Mai multe
De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:16:29Nu am mai scris o perioada pt ca am fost plecata. Am fost acasa...in acelasi oras unde locuieste el. Nu poti schimba nimic. Din pacate el o considera perfecta pe cea care iti este inferioara. El o vede cu alti ochi. Tot ce poti face este sa evoluezi, sa iti cladesti o viata cat mai buna...Numai asa poate va vedea vreodata diferenta...Desi in principiu, acest lucru trebuie sa il faci pentru tine, nu pentru el.. Dar ce-ti zic eu toate astea?! Cu siguranta le stii mai bine decat mine! Tu ai fost mai puternica si nu te-ai umilit in fata lui. Te apreciez mult pentru asta! Crezi in principiul karmei? Chiar ti s-a intamplat sa se inverseze rolurile mereu? Eu nu sunt prea increzatoare... O data ce a renuntat...cum sa isi doreasca sa se mai intoarca? Mi-ar placea, recunosc...sa se intoarca roata si sa depinda de mine daca sa mai formam din nou un cuplu sau nu.. Si nu o zic cu rautate te rog sa ma crezi... Stiu cum doare cand stii ca e cu altcineva... Si ca tu esti doar o straina acum...o straina care candva era totul... Sper sa putem trece peste asta.. Avem si noi dreptul la fericire! Nu doar ,,dumnealor"...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Noiembrie 2010 19:06 |
||
|---|---|---|
De la: love_is_precious, la data 2010-11-19 18:40:09De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:07:43Nu mai inteleg nimic. Mi-au dat lacrimile dupa ce am citit ce ai scris. ce pot sa iti spun....Lasa trecutul in trecut... mi-ai transmis starea ta pt ca te pot intelege. sunt cam in aceeasi situatie ca tine. poate eu am doar alt mod de a aborda problema. ideea insuratorii...Doamne! de aia sunt atatea divorturi. Tu crezi ca daca te insori sau mariti gata...soarta ti-e pecetluita? Tu nu vezi ca 50% divorteaza. Si daca se insoara? Daca aia nu e ptr el se rupe relatia. Cand spuneam ca te va cauta...nu ma refeream ca te va vauta ca si confident cat ca posibil iubit. Si eu cred ca o sa se intample asta atunci cant tu nu o sa mai vrei. Cand nu o sa iti mai pese. Cand deja o sa iti doresti altceva de la viata sau o sa iubesti pe altcineva. Iar atunci va fi prea tarziu. Sa stii ca exista o karma.. fiecare gand, fiecare fapta pe care o facem e ca un bumerang. Nu poti efectiv sa lasi un om in suferinta pe motive stupide ”de prea mult bine” fara o explicatie logica, fara sa se intoarca impotriva ta. El stie ca a gresit iar greselile se platesc in viata. Daca nu inzecit macar cu aceeasi moneda. Incearca sa te rogi perioada asta...ca e Postul Craciunului, poate sa tii post miercurea si vinerea. Daca vrei incearca sa te spovedesti, sa vorbesti cu un preot. Sa nu crezi ca sunt f bisericoasa dar eu asa o sa fac perioada postului asta pt ca oricum nu m-am spovediit de 10 ani si nu vad ce rau mi-ar face. poate doar bine.trebuie sa fim puternice si sa trecem peste asta. |
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 21:26 |
||
|
asta e...ca nu o considera perfecta. el nu e fericit. a fost la inceput. a crezut ca a gasit marea cu sarea si apoi, dupa ce a trecut tot entuziasmul intre ei a fost un declick. ea il acuza pe el ca vrea sa se impace cu mine iar el nu ii raspundea la telefoane (noaptea). Au avut certuri...multe certuri...pe diverse motive..Cum ca ea nu se mai recunoaste pe ea insasi. Ca il chinuie pe el cu starile ei aiurea iar el o acuza pe ea ca nu il iubeste. Mentionez ca eu nu am vorbit cu el de impacare ever. De fapt ti-am mai spus cand si cat am vb cu el. Plus ca tipa e setata ...e geloasa foc