Mai multe
De la: ionelaela, la data 2010-11-08 23:48:33De la: love_is_precious, la data 2010-11-08 21:34:21Ionelaela: Iti multumesc pt interesul pe care ti-l dai. Chiar apreciez. Da, mi-a accentuat un complex ce initial era nesemnificativ... Poate asa se explica si teama de nou. Zic asta, deoarece m-au mai invitat cativa barbati in oras, dar faceam in asa fel incat sa nu am timp de iesit si sa ii refuz politicos... De ce? Pentru ca poate s-ar lega ceva cu vreunul (desi nu prea ma atrage nimeni) si dupa un timp as pati la fel. In plus, nici nu-mi plac inceputurile... ,,Cu ce te ocupi? Ce iti place? Ce nu iti place? Unde stai? Unde lucreaza ai tai?" bla bla... Intr-adevar, cand iubesti prea mult intervine dependenta asta de celalalt...si uiti sa te ocupi si de tine. Iar celalalt vede doar ca nu evoluezi in niciun fel si simte ca il tragi inapoi...neremarcand faptul ca l-ai pus pe un piedestal si ca poate de multe ori ai renuntat la tine in favoarea lui (zic in general, nu fac referire la mine). Bine punctat: ,,el nu va mai dori ceva ce a aruncat si a ramas la fel , ba mai mult isi plange de mila si nu arata ca poate mai mult ..". Insa nu stiu in ce ar putea consta evolutia asta.. Ca prieteni nu prea mai am si nici nu vad unde as putea cunoaste altii noi, un job bun si stabil nu pot avea caci inca nu am terminat facultatea..Nici vreo situatie materiala exceptionala incat sa-mi permit sa plec unde vreau, cand vreau.. E greu. da...eu nu ma asteptam sa dea nimic pt ca i-am spus clar ca intre noi nu mai e loc de buna ziua si ca nu ma va mai vedea niciodata. nu credeam ca isi va calca pe orgoliu. nu am mai vrb cu el de atunci. nu m-a cautat si nu cred ca o mai face. cred ca ii si rusine. iar in ceea ce priveste relatia lui cu ea...stiu din surse f sigure ca nu e totul roz. ...Mai mult nu pot sa spun pt ca mi-e tare frica ca el stie de contu asta al meu pe kudika....de aia mi-am schimbat si userul:-s |
||
|
ploidevise Postat pe 9 Noiembrie 2010 08:36 |
||
|---|---|---|
De la: ionelaela, la data 2010-11-08 23:48:33De la: love_is_precious, la data 2010-11-08 21:34:21Ionelaela: Iti multumesc pt interesul pe care ti-l dai. Chiar apreciez. Da, mi-a accentuat un complex ce initial era nesemnificativ... Poate asa se explica si teama de nou. Zic asta, deoarece m-au mai invitat cativa barbati in oras, dar faceam in asa fel incat sa nu am timp de iesit si sa ii refuz politicos... De ce? Pentru ca poate s-ar lega ceva cu vreunul (desi nu prea ma atrage nimeni) si dupa un timp as pati la fel. In plus, nici nu-mi plac inceputurile... ,,Cu ce te ocupi? Ce iti place? Ce nu iti place? Unde stai? Unde lucreaza ai tai?" bla bla... Intr-adevar, cand iubesti prea mult intervine dependenta asta de celalalt...si uiti sa te ocupi si de tine. Iar celalalt vede doar ca nu evoluezi in niciun fel si simte ca il tragi inapoi...neremarcand faptul ca l-ai pus pe un piedestal si ca poate de multe ori ai renuntat la tine in favoarea lui (zic in general, nu fac referire la mine). Bine punctat: ,,el nu va mai dori ceva ce a aruncat si a ramas la fel , ba mai mult isi plange de mila si nu arata ca poate mai mult ..". Insa nu stiu in ce ar putea consta evolutia asta.. Ca prieteni nu prea mai am si nici nu vad unde as putea cunoaste altii noi, un job bun si stabil nu pot avea caci inca nu am terminat facultatea..Nici vreo situatie materiala exceptionala incat sa-mi permit sa plec unde vreau, cand vreau.. E greu. Eu l-am intrebat direct daca vrea sau nu Si a zis ca 80 % nu crede ca va mai fii vreodata relatia noastra insa niciodata sa nu spui niciodata. Ca el lasa totul pe seama destinului. Ce sa inteleg din asta? Si cum sa-l mai abordez?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:34 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-09 08:36:39De la: ionelaela, la data 2010-11-08 23:48:33De la: love_is_precious, la data 2010-11-08 21:34:21Ionelaela: Iti multumesc pt interesul pe care ti-l dai. Chiar apreciez. Da, mi-a accentuat un complex ce initial era nesemnificativ... Poate asa se explica si teama de nou. Zic asta, deoarece m-au mai invitat cativa barbati in oras, dar faceam in asa fel incat sa nu am timp de iesit si sa ii refuz politicos... De ce? Pentru ca poate s-ar lega ceva cu vreunul (desi nu prea ma atrage nimeni) si dupa un timp as pati la fel. In plus, nici nu-mi plac inceputurile... ,,Cu ce te ocupi? Ce iti place? Ce nu iti place? Unde stai? Unde lucreaza ai tai?" bla bla... Intr-adevar, cand iubesti prea mult intervine dependenta asta de celalalt...si uiti sa te ocupi si de tine. Iar celalalt vede doar ca nu evoluezi in niciun fel si simte ca il tragi inapoi...neremarcand faptul ca l-ai pus pe un piedestal si ca poate de multe ori ai renuntat la tine in favoarea lui (zic in general, nu fac referire la mine). Bine punctat: ,,el nu va mai dori ceva ce a aruncat si a ramas la fel , ba mai mult isi plange de mila si nu arata ca poate mai mult ..". Insa nu stiu in ce ar putea consta evolutia asta.. Ca prieteni nu prea mai am si nici nu vad unde as putea cunoaste altii noi, un job bun si stabil nu pot avea caci inca nu am terminat facultatea..Nici vreo situatie materiala exceptionala incat sa-mi permit sa plec unde vreau, cand vreau.. E greu. Poi nu zicea el ca e femeia vietii lui? Ca ti-e superioara? si alte prostii... Oricum din moment ce te-a cautat, e clar ca nu e pe deplin fericit asa cum sustine in fata prietenilor... Poate a realizat ca a facut o alegere gresita... Ai fii dispusa sa-l primesti inapoi? Apropo, de-am putea stii ce e mintea lor..
