Setari Cookie-uri

sufar prea mult :( ce sfat imi dati?

:)) nici nu te mai baga lumea in seama..s-or fi saturat de cat timp o tii asa..si fi sigura ca deaia te-a lasat...daca erai ca scaiu si daca i te-ai oferit pe tava e claar ca vrea cv nou si nu mai baga faze dastea cum ca a fost singuru ,ca estii cumintee ..vaai de miine daca nu as cunoaste cate cv despre tine chiar te-as crede..da macar nu te mai da victima ma dispera falsitatea asta a unora..gen ...''anonimatu imi da o nota de libertate,de a putea vb liber'' asta nu inseamna sa te dai o persoana''educata'' ..cum ziceai p aici de o fata care nuj ce a facut cu unu..sau cumintenia pamantului!mai gandestete si pe urma vb de altii...si cum ai zis tu dp respectiva..hai sa nu o judecam,criticam s.a...asta zic si eu dsp tine..nu e normal sa judeci, dar inainte uitate in curtea ta ce ai facut si cum ai procedat si pe urma zi de altcnv ca e intr-un fel cand si tu ai facut poate unele la fel. . draga mea ''Luiza" ca sa nu iti dezvalui numele..asa ca tot vine sarbatorile.si tre sa fim mai buni
bicgvli
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:04
uite iti zic si eu ceva ce am invatat dupa o relatie de 3 ani si ceva unde la fel ca si la tine era totul perfect la fel cum ai patit tu tot timpul ma critica nimic nu o multumea si ca sa iti explic ce inseamna o relatie si ce inseamna sa iubesti , eu o iubeam foarte mult si avea multe defecte dar prin faptul ca o iubeam la nebunie nu remarcam nimic mi se parea perfecta dar lucrurile nu stau chiar asa intr-o relatie daca este iubire asa cum zici tu ca a fost la voi trecea peste tot si nu te critica pana la urma o persoana daca te iubeste te iubeste cu toate defectele pe care le ai si inaltimea nu e un defect deci daca ti-a reprosat asta e clar ca el nu te iubeste asa ca treci peste si o sa vezi ce minunat o sa fie cand o sa gasesti o persoana sa te placa exact asa cum esti tu fara sa te critice tot timpul....

si ca sa treci mai repede peste rupe orice legatura cu el eu asa am facut si a mers e mult mai usor asa credema pe cuvant stiu ca e greu ca suferi si eu sufar dar pur si simplu nu se merita toti meritam sa fim iubiti si apreciati exact asa cum suntem noi si cu rele si cu bune ...

succese!!!!!
crayzel
Postat pe 16 Decembrie 2010 18:11
De la: bicgvli, la data 2010-12-16 16:04:44si nu mai baga faze dastea cum ca a fost singuru ,ca estii cumintee ..vaai de miine daca nu as cunoaste cate cv despre tine chiar te-as crede..da macar nu te mai da victima ma dispera falsitatea asta a unora..gen ...''anonimatu imi da o nota de libertate,de a putea vb liber''

e cam josnic ce scrii tu aici, de ce nu ii scrii pe privat daca o cunosti....
nu vad ce legatura are faptul ca a fost sau nu singurul, cu cumintzenia sau cu victimizarea? nu are nici o relevanta aici....
duse sunt vremurile cand discreditai pe cineva cu asa ceva sau tu crezi ca de la al doilea in sus au dreptul sa se poarte toti nashpa cu tine si tu nu mai ai dreptul sa te plangi?
DayC
Postat pe 17 Decembrie 2010 16:27

duse sunt vremurile cand discreditai pe cineva cu asa ceva sau tu crezi ca de la al doilea in sus au dreptul sa se poarte toti nashpa cu tine si tu nu mai ai dreptul sa te plangi?[/quote]

te plangi 1 sapt, 1 luna, dar nu stai si o tii langa, ca ne-a plictisit deja
visan_georgiana
Postat pe 17 Decembrie 2010 17:23
e cam josnic ce scrii tu aici, de ce nu ii scrii pe privat daca o cunosti....
nu vad ce legatura are faptul ca a fost sau nu singurul, cu cumintzenia sau cu victimizarea? nu are nici o relevanta aici....
duse sunt vremurile cand discreditai pe cineva cu asa ceva sau tu crezi ca de la al doilea in sus au dreptul sa se poarte toti nashpa cu tine si tu nu mai ai dreptul sa te plangi?

