Setari Cookie-uri

ce sa fac?...parerea ta conteaza

De la: Shhh, la data 2010-01-27 15:49:31da te-ai gandit vreodata cum ar fi fost daca tac-tu pleca de-acasa cu vreo panarama si mata ramanea sa te creasca?da daca tu ai avea un copil si ar veni alta fufa si ti-ar lua barbatul ?
baby_kiss
Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:51
De la: kudika102120, la data 2010-01-20 12:32:22...esti super...la tine totul pare simplu...o sa ma rog sa fiu ultima lui iubire...el spune ca s singura pentru ca pe cealalta a luat o pentru copil...bla bla ...stii tu ...avea 18 ani atunciel..ea 17...de fapt de aia nu s a casatorit niciodata pentru ca nu o iubea si astepta mereu marea iubire....romantic..nu?...
...mi e frica de innebunesc de viitorul acestei relatii..
#

draga mea, nu imi permit sa iti dau un sfat, doar sa iti pun o intrebare: ce fel de barbat sta 14 ani cu o femeie pe care nu o iubeste? chiar daca ea nu are servici si au un copil impreuna.
se simte responsabil, ii intretine, are grija de copilul lui, dar nu cred ca e nevoie si sa locuiasca cu ea si sa faca dragoste cu ea 14 ani de zile. doar atat te rog, gandeste-te la asta.
DayC
Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:36
cum poti sa accepti asemenea chestie? daca te iubea asa mult ii dadea flit la aia,isi intretinea copilul si isi vedea de relatia voastra. acuma ca ea nu are servici si asta sunt scuze...pana acu ea unde a trait? daca e casa lui si nu sunt casatoriti eu nu vad ce obligatie are fata de ea, decat asupra copilului.
si stai linistita,ca si daca era casatorit erai la fel de disperata. asta nu e iubire,iubirea presupune sacrificii! daca te iubea facea ceva...asa sta ca molau si asteapta sa-si cate aia servici de parca daca isi cauta o sa se si mute de acolo. nu se va intampla nimic,pt ca el nu vrea,daca vroia ii zicea respectivei ca ii da termen sa-si gaseasca un servici,o casa,pt ca daca "te iubeste"pe tine nu are de ce sa stea cu cineva fata de care nu simte nimic. da' tu poti accepta sa stea cu ea? cine stie,poate si-o mai si trag si nu stii tu.
parerea mea e ca tipu e casatorit,da'fara acte
acu degeaba ti-au scris oamenii astia aici parerea lor,pt ca sunt convinsa ca o sa te complaci in situatie si aia e...o sa-ti dai singura seama ca lucrurile astea nu duc la nimic bun.
bineinteles,iti vei da seama de astea doar cu timpul,nu ca iti spunem noi pe forum.
dorina_77
Postat pe 27 Ianuarie 2010 22:49
eu nu stiu cum te-ai simti tu daca ala si-ar lasa femeia si copilul si ati incepe voi o relatie serioasa. cum te-ai putea gandi la copilul ala? da oricum iti doresc din tot sufletul sa treci prin aceeasi situatie, sa c*ci un copchil cu un dobit*c si ala sa te lase pt alta!!! sa dea Domnu`
Shhh
Postat pe 28 Ianuarie 2010 08:07
...multumesc pentru fiecare sfat..pentru fiecare minut din viata voastra...pentru fiecare gand...
...M AM DESPARTIT!!!
...ma doare..ma doare...ma doare...dar asta e...
...nu suntem nici unul fericiti dar timpul le va rezolva pe toate
kudika102120
Postat pe 29 Ianuarie 2010 10:43
De la: kudika102120, la data 2010-01-29 10:43:37...multumesc pentru fiecare sfat..pentru fiecare minut din viata voastra...pentru fiecare gand...
...M AM DESPARTIT!!!

daca te iubea facea tot posibilul sa fitzi impreuna,,,,,,,,,,,,,doare al na iba stiu,,,,,,,,,,dar cum spui si tu timpul le rezolva pe toate
Dontyyy
Postat pe 29 Ianuarie 2010 10:55
Cred ca iti irosesti timpul pt o cauza deja pierduta, situatiile unde la mijloc e un copil sunt delicate si toata viata te vei izbi de chestia asta, fie ca ii plateste pensie alimentara, fie ca vrea sa il vada, fie ca il aducela voi in casa sa il creasca chiar etc... mai sunt barbati
oana84onutza
Postat pe 29 Ianuarie 2010 19:26
Sa-ti vezi de viata ta mai departe nu ai nici un viitor alaturi de el este pierdere de vreme si ani trec
daiana31
Postat pe 30 Ianuarie 2010 18:09
imi pare rau pt situatia prin care treci...
acum ai invatat o lectie pretioasa: niciodata sa nu te incurci cu un barbat cuplat/insurat, indiferent de relatia lui cu actuala!
badgirl
Postat pe 31 Ianuarie 2010 15:29
Esti sigura ca nu va proceda si cu tine, la fel, in cazul in care ati ramane impreuna? Raspunsul, se afla la tine! Numai tu poti hotari ce vei face pe viitor, dar, ti-as sugera sa ti cont de faptul ca nu este, tocmai corect fata de cealalta si ca, in viata, " roata" se invarteste! Mai presus decat dragoste pentru el, ar fi bine sa pui dragostea pentru propria-ti persoana si, sa cauti sa suferi cat mai putin, eventual deloc! Succes!
kudika113112
Postat pe 31 Ianuarie 2010 23:41
De la: baby_kiss, la data 2010-01-27 15:51:45
De la: Shhh, la data 2010-01-27 15:49:31da te-ai gandit vreodata cum ar fi fost daca tac-tu pleca de-acasa cu vreo panarama si mata ramanea sa te creasca?da daca tu ai avea un copil si ar veni alta fufa si ti-ar lua barbatul ?