|
||
|
|
||
|
love_is_precious Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:41 |
||
ceau love tuberoze sunt punele in vaza si nu mai esti singura invata sa te iubesti pe tine alfredo am mai intilnit nume dar chiar asa decurtofreco nuuuuuuuuuuuuuu,asa e cum spui nu numele reprezinta omul
|
||
|
mari58 Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:46 |
||
|
salut.ti-am spus ma demult ca am sa iti scriu despre povestea mea cu fostul prieten,am foarte mult de lucru asa ca intru tare rar si sincer speram sa te gasesc mai ok ,dar din pacate vad ca o sa mergi in jos in urmatoarea perioada.in fine hai sa iti spun,sper sa nu te plictisesc. eram cu el de vreo trei ani ,trei ani in care nu cred ca ne-am certat de doua ori, era a doua zi de craciun ,am dormit la el si cand sa plec il intreb ..cum facem vi tu mai tarziu pe la mine sau vin eu?(lucru perfect normal la noi in relatie pentru ca inafara de cat eram la scoala rar eram despartiti , dormeam ba la mine ba la el),la care el imi zice...stii ce eu nu vin ca nu mai am chef sa fim impreuna,eu am mutit nu am zis nimic, si am plecat,nu pot sa iti explic ce am simtit sau mai bine zis cred ca iti dai seama, bun, trece o saptamana in care nu am auzit de cat de bine se distra prin discoteci (atunci asa le zicea)si ma trezesc cu el beat nopate la mine ca hai sa ne impacam, eu sincer atunci nu am putut sa il iert pentru ce mi-a facut si i-am spus ca nu, dupa inca vreo doua zile aflu ca are alta prietena,una pe care stia ca nu o suport,in fine eu eram distrusa insa numai si numai acasa,cand ieseam eram toata numa un zambet.dupa vreo luna de la faza asta cu cateva pahare la bord si impinsa de prietenele mele il sun si ii zic ca vreau sa vorbim,ne intalnim eu ii zic ca il mai iubesc si ca mi-e dor de el iar el imi zice ca imi pare rau dar deja o iubesc pe ea, crede-ma in momentul ala am crezut ca mor si totoodata ma gandeam cum p..a mea ca mie mi-a spus dupa 6 luni ca ma iubeste.de atunci nu l-am mai cautat si am incercat sa il evit,am schimbat anturajul in sensul ca am inceput sa ies cu alta gasca, alte locuri.chiar daca stateam la 10 minute unul de celalat am reusit sa nu il vad sau sa vorbesc cu el 5 luni,de uitat nici vorba sa il uit insa nu ma mai durea asa cand ma gandeam la el si era ceva.vesti despre el aveam de la prietenele mele care au aflat ca dupa ce am vorbit eu cu el atunci a mai stat o saptamana cu tipa dupa care i-a dat papucii.dupa cinci luni m-am trezit cu el la usa, cica a venit sa vada catelu (era un catel care l-am gasit impreuna),intr-un final dupa cateva vizite sa vada catelu ne-am impacat.partea proasta sti care e ?ca eu ca si tine am crezut ca voi fi fericita si ca toate au sa fie ca inainte dar nu a fot asa si nu din partea lui,el era chiar mai ok decat inainte, insa eu nu, dupa ce mi-a trecut euforia ca ne-am impacat mi-am dat seama ca nu il pot ierta pentru ce mi-a facut, am mai stat asa un an jumate pentru ca eu speram sa imi treaca ,insa nu a fost asa si cand ne-am despartit am avut doar senzatia ca am pierdut o chestie cu care eram obisnuita.totusi am avut nevoie de aproape doi ani ca sa mai pot tine la cineva si chiar daca imi iubesc prietenul actual care este pentru mine perfect dragostea aia nebuneasca cred ca doar odata in viata o ai si cred ca si varsta era alta.sper ca nu te-am plictisit si intelegi ce am scris eu acolo ca m-am cam grabit.
|
||
|
witcher Postat pe 9 Noiembrie 2010 18:14 |
||
De la: mari58, la data 2010-11-09 11:46:34ceau love pot sa-l inregistrez la ...inventii ca brand...nu ?
