce sa discuti cu o persoana in zodia scorpion.eu una nu am avut sagetatori:prefacute fetele si baietii fustangii,te lucreaza pe la spate,capricornii si varsatorii si pestii:ei is cei mai "TARI" ai zodiacului,laudarosi,"ei stiu" tot ce e bun si ce e rau pe lumae asta,tacuti pana la un anumit punct:))ma refer la capricorn,varsatorii si cei mai "destepti",iar pestii au o gura act o shura si desteptaciunea lor "atinge cote maxime"...asta e parerea mea despre fiecare zodie...nu tre sa "imi dati raspunsuri "la ce am scris ca nu am nevoie ....
|
||
|
mishaHeart Postat pe 9 Martie 2010 20:02 |
||
maaama kita agresivitate, kite certuri... da' se cearta lumea nu gluma! ia mai zimbiti fratilor ca viatsa e frumoasa indiferent de zodie foarte corect a mentionat o persoana anterior, ca nu ar fi corect, ba kiar destul de necinstit fata de alte zodii (daca luam din punct de vedere astrologic) sa judeci intreaga padure dupa kiteva uscaturi!! unii sunt mai buni, altii sunt mai rai... eu una am avut nefericirea sa dau peste un specimen din zodia gemenilor ca nu-s bucuroasa, dar asta nu inseamna ca toti sunt asa.. m-am fript cu racii, si cu toate ca ii consider destul de inkisi in ei, ceea ce nu prea imi place, dar oricum sunt persoane destul de sufletiste... am mai citit pareri cum ca varsatorii ar fi rai la rindul lor.. fostul meu e varsator si om mai straniu nu am intilnit, contrar prietenei mele cu care am crescut impreuna: om mai bun, prietenos si saritor la nevoie nu am gasit!! deci da, toti sunt diferiti kiar daca sunt nascuti in aceeasi zodie! si faptul ca sunt scorpion nu inseamna ca sunt rea, perversa si bla bla bla... sunt rea dar rar si kind sunt nevoita, ca deh, fara asta e imposibil!
|
||
|
Lady_Shadow Postat pe 10 Martie 2010 01:15 |
||
| As vrea sa-i contrazic pe cei care au mentionat ca cele mai perverse persoane ar fi gemenii..Sunt o geamana si am fost perversa doar in momentul cand cineva m-a calcat foarte tare pe batatura...in rest crede-ma ca pentru oamenii la care tin as fi in stare sa-mi dau si sufletul..si in special pt prietenii adevarati...Recunosc barbatii gemeni sunt mai aparte...dar un sg lucru de mentionat...nici un geaman nu seamana cu celalalt...sunt foarte diferiti...si chiar trebe sa-l citesti printre randuri ca sa ajungi sa-l cunosti...Daca s-a ars vreodata cu persoanela dragi ..nu prea mai are incredere in oameni.....oricum ar fi multe de spus...Unui geaman nu-i plac lucrurile comune si banalitatile....trebe sa fie acel ceva....mai ales cand vrea o relatie mai serioasa..Asa ca fetelor nu generalizati... | ||
|
clypissy Postat pe 11 Martie 2010 12:19 |
||
gemenii sint grozavi ca toate zodiile............
|
||
|
kudika099473 Postat pe 11 Martie 2010 15:26 |
||
| Eu, scorpion cu ascendent in balanta = un tip care sta pe ganduri mult si alege, culmea, cam tot ce era mai dificil, mai gresit, mai nepotrivit pentru el..sfaturi bune dau, sustinere, sprijin moral...o companie relativ placuta...imi place sa fac masaje de relaxare, asa ca daca sunteti interesati vreunii dintre voi, anuntati-ma...rezolvam un pret destul de accesibil...numai de bine sa auzim | ||
|
adi_maseur Postat pe 11 Martie 2010 17:06 |
||
De la: ANNYBLONDY, la data 2009-12-20 10:39:21leii-prieteni adevarati cred ca tu esti ca zodie scorpion nu? ca de obicei scorpionii nu inteleg varsatorii :))) |
||
|
leo_ Postat pe 12 Martie 2010 11:31 |
||
De la: leo_, la data 2010-03-12 11:31:01De la: ANNYBLONDY, la data 2009-12-20 10:39:21leii-prieteni adevarati astrologic vorbind, depinde de scorpion si de varsator... si unii si altii difera... e mult mai important sa fii OM, si sa te comporti ca atare!
