Setari Cookie-uri

sufar prea mult :( ce sfat imi dati?

De la: love_is_precious, la data 2010-11-05 18:04:12
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-05 12:53:56
De la: love_is_precious, la data 2010-11-04 19:23:19
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-04 18:16:42in viata vei deschide si vei inchide multe usi...trebuie sa stii doar cind e momentul prielnic.orice usa ramasa deschisa iti va crea probleme mai tirziu...mergind mereu in trecut , nu vei vedea niciodata clar viitorul

Foarte poetic ceea ce ai scris dar e mai greu de pus in practica. Cel putin din punctul meu de vedere.

daca mereu vrei sa suferi vei suferi...daca vrei cu adevarat sa traiesti gasesti in tine forta necesara pentru a trai cu adevarat.nu spune ca nu poti ...poti spune ca nu stii ...dar eu cred ca mai degraba nu vrei...viata e o lupta fara sfirsit....si cum spunea cineva...crezi ca de cele mai multe ori ai cistigat... si ne bucuram dar de fiecare data in aceasta lupta noi pierdem pina la final.trebuie sa fim pregatiti sa pierdem...nu sa ne poticnim la prima palma primita din partea vietii...

Pt a putea trai linistit, fara griji si suparari, trebuie sa ai si o motivatie, un impuls.. Da, se pare ca nu castigam mereu, desi asa avem impresia uneori... Daca mi-ar fi zis cineva anul trecut pe vremea asta ca peste un an voi suferi, nu as fi crezut. E atat de imprevizibila viata! ..... O seara placuta

cel mai aiurea e sa nu stii sa pierzi. Un mare defect al meu....:(
ploidevise
Postat pe 6 Noiembrie 2010 13:53
De la: ploidevise, la data 2010-11-04 09:56:18
De la: ionelaela, la data 2010-11-03 00:09:15
Uneori am momente in care ma tem foarte tare ca nu voi mai avea un iubit niciodata, mi-e atat de frica de singuratate...

teama de singuratate? pfff nuuuu
love anunta-ma cand ajungi pe la mare te cupleaza fata una-doua ..si barbati de viata care stiu ce vor..nu mai gandi asa tu doar trebuie sa cunosti viata din alt punct e vedere :din punctul de vedere al ireversibilitatii:NU VEI MAI PUTEA TRAII MOMENTELE ASTEA! asa ca nu pierde timpul decat in folosul tau

pfff...eu nu imi fac griji din astea. eu stiu ca voi mai iubi si altadata. stiu ca va rasari soarele si pe strada mea. Totusi sunt constienta ca nu e chiar usor sa gasesti pe cneva compatibil.

si ma tot intreb de un lucru...cum a putut fostul meu sa sara de la una la alta asa...brusc. Mai ales cum a putut sa treaca de la tot ce a fost intre noi (si pot sa jur ca cel putin 10 luni a fost magic) la alta , despre care sa zica ca e femeia vietii lui tuturor...si bla bla bla. Cat noroc a putut sa aiba???? Adica cum o fi sa traiesti asa..iubire dupa iubire...???? sau cu aia nu fi iubire?
in fine...nu vreau sa va plictisesc...astea sunt niste ganduri ale mele aiurea...[/quote]

poate pentru ca nu traieste ancorata in nici-o relatie, o apreciaza pe fiecare pentru momentul ei, iar cand simte ca nu mai are ce doreste de la relatia respectiva incearca in alta.. si vede num ai lucrurile bune la urmatoarea ..pana la alta si tot asa mai depinde si de stilul de viata , o viata sociala cat mai vasta implica si o recuperare mult mai rapida
ionelaela
Postat pe 6 Noiembrie 2010 14:51
De la: love_is_precious, la data 2010-11-04 17:54:59
Uneori am momente in care ma tem foarte tare ca nu voi mai avea un iubit niciodata, mi-e atat de frica de singuratate...

love anunta-ma cand ajungi pe la mare te cupleaza fata una-doua ..si barbati de viata care stiu ce vor..nu mai gandi asa tu doar trebuie sa cunosti viata din alt punct e vedere :din punctul de vedere al ireversibilitatii:NU VEI MAI PUTEA TRAII MOMENTELE ASTEA! asa ca nu pierde timpul decat in folosul tau

