Mai multe
|
nu stiu cum sunt altii, dar TOTUL se poate rezolva prin comunicare... sa duci asa, o viata dubla, timp de 6 ani, sa iti bati joc de un om in halul asta, de sentimentele lui atata timp, inseamna ca nu valorezi nici 2 lei... imi vine sa vomit.... da' ma rog, fiecare cu parerea lui......
|
||
|
Lacra___ Postat pe 25 Februarie 2010 12:52 |
||
|---|---|---|
De la: Lacra___, la data 2010-02-25 12:52:59nu stiu cum sunt altii, dar TOTUL se poate rezolva prin comunicare... sa duci asa, o viata dubla, timp de 6 ani, sa iti bati joc de un om in halul asta, de sentimentele lui atata timp, inseamna ca nu valorezi nici 2 lei... imi vine sa vomit......stiu sentimentul si eu am acea stare de voma cand vine vorba de ....asa zisa prietenie dintre femei
|
||
|
cristinxxx Postat pe 25 Februarie 2010 12:59 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-02-25 12:59:19De la: Lacra___, la data 2010-02-25 12:52:59nu stiu cum sunt altii, dar TOTUL se poate rezolva prin comunicare... sa duci asa, o viata dubla, timp de 6 ani, sa iti bati joc de un om in halul asta, de sentimentele lui atata timp, inseamna ca nu valorezi nici 2 lei... imi vine sa vomit......stiu sentimentul si eu am acea stare de voma cand vine vorba de ....asa zisa prietenie dintre femei hai mai cristi ca exista si prietenie adevarata intre femei
|
||
|
|
||
|
Dontyyy Postat pe 25 Februarie 2010 13:01 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-02-25 12:59:19De la: Lacra___, la data 2010-02-25 12:52:59nu stiu cum sunt altii, dar TOTUL se poate rezolva prin comunicare... sa duci asa, o viata dubla, timp de 6 ani, sa iti bati joc de un om in halul asta, de sentimentele lui atata timp, inseamna ca nu valorezi nici 2 lei... imi vine sa vomit......stiu sentimentul si eu am acea stare de voma cand vine vorba de ....asa zisa prietenie dintre femei pai la faza asta nu stiu la ce te mai astepti.... nu stii ca femeile se musca intre ele mai ceva ca niste catzele???? eu sunt satula de prietenii de-astea... of of.... |
||
|
Lacra___ Postat pe 25 Februarie 2010 13:02 |
||
De la: Dontyyy, la data 2010-02-25 13:01:08Stiiiiiu Donty.....pana intervine un barbat in ea...De la: cristinxxx, la data 2010-02-25 12:59:19De la: Lacra___, la data 2010-02-25 12:52:59nu stiu cum sunt altii, dar TOTUL se poate rezolva prin comunicare... sa duci asa, o viata dubla, timp de 6 ani, sa iti bati joc de un om in halul asta, de sentimentele lui atata timp, inseamna ca nu valorezi nici 2 lei... imi vine sa vomit......stiu sentimentul si eu am acea stare de voma cand vine vorba de ....asa zisa prietenie dintre femei
|
||
|
cristinxxx Postat pe 25 Februarie 2010 13:03 |
||
| tu trebuie sa ei aceasata decizie...hal de prietena ai avut! FERESTE-MA, DOAMNE, DE PRIETENI, CA DE DUSMANI MA FERESC EU SINGUR ...! | ||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 25 Februarie 2010 13:08 |
||