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 9 Noiembrie 2010 18:22 |
||
De la: witcher, la data 2010-11-09 18:14:53salut.ti-am spus ma demult ca am sa iti scriu despre povestea mea cu fostul prieten,am foarte mult de lucru asa ca intru tare rar si sincer speram sa te gasesc mai ok ,dar din pacate vad ca o sa mergi in jos in urmatoarea perioada.in fine hai sa iti spun,sper sa nu te plictisesc.Ia uite...o gamerita si pe deasupra si jucatoare de RPG-uri(The Witcher) .... mai rar asa ceva... Asa este din pacate...o prietenie reinoita scartaie....unii pot trece peste greseli altii nu
|
||
|
The_Exile Postat pe 9 Noiembrie 2010 18:26 |
||
|
Esti ca si in reclama aia in care plange ala ca el nu a castigat niciodata nimic , si vine Mc Donalds si ii da un hamburgher. Dupa cum plangi dupa el, am impresia ca a fost primul mohican din viata ta.! Care primul mohican mai?:))nici nu poti crede asa ceva..siincer.e disperata dupa el de parca ar fi primul.. se lamenteaza atata...cica ca ei nu ii plac aventurile ...ahaaam ..stiu ca nu iti plac ca doar tu esti fetita cuminte cum i-ai gasit si pe ceilalti asa o sa gasesti si altii...macar doar pt o aventura deaia de care nu iti place tie..
|
||
|
kudika329238 Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:09 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-11-09 11:41:59De la: ploidevise, la data 2010-11-09 08:36:39De la: ionelaela, la data 2010-11-08 23:48:33De la: love_is_precious, la data 2010-11-08 21:34:21Ionelaela: Iti multumesc pt interesul pe care ti-l dai. Chiar apreciez. Da, mi-a accentuat un complex ce initial era nesemnificativ... Poate asa se explica si teama de nou. Zic asta, deoarece m-au mai invitat cativa barbati in oras, dar faceam in asa fel incat sa nu am timp de iesit si sa ii refuz politicos... De ce? Pentru ca poate s-ar lega ceva cu vreunul (desi nu prea ma atrage nimeni) si dupa un timp as pati la fel. In plus, nici nu-mi plac inceputurile... ,,Cu ce te ocupi? Ce iti place? Ce nu iti place? Unde stai? Unde lucreaza ai tai?" bla bla... Intr-adevar, cand iubesti prea mult intervine dependenta asta de celalalt...si uiti sa te ocupi si de tine. Iar celalalt vede doar ca nu evoluezi in niciun fel si simte ca il tragi inapoi...neremarcand faptul ca l-ai pus pe un piedestal si ca poate de multe ori ai renuntat la tine in favoarea lui (zic in general, nu fac referire la mine). Bine punctat: ,,el nu va mai dori ceva ce a aruncat si a ramas la fel , ba mai mult isi plange de mila si nu arata ca poate mai mult ..". Insa nu stiu in ce ar putea consta evolutia asta.. Ca prieteni nu prea mai am si nici nu vad unde as putea cunoaste altii noi, un job bun si stabil nu pot avea caci inca nu am terminat facultatea..Nici vreo situatie materiala exceptionala incat sa-mi permit sa plec unde vreau, cand vreau.. E greu. Mdaa...asta era exact la inceput. Iubirea aia mare a lui. Femeia perfecta pe care a intalnit- si citez "relatia minunata". Gen o luna dupa ce ne-am desp noi. Acum...de vreo luna..am aflat ca nu e chiar ok. Si ti-am spus....surse sigure...;). Nu s-au despartit dar au certuri si parerea mea e ca daca ai certuri din primele 3 luni derelatie e grav pt ca atunci ar trebui sa fie cel mai frumos. Atunci esti indragostit. faci lucruri nebunesti. Il vezi pe cel de langa tine perfect....dar...eu am mai spus..."fericirea cladita pe nefericirea altuia e trecatoare". daca as fi in stare sa ma impac cu el. NU! Dar stii cum e...niciodata sa nu spui niciodata pt ca daca s-ar tara ca o ramaaaaa...daca ar plange....mi-ar aduce luna de pe cer...si...daca si daca si daca :)))) |
||
|
ploidevise Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:23 |
||
|
mie nu mi-ar placea sa stiu ce gandesc. oricum ei sunt mult mai pragmatici ca noi. la ei e de obicei ori neagra ori alba. in plus ei nu gandesc prea mult despre ceea ce simt. tu cum mai esti love_is_precious? |
||
|
ploidevise Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:31 |
||
nu il inregistrez pt mine esti alfredo si uite nu imi place sa ramin datoare
|
||
|
mari58 Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:15 |
||
De la: witcher, la data 2010-11-09 18:14:53salut.ti-am spus ma demult ca am sa iti scriu despre povestea mea cu fostul prieten,am foarte mult de lucru asa ca intru tare rar si sincer speram sa te gasesc mai ok ,dar din pacate vad ca o sa mergi in jos in urmatoarea perioada.in fine hai sa iti spun,sper sa nu te plictisesc. Multumesc ca mi-ai povestit prin ceea ce ai trecut. Si eu intru mai rar in perioada asta caci au inceput testele pe la facultate :D in fine... Ceea ce vroiam sa iti spun este ca tu ai vazut cu ochii tai cum este cu asa-zisa ,,ciorba reincalzita" (ideea Ionelei)...eu inca nu. Eu inca traiesc cu senzatia ca ne-ar fi bine ca inainte daca ne-am impaca (sau chiar mai bine caci acum as aprecia mai mult fiecare clipa petrecuta cu el si as trai-o ca si cum ar fi ultima). Problema este ca la mine a trecut mult mai mult timp de cand nu mai suntem impreuna (pe 25, chiar de ziua mea, se fac vreo 7 luni) si mi-e greu sa cred ca dupa atata timp mai poate fi adusa in discutie vreo impacare...mai ales ca situatia nu e tocmai roz. ,,Domnisorul" vorbeste cu mine aproape zilnic (ba chiar zilele trecute, in spirit de gluma, incerca sa ma faca geloasa cu o chestie), insa nu imi da sperante cum ca ar mai putea fi ceva vreodata (mi-a si zis ca parerea lui e ca nu o sa mai fie nimic niciodata, ca eu voi fii cu cineva, el cu altcineva), ba chiar cauta sa cunoasca si alte fete. Norocul mi-a fost ca cele cu care a incercat el sa stea pana acum au foarte multi bani, sunt genul ala de fete cu nasul pe sus, care se supraapreciaza, considerand ca toata lumea trebuie sa le faca pe plac. Revenind la povestea ta...Chiar ai reusit sa il uiti de tot? Nu mai simti nimic pentru el? Si eu cred ca dragostea asta ,,nebuneasca" cum ii ziceai tu, o simti doar o data in viata... fericite sunt cele care o pastreaza toata viata.. O zi cat se poate de buna iti doresc!
