Setari Cookie-uri

inselatul e la moda

recastiga-ti demnitatea pana nu e prea tarziu.copiii pe tine te vor acuza mai tarziu,cand ai sa le spui ca ai stat cu el ca sa-i cresteti,la fel imi zice si mie mama,dar eu stiu cat am suferit cand eram copil si nu aveam voie sa vorbesc,ei crezand ca nu stiu nimic.atunci ii uram pe amandoi,acum mai mult pe mama ca a stat si "a suferit".asemenea parinti sunt ori egoisti,ori inconstienti.
vyvyana
Postat pe 26 Februarie 2010 15:37
sa fim seriosi...toti barbatii inseala. diferenta e ca unora le iese si altora nu.aaaaanu ma refeream la inselat...ci la faptul ca unii sunt prinsi , iar altii nu.
dragdana
Postat pe 26 Februarie 2010 21:06
sau unii recunosc , iar altii nu.
dragdana
Postat pe 26 Februarie 2010 21:08
De la: kudika076975, la data 2010-02-26 21:06:50sa fim seriosi...toti barbatii inseala. diferenta e ca unora le iese si altora nu.aaaaanu ma refeream la inselat...ci la faptul ca unii sunt prinsi , iar altii nu.

ai 38 de ani si crezi ca le stii pe toate

Din fericire asa cum au spus cateva persoane mai sus mai sunt si exceptii de la regula asta...e foarte usor sa refuzi avansuri si ocazii atunci cand iubesti cu adevarat si pui suflet.. nu te lasa inima... nu ne arunca pe toti in aceeasi oala pentru ca desi poate din ce stii e un lucru rar el tot exista nu e un basm.
Prietenii radeau si ziceau ca sunt gay cand vedeau ca nu ma arunc la chestii de genul...totul tine de propria persoana si ce sistem valori are ;
PS. si femeile inseala lafel demult dar cum acesta este un forum preponderent feminin chiar nu ma mira sa fim aratati cu degetul.
Empty
Postat pe 26 Februarie 2010 21:30
Eu nu-s "la moda".Si ma plictisesc nespus aia care sunt.
Simpla curiozitate:ce nu ti-a semnat la divort?C-am trecut si eu p-acolo si nu era nimic de semnat.Doar in filme cu americani cic-ar fi ceva,da' nu's ce-or fi alea,ca-n Ro nu se poarta.E moda "fara".
nicossia
Postat pe 27 Februarie 2010 12:15
Da ai dreptate foarte mare Empty dar sti ce se intampla,barbatii nu sunt aratati asa cu degetul pe strada"uite-l pe ala ce si-a inselat nevasta!" ci mai degraba o femeie este aratata si se spune"uite-o si pe c...rva aia,si-a tras-o cu tot orasul!" deci un barbat si daca inseala este trecut cu vederea.LA femei devine ceva foarte grav cand inseala:(
shania_twain0801
Postat pe 3 Martie 2010 08:39
Asa a fost privita mereu treaba din cele mai vechi timpuri pana in societatea moderna de azi
"it was there and it's here to stay" , mereu vor fi privite lucrurile asa ... si nu sunt misogin... iar ca fapt divers dispretuiesc lafel de mult un barbat ca si o femeie care inseala ..
Afterall someone fucks and someone else get fucked ...asa ca egalitatea nu prea mai tine in zona asta
Empty
Postat pe 3 Martie 2010 18:23
De la: kudika076975, la data 2010-02-26 21:06:50sa fim seriosi...toti barbatii inseala. diferenta e ca unora le iese si altora nu.aaaaanu ma refeream la inselat...ci la faptul ca unii sunt prinsi , iar altii nu.

Si femeile inseala la fel de mult! Barbatii aia care inseala nu o fac cumva cu femei, ca or mai fi gay asta e partea a doua.

Postat pe 3 Martie 2010 18:27
...dar unde este prietena noastra care ne-a cerut sfaturi....
jessu
Postat pe 3 Martie 2010 18:34
nu , nu le stiu pe toate, tot timpul invatam...dar pana la 38 de ani eu asta am avut de invatat. mai am de trait si sper din toatat inima sa-mi schimb parerea.
dragdana
Postat pe 4 Martie 2010 08:07
In cazuri ca acesta singura solutie este divortul/despartirea.Eu n'as suporta sa mai petrec nicio secunda cu persoana respectiva.Si vorba unora "daca te-a inselat odata fii sigura k o va mai face si a doua oara si a treia oara,s.a.m.d."

