Mai multe
De la: adrianaflo, la data 2010-02-18 19:49:40Rashela....multumesc pentru raspuns...in cateva cuvinte nici nu m-ai pus la pamant cu jignirile, nici nu m-ai incurajat sa staruioesc intr-o prostie...intr-adevar un barbat care tace deplin in fata unei femei, care se impiedica cand ma vede pe scara si se inroseste, nu este un barbat care sa merite. Da, asa este....am dat nas in nas cu el odata pe scara...de fapt el deschidea usa si eu intram.....si saracu ziceai ca a vazut o stafie......se inrosise tot, se uita la mine ca un copil care isi doreste ceva, dar parintii nu-l lasa sa faca acel lucru.....cred ca e saracul, pus la zid de acea fata. Si sincer, nu mi-as mai dori sa ma mai incurc cu un astfel de barbat, ca si personalitate vorbind.Dar ce ma fac cand, stand in fata pc-ului, il vad seara parcand masina in fata geamului meu....cum o dau la pace cu sentimentul ala de gol in stomac care ma loveste? :D Adriana, ai 18 ani si dupa ce ti-am citit toate postarile am obsv ca ai mult bun simt,la varsta asta tu esti ca un burete si ar fi pacat pt tine sa acumulezi prea multe experiente negative...so fruntea sus, va veni si pe poteca ta un baiat deosebit...trust me!
|
||
|
miss_darine Postat pe 18 Februarie 2010 20:11 |
||
|---|---|---|
De la: adrianaflo, la data 2010-02-18 19:49:40Rashela....multumesc pentru raspuns...in cateva cuvinte nici nu m-ai pus la pamant cu jignirile, nici nu m-ai incurajat sa staruioesc intr-o prostie...intr-adevar un barbat care tace deplin in fata unei femei, care se impiedica cand ma vede pe scara si se inroseste, nu este un barbat care sa merite. Da, asa este....am dat nas in nas cu el odata pe scara...de fapt el deschidea usa si eu intram.....si saracu ziceai ca a vazut o stafie......se inrosise tot, se uita la mine ca un copil care isi doreste ceva, dar parintii nu-l lasa sa faca acel lucru.....cred ca e saracul, pus la zid de acea fata. Si sincer, nu mi-as mai dori sa ma mai incurc cu un astfel de barbat, ca si personalitate vorbind.Dar ce ma fac cand, stand in fata pc-ului, il vad seara parcand masina in fata geamului meu....cum o dau la pace cu sentimentul ala de gol in stomac care ma loveste? :Dpai nu te mai victimiza si nu-l mai jeli,fii independenta ! Gaseste-ti un amic cu masina si zii sa parcheze-n locul lui ,iar cand o vrea "radio star"sa parcheze tu sa fii acolo si arata-i ca-i altcineva i-a luat locul !!! ..la propriu si la figurat
|
||
|
cristinxxx Postat pe 18 Februarie 2010 20:15 |
||
De la: adrianaflo, la data 2010-02-18 19:49:40Rashela....multumesc pentru raspuns...in cateva cuvinte nici nu m-ai pus la pamant cu jignirile, nici nu m-ai incurajat sa staruioesc intr-o prostie...intr-adevar un barbat care tace deplin in fata unei femei, care se impiedica cand ma vede pe scara si se inroseste, nu este un barbat care sa merite. Da, asa este....am dat nas in nas cu el odata pe scara...de fapt el deschidea usa si eu intram.....si saracu ziceai ca a vazut o stafie......se inrosise tot, se uita la mine ca un copil care isi doreste ceva, dar parintii nu-l lasa sa faca acel lucru.....cred ca e saracul, pus la zid de acea fata. Si sincer, nu mi-as mai dori sa ma mai incurc cu un astfel de barbat, ca si personalitate vorbind.Dar ce ma fac cand, stand in fata pc-ului, il vad seara parcand masina in fata geamului meu....cum o dau la pace cu sentimentul ala de gol in stomac care ma loveste? :Dma suni pe mn |
||
|
|
||
|
thadoog Postat pe 18 Februarie 2010 20:22 |
||
|
Sincer vorbind, sunt foarte constienta ca ceea ce simt eu acum pentru "radio star"(apropo, foarte tare denumirea asta) este ceva asemanator unei furtuni intr-un pahar cu apa... Dar tot atat de constienta sunt ca la varsta mea, sunt pe de-o parte, hormonii aia specifici varstei, care te "agita" la primul "specimen" intalnit, iar pe de alta parte este si incapacitatea de a realiza pe deplin zadarnicia acestei imposibile situatii... Si stiti ce e cel mai jalnic din partea mea? Faptul ca, atunci cand mi-am propus sa il cunosc, niciodata nu mi-am dorit sa se desparta de prietena lui si sa raman eu cu el....doamne fereste, nici nu-mi doresc sa ma indragostesc acum...am alte scopuri momentan...ma astepata un bac, dar mai ales o admitere pe care sunt dispusa sa o iau cu brio.... Si totusi, pe drum, m-am cam pierdut, sa zicem asa....si ainceput tot mai mult sa-mi surada ideea de a avea o relatie "la propriu" cu el...pentru ca s-a dovedit a fi cat de cat dragut.....si amabil...in sensul ca niciodata nu m-a jignit cu ceva, sau sa ma faca sa ma simt prost sau inferioara...nimic de genul. In fine, o sa urmez sfaturile voastre, cei care cu siguranta stiu mai bine decat o minte de 19 ani. |
||
|
adrianaflo Postat pe 18 Februarie 2010 20:29 |
||
Am observat ca nu-ti place sa vezi comentariile negative , deci probabil ca o sa te superi si pe ce zic eu . Dar na, asta e. Ziceai la un moment dat ca ea a avut un singur prieten si nu a trebuit sa lupte pentru ce are ? Pai de unde anume stii asta ? Ti-a zis ea ? Nu presupune ca stii ce e intre doi oameni, nu ai cum . Plus ca doar pentru ca nu te-a jignit vreodata sau alte asemenea chestii, asta nu inseamna ca e omul potrivit pentru o relatie. Si eu am multi amici care nu m-au jignit vreodata, dar nu m-am gandit al toti ca fiind " the possible one ". Din moment ce el i-a spus totul prietenei lui inseamna ca erai o simpatie si atat, pe cand pe ea a iubit-o si a respectat-o suficient cat sa se puna intr-o situatie penibila. Gandeste-te si din punctul asta de vedere si evita situatiile complicate in genul asta. Nu de alta, dar nu obtii nimic. Ai mai multa grija cum iti expui sentimentele data viitoare.
|
||
|
anissya Postat pe 19 Februarie 2010 13:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubiri imposibile | 13 | De la: _Cryssa_ 31 Ianuarie 2011 12:56 |
| Va fi a mea.... | 36 | De la: Eva32 7 Mai 2011 01:54 |
| diferente de varsta | 8 | De la: afendusa 12 Mai 2009 19:28 |
|
|
||
| VITEZA DE IMBATRINIRE A OMULUI | 6 | De la: roz5blue6lila7 26 Noiembrie 2010 10:43 |
| Riduri - ochi si pe frunte | 12 | De la: Barbie30_ 10 Noiembrie 2010 21:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.