|
||
|
love_is_precious Postat pe 13 Noiembrie 2010 09:05 |
||
De la: kudika329238, la data 2010-11-09 21:09:33Esti ca si in reclama aia in care plange ala ca el nu a castigat niciodata nimic , si vine Mc Donalds si ii da un hamburgher. Care ceilalti?! Ca daca citeai cu mai multa atentie, remarcai faptul ca in 26 de pagini vorbesc doar de o singura persoana cu care nu pot fi, dar nici nu o pot uita! De unde ai tras tu concluzia ca-mi plac aventurile?! Daca imi placeau, nu crezi ca as fi trecut de mult peste despartirea asta? Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai putea da un sfat (on topic desigur), fie el si sarcastic... Insa nu mai trage tu ce concluzii vrei, fara sa citesti mai atent despre ce e vorba.. Multumesc si iti doresc un weekend placut! |
||
|
love_is_precious Postat pe 13 Noiembrie 2010 09:16 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-10 11:23:52De la: love_is_precious, la data 2010-11-09 11:41:59De la: ploidevise, la data 2010-11-09 08:36:39De la: ionelaela, la data 2010-11-08 23:48:33De la: love_is_precious, la data 2010-11-08 21:34:21Ionelaela: Iti multumesc pt interesul pe care ti-l dai. Chiar apreciez. Da, mi-a accentuat un complex ce initial era nesemnificativ... Poate asa se explica si teama de nou. Zic asta, deoarece m-au mai invitat cativa barbati in oras, dar faceam in asa fel incat sa nu am timp de iesit si sa ii refuz politicos... De ce? Pentru ca poate s-ar lega ceva cu vreunul (desi nu prea ma atrage nimeni) si dupa un timp as pati la fel. In plus, nici nu-mi plac inceputurile... ,,Cu ce te ocupi? Ce iti place? Ce nu iti place? Unde stai? Unde lucreaza ai tai?" bla bla... Intr-adevar, cand iubesti prea mult intervine dependenta asta de celalalt...si uiti sa te ocupi si de tine. Iar celalalt vede doar ca nu evoluezi in niciun fel si simte ca il tragi inapoi...neremarcand faptul ca l-ai pus pe un piedestal si ca poate de multe ori ai renuntat la tine in favoarea lui (zic in general, nu fac referire la mine). Bine punctat: ,,el nu va mai dori ceva ce a aruncat si a ramas la fel , ba mai mult isi plange de mila si nu arata ca poate mai mult ..". Insa nu stiu in ce ar putea consta evolutia asta.. Ca prieteni nu prea mai am si nici nu vad unde as putea cunoaste altii noi, un job bun si stabil nu pot avea caci inca nu am terminat facultatea..Nici vreo situatie materiala exceptionala incat sa-mi permit sa plec unde vreau, cand vreau.. E greu. O relatie in care cei doi se cearta inca din primele luni, este o relatie esuata, parerea mea :D Mai devreme sau mai tarziu o sa se ajunga la despartire. Insa te contrazic cu un lucru: fericirea cladita pe nefericirea altuia nu este trecatoare... Din pacate stiu atatea cazuri in care cel ce paraseste este extrem de fericit alaturi de altcineva (in fond de aia paraseste), iar cel parasit sufera si greu isi gaseste alta persoana. Sau daca o gaseste, nu mai poate iubi cu aceeasi intensitate. E trist si cam nedrept, dar ti-am zis, am auzit mult prea multe cazuri de genul acesta.. Exista si situatii inverse desigur. In ceea ce priveste impacatul...ai dreptate, depinde foarte mult de circumstante. (desi eu sincer nici n-as sta pe ganduri daca mi-ar propune )
|
||
|
love_is_precious Postat pe 13 Noiembrie 2010 09:25 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-10 11:31:56mie nu mi-ar placea sa stiu ce gandesc. oricum ei sunt mult mai pragmatici ca noi. la ei e de obicei ori neagra ori alba. in plus ei nu gandesc prea mult despre ceea ce simt. Da, ei iau totul ca atare. Nu isi imagineaza tot felul de situatii (ca noi), nu se intreaba ,,Cum ar fi daca...? ". Eu cum sa fiu... Eram binisor la inceputul saptamanii, pana cand m-a sunat vreo 2-3 zile la rand si incerca sa ma faca geloasa... Apoi iar rece si ocupat.. La mine una calda, una rece si tot asa... Tu ce ai mai facut? Ganduri ceva?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 13 Noiembrie 2010 09:30 |
||
|
da l-am uitat de tot pentru ca dupa doi ani am gasit persoana mult mai potrivita pentru mine ,prietenul meu de acum cu care sunt de sase ani jumate, si mi-am dat seama ca nu ne potriveam chiar asa bine cum credeam eu atunci.acum avem o relatie de amicitie ,nu stransa dar vorbim din cand in cand,el acum e casatorit are si o fetita si sincer chiar m-am mirat si eu ca inafara de faptul ca m-am bucurat pentru el nu am avut alt sentiment.acum vreo trei ani am avut o discutie cu el intr-o seara cand ne depanam amintirile de cand eram noi impreuna si a fost tare distractiv,atunci mi-am dat seama pentru prima oara ca, chiar nu mai am nici un sentiment pentru el inafara de cel de prietenie si ca acea dragoste care nu credeam ca va trece a trecut fara sa imi dau seama, pentru ca dupa ce m-am despartit de el chiar daca il mai iubeam am refuzat un an sa vorbesc cu el si cu timpul am inceput sa imi vad de viata mea si da nu e usor si greu am reusit sa mai tin la cineva dar cand am gasit persoana potrivita am reusit. incearca sa rupi orice legatura cu el crede-ma e greu la inceput dar cu timpul vei vedea ca a fost cea mai buna solutie,atat timp cat vei vorbi cu el nu iti va trece, iti spun asta pentru ca am avut o prietena care din cauza ca tot vorbea cu el cam ceva de genul cum faci tu a stat noua ani suferind dupa un bou care nu o aprecia,insa in momentul cand ea a refuzat sa mai voebeasca cu el si a inceput sa se uite in jurul ei a vazut ca sunt si alti baieti care chiar merita o sansa si vreau sa iti spun ca acum e casatorita si are un bebe de o luna si e fericita pentru ca are un barbat care o apreciaza si o iubeste. te pup si sper sa gasesti in tine forta necesara de a te "rupe" de el. |