Principiul ireversibilitatii? Sincer, sper sa nu mai traiesc vreodata momentele astea! Sper sa nu mai sufar niciodata cum am suferit in ultimele 6 luni!
O sa incerc sa pierd timpul doar in folosul meu, in sensul ca ma voi concentra mai mult pe partea profesionala...
[/quote]
nu ma refeream in specail la suferinta ci la vasrta actuala .. a trecut juma de an , dar in ritmul asta nu poti spune sigur ca nu vor trece si 5 .. si atunci nu vei plange pentru timpul pierdut?
optimismul meu se asteapta ca in cel mult 3 luni sa inchizi acest topic..si sa ne vedem pe unul mai amuzant
ionelaela
Postat pe 6 Noiembrie 2010 14:54
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-04 18:16:42in viata vei deschide si vei inchide multe usi...trebuie sa stii doar cind e momentul prielnic.orice usa ramasa deschisa iti va crea probleme mai tirziu...mergind mereu in trecut , nu vei vedea niciodata clar viitorul

unde este vointa , este posibil asa ceva..si pana la urma daca se va deschide acea usa din trecut odata ce nu ai deschis-o tu ..suferinta poate fii de partea cealalta .. asa tot mai bine e inchisa de tine ..sper ca m-am facut inteleasa
ionelaela
Postat pe 6 Noiembrie 2010 14:58
De la: ionelaela, la data 2010-11-06 14:58:09

unde este vointa , este posibil asa ceva..si pana la urma daca se va deschide acea usa din trecut odata ce nu ai deschis-o tu ..suferinta poate fii de partea cealalta .. asa tot mai bine e inchisa de tine ..sper ca m-am facut inteleasa

a inchide o usa inseamna a nu dori sa mai ai legatura cu trecutul . La asta ne referim nu? Adica rupi orice fel de legatura cu fostul tau partener si nu ii mai permiti acestuia sa mai intre in viata ta. Asta se poate. Oricine poate face asta daca doreste.
dar dincolo actiunea in sine de a intrerupe legatura raman gandurile si de multe ori imposbilitatea unora de a lasa trecutul in trecut. Asta consider eu ca e cel mai greu.
Eu de exemplu am rupt orice legatura cu fostul. Dar asta nu inseamna ca am lasat neaparat trecutul in urma. Inca ma mai gandesc la el destul de des.
ploidevise
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:41

pfff...eu nu imi fac griji din astea. eu stiu ca voi mai iubi si altadata. stiu ca va rasari soarele si pe strada mea. Totusi sunt constienta ca nu e chiar usor sa gasesti pe cneva compatibil.

si ma tot intreb de un lucru...cum a putut fostul meu sa sara de la una la alta asa...brusc. Mai ales cum a putut sa treaca de la tot ce a fost intre noi (si pot sa jur ca cel putin 10 luni a fost magic) la alta , despre care sa zica ca e femeia vietii lui tuturor...si bla bla bla. Cat noroc a putut sa aiba???? Adica cum o fi sa traiesti asa..iubire dupa iubire...???? sau cu aia nu fi iubire?
in fine...nu vreau sa va plictisesc...astea sunt niste ganduri ale mele aiurea...[/quote]

E foarte greu sa gasesti pe cineva compatibil.. De o jumatate de an (ca atat a trecut de atunci), parca nu imi place de nimeni, nu ma pot apropia de nimeni....si nici altii nu ma plac.
Plus ca de cateva zile nici nu ma pot odihni cum trebuie... Ma trezesc in fiecare noapte in jur de ora 3-4 cu gandul la el si....simt exact ce am simtit in ziua in care ne-am despartit... exact aceeasi durere (parca mi-ar lua cineva sufletul si mi l-ar taia in mii de bucatele). Apoi ma apuca plansul si nu mai pot dormi pana dimineata. Nu inteleg de ce se intampla asta in toiul noptii, mai ales ca uneori adorm la tv (deci nu ma gandesc la el inainte de a ma lua somnul).
Wow...aceeasi intrebare mi-o pun si eu. Cum poate sa treaca atat de usor de la o iubire la alta?! Mai ales daca prima a fost frumoasa. Si cu cealalta e iubire, ca altfel nu te-ar fi uitat pe tine. Te-ar fi regretat.
Nu ne plictisesti, cum poti sa spui asta? Probabil acestea sunt niste ganduri normale...le am si eu, le ai si tu, le au toti cei ce trec prin asta...
Iti doresc o seara linistita si o zi cat se poate de placuta maine...
love_is_precious
Postat pe 6 Noiembrie 2010 18:19
De la: ploidevise, la data 2010-11-06 13:53:25
De la: love_is_precious, la data 2010-11-05 18:04:12
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-05 12:53:56
De la: love_is_precious, la data 2010-11-04 19:23:19

