Mai multe
|
cu tine avea alta frecventa la radio...au aprut niste turblulente de 8 ani si s-a dus ... mai are balta peste ..."care e si singur"! |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 11 Februarie 2010 16:49 |
||
|---|---|---|
offf... cata rautate pe aici... dar unele persoane au dreptate, nu-i bn sa iei ce-i apartine altcuiva mai bine il lasi in pace si uiti de existenta lui ca nici tie nu ti-ar face placere sa ai parte de o faze din astea iar tu sa fii in pantofii tipei cu care era ala de 8 ani ca o sa faci cam asa e doar o parere...oricum tipul nu pare de incredere, daca face asa ceva...
|
||
|
diamond_shadow Postat pe 14 Februarie 2010 12:40 |
||
|
Asa... Hai sa vedeti daca am inteles ce vrea ea sa spuna: Unu: Baiatu' sta cu vecina, pentru ca are aia casa si masina. D-aia nu sufla nici in fata ei, de frica ca-si ia aia casa-n spate si-l lasa ( ) Doi: Ea vrea sa se "termine" intre ei (adica ea si el), pentru ca asa vor ei, nu pentru ca zice vecina. Care vecina e iubita de drept a omului. Iubita pe care el a ales-o, nu l-a alergat cu arcanu'. Aaa! Acu' e clar... Ba, pe dracu'! In viata mea nu am ascultat o asa logica bolnava. Fata-i lovita rau la bila! Dar ca ea e femeie-crampon innascuta si ca il hartuieste pe amaratul ala, nici macar nu ii trece prin minte, nu-i asa? Sau ca ala a venit cu iubita-sa intentionat sa o faca sa se potoleasca, nici asta nu-i trece prin tartacutza? Cum dracu' ajung unii asa defecti de mici, mai oameni buni? Ce le fac parintii aia de ies asa deterioratzi? |
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 14 Februarie 2010 14:50 |
||
eu nu cred ca o va lasa dupa atatia ani.....si mai cred ca nu merita sa te umilesti pentru niciun baiat...ca doar de ei e lumea plina
|
||
|
pissy Postat pe 14 Februarie 2010 21:27 |
||
De la: adrianaflo, la data 2010-02-01 15:09:31Nu pot sa cred ca nu vi s-a intamplat macar odata in viata sa va loveasca dintr-o data ceva...fara sa va dati seama...si sa va impulsioneze sa mergeti pana in panzele albe ca sa obtineti acel lucru... si nu crezi ca lectia pe care trebuie sa o inveti de aici, e sa nu te mai dai la barbati luati?!? imi este extraordinar de greu sa nu te cataloghez ca o .... |
||
|
kitty_krieger Postat pe 14 Februarie 2010 22:17 |
||
off..ce simplu va e sa judecati...oricum vinovata esti u k ai pus o chestie atat de personala pe un formu,incercand sa afli raspunsuri de la niste oameni pe care nu-i cunosti,nu te cunosc,habar nu au cum esti si care e situatia...si in niciun caz n-au fst cu tine la intalnirile tale sa vada cum e sau nu tipul respesctiv...care nu fac nimic alceva dekt sa judece dupa propiile prejudecati si fustrari sentimentale de la dezamagirile fiecaruia...stii am vrut si eu sa fac prostia asta pana mi-am dat seama k numai eu pot sa ma ajut cu raspunsuri si rezolvari...nu altii din exterior,carora oricat le-ai explica care e situatia oricum nu ar intelege,pt k sunt prejudecatile in fiecare din noi...si niciodata n-or sa-ti dea nicio sansa. Cat despre cei care au comentat pe aici asa de rau, niciodata nu judecati pe altii care sunt intr-o anumita situatie...k uneori poti ajunge sa faci lucruri pe care nu credeai k le-ai putea face vreodata si ajungi intr-o situatie de genu si iti dai seama k nu e chiar asa de usor. Nu stiu dak