||
|
witcher Postat pe 13 Noiembrie 2010 10:49 |
||
De la: witcher, la data 2010-11-13 10:49:27da l-am uitat de tot pentru ca dupa doi ani am gasit persoana mult mai potrivita pentru mine ,prietenul meu de acum cu care sunt de sase ani jumate, si mi-am dat seama ca nu ne potriveam chiar asa bine cum credeam eu atunci.acum avem o relatie de amicitie ,nu stransa dar vorbim din cand in cand,el acum e casatorit are si o fetita si sincer chiar m-am mirat si eu ca inafara de faptul ca m-am bucurat pentru el nu am avut alt sentiment.acum vreo trei ani am avut o discutie cu el intr-o seara cand ne depanam amintirile de cand eram noi impreuna si a fost tare distractiv,atunci mi-am dat seama pentru prima oara ca, chiar nu mai am nici un sentiment pentru el inafara de cel de prietenie si ca acea dragoste care nu credeam ca va trece a trecut fara sa imi dau seama, pentru ca dupa ce m-am despartit de el chiar daca il mai iubeam am refuzat un an sa vorbesc cu el si cu timpul am inceput sa imi vad de viata mea si da nu e usor si greu am reusit sa mai tin la cineva dar cand am gasit persoana potrivita am reusit. Wow...Inseamnna ca e ceva timp de atunci.. Eu am crezut ca e mai recent. Oricum, e clar ca nu mai simti nimic pt el din moment ce nu te-a afectat faptul ca este casatorit... In plus, e bine ca ai gasit pe cineva cu care chiar te potrivesti. Iar prietena ta...chiar a trait chinul asta timp de 9 ani? Nu pot sa cred...Ma bucur pentru ea ca acum e bine, chiar daca nu o cunosc.. La mine e putin diferita situatia. Eu sunt in faza aia cand nu-mi doresc sa il uit, ci il vreau, sper la o a doua sansa. Doar ca e asa de greu sa o obtin...poate chiar imposibil :( Te pup si eu si sper sa ne mai auzim..
|
||
|
love_is_precious Postat pe 13 Noiembrie 2010 14:52 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-05-22 19:48:57Ne`am despartit... motivul invocat?! cica sunt prea scunda pentru el!! Si asta a vazut tocmai acum, dupa 1 an si 7 luni... A trecut o luna de la despartire (ce a fost propusa de el bineinteles), insa continua sa ma sune zi de zi... Spune ca ma iubeste dar ca are niste standarde legate de inaltime si cu cat am sta mai mult timp impreuna, cu atat ne`ar fi mai greu sa ne despartim... De curand am auzit de la cumnata lui ca au fost niste discutii cu parintii si ca acestia i`au sugerat sa stea cu alta fata, una pe care o cunosc ei... Desi are 22 de ani, asculta foarte mult de parinti... Ce sa mai cred? Ma iubeste si i s`a impus sa renunte la mine? Sau a fost pur si simplu decizia lui? Tin sa mentionez faptul ca ne`am inteles foarte bine in timpul relatiei, nu ne`am certat niciodata. Mai este vreo sansa pentru noi? Nu ma criticati, vreau doar o parere... Multumesc! Pai daca inaltimea a ajuns motiv de despartire atunci felul in care arata un om mai conteaza???? sicner nu pot spune ca tea iubit cu adevarat... hai sa fim rezonabili .. iti dau papucii pt ca esti prea scunda ... pare a fi influentat de pariti decat parerea lui propie ... si daca te suna zilnic ... hmmmm .. interesat iti dau papucii ca esti prea scunda dar totusi te iubesc ... ce sa mai intelegi din asta ... rupe legatura cu el definitiv si incearca sa treci peste ... am si eu 24 de anisori am trecut prin chestii din astea ... insa la mine sa rezumat la felul in care arat eu (fizic) dar nu`i prb capu sus si du`te mai departe ... baieti mai sunt pe lumea asta sper sa faci o alegere pe placul tau atati bine ... cat despre inlatimea ta nu`ti fa prb am mai vazut fete scunde care agata baieti faini si tu poti fi la fel ca si ele :) totul depinde de tine si de ceea ce vrei pe mai departe cu respect Gica |
||
|
brun3tu Postat pe 14 Noiembrie 2010 16:09 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-11-09 11:34:59De la: ionelaela, la data 2010-11-08 23:48:33De la: love_is_precious, la data 2010-11-08 21:34:21Ionelaela: Iti multumesc pt interesul m-a prins suferinta ta.. pentru ca nu inteleg de ce atat agonie dupa el...dar cine suntem noi sa judecam,, |
||
|
ionelaela Postat pe 15 Noiembrie 2010 02:02 |
||
apropo,, daca tu chiar vrei sa joci acum ultima carte .. rau mod de a lucra vorbind zilnic la tel..da-i ocazia sa-ti simta lipsa si importanta in viata lui crede-ma ..nu o sa poata realiza niciodata ce a pierdut daca tu esti aceeasi si pentru el TOT TIMPUL ..gandeste-te serios la asta !!