Foarte poetic ceea ce ai scris dar e mai greu de pus in practica. Cel putin din punctul meu de vedere.

daca mereu vrei sa suferi vei suferi...daca vrei cu adevarat sa traiesti gasesti in tine forta necesara pentru a trai cu adevarat.nu spune ca nu poti ...poti spune ca nu stii ...dar eu cred ca mai degraba nu vrei...viata e o lupta fara sfirsit....si cum spunea cineva...crezi ca de cele mai multe ori ai cistigat... si ne bucuram dar de fiecare data in aceasta lupta noi pierdem pina la final.trebuie sa fim pregatiti sa pierdem...nu sa ne poticnim la prima palma primita din partea vietii...

Pt a putea trai linistit, fara griji si suparari, trebuie sa ai si o motivatie, un impuls.. Da, se pare ca nu castigam mereu, desi asa avem impresia uneori... Daca mi-ar fi zis cineva anul trecut pe vremea asta ca peste un an voi suferi, nu as fi crezut. E atat de imprevizibila viata! ..... O seara placuta

cel mai aiurea e sa nu stii sa pierzi. Un mare defect al meu....:(

Daa...Chiar ai dreptate. E greu sa ramai calm si sa nu te lasi afectat de pierderi. Nici eu nu prea sunt adepta schimbarilor...
love_is_precious
Postat pe 6 Noiembrie 2010 18:22
as fi vrut sa scriu altceva...dar consider ca nu e inca timpul...sper ca totusi vei constientiza ce si cum ...si vei lua masuri in consecinta...
de ce nu gindesti si asa ....a plecat la cealalta deoarece eu nu m-am ridicat la ce isi dorea el...asta in acceptiunea lui. tu acum ar trebui sa te comporti in asa fel incit sa cauti sa fii peste ...sa fii mai ceva decit cea cu care este...sa sufere el nu tu...daca tot vei sta si vei plinge pe la colturi...te vei inbolnavi si nu vei rezolva nimic.ori esti hotarita sa lupti...ori daca nu ramii si sufera.doar cei slabi nu reusesc....daca in cel mult 2 saptamini nu vad nici o schimbare in atitudinea ta in modul tau de gindire in felul de a aborda lucrurile...voi reveni .
BEL_AMY1
Postat pe 6 Noiembrie 2010 18:32
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-06 18:32:03as fi vrut sa scriu altceva...dar consider ca nu e inca timpul...sper ca totusi vei constientiza ce si cum ...si vei lua masuri in consecinta...
de ce nu gindesti si asa ....a plecat la cealalta deoarece eu nu m-am ridicat la ce isi dorea el...asta in acceptiunea lui. tu acum ar trebui sa te comporti in asa fel incit sa cauti sa fii peste ...sa fii mai ceva decit cea cu care este...sa sufere el nu tu...daca tot vei sta si vei plinge pe la colturi...te vei inbolnavi si nu vei rezolva nimic.ori esti hotarita sa lupti...ori daca nu ramii si sufera.doar cei slabi nu reusesc....daca in cel mult 2 saptamini nu vad nici o schimbare in atitudinea ta in modul tau de gindire in felul de a aborda lucrurile...voi reveni .

sper ca tu sa ai mai mult succes cu ajutorul .. ca eu incerc de ceva timp..dar tot un barbat iti poate spune cum poti sa treci peste amintirea altui barbat
ionelaela
Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:49
De la: ionelaela, la data 2010-11-06 14:51:41

in fine...nu vreau sa va plictisesc...astea sunt niste ganduri ale mele aiurea...

poate pentru ca nu traieste ancorata in nici-o relatie, o apreciaza pe fiecare pentru momentul ei, iar cand simte ca nu mai are ce doreste de la relatia respectiva incearca in alta.. si vede num ai lucrurile bune la urmatoarea ..pana la alta si tot asa mai depinde si de stilul de viata , o viata sociala cat mai vasta implica si o recuperare mult mai rapida [/quote]