|
||
|
Lady_Shadow Postat pe 12 Martie 2010 18:49 |
||
De la: Lady_Shadow, la data 2010-03-12 18:49:00De la: leo_, la data 2010-03-12 11:31:01De la: ANNYBLONDY, la data 2009-12-20 10:39:21leii-prieteni adevarati |
||
|
sm_miky67 Postat pe 13 Martie 2010 08:09 |
||
De la: yogeolove, la data 2010-01-02 01:15:47Leii - Bleaaaaaaaaaaaaaaaaah foarte invidiosi, orgoliosi, plini de ei mai ales femeile leu nu le suport deloc,le recunosc dintr-o mie .. Inainte sa scrii ceva.... despre un leu..... verifica mai bine! Chiar nu e adevarat ce ai scris tu mai sus ! invatza sa"suporti" un om leu ... pentru ca nu se stie nici o data care pe care haleste;) |
||
|
l3lytza Postat pe 13 Martie 2010 08:18 |
||
De la: l3lytza, la data 2010-03-13 08:18:09De la: yogeolove, la data 2010-01-02 01:15:47Leii - Bleaaaaaaaaaaaaaaaaah foarte invidiosi, orgoliosi, plini de ei mai ales femeile leu nu le suport deloc,le recunosc dintr-o mie .. imi pare rau pt tine dk nu stii sa citesti tot comentariul , am specificat la sfarsit k atati am reusit sa cunosc..nu am precizat ca toti sunt la fel ;) |
||
|
yogeolove Postat pe 13 Martie 2010 11:02 |
||
De la: yogeolove, la data 2010-03-13 11:02:40De la: l3lytza, la data 2010-03-13 08:18:09De la: yogeolove, la data 2010-01-02 01:15:47Leii - Bleaaaaaaaaaaaaaaaaah foarte invidiosi, orgoliosi, plini de ei mai ales femeile leu nu le suport deloc,le recunosc dintr-o mie .. poate daca voi da peste un leu care sa-mi contrazica parerea imi voi schimba opinia dar pana acuma peste toti care am dat au fost al fel |
||
|
yogeolove Postat pe 13 Martie 2010 11:04 |
||
eu una cred ca barbatu in zodia taur este ft incapatanat.....se gandeste mai mult la el si d persoana de langa el nu prea ii pasa(acum vb din proprie experienta),perfid si nu stie sa aprecieze femeia care e langa el.Femeile din zodia taur sunt ft rautacioase si dusmanoase.Exista mitul ala cum ca barbatu din zodia rac este cel care inseala cel mai mult....eu tind sa nu cred acest mit.....am avut o relatie cu un barbat din zodia rac si vreau sa spun ca m-am simtit ft apreciata langa el,stie sa fie devotat,sa te ajute cand ai nevoie,sa iti fie aproape in absolut orice problema si este ft pasional.Pe mine personal m-a fascinat si atunci cand incepe sa te iubeasca nu ai dc sa iti fie frica ca te inseala pt ca stie sa iubeasca cu adevarat si din moment ce esti cu el nu mai are nevoie d alta persoana pt ca deja a vazut in u tot ce avea nevoie asa ca nu o sa aiba dc sa caute in alta parte.Balanta este iar o zodie destul d interesanta cu toate ca sunt genu care te analizeaza ft mult.Am multi amici in aceasta zodie si pot fi super k numai ca te critica la cea mai mica greseala pe care o faci.Zodia pesti mie una personal nu imi plache si mai ales cea din zodia sagetator(urasc toate persoanele pe care le-am intalnit in zodia sagetator). Nu am intalnit ft multe persoane in zodia gemeni dar simt ca nu suntem compatibile absolut deloc.Cei din zodia fecioara sunt niste persoane ft gentile,finute,interesante si au un stil aparte pe care mine ma fascineaza Din punctu meu de vedere cele mai d incredere si care sunt alaturi de tine orice ar fi sunt persoanele din zodia rac,scorpion si fecioara.
|
||
|
kudika116171 Postat pe 13 Martie 2010 13:14 |
||
| Eu sunt femeie berbec - si pot spune ca urasc parsivitatea. Zodiile in general nu se aseamana. Se tine mare cont de asccendent. De cum este nascut omul ziua-noaptea, etc. | ||
|
kudika081496 Postat pe 13 Martie 2010 17:22 |
||
barbatul scorpion este cel mai scump barbat atent cuminte dragut politicos se spune ca e cel mai bun amant si iti spune pe fata ce are de spus |
||
|
venera17 Postat pe 15 Martie 2010 21:57 |
||
De la: yogeolove, la data 2010-01-02 01:15:47Leii - Bleaaaaaaaaaaaaaaaaah foarte invidiosi, orgoliosi, plini de ei mai ales femeile leu nu le suport deloc,le recunosc dintr-o mie .. de tze pestii micinosi?
|
||
|
ionelaela Postat pe 15 Martie 2010 22:01 |
||
|
berbecii - indrazneti taur- sufletisti gemeni- interesanti leu- extravaganti fecioara- blanzi balanta - distractivi scorpion - intriganti sagetator- ganditori capricorn- incapatanati varsator- ascunsi pesti- visatori |
||
|
ionelaela Postat pe 15 Martie 2010 22:04 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-03-15 22:04:44berbecii - indrazneti In sfarsit cineva care nu a criticat ma bucur sa vad ca mai sunt si persoane care vad si partea frumoasa a unui om nu numai cea urata! fiecare are si parti bune si parti frumoase si cred ca le putem descoperii pe amandoua la fel de bine depinde in ce circumstante ii cunoastem si ce tip de relatii avem cu ei. Si cu riscul de a ma repeta NU POTI CARACTERIZA UN OM NUMAI DUPA ZODIE!!!
|
||
|
kudika053941 Postat pe 17 Martie 2010 16:55 |
||
De la: sweet_cristina, la data 2009-12-20 10:38:49Cea mai ''proasta'' zodie este berbecul,sunt oameni fara suflet,foarte rai.Stati departe de ei. Da esti cumva astrolog ca sa iti permiti sa faci astfel de remarci? |
||
|
Brunetzika89Nicoleta Postat pe 4 Iulie 2010 12:48 |
||
De la: venera17, la data 2010-03-15 21:57:37barbatul scorpion este cel mai scump barbat atent cuminte dragut politicos se spune ca e cel mai bun amant si iti spune pe fata ce are de spus asa, asa, lauda-ma imi place... mai zi... mai zi |
||
|
leo_ Postat pe 5 Iulie 2010 11:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 1 | De la: kudika074074 24 Iulie 2010 13:37 |
| eu leu, el rac | 11 | De la: Celia_29 15 Aprilie 2010 11:00 |
| El Varsator - Eu leu | 29 | De la: zinaceabunasinebuna 8 Februarie 2012 13:02 |
|
|
||
| femeia sagetator!!! | 46 | De la: alinafrumi 17 Mai 2012 21:13 |
| eu zodia berbec el zodia scorpion ce pareri aveti... | 6 | De la: mika_elaaa 25 Aprilie 2010 17:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.