Setari Cookie-uri

Relatia cu un barbat la aflat andropauza

De la: ariana74, la data 2010-04-25 11:32:28andropauza nu e un motiv de scuze pentru a-ti arata adevaratul caracter...asa ca eu zic sa te mai gandesti si daca mai e si diferenta de varsta...eu zic...cauta-ti pe altcineva....pentru ca aceste iesiri se vor repeta cat mai des..si vei ceda nervos...andropauza nu are nmk de a face cu a te comporta omeneste...

si eu zic la fel. nu cred ca andropauza e motivul pt care se poarta asa. probabil e un caracter dificil, obisnuit sa comande, toti din jurul lui sa se plece in fata sa. aveti doar un an de realtie, ar trebui sa fie super frumos, macar acum. banuiesc ca e si dif de varsta intre voi. nu iti mai pierde ani din viata incercand sa ii faci pe plac. tie cine iti face, cine se gandeste la tine? intr-o relatie trebuie sa fie si intelegere, rabdare, tu i le-ai acordat, dar nu a la long. pana cand? e posibil sa nu te iubeasca asa cum crezi si atunci se poarta asa cum se poarta. fii mai atenta cu semnalele pe care ti le trimite, gandeste-te si la tine ca vad ca el nu o face. daca are nevoie de intelegere pe perioade mari sa se duca la mama lui. tu ai nevoie de atentie, afectiune, nu sa ai grija de un barbat morocanos si sa astepti cand si acnd firmituri, asta nu e relatie. te pup
delicacy
Postat pe 25 Aprilie 2010 13:03
Buna! Sincer inca nu stiu ce ins Andropauza, dar stiu multi barbati (femei) care profita din plin de pe urma celuilalt. Asa e in fiecare relatie. Eu din pacate am trecut prin cateva relatii de scurta durata si desi am suferit, ma invatat cate cv de la fiecare: sa nu mai fiu asa de naiva si credula. Ei profita dak te vad slaba si le acccepti toate figurile. U esti pe primu loc, apoi restul. Fii mai rece si dura pt ca si u ai problemele tale, mai palngete si u din cand in cand Adik mai des sa vezi cum reactioneaza. ARe rabdare cu tine cum ai u cu el?Sunt curioasa. Sa ai grija de tine!
alexia24
Postat pe 25 Aprilie 2010 13:29
poate ca trebuie sa incerci altceva,.....sau macar ar trebui sa primesti ceva in compensatie la aceste hachite,.chipurile de la andropauza,.......si tu ai probleme, dar iti dai silinta ca ele sa nu va afecteze relatia,..si el ar trebui sa faca acelasi lucru,......poate ca se plictiseste de tine si atunci da vina pe andropauza,..poate are o alta relatie,.....poate ca nu te place si nu poate juca teatru tot timpul,..oricum sa nu crezi in povestea cu andropauza!
labora
Postat pe 25 Aprilie 2010 13:30
nu stiu cum este,inca nu am ajuns acolo,ti-as putea da ceva sfaturi care cred ca te va ajuta{ma pun in pielea lui si imi dau seama c-am ce m-ar putea ajuta}dar fiind ceva mai confidential nu iti pot spune aici....intelegi tu......daca vrei sa vb intra pe floreasilviu007-id mess
casca
Postat pe 25 Aprilie 2010 13:46
vezi sa nu fie alt motiv, din pacate, si el invoca andropauza.......oamenii cand nu au sentimente profunde se comporta "uricios" exact asa cum ai povestit tu; incearca sa te edifici clar asupra sentimentului lui fata de tine, sa nu te pacaleasca "frumos" si de fapt sa te paraseasca la un moment dat ptr altcineva, si sa vezi atunci durere! pari o femeie de calitate si e pacat sa ajungi intr-o astfel de situatie; bafta la maxim!
mineata
Postat pe 25 Aprilie 2010 13:56
insusi titlul e gresit spus,adica reletia cu un barbat aflat la andropauza ce-ai zice daca i-ai face si tu niste fite ca raspuns la toanele lui, sa intorci roata adica, sa vezi cum s-ar inmuia, ca orice nas isi are nasul, nu?