tipu vrea cv cu tine sau nu,sau dc sta cu aia...dar pt voi doua cu siguranta k situatia e nasoala...n-o sa-l judec k are varsta aia si ar vrea doar sa te prosteasca,pt k nu cred k dak esti mai mare vrei doar sa prostesti. cred doar k arata destul de bine la varsta aia dak te-a atras ...succes,ai grija orice ar fi si nu uita k doar u stii ce a fst intre voi...nu incerca sa pui o situatie deasta pe un formu cu cateva detalii si sa te astepti sa primesti raspunsuri minune...sa te incurajeze cineva "sa mergi mai departe k el la tine tine si da-o naibi pe tipa aia langa care a stat 8 ani k ea nu are valoare..u esti importanta si u meriti sa fii cu el si o sa fii"...nimeni n-o sa-ti spuna asta...nimeni n-o sa te incurajeze intr-o situatie ca asta...asa k mai bine incearca sa-ti dai singura seama,de ce e...sau vb cu cineva mai apropiat de tine care te cunoaste mai bine...numai bine
|
||
|
aripideplumb Postat pe 15 Februarie 2010 10:08 |
||
|
buna Adriana, sincer eu te sfatuiesc sa il lasi in pace mai ales dak el te-a rugat sa faci asta. Nu are rost sa te complici cu o relatie care nu poate avea de cat un sfarsit tragic...mai ales pentru tine.... nu cred k parintzii tai vor fi mandri cand va veni vecina ta la usa lor sa le spuna ce faci tu in "timpul liber"... cauta un baiat care sa te merite, nu unul care se foloseste de frumusetea si tineretzea ta... |
||
|
floryna_floryna Postat pe 15 Februarie 2010 14:23 |
||
|
da ai tai or sa fie mandri de tine ca esti amanta,nu? ia uite cine cui ii da sfaturi! De la: fllorynnutza, la data 2010-02-15 14:23:16buna Adriana, |
||
|
one_size Postat pe 15 Februarie 2010 14:38 |
||
De la: fllorynnutza, la data 2010-02-15 14:23:16buna Adriana, da amantu tau de ce se foloseste?,,,,,,,,,,,,nu-i asa ca a picat in c u r in fatza inteligentzei tale?
|
||
|
Dontyyy Postat pe 15 Februarie 2010 14:46 |
||
| uite eu sunt cu un tip de un an jumate si atunci cand l am cunoscut era cu altcineva,bine desi se vazusera de 3 ori in 2 luni si decat vorbeau la telefon fiind din tari diferite...initial nu am vrut sa ma bag dar am zis ca e chestia decat de vacanta,apoi plec si aia e...dar nu a fost asa,si,chiar daca acum e cu mine si ma iubeste si e totusi o relatie serioasa pt ca locuim impreuna tot mi a ramas in suflet frica de a nu pati la fel..ca ma lasa si pe mine pt alta desi el zice ca nu se poate compara,si prietenii lui imi zic..ca a fost decat asa...ceva de moment..dar cum a zis cineva mai devreme roata e rotunda si nu stii cand da peste tine...asa ca mai bine incearca sa o lasi balta,mai ales ca e nu ti a dat nici un semn,asta spune multe | ||
|
flavioaika Postat pe 15 Februarie 2010 14:51 |
||
De la: Dontyyy, la data 2010-02-15 14:46:31De la: fllorynnutza, la data 2010-02-15 14:23:16buna Adriana, in c u r u ei?
|
||
|
one_size Postat pe 15 Februarie 2010 14:53 |
||
De la: one_size, la data 2010-02-15 14:53:44De la: Dontyyy, la data 2010-02-15 14:46:31De la: fllorynnutza, la data 2010-02-15 14:23:16buna Adriana, tot ce se poate ca am vazut eu ca-i greu sa fi amanta
|
||
|
Dontyyy Postat pe 15 Februarie 2010 14:57 |
||
De la: Dontyyy, la data 2010-02-15 14:57:57De la: one_size, la data 2010-02-15 14:53:44De la: Dontyyy, la data 2010-02-15 14:46:31De la: fllorynnutza, la data 2010-02-15 14:23:16buna Adriana, cred!