din cauza mea. Si gelozia asta....nu apare degeaba. Apare cu motiv. Motiv pe care el l-a adus in relatie pt ca despre mine nu poate fi vrb din moment ce nu i-am dat nici un semn. Eu sunt o persoana geloasa..fff geloasa din fire dar faze din astea nu i-am facut cu fosta. Chiar aveam incredere in el. Nu imi dadea motive. Mentionez ca discutiile astea le aveau acum 2-3 saptamani. Si am surse sigure. In ultima perioada e mai bine...s-au mai linistit spiritele. Dar il cunosc!!!! Acum incearca sa faca relatia sa mearga. Si incearca asta ca sa nu ajunga de rasu lumii ca o lasa si pe aia...mai ales dupa ce circ a iesit cu mine. Acum m-a sters de pe hi5...si-a schimbat parola (care era numele meu) si altele astfel de chestiute. iti spuneam ca nu e fericit....asta stiu de la mama care lucreaza in aceeasi institutie cu el. Mi-a zis ca toata lumea a observat diferenta...cand era cu mine era mereu sociabil si zambitor...in ultima perioada e mult mai tacut, nervos, retras...are si zile bune dar nu mai e aceeasi persoana. |
||
|
|
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 21:40 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:16:29Nu am mai scris o perioada pt ca am fost plecata. Am fost acasa...in acelasi oras unde locuieste el. ...asta asa e...din cauza asta si sfatul...iarta-ti aproapele...de foarte multe ori e greu, dar asta asa functioneaza. |
||
|
kudika195501 Postat pe 19 Noiembrie 2010 21:53 |
||
|
oricum..eu imi doresc sa trec peste in adevaratul sens al cuvantului, sa uit complet tot raul si sa ma resemnez. Pt ca in aparenta cei din afara ma vad un om fericit. Totusi nu pot sa spun ca viata mea se rezuma doar la suferinta pe care mi-a provocat-o el. de cand m-am despartit de el am mai slabit, mi-am schimbat look-ul, mi-am cumparat o gramada de chestii pe care mi le doream (cand eram cu el cheltuiam multi bani in alte scopuri decat EU) In plus ...nush...eu in viata profesionala, personala, cu prietenii...sunt ok. Mi-am facut prieteni noi. Am facut multe chestii pe care imi doream sa le fac. Ti-am mai spus...am fost acasa (unde loc dumnealui) si m-am intalnit cu niste prieteni de-ai lui. Vreau sa iti spun ca se uita sotia unui prieten de-al lui la mine ca la masini straine. Si nu creed ca de rau ce aratam. Bine...recunosc...ori de cate ori am iesit nu m-am dat jos de pe tocuri si am stat 2 ore inainte sa ma aranjez chiar si pt un suc. DAR S-A MERITAT EFORTUL. Cand eram cu el nu eram atat de atenta la cum ma imbrac nu ma prea machiam si mai rar catzaratul pe tocuri. Eu zic totusi ca urechile lui a ajuns exact informatia care trebuia. cum ca eu arat bine, sunt vesela si totul e perfect. Asta ar trebui sa il roada
|
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 21:57 |
||
De la: kudika195501, la data 2010-11-19 21:53:08De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:16:29Nu am mai scris o perioada pt ca am fost plecata. Am fost acasa...in acelasi oras unde locuieste el. stiu ca trebuie. nici eu nu vreau sa traiesc impovarata cu niste amintiri care imi provoaca numai durere. M-am rugat sa iert sa accept dar sunt inca atatea intrebari care nu am raspuns si stiu ca nu o sa il primesc niciodata. Pe el nu il pot intreba pt ca se minte pe el insusi...hmmm...ce sa imi zica el care a facut ce a facut. trebuie sa accept ca unele lucruri nu au o explicatie si sa nu ma mai uit in urma. dar nu imi sta in fire. |
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 22:01 |
||