kudika081389
Postat pe 25 Aprilie 2010 14:12
Daca este la o varsta la care se poate instala andropauza, asta e. Natura isi urmeaza cursul fie ca vrem fie ca nu vrem. Daca insa nu a venit timpul,atunci este o problema. Problemele pot fi provocate de mai mai multe cauze. Sa apeleze cu incredere la un medic endocrinolog si la urolog.. Apelarea la medicamente cu hormoni este destul de riscanta. Sfatul meu este sa respecte cu strictete un regim de viata dar mai ales de alimentatie din care sa excluda carnea ,zaharul ,otetul,alcoolul,tutunul,cafeaua .Ca tratament cel mai important lucru este ca tu sa-l intelegi,sa-l accepti asa cum este,sa nu ceri de la el satisfactii atunci cand este in imposibilitate,sa nu-l ironizezi. Sa foloseasca: tinctura de BRANCA URSULUI ,30 pic intr-o cana cu apa plata de 4 ori pe zi inainte de masa;APILARNIL PROP 3 drajeuri pe zi:VITAMINA E forte 3 drajeuri pe zi Sa fie intr-un ceas bun.
kudika081825
Postat pe 25 Aprilie 2010 14:53
Ai primit o sumedenie de sfaturi, idei, acum depinde de tine ce faci, esti singura in masura sa iei decizii DAR, daca crezi ca vrei sa mai incerci totusi dar cum spui tu nu mai ai arme iti sugrez sa ii propui, ca IMPREUNA pentru o mai buna stare psihica , deoarece stresul v-a facut mai nervosi, ca aveti ba palpitatii, ba insomnii, ba tensiune, ba va dor picioarele,sa cauti pentru ca slava D-lui in Brasov aveti, un specialist in Tehnica Radianta sau o alta forma de reiki. Sunt deosebite din toate punctele de vedere pentru ca veti obtine relaxare mentala, emotionala si fizica, sa nu mai spun ca intervin schimbari benefice si in....probleme de potenta. Trebuie doar sa va faceti timp si pentru voi sa zicem o ora pe zi de 2-3 ori pe saptamana si veti vedea cum o sumedenie de probleme dispar de la sine.Eliza, Mangalia
kudika135734
Postat pe 25 Aprilie 2010 14:58
buna, cred ca asta a fost la sotul meu, sa zicem fostul, deoarece in mai divortam. Da eu nu am stiut, este o diferenta de varsta de 11 ani.
kudika003815
Postat pe 25 Aprilie 2010 15:15
A trecut un an de zile......relatia si+a mai potolit pasiunea, partenerii ,daca aveau de jucat vreun rol au cam obosit.
E intervalul de timp dupa care fiecare se profileaza in splendoarea caracterului si temepramentului sau original, apar indoielile vis a vis de alegerea facuta, intrebari interioare legate de alte alternative, spaima de definitivat, de capat de linie in aceeasi formula casnica.
Cu siguranta este un om special.
Este insa , in sensibilitatea sa extrema, si labil psihic.
Cu inteligenta ,experienta sa de viata si rafinamentul sau care de bunaseama exista, ar apela apela la un psiholog pentru a nu uza relatia cu tine.
Nu o face, si nu e vorba de egoism.
Nu o face, pentru ca NU ACEASTA ESTE PROBLEMA.
Este la varsta la care priveste in urma ...Nu strica sa arunci si tu o privire inspre femeia pe care a iubit+o inaintea ta,.
Omul se agata de tine, precum bine spui, pentru ca te simte mai puternica.
Sa te fereasca insa Dumnezeu de tirania celui slab !
chartreux
Postat pe 25 Aprilie 2010 16:16
De la: michu61, la data 2010-04-25 08:21:31Ma laud cu 9 ani de casnicie si 15 ani de la divort. Parea mea este ca nici un barbat nu merita nici un fel de sacrificiu. Asa ca eu iti propun sa il lasi cu mofturile si cu ifosele lui. Sunt o dura pentru barbati ca eu ii consider niste copii rasfatati care atunci cand vor o jucarie plang pana o obtin, dupa care se mai joaca cu ea foarte putin timp si o arunca. Trebuie in primul rand sa ai grija de tine..