|
||
|
one_size Postat pe 15 Februarie 2010 15:00 |
||
De la: adrianaflo, la data 2010-02-01 15:09:31Nu pot sa cred ca nu vi s-a intamplat macar odata in viata sa va loveasca dintr-o data ceva...fara sa va dati seama...si sa va impulsioneze sa mergeti pana in panzele albe ca sa obtineti acel lucru... Eu cred ca nu e dragoste intre voi, doar atractie fizica si "tentatia fructului interzis' sau mai simplu spus ambitia de a-l avea doar pentru tine pe care o confunzi cu dorinta .Poate au fost si comentarii mai picante dar sfatul e unul singur, cauta pe altcineva caruia sa nu-i distrugi relatia din care este clar ca nu vrea sa plece si gaseste pe cineva liber.In ciuda aparentelor sunt destul de multi barbati liberi, numai sa incerci sa-i observi si sa le dai o sansa. |
||
|
Postat pe 15 Februarie 2010 15:16 |
||
|
...dedicatie la radio ..as vrea sa-i spun iubitei( amantei ) mele ca o iubesc, o ador si o respect...iar ca preferinta as dori sa puneti melodia " Nu am sa ma casatoresc niciodata cu tine!!!!!! "
|
||
|
freakbabe Postat pe 15 Februarie 2010 15:22 |
||
as completa LUZAHROOOOOO
|
||
|
_curly Postat pe 15 Februarie 2010 15:24 |
||
|
Intr-adevar....asa cum mi-a zis cineva...big mistake sa scriu o problema asa de privata pe un forum...am facut-o intr-adevar si in cautarea unor sfaturi, dar si pentru a vedea ce reactii starneste un astfel de caz. Fiindca unele persoane au tot intrebat....de ce m-am legat de ceva ce nu e al meu, ca sunt baieti destui pe lume....asa este, aveti dreptate si stiu ca la un moment dat poate si eu o sa patesc asta. Dar atunci cand o sa se intample, nu o sa imi plang de mila, cum fac majoritatea, intrebandu-ma ce rau am facut sa merit asta...nu ma simt deloc vinovata din cauza asta. Eu nu sunt deloc o persoana altruista...cand e vorba de mine si de bunestarea mea, nu ma intereseaza de nimeni si nu pun pe nimeni inaintea mea. Asa am simtit eu ca trebuie sa fac, asa am facut.Punct. Va multumesc. Atat pentru sfaturi cat si pentru critici. |
||
|
adrianaflo Postat pe 15 Februarie 2010 17:08 |
||
Eu sincer,l-as lasa si mi-as gasi repede,repede un tip pe care l-as aduce acasa si m-as etala cat mai vizibil,luand o figura de femeie implinita pe plan sentimental.El e un distrus si un afemeiat,iar aia pe care o are acasa,stie ce jigodie are la batatura.Cat de nemernic trebuie sa fie acest vecin al tau,in cat sa se-ntalneasca cu tine,el venind si cu aia dupa el.Ce voia el?Sa va bateti pt.el?Sa va umiliti si va injositi pt.el?Nu vezi cat e de penal si ce judecata de retardat are?Lasa-l aleia sa se spele cu el pe cap,ca si al tau daca era,tot la fel iti facea!Pe mine faza cu venitul aleia dupa el,ma inraia atat de rau ,incat ori ii bateam pe amandoi pt.ca au acelasi caracter mizerabil,iar eu ma certam sigur cu el pt.faza respectiva,iar aia pe tine te invinovatea ca de el stie ce poama e,si-atunci as fii luat foc imediat.Oricum daca ti-a placut atat de mult,"zii mersi ca l-ai avut si ca ti-ai facut poftele"!
|
||
|
oana_criss Postat pe 16 Februarie 2010 08:50 |
||
De la: adrianaflo, la data 2010-02-15 17:08:19Intr-adevar....asa cum mi-a zis cineva...big mistake sa scriu o problema asa de privata pe un forum...am facut-o intr-adevar si in cautarea unor sfaturi, dar si pentru a vedea ce reactii starneste un astfel de caz. de ce n-ai spus din prima postare acest lucru?,,,,,,,,,cu alte cuvinte pentru a-tzi fi tzie bine calci peste "cadavre"!! nu pot sa-tzi spun decat urmatorul lucru : cu asa atitudine viatza itzi va da foarte multe "palme" eu una itzi urez multe "succesuri" in tot ceea ce vei face!!!
|
||
|
Dontyyy Postat pe 16 Februarie 2010 09:02 |
||
De la: adrianaflo, la data 2010-02-15 17:08:19Intr-adevar....asa cum mi-a zis cineva...big mistake sa scriu o problema asa de privata pe un forum...am facut-o intr-adevar si in cautarea unor sfaturi, dar si pentru a vedea ce reactii starneste un astfel de caz.Nu-ti spun decat ca te'ncadrezi perfect in portretul psihologic al acelei femei denumite generic si pe buna dreptate...FUFA PROASTA !!!