super tare!!!!

fata , lasa dracului iubirea de-o parte si dute si cauta-ti un barbat singur fara obligatii care chiar sa te iubeasca
stii cati sunt care se jura ca te iubesc si de fapt , nu-i nimic
sunt 14 ani la mijloc si un copil, nu putea sta cu femeia aia , doar asa , si chiar daca e asa ,a stat pt copil , deci trebuie sa stea in continuare, clar ptr copil,fatuc-o lasa omul in pace sa-si vada de viata lui de copilul lui
roata se va intoarce candva daca insisti prea mult
cum poti iubi un om casatorit si cu un copil????!!!!!
dani_pisi
Postat pe 3 Februarie 2010 13:56
De la: kudika102120, la data 2010-01-29 10:43:37...multumesc pentru fiecare sfat..pentru fiecare minut din viata voastra...pentru fiecare gand...
...M AM DESPARTIT!!!

daca chiar e adevarat ce zici tu, e super tare, bv tie,felicitari si succes
stai linistita timpul le rezolva pe toate
mai bine stai tu linistita decat sa fii blestemata de sotia lui
dani_pisi
Postat pe 3 Februarie 2010 13:59
De la: dani_pisi, la data 2010-02-03 13:59:12
...M AM DESPARTIT!!!

daca chiar e adevarat ce zici tu, e super tare, bv tie,felicitari si succes
stai linistita timpul le rezolva pe toate
mai bine stai tu linistita decat sa fii blestemata de sotia lui

Parerea mea ca este deja blestemata ..sorry dar asta este parerea mea !
Master
Postat pe 3 Februarie 2010 18:16
daca stii ca ca nu poate sa o lase , de ce mai intrebi ?
kudika090507
Postat pe 3 Februarie 2010 21:17
ei si la urma urmei s-a constatat ca iubirea dureaza undeva la 3 ani,iubirea adevarata!!mai apoi afectiune,deprindere................eu vreau sa zic ca totul se uita!!
dar in al 2-lea rind...aceasta e alegerea lui,el trebuie sa o faca daca inca nu a facut-o!si asa intre timp nu ti-ai pus intrebarea de ce asa intinde cu alegerea?!?! poate vrea sa lasa lucrurile asa cum sunt,poate va vrea pe ambele alaturi :))
intr-al 3-lea rind este un proverb vechi si simtiti de multa lume pe pielea proprie si consta in faptul ca pe nefericirea altuia nu poti construi fericirea ta......
dar tu asculta-ti inima,ea practic nu minte,noi o mai intelegem gresit citeodata :)
kudika2909
Postat pe 3 Martie 2010 22:30
De la: kudika102120, la data 2010-01-20 11:56:26....sunt indragostita de un tip care e cuplat de 14 ani cu o femeie cu care are un copil..dar nu este casatoril legal cu ea..El spune ca ma iubeste pe mine..stiu ca ma iubeste dar nu putem fi impreuna...nu poate pleca din propria lui casa si nici nu o poate lasa fara un venit pentru ca ea nu are serviciu ...are 8 clase...a facut copilul la 17 ani..
...ce sa fac?
nu te bagi copilul are de suferit sunt de 14 ani impreuna daca el pleaca ea nu are nici un venit esti egoista la copil nu te gandesti cu ce il creste? sincer imi pare rau pt tine cauta un baiat de varsta ta hai mult noroc in a-ti gasi pe cineva
kudika143709
Postat pe 14 Martie 2010 11:39
Eu fac alergie la afirmatii de genul".El spune ca ma iubeste pe mine..stiu ca ma iubeste dar nu putem fi impreuna"De unde dracu stii ca te iubeste.Ai vreun detector de sentimente si eu nu stiu ca exista.Cu cata siguranta afirmati pe aici ca iubesc unii sau altii de ma ia starea de voma.

