Setari Cookie-uri

Prietenie sau ura dupa un divort

De la: rashela, la data 2010-03-04 07:04:59Am generalizat? Desigur! Exista vreo persoana printre noi (lumea toata) care sa nu-si doreasca sa traiasca bine? Care sa prefere sa se tarasca prin viata, decat sa paseasca? Ma indoiesc. Pentru ca despre asta era vorba. Nu am exclus iubirea din povestea asta. Dar, oricat de mult ai iubi... cand frigiderul ti-e gol, cand speli noaptea aceeasi bluza pentru a o lua din nou dimineata pe tine, cand nu mai curajul sa-ti saluti vecinii pentru ca din cauza datoriilor tae, blocului i s-a intrerupt apa calda, cand copiii tai vor CEVA si nu poti, nu ai.. gandul ca esti sarac iti trece prin minte. Macar o data in viata gandul ca ai putea avea mai mult iti trece prin minte. Si atunci, imi spuneti voi ca partea materiala nu conteaza pentru toata lumea? Vorbe! Imi spuneti voi ca il veti iubi neconditionat si pana la adanci batraneti pe acel trantor care doar consuma resursele voastre? Vorbe. Imi spuneti voi ca ati prefera sa va vedeti copilul pe care l-ati crescut frumos si educat pentru o lume mai buna, plecand si traind intr-o casa darapanata la tara si dand cu sapa in mocirla pana la genunchi si ca veti dormi linistiti stiind ca iubeste? Nu cred asa ceva.
Cat despre "gandirea mea"... as numi-o rationala nu materialista. Nu mai am de ceva timp 18 ani sa visez inca la un Irinel Columbeanu. Si nici nu-mi invat copilul: "Termina cum o fi liceul ca dragostea te salveaza in viata."

Dar asta e o discutie off topic si n-o voi continua.

sa inteleg ca atunci cand dai peste un barbat ....il intrebi daca are cu ce sa se intretina si apoi te gandesti daca il iei de sot sau nu.....te anunt ca atunci cand un barbat isi da seama ca femeia de langa el asta cauta ,a doua zi nu il mai vede ca si viceversa.....
si ma repet nu conteaza partea materiala pt ca o femeie din ziua de azi poate sa se intretina singura .....nu mai e acea duduie care sta la cratita si la matura si asteapta totul pe tava de parca i s-ar cuveni.....in prezent barbatul ajuta la treburile casnice ,si unii chiar o fac mai bn decat femeile......
oricum am deviat destul de la acest subiect ..........

si tot gandire materialista imi pari sa ai pt ca nu faci decat sa continui sa exprimi cat de importanti sunt banii partenerului........dar ai tai nu sunt?!
nimeni nu a spus sa ne luam un Irinel si daca ti l-ai lua ....norocul tau......

on topic aici e vorba de de prietenia dupa casatorie......si sustin ca poate exista...depinde de imprejurarile in care s-au despartit ,dar lasand la o parte frustrarea si trecutul poate exista o comunicare cat de cat mai ales daca mai aveti si copiii........
just_heaven
Postat pe 4 Martie 2010 08:28
Ok, revin...
Nu era vorba de mine, dar daca insisti, ma voi referi si la mine. La modul teoretic pentru ca nu mai e cazul. Presupunand cum spui tu ca mi-ar placea un barbat, desigur ca nu-l intreb cat detine in banca. Pentru ca nu ma duc cu el la starea civila azi, nici maine. Exista niste pasi de parcurs in cladirea unei relatii in care ai timp sa-ti dai seama cu cine ai de-a face.
Banii ei..hmm. Draga mea, discutam de acelasi lucru, dar amestecam varstele. O femeie independenta, care munceste si se intretine singura are o varsta. Nu este o copila de pe bancile scolii (inclusiv facultate) intretinuta de parinti. Si, te asigur ca o asemenea fata nu-si va alege un coate-goale care s-o mute din casa ei intr-o camera de camin. Si apoi? TOATE ne punem intrebarea: "ce urmeaza?"
Banii au rolul lor, indiferent cat de romantice suntem. Nu pentru ca as fi eu adepta zicalei "dragostea trece prin stomac" ci pentru ca asa este. Viata ne demostreaza zilnic ca asa este. Nu azi, nu maine, dar sigur poimaine TOATE ne gandim macar o data la partea materiala.
Sa fiu sincera, si mie mi-ar placea ca iubirea sa mute muntii din loc. Dar n-a facut-o niciodata. Pentru nimeni.