Intr-un fel ai dreptate... atunci cand suntem atente cu noi, si avem grija de noi si suntem fericite si implinite, partenerul nostru va savura si el din fericirea noastra.Trebuie sa radiem, sa zambim si sa vb frumos tot timpul. Sfaturile noastre pentru barbati sunt inutile, mai ales daca barbatul are o varsta si ceva carte pe de-asupra. sotul meu este un berbec care abia a implinit 41 de ani, eu am 25, este mai rau ca un copil, dar atata timp cat il lasi sa "guste din toate" fara sa-l critici sau sa-l certi, totul va fii ok. Bafta!!
emilia_3milia
Postat pe 25 Aprilie 2010 16:42
Dragii mei,am 52 ani si am trecut de ceva timp la menopauza.Dar schimbarile fiziologice pe care le implica pre si menopauza,nu mi-au schimbat caracterul si comportamentul fata de cei din jurul meu,colegi,prieteni sau simpli cunoscuti.din contra relatiile s-au consolidat.Dpdv sexual,am aceleasi dorinte si satisfactii,mai rar insa,nu ca la 20 ani.Si chiar printre prietenele mele nu am observat schimbari(ca si caracter,ca fiziologice sunt-bufeuri,dureri de cap,insomnii) si nici de sotii lor nu s-au plins(care ,normal,sunt cam de aceeasi virsta cu noi,deci la andropauza),iar la 43 ani ,nici nu poate fi vorba.
Ideea este deci ca ,cel putin eu cred ca n-are nici o vina andropauza,ci,asa cum a spus un domn mai sus,vrea sa se desparta de tine si nu stie cum sa-ti spuna.
Ia-ti inima in dinti,comunicati,observa-i reactiile si ia-ti talpasita (sau lui,daca sta la tine) si vezi-ti de viata ta ,ca timpul trece .........asa de repede.
Si inca ceva.........poate si pina acum a fost asa(ca si caracter),dar l-ai iubit tu prea mult si nu ai vazut,iar acum "te-ai vindecat tu " si vezi tot(eu am fost intr-o relatie de genul asta cu un tip ,iar acum 2 ani,cind "mi-a trecut si am descoperit ce caracter are.i-am zis vaaaaaaaaaaaalea---Am suferit nitel, doar am stat 4 ani impreuna,dar,gata ,sunt bine acum.
.Concluzia...............are balta peste.Doar sa stii ce sa pescuiesti.
Succes mult
kudika080970
Postat pe 25 Aprilie 2010 17:05
De la: kudika080970, la data 2010-04-25 17:05:00Dragii mei,am 52 ani si am trecut de ceva timp la menopauza.Dar schimbarile fiziologice pe care le implica pre si menopauza,nu mi-au schimbat caracterul si comportamentul fata de cei din jurul meu,colegi,prieteni sau simpli cunoscuti.din contra relatiile s-au consolidat.Dpdv sexual,am aceleasi dorinte si satisfactii,mai rar insa,nu ca la 20 ani.Si chiar printre prietenele mele nu am observat schimbari(ca si caracter,ca fiziologice sunt-bufeuri,dureri de cap,insomnii) si nici de sotii lor nu s-au plins(care ,normal,sunt cam de aceeasi virsta cu noi,deci la andropauza),iar la 43 ani ,nici nu poate fi vorba.
Ideea este deci ca ,cel putin eu cred ca n-are nici o vina andropauza,ci,asa cum a spus un domn mai sus,vrea sa se desparta de tine si nu stie cum sa-ti spuna.
Ia-ti inima in dinti,comunicati,observa-i reactiile si ia-ti talpasita (sau lui,daca sta la tine) si vezi-ti de viata ta ,ca timpul trece .........asa de repede.
Si inca ceva.........poate si pina acum a fost asa(ca si caracter),dar l-ai iubit tu prea mult si nu ai vazut,iar acum "te-ai vindecat tu " si vezi tot(eu am fost intr-o relatie de genul asta cu un tip ,iar acum 2 ani,cind "mi-a trecut si am descoperit ce caracter are.i-am zis vaaaaaaaaaaaalea---Am suferit nitel, doar am stat 4 ani impreuna,dar,gata ,sunt bine acum.
.Concluzia...............are balta peste.Doar sa stii ce sa pescuiesti.