|
||
|
cristinxxx Postat pe 16 Februarie 2010 09:24 |
||
De la: adrianaflo, la data 2010-02-15 17:08:19Intr-adevar....asa cum mi-a zis cineva...big mistake sa scriu o problema asa de privata pe un forum...am facut-o intr-adevar si in cautarea unor sfaturi, dar si pentru a vedea ce reactii starneste un astfel de caz. Faptul ca esti atat de egoista si fara scrupule o sa mearga un timp , dar sunt sigura ca-ti vei gasi "nasul" care sa-ti intoarca palmele astea date altora.Viata este de multe ori ciclica , roata se intoarce si din calau s-ar putea sa devii victima .Atunci o sa savurezi la fel rautatile indreptate catre tine de altii?
|
||
|
Postat pe 16 Februarie 2010 12:24 |
||
|
nu mai judedcati bai "wanna be" si "frustrated like"....ca maine poimaine va vedeti in aceeasi situatie....dand din coate in ce parte sa o apucati... |
||
|
annita06 Postat pe 16 Februarie 2010 15:29 |
||
| Hai sa-ti zic ceva...de multe ori in viata cand am patit cate un lucru din ala nasol rau de tot...am stat si mi-am plans de mila....intrebandu-ma ce rau am facut ca sa merit asta....lucruri naspa sunt in viata la tot pasul...macar data viitoare cand o sa mi se mai intample...sa stiu macar ca am meritat pentru ca am fost o scorpie. Prefer de o mie de ori sa stiu ca am primit ceva urat in schimbul rautatilor facute decat sa primesc acelasi rahat(ca nu ai cum sa scapi de el in viata) pentru ca am fost cuminte si m-am gandit la altii si nu am deranjat pe nimeni cu nimic. Si cand spun asta, nu mi-o lua in nume de rau, ca nu sunt nici eu atat de goala pe dinauntru cum s-ar parea. Doar ca pana acum am dat numai peste infecti, suspecti si idioti care m-au transformat intr-o persoana aparent lipsita de orice scrupule. | ||
|
adrianaflo Postat pe 16 Februarie 2010 15:34 |
||
| mda.. si cand te ridic de la pc si te saturi de mancat p'acilea rahatei tot lipsita de scrupule esti?? si totusi, stii macar ce inseamna a fi lipsit de scrupule?? sa'ti dau ragaz 5 minute sa dai fuga pe un dictionar online?? asa de lipsita de scrupule daca erai nu mai veneai pe aici sa'si curga mucii | ||
|
Shhh Postat pe 16 Februarie 2010 15:38 |
||
De la: adrianaflo, la data 2010-02-16 15:34:55Hai sa-ti zic ceva...de multe ori in viata cand am patit cate un lucru din ala nasol rau de tot...am stat si mi-am plans de mila....intrebandu-ma ce rau am facut ca sa merit asta....lucruri naspa sunt in viata la tot pasul...macar data viitoare cand o sa mi se mai intample...sa stiu macar ca am meritat pentru ca am fost o scorpie. Prefer de o mie de ori sa stiu ca am primit ceva urat in schimbul rautatilor facute decat sa primesc acelasi rahat(ca nu ai cum sa scapi de el in viata) pentru ca am fost cuminte si m-am gandit la altii si nu am deranjat pe nimeni cu nimic. Si cand spun asta, nu mi-o lua in nume de rau, ca nu sunt nici eu atat de goala pe dinauntru cum s-ar parea. Doar ca pana acum am dat numai peste infecti, suspecti si idioti care m-au transformat intr-o persoana aparent lipsita de orice scrupule.Dar vad ca tu ati refuzi dreptul la fericire ,doar pentru a face fericit un fufalau,este ...groaznic esti sluga p..lii desavirsita !!!