De la: kudika195501, la data 2010-11-19 21:53:08De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:16:29Nu am mai scris o perioada pt ca am fost plecata. Am fost acasa...in acelasi oras unde locuieste el. stiu ca trebuie. nici eu nu vreau sa traiesc impovarata cu niste amintiri care imi provoaca numai durere. M-am rugat sa iert sa accept dar sunt inca atatea intrebari care nu am raspuns si stiu ca nu o sa il primesc niciodata. Pe el nu il pot intreba pt ca se minte pe el insusi...hmmm...ce sa imi zica el care a facut ce a facut. trebuie sa accept ca unele lucruri nu au o explicatie si sa nu ma mai uit in urma. dar nu imi sta in fire. |
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 22:01 |
||
| ...de ce vrei sa il roada? | ||
|
kudika195501 Postat pe 19 Noiembrie 2010 22:02 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-19 22:01:55De la: kudika195501, la data 2010-11-19 21:53:08De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:16:29Nu am mai scris o perioada pt ca am fost plecata. Am fost acasa...in acelasi oras unde locuieste el. e important sa te uiti in urma, dar fara resentimente cum zicea acel cineva, iata-i motivele uneori nu ni le putem explica noua insine, apoi altuia...iarta! |
||
|
kudika195501 Postat pe 19 Noiembrie 2010 22:05 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-19 22:01:59De la: kudika195501, la data 2010-11-19 21:53:08De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:16:29Nu am mai scris o perioada pt ca am fost plecata. Am fost acasa...in acelasi oras unde locuieste el. Nu poti primi raspunsuri pana nu vei ierta.Ce explicatii cauti?Uneori nici ei nu pot explica nimic. |
||
|
praf_de_stele Postat pe 19 Noiembrie 2010 22:14 |
||
De la: praf_de_stele, la data 2010-11-19 22:14:48De la: ploidevise, la data 2010-11-19 22:01:59De la: kudika195501, la data 2010-11-19 21:53:08De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:16:29Nu am mai scris o perioada pt ca am fost plecata. Am fost acasa...in acelasi oras unde locuieste el. vreau sa il roada pt ca mi-a rupt sufletul in doua. pentru ca a terminat o relatie de un an jumatate printr-un email, pentru ca o luna jumatate dupa aceea nu m-a cautat iar cand a facut-o a gasit un pretext stupid, pentru ca a fost las si a mintit, pentru ca m-a inselat, pentru ca stiu ca decizia pe care a luat-o nu a fost doar a lui, pentru ca nu a apreciat faptul ca pt mine era totul, pentru ca dupa despertire s-a laudat si afisat in stanga si in dreapta ostentativ cu noua lui cucerire, pt ca m-a barfit, pt ca M-A COMPARAT CU EA SI A SPUS CA E MAI BUNA CA MINE de fata cu mama mea si multe persoane care ma stiau de mica. a facut un circ iar eu urasc asta. Niciodata nu am spus nimic...am stat ascunsa si nu l-am intrebat nimic, NICIODATA desi m-am dat cu capu de pereti nu i-am reprosat nimic...l-am lasat sa fie fericit. macar daca e sa afle acum despre mine..dupa cateva luni sa afle ca sunt bine. |
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 22:41 |
||
| de aceea nu pot sa trec peste..si nu pot sa iert asa de usor. Nu vreau sa ii fac nici un rau. Nu vreau sa ma razbun la modul propriu dar STIU ca a luat o decizie in pripa si stiu ca sunt mai buna ca ea. Macar eu l-am facut fericit o lunga perioada de timp. Si l-am iubit atat de mult si ....o parte din mine inca il mai iubeste, ca pe o amintire, pe el cel pe care l-am stiut atata timp al meu, dar nu o pot face in liniste atata timp cat alte amintiri dor atat de tare. | ||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 22:46 |
||
|
