Setari Cookie-uri

M-a mintit timp de 6 ani

Scuze ca ma bag...Probabil ca tipului ii convine situatia...are 2 femei care il iubesc dar dupa cum se observa nu este dispus sa renunte la nici una...Fata mea...Un sfat....Ignore...sunt atatia barbati care chiar merita....
kudika145353
Postat pe 20 Martie 2010 23:14
deci nu imi vine sa cred aici nu mai ii vb ca te inseala aici practic duce o viata paralela!!!
sunt 6 ani...daca 6 ani s-a invatat sa fac asa ceva asa o sa faca toata viata!!
daca il primesti inapoi poti sa te muti la musulmani(sau la o religie asemanatoare)...macar asa traiti frumos in aceasi casa....fara griji....puteti sa fiti prietene in continuare...numa bine daca naste un copil puteti sa il cresteti imperuna,mergeti cu el in parc...cand el are treaba cu una din voi cealalta puteti sa stat cu copii.....
.scuza-ma ca iti spun dar tu nu esti cu toate..cum sa intrerupi divortu???si sa il ierti sa ce?ca timp de 6 ani dormei in patu in care el te insela?ai spalat cearcafurile dupa ce ai....nici nu vreau sa ma gandesc....
oricum nu inteleg cum o sa poti tu sa te culci cu un asemenea om....mie mi-ar fi scarba de mn...iar lu mult iubita mea prietena i-as trage o bataie sa ma tina minte toata viata si dupaia poate sa sta cu fosu meu sot cat o sa vrea ea!
asa ceva nu se iarta....se mai iarta o aventura ceva dar asa ceva clar nu...nu merita sa te injosesti....6 ani ai fost calcata in picioare....bataia lor de joc....nu as putea sa nu ma gandesc de cate ori au stat si au ras pe seama ta!!
nu imi vine sa cred
sper ca nu iei comentariul ca si o critica dar pur si simpul sunt socata....
sfatul meu?dijorteaza si fugi de ei cat poti de tare.....
sau...iarta-l si accepta-i minciunile,spala-i hainele dupa ce vine de la el,dai sa manance dupa ce vine de la el.. culca-te cu el dupa ce vine de la ea.....eu nu as putea..........
.acuma tu alegi....

Nicoleta022
Postat pe 24 Martie 2010 22:51
Cum ai aflat cã relaþia lor este de 6 ani? Ce te face sã crezi cã nu e mai veche? Ce te face sã crezi cã dacã 6 ani te-a minþit ºi i-a reuºit minciuna, n-o va face în continuare? Cu aceeaºi femeie sau cu alta? ªi de fapt, de ce vrea sã se mai împace? Ce vrea de la tine? Are nevoie de menajerã, cã iubitã înþeleg cã nu i-ai fost...
Încerci sã mai rãmâi lângã el pentru cã-l mai iubeºti? Trebuie sã fii conºtientã cã nu se va schimba.
ªi... dupã care iubire plângi? Iubirea lui se pare cã a dispãrut de 6 ani, plângi dupã iluzia ta de iubire...
În orãºelul vostru mic s-au terminat bãrbaþii? Cred cã rãmâi lângã el pentru cã þi-e fricã de singurãtate, de viitor.
Ana_Armanca
Postat pe 27 Martie 2010 16:59
Nu esti pierduta ...apeleaza la un psiholog.. de fiecare data raspunsurile la problemele noastre sunt chiar sub ochii nostrii, dar nu le vedem.. pt inceput, scrie pe ascultpovesteata@yahoo.com
Vei fi surprinsa sa constati ca viata ta se imbunatateste vizibil.. vei invata lucruri simple, dar atat de mari !
Succes !
olimpia_iason
Postat pe 28 Martie 2010 21:58
De la: Mona_Simona, la data 2010-02-19 01:51:18buna, sunt noua pe aici. sa va spun pe scurt povestea mea: eu si inca sotul meu , ne-am casatorit acum 8 ani. am avut un baietel - Rares care a murit intr-un accident stupid la varsta de 2 anisori.Dar asta e alta poveste. Anul trecut inainte de Craciun, l-am prins pe sotul meu, in casa mea, in patul meu, cu prietena mea.Initial am vrut sa-i iert pe amandoi. Am considerat ca a fost o greseala dar am aflat intre timp ca relatia lor era de 6 ani. Sase ani in care eu mi-am iubit sotul, in care eu am alergat ca o nebuna sa-i spun toate problemele priteneii mele. Am deschis divortul, dar ma simt pierduta fara el. Daca am renuntat la o prietena, nu stiu daca sunt in stare sa-mi pierd si sotul.

