Setari Cookie-uri

Ce va deranjeaza la barbatii din ziua de azi?

Putina atentie la logica, leo. Nu dreptul de a nu fi supuse la agresiune sexuala este aberant, ci incalcarea lui, inchiderea ochilor. Of, of, chiar asa, sa confundam legea cu incalcarea ei prin coruptie?

Si nici faza cu privilegiul de a munci nu este logica. Pentru ca ai dreptul la munca pe care calificarea si abilitatile pe care le ai ti-l pot obtine. De aceea exista si ajutor de somaj. Pentru ca exista dreptul la munca si nu privilegiul de a munci.
In comunism nu exista dreptul la munca, ci obligatia la munca. Cu mentiunea ca aceia care erau considerati a avea "orgini nesanatoase" nu aveau dreptul sa munceasca decit la munca de jos. Iar asta nu mai este un drept, este o incalcare a lui.

PS: N-am s-o mai lungesc mult pe aici, pentru ca iarasi incepem sa o lalaim offtopic.
soraderazboi
Postat pe 29 Iulie 2010 13:26
De la: soraderazboi, la data 2010-07-29 13:26:13Putina atentie la logica, leo. Nu dreptul de a nu fi supuse la agresiune sexuala este aberant, ci incalcarea lui, inchiderea ochilor. Of, of, chiar asa, sa confundam legea cu incalcarea ei prin coruptie?

Si nici faza cu privilegiul de a munci nu este logica. Pentru ca ai dreptul la munca pe care calificarea si abilitatile pe care le ai ti-l pot obtine. De aceea exista si ajutor de somaj. Pentru ca exista dreptul la munca si nu privilegiul de a munci.
In comunism nu exista dreptul la munca, ci obligatia la munca. Cu mentiunea ca aceia care erau considerati a avea "orgini nesanatoase" nu aveau dreptul sa munceasca decit la munca de jos. Iar asta nu mai este un drept, este o incalcare a lui.

PS: N-am s-o mai lungesc mult pe aici, pentru ca iarasi incepem sa o lalaim offtopic.

ok. hai sa revenim on topic...
o ultima remarca totusi... ai dreptul la munca conform calificarii numai daca gasesti loc de munca, ceea ce dupa parerea mea il face privilegiu. si asta pentru ca in sistemul privat nu dai examen in general, ci mergi pe cv si experienta. eu stiu ca un drept este ceva ce primesti oricand iti doresti, cu anumite limitari. daca am dreptul la un bilet de autobuz pe luna presupun ca pot sa imi ridic acel bilet in fiecare luna, nu doar cand se nimereste sa fie in stoc. restul este un privilegiu, pentru ca se acorda doar in situatii speciale (exista un loc de munca, ii placi angajatorului etc). parerea mea...
leo_
Postat pe 29 Iulie 2010 13:37
Drepturile omului! Acolo gagsesti atat drepturile barbatului, cat si ale femeii. Suntem oameni cu totii, nu esti tu mai special ca esti barbat.

De ce apare mai des sintagma "drepturile femeii"? Pentru ca nu sunt respectate pe motiv ca-s femei, deci inferioare! Iar tu, Leo, esti maestru la asa ceva (adica a considera femeile inferioare). Nu te mai plange ca o fetita.
kitty_krieger
Postat pe 29 Iulie 2010 13:41
Repet, leo, daca ar fi un privilegiu nu ti s-ar acorda ajutor de somaj. Nimeni nu primeste compensatii cind nu poate beneficia de un privilegiu, e absurd.
Totodata, faptul ca se acorda PRIVILEGII angajatorilor care ofera locuri de munca persoanelor cu handicap arata ca dreptul la munca nu este in sine un privilegiu.
In ceea ce ma priveste, am terminat offtopiceala.
soraderazboi
Postat pe 29 Iulie 2010 14:25
De la: kitty_krieger, la data 2010-07-29 13:41:05Drepturile omului! Acolo gagsesti atat drepturile barbatului, cat si ale femeii. Suntem oameni cu totii, nu esti tu mai special ca esti barbat.

De ce apare mai des sintagma "drepturile femeii"? Pentru ca nu sunt respectate pe motiv ca-s femei, deci inferioare! Iar tu, Leo, esti maestru la asa ceva (adica a considera femeile inferioare). Nu te mai plange ca o fetita.

mai, eu consider si barbatii inferiori asa ca sunt nediscriminatoriu :))
egali imi consider prietenii
superiori ii consider pe cei care dovedesc ca imi sunt superiori

mie imi plac lucrurile simple...
leo_
Postat pe 29 Iulie 2010 14:32
si barbatiilor le lipseste destul de multe... dar ei nu se streseaza atat de mult ca femeile, sunt mai indiferenti si merg pe preima ce o fii o fii, sigur o sa se nimereasca si ceva mai bun
femeile sunt prea minutioase, uneori prea pretentioase de aia barbatii fac atatea greseli pretentiile femeilor ii coplesesc pana la urma tot noi suntem de vina pt defectele voastre
yumy
Postat pe 29 Iulie 2010 15:00
Sa inteleg ca tu ti-ai dezvoltat un complex de vinovatie fata de barbati? Sau ca stii ca cheia catre inima barbatului este sa-l magulesti?
soraderazboi
Postat pe 29 Iulie 2010 15:24
eeeeeeeeee cheia e la noi
yumy
Postat pe 29 Iulie 2010 15:31
nu suntem inferioare barbatilor ci doar muschii sunt mai putin dezvoltati
utad
Postat pe 29 Iulie 2010 18:21
De la: marco918, la data 2010-07-28 18:38:18
De la: sirghea, la data 2010-07-28 15:34:45 ...ce nu-mi place...ca din prost un bou se naste diferenta-i ca nu paste...sau din prost tot prost rasare...dintr-un bou un bou mai mare....si toti / toate se fac a nu observa.

... mai regleza-ti putin logica daca tot vrei sa pari un justitiar ... dintr-un ''prost'' intredevar se poate naste un bou dar numai in mintea unora ... iar la ''filozofii'' de trei lei se pricep boii ...

_capsunare_...prefer sa nu-ti raspund...la provocare.am afirmat de cind am inceput sa postez...eu nu ma cert cu nimeni...a fost este si va fi parerea mea. nu detin adevarul...iar ce am afirmat poate este un anumit segment...zugravit altfel.cit despre filozofii...mai citeste si vezi cine filozofeaza.
RUY_BLAS
Postat pe 29 Iulie 2010 20:45
De la: utad, la data 2010-07-29 18:21:18nu suntem inferioare barbatilor ci doar muschii sunt mai putin dezvoltati

pai cine a zis ca sunteti inferioare barbatilor? luptele intre sexe sunt generate din frustrare. nu poate fi vorba de inferioritate si superioritate intre barbati si femei.

leo_
Postat pe 30 Iulie 2010 08:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-am indragostit de un barbat cu vicii :( 29 De la: geo_reincarcat_iara 25 Iulie 2010 23:22
Dragoste sau cariera ? Ati fost pusi in asemenea situatie si daca DA ce ati ales? 20 De la: td_dorinela 26 August 2009 20:12
Ajutor 2 De la: raluca_25772 21 Iunie 2022 16:19
SATULA DE ATATEA TOPICURI,LEGATE DE IUBIREA LA DISTANTA,COMPATIBILITATEA ZODIILOR 22 De la: Ele_ely 3 Ianuarie 2010 21:48
Comunicarea inr-o relatie.. 35 De la: razz 6 Aprilie 2010 16:09