|
||
|
ionelaela Postat pe 15 Noiembrie 2010 02:07 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-11-15 02:07:15apropo,, daca tu chiar vrei sa joci acum ultima carte .. rau mod de a lucra vorbind zilnic la tel..da-i ocazia sa-ti simta lipsa si importanta in viata lui Nu mai am ce carte sa joc... S-a intamplat o chestie tare ciudata... Saptamana trecuta m-a sunat foarte des si glumea, incerca sa ma faca geloasa cu tot felul de lucruri (asta pana miercuri seara)... Apoi liniste totala. De cateva zile am impresia ca ma evita. La telefon nimic, pe mess sta pe invizibil... L-am intrebat ieri ce are si a zis ca nimic, raspundea foarte scurt (raspunsuri gen ,,da", ,,nu", ,,ok", ,,nu am nimic")... I-am repetat de nu stiu cate ori ca il cunosc si stiu cand ceva nu e in regula... De ce o schimbare atat de brusca Ionelaela?! :( Oare chiar ma evita sau are alte probleme si nu vrea sa vb cu nimeni? |
||
|
love_is_precious Postat pe 16 Noiembrie 2010 17:57 |
||
|
Astazi am incheiat un capitol important din viata mea. Va scriu din nou cu lacrimi in ochi, pt a ma descarca, pt a ma linisti sufleteste stiind c-am spus cuiva povestea mea... Nu astept neaparat un raspuns din partea voastra (in fond, ce sa ma sfatuiti mai mult decat ati facut-o deja?!), ci scriu pt a-mi convinge inima ca am facut ceea ce trebuia probabil sa fac de mult: sa las trecutul in trecutul lui... Am renuntat la a mai spera. Probabil va intrebati de ce am luat aceasta decizie asa brusc, cand mai acum cateva ore eram dispusa sa lupt pana la capatul Pamantului pt a fi din nou cu persoana pe care o iubesc... Ei bine, s-a produs inevitabilul... Dupa lungi insistente sa-mi zica ce a patit (in jur de 2 ore l-am rugat sa imi spuna), am aflat de ce este suparat de o saptamana si de ce nu imi mai vorbeste... E trist ca nu are sanse la o fata... Daaaa...Va puteti imagina ce-am simtit cand mi-a zis? Va ajut eu...un cutit infipt direct in inima. Ultimele cuvinte pe care i le-am adresat au fost: ,,Sa folosesti putina iubire pe care spui ca o mai ai pentru mine, pentru a-ti aminti peste ani si ani ca a existat candva o fata...o fata care te-a iubit cu toata fiinta ei...o fata care nu va intelege niciodata de ce ai facut-o sa sufere daca o iubeai...". Tot ce a putut sa-mi raspunda a fost ca pot sa cred ce vreau, pot sa il acuz de ce vreau dar asta e situatia...ii pare rau pt tot ce mi-a facut, stie ca a fost de vina. Apoi, mi-am asumat si eu o parte din vina, mergand pe ideea ca nimeni nu fuge dintr-o relatie in care se simte bine, nimeni nu fuge de bine..La care el a zis ca nu i-am facut nimic niciodata, ca el a renuntat si a fugit de bine... Si asta a fost tot.. End of the story. Nu am de gand sa il mai caut, am sters nr de tel (si mentionez ca nu il stiu pe de rost); probabil nici el nu ma va mai cauta niciodata. Cum ma simt acum? Groaznic. Exact ca in ziua aia blestemata in care m-a parasit. Stiu, imi veti spune toti ca m-ati avertizat. Asa este. Insa am vrut sa traiesc impacata ca am facut orice. Am incercat posibilul si imposibilul pentru a fi cu acest baiat...Dar nu se poate. Desi am incercat. Desi m-am umilit. Desi am insistat pana la infinit. Ce`mi ramane de facut? Sa`mi ,,ling" ranile si sa merg mai departe...cu el in gand sau nu...God knows... O seara buna tuturor! Macar mai buna decat a mea...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 16 Noiembrie 2010 22:01 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-11-16 22:01:25Astazi am incheiat un capitol important din viata mea. Va scriu din nou cu lacrimi in ochi, pt a ma descarca, pt a ma linisti sufleteste stiind c-am spus cuiva povestea mea... Nu astept neaparat un raspuns din partea voastra (in fond, ce sa ma sfatuiti mai mult decat ati facut-o deja?!), ci scriu pt a-mi convinge inima ca am facut ceea ce trebuia probabil sa fac de mult: sa las trecutul in trecutul lui... Am renuntat la a mai spera. Probabil va intrebati de ce am luat aceasta decizie asa brusc, cand mai acum cateva ore eram dispusa sa lupt pana la capatul Pamantului pt a fi din nou cu persoana pe care o iubesc... Ei bine, s-a produs inevitabilul... Dupa lungi insistente sa-mi zica ce a patit (in jur de 2 ore l-am rugat sa imi spuna), am aflat de ce este suparat de o saptamana si de ce nu imi mai vorbeste... E trist ca nu are sanse la o fata... Daaaa...Va puteti imagina ce-am simtit cand mi-a zis? Va ajut eu...un cutit infipt direct in inima. Ultimele cuvinte pe care i le-am adresat au fost: ,,Sa folosesti putina iubire pe care spui ca o mai ai pentru mine, pentru a-ti aminti peste ani si ani ca a existat candva o fata...o fata care te-a iubit cu toata fiinta ei...o fata care nu va intelege niciodata de ce ai facut-o sa sufere daca o iubeai...". Tot ce a putut sa-mi raspunda a fost ca pot sa cred ce vreau, pot