Setari Cookie-uri

sa renunt sau sa merg mai departe?

de avut no avut alta relatie...adica are foarte multe fixuri ale lui ...si pe langa asta e omul care are mereu activitati...care iese si nu simte neaparat nevoia ca si altcineva de a avea pe cineva....si tocmai de asta ma gandeam ca astea 3 sapt ajuta...poate in alea 8 luni stia ca ii sunt doar draga acum cand nu vom mai vb asa de des....poate simte...si sper sa simta ceva ....
bianca_bb82
Postat pe 23 Aprilie 2010 20:41
De la: bianca_ramona94_yahoo_com, la data 2010-04-23 15:21:49buna!parerea mea este ca in aceste 3 saptamani o sa se gandeasc mult la ce este de facut cu voi doi si daca tot timpul i-ai fost draga o sa iti simta lispsa fff curand...si poate chiar o sa va intelegeti mai bine ca niciodata...parerea mea....mult succes!!

cei drept sper sa fie cum spui u ...eu vad la mine ca a trecut azi si nu am primit nici un mail de la el....si cum stiu ca vine weekendul si nu primesc nici atat....ca are net doar la lucru....cu siguranta o sa mi lipseasca....si cred ca daca luni nu mi va scrie nu stiu zau de ma pot abtine....bine ar fi sa o fac....pt mine ....dar mi tare greu
bianca_bb82
Postat pe 23 Aprilie 2010 20:46
acum ma macina o alta intrebare....azi nu mi-a scris...in weekend no so faca ca nu poate ....cat sa-l las pana imi scrie iar?.....sau dupa cat timp sa mi fac griji...daca nu primesc nici un mail de la el....? is constienta ca tre sa l las....pe el sa ma caute dar cat sa -l las....? fara sa nu-l caut sau sa nui trimit un mail sau mesaj?????
bianca_bb82
Postat pe 23 Aprilie 2010 21:44
De la: kudika171375, la data 2010-04-23 21:44:26acum ma macina o alta intrebare....azi nu mi-a scris...in weekend no so faca ca nu poate ....cat sa-l las pana imi scrie iar?.....sau dupa cat timp sa mi fac griji...daca nu primesc nici un mail de la el....? is constienta ca tre sa l las....pe el sa ma caute dar cat sa -l las....? fara sa nu-l caut sau sa nui trimit un mail sau mesaj?????

pana intr-o zi!!!!

iti inteleg suferinta dar incearca sa ti cont de sfaturile pe care le-ai primit!!!!
ai rabdare !!!nu rezolvi nimic daca e strofoci asa.......... cum? cand? etc.....

anastasia_m
Postat pe 23 Aprilie 2010 21:49
De la: anastasia_m, la data 2010-04-23 21:49:34
De la: kudika171375, la data 2010-04-23 21:44:26acum ma macina o alta intrebare....azi nu mi-a scris...in weekend no so faca ca nu poate ....cat sa-l las pana imi scrie iar?.....sau dupa cat timp sa mi fac griji...daca nu primesc nici un mail de la el....? is constienta ca tre sa l las....pe el sa ma caute dar cat sa -l las....? fara sa nu-l caut sau sa nui trimit un mail sau mesaj?????

pana intr-o zi!!!!

iti inteleg suferinta dar incearca sa ti cont de sfaturile pe care le-ai primit!!!!
ai rabdare !!!nu rezolvi nimic daca e strofoci asa.......... cum? cand? etc.....

dar cat....ca asa pot astepta ....mult si bine si tot sper....totusi un termen...tre sa fie?
bianca_bb82
Postat pe 23 Aprilie 2010 21:59
Nu te mai stresa si nu te gandi la termene. Iesi la un film , la o pizza cu prietenele.
Daca eram eu acasa acu ce chefuiala trageam cu fetele mele.
De inceput dau o sa nu mai fii supi.
moni29
Postat pe 23 Aprilie 2010 22:57
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 08:50
De la: kudika171375, la data 2010-04-24 08:50:27
nu pot sa-l las la infinit?
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 09:20
De la: moni29, la data 2010-04-23 22:57:22Nu te mai stresa si nu te gandi la termene. Iesi la un film , la o pizza cu prietenele.
Daca eram eu acasa acu ce chefuiala trageam cu fetele mele.
De inceput dau o sa nu mai fii supi.

de iesit ies....mereu imi caut activitati ce sa fac cand ajung de la lucru...dar vine seara....deschid mailul si vad ca nu am primit nimic...si ma intreb cat sa mai astept?ma uit la tel si nu vad nici un mesaj :(
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 09:21
De la: kudika171375, la data 2010-04-24 09:20:18

poti
anastasia_m
Postat pe 24 Aprilie 2010 09:22
Povestea veche s-a mai spus , e cu ,,A fost o data ..."
Doi calatori stingheri prin timp ,
Sau ...un baiat si-o fata.