si eu am patit ceva de genu si am iertat(greseala vietii mele) iarta si vezi ce se intampla
lzak7260
Postat pe 25 Iulie 2010 12:44
Nu am citit tot topicul.
Nu merita sa stai cu asa ceva. Ar fi bine daca toate femeile ar proceda la fel.
alexia30
Postat pe 1 August 2010 16:57
De la: Mona_Simona, la data 2010-02-19 01:51:18buna, sunt noua pe aici. sa va spun pe scurt povestea mea: eu si inca sotul meu , ne-am casatorit acum 8 ani. am avut un baietel - Rares care a murit intr-un accident stupid la varsta de 2 anisori.Dar asta e alta poveste. Anul trecut inainte de Craciun, l-am prins pe sotul meu, in casa mea, in patul meu, cu prietena mea.Initial am vrut sa-i iert pe amandoi. Am considerat ca a fost o greseala dar am aflat intre timp ca relatia lor era de 6 ani. Sase ani in care eu mi-am iubit sotul, in care eu am alergat ca o nebuna sa-i spun toate problemele priteneii mele. Am deschis divortul, dar ma simt pierduta fara el. Daca am renuntat la o prietena, nu stiu daca sunt in stare sa-mi pierd si sotul.

pai daca esti indecisa...desi esti ranita si altele...
ce sa mai zic eu?
thoamne, mi-e mila de tine..serios-pt ca ti-a murit copilul in accident (stupid)...e cam nasol pt parintii care-si ingroapa copii
revenind-divorteaza...sau daca nu, accepta sa fii mintita in continuare
desi..as divorta cu viteza luminii daca as fi in locul tau
nu te-a apreciat deloc...
dragon_fly88
Postat pe 8 August 2010 14:37
mi se face pielea de gaina de la ce citesc pe aici......hm...la mine i parfum caci si eu sufar dar in toata suferinta aia, ai impresia ca la tine i cel mai grav dar.....se pare ca nu i asa....am citit atatea povesti pe aici ....sincer nu mi mai vine sa ma marit
bella28
Postat pe 15 August 2010 10:58

uneori iti doresti sa crezi ca asemnea poveste e inventata dar cunoscand si alte cazuri de familii din moldova... ce se intampla acolo ? oricum, e trista povestea ta, si probabil nu esti singura chiar in oras. nu stii alte sotii cu aceleasi probleme, cu care ai putea vorbi ? curaj
Histria
Postat pe 15 August 2010 11:25
pai tu iti faci probleme ce-o sa zica lumea de tine dupa ce divortezi?
mai bn gandeste-te ce-o sa zica cand o sa te vada cu el impacata,dupa ce 6ani te-a mintit!probabil vor rade toti de slabiciunea ta!fi tare,va rasarii soarele si pe strada ta!succes!
kudika313344
Postat pe 23 August 2010 00:45

... uita-l ... in 6 ani nu a mai fost in stare sa mai ''faceti'' inca un copil (mai ales dupa o tragedie) si e clar ca ii convine situatia ... e un magar jegos ... in viata esti oricum singur ... o ''prietena'' de genul celei pe care o vei pierde nu inseamna nimic ... iar barbati-tu e mult prea nesimtit ca sa ii ierti ''aventura'' ... e cea mai mare greseala sa introduci ''prietenii'' in familie (oricare ar fi scopul) ... majoritatea romanilor/celor nu inteleg corect cuvintul ... CURVARASIE ... si nici cel de ... FAMILIE ...

marco918
Postat pe 23 August 2010 01:23
Da tu Marco, vezi ca ala se dadea in barci un o prietena de familie? Daca mai aveau si un copil, ce exemplu de tata era?
CristianMarius
Postat pe 23 August 2010 11:41
De la: CristianMarius, la data 2010-08-23 11:41:01 Da tu Marco, vezi ca ala se dadea in barci un o prietena de familie? Daca mai aveau si un copil, ce exemplu de tata era?

... era tata ... simplu ... crestea in gradina alteia ... ce atita sperietura ... ... oricum in 6 ani ambele femei au ras ceva copii, de dragul lui sa fii sigur ... si de frica gurii satului ...
marco918
Postat pe 23 August 2010 23:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mi-ai lasat inima cat sa nu mor si o bucatica de suflet cat sa traiesc 33 De la: maimai_no1 20 Octombrie 2011 02:53
Mesaj de la fosta iubita. 7 De la: kudika_981694 10 Mai 2015 17:28
epilator laser ptr indepartarea definitiva a parului 1 De la: kudika029311 8 Ianuarie 2011 18:25
Dragostea adevarata moare ???!!! 47 De la: denis_3d25 2 Octombrie 2011 03:27
Buna 6 De la: micasirea 17 Noiembrie 2010 16:50