Setari Cookie-uri

sufar prea mult :( ce sfat imi dati?

din mai si pana acu' nu te-ai prins ca nu-l mai intereseaza persoana ta?
la multi ani...cu mai multa minte
miss_darine
Postat pe 25 Noiembrie 2010 14:28
De la: miss_darine, la data 2010-11-25 14:28:38 din mai si pana acu' nu te-ai prins ca nu-l mai intereseaza persoana ta?
la multi ani...cu mai multa minte

vrei si tu prea multe....juma' de forum ii tot zice asta de juma' de am si ea nu si nu batman...batman...sau "nu stiuuuu..nu stiu...doua!
size_back
Postat pe 25 Noiembrie 2010 14:33
sfatul meu este sa iti bagi un bat in fund ca sa ai pt ce suferi , de atata timp o ti langa, ce nu intelegi omul nu te vrea, nu te iubeste, vrea ceva nou, ce naiba vrei sa iti faca o schema
visan_georgiana
Postat pe 25 Noiembrie 2010 14:48
la multi ani! prietena mea virtuala sanatate si tot ce iti doresti tu nu te mai chinui si astepta sa sune nu merita credema,atit cit esti viu te doare ceva ,cind nu te va mai durea nimic, vei fi la grasoniera de 22hai rizi cu mine un pic si hai noroc de ziua ta cadoul meu pt tine este un film cauta pe net ...maninc,traiesc,iubesc titlul filmului e in engleza asa sa scrii in engleza,descarca si uitate te va ajuta filmul te imbratisez si iti dau putere
mari58
Postat pe 25 Noiembrie 2010 17:17
De la: lempika, la data 2010-11-25 14:21:38
De la: love_is_precious, la data 2010-11-25 10:22:30Apropo...Astazi este ziua mea...Si nici macar nu si-a amintit. Tresar de fiecare data cand suna telefonul in speranta ca e el...Dar nimic.. Deocamdata nimic :(

LA MULTI ANI!!!! ...sa ne anunti daca te a sunat... nici al meu nu m a sunat de ziua mea ,suntem despartiti de o luna, deci ....se poarta

Multumesc frumos
love_is_precious
Postat pe 25 Noiembrie 2010 19:50
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-25 14:26:49
De la: love_is_precious, la data 2010-11-25 10:22:30Apropo...Astazi este ziua mea...Si nici macar nu si-a amintit. Tresar de fiecare data cand suna telefonul in speranta ca e el...Dar nimic.. Deocamdata nimic :(

avind in vedere ca azi e ziua ta ...LA MULTI ANI !...as scrie mai mult dar nu azi. am promis si voi reveni.

Multumesc frumos
love_is_precious
Postat pe 25 Noiembrie 2010 19:51
De la: mari58, la data 2010-11-25 17:17:58la multi ani! prietena mea virtuala sanatate si tot ce iti doresti tu nu te mai chinui si astepta sa sune nu merita credema,atit cit esti viu te doare ceva ,cind nu te va mai durea nimic, vei fi la grasoniera de 22hai rizi cu mine un pic si hai noroc de ziua ta cadoul meu pt tine este un film cauta pe net ...maninc,traiesc,iubesc titlul filmului e in engleza asa sa scrii in engleza,descarca si uitate te va ajuta filmul te imbratisez si iti dau putere

Multumesc frumos Am sa vizionez filmul, promit.
love_is_precious
Postat pe 25 Noiembrie 2010 19:52
La multi ani! dute si te distreaza de ziua ta nu sta in casa si astepta telefonul lui ca numai mai rau iti faci
witcher
Postat pe 25 Noiembrie 2010 19:55

La multi ani!...nu mai astepta,nu are rost.
praf_de_stele
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:00
De la: love_is_precious, la data 2010-11-25 19:52:50
De la: mari58, la data 2010-11-25 17:17:58la multi ani! prietena mea virtuala sanatate si tot ce iti doresti tu nu te mai chinui si astepta sa sune nu merita credema,atit cit esti viu te doare ceva ,cind nu te va mai durea nimic, vei fi la grasoniera de 22hai rizi cu mine un pic si hai noroc de ziua ta cadoul meu pt tine este un film cauta pe net ...maninc,traiesc,iubesc titlul filmului e in engleza asa sa scrii in engleza,descarca si uitate te va ajuta filmul te imbratisez si iti dau putere

la multi ani sanatate si tot ce iti doresti sa devina realitate!!