Ma rog, pana la urma, asta este doar filosofie. Probabil ca ne adaptam, fiecare dintre noi, atunci cand viata ne-o cere.
rashela
Postat pe 4 Martie 2010 09:08
De la: rashela, la data 2010-03-04 09:08:57Ok, revin...
Nu era vorba de mine, dar daca insisti, ma voi referi si la mine. La modul teoretic pentru ca nu mai e cazul. Presupunand cum spui tu ca mi-ar placea un barbat, desigur ca nu-l intreb cat detine in banca. Pentru ca nu ma duc cu el la starea civila azi, nici maine. Exista niste pasi de parcurs in cladirea unei relatii in care ai timp sa-ti dai seama cu cine ai de-a face.
Banii ei..hmm. Draga mea, discutam de acelasi lucru, dar amestecam varstele. O femeie independenta, care munceste si se intretine singura are o varsta. Nu este o copila de pe bancile scolii (inclusiv facultate) intretinuta de parinti. Si, te asigur ca o asemenea fata nu-si va alege un coate-goale care s-o mute din casa ei intr-o camera de camin. Si apoi? TOATE ne punem intrebarea: "ce urmeaza?"
Banii au rolul lor, indiferent cat de romantice suntem. Nu pentru ca as fi eu adepta zicalei "dragostea trece prin stomac" ci pentru ca asa este. Viata ne demostreaza zilnic ca asa este. Nu azi, nu maine, dar sigur poimaine TOATE ne gandim macar o data la partea materiala.
Sa fiu sincera, si mie mi-ar placea ca iubirea sa mute muntii din loc. Dar n-a facut-o niciodata. Pentru nimeni.

Ma rog, pana la urma, asta este doar filosofie. Probabil ca ne adaptam, fiecare dintre noi, atunci cand viata ne-o cere.

.. probabil (folosesc expresia ta) ... adaptarea este ceea ce lipseste multora (la gramada barbati si femei) cind vorbesc despre familie ... astazi majoritatea prea putin adapteaza din EU-ul interior pentru NOI ...
... doi oameni tineri pot pleca la drum fara gramezi de garantii materiale daca au si dau incredere si se adapteaza de la vise la realitate, de la ''standardele'' setate artificial de societatea cam bolnava actuala si realizarile pe care le pot avea in doi ... asa cum vor si se realizeaza multi in singuratate cu atit mai mult si mai repede se pot realiza in doi (strict material vorbind) sau in trei sau patru ... daca exista adaptarea la un nou mod de viata ... in doi ... s-a cam pierdut aceasta traditie romaneasca de succes ... ne-am imbicsit de clisee importate de aiurea si de pretentii