| Ruptura intre voi doi s-a produs intr-un moment de maxima suferinta si cred ca faptul ca nu v-ati apropiat unul de altul si ati lasat loc unui gol imens a fost o mare greseala...Parerea mea e ca unica persoana vinovata este prietena ta care ti-a ascultat tie gandurile si sentimenetele, le-a ascultat si pe ale lui, a profitat de slabiciunile ambilor si s-a bagat in patul lui...este clar ca ea asta a urmarit si a obtinut ...chiar usor...ati suferit enorm amandoi dar gandeste-te ca tu te-ai retras in carapacea ta si el a gasit alinarea de care avea nevoie la prietena ta!! Nu ii gasesc scuze insa este o situatie creata pe baza unor circumstante atenuante in opinia mea...Faptul ca el te-a inselat timp de 6 ani e un lucru odios insa situatia totala mi se pare ca este complicata prin insusi faptul ca el te-a inselat cu prietena ta care v-a manipulat pe amandoi cum a avut chef si v-a facut sa ajungeti aici...Iti imaginezi ca in acesti 6 ani ai fost sfatuita de o persoana care de fapt vroia sa te dezbine, ca el a fost sfatuit tot de ea si nu uita ca el putea fi mintit in mii de feluri...doar era prietena ta buna...cred ca lipsa de comincare dintre voi a dus la acest esec si mi se pare ca si acum repetati greseala...vorbeste cu el acum, fa-l sa-si descarce sufletul la tine de data asta...afla tot ce simte si ce a simtit indiferent cat ar fi de dureros...el este sotul tau si persoana pe care susti ca o iubesti asa ca tu trebuie sa sti orice despre el indiferent cat ar fi de dureros...afla tot ce are el de spus si apoi cauta sa iei o decizie... | ||
|
ania18 Postat pe 26 Februarie 2010 12:36 |
||
|
Ce ti-e si cu "prietenele" astea... Chestiunea este ca doar tu singura decizi daca treci peste faptul ca nu a fost "doar o aventura" (cum se scuza ei de obicei) ci o RELATIE in toata regula. Ce pot sa spun? MIZERABILI!! AMANDOI!! Eu, stiu sigur ca nu as putea trece peste asa ceva... Poti sa spui ca ierti, dar, de fapt, in adancul sufletului te roade si te macina... 6 ANI!!!!!!!!!!!! ESTE ENORM DE MULT!!!!!!!! Eu nu cred ca se va schimba in bine (sotul). Oricum, timpul le rezolva pe toate. Nu esti singura care a trecut prin asa ceva. Ai grija de tine! |
||
|
Ileana1970 Postat pe 28 Februarie 2010 20:44 |
||
Din moment ce s-a intamplat o data, nu iti garanteaza nimeni ca nu o va mai face si a doua si a treia oara, si in plus grav cu prietena ta si in plus 6 ani de zile nu cred ca ai de ce sa il ierti, chiar nu vad nici o scuza, iubirea trece, ochii care nu se vad se uita s.a.m.d
|
||
|
oana84onutza Postat pe 2 Martie 2010 18:08 |
||
Ar fi mai bine sa lasi totul in urma si sa iti vezi de viata ta. Oricat de mult suferi in aceste momente, vei vedea ca nu e imposibila viata fara el si fara prietena ta. Si nu iti mai fie frica de gura vecinilor....ba din contra, s-ar putea chiar sa fi felicitata ca ai avut demnitate si ai luat decizia corecta indiferent de parerile noastre (ale celor care au postat pe acest topic), decizia iti apartine. Iti doresc numai bine!
|
||
|
wildr0s3 Postat pe 3 Martie 2010 11:54 |
||
|
buna sotul tau sufera si el din cauza pierderii baiatului si se relaxeaza si el cum poate. Tu poate ai devenit inchisa in tine, necomunicativa sau stiu eu neiubtoare fara sa iti dai seama si ca raspuns el a apelat la prietena ta; ar fi bine sa ai puterea si ori sa il ierti, sa va redecoperiti, sa va mutati intr-un loc nou, sau sa il parasesti si sa nu mai auzi niciodata de el. nu uita fa-te frumoasa; uite stiu un magazin care te-ar putea ajuta sa te imbraci frumos si sexi www.gosh.ro si poate ca si tu ve capata incredere in tine si vei arata acest lucru si sotului tau, daca vrei sa il tii.