Succes mult

bun sfat de la d-na, are mare dreptate. asculta sfatul si mergi mai departe
delicacy
Postat pe 25 Aprilie 2010 19:14
De la: delicacy, la data 2010-04-25 19:14:18
De la: kudika080970, la data 2010-04-25 17:05:00Dragii mei,am 52 ani si am trecut de ceva timp la menopauza.Dar schimbarile fiziologice pe care le implica pre si menopauza,nu mi-au schimbat caracterul si comportamentul fata de cei din jurul meu,colegi,prieteni sau simpli cunoscuti.din contra relatiile s-au consolidat.Dpdv sexual,am aceleasi dorinte si satisfactii,mai rar insa,nu ca la 20 ani.Si chiar printre prietenele mele nu am observat schimbari(ca si caracter,ca fiziologice sunt-bufeuri,dureri de cap,insomnii) si nici de sotii lor nu s-au plins(care ,normal,sunt cam de aceeasi virsta cu noi,deci la andropauza),iar la 43 ani ,nici nu poate fi vorba.
Ideea este deci ca ,cel putin eu cred ca n-are nici o vina andropauza,ci,asa cum a spus un domn mai sus,vrea sa se desparta de tine si nu stie cum sa-ti spuna.
Ia-ti inima in dinti,comunicati,observa-i reactiile si ia-ti talpasita (sau lui,daca sta la tine) si vezi-ti de viata ta ,ca timpul trece .........asa de repede.
Si inca ceva.........poate si pina acum a fost asa(ca si caracter),dar l-ai iubit tu prea mult si nu ai vazut,iar acum "te-ai vindecat tu " si vezi tot(eu am fost intr-o relatie de genul asta cu un tip ,iar acum 2 ani,cind "mi-a trecut si am descoperit ce caracter are.i-am zis vaaaaaaaaaaaalea---Am suferit nitel, doar am stat 4 ani impreuna,dar,gata ,sunt bine acum.
.Concluzia...............are balta peste.Doar sa stii ce sa pescuiesti.
Succes mult

bun sfat de la d-na, are mare dreptate. asculta sfatul si mergi mai departe

barbatii care sunt in andropauza sunt foarte nesuferiti incep sa urasca femeile si mereu le critica sau le fac reprosuri sunt mereu pusi pe cearta..fugiti de astfel de barbati cat puteti
kudika029282
Postat pe 25 Aprilie 2010 21:06
schimba cocosul :
oltenacu_georgeta
Postat pe 25 Aprilie 2010 21:39
Daca sinteti casatoriti....sa-l parasesti acum nu prea e OK incearca sa-ti petrci putin timp cu prietenele acorda-ti timp de relax pentru tine.Daca nu sinteti casatoriti lasa-l in plata domnului ca nu trebuie sa-i suporti toanele.Singur o sa faca el o schimbare ori in atitudine ori isi va gasi o alta s-o exploateze emotional cei care au o anumita virsta in felul acesta isi iau energia de la cel de linga el mai tinar.
kudika116539
Postat pe 25 Aprilie 2010 23:47
Daca sinteti casatoriti....sa-l parasesti acum nu prea e OK incearca sa-ti petrci putin timp cu prietenele acorda-ti timp de relax pentru tine.Daca nu sinteti casatoriti lasa-l in plata domnului ca nu trebuie sa-i suporti toanele.Singur o sa faca el o schimbare ori in atitudine ori isi va gasi o alta s-o exploateze emotional cei care au o anumita virsta in felul acesta isi iau energia de la cel de linga el mai tinar.
kudika116539
Postat pe 25 Aprilie 2010 23:48
De la: emilia_3milia, la data 2010-04-25 16:42:59
De la: michu61, la data 2010-04-25 08:21:31
sotul meu este un berbec care abia a implinit 41 de ani, eu am 25, este mai rau ca un copil, dar atata timp cat il lasi sa "guste din toate" fara sa-l critici sau sa-l certi, totul va fii ok. Bafta!!


_________________________________________________________________________________
.... mda.....
eu zic sa-i pupati si-n talpa.. (asta ca sa ma exprim mai frumos..)
_________________________________________________________________________________
woman33
Postat pe 26 Aprilie 2010 00:55
Daca andropauza inseamna nesuferit ,cearta etc inseamna ca al meu e la andropauza de 20 de ani.