sa il acuz de ce vreau dar asta e situatia...ii pare rau pt tot ce mi-a facut, stie ca a fost de vina. Apoi, mi-am asumat si eu o parte din vina, mergand pe ideea ca nimeni nu fuge dintr-o relatie in care se simte bine, nimeni nu fuge de bine..La care el a zis ca nu i-am facut nimic niciodata, ca el a renuntat si a fugit de bine... Si asta a fost tot.. End of the story. Nu am de gand sa il mai caut, am sters nr de tel (si mentionez ca nu il stiu pe de rost); probabil nici el nu ma va mai cauta niciodata. am trecut si eu prin ce treci tu...chiar m nasol de atat si un lucru e sigur pana nu incetezi sa mai discuti cu el, nu are cum sa ti treaca...eu refuzam sa cred ca ne am despartit , ii iertam orice si eram la picioarele lui numai sa stiu ca este cu mine dar....mare greseala....intr un final n am mai suportat tot stresul , mi am luat inima in dinti si n am mai dat niciun semn si nici el, intre timp am iesit cu altcineva , nu simteam dar m am fortat si am descoperit ceva frumos , pur si simplu am uitat aia 5 ani de relatie , de stres , de panica, in care m am incapatzanat sa raman .....acum sunt zile in care nu ma gandesc deloc la el iar cand imi amintesc ca exista si el pe acolo pe undeva , ma bufneste rasul ...nu mai stiu nimik de el si nici nu ma mai intereseaza , am incheiat un capitol din viata mea ....iar tu daca vrei sa treci peste asta , trebuie sa incetezi sa mai stai cu fel si fel de sperante , pur si simplu sa accepti ce s a intamplat, sa uiti dar...nu doar sa zici, sa treci si la fapte... |
||
|
bella28 Postat pe 17 Noiembrie 2010 08:04 |
||
of of mai mai,hai sa iti pupe mary lacrima mare lucru nu ai facut stergindui nr de telefon,schimbati nr de telefon si dai ignor pe mess,hai ca poti
|
||
|
mari58 Postat pe 17 Noiembrie 2010 18:43 |
||
De la: lempika, la data 2010-11-17 08:04:56De la: love_is_precious, la data 2010-11-16 22:01:25Astazi am incheiat un capitol important din viata mea. Va scriu din nou cu lacrimi in ochi, pt a ma descarca, pt a ma linisti sufleteste stiind c-am spus cuiva povestea mea... Nu astept neaparat un raspuns din partea voastra (in fond, ce sa ma sfatuiti mai mult decat ati facut-o deja?!), ci scriu pt a-mi convinge inima ca am facut ceea ce trebuia probabil sa fac de mult: sa las trecutul in trecutul lui... Am renuntat la a mai spera. Probabil va intrebati de ce am luat aceasta decizie asa brusc, cand mai acum cateva ore eram dispusa sa lupt pana la capatul Pamantului pt a fi din nou cu persoana pe care o iubesc... Ei bine, s-a produs inevitabilul... Dupa lungi insistente sa-mi zica ce a patit (in jur de 2 ore l-am rugat sa imi spuna), am aflat de ce este suparat de o saptamana si de ce nu imi mai vorbeste... E trist ca nu are sanse la o fata... Daaaa...Va puteti imagina ce-am simtit cand mi-a zis? Va ajut eu...un cutit infipt direct in inima. Ultimele cuvinte pe care i le-am adresat au fost: ,,Sa folosesti putina iubire pe care spui ca o mai ai pentru mine, pentru a-ti aminti peste ani si ani ca a existat candva o fata...o fata care te-a iubit cu toata fiinta ei...o fata care nu va intelege niciodata de ce ai facut-o sa sufere daca o iubeai...". Tot ce a putut sa-mi raspunda a fost ca pot sa cred ce vreau, pot sa il acuz de ce vreau dar asta e situatia...ii pare rau pt tot ce mi-a facut, stie ca a fost de vina. Apoi, mi-am asumat si eu o parte din vina, mergand pe ideea ca nimeni nu fuge dintr-o relatie in care se simte bine, nimeni nu fuge de bine..La care el a zis ca nu i-am facut nimic niciodata, ca el a renuntat si a fugit de bine... Si asta a fost tot.. End of the story. Nu am de gand sa il mai caut, am sters nr de tel (si mentionez ca nu il stiu pe de rost); probabil nici el nu ma va mai cauta niciodata. Nu, eu nu am de gand sa il mai caut vreodata... Nu stiu in ce masura o sa reusesc sa trec peste, insa sper... Deocamdata nu reusesc sa scap de ideea aia de dor... E tare greu... |
||
|
love_is_precious Postat pe 17 Noiembrie 2010 23:17 |
||
De la: mari58, la data 2010-11-17 18:43:28of of mai mai,hai sa iti pupe mary lacrima Mary
|
||
|
love_is_precious Postat pe 17 Noiembrie 2010 23:18 |
||
|
In seara aceasta a vorbit cu o prietena de-a mea...Inainte ii era antipatica, iar acum o considera confidenta lui... I-a povestit ca are de ales intre 2 fete care sunt exact cum isi doreste el...si ca daca o alege pe cea cu care a mai stat, in maxim 2 ani face nunta. Fiind intrebat de prietena mea daca a fost o decizie buna ca s-a despartit de mine, a raspuns ca da...ca daca nu era o decizie buna s-ar fi impacat cu mine acum...si ca ce regrete poate avea atata timp cat nu se mai impaca cu mine... Apoi ea l-a intrebat daca chiar m-a iubit vreodata si daca da, cum a trecut iubirea aia asa de repede...la care el: ,,Da normal ca am iubit-o. Si cine a zis ca a trecut?". Mintea oricum... numai iubire nu e asta. Si nu inteleg de ce nu poate fi sincer. E chiar asa de greu sa fim noi insine? |