nu ma astept la raspunsuri din partea lui. Daca i-as spune sa ma sune sa vorbim sau ...eventual sa ne vedem stiu sigur ca nu ar refuza. dar...nu are rost. ce sa il intreb. de ce? sa il fac sa se simta vinovat? de asta trebuie sa isi dea seama singur...nu are rost sa il impovarez cu problemele si intrebarile mele. apoi...NU AS FACE ASTA IN VECI. mi-as pierde intr-un minut toata demnitatea pe care mi-am recaparat-o de cand m-am despartit de el. raspunsurile (unele macar) trebuie sa le gasesc eu...altele sa accept ca nu exista si sa merg mai departe. |
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 22:53 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-19 21:26:00De la: love_is_precious, la data 2010-11-19 18:40:09De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:07:43Nu mai inteleg nimic. Mi-au dat lacrimile dupa ce am citit ce ai scris. ce pot sa iti spun....Lasa trecutul in trecut... Da si eu ma gandisem sa merg pe la cateva manastiri... Asa`zisa karma...Nu stiu ce sa zic legat de ea... Pana acum nu mi s`a intamplat sa ma caute vreun fost, cuprins de regrete si dornic de impacare... De asta mi`e greu sa cred ca o va face tocmai el, cel care e convins ca a fost o decizie buna si ca nu va mai fii nimic intre noi... Poti lasa pe cineva in suferinta cumplita si sa nu platesti pentru fapta ta. Un exemplu elocvent este fratele ex`ului...Care era cu cineva de un an si jumatate si a cunoscut intre timp pe alta prin intermediul parintilor... A lasat`o pe tipa cu care era si peste 6 luni s`a casatorit cu cea indicata de parinti...Si mentionez ca are doar 21 de ani... |
||
|
love_is_precious Postat pe 21 Noiembrie 2010 22:59 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-19 21:40:44asta e...ca nu o considera perfecta. el nu e fericit. a fost la inceput. a crezut ca a gasit marea cu sarea si apoi, dupa ce a trecut tot entuziasmul intre ei a fost un declick. ea il acuza pe el ca vrea sa se impace cu mine iar el nu ii raspundea la telefoane (noaptea). Au avut certuri...multe certuri...pe diverse motive..Cum ca ea nu se mai recunoaste pe ea insasi. Ca il chinuie pe el cu starile ei aiurea iar el o acuza pe ea ca nu il iubeste. Mentionez ca eu nu am vorbit cu el de impacare ever. De fapt ti-am mai spus cand si cat am vb cu el. Plus ca tipa e setata ...e geloasa foc din cauza mea. Si gelozia asta....nu apare degeaba. Apare cu motiv. Motiv pe care el l-a adus in relatie pt ca despre mine nu poate fi vrb din moment ce nu i-am dat nici un semn. Inseamna ca in cazul fostului tau, a fost entuziasmul acela de moment...Era fericit ca intrase intr`o noua relatie aparent perfecta.. Iar acum, probabil a inceput actuala sa prietena sa-si arate adevarata personalitate, fara ,,retusuri".. Sau poate pur si simplu nu sunt compatibili... Oricum, eu sunt de parere ca daca in primele 2-3 luni de relatie apar probleme, acea relatie e sortita esecului... Nu e fericit? A fost alegerea lui! Stii vorba aia...dupa fapta si rasplata. Degeaba incearca el sa faca relatia sa mearga. Daca ei doi nu se potrivesc, eforturile sunt zadarnice. Esti de acord?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:10 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-19 21:57:59oricum..eu imi doresc sa trec peste in adevaratul sens al cuvantului, sa uit complet tot raul si sa ma resemnez. Pt ca in aparenta cei din afara ma vad un om fericit. Wow.. buna atitudinea ta. Un pic o sa il roada normal. Probabil se astepta sa fii deprimata si sa plangi dupa el. Si cand o sa auda ca de fapt nu`i asa (chiar daca sunt doar aparente), nu o sa ii cada bine.