...
so_sexy
Postat pe 24 Aprilie 2010 09:22
http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=16428

Cele mai tari haine,adidasi si accesorii originale la cele mai mici preturi.Pe site nostru gasiti brandurile Nike,Puma,Adidas,Reebok,G-unit,Ecko Unlimited si alte firme. Va asteptam sa ne vizitati site-ul! Merita!
so_sexy
Postat pe 24 Aprilie 2010 09:26
De la: anastasia_m, la data 2010-04-24 09:22:14
De la: kudika171375, la data 2010-04-24 09:20:18

poti

banuiesc ca pot....ca nimic nu e imposibil....dar cat sa ma mai leg de speranta asta...ca la urma urmei asta fac eu....sper sa si revina....sper sa l ajute timpu asta cat e departe de mine
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 09:26
De la: someone_else, la data 2010-04-23 14:30:19
De la: kudika171375, la data 2010-04-23 10:30:14Acum 8 luni am cunoscut un baiat prin intermediul internetului e din acelasi oras ca si mine asa ca nu a durat mult timp , si ne-am intalnit am iesit cateva intalniri ca sa ramanem impreuna. Ne am inteles f bine , puteam discuta orice eram asa de compatibili incat mereu ne intrebam oare chiar asa e ... pot spune ca a fost prima relatie in care atata timp nu am avut niciodata o cearta, am devenit intelegatoare am devenit altcineva , cineva mai bun si asta doar datorita lui ...pt primadata am oferit fara sa cer inapoi si imi facea placere sa l vad ca se simte bine si ca e ok...dar la un moment dat mi-am dat seama ca eu vreau sa-l vad zilnic (poate cum eram invatata din relatia anterioara unde ne vedeam zilnic) si el nu dorea asa.Mi-a explicat ca nu a mai avut o relatie asa cu cine a fost a durat putin sau la distanta ...am inteles pe deoparte nevoia lui de a avea libertate , mi-am dat seama ca daca eu nu am alte activitati nu inseamna ca el e la fel....
la un moment dat am simtit semne de culpa din partea lui ca el nu ma iubeste si ca i sunt doar draga si mereu imi zicea ca spera sa simta mai mult....timpu a trecut....nu am simtit ca ar fi diferit ...mereu se purta frumos...ne intalneam era atent ma alinta , ne intelegeam f bine si cu prietenii lui....as spune ca era relatia perfecta doar ca nu exista acel "te iubesc"
am hotarat sa nu l mai intreb ce simte ....ma gandeam ca l pot indeparta prin asta vazand ca trece timpu si el nu simte...am mers pe ideea lui ca nu toti simtim acelasi lucru in acelasi timp
el a avut o singura relatie la distanta si cica atunci a iubit ....dar eu am fost prima lui relatie acasa si sa dureze atat.
toata au mers frumos am inceput sa ne facem planuri de concediu...si alte iesiri pe perioada veri....dar la un moment dat el a avut o problema la servici ...a vrut sa dea la politie si nu intrase si a picat cred eu ....intr-un moment aiurea in care sa inchis si in care nu mai discuta cumine ....a inceput sa si creeze parere ca eu nul mai ascult....si asa incet sa departat zice el....desi eu nu am simtit nimic....si nici el nu a facut sa simt in ideea ca a incercat sa si revina
de cateva zile a aflat ca are de mers cu lucru in egipt pt 3 sapt...asa ca eu am aflat cu doua zile inainte sa plece ....am avut discutii de genu ca de ce nu mi-a zis mai de mult ....am avut poate prima cearta dar care dupa ce am discutat sa rezolvat ...a devenit el....desi in adancuk inimii se petrecea ceva ce am aflat in urmatoare zi si anume ca vrea sa ne despatim....ca nu vrea sa o mai lungeasca ca is f draga dar el nu a ajuns sa simta cum simt eu....si nu vrea sa ma faca sa sufar pt ca a mai trecut odata prin asta si a ajuns sa se certe si nu vrea asta cu mine
am ramas socata ...relatia mergea chiar ok....asa ca l-am rugat inainte sa plece sa vb ...am discutat i-am zis ca ce am inceput noi e foarte frumos adica avem respect, atractie, intelegere, comunicare f buna pana la un moment dat....poate nu-s fluturasi aia care ii simteam la 20 de ani dar avem parerea mea o baza foarte buna legata pe lucruri mai frumoase decat o dragoste nebuna....si i-am zis sa nu ne despatim...si sa vedem ce simtim la o adica la noi nu a trecut o zi sa nu fi vb sau sa nu fi discutatmacar odata...asa ca nu stim ce simtim cand no sa ne vedem 3 sapt....
a fost de acord...si a decis sa mai incerce....chiar mi-a promis ca o sa faca tot posibilu sa iasa din starea asta....
acum ma intreb oare o sa l ajute aceste 3 sapt?
o sa mi simta lipsa?
oare daca i-am fost doar draga cum zice el....o sa i lipsesc?
are rost sa merg mai departe....sau no sa ma iubeasca niciodata?
eu vreau sa icnerc pt ca am ajuns la concluzia ca la o anumita varsta eu am 27 el 29 nu mai ai acelasi trairi si avand in vedere ca el nju a avut o relatie serioasa ....poate nu si da seama si poate ce avem noi sa duca la o dragoste sincera....nu cladita pe fluturasi ci pe respect , intelegere
va rog mult daca puteti sa mi dati sfaturi ce sa fac
va anunt cum a ajuns acolo mi-a trimis mesaj ...si deja mi-a scris primul mail....
oare o face ca vrea sa incerce sau....ca asta simte?