Hai fi serioasa .In orice familie unul este nesuferit si are chef de cearta sau de impuns Ca vine de la servici stresat sau ai tu chef de ceva si el nu sau nu ai bani cit iti trebuie si apar reprosuri .Asta nu e andropauza asta e familie asta e iadul pe care il ducem noi femeile in circa .CA de asta e lumea a noasta si cu bune si cu rele .Stai calma am 2 fete ce ai fi vrut sa fac sa ma despart .Pai si atunci noi de ce mai suntem luptatoare ? HA ? Nu asta ne este rolul .Un razboi care pe care .Cu victorii si infringeri .Azi imi cumpar eu o floare miine isi ia el anvelope la masina ,poimiine sandale la fete si o luam de la capat .Asta e familionul dar nu trebuie sa capitulezi daca esti luptatoare .Vad ca totusi tii la el asa ca ia-l si du-l in excursii chiar si pentru o ora sau in parc sau la un chef sau la shopping la fotbal la tenis sunt destule activitati .Totul este ca noi muierile sa fim inventive si sa tinem flacara familiei sus . Studiaza-l intii .Fa-te si tu bolnava ,suparata ,abatuta,ca ai probleme la servici ,ca te doare o masea ,un fir de par, ceva sa il vezi daca ii trezesti atentia si pe urma in functie de rezultat tragi concluziile .Cum te trateaza el plateste-io si tu .Daca vezi si vezi ca il dor floci de pe picioare in legatura cu tine zii franc in fata ba tu ce soarele meu vrei sa ne casatorim sau sa ne despartim .Si uite asa rupi pisica in doua
geodezia
Postat pe 26 Aprilie 2010 08:07
ronit, am tot citit si recitit ceeea ce ai scris si sincer m-am ingrozit , dar( recunosc un pic rusinata,) ca nu de situatia ta ci de faptul ca persoana pe care o descri parca ar fi barbatul meu. M-au tercut fiori pe sira spinarii, avand senzatia ca amandoua cunoastem acelasi barbat.....apoi mi-am revenit , deoarece e imposibil si mi-am dat seama ca de fapt situatia descrisa de tine(respectiv persoana )este ceva " tras la indigo, ce poate fi intalnit de "n" ori. .Ma intreb de ce terbuie ca eu (si tu si oricare alta femeie) sa ajunga la un moment dat sa fie preocupata doar de problemele lui si de salvarea relatiei, sa fie singura care face eforturi , pentru ce? In fond si o femeie e la fel de importanta ca un barbat , de ce doar femeii ii revine acest rol ingrat de "salvator" al relatiei , de "infirmier" pentru vindecarea ranilor, tuturor cazurilor considerate pierdute.....Nu e drept . Nu e drept fata de viata asta care e unica si care in acest mod nu mai aduce satisfactii,( bucurii).O viata pe care atunci cand ajungi la sarsitf nu o mai poiti cataloga cu : -Am trait o viata frumoasa , am avut impliniri si satisfactii , nu-mi pare rau ca mor!
Nu meritam niciuna din noi (hai sa nu fiu feminista, nici o persoana)sa traiasaca o viata doar de zbateri , cu atat mai mult cu cat, indiferent daca esti fericit sau trist, daca o duci bine sau rau , viata trece si ajungem sa murim fara sa stim de ce am trait! Nu e drept!!
Iti doresc sa ai destul curaj si puterea necesara sa faci o schimbare drastica in cazul in care nu se hotaraste sa faca si el la fel de mult efort pentru mentinerea relatiei, pe cat faci si tu. Crede-ma ca este nevoie de foarte mult curaj si putere ca sa te hotarasti sa pornesti mai departe singur. Gandeste-te daca nu preferi sa-i suporti hachitele decat sa nu-l mai aii . Este teribil de greu sa iei o hotarare, stiu, dar e singura posibilitate ca viata ta sa se schimbe , deci cugeta indelung si ia o hotarare definitiva. Daca el nu vrea sa lupte , tu singura nu ai nici o sansa..................
cornelia_leia
Postat pe 26 Aprilie 2010 09:00
Ce trist!Cind vad cite probleme ne facem noi femeile sa nu cumva sa-i ranim pe baieti,sa-i intelegem,sa-i scuzam cautind noi, pretexte pt comportamentul lor jalnic,si cite mustrari de constiinta pe noi!