marco918
Postat pe 4 Martie 2010 09:37
De la: metisben, la data 2010-03-03 20:14:36
Stupida nu poti sa spui ca e intrebarea, ci poate noi cei care nu vedem mai departe de divort!.Poti sa ramai chiar prieten cu celalalt chiar daca ai divortat!Vorbesc din propria experienta! Am fost casatoriti 11 ani , din care sa zic 7 au fost "buni" , iar restul ingrozitori!!! DA, e adevarat ce spun. Dupa divort am fost o perioada de 3 ani pierduta, dar nu ptr ca am divortat ,ci ptr greselile pe care le-am facut eu( mi-am vandut afacerea , apartamentul, ca sa creeam ceva impreuna, iar dupa ma lasat ....!). Am oferit totul si m-am ales cu nimic, la modul cel mai sincer...e o poveste lunga si trista, dar am avut puterea sa vad lucrurile prin prisma amandurora si ....cred ca asa e cel mai bine! De gresit nu greseste numai unul!, ci amandoi. Stiu e greu de inteles, dar numai asa putem evolua spre IERTARE! Acum am ramas buni amici, ma suna sa-mi ceara parerea, sfatul, si incerc asa cum stiu sau pot, sa il ajut, desi colegele mele nu ma pot intelege si spun ca VOI, asa nu e bine! Si el la randul lui daca am o problema incearca sa ma ajute, credeti-ma totul platonic!, ptr ca intre noi nu am mai ramas decat prietenie si atat!
Intrebarea mea e alta: cei care sunt divortati sau in pragul divortului, chiar va considerati fara nici o vina incat dupa divort sa nu mai poti vedea OMUL alaturi de care ai trait ?
Toti gresim , din pacate, dar nu toti suntem capabili sa vedem greselile pe care le-am facut, sau ce a dus la acele greseli! E mai simplu sa dam vina pe o singura persoana!
asa este toti gresim dar nu suntem capabili sa vedem greselile pe care le-am facut si atunci de ce sa dam vina doar pe el sau pe ea atunci cand hotarasc sa ajunga la divort... iar cei care au divortat chiar se considera fara nici o vina incat dupa divort sa nu mai poata vedea omul alaturi de care au avut candva o casa si o familie....nu pot sa-i inteleg de unde atata inversunare...de ce dragostea care ia legat odata sa transformat dupa divort in atata ura.....
kudika029282
Postat pe 4 Martie 2010 11:19
IL URASC DIN TOT SUFLETUL MEU...........URASC CLIPA IN CARE L-AM CUNOSCUT, URASC FIECARE SECUNDA PE CARE AM STAT-O LANGA EL......................IL URASCCCCCCCCCCCCCCC
SA-L IERTE POPA CA EU NU POT!!
kudika112232
Postat pe 5 Martie 2010 12:18
De la: kudika112232, la data 2010-03-05 12:18:36IL URASC DIN TOT SUFLETUL MEU...........URASC CLIPA IN CARE L-AM CUNOSCUT, URASC FIECARE SECUNDA PE CARE AM STAT-O LANGA EL......................IL URASCCCCCCCCCCCCCCC
eu nu am trecut niciodata printr-un divort...dar am avut de a face cu un excroc sentimental divortat cu care am fost vreo trei ani prietena...dar acum il urasc din tot sufletul si ma tot chinui sa scap de el pentru ca e un profitor de bani un trantor care nu vrea sa munceasca numai sa cersasca...in plus e si un mare curvar ..de cate ori se certa cu mine se impaca imediat cu fosta nevasta care il primea cu bratele deschise pentru ca am inteles ca el a divortat doar pe hartie si de comun acord iar acum cei doi divortati au ramas prieteni intimi si dupa divort iar fosta nevasta acum este si amanta fostului sot...de aceasta murdarie ce parere aveti....
kudika029282
Postat pe 5 Martie 2010 14:35
De la: kudika029282, la data 2010-03-05 14:35:42
De la: kudika112232, la data 2010-03-05 12:18:36IL URASC DIN TOT SUFLETUL MEU...........URASC CLIPA IN CARE L-AM CUNOSCUT, URASC FIECARE SECUNDA PE CARE AM STAT-O LANGA EL......................IL URASCCCCCCCCCCCCCCC
eu nu am trecut niciodata printr-un divort...dar am avut de a face cu un excroc sentimental divortat cu care am fost vreo trei ani prietena...dar acum il urasc din tot sufletul si ma tot chinui sa scap de el pentru ca e un profitor de bani un trantor care nu vrea sa munceasca numai sa cersasca...in plus e si un mare curvar ..de cate ori se certa cu mine se impaca imediat cu fosta nevasta care il primea cu bratele deschise pentru ca am inteles ca el a divortat doar pe hartie si de comun acord iar acum cei doi divortati au ramas prieteni intimi si dupa divort iar fosta nevasta acum este si amanta fostului sot...de aceasta murdarie ce parere aveti....