stiu ca ti-e f greu dar in acelasi timp daca tu alergi dupa el si il tot intrebi, la uin moment dat incepe sa se simta constrans, presat, etc., chiar daca nu asta e intentia ta si suferi pt ca nu stii ce simte de fapt si ai nevopie de siguranta aceea de a te sti iubita. tot ce poti face e sa ai rabdare si sa-l lasi pe el sa vina spre tine. tu ai facut ce tinea de tine, i-ai spus si i-ai aratat ca il iubesti, restul depinde de el si sugestia mea e sa nu mai deschizi deloc subiectul. incearca sa-l ignori, in asa fel poti testa daca chiar te iubeste dar ii e teama de o relatie sau nu te iubeste. e posibil sa se exteriorizeze mai greu si sa aiba nevoie de timp pt asta, poate ca vrea sa fie sigur de ce simte. depinde insa cat timp mai esti tu dispusa sa-i acorzi. inca un sfat: nu mai fi asa de disponibila in fata lui. adica daca iti scrie sau te suna, lasa sa treaca o zi doua pana ii raspunzi chit ca-ti ard degetele pe telefon :D. tb ca tu sa fii iar el sa te vada puternica si independenta, ai fost prea mult la dispozitia lui si nu e bine. lasa-l sa te "vaneze", intriga-l, joaca-te, glumeste, pari mai indiferenta. fruntea sus si nu mai suferi ! o sa obosesti de la atatea dubii si intrebari, te stresezi prea mult si-ti faci rau singura.