|
||
|
love_is_precious Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:15 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-19 22:01:59De la: kudika195501, la data 2010-11-19 21:53:08De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:16:29Nu am mai scris o perioada pt ca am fost plecata. Am fost acasa...in acelasi oras unde locuieste el. Cand ai intrebari la care nu gasesti raspuns, e greu sa treci peste... E greu sa nu intrebi vesnicul ,,De ce?" Nu poti accepta o realitate atata timp cat nu ai si o explicatie logica a desfasurarii ei... Cel putin eu una asa sunt.. |
||
|
love_is_precious Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:19 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-11-21 23:10:56De la: ploidevise, la data 2010-11-19 21:40:44asta e...ca nu o considera perfecta. el nu e fericit. a fost la inceput. a crezut ca a gasit marea cu sarea si apoi, dupa ce a trecut tot entuziasmul intre ei a fost un declick. ea il acuza pe el ca vrea sa se impace cu mine iar el nu ii raspundea la telefoane (noaptea). Au avut certuri...multe certuri...pe diverse motive..Cum ca ea nu se mai recunoaste pe ea insasi. Ca il chinuie pe el cu starile ei aiurea iar el o acuza pe ea ca nu il iubeste. Mentionez ca eu nu am vorbit cu el de impacare ever. De fapt ti-am mai spus cand si cat am vb cu el. Plus ca tipa e setata ...e geloasa foc din cauza mea. Si gelozia asta....nu apare degeaba. Apare cu motiv. Motiv pe care el l-a adus in relatie pt ca despre mine nu poate fi vrb din moment ce nu i-am dat nici un semn. asa cred si eu...ca daca nu merge de la inceput bine nu sunt prea ulte sanse sa se remedieze pe parcurs. app de nefericirea lui. el si-a creat-o. oricum...eu reusisem sa trec peste pana mi-a dat el acum cateva saptamani mai-ul ala in care mi-a zis ca NU E FERICIT. De atunci m-a dat peste cap rau. E ca si cum ar fi recunoscut in sfarsit ca a facut o alegere gresita... |
||
|
ploidevise Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:33 |
||
|
deci familia fostului tau e CIUDATA. Sorry ca iti zic asa...cum sa il puna pe saracu baiat sa se insoare la 21 de ani cu una pe care o vor ei? Nu te supara ca te intreb, nu ca as avea vreo problema, dar sunt rromi? altfel nu imi explic ...nu imi vine sa cred!!!inseamna ca sunt niste oameni bolnavi cu capu si distrug viata copiilor. Dar in ce univers, timp, secol, tara se cred? astea nu sunt relatii sa mearga...crede-ma. nu in zilele noastre. Acum 200 de ani (cel putin) cand se facea asa ceva era altceva. Aveai de parcurs zeci de kilometri intre case. barbatii veneau si curtau, femeile nu plecau de acasa. Era mai greu sa cunosti persoane noi. Nu mai traim vremurile alea... tocmai de aia nu se mai face asa ceva. lumea a evoluat... lasa...nu mai pune suflet...o sa vezi ca pierderea lui va fi castigul tau. si karma exista. poate la tine nu s-au intors fostii pentru ca au fost si relatii care s-au incheiat de comun acord sau macar pe aproape. Nu au ramas resentimente sau datorii neplatite. Poate nu au fost legaturi prea puternice. La mine din pacate cam de fiecare data am avut tot eu mai mult de suferit. Chiar si cand am incheiat eu o relatie am facut-o pt ca nu se mai putea....deja eram calcata in picioare si nu aveam alternativa. In fine...eu iti zic doar ca ai sa vezi...ai sa vezi ca tu o sa ai o viata mai buna si ca what goes around comes around. App de manastiri...ar trebui sa mergi..Si chiar daca nu ajungi nu conteaza unde te rogi...biserica e tot biserica. |