Sincera sa fiu ,pina sa intru pe forumurile astea ,credeam ca sint singura fraiera,si acum nici nu stiu daca sa ma bucur ca nu e asa ,sau sa-mi para rau?
Ca si tine ,la vremea respectiva am fost in dilema dar n-am intrebat pe nimeni,luind de bune promisiunile lui ,ca o sa treaca si perioada asta nasoala simtindu-ma utila,si plina de recunostiinta ca fata de mine nu trebuie sa se abtina si sa se controleze (pina atunci,avind o casnicie chiar fericita).A avut dreptate,perioada asta a trecut(sincer nici nu stiu cit a durat sau daca a existat,ca sint cel putin 10 ani de cind o tine tot asa) ,dar starile lui proaste s-au indesi,pt ca a fost comod si bine pt el sa fie inteles,sa fie scuzat fara a fi nevoit sa se scuze,etc iar eu ,sint praf cu nervii.(daca as putea da timpul inapoi.......).
In concluzie:daca se poate controla in fata altora,trebuie sa o faca in primul rind fata de tine,iar daca are comportamentul schimbat si fata de ceilalti,trebuie sa ia medicamente.Sa nu crezi (cum am facut eu),ca dupa ce o sa-i suporti toanele,el o sa fie plin de recunostiinta ca doar tu ai avut rabdare cu el si l-ai inteles.
Daca te hotarasti sa-l suporti,fa-ti stocuri mari (un tir)de lexotanil sau orice alt antidepresiv puternic!
(vor fi cele mai bune prietene si singurele alinari)
Iti doresc intelepciunea de a invata din greselile altora!
nlili79
Postat pe 26 Aprilie 2010 09:52
Barbatii nu se schimba niciodata, este demonstrat stiintific ca un om se poate autoeduca in functie de necesitatile lui dupa ce a depasit varsta de 18 ani,sau daca este suficient de destept, de aici proverbul "lupul isi schimba parul dar naravul ba", daca sunt dependenti de o anumita femeie comportamentul barbatului se schimba in functie de necesitatile lui, daca in viata lui se intampla ceva care le marcheaza viata si in cazuri rarisime daca vor... deci, boala lunga, moarte sigura, iar viata este atat de scurta si mai ales tineretea incat nu merita sa ti-o pierzi traind cu speranta ca intr-o zi...bla, bla, bla.....nu merita
crisstiana
Postat pe 26 Aprilie 2010 12:14
Buna,

Am avut si eu o stfel de relatie, si nu avea varsta de menopauza, pur si simplu avea un caracter dificil si este egocentric. Deviza lui este: TOTUL PENTRU MINE!. Dupa ce mi-a folosit ambii umeri ca sa-mi planga pe ei, dupa ce l-am sprijinit emotional si am fost singura persoana care nu l-a parasit cand i-a fost mai greu, la un moment dat am clacat. Pur si simplu a reusit sa-mi aspire toate energia vitala, ca un soi de vampir energetic, pana am ajuns in stadiul de carpa. Din persoana vesela, optimista, tonica si plina de viata am ajuns o fiinta slaba(si fizic si psihic), neincrezatoare in propriile forte, trista, depresiva, pesimista, am fost diagnosticata cu sindrom de oboseala cronica. Uitasem sa mai zambesc, pentru ca nu stiam niciodata cum o sa reactioneze. Eram dependenta de starile lui de spirit. De-abia atunci am realizat ce greseala am facut ca mi-am pus viata la dispozitie, acest dar atat de pretios pe care mi l-au facut parintii...Daca m-ar fi iubit cu adevarat, i-ar fi pasat atunci cand m-a vazut bolnava si neajutorata; realitatea a fost insa diferita: in momentul in care m-a vazut ca sunt la pamant, nu a vut nici un fel de remuscare, nici macar nu a realizat ca totul s-a intamplat intr-un fel din cauza atitudinii si comportamentului lui. Si mi-a declarat ca nu ma mai recunoaste si ca ar fi mai bine sa renuntam. Asa m-a rasplatit el pe mine. Judeca singura ce ai de facut in continuare. Apara-ti sufletul si sanatatea.