nu stiu cat merita si cat timp sa i acord....o zi 2 4 cat timp sa l las fara sa nui dau nici un semn sa nui trimit un mai??dupa cat timp sa mi fac griji ca el chiar nu mai vrea ?
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 09:40
acum ma macina o alta intrebare....ieri nu mi-a scris...in weekend no so faca ca nu poate ....cat sa-l las pana imi scrie iar?.....sau dupa cat timp sa mi fac griji...daca nu primesc nici un mail de la el....? is constienta ca tre sa l las....pe el sa ma caute dar cat sa -l las....? fara sa nu-l caut sau sa nui trimit un mail sau mesaj?????
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 09:56
De la: kudika128800, la data 2010-04-23 14:14:04 eu zic ca poate el nu simte nevoia de o relatie serioasa poate e genul de persoana care desi are o varsta ii este frica sa se implice atat de mult cum teai implicat tu, sincer te inteleg k iti este frica ca el vrea sa puna capat si mai ales ca ai 27 ani si inca el dupa atata timp nu simte mai mult pt tine, dar nu pastra o relatie in care doar unul iubeste chiar daca exista intelegere, libertate, sinceritate..etc..sti cum e ..cand exista iubire si restul nu e..merge cum merge relatia..dar cand existe acel "tot" fara iubire nu merge...tu te gandesti k nu ai nevoie sa simti fluturasi in stomac ca la 20 ani dar defapt gandestete de ce ai nevoie..de niste sentimente de iubire din partea lui nu? si defapt asta inseamna fluturasi momente cand esti cu mintea in alta parte, clipe in care el sati dovedeasca ceea ce simte.....nu conteaza varsta un lucru e sigur toti avem nevoie de iubire iar daca tu simti nevoia doar sa mearga relatia si sa mai astepti mult timp sa vezi ajunge sa te iubeasca...trebuie sa ai rabdare...iar in privinta sentimentelor lui eu una nu as mai continua..mai bine as lua o pauza in care sa vad daca el simte nevoia sa vorbeasca cu mine, daca imi simte lipsa daca simte cv pt mine si nu doar k ma apreciaza...lasai un timp si ai sa te convingi singura daca merita sa te sacrifici tu pt el..poate fi persoana perfecta dar poate tu vrei o familie in viitor poate vrei un bebe..si dupa cum el ia relatia voastra deloc in serios nu cred k o sa obtii ceea ce vrei..lasai timp si vezi ce simti si tu si daca nu poti sa stai fara el daca crezi k cel mai bine e sa ramai cu el asa cum el: fara sa te iubeasca e alegerea ta si sa nuti para rau ca ai acceptat asta! fa ce iti doresti!

si cat sa fac acea pauza?
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 09:58
nu e vorba de un anumit interval de timp.. ia o pauza pana cand simti tu k e momentul.. stai deoparte si nu te mai gandi la el.. vezi cum reactioneaza el, te cauta, nu te cauta.. tipu e foarte linistit acum, stie k e de ajuns sa pocneasca din degete si tu esti la picioarele lui.. nu te mai arata atat de interesata.. am patit si eu o chestie de genu o data.. numai k l-a mine a fost altul motivul.. sau mai bine zis alta.. se pare k el avea o prietena plecata in strainatate si in timpul asta era cu mine.. locuiam impreuna.. si cand s-a intors respectiva mi-a facut bagajele.. crede-ma k si eu am suferit foarte tare.. dar i-am spus k nu-l mai vreau.. sa nu ma mai caute, sa nu ma sune, sa ma ocoleasca pe strada.. i-am spus k il iubesc, dar eu vreau langa mine un barbat serios, care sa fie sigur k ma iubeste si cu care sa-mi fac o familie.. si dak el nu se incadreaza in standardele mele, sa nu ma mai caute.. bineinteles k s-a intamplat sa ma mai caute din " diferite motive banale" dar nu i-am raspuns.. m-am dat disparuta vreo 3 zile.. raspundea mama la tel si zicea k nu stie nik de mine.. m-a cautat si la munca, dar imi luasem liber..
cand in sfarsit i-am raspuns , parca au coborat ingerii din cer.. :) si uite k au mai trecut 2 ani de atunci si suntem tot impreuna.. doar k relatia noastra s-a schimbat mult in bine.. acum vorbim de casatorie, copii.

asa k parerea mea e sa-i spui ce vrei tu cu adevarat de la o relatie, si apoi da-te la fund.. lasa-l pe el sa reactioneze..si dak nu reactioneaza, atunci n-ai pierdut nimic
tzutzi
Postat pe 24 Aprilie 2010 10:22
De la: tzutzi, la data 2010-04-24 10:22:57nu e vorba de un anumit interval de timp.. ia o pauza pana cand simti tu k e momentul.. stai deoparte si nu te mai gandi la el.. vezi cum reactioneaza el, te cauta, nu te cauta.. tipu e foarte linistit acum, stie k e de ajuns sa pocneasca din degete si tu esti la picioarele lui.. nu te mai arata atat de interesata.. am patit si eu o chestie de genu o data.. numai k l-a mine a fost altul motivul.. sau mai bine zis alta.. se pare k el avea o prietena plecata in strainatate si in timpul asta era cu mine.. locuiam impreuna.. si cand s-a intors respectiva mi-a facut bagajele.. crede-ma k si eu am suferit foarte tare.. dar i-am spus k nu-l mai vreau.. sa nu ma mai caute, sa nu ma sune, sa ma ocoleasca pe strada.. i-am spus k il iubesc, dar eu vreau langa mine un barbat serios, care sa fie sigur k ma iubeste si cu care sa-mi fac o familie.. si dak el nu se incadreaza in standardele mele, sa nu ma mai caute.. bineinteles k s-a intamplat sa ma mai caute din " diferite motive banale" dar nu i-am raspuns.. m-am dat disparuta vreo 3 zile.. raspundea mama la tel si zicea k nu stie nik de mine.. m-a cautat si la munca, dar imi luasem liber..
cand in sfarsit i-am raspuns , parca au coborat ingerii din cer.. :) si uite k au mai trecut 2 ani de atunci si suntem tot impreuna.. doar k relatia noastra s-a schimbat mult in bine.. acum vorbim de casatorie, copii.