Asa este...dar dupa cum am mai spus, prieteni nu prea mai am...deci recuperarea e mult mai greoaie in acest caz..
love_is_precious
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:50
De la: ionelaela, la data 2010-11-06 14:54:51

Principiul ireversibilitatii? Sincer, sper sa nu mai traiesc vreodata momentele astea! Sper sa nu mai sufar niciodata cum am suferit in ultimele 6 luni!
O sa incerc sa pierd timpul doar in folosul meu, in sensul ca ma voi concentra mai mult pe partea profesionala...

nu ma refeream in specail la suferinta ci la vasrta actuala .. a trecut juma de an , dar in ritmul asta nu poti spune sigur ca nu vor trece si 5 .. si atunci nu vei plange pentru timpul pierdut?
optimismul meu se asteapta ca in cel mult 3 luni sa inchizi acest topic..si sa ne vedem pe unul mai amuzant [/quote]

Sper si eu, desi sunt convinsa ca imi trebuie mai mult de 3 luni... Mai ales ca in perioada ce urmeaza, vor fi niste evenimente pe care noi obisnuiam sa le petrecem impreuna... Imi va fii destul de greu lunile astea.
love_is_precious
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:53

Iti dai seama ca e mai bine ca suferinta sa fie de partea cealalta Dar cum poti face sa intorci situatia in favoarea ta?
love_is_precious
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:00
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-06 18:32:03as fi vrut sa scriu altceva...dar consider ca nu e inca timpul...sper ca totusi vei constientiza ce si cum ...si vei lua masuri in consecinta...

Iti dai seama ca de foarte multe ori m-am gandit ca a plecat deoarece nu sunt ceea ce-si doreste. Adica nu mai sunt. Caci am fost din moment ce a stat 1 an si 7 luni...
Insa cum as putea fi peste fata cealalta? Caci inaltimea nu mi-o pot schimba .. Zi-mi daca poti ceva mai concret...Ce anume ar trebui sa schimb?
love_is_precious
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:06
nimic, cine te iubeste trb sa o faca pt felul tau de a fi. nu incerca sa fii altceva. pt ca daca o faci in timp iti vei da seama ca nu te simti bine;) si iar nu o sa fie bine
sofia_maria
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:48
love , ai deschis topicul in mai si acum suntem in noiembrie .............. cat timp mai ai de gand sa pierzi ancorata in trecut ? trezeste-te !!!!!!!!! mortul de la groapa nu se mai intoarce . atat a fost sa fie . si schimba-ti atitudinea : cei din jurul tau te vad asa cum te vezi tu ....... cand propria inaltime nu va mai conta pt tine , te asigur ca nu va mai conta nici pt ceilalti . eu am 1,52 - si ce-i cu asta ? ...... pot purta tocuri oricat de inalte vreau alaturi de orice barbat ( ceea ce femeile de peste 1,70 nu prea pot ) , am o ,, scuza" sa fiu luata in brate cat mai des ( ca , vezi Doamne , nu ajung la cutare raft ) , etc , etc . ah , nu te gandi ca am ales sa am in prejma doar barbati de 1,60 inaltime ........ toti amicii mei au peste 1,75 , iar daca relatia a depasit stadiul de amicitie sau nu , a depins de cu totul alte criterii . sa auzim de bine .
perce_neige
Postat pe 7 Noiembrie 2010 09:11
De la: sofia_maria, la data 2010-11-06 22:48:30nimic, cine te iubeste trb sa o faca pt felul tau de a fi. nu incerca sa fii altceva. pt ca daca o faci in timp iti vei da seama ca nu te simti bine;) si iar nu o sa fie bine

Da...Si asta e adevarat.. As obosi la un moment dat sa incerc sa fiu ceea ce-si doreste... De fapt nici nu stiu daca as reusi... Nu stiu... :(
love_is_precious
Postat pe 7 Noiembrie 2010 12:48
De la: perce_neige, la data 2010-11-07 09:11:18love , ai deschis topicul in mai si acum suntem in noiembrie .............. cat timp mai ai de gand sa pierzi ancorata in trecut ? trezeste-te !!!!!!!!! mortul de la groapa nu se mai intoarce . atat a fost sa fie . si schimba-ti atitudinea : cei din jurul tau te vad asa cum te vezi tu ....... cand propria inaltime nu va mai conta pt tine , te asigur ca nu va mai conta nici pt ceilalti . eu am 1,52 - si ce-i cu asta ? ...... pot purta tocuri oricat de inalte vreau alaturi de orice barbat ( ceea ce femeile de peste 1,70 nu prea pot ) , am o ,, scuza" sa fiu luata in brate cat mai des ( ca , vezi Doamne , nu ajung la cutare raft ) , etc , etc . ah , nu te gandi ca am ales sa am in prejma doar barbati de 1,60 inaltime ........ toti amicii mei au peste 1,75 , iar daca relatia a depasit stadiul de amicitie sau nu , a depins de cu totul alte criterii . sa auzim de bine .