Draga mea, eu nu cred ca te chinui sa scapi de el, ci pe tine te chinuie faptul ca el te inseala cu fosta lui nevasta. Scuza-ma ca spun asa, nu te supara pe mine, dar asa inteleg eu din postarile tale . Tu vrei sa afli de ce el face asta si de ce-l primeste fosta nevasta. De fapt ai spus si singura, el este un excroc semntimental si un profitor, iar voi amandoua acceptati cu buna stiinta, o situatie de compromis... ei au divortat din cauza ta sau din ce cauza? Spune, ca sa ne dumirim o data ce vrei sa afli de la noi. Pt. ca in situatia asta a voastra, voi doua sunteti cele mai vinovate, iar el profita de naivitatea voastra. Daca chiar vrei sa scapi de el, ce te mai intereseaza daca se vede cu fosta nevasta sau nu? Oricum el a cam fost tot timpul cu nevasta si se pare ca doar printre picatele, a mai fost si cu tine.
Cer_instelat
Postat pe 5 Martie 2010 17:31
De la: Cer_instelat, la data 2010-03-05 17:31:35

Draga mea, eu nu cred ca te chinui sa scapi de el, ci pe tine te chinuie faptul ca el te inseala cu fosta lui nevasta. Scuza-ma ca spun asa, nu te supara pe mine, dar asa inteleg eu din postarile tale . Tu vrei sa afli de ce el face asta si de ce-l primeste fosta nevasta. De fapt ai spus si singura, el este un excroc semntimental si un profitor, iar voi amandoua acceptati cu buna stiinta, o situatie de compromis... ei au divortat din cauza ta sau din ce cauza? Spune, ca sa ne dumirim o data ce vrei sa afli de la noi. Pt. ca in situatia asta a voastra, voi doua sunteti cele mai vinovate, iar el profita de naivitatea voastra. Daca chiar vrei sa scapi de el, ce te mai intereseaza daca se vede cu fosta nevasta sau nu? Oricum el a cam fost tot timpul cu nevasta si se pare ca doar printre picatele, a mai fost si cu tine.
nu pot sa spun ca eu ma chinui din cauza divortatului care ma insala cu fosta lui nevasta...el nu a avut nici o relatie intima cu mine de vreo doi ani din cauza ca eu nu am vrut sa -i fac asa zisul sex oral care divortatului ii placea la nebunie din acel moment el a jurat ca nu se atinge de mine pentru ca nu concepe sa se culce cu o femeie fara sa i se faca asa zisul sex oral...eu i-am zis ca nu sunt perversa si nu pot accepta sa ma umilesc in fata lui asa...de atunci ne-am despartit ca si cuplu dar el a dorit sa ramanem in continuare prieteni si atat...dar de cate ori nu ii convenea ceva la mine el imediat se intorcea la fosta lui nevasta mai tanara cu 8 ani ca el..el are 47 de ani...si imi tot spunea cand era cu aia ca este sponsorul lui principal si ca ar fi gravida de la el...eu nu am putut crede aceste miniciuni stiam ca isi bate joc de mine....de accea il urasc foarte tare si vreau sa scap de el..dar de 6 luni nu mai reusesc ..ori de cate ori incerc sa ma despart de el ii dau mesaje de despartire iar el ma suna imediat ca sa ma ia la rost cum imi permit sa-i dau mesaje de despartire....ce parere aveti de astfel de om....???
kudika029282
Postat pe 5 Martie 2010 17:45
De la: Cer_instelat, la data 2010-03-05 17:31:35

el l-am cunoscut dupa ce a divortat de fosta nevasta ...nu din cauza mea a divortat...dar nu am stiut ca el a divortat doar pe hartie si a hotarit sa ramana priten intim cu fosta nevasta si dupa ce sau despartit cu acte......
kudika029282
Postat pe 5 Martie 2010 17:48
de multe ori divortul nu inseamna acea ruptura definitiva intre fostii soti...exista cazuri cand nu se ajunge la atata ura..ba din contra se poate inoda din nou o relatie de prietenie poate mai apropiata decat inainte de divort......
kudika029282
Postat pe 9 Martie 2010 17:33
De la: kudika029282, la data 2010-03-09 17:33:40de multe ori divortul nu inseamna acea ruptura definitiva intre fostii soti...exista cazuri cand nu se ajunge la atata ura..ba din contra se poate inoda din nou o relatie de prietenie poate mai apropiata decat inainte de divort......

Vad ca acum ai inceput sa mai vezi cum stau lucrurile. Ma bucur pentru tine !
Vrei sa te desparti de el? Pai tu esti deja despartita, daca zici ca nu aveti decat o realtie de prietenie... si nu-i mai da niciun mesaj... pur si simplu nu-l mai baga in seama... nimic, nu telefoane, nu mesaje, nimica-nimicuta... indiferenta si atat...si cauta tu un altu cu care sa-ti faci o relatie frumoasa bazata pe incredere si iubire reciproca.. nu mai pierde timpul cu individul asta care se joaca cu tine.
Crede-ma ca iti pierzi timpul si chiar ca nu merita !
Chiar nu meriti tu un baiat care sa te iubeasca, sa te respecte si sa te aprecieze ??????????
Cer_instelat
Postat pe 10 Martie 2010 18:30
De la: Cer_instelat, la data 2010-03-10 18:30:14
De la: kudika029282, la data 2010-03-09 17:33:40de multe ori divortul nu inseamna acea ruptura definitiva intre fostii soti...exista cazuri cand nu se ajunge la atata ura..ba din contra se poate inoda din nou o relatie de prietenie poate mai apropiata decat inainte de divort......

Vad ca acum ai inceput sa mai vezi cum stau lucrurile. Ma bucur pentru tine !
Vrei sa te desparti de el? Pai tu esti deja despartita, daca zici ca nu aveti decat o realtie de prietenie... si nu-i mai da niciun mesaj... pur si simplu nu-l mai baga in seama... nimic, nu telefoane, nu mesaje, nimica-nimicuta... indiferenta si atat...si cauta tu un altu cu care sa-ti faci o relatie frumoasa bazata pe incredere si iubire reciproca.. nu mai pierde timpul cu individul asta care se joaca cu tine.
Crede-ma ca iti pierzi timpul si chiar ca nu merita !
Chiar nu meriti tu un baiat care sa te iubeasca, sa te respecte si sa te aprecieze ??????????
ati gresit doamna nu sunt despartita de el...iar faptul ca am o relatie de prietenie asta nu inseamna ca m-am despartit de el si nici indiferenta nu sunt cu el...de ce sa caut altu..daca el ma vrea pe mine si nu pe alta...am relatie frumoasa cu el bazata pe incredere si respect....iar iubirea va veni si ea atunci cand vom simti ca ne iubim...nu mi se pare ca imi pierd timpul cu el sau ca el se joaca cu mine....sunt exagerari draga doamna.....
kudika029282
Postat pe 10 Martie 2010 21:49
eu cred ca e bine sa nu spui niciodata "niciodata" ca nu stii ceti se va intampla... viata e foarte imprevizibila...exista si iertare si impacare chiar daca a existat odata un divort...nimic nu este intamplator in lumea asta....
kudika029282
Postat pe 12 Martie 2010 13:27
Doamne Doamne...........mare-i gradina lui Dumnezeu mult noroc si minte iti doresc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
fran
Postat pe 12 Martie 2010 17:11
De la: fran, la data 2010-03-12 17:11:36 Doamne Doamne...........mare-i gradina lui Dumnezeu mult noroc si minte iti doresc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
duduie eu zic ca tu esti o mare fraiera in gradina lui Dumnezeu"si eu itit doresc cat mai multa minte pe care se vede ca nu o ai....
kudika029282
Postat pe 12 Martie 2010 17:20
Da, clar, dusa cu pluta si nici o scapare nu mai ai. Sper sa nici nu te mai futa niciodata si sa te tina de fraiera in continuare, asa cum se pare ca o ceri. Cica relatie bazata pe intelegere si incredere. Nici la cea mai buna parodie n-am ris mai bine ca acum.
Succes.
soraderazboi
Postat pe 12 Martie 2010 18:32
De la: soraderazboi, la data 2010-03-12 18:32:09Da, clar, dusa cu pluta si nici o scapare nu mai ai. Sper sa nici nu te mai futa niciodata si sa te tina de fraiera in continuare, asa cum se pare ca o ceri. Cica relatie bazata pe intelegere si incredere. Nici la cea mai buna parodie n-am ris mai bine ca acum.
Succes.
duduie idioata dumneata esti dusa rau cu pluta si nici o scapare nu mai ai...sper sa nu te futa nici unul vreodata si sa te tina de fraiera in continuare asa cum se pare ca dumneata o ceri...esti batuta rau la cap sau esti cazuta in cap mai femeie dobitoaca esti....
