Setari Cookie-uri

M-am "indragostit"de un detinut...

De la: slickgirl, la data 2010-05-08 01:25:47Hello boys and girls,

Imi voi expune pe scurt problema(dar fara a omite detalii care sunt necesare pt a ma ajuta sa gasesc o solutie).Acum cateva zile am fost la penitenciarul Rahova(eram un grup organizat etc).Am cunoscut un baiat.Putin cam mult spun cunoscut.Eram in "clubul"penitenciarului(o cladire speciala unde detinutii cuminti si talentati desfasoara anumite activitati,muzica,pictura etc).In sala de lectura(bibliteca) era un tip(nu am stiut ca era detinut decat dupa ce am iesit din cladire) scria un rezumat la o carte,pe pc.Ne am privit,am schimbat 2-3 vorbe(irelevante,discutia a durat 30sec) iar la plecare ma tot privea si mi a spus"mai treci sa ma vezi".Mi-au ramas vorbele lui in creier....Am plecat...m-am intors si ne tot priveam.Probabil ca dau dovada de o lipsa profunda de profesionalism(mi s-au aprins calcaiele dupa un puscarias,e penibil) dar nu sunt o persoana cu prejudecati,vreau sa l mai vad sa vb cu el.Am avut o conexiune interesanta care nu ma lasa sa ma linistesc.Am luat in calcul toate posibilitatile.Nu pot sa apelez la profesori sau alti cunoscuti(imi sifonez foarte tare reputatia,puneti-va in situatia mea).Se face un program pe zile cu numele fiecarui detinut care intra in acel club(un orar),acesta se afisaza pe usa.Daca as cunoaste pe cineva in interior as putea afla numele lui X care a fost pe data de zz.ll.aaaa la ora respectiva acolo( stiu data ora,si un oarecare potret fizic) Nu este deloc greu.Dar n am pe nimeni in interior.Cu cat trece mai mult timp cu atat este mai complicat(se sterg informatiile din mintile oamenilor)trebuie sa actionez repede ,daca vreau sa iasa bine.Daca i aflu numele,ii pot scrie..apoi il pot suna si cine stie....imi trece(sau se agraveaza) aceasta pasiune...Spuneti-mi ce sa fac,daca aveti alte idei sau o alta abordare.Nu mi trebuie critici despre moralitate etc.Aveti vreo persoana "in interior"care mi poate da o mana de ajutor?
Sper sa citesc cateva lucruri interesante din partea voastra.
Multumesc.

ahahaahahahaha....de unde ai facut copy/paste?
mitura
Postat pe 3 Iulie 2010 20:10
ce ai inteles barbie30?
user70
Postat pe 4 Iulie 2010 18:31
User 70
Nu pot sa spun,Irina 2002 stie la ce ma refer.
Barbie30
Postat pe 4 Iulie 2010 18:35
la ce te referi barbie30?....uite id-ul meu:irinadulce2002.....poti spune acolo...
irina2002
Postat pe 4 Iulie 2010 21:31
Irina 2002 ,tu stii foarte bine povestea cu schizofrenicul si identitatea invaluita in mister!
Barbie30
Postat pe 6 Iulie 2010 18:51
...si ce zici,barbie30,e un caz mai fericit cel cu detinutul sau celalalt,cu schizo?...sincer!...unul din astea doua .....
irina2002
Postat pe 7 Iulie 2010 16:58
Irina tot ce pot sa-ti spun e ca eu nu as alege nici unul din cele doua cazuri,dar fiecare are dreptul sa iubeasca pe cine vrea,fie el detinut sau schizofrenic.
Barbie30
Postat pe 7 Iulie 2010 17:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pasiune sau doar distractie?? 17 De la: coffeeta 8 Mai 2009 22:44
femeia: un animal ciudat ! 94 De la: HubbaBubba 17 Septembrie 2009 23:08
Se poate transforma o relatie bazata pe sex intr-o relatie serioasa? 49 De la: Adela_Mihnea_1 30 Mai 2014 00:27
femeia capricorn - barbatul varsator? 2 De la: andra_ale 15 Aprilie 2009 08:45
Iubesc ce nu-i al meu 60 De la: mara_andrei 14 Iunie 2011 11:42