Postat pe 14 Martie 2010 11:44
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 11:44:20Eu fac alergie la afirmatii de genul".El spune ca ma iubeste pe mine..stiu ca ma iubeste dar nu putem fi impreuna"De unde dracu stii ca te iubeste.Ai vreun detector de sentimente si eu nu stiu ca exista.Cu cata siguranta afirmati pe aici ca iubesc unii sau altii de ma ia starea de voma.

Fix!
anissya
Postat pe 14 Martie 2010 12:02
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 11:44:20Eu fac alergie la afirmatii de genul".El spune ca ma iubeste pe mine..stiu ca ma iubeste dar nu putem fi impreuna"De unde dracu stii ca te iubeste.Ai vreun detector de sentimente si eu nu stiu ca exista.Cu cata siguranta afirmati pe aici ca iubesc unii sau altii de ma ia starea de voma.

corect..... bv
cati nu sunt casatoriti care le promit altora iubire vesnica , asta doar pana le are in pat sau au o aventura de cateva luni.......si apoi le uita..........deci asa ajungeti amante..........sunt multi parsivi si NENOROCITI.........si voi ii credeti........
dani_pisi
Postat pe 15 Martie 2010 15:39
De la: kudika102120, la data 2010-01-20 11:56:26....sunt indragostita de un tip care e cuplat de 14 ani cu o femeie cu care are un copil..dar nu este casatoril legal cu ea..El spune ca ma iubeste pe mine..stiu ca ma iubeste dar nu putem fi impreuna...nu poate pleca din propria lui casa si nici nu o poate lasa fara un venit pentru ca ea nu are serviciu ...are 8 clase...a facut copilul la 17 ani..
...ce sa fac?

Cineva mi-a spus ca ne definesc lucrurile simple care le facem... deci el daca a stat 14 ani cu acea femeie si nici nu o poate parasi... sa stii ca o iubeste. Daca te-ar iubi cu adevarat atunci ar gasi el solutia sa fie cu tine. Barbatii pot muta muntii daca vor... daca nu , doar vorbesc frumos. Nu vreau sa fiu rea, dar nu vad un viitor fericit pt tine din relatia asta.
kudika141939
Postat pe 15 Martie 2010 20:02
ddaaa...e clar!!! tu cati ani ai?tu te auzi un pic la ce zici?kestii k il iubesc...bla bla...treziti-va mai fetelor k asa va ratati viata...casca ochii cand trebuie si o sa-ti fie bine mai tarziu....
jekyll20
Postat pe 22 Mai 2010 13:46
De la: jekyll20, la data 2010-05-22 13:46:59ddaaa...e clar!!! tu cati ani ai?tu te auzi un pic la ce zici?kestii k il iubesc...bla bla...treziti-va mai fetelor k asa va ratati viata...casca ochii cand trebuie si o sa-ti fie bine mai tarziu....

bv....bv....bv... ...esti tare
te felicit!!!!!!!!!
dani_pisi
Postat pe 23 Mai 2010 11:29
Nu vreau sa fiu rea dar nu sunt destui barbati singuri si fara obligatii de care sa va indragostiti? Eu sa fiu necasatorita si sa aud un barbat ca-mi spune ca are un copil cu o alta femeie cu care sta de 14 ani fara sa fie casatorit cu ea as fugi de el mancand pamantul...tu n-ai fugit ai stat pe loc , ba mai mult te-ai si indragostit de el. Acum ca iti doresti mai mult de la relatia asta te intrebi ce ma fac? Ai 3 variante:
1. te desparti de el ca nu e sfarsitul lumii si ai sansa sa fi fericita cu altcineva -varianta cea mai dureroasa pe moment dar mult mai buna pe termen lung
2. il intrebi pe el daca e dispus sa te ia de sotie, sa va faceti voi familia voastra dar vei fi bantuita mereu de ex-iubita si copilul care deja e mare.O sa trebuiasca sa o ajute financiar cel putin pana cealata femeie isi gaseste ceva de lucru si se pune pe picioare, iar copilul va trebui ajutat si sprijinit toata viata ca doar e al lui -asa mi se pare rezonabil
3. el nu e dispus sa plece de langa copil si mama lui si ar vrea sa continuati tot asa - in cazul asta tu ai cel mai mult de pierdut
kudika451217
Postat pe 10 Octombrie 2012 14:24
judecati toti in nestiinta de cauza!In astfel de situatii doar timpul e prietenul nostru,rabdare si nervi de otel!
cornellia
Postat pe 17 Octombrie 2012 21:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Incurcatura mare 19 De la: dragon_fly88 14 Iunie 2010 19:31
Cum va veti petrece Sarbatorile? 25 De la: kudika421339 21 Decembrie 2011 15:16
oare chiar ma iubeste???? 6 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 12:50
iubirea adevarata nu are de-a face cu obsesia... 1 De la: kudika379923 30 Octombrie 2011 10:33
Renuntare la fumat si alcool prin metode naturiste 13 De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:49