|
||
|
kudika136041 Postat pe 4 Martie 2010 11:41 |
||
| Nu merita sa te mai gindesti la el.Gindestete ca a fost un vis urit si ia-o de la capat. | ||
|
kudika098645 Postat pe 4 Martie 2010 11:45 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-02-25 12:24:20De la: Lacra___, la data 2010-02-25 12:11:37Chiar nu pot sa am sentimentul de empatie in ceea ce priveste cazul asta... imi cer mii de scuze, dar nu stiu ce as face in locul tau,pentru ca intr-adevar e naspa....Un nemernic zici.....dar nemernicul i-o punea la cea mai buna prietena a ei.....cum zici ?!! nu prea sunt de acord cu postarile lui , dar de data asta subscriu . daca si-ar fi gasit consolarea in bratele unei femei oarecare , care nu ti-ar fi stiut toate framantarile , ar fi fost altceva. oricum nu merita sa te gandesti la o eventuala impacare ; chestia asta va ramane tot timpul intre voi , pentru ca poti ierta , dar nu poti uita . iar cunostintelor care te sfatuiesc sa ramaneti impreuna , sugereaza-le , daca tot il cred atat de pocait si de sfant dintr-o data , sa se marite ele cu el . |
||
|
perce_neige Postat pe 7 Martie 2010 08:26 |
||
De la: perce_neige, la data 2010-03-07 08:26:44De la: cristinxxx, la data 2010-02-25 12:24:20De la: Lacra___, la data 2010-02-25 12:11:37Chiar nu pot sa am sentimentul de empatie in ceea ce priveste cazul asta... imi cer mii de scuze, dar nu stiu ce as face in locul tau,pentru ca intr-adevar e naspa....Un nemernic zici.....dar nemernicul i-o punea la cea mai buna prietena a ei.....cum zici ?!! dragilor, va multumesc tuturor. l-am iertat, am intrerupt divortul, mi-a promis ca nu se va mai intampla, ca va plati pensie alimentara daca e nevoie ( ca scumpa de ea cica e insarcinata). eu una am mari indoieli ca ar sti cine e tatal... ieri a fost 8 martie si mi-am asteptat sotul pana la 12 noaptea si...nimic.deci l-am sunat sa vad ce se intampla. cine credeti ca a raspuns la tel lui??????? |
||
|
Mona_Simona Postat pe 9 Martie 2010 20:44 |
||
de abia ti-a jurat ca "nu se mai intampla" si .... ti-a raspuns 'amica' ta la telefon cand l-ai sunat la 12 noaptea???? plus de asta, tu realizezi ca va fi legat de ea mereu de acum incolo prin intermediul copilului, nu? Nu va fi doar pensia alimentara, vor fi si vizite, discutii la telefon, toate cu scuza ca "draga, vorbim despre ala micu".... femeie, trage aer in piept si FUGI. In alt oras daca trebuie. Stiu, usor de zis. Dar te condamni singura, si nu cred ca ai "omorat" pe nimeni sa meriti asa o viata. Trist. |
||
|
woman33 Postat pe 9 Martie 2010 21:43 |
||
|
Wow urat ce ti se intampla insa putem noi sa iti zicem orice insa doar tu cunosti toata situatia (chiar daca nu esti 100% obiectiva) Tot ce pot sa iti zic e ai grija! 6 ANI nu sunt o aventura am gresit din prostie. 6 ANI inseamna inselaciune pe fata. Multa bafta! |
||
|
alexa_sweet_me Postat pe 9 Martie 2010 22:13 |
||
| Lupul isi schimba parul dar naravul ba... Daca te impaci cu el, va trebui sa faci multe compromisuri si sa accepti faptul ca sotul tau, nu-ti apartine in totalitate... Sincer, nu cred ca se merita sa mai continui o astfel de casnicie. Nu inteleg cum de mai stai la discutii cu un astfel de om de nimic! Probabil ca s-a obisnuit asa, sa aiba doua femei care sa-i faca poftele si de asta nu vrea sa renunte nici la amanta dar nici la tine...... Lasa-l in pace si vezi de viata ta! Cat despre prietena aceea intre ghilimele, stai linistita, ca nici ei nu-i va merge prea bine cu el... Probabil ca va avea si ea, aceeasi soarta pe care o ai si tu... Exista o lege a compensatiei care nu da gres: primesti ceea ce dai...asa ca las-o pe ea sa se bucure acum, ca mai tarziu va plati cu varf si indesat pentru tot. | ||
|
Micael Postat pe 10 Martie 2010 12:42 |
||
Fey asta u ejti intreaga la minte sa te insele 6 ani cu prietena tah j uh sa nu bagi de seama.... in fne... trecem peste... ejti kiar inchisa la minte qm potzi sa iertzi asemenea om... baietzi pe lumea asta exista ... dar nah faki ke vrei dak uh dorejti sa traiesti asa toata viatza e problema tah... dak povestea asta era o aventura de 1 noapte 2... puteai sa-l iertzi... dar nu 6 ani mai ai de trait si dak vei trai in continuare cu akel om tot cum ai trait pana aqm fara a comunica vei observa k ejti batrana j viatza nu va mai avea niki un rost pt uh.... Deci spune ADIO si ia-o de la kpat k e mai bne pt uh apropo catzi ani ai???