hulea
Postat pe 26 Aprilie 2010 12:28
Exista o metoda care te reechilibreaza atat fizic cat si emotional. Este o terapie care se numeste bowtech. Iti spun din experienta. Am mers la aceasta terapie pentru o problema fizica si m-am trezit ca mi-au disparut ingrijorarile, frustrarile, nemultumirile, vad lucrurile altfel si pot sa iau hotararile mult mai usor. Mi s-a spus ca starea de confort psihic este bonus pe langa rezolvarea bolii pentru care m-am dus. Este o terapie destul de noua in tara dar sunt deja terapeuti in marile orase. Poti gasi un terapeut in orasul tau, intrand pe www.bowtech.ro
Dar poate ca nu asta-i diagnosticul. Daca zice ca stie cauza si nu incearca sa faca nimic, inseamna ca nu andropauza-i de vina. Daca o sa "investighezi" putin, o sa descoperi ca nu esti singura cu care a procedat asa. Daca te-ai comporta si tu o saptamana exact la fel?
kudika171475
Postat pe 26 Aprilie 2010 13:31
Concluzia: ai grija de tine, mai intai - de sufletul tau minunat. Implineste-ti sufletul pe alte cai: prin spiritualitate, prin credinta. Cand mi se dadeau si mie astfel de sfaturi raspundeam: Da, dar eu am nevoie de un barbat aici si acum. Greseam. Roaga-te Maicii Domnului sa te lumineze. Te imbratisez cu drag.
....Cat de frumos ai scris, Felixia...as vrea sa explici mai profund asta....
2007anna32
Postat pe 26 Aprilie 2010 15:07
De la: vioutzu, la data 2010-04-25 10:09:19sfat in legatura cu rugaciunea.....TREZESTE_TE LA REALITATE!!! in alta ordine de idei mama mea care lucreaza la un cabinet ginecologic de aprox 12 ani spune ca voua(femeilor)vi se pot face injectii cu hormoni dar noua barbatilor...nu. din pacate in general cu barbatii(eu fiind unul dintre ei)nu prea ai cum sa o dai ca daca ii spui in fata tot ce ai de reprosat uneori poate incepe cu chestii de genul"DA? SI PANA ACUM AM FOST BUN??..."eu personal cred si te sfatuiesc sa incerci sa ii explici ca nu esti tu de vina ca lui i se intampla asta si ca ai vrea sa il ajuti ca sa nu mai suferiti niciunul dar pentru astaa trebuie sa fie si el putin maleabil si sa se lase ajutat...iar daca nici asa nu merge ....despartiti-va.nu are niciun rost sa stati sa suferiti niciunul indiferent de varsta...iar batbati ca el.....dai de ei pe strada ca de dude.in plus noi barbatii cam avem obiceiul sa zicem ca noi suntem cocosii si noi conducem tot ce se intampla.....hai sa fim seriosi ca stim cu totii(desi nu vrem sa recunoastem nici in ruptul capului)ca de fapt e o lume a voastra..in fine.... MULT SUCCES!!!!!!


Sigur esti barbat? Esti atat de curajos sa recunosti asemenea lucruri???? Felicitari!
2007anna32
Postat pe 26 Aprilie 2010 15:12
De la: vioutzu, la data 2010-04-25 10:19:06
De la: michu61, la data 2010-04-25 08:21:31Ma laud cu 9 ani de casnicie si 15 ani de la divort. Parea mea este ca nici un barbat nu merita nici un fel de sacrificiu. Asa ca eu iti propun sa il lasi cu mofturile si cu ifosele lui. Sunt o dura pentru barbati ca eu ii consider niste copii rasfatati care atunci cand vor o jucarie plang pana o obtin, dupa care se mai joaca cu ea foarte putin timp si o arunca. Trebuie in primul rand sa ai grija de tine..
in primul rand daca intr-o padure dai d o frunza uscata nu inseamna ca toate sunt asa si daca un barbat te-a dezamagit nu inseamna ca toti o sa o faca.ar trebui sa te gandesti BINE inainte sa te mariti cu cineva si sa te gandesti ca TU!(acea persoana fara defecte,care NU vb mult,prost si fara niciun fel de rost uneori;care nu face crize de gelozie aiurea si care nu gaseste din ORICE un posibil motiv de scandal...eu cred ca stim cu totii ca NU EXISTA FEMEIE CARE SA AIBA NEVOIE DE UN MOTIV SA FACA SCANDAL....il vrea?il va gasi ea!!) l ai ales pe EL(acea persoana care te a facut sa fii cea mai fericita pers...si asa mai departe dupa care s a schimbat in acel porc betivan,curvar...)iar curvar e tot din cauza ta ca daca tu ca femeie stii cum sa il ti langa tine nu te va insela IN VECI!!! si inca ceva(o chestie pe care o femeie incerca sa o foloseasca impotriva barbatilor...) TRISTO!!!