||
|
ploidevise Postat pe 21 Noiembrie 2010 23:44 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-21 23:33:40De la: love_is_precious, la data 2010-11-21 23:10:56De la: ploidevise, la data 2010-11-19 21:40:44asta e...ca nu o considera perfecta. el nu e fericit. a fost la inceput. a crezut ca a gasit marea cu sarea si apoi, dupa ce a trecut tot entuziasmul intre ei a fost un declick. ea il acuza pe el ca vrea sa se impace cu mine iar el nu ii raspundea la telefoane (noaptea). Au avut certuri...multe certuri...pe diverse motive..Cum ca ea nu se mai recunoaste pe ea insasi. Ca il chinuie pe el cu starile ei aiurea iar el o acuza pe ea ca nu il iubeste. Mentionez ca eu nu am vorbit cu el de impacare ever. De fapt ti-am mai spus cand si cat am vb cu el. Plus ca tipa e setata ...e geloasa foc din cauza mea. Si gelozia asta....nu apare degeaba. Apare cu motiv. Motiv pe care el l-a adus in relatie pt ca despre mine nu poate fi vrb din moment ce nu i-am dat nici un semn. Probabil a avut un moment de sinceritate. Te va mai cauta. Daca zici ca nu e fericit...cu siguranta pune in balanta ce a avut si ce are. Acum tine doar de tine daca l-ai accepta inapoi sau nu... |
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Noiembrie 2010 13:13 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-21 23:44:21deci familia fostului tau e CIUDATA. Sorry ca iti zic asa...cum sa il puna pe saracu baiat sa se insoare la 21 de ani cu una pe care o vor ei? Nu te supara ca te intreb, nu ca as avea vreo problema, dar sunt rromi? Nu sunt rromi. Au conceptii invechite. Norocul fratelui sau a fost ca a placut-o de la bun inceput pe actuala sotie, iar ea pe el la fel...E foarte frumoasa, f. bogata (cum vor ai lui), desteapta.. Chiar se potrivesc si se iubesc mult.. A fost o alegere buna. Desi prin acest lucru i-a rupt inima-n doua fetei cu care a stat el inainte.. Am senzatia ca situatia prin care trec e un deja-vu. Parca se repeta povestea. Poate si fostul meu va avea acelasi noroc ca al fratelui lui. Poate cea de care e super indragostit e o alegere buna. Poate sunt compatibili. Desi au incercat de 2 ori sa stea impreuna si s-au despartit.. Nu o sa se mai intoarca nici chiar macar atunci cand o sa ajung sa nu imi mai pese.. A spus clar ca nu are regrete ca ne-am despartit si ca a fost o decizie corecta. Plus planurile de nunta pe care le are cu respectiva.. Pentru el am sa raman o simpla amintire. O fata cu care s-a inteles bine. Atat. Si doare...sa stii ca nu o sa ii para niciodata rau ca te-a facut sa suferi...sa stii ca ai fost atat de usor de inlocuit...sa stii ca indiferent ce ai face, nu va mai fii niciodata al tau..niciodata.. Da, pana la urma nu conteaza unde te rogi. Important e sa o faci.