|
||
|
leontina_love Postat pe 11 Martie 2010 18:06 |
||
| Nu prea ai ce pierde,una e sa traiesti 6 ani,buni,rai dar sa fie doar al tau si dupa sase ani sa-i cada parasuta in cap si sa plece si alta e timp de 6 ani sa te minta si sa-l imparti cu alta.Poate moartea copilului a fost un semn.Nu stiu ce faci, cu ce te ocupi dar poate ar trebui sa pleci in strainatate si sa lucrezi.Sa zicem la ingrijire batrini.E dificil dar e un leac bun pentru inimi ranite.Te ajuta sa vezi viata cu alti ochi apoi dupa un an ne spui si noua cum mai vezi lucrurile si nici nu baga tu divort pina te intorci .Lucrurile se vor limpezi si in ceeace priveste legatura sotului tau si a prietenei tale.Daca sotul tau baga divort cit esti plecata nu vei mai suferi asa.Greutatile te intaresc dar trebuie sa le suporti cu cistig.In cazul tau vor fi bani,incredere in tine,independenta si de ce nu poate iti vei cistiga si sotul numai pentru tine daca o sa-l mai vrei pentru-ca orizontul tau se va largi si vei avea si alte puncte de referinta. | ||
|
kudika116539 Postat pe 11 Martie 2010 23:43 |
||
| la gunoi cu el dal in masa ca nu merita, altul cauta se poate uita trebuie doar sa vrei | ||
|
kudika123138 Postat pe 16 Martie 2010 14:42 |
||
| Trist,foarte trist sa ai asemenea ....SURPRIZE !!!!! Dar ''tot ce nu te omoara ,te intareste'',deci incearca sa te detasezi...eventual sa mai astepti putin sa vezi cum pune El problema.,,!!! Consoleaza-te ca nu esti nici prima,nici ultima inselata!!!! Barbatii sunt toti dornici de nou,iar prietena era la indemana !!!! E libera,sau casatorita???Roaga-te ,la Bunul Dumnezeu si Maica Domnului si-ti vei regasi linistea si calea de urmat!!! Sa nu uiti ca in orice rau este si-un bine si in orice bine este si-un rau !!!!! Domnul fie cu tine !!!! Asteptam vesti !!! | ||
|
kudika133347 Postat pe 16 Martie 2010 17:27 |
||
|
A fost un moment candva care v-a afectat pe amandoi. In loc sa va sprijiniti unul pe celalalt si unul pe umarul celuilalt....fiecare si-a gasit alinarea...unde a putut... Nu-l poti invinui pe el pentru tot...pentru ca faptul ca nu ai luiat atitudine atata timp...probabil pentru ca nici macar nu ai observat ce se intampla in jurul tau e cel putin lafel d grav ca si ce a facut el. Probabil indiferenta sau lipsa de atentie este motivul pentru care a inceput totul. Parerea mea este ca dupa minciuna 6 ani...o relatie nu mai poate fi salvata...insa ai foarte multe de invatat...si trecand prin atatea poti cu usurinta sa-ti gasesti fericirea inca o data. Incepi prin a te gandi la tine...si ce-ti trebuie tie...nu ce spun altii sau de ce au nevoie altii... |
||
|
OanaCatalinaPloiesti Postat pe 16 Martie 2010 20:51 |
||
| Care a fost de fapt motivul mortii copilului? Ce inseamna accident? Cine a spus ca cel mai bine ar fi sa pleci din Romania a zis bine. Te desprinzi de tot. Nu neaparat sa ingrijesti batrani; sunt multe posibilitati. Acolo o sa te desprinzi de subdezvoltarea de Romania; o sa te simti libera. Poate gasesti acolo pe altul si incepi alta viata. N-are sens sa se mai gandeasca la ce-a fost inainte. Mai bine divortezi si pleci fara legatura cu ce a fost. | ||
|
ema_rice Postat pe 16 Martie 2010 22:30 |
||
| In strainatate n-o sa te mai simti pierduta fara el. O sa te TREZESTI si o sa simti ca traiesti o alta viata, ca esti alt om. O sa-l uiti total. | ||
|
ema_rice Postat pe 16 Martie 2010 22:35 |
||
| eu zic sa-l ierti.iertarea face multe......daca noi nu iertam cum vrem sa fim ierttai?..........mai da-i o sansa .......siluati totul de la 0.dati-va o prima intalnire,ca si cand nu v-ati fi cunoscut......te pup si mult succes | ||
|
elenaalina Postat pe 17 Martie 2010 05:03 |
||
|
Ce sa mai ierte? faptul ca de 8 martie el era cu amanta? cand ea a renuntat la divort si a fost dispusa sa-l ierte ptr cei 6 ani traiti in minciuna? Sincer cred ca nu mai ai ce sa astepti de la acest om el a ales sa fie cu amanta, iar tu ai face f bine sa reiei divortul rapid si sa-ti vezi de viata ta mai departe. Iar in privinta prietenei tale sa nu-ti faci griji ca nu degeaba se spune "ce semeni aia aduni " o sa primeasca si ea ceea ce merita la fel ca si noi ceilalti. Sincer nu as vrea sa fiu in situatai ta dar e timpul sa te trezesti si sa faci ceva cu viata ta. Numai bine iti doresc si sper sa ne spui ce hotarare ai luat, sa auzim de bine, pa |
||
|
kudika007634 Postat pe 17 Martie 2010 09:45 |
||
Te inteleg perfect,cunosc gustul femeii inselate.Dar ce nu inteleg este faptul ca o mai numesti prietena pe cea care a acceptat sa fie iubita sotului tau si de ce mai crezi ca intre tine si el mi poate fi ceva vreodata.Nu privi decat inainte,nu humai ca te-a mintit,te-a ranit atat de tare inselandu-te cu asa zisa prietena a ta incat,eu zic,sa incerci sa te gandesti,ca daca ati ramane impreuna,ce ar mai putea fi frumos intre voi?can inchizi ochii sau cand ai vrea sa-l iei in brate nu ai simti ca intre voi e o alta persoana?nu stiu ce fel d3e om esti dar nu-ti calca orgoliul in picioare si nu deveni sclava dragostei niciodata,nici cu el nici cu alktcineva!Curaj ,capul sus si ia viata in piept,lumea nu a inceput si nu se termina cu el,crede-ma!iti doresc sa gasesti sufletul pereche care sa te merite!
|
||
|
mimishor957 Postat pe 17 Martie 2010 09:58 |
||
De la: Mona_Simona, la data 2010-02-19 02:16:00De la: rashela, la data 2010-02-19 02:01:42Ce-ar mai fi de spus cand.. tu.. "te simti pierduta"??? daca traiesti intr-un oras mic de prietena ta nu a aflat lumea?????? ea ce face acum???? pe ea o mai ia cineva de sotie???????? si in primul rand ce prietena buna ai avut!!!!!!!!!!!!! daca ei nu i-a fost frica sa faca gestul asta timp de 6 ani , tie de ce ti-ar fi frica sa-l lasi???? tu esti cea care nu ai facut nimic............cine te va place si te va iubi , va intelege si situatia, doar ca tu cred ca pui problema ca nu mai ai unde sa-ti gasesti pe altcineva.........
|
||
|
dani_pisi Postat pe 20 Martie 2010 11:10 |
||
mi-e rau.......rau , rau.....tu l-ai iertat si el inca se mai duce la prietena ta ( care probabil o considera sotia, iubita lui, deja) tu chiar il mai vrei inapoi???? totusi zii-ne si ce ti-a zis prietena ta ( iubita lui ) la tel in aceea seara???? si ce ti-a argumentat el??? isi bate joc de tine........clar o iubeste mai mult pe prietena ta.........mi-e greu sa-ti spun dar asta se vede...... |
||
|
dani_pisi Postat pe 20 Martie 2010 11:21 |
||
| De fapt e foarte posibil ca el sa nu aiba nici un HABAR pe cine iubeste. Traieste in disperare sarind din una in alta. Totul e sa se simta LIBER. Daca ar sta blocat ar pocni. INCONSTIENTA. | ||
|
ema_rice Postat pe 20 Martie 2010 23:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oare pt mine este prea tarziu?... | 97 | De la: kudika161238 30 Iulie 2010 09:37 |
| IARTA-MA.TOPIC PENTRU IMPACACIOSI SI IMPACACIOASE. | 13 | De la: Eva32 20 Octombrie 2011 00:28 |
| Am nevoie de un sfat | 47 | De la: kudika184472 29 Noiembrie 2010 14:15 |
|
|
||
| doreste copil de la amanta ? | 29 | De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:53 |
| Tamplarie,Pvc si Aluminiu... | 1 | De la: kudika120986 22 Februarie 2012 15:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.