asa k parerea mea e sa-i spui ce vrei tu cu adevarat de la o relatie, si apoi da-te la fund.. lasa-l pe el sa reactioneze..si dak nu reactioneaza, atunci n-ai pierdut nimic

i-am sters numarul de tel...sa evit sa i mai trimit mesaje....nu vreau nici sa i mai raspund la mailuri...cel mai bine e sa l uit:( poate el asta face acolo...si eu ma leg de orice:(
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 11:19
De la: kudika171375, la data 2010-04-23 10:30:14Acum 8 luni am cunoscut un baiat prin intermediul internetului e din acelasi oras ca si mine asa ca nu a durat mult timp , si ne-am intalnit am iesit cateva intalniri ca sa ramanem impreuna. Ne am inteles f bine , puteam discuta orice eram asa de compatibili incat mereu ne intrebam oare chiar asa e ... pot spune ca a fost prima relatie in care atata timp nu am avut niciodata o cearta, am devenit intelegatoare am devenit altcineva , cineva mai bun si asta doar datorita lui ...pt primadata am oferit fara sa cer inapoi si imi facea placere sa l vad ca se simte bine si ca e ok...dar la un moment dat mi-am dat seama ca eu vreau sa-l vad zilnic (poate cum eram invatata din relatia anterioara unde ne vedeam zilnic) si el nu dorea asa.Mi-a explicat ca nu a mai avut o relatie asa cu cine a fost a durat putin sau la distanta ...am inteles pe deoparte nevoia lui de a avea libertate , mi-am dat seama ca daca eu nu am alte activitati nu inseamna ca el e la fel....
la un moment dat am simtit semne de culpa din partea lui ca el nu ma iubeste si ca i sunt doar draga si mereu imi zicea ca spera sa simta mai mult....timpu a trecut....nu am simtit ca ar fi diferit ...mereu se purta frumos...ne intalneam era atent ma alinta , ne intelegeam f bine si cu prietenii lui....as spune ca era relatia perfecta doar ca nu exista acel "te iubesc"
am hotarat sa nu l mai intreb ce simte ....ma gandeam ca l pot indeparta prin asta vazand ca trece timpu si el nu simte...am mers pe ideea lui ca nu toti simtim acelasi lucru in acelasi timp
el a avut o singura relatie la distanta si cica atunci a iubit ....dar eu am fost prima lui relatie acasa si sa dureze atat.
toata au mers frumos am inceput sa ne facem planuri de concediu...si alte iesiri pe perioada veri....dar la un moment dat el a avut o problema la servici ...a vrut sa dea la politie si nu intrase si a picat cred eu ....intr-un moment aiurea in care sa inchis si in care nu mai discuta cumine ....a inceput sa si creeze parere ca eu nul mai ascult....si asa incet sa departat zice el....desi eu nu am simtit nimic....si nici el nu a facut sa simt in ideea ca a incercat sa si revina
de cateva zile a aflat ca are de mers cu lucru in egipt pt 3 sapt...asa ca eu am aflat cu doua zile inainte sa plece ....am avut discutii de genu ca de ce nu mi-a zis mai de mult ....am avut poate prima cearta dar care dupa ce am discutat sa rezolvat ...a devenit el....desi in adancuk inimii se petrecea ceva ce am aflat in urmatoare zi si anume ca vrea sa ne despatim....ca nu vrea sa o mai lungeasca ca is f draga dar el nu a ajuns sa simta cum simt eu....si nu vrea sa ma faca sa sufar pt ca a mai trecut odata prin asta si a ajuns sa se certe si nu vrea asta cu mine
am ramas socata ...relatia mergea chiar ok....asa ca l-am rugat inainte sa plece sa vb ...am discutat i-am zis ca ce am inceput noi e foarte frumos adica avem respect, atractie, intelegere, comunicare f buna pana la un moment dat....poate nu-s fluturasi aia care ii simteam la 20 de ani dar avem parerea mea o baza foarte buna legata pe lucruri mai frumoase decat o dragoste nebuna....si i-am zis sa nu ne despatim...si sa vedem ce simtim la o adica la noi nu a trecut o zi sa nu fi vb sau sa nu fi discutatmacar odata...asa ca nu stim ce simtim cand no sa ne vedem 3 sapt....
a fost de acord...si a decis sa mai incerce....chiar mi-a promis ca o sa faca tot posibilu sa iasa din starea asta....
o sa mi simta lipsa?
eu vreau sa icnerc pt ca am ajuns la concluzia ca la o anumita varsta eu am 27 el 29 nu mai ai acelasi trairi si avand in vedere ca el nju a avut o relatie serioasa ....poate nu si da seama si poate ce avem noi sa duca la o dragoste sincera....nu cladita pe fluturasi ci pe respect , intelegere
va anunt cum a ajuns acolo mi-a trimis mesaj ...si deja mi-a scris primul mail....
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 11:56
Draga mea ,nu iti pierde speranta.Nimic nu este intamplator,vei vedea.Este bine ca pleaca pt.3 saptamani.Lucrurile se vor aseza,cum nici nu speri.Este bine sa-i lipsesti.....parerea mea tipul este cam introvertit ..s-au ii este teama sa mearga mai departe intr-o relatie ...