||
|
love_is_precious Postat pe 18 Noiembrie 2010 01:06 |
||
|
Nu mai inteleg nimic. Mi-au dat lacrimile dupa ce am citit ce ai scris. ce pot sa iti spun....Lasa trecutul in trecut... Si cand spun asta ma refer ca nu trebuie sa te mai interesezi de el, nu trebuie sa te mai gandesti la el, sa fli lucruri despre el, sa il mai verifici pe mess, sa ii dai mail-uri... Stiu ca asta nu va schimba cu nimic situatia dar asta e... Daca el spune ca inca te mai iubeste dar ca e o decizie mai buna sa fie cu altcineva. Ia-o ca atare. poate spune adevarul dar asta nu inseamna ca mai puteti fi impreuna. poate el vrea o relatie care porneste de la alte principii decat iubirea. Daca tu ai fost buna si relatia dintre voi a inseamnat intradevar ”bine” inseamna ca atunci cand va da de rau si va vedea ca tu nu mai esti acolo te va cauta. Asta in mod sigur... Accepta situatia asa acum e. |
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 15:07 |
||
|
Nu am mai scris o perioada pt ca am fost plecata. Am fost acasa...in acelasi oras unde locuieste el. Nu l-am vazut desi parca a fost soarta de m-am intalnit cu toti prietenii lui. Mi-am dat seama ca nici eu nu am trecut peste...Si ce pot sa fac??? Ce pot sa fac??? Trebuie sa las trecutul n urma. Nu prea stiu cum se face asta dar...nu vreau sa ma mai gandesc la el. Sa ma doara faptul ca nu il vad si in acelasi timp mi-a facut ce mi-a facut. Stii ce mi-a zis un prieten....un om f destept... A zis: Irina...atata timp cat o sa stai sa te intrebi ”de ce a facut asta? cum a putut sa faca asta” atragi toate energiile lui negative. In momentul cand o sa lasi situatia asa cum e...nu o sa o sa iti mai pui intrebari si o sa accepti ca e trecut karma, sau cum vrei sa ii zici ...o sa si faca treaba iar el o sa isi dea seama ca a gresit. Atunci o sa primesti un semn de la el. Atunci roata se va intoarce. Suna poate...stupid...dar mie in viata mereu mi s-a intamplat asa. Mereu...cand am putut sa privesc cu seninanate in urma, fara resentimente, dorinte....indoieli, intrebari si asa mai departe lucrurile s-au clarificat. Aici ma refer si la situatii si la relatii. Crezi ca pe mine nu ma doare ca e cu altcineva. Una care nici macar nu e mai buna ca mine? Si ce pot sa fac...decat sa il uit si sa accept. Putem face asta! |
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 15:16 |
||
De la: ploidevise, la data 2010-11-19 15:07:43Nu mai inteleg nimic. Mi-au dat lacrimile dupa ce am citit ce ai scris. ce pot sa iti spun....Lasa trecutul in trecut... Irina...imi pare rau ca te-am intristat si pe tine...ti-am transmis involuntar starea mea.. Nu stiu ce sa cred in legatura cu ceea ce simte el pentru mine. Uneori ma ignora total ca si cum as fi o persoana insignificanta si imi da de inteles ca aceste cuvinte ,,Inca mai tin la tine" sunt doar vorbe`n vant.. Alteori il vad cum incearca sa imi faca pe plac in anumite situatii si incearca sa nu ma raneasca. Daca il intreb, sustine sus si tare ca inca mai tine la mine caci nu i-am facut nimic rau ca sa se indeparteze; dar totodata spune ca nu mai poate fi nimic si ca a fost o decizie buna. Face prea multe gesturi contradictorii si nu stiu cum sa le interpretez. Poate chiar nu ma mai iubeste (asa s-ar explica ignoranta lui) si face lucruri bune uneori, de mila ca stie ca sufar si ca nu meritam... El acum este convins ca e mai bine sa fie cu altcineva. Ba chiar am impresia ca e indragostit de amandoua tipele (ciudat, stiu)... dar vorbeste despre ele cu entuziasm (nu in fata mea) si chiar vrea sa ramana cu una dintre ele...care ii pica, ceva de genul... Nu cred ca ma va cauta cand ii va fii greu. Nu e genul de persoana care sa se exteriorizeze cand are probleme. Cand e suparat, prefera sa se retraga si sa nu vorbeasca cu nimeni. In plus...i-a intrat in cap ideea insuratorii si daca va fii casatorit nici atat nu ma va mai cauta cand ii va fi greu. Repet, tot ceea ce pot face este sa`mi ,,ling" ranile si sa merg mai departe... la fel si tu.. Desi asta cateodata pare un lucru cu adevarat imposibil... :( |
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Noiembrie 2010 18:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu pot sa ma resemnez...inca il iubesc | 11 | De la: y_anm_d 21 Aprilie 2010 21:25 |
| Am nevoie de un pic de ajutor..logica imi spune sa fac ceva..inima altceva | 6 | De la: DaduxMJ 9 Decembrie 2009 16:13 |
| vreau si eu sa ma ajutati:- | 10 | De la: DiavolytaTa 13 Aprilie 2009 18:38 |
|
|
||
| fetele.... fetele | 16 | De la: sergiu84 13 Ianuarie 2014 19:09 |
| Prietena si fostul meu, eu si...un copli!!! | 16 | De la: marinelastanescum 1 Noiembrie 2009 10:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.