Nu vreau sa o discreditez:)))n-am niciun interes.. pur si simplu m-a enervat faptu ca, comenteaza dsp o fata (daca stai sa citesti la paginile anterioare)care pb ei ce a facut sau nu..si vine ea cu argumente gen''o persoana educata nu face asa ceva'' sau ''mai sunt destui colegi la ea in clasa'' cu care ce sa faca se subintelege, da la ea in gradina nu se uita.Ma rog faptul cu faza ca a fost singurul sau nu are nicio relevanta intr-adevar..greseala mea insa la faza cu cumintenia asa este..are dreptul sa vorbeasca ea dsp o oarecare persoana dar macar daca ar fi fost ea aia cea mai cuminte si sa nu aiba nimic sa isi reproseze..asta e pb mea.si cu victimizarea..prea o da in victima de atata timp..nu are dreptul niciunul sa se poarte naspa cu tine..insa la ea deja nu mai stiu daca e ''iubire'' pt tipu ala.parerea mea..da mai bn o tin pt mn ca cine stie ce se mai comenteaza..f bn zis..te plangi o luna doua trei..dar..gata ajunge!
bicgvli
Postat pe 17 Decembrie 2010 23:11
io cred ca i-au taiat aia netu!ca maine poimaine se face o luna de cand nu ne-a mai zis cum sufera ea!
size_back
Postat pe 18 Decembrie 2010 21:01
eu cred ca s-au impacat ca tot vin sarbatorile
crayzel
Postat pe 21 Decembrie 2010 20:21
io crek l'a vazut pe barbatsu in filmuletu cu nu stiu eu d'astea si s'a ascuns in munti
sau cine stie, de cand cu uaiarlesu asta
sarbatori fericite oameni buni sa ne cinstim cu o
sycorax
Postat pe 23 Decembrie 2010 15:05
relax :)) eu stiu pe unul de 25 de ani(incurand) care asculta de mami si de tati in multe privinte si nu cred ca e un caz singular.... oricum tare sfatul tau
klaudela
Postat pe 8 Ianuarie 2011 19:06
asta nu este motiv....daca te iub nu conteaza aspectul....si daca tot o sa mai vb cu el in continuare o sa suferi mai mult.....dute distreaz-te ca viata e frumoasa nu mai sta cu cineva care asc de mami si de tati....sa ia decizii sg
kudika357817
Postat pe 5 Februarie 2011 16:16
hai ma da chiar asa..chiar nu ne mai bagi in seama deloc? tragiic! noi ne obosim sa iti scriem aici si tu nici nu bagi in seama...of of,se pare ca te deranjeaza ceva si hai sa fii iubita pt azi:))
bicgvli
Postat pe 14 Februarie 2011 00:25
pasarica
bicgvli
Postat pe 14 Februarie 2011 00:29
De la: love_is_precious, la data 2010-11-26 20:10:04Apropo...sa va spun... Am iesit in oras cu fetele astazi si povestea una dintre ele ca vrea sa se desparta de prieten din cauza ca s-a saturat sa stea cu el minut de minut.. A spus ca il iubeste foarte mult si stie ca ar suferi daca nu ar mai fii cu el..insa a intervenit monotonia si ii e dor sa se distreze si ea..vrea libertate si o sperie faptul ca el are planuri de nunta s.a.m.d. Dar ca nu stie cum sa ii zica lui pentru ca el face in asa fel incat sa nu o supere cu nimic niciodata si practic nu are motiv...
M-a pus pe ganduri...Poate de aia m`a lasat si pe mine fostul...Din dorinta de a avea ceva nou... Iar in legatura cu motivul pe care mi l`a zis mie...ca sunt prea scunda.. Tin sa mentionez ca una din fetele cu care vrea sa stea, are aceeasi inaltime ca a mea...