Sunt mai multi factori,oricum iti tin pumniii cum se spune si iti doresc succes .Te pupicesc si Doamne ajuta!Doinita
kudika169687
Postat pe 24 Aprilie 2010 13:24
De la: kudika169687, la data 2010-04-24 13:24:47Draga mea ,nu iti pierde speranta.Nimic nu este intamplator,vei vedea.Este bine ca pleaca pt.3 saptamani.Lucrurile se vor aseza,cum nici nu speri.Este bine sa-i lipsesti.....parerea mea tipul este cam introvertit ..s-au ii este teama sa mearga mai departe intr-o relatie ...

Sunt mai multi factori,oricum iti tin pumniii cum se spune si iti doresc succes .Te pupicesc si Doamne ajuta!Doinita

Mersi de incurajari esti o scumpa...dar parca mi tot mai frica sa incerc...i-am sters numarul de tel sa nu i mai pot trimite nici un mesaj....si ma gandeam nici la mailuri sa nui mai raspund deloc...poate nu ma merita:((
cand vezi ca trimiti un mesaj si nu ti raspunde la el pt ca cica e 40 de centi un mesaj.....eu cred ca nu merita....
a plecat in ideea ca o sa faca sa iasa din starea asta si sa se gandeasca la noi doi....si pe langa asta il visez seara de seara ca imi spune ca nu mai vrea nimic....si poate aceste vise au o logica....sau imi da cineva de stire ca nu mai vrea
asa ma gandeam si eu ca mereu mi-am dorit sa avem o perioada de pauza sa vedem sau sa vada ce simte....si credeam ca asa a vrut D-zeu dar nu mai stiu ce cred....i-am trimis aseara mesaj si nu mi-a raspuns ieri nu mi-a scris nici un mail si acum in weekend no va face...ca nu are net
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 13:28
Mersi de incurajari esti o scumpa...dar parca mi tot mai frica sa incerc...i-am sters numarul de tel sa nu i mai pot trimite nici un mesaj....si ma gandeam nici la mailuri sa nui mai raspund deloc...poate nu ma merita:((
cand vezi ca trimiti un mesaj si nu ti raspunde la el pt ca cica e 40 de centi un mesaj.....eu cred ca nu merita....
a plecat in ideea ca o sa faca sa iasa din starea asta si sa se gandeasca la noi doi....si pe langa asta il visez seara de seara ca imi spune ca nu mai vrea nimic....si poate aceste vise au o logica....sau imi da cineva de stire ca nu mai vrea
asa ma gandeam si eu ca mereu mi-am dorit sa avem o perioada de pauza sa vedem sau sa vada ce simte....si credeam ca asa a vrut D-zeu dar nu mai stiu ce cred....i-am trimis aseara mesaj si nu mi-a raspuns ieri nu mi-a scris nici un mail si acum in weekend no va face...ca nu are net
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 13:35
De la: bianca_bb82, la data 2010-04-24 11:56:11
o sa mi simta lipsa?
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 15:12
eu zic ca el nu stie ce vrea,nu stie ce simte pt tine si nu vrea sa te faca sa suferi
poate isi doreste sa te iubeasca si nu poate,a asteptat atata timp sivede ca nici acum nu stie ce simte pt tine
la un moment dat cred ca se va indragosti de alta,si va ramane cu desertaciunea visului ,adica mai tarziu va regreta ca nu a ramas cu tine.eu zic ca ai asteptat destul,si aveti deja o varsta.incearca sa-l scoti din capte pupik si mult succes
the_amada
Postat pe 24 Aprilie 2010 16:01
Faptul ca nu tineti legatura o perioada este ok, din punctul meu de vedere,isi va clarifica sentimentele pt tine si isi va da seama daca ceea ce simte pt tine este iubire sau doar sentimentele pe care i le porti unei amice.
cami_goanga10
Postat pe 24 Aprilie 2010 16:28
cat sa nu-l caut ....imi poate spune cineva o parere?
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 16:43
De la: bianca_bb82, la data 2010-04-24 16:43:25cat sa nu-l caut ....imi poate spune cineva o parere?