|
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Noiembrie 2010 13:32 |
||
| M-am exprimat gresit si doresc sa rectific: ,,Nu o sa se mai intoarca nici macar atunci cand o sa ajung sa nu imi mai pese.." Fara ,,chiar"... | ||
|
love_is_precious Postat pe 22 Noiembrie 2010 13:37 |
||
|
fii optimista dupa orice suferinta in dragoste vei avea parte de un dar am trecut prin asa ceva si intradevar am primit un dar nu pot sa spun dar a venit niciodata sa nu spui niciodata credema pe cuvint |
||
|
LOPY_71 Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:10 |
||
|
Niciodata sa nu spui NICIODATA. Nu stii ce iti rezerva viata...App de parinti si relatii aranjate...si eu il cunoscusem pe fostul meu pt ca ne-au facut cunostiinta mamele noastre...mama lui...care mai tarziu a ajuns sa se opuna relatiei... hmmm...ti-am spus...niciodata sa nu spui niciodata...viata e atat de ...surprinzatoare. si in ceea ce priveste darul de dupa suferinta. si eu cred in asta...trebuie doar sa speri, sa crezi, sa gandesti pozitiv. Noi daca continuam in ritmul asta nu asjungem nicaieri |
||
|
ploidevise Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:08 |
||
De la: LOPY_71, la data 2010-11-23 00:10:21fii optimista Ce frumos ar fi... Nu vreau sa sune a narcisism, insa cred ca merit si eu putina bucurie :( Un strop doar... Crede-ma ca am suferit exagerat de mult in ultimele luni...si pur si simplu am obosit :( Nu mai pot.. |
||
|
love_is_precious Postat pe 25 Noiembrie 2010 10:17 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-23 09:08:40Niciodata sa nu spui NICIODATA. Sunt de acord. Daca ne lamentam in continuare, nu ajungem nicaieri. Insa stii cum e cand te apuca melancolia, cand nu iti dau pace gandurile si amintirile... |
||
|
love_is_precious Postat pe 25 Noiembrie 2010 10:21 |
||
| Apropo...Astazi este ziua mea...Si nici macar nu si-a amintit. Tresar de fiecare data cand suna telefonul in speranta ca e el...Dar nimic.. Deocamdata nimic :( | ||
|
love_is_precious Postat pe 25 Noiembrie 2010 10:22 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-11-25 10:22:30Apropo...Astazi este ziua mea...Si nici macar nu si-a amintit. Tresar de fiecare data cand suna telefonul in speranta ca e el...Dar nimic.. Deocamdata nimic :( LA MULTI ANI!!!! ...sa ne anunti daca te a sunat... nici al meu nu m a sunat de ziua mea ,suntem despartiti de o luna, deci ....se poarta
|
||
|
bella28 Postat pe 25 Noiembrie 2010 14:21 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-11-25 10:22:30Apropo...Astazi este ziua mea...Si nici macar nu si-a amintit. Tresar de fiecare data cand suna telefonul in speranta ca e el...Dar nimic.. Deocamdata nimic :( pai daca n-ai altceva de facut! oricum fii optimista nu te suna anu' asta sa faci bine sa ii amintesti ca a fost ziua ta poate te suna la anul! |
||
|
size_back Postat pe 25 Noiembrie 2010 14:25 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-11-25 10:22:30Apropo...Astazi este ziua mea...Si nici macar nu si-a amintit. Tresar de fiecare data cand suna telefonul in speranta ca e el...Dar nimic.. Deocamdata nimic :( avind in vedere ca azi e ziua ta ...LA MULTI ANI !...as scrie mai mult dar nu azi. am promis si voi reveni.
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 25 Noiembrie 2010 14:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| spuff | 3 | De la: clau19 30 August 2009 01:17 |
| buna | 4 | De la: kudika193514 6 Iunie 2010 17:09 |
| RELIGIA SE CONFRUNTA CU DRAGOSTEA?POATE FI ACEASTA UNEORI UN MOTIV PENTRU CARE SA PARASESTI PERSOANA PE CARE O IUBESTI PENTRU RELIGIE? | 52 | De la: _dulcik_ 20 Martie 2009 23:09 |
|
|
||
| DUPA 5 ANI DE RELATIE CUM TE RIDICI SI O IEI DE LA CAPAT?AJUTOR | 9 | De la: Barbie30 20 Septembrie 2010 23:13 |
| buna | 12 | De la: pisicuta_razboinica 18 Iulie 2009 11:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.