kudika029282
Postat pe 12 Martie 2010 19:14
Dupa cite se vede, cind te infurii intri in starea ta psihotica. Incep sa ma intreb daca IP-ul tau n-ar trebui detectat, pentru ca sint sanse mari sa tastezi dintr-un spital de specialitate si, de fapt, tu sa nu ai voie la computer. Observi ca ai copiat mesajul meu si dup-aia ti-ai adaugat o injuratura specifica? Esti ca papagalul ala pe care unii il tin ca sa-l auda cum repeta ce zic ei, dar care a invatat si cite o injuratura si mai adauga asta la sfirsit.
Nici un barbat normal n-ar sta cu tine. Cit despre barbatul meu, imi da tot ce-mi trebuie si ceva pe deasupra in intimitate. Este cel mai bun barbat cu care am fost vreodata in pat, un bun cunoscator al firii umane si, astfel, un partener de la care am mereu ce invata. Tu nu vei avea parte de asa ceva niciodata. Inteleg ca te roade.
soraderazboi
Postat pe 12 Martie 2010 19:22
De la: soraderazboi, la data 2010-03-12 19:22:08Dupa cite se vede, cind te infurii intri in starea ta psihotica. Incep sa ma intreb daca IP-ul tau n-ar trebui detectat, pentru ca sint sanse mari sa tastezi dintr-un spital de specialitate si, de fapt, tu sa nu ai voie la computer. Observi ca ai copiat mesajul meu si dup-aia ti-ai adaugat o injuratura specifica? Esti ca papagalul ala pe care unii il tin ca sa-l auda cum repeta ce zic ei, dar care a invatat si cite o injuratura si mai adauga asta la sfirsit.
Nici un barbat normal n-ar sta cu tine. Cit despre barbatul meu, imi da tot ce-mi trebuie si ceva pe deasupra in intimitate. Este cel mai bun barbat cu care am fost vreodata in pat, un bun cunoscator al firii umane si, astfel, un partener de la care am mereu ce invata. Tu nu vei avea parte de asa ceva niciodata. Inteleg ca te roade.
duduie idioata mai esti dupa cu7m se vede cand te infurii intri in crize de isterie si incep sa ma intreb daca IP-ul dumitale n-ar trebui detectat pentru ca sunt sanse mari sa tastezi de la un spital de nebuni si dumneata de fapt sa nu ai voie la computer.Esti ca papagalul pe care unii ii tin ca sa auda cum repeta ce zic ei...observi ca ma copiezi si dupa aia iti adaugi cate o injuratura specifica .Imbecila idioata esti nici un barbat normal nu ar sta cu o nebuna ca dumneata.cat despre barbatul meu imi da tot ce imi trebuie.si este cel mai bun barbat cu care am fost vreodata in pat..deci esti si o mare tarfa in pat..dumneta ai ziso cu gura ta..Barbatul meu este un bun cunoscator al firii umane si un partener de la care am mereu ce invata.Dumneata nu vei avea parte de asa ceva pana vei muri esti prea hidoasa si jegoasa pentru orice barbat ......
kudika029282
Postat pe 12 Martie 2010 19:33
Tu ai fi banata de pe orice forum normal. Aici insa poti sa fii tinuta de anti-mascota. Sa dai copy-paste dupa oricine te enerveaza si sa le distrugi forumul astora, daca tot nu stiu sa si-l intretina si sa-l pazeasca.
soraderazboi
Postat pe 12 Martie 2010 19:37
De la: soraderazboi, la data 2010-03-12 19:37:46Tu ai fi banata de pe orice forum normal. Aici insa poti sa fii tinuta de anti-mascota. Sa dai copy-paste dupa oricine te enerveaza si sa le distrugi forumul astora, daca tot nu stiu sa si-l intretina si sa-l pazeasca.
duduie imbecila dumneata vei fi banata de pe forumul asta...nu vezi ca esti de rasul lumii nu se vede ca ai 33 de ani si stai in capitala...unde ai crescut in padure de injuri pe cine iti pica in cale..nu vezi cat de enervanta esti..termina cu injuraturile daca vrei sa mai ai cont ..daca nu dispari urgent pana nu esti banata....
kudika029282
Postat pe 12 Martie 2010 19:42
Neah, nu te las pina nu explodezi, vreau sa te vad cum faci asta. Deocamdata e bine, am reusit sa te scot din transa ta psihotica, nu mai dai doar copy-paste + injuratura, incerci si variatii. Nici departe sa faci poc nu esti, ca uite, ai bagat sapte zimbareti cu spume la gura. Te reprezinta, asa-i?