spune i sa si caute un hobby. nah. mereu va plangeti , nu e bine ca i acolo nu e bine ca nu i acolo, si va mirati ca ne cautam mereu una de rezerva. sunteti cu capu toate. nah
rockk
Postat pe 14 Februarie 2011 00:35
ce penibil e...dupa 1 an de zile a ajuns la concluzia asta?hai sa fim seriosi,e un ipocrit care cauta pretexte akum si a gasit unul absolut penibil si jignitor.pe scurt...da-l in masa de marlan,nu merita nici sa mai vb de el.cauta pe cineva care stie sa te aprecieze.
razz
Postat pe 12 Martie 2011 09:22
hai sa fim realisti. totul vine de la creier. daca intradevar vrei sa treci peste asta o vei face ai incredere. sunt multe persoane care au trecut prin asemenea situatii si intradevar nu este usor dar trebuie sa fii puternica increzatoare ambitioasa si optimista pentru ca totull se va rezolva treptat. Daca iti vei spune toate aceste lucruri si faptul ca s a terminat si ca nu te merita vei reusi . plus ca sunt atatia baieti. si eu am trecut prin astaa, intradevarr ranile se vindeca cicatricea ramane viata merge mai departe cu bune cu rele , nu e sfarsitul lumii. Inca un sfat: nu mai pune repede la suflet ca ai sa suferi tare mult. Daca aceste experiente nu te omoara, te fac mai puternica. Acum vei stii sa faci alegerile bune astfel incat sa iti fie bine
kudika401086
Postat pe 10 Mai 2011 16:14
[ sant foarte deprimata cu iubitul meu,nu-l inteleg,santem de 4 ani si parca ma lupt cu 2 persoane,2 personalitati,acum e cald,acum e rece.De 2 ani stam si la o distanta de 300 km.si asta ar fi o alegere al lui,eu vreau sa stam impreuna,sa fac ceva cu el serios,dar el nu vrea.il iubesc prea mult sa renunt la el,multi in locul meu ar fi renuntat,dar nu pot sa-l scot din suflet deloc,e si f dificil,f greu de suportat,dar eu sant campioana in toleranta si iertare.Are multe momente cand nu-mi vorbeste deloc si e rece si indiferent.As da orice sa nu-l mai iubesc,ca sant sigura ca nu ma aduce la nici un viitor cu el mai serios.El a fost casatorit,divortat,si are un baiat,si mi-a zis ca numai vrea sa se lege la cap,ca s-a implicat odata si a patit-o dar eu cred ca a fost vina lui,datorita comportamentului dificil.Numai eu il caut si numai eu merg la el,el nu se oboseste deloc sa faca asta.Si sufar in tacere de 2 ani de cand numai stam impreuna.Am deja o depresie cronica,cum sa fac sa se mai gandeasca la mine,sa numai fie asa indiferent?sa ma mai caute si el si sa-l nu-l pierd.Si eu am avut o despartire dupa 11 ani de relatie,dar nu l-am indepartat pe asta de-acum pt asta,nu pot sa il uit si sa ma despart de el...va rog dati-mi un sfat,ca sant in pragul deprimarii...
mi_kaella2000
Postat pe 20 Mai 2011 19:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
platfus si pitiriazis tratament 1 De la: kudika004836 8 Iulie 2009 16:14
nu stiu ce sa cred 64 De la: kudika_12631 29 Iulie 2012 14:04
De ce ? 24 De la: dandanaua_reloaded 8 Septembrie 2009 21:53
Ce ar trebui sa fac? 10 De la: mishellle 21 Iulie 2010 23:58
buna...am nevoie de un sfat,o parere..nu stiu ..ceva...urgent 80 De la: kyssa_25 4 Decembrie 2011 10:30