de ce tot intrebi daca parerea noastra nu conteaza?????????
anastasia_m
Postat pe 24 Aprilie 2010 16:46
..daca in 8 luni el a spus ca nu simte nimic , poate sa mai treaca vreo 20 si el la fel va fi , inteleg ca el a iubit pe net candva pe cvineva? adica a avut o relatie virtuala , poate el vrea numai asa la distanta ......cine stie ce doreste oricum nu imi place genul de oameni care se inchid in ei .......daca nu doreste sa comunice lasa-l ca asa iti vei chinui inima sa intelegi defapt ce vrea el sau cine stie ,
Cu respect nik!!
kudika095712
Postat pe 24 Aprilie 2010 16:48
De la: anastasia_m, la data 2010-04-24 16:46:30
De la: bianca_bb82, la data 2010-04-24 16:43:25cat sa nu-l caut ....imi poate spune cineva o parere?

de ce tot intrebi daca parerea noastra nu conteaza?????????

toata lumea imi spune sa nu l caut....eu intreb simplu....cat sa ma amagesc cu aceasta speranta....?
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 16:48
De la: kudika095712, la data 2010-04-24 16:48:25..daca in 8 luni el a spus ca nu simte nimic , poate sa mai treaca vreo 20 si el la fel va fi , inteleg ca el a iubit pe net candva pe cvineva? adica a avut o relatie virtuala , poate el vrea numai asa la distanta ......cine stie ce doreste oricum nu imi place genul de oameni care se inchid in ei .......daca nu doreste sa comunice lasa-l ca asa iti vei chinui inima sa intelegi defapt ce vrea el sau cine stie ,
Cu respect nik!!

tipa care a aiubito era din alt oras...si clar se vedeau poate mai mult in weekend ...si mereu aveau aceeasi dorinta sa se vada....de la inceput pana la sfarsit ...asta spune el....
eu i-am explicat ca atunci cand ai pe cineva si e aici langa tine ....nu e la fel...poate nu mereu aveti ce face...poate stati si leneviti dar vezi ca te simti bine cu acea persoana si vezi ca trece timpul repede....
bianca_bb82
Postat pe 24 Aprilie 2010 16:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragostea din trecut imi apare ca o fantoma 8 De la: elena1989 2 Aprilie 2013 03:39
HELP! ce sa fac..? va rog veniti cu idei 15 De la: Cassey_ 24 Mai 2009 10:54
relatie de 8 luni 9 De la: katwoman 11 Mai 2009 16:34
dragoste la prima vedere.... 40 De la: alinutza_2011 23 Iunie 2011 18:28
nu stiu ce sa fac, ce sa cred, un sfat va rog :( 43 De la: kudika107571 17 Octombrie 2010 00:28