fruntea sus barbati mai sunt pe lumea asta nu este el singurul ... priveste si in alta parte exteriorizeaza`te nu sta cu gandul doar la el ... daca zici ca nu sa mai intors de atata timp de ziua ta nu a dat nici un semn ... pai ce astepti draguta?? fruntea sus si mergi mai departe nu este el singurul barbat de pe lumea asta ... fi serioasa sunt si altii poate mai buni poate mai rai . next si mergi mai departe ... parerea mea tu decizi ce vrei sa faci
brun3tu
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:01
Miss_darine, size_back, tigra... Nu de sarcasm aveam nevoie astazi...Sunt destul de demoralizata. Daca va plictiseste subiectul, ocoliti-l va rog din suflet.. Chiar nu imi place sa fiu ironizata. Stiu ca aveti mai multa experienta de viata si ca acum ceva timp mi-ati dat sfaturi utile (desi din pacate nu prea le-am urmat). Stiu ca problema mea e probabil ceva minor pe langa ce ati trait voi. Banuiesc ca ati trecut prin lucruri mult mai grave. Dar eu nu. Nu am avut probleme prea mari pana acum. M-am atasat foarte tare de acest om si nu mi-l pot scoate din suflet!
Va respect si apreciez parerile voastre obiective. Insa le spuneti intr-un mod rautacios...Si nu imi face bine lucrul asta, mai ales acum. Va rog doar sa ma intelegeti si va multumesc pt tot!
love_is_precious
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:13
De la: witcher, la data 2010-11-25 19:55:51La multi ani! dute si te distreaza de ziua ta nu sta in casa si astepta telefonul lui ca numai mai rau iti faci

Multumesc mult.
Nu am niciun chef de iesit, o sa ma bag la un film...si astept sa treaca mai repede ziua de azi...
love_is_precious
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:17
De la: praf_de_stele, la data 2010-11-25 20:00:54

La multi ani!...nu mai astepta,nu are rost.

Multumesc
Stiu ca astept degeaba, a uitat complet.. Probabil e ceva nesemnificativ si de asta..
love_is_precious
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:18
De la: brun3tu, la data 2010-11-25 20:01:42
De la: love_is_precious, la data 2010-11-25 19:52:50

la multi ani sanatate si tot ce iti doresti sa devina realitate!!

fruntea sus barbati mai sunt pe lumea asta nu este el singurul ... priveste si in alta parte exteriorizeaza`te nu sta cu gandul doar la el ... daca zici ca nu sa mai intors de atata timp de ziua ta nu a dat nici un semn ... pai ce astepti draguta?? fruntea sus si mergi mai departe nu este el singurul barbat de pe lumea asta ... fi serioasa sunt si altii poate mai buni poate mai rai . next si mergi mai departe ... parerea mea tu decizi ce vrei sa faci

Multumesc mult.
Toti cei pe care i-am intalnit dupa el, au fost mai rai Si el s-a schimbat mult dar...am ramas iubindu-l pt ce era :(
Multumesc inca o data
love_is_precious
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:21
eu am fost realista, in niciun caz rautacioasa...si daca tie a inceput sa-ti placa suferinta si te complaci in ea, e treaba ta...dar nu ma ruga sa te compatimesc si sa te inteleg, pt ca nu pot...am avut varsta ta, stiu ce inseamna iubirea si suferinta din dragoste...dar niciodata n-am stat sa-mi plang de mila cu anii
miss_darine
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:42
La multi ani ptr ieri...eu nu am putut sta prea mult pe net :(
anyway sa fii sanatoasa, fericita si sa nu renunti la visele tale...
si preferabil visele tale sa fie ceva mai mult decat "el "
:P
pupic :*
chiar...ce ai facut de ziua ta...?
ploidevise
Postat pe 26 Noiembrie 2010 08:42
De la: miss_darine, la data 2010-11-25 20:42:08 eu am fost realista, in niciun caz rautacioasa...si daca tie a inceput sa-ti placa suferinta si te complaci in ea, e treaba ta...dar nu ma ruga sa te compatimesc si sa te inteleg, pt ca nu pot...am avut varsta ta, stiu ce inseamna iubirea si suferinta din dragoste...dar niciodata n-am stat sa-mi plang de mila cu anii

pentru tu esti o luptatoare inteligenta!
pickard
Postat pe 26 Noiembrie 2010 08:46
De la: ploidevise, la data 2010-11-26 08:42:46La multi ani ptr ieri...eu nu am putut sta prea mult pe net :(

a cui a fost ziua!?
pickard
Postat pe 26 Noiembrie 2010 08:46
De la: ploidevise, la data 2010-11-26 08:42:46La multi ani ptr ieri...eu nu am putut sta prea mult pe net :(

Multumesc mult
Am stat acasa... S-a certat ,,domnisorul" cu mine f rau...si cam atat. Maine seara voi iesi in club cu fetele... Nimic deosebit :)
love_is_precious
Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:22
cine sa certat cu tine iubita exul tau
mari58
Postat pe 26 Noiembrie 2010 11:22
De la: mari58, la data 2010-11-26 11:22:26cine sa certat cu tine iubita exul tau

Da.. El. M-a sunat si in timp ce vorbeam, i`am spus ca este ziua mea.. La care el ,,Aoleu, am uitat. La multi ani!" .. si i-am zis ,,Nu`i nimic. Stiu ca lucrurile neimportante se uita." L-a deranjat foarte tare raspunsul meu ironic si a inceput sa se certe. Era si un moment prielnic, adevarul asta e.. Fraiera am fost eu ca i-am zis. Trebuia sa tac.
love_is_precious
Postat pe 26 Noiembrie 2010 13:29
De la: love_is_precious, la data 2010-11-26 13:29:38
De la: mari58, la data 2010-11-26 11:22:26cine sa certat cu tine iubita exul tau