|
||
|
cristinxxx Postat pe 16 Februarie 2010 15:51 |
||
De la: Shhh, la data 2010-02-16 15:38:16mda.. si cand te ridic de la pc si te saturi de mancat p'acilea rahatei tot lipsita de scrupule esti?? si totusi, stii macar ce inseamna a fi lipsit de scrupule?? sa'ti dau ragaz 5 minute sa dai fuga pe un dictionar online?? asa de lipsita de scrupule daca erai nu mai veneai pe aici sa'si curga mucii Draga "Shhh", ca un nume nu iti stiu ca sa ma adresez, in primul rand nu tie iti era adresat raspunsul...dar daca tot te-ai implicat hai sa te si lamuresc....daca citesti mai sus ai sa vezi ca nu eu m-am intitulat "lipsita de scrupule"...ci cineva a folosit descrierea asta, probabil nestiind ca o sa apara "cineva" atat de sensibil la corectitudinea si exactitatea expresiilor folosite...in al doilea rand, din cate am vazut, tu ai trecut printr-un divort, e viata ta, problema ta, dar incearca sa treci peste si sa te pui macar un minut si in locul meu sau al oricarei persoane care se incurca cu cineva implicat intr-o relatie....asta daca tot esti asa buna in a da sfaturi si a judeca... |
||
|
adrianaflo Postat pe 16 Februarie 2010 15:56 |
||
nu pot draga sa ma pun in situatia unei amante. si daca nu erai/esti lipsita de scrupule de ce ai afirmat acest lucru?? ah..si inca o chestie, doresc tuturor celor care divorteaza sa treaca peste asa cum am facut eu si sa nu aiba regrete. vad ca te intereseaza persoana mea nu stii cu ce sa te iei de mine? eu n'am nevoie sa'to scormonesc in kkt ca sa aflu ce fel de om esti
|
||
|
Shhh Postat pe 16 Februarie 2010 16:02 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-02-16 15:51:14De la: adrianaflo, la data 2010-02-16 15:34:55Hai sa-ti zic ceva...de multe ori in viata cand am patit cate un lucru din ala nasol rau de tot...am stat si mi-am plans de mila....intrebandu-ma ce rau am facut ca sa merit asta....lucruri naspa sunt in viata la tot pasul...macar data viitoare cand o sa mi se mai intample...sa stiu macar ca am meritat pentru ca am fost o scorpie. Prefer de o mie de ori sa stiu ca am primit ceva urat in schimbul rautatilor facute decat sa primesc acelasi rahat(ca nu ai cum sa scapi de el in viata) pentru ca am fost cuminte si m-am gandit la altii si nu am deranjat pe nimeni cu nimic. Si cand spun asta, nu mi-o lua in nume de rau, ca nu sunt nici eu atat de goala pe dinauntru cum s-ar parea. Doar ca pana acum am dat numai peste infecti, suspecti si idioti care m-au transformat intr-o persoana aparent lipsita de orice scrupule.Dar vad ca tu ati refuzi dreptul la fericire ,doar pentru a face fericit un fufalau,este ...groaznic esti sluga p..lii desavirsita !!! Domnule, nu onorati deloc cei 40 de ani pe care ii aveti avand in vedere ce expresii folositi si mai ales, ce judecata aplicati in acest subiect...nu stiu ce ati inteles d-voastra referitor la problema mea...de fapt nu cred ca ati inteles ceva...si eu am ceva contra barbatilor si anumite frustrari, dar le tin pentru mine si le folosesc in ceea ce fac...nu stau sa cutreier forumuri...in cautarea unor ocazii de a-mi scoate pe nari tot veninul din mine...si de a observa diferitele "profile psihologice" ale unor persoane care poate isi scriu aici ofurile din curiozitate sau pur si simplu pentru a vedea cum se vede din exterior ceea ce li s-a intamplat. |
||
|
adrianaflo Postat pe 16 Februarie 2010 16:04 |
||
Adrianaflo ...cum sa-ti spun sa'ntelegi...expresiile folosite de mine sant precum caracterul tau ,experienta mea este vasta printre ,tipe usoare,sa zic asa ,cede-ma si nu-ti dori explicatii
|
||
|
cristinxxx Postat pe 16 Februarie 2010 16:13 |
||
|
adrianaflo youuu te vreauuuuuuuuuuuuu |
||
|
thadoog Postat pe 16 Februarie 2010 16:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cred ca ma place | 30 | De la: iacinta 22 Ianuarie 2010 16:14 |
| M-am indragostit in colega mea de facultate | 16 | De la: kudika_28848 15 Februarie 2013 14:50 |
| VITILIGO | 14 | De la: kitty_krieger 29 Iulie 2013 17:16 |
|
|
||
| Nu inteleg de ce mai vrea sa continuam. | 5 | De la: mimien 11 Februarie 2014 11:58 |
| El american, eu romanca | 21 | De la: OneLove 5 Iulie 2010 15:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.