soraderazboi
Postat pe 12 Martie 2010 20:05
De la: soraderazboi, la data 2010-03-12 20:05:50Neah, nu te las pina nu explodezi, vreau sa te vad cum faci asta. Deocamdata e bine, am reusit sa te scot din transa ta psihotica, nu mai dai doar copy-paste + injuratura, incerci si variatii. Nici departe sa faci poc nu esti, ca uite, ai bagat sapte zimbareti cu spume la gura. Te reprezinta, asa-i?

dumneata o sa explodezi de furie ...nu ma cobor la nivelul dumitale se vede ca esti dusa rau cu pluta mai femeie da proasta mai esti....l
kudika029282
Postat pe 12 Martie 2010 20:08
De la: soraderazboi, la data 2010-03-12 20:05:50Neah, nu te las pina nu explodezi, vreau sa te vad cum faci asta. Deocamdata e bine, am reusit sa te scot din transa ta psihotica, nu mai dai doar copy-paste + injuratura, incerci si variatii. Nici departe sa faci poc nu esti, ca uite, ai bagat sapte zimbareti cu spume la gura. Te reprezinta, asa-i?

dumneata o sa explodezi de furie ...nu ma cobor la nivelul dumitale se vede ca esti dusa rau cu pluta mai femeie da proasta mai esti....l
kudika029282
Postat pe 12 Martie 2010 20:08
De la: kudika029282, la data 2010-03-12 20:08:29

[/dumneata faci spume la gura se vede cat de nebuna estii....l
kudika029282
Postat pe 12 Martie 2010 20:09
eu zic s-o ignoram.............saraca..............chiar are nevoie de ajutor
fran
Postat pe 13 Martie 2010 16:47
De la: fran, la data 2010-03-13 16:47:56 eu zic s-o ignoram.............saraca..............chiar are nevoie de ajutor
kudika029282
Postat pe 13 Martie 2010 16:51
o zi buna!!!!!!!!!!!!!!!!1
fran
Postat pe 13 Martie 2010 16:55
De la: fran, la data 2010-03-13 16:55:04 o zi buna!!!!!!!!!!!!!!!!1
la fel
kudika029282
Postat pe 13 Martie 2010 17:13
eu cred ca poate exista chiar o prietenie frumoasa in ciuda faptului ca fostii soti au trecut prin neplacuta experienta a divortului..nu e chiar asa de imposibil...totul depinde de motivele pentru care cei doi au hotarit sa se desparta.....
kudika029282
Postat pe 14 Martie 2010 17:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu mai stiu cum sa ma comport cu el 24 De la: rox81 24 Mai 2010 08:50
o parere....pls 37 De la: biutzz 16 Mai 2009 21:27
VREAU SA UIT CAT MAI REPEDE DE FOSTA IUBITA 12 De la: kudika_29124 27 Iulie 2013 15:33
merita barbatii increderea noastra? 39 De la: ella_totdy 24 Iulie 2009 18:10
Ce sa faac??:| 31 De la: georgia600 15 Noiembrie 2010 17:06