Da.. El. M-a sunat si in timp ce vorbeam, i`am spus ca este ziua mea.. La care el ,,Aoleu, am uitat. La multi ani!" .. si i-am zis ,,Nu`i nimic. Stiu ca lucrurile neimportante se uita." L-a deranjat foarte tare raspunsul meu ironic si a inceput sa se certe. Era si un moment prielnic, adevarul asta e.. Fraiera am fost eu ca i-am zis. Trebuia sa tac.

nu stiu de ce te mai complici atat cu el?!
tavi85
Postat pe 26 Noiembrie 2010 13:39
incearca sa nu ii mai raspunzi la telefon.Evita-l ! nu vezi ca iti face rau?!
roz5blue6lila7
Postat pe 26 Noiembrie 2010 13:58

este total vina ta, de ce ii raspunzi la tel, sterge-l din memoria si din viata ta, iesi cu prietenii, cauta sa iti ocupi timpul cat mai mult, nu sa "mori in fundul" unuia care nu ii pasa de tine, ce naiba barbati sunt destui, are balta peste
visan_georgiana
Postat pe 26 Noiembrie 2010 14:05
of, of trebuia sa il lasi sa se certe singur si sai spui scurt scuze nu mai pot sa stau ies cu cineva ce a fost intre noi am ingropat demult eu nu mai permit nimanui sa ma faca sa sufar fa si tu ca mine schimbate
mari58
Postat pe 26 Noiembrie 2010 17:07
De la: TIGRA, la data 2010-11-26 14:05:43

este total vina ta, de ce ii raspunzi la tel, sterge-l din memoria si din viata ta, iesi cu prietenii, cauta sa iti ocupi timpul cat mai mult, nu sa "mori in fundul" unuia care nu ii pasa de tine, ce naiba barbati sunt destui, are balta peste

Stiuu... Dar ca sa fac asta trebuie sa ma schimb complet. Trebuie sa ,,inventez" alta Luiza.. Dar cum sa ma pot schimba cand asta mi`e caracterul? Umil si fara pic de demnitate... Sunt atat de suparata pe mine insami, pe el, pe situatie.. Nici nu stiu exact.. Uneori am senzatia ca`mi atrag singura raul.
love_is_precious
Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:50
De la: tavi85, la data 2010-11-26 13:39:21

nu stiu de ce te mai complici atat cu el?!

Nici macar eu nu`mi explic. Cum pot iubi un om care nu da 2 bani pe mine?! Cum il pot iubi pentru ceea ce a fost odata?! Cum pot fi atat de nebuna incat sa nu mi`l pot scoate din minte si din suflet?! Offf...
love_is_precious
Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:53
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-11-26 13:58:57incearca sa nu ii mai raspunzi la telefon.Evita-l ! nu vezi ca iti face rau?!

Imi face foarte mult rau si parca e un rau de care nu ma pot dezlipi. Cel putin in ultimul timp, s`a purtat groaznic. Si eu nimic, o tin tot pe a mea... Sunt nebuna, asa`i? :(
love_is_precious
Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:56
De la: mari58, la data 2010-11-26 17:07:37of, of trebuia sa il lasi sa se certe singur si sai spui scurt scuze nu mai pot sa stau ies cu cineva ce a fost intre noi am ingropat demult eu nu mai permit nimanui sa ma faca sa sufar fa si tu ca mine schimbate

Ar fi insemnat sa il mint.. Ca sa pot sa ii zic toate astea, trebuie sa simt astfel... Mai intai trebuie sa il scot din inima...si apoi indiferenta fata de el...
love_is_precious
Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:59
Apropo...sa va spun... Am iesit in oras cu fetele astazi si povestea una dintre ele ca vrea sa se desparta de prieten din cauza ca s-a saturat sa stea cu el minut de minut.. A spus ca il iubeste foarte mult si stie ca ar suferi daca nu ar mai fii cu el..insa a intervenit monotonia si ii e dor sa se distreze si ea..vrea libertate si o sperie faptul ca el are planuri de nunta s.a.m.d. Dar ca nu stie cum sa ii zica lui pentru ca el face in asa fel incat sa nu o supere cu nimic niciodata si practic nu are motiv...
M-a pus pe ganduri...Poate de aia m`a lasat si pe mine fostul...Din dorinta de a avea ceva nou... Iar in legatura cu motivul pe care mi l`a zis mie...ca sunt prea scunda.. Tin sa mentionez ca una din fetele cu care vrea sa stea, are aceeasi inaltime ca a mea...
love_is_precious
Postat pe 26 Noiembrie 2010 20:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce-o sa se intample? 4 De la: adelheida 27 Octombrie 2009 16:05
are dreptul asta ???? 276 De la: _iluzie_ 25 Iunie 2009 16:21
Maritata si indragostita de un barbat casatorit 16 De la: 14 Septembrie 2012 10:09
Despartire din cauza parintilor lui.. 14 De la: kudika_970863 12 Septembrie 2014 15:08
Ajutati-ma sa-l inteleg!!! 24 De la: kudika012952 10 Noiembrie 2009 13:52