Cat despre cei care spun k toti barbatii inseala ,tind sa cred k nu este in totalitate adevarat.Exista si barbati care si-au trait "viata" si s-au convins k langa o "femeie usoara" nu exista niciun viitor si k o "relatie" de o noapte nu te duce nicaieri.Poate ei ajung sa aprecieze viata de familie fara sa le zboare mintea la toate pasaricile
krisutza
Postat pe 5 Martie 2010 00:38
Draga mea eu sunt femeie si nu tin cu barbatii dar crede ca nu ai dreptate. Nu toti barbatii anseala daca al tau a facut-o asta nu anseamna ca totii fac la fel.Ebine ca al mai poti suporta langa tine.
ines34
Postat pe 5 Martie 2010 01:08
De la: kudika110674, la data 2010-02-18 21:32:39sunt casatorita de 6 ani m-am casatorit cu prima mea dragoste asa frumos a fost atat de mult il iubeam ca nu vedeam nici in stanga nici in dreapta pana cand mi-am dat seama ca traiessc intr-o iluzie .socul a fost puternic cand am aflat ca sotul meu scump si darg ma insela cu o femeie de 40 de ani pe care am angajat-o de dadaca pt ca am nascut cu cezariana si nu puteam avea grija de fetita mea .deci astia doi in timp ce eu credeam ca mor nu ma putea deplasa si-o trgeau de mama focului in casa mea ca era mai fain si o tinut relatia asta vreo 2 ani .bineinteles ca sotul meu scump si drag a mai avut si pe altele intre timp doar cum sa se linisteasca desi avea acasa tot ce isi dorea.dupa ce am aflat am vrut sa divortez dar nu mi-a dat sematura .a trecut ne-am revenit acum de exemplu nu as mai divorta numai sa nu ii ofer libertatea de a umbla cum vrea el il tin langa mine pana il disper si maiales ca avem si 2 copii pt care trebuie sa lupte ca doar nu i-am facut sa nu aiba nici un viitor.in momentul de fata chiar nu m-ar mai interesa daca m-ar insela .deci cred cu tarie ca inselatul e la moda doresc parerile voastre sincere si nu imi spuneti ca nu ati insela niciodata ca nu pot crede asa ceva

... offf ... inca un topic ca asta ...

... o intimplare ... o zi ... odata ... conditii exceptionale ... se poate intimpla ... cind e vorba de saptamini, luni, ani ... deja vorbim de JIGODII ... mai pe romaneste ... CURVE si CURVARI ...

... cine spune ca toti/toate inseala ... MINTE ... si e din una din categoriile de mai sus ... si nu merita nici o scuza ... nici in familie nici in societate ...

... un obsedat pe un alt topic identic spunea - familia cu pi_da straina se tine !!!... cind l-ma intrebat daca e pregatit si pentru varianta feminina a ''proverbului'' lui - familia cu pu_a straina se tine !!! ... a disparut ... ce maimutze spalate la creier ...

marco918
Postat pe 5 Martie 2010 01:30
De la: veve_yo, la data 2010-02-19 13:51:48ORICE barbat inseala! iar cei care nu o fac, inca nu au avut posibilitatea
...Da, sau nu au cu ce .
Pisoiu3
Postat pe 5 Martie 2010 08:55
De la: Pisoiu3, la data 2010-03-05 08:55:25
De la: veve_yo, la data 2010-02-19 13:51:48ORICE barbat inseala! iar cei care nu o fac, inca nu au avut posibilitatea
...Da, sau nu au cu ce .

... ... cel mai penibila ''scuza'' care s-ar dori si plina de ''masculinitate'' ... draga mea, te insel ca sa stiu daca mai pot sau nu !!! ... sau ... ... dragul meu, te-am inselat ca sa il ajut pe vecinul sa vada daca mai poate !!! ... ...

... in realitate afirmatie ascunde diverse tipuri de oameni ... care nu au nimic in comun cu potentza sexuala ... de la obsedati sexual, curvare/curvari fara imaginatie care prefera sa fuga decit sa isi multumeasca partenera/ul, mincinosi sau visatori patologici, persoane fara cei 7 ani de acasa (chiar daca social sint destul de sus), inconstientzi, frustrati pe propria (in)capacitate, ...

marco918
Postat pe 5 Martie 2010 14:40
se mai intampla si telenovele in viata... e bine ca ai trecut peste...

dar tu te-ai gandit vreodata sa ajungi "la moda"?

poate-ti gasesti si tu pe cineva..
AlexandraAndrei
Postat pe 7 Martie 2010 19:27
De la: AlexandraAndrei, la data 2010-03-07 19:27:17se mai intampla si telenovele in viata... e bine ca ai trecut peste...

dar tu te-ai gandit vreodata sa ajungi "la moda"?

poate-ti gasesti si tu pe cineva..

nicossia
Postat pe 9 Martie 2010 10:18
...dar cand nu a fost la moda inselatu'?????
_curly
Postat pe 9 Martie 2010 13:37
De la: miss_darine, la data 2010-02-22 16:46:43
De la: kudika110674, la data 2010-02-19 17:52:04pai cum spuneam am dreptate nu poate spune nimeni ca nu a inselat sau ca nu o va face vreodata trebuie sa stii doar cum sa treci peste si sa vezi ca ai viata in fata

iotete inca una care crede ca detine adevarul absolut!!! eu as fi curioasa sa-mi spui cum iti vezi viata cand copii vor zbura de acasa si vei ramane numai tu si adulterinul

exista varianta a doua cand copilul creste fara sprijinul tatalui si indura rautatea societatii si te scoate vinovata ca nu i-ai distrus copilaria printr-o decizie stupida.
leo_
Postat pe 10 Martie 2010 11:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dezorientata, cer ajutor si sfaturi de urgenta ! 23 De la: lyn_ 18 August 2011 19:35
am nevoie de un sfat sincer 33 De la: valy90 25 Noiembrie 2010 14:59
Cum sa scapi de un sot infidel ?? 79 De la: kudika433452 7 Septembrie 2011 19:00
oare vrea? 42 De la: kudika_975532 5 Noiembrie 2014 22:31
AJUTOR! 38 De la: kudika421339 11 Decembrie 2011 10:53