Conteaza pt mine inaltimea. Ma simt prost. Inainte nu-mi pasa, ma consideram o fata ca oricare alta (eram chiar si putin narcisista). Acum ma simt ca o furnica pe langa ceilalti. Si ma intreb in disperare daca acest defect a fost cauza despartirii sau nu. Apropo de asta...am mers aseara in club si la plecare, m-a strigat un tip dintr-un taxi.. ,,Domnisoara de ce esti asa de scunda? Oricum arati bine." M-a ,,lovit" exact unde ma doare..
love_is_precious
Postat pe 7 Noiembrie 2010 13:08
ce fraier ti'ai mai gasit si tu, mai bine ca ai scapat de o imitatie din asta a unui barbat.
felixcat
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:08
De la: love_is_precious, la data 2010-11-07 13:08:25
De la: perce_neige, la data 2010-11-07 09:11:18love , ai deschis topicul in mai si acum suntem in noiembrie .............. cat timp mai ai de gand sa pierzi ancorata in trecut ? trezeste-te !!!!!!!!! mortul de la groapa nu se mai intoarce . atat a fost sa fie . si schimba-ti atitudinea : cei din jurul tau te vad asa cum te vezi tu ....... cand propria inaltime nu va mai conta pt tine , te asigur ca nu va mai conta nici pt ceilalti . eu am 1,52 - si ce-i cu asta ? ...... pot purta tocuri oricat de inalte vreau alaturi de orice barbat ( ceea ce femeile de peste 1,70 nu prea pot ) , am o ,, scuza" sa fiu luata in brate cat mai des ( ca , vezi Doamne , nu ajung la cutare raft ) , etc , etc . ah , nu te gandi ca am ales sa am in prejma doar barbati de 1,60 inaltime ........ toti amicii mei au peste 1,75 , iar daca relatia a depasit stadiul de amicitie sau nu , a depins de cu totul alte criterii . sa auzim de bine .

Conteaza pt mine inaltimea. Ma simt prost. Inainte nu-mi pasa, ma consideram o fata ca oricare alta (eram chiar si putin narcisista). Acum ma simt ca o furnica pe langa ceilalti. Si ma intreb in disperare daca acest defect a fost cauza despartirii sau nu. Apropo de asta...am mers aseara in club si la plecare, m-a strigat un tip dintr-un taxi.. ,,Domnisoara de ce esti asa de scunda? Oricum arati bine." M-a ,,lovit" exact unde ma doare..

din pacate tipul asta ti-a creeat un zomplex de care nu stiai ca exista..s-atunci fetele cu ochii verzi ar trebui sa planga ca iubitul lor le vor cu ochii albastrii? ia spune!!!
NU, iti spun eu, ci vor cauta sa aibe in preajma persoane care le accepta pentru cum sunt..
ionelaela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 03:20
De la: love_is_precious, la data 2010-11-06 21:50:10
poate pentru ca nu traieste ancorata in nici-o relatie, o apreciaza pe fiecare pentru momentul ei, iar cand simte ca nu mai are ce doreste de la relatia respectiva incearca in alta.. si vede num ai lucrurile bune la urmatoarea ..pana la alta si tot asa mai depinde si de stilul de viata , o viata sociala cat mai vasta implica si o recuperare mult mai rapida

Asa este...dar dupa cum am mai spus, prieteni nu prea mai am...deci recuperarea e mult mai greoaie in acest caz..

asa este..toti rupem putin ca vrem sau nu relatia cu prietenii, dar cu cei adevarati intotdeauna o poti reinnoda ,sau cunoaste noi oameni , acum depinde de domeniul de activitate al tau,,, dar daca vrei poti, doar iesi din casa.
singurul impediment ar fii ca tu sa nu fