Mai multe
Pe draq!!!! Esti tu fidel de 4 ani ????:)))))))))) orie sti urat ca draq ori prost si nu vezi ori ceva nu e in regula cu tine O data ce nu mai este este atractie...caput! s-a dus totul dracului. Daca nu faci ceva in directia asta mai devreme sau mai tarziu se va intampla ceva neplacut asa ca nu o mai lungi cum o face nea OMU' ca ai sa te trezesti ca a trecut timpul si n-ai facut nici un purice si singurul tau scop in viata este sa postezi pe kudika ca de mers acasa la: "...cu toate ca nu mai e atractia de la inceput intre mine si ea" nu-ti mai arde pentru ca nu-ti mai ramane decat sa speri ca ai sa gasesti pe cineva mai "fu...ut" in viata decat tine la care sa-i raspunzi acid si cu dispret ca doar nu poti fi perfect decat virtual. Si astfel ajungi peste ani sa dai in cap sau sa faci alte chestii pe care le fac frustratii cand ajung la limita.Multa bafta in continuare si nu mai asculta de sfaturile frustratilor respinsi care fac tot posibilul sa mearga o relatie demult consumata pentru ca nu va fi decat mai rau |
||
|
HOLY_CRAP___ Postat pe 13 Iulie 2010 15:34 |
||
|---|---|---|
| si eu am incercat o relatie de tipul asta. Ne intelegeam foarte bine dar nu si la pat. Dupa cateva luni am cedad nervos, mi-am facut bagajele si m-am mutat. (locuiam impreuna) Nu mai suntem nici macar amici dar nu regret deloc dezia luata. | ||
|
_Cryssa_ Postat pe 13 Iulie 2010 15:45 |
||
| salutare si astazi... off topic: nu stiu daca este bine ca scriu aici dar totushi o fac: o situatie asemanatoare am si eu.. sunt cu ea de 2 ani.. de 9 luni avem si o bebitza.. dar .. mi se pare aiurea... imi iubesc copilul enorm.. o iubesc si pe ea pana la dzeu si o palma mai sus... dar cand e vorba de pat parca sunt cazut din luna... nu simt ceea ce simteam fata de cealalta care cand ajungeam acasa altceva nu stiam in afara de sex sex si iarasi sex.. cu actuala este altfel.. incerc.. stau de vb explic uite poate ca de aia nu merge relatia noastra in pat.. nu ca nu as putea... de la un timp sa schimbat si ea in pat .. inspre bine zic eu.. au mai aparut lucruri noi pe care cu ea - eu nu le cunosteam... mi se pare parca se aprinde o luminitza.. dar de la acea luminitza pana la o flacara in toata splendoarea ei mai este mult.. si nu stiu daca mai pot duce.. de inselat nu insel.. poate ca sunt unul dintre acei putini..... cu ea 1 data la saptamana la luna chiar si mai mult cateodata.. si inca odata spun... nu ca nu as putea... parca nu simt atractie cand o vad in pat . nush ce e cu mine... daca intradevar problema o am eu... in rest ma atrage enorm, este destul / chiar foarte frumoasa - exemplu: ``plec la munca nu imi pot lua gandul de la ea (nu sunt o persoana geloasa) parca de abia astept sa ajung acasa sa o vad sa o strang in brate sa ne sarutam`` ... / dar iarasi totul pana la pat.. acolo nush ce se intampla cu mine.. sper si voi continua sa sper ca poate ma voi schimba eu.. este persoana de care vreau sa imi petrec tot restul vietii cum mai spunea cineva.. de aceea avem si casatoria foarte curand. de certat ne mai certam si noi... caci altfel am fi niste zombi.. nush.. on topic:.. poate ca din mesajul asta povestioara asta a mea deduci tu pentru tine vreun lucru bun. salutare si numai bine | ||
|
|
||
|
barabass Postat pe 13 Iulie 2010 16:23 |
||
| Dragostea,sexul sunt importante intr-o relatie,daca nu vorbesti cu el pana la urma sincer o sa fie mai rau ,nu crezi? | ||
|
pufosica Postat pe 13 Iulie 2010 18:38 |
||
| Nu inteleg...ce intelegi tu prin normal.?.Crezi ca e normal sa stai cu cineva ani de zile, fara sa fii atrasa?Sau iti place sa te chinui in halul asta pana cand vei ajunge sa crezi ca e de fapt ceva in neregula cu tine?Desparte te si vezi ce ti ofera viata mai departe.Daca nu e compatibilitate sexuala...nu mai aveti nimik decat frustrari si nemultumiri. | ||
|
love_strike Postat pe 13 Iulie 2010 18:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Squirt | 2 | De la: doxa 20 Martie 2012 12:45 |
| buna..stiu k e o intrebare mai ciudata si poate va vine sa radeti cand o auziti. | 83 | De la: rr0xana 12 Iunie 2013 08:32 |
| Fetelor vi sa intamplat sa refuzati o partida de sex pentru ca partenerul are penisul mare ??? | 163 | De la: GoodFather 8 Februarie 2014 06:22 |
|
|
||
| O mica problema. | 6 | De la: kudika_21375 28 Decembrie 2013 18:18 |
| A trecut atractia sau nu mai e bun la pat? | 5 | De la: kitty_krieger 4 Iunie 2010 14:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.