Ups...m-am grabit sa te laud...cred...
2007anna32
Postat pe 26 Aprilie 2010 15:14
De la: cornelia_leia, la data 2010-04-26 09:00:11ronit, am tot citit si recitit ceeea ce ai scris si sincer m-am ingrozit , dar( recunosc un pic rusinata,) ca nu de situatia ta ci de faptul ca persoana pe care o descri parca ar fi barbatul meu. M-au tercut fiori pe sira spinarii, avand senzatia ca amandoua cunoastem acelasi barbat.....apoi mi-am revenit , deoarece e imposibil si mi-am dat seama ca de fapt situatia descrisa de tine(respectiv persoana )este ceva " tras la indigo, ce poate fi intalnit de "n" ori. .Ma intreb de ce terbuie ca eu (si tu si oricare alta femeie) sa ajunga la un moment dat sa fie preocupata doar de problemele lui si de salvarea relatiei, sa fie singura care face eforturi , pentru ce? In fond si o femeie e la fel de importanta ca un barbat , de ce doar femeii ii revine acest rol ingrat de "salvator" al relatiei , de "infirmier" pentru vindecarea ranilor, tuturor cazurilor considerate pierdute.....Nu e drept . Nu e drept fata de viata asta care e unica si care in acest mod nu mai aduce satisfactii,( bucurii).O viata pe care atunci cand ajungi la sarsitf nu o mai poiti cataloga cu : -Am trait o viata frumoasa , am avut impliniri si satisfactii , nu-mi pare rau ca mor!
Nu meritam niciuna din noi (hai sa nu fiu feminista, nici o persoana)sa traiasaca o viata doar de zbateri , cu atat mai mult cu cat, indiferent daca esti fericit sau trist, daca o duci bine sau rau , viata trece si ajungem sa murim fara sa stim de ce am trait! Nu e drept!!
Iti doresc sa ai destul curaj si puterea necesara sa faci o schimbare drastica in cazul in care nu se hotaraste sa faca si el la fel de mult efort pentru mentinerea relatiei, pe cat faci si tu. Crede-ma ca este nevoie de foarte mult curaj si putere ca sa te hotarasti sa pornesti mai departe singur. Gandeste-te daca nu preferi sa-i suporti hachitele decat sa nu-l mai aii . Este teribil de greu sa iei o hotarare, stiu, dar e singura posibilitate ca viata ta sa se schimbe , deci cugeta indelung si ia o hotarare definitiva. Daca el nu vrea sa lupte , tu singura nu ai nici o sansa..................



Offf, cata dreptate ai!
Eu spun mereu ca barbatii sun facuti de aceeasi mama....
2007anna32
Postat pe 26 Aprilie 2010 15:20
Daca m-as comporta la fel o saptamana? S-ar solda cu un razboi din care n-ar iesi nimeni invingator. Ar fi numai invinsi. Nu cred ca asta-i solutia (daca exista vreuna.....).
kudika_205
Postat pe 26 Aprilie 2010 16:34
De la: oltenacu_georgeta, la data 2010-04-25 21:39:50schimba cocosul :
si daca nu ai cu cine sa-l schimbi...ce faci ..??il suporti asa nesuferit cum e..?sau iti faci singura necazuri...
kudika029282
Postat pe 26 Aprilie 2010 17:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Aspect intinerit al pielii in 15 minute ?! Da, se poate! 5 De la: deea1005 21 Decembrie 2010 00:14
Cum reactionez? 18 De la: Simply_i 4 Octombrie 2008 11:03
Am o Problema in Dragoste 4 De la: SpiK_Alex 26 Ianuarie 2015 20:24
Curios dar Interesant 57 De la: iry24 18 Februarie 2009 13:33
Cat de mult inseamna prea mult? 30 De la: sarutama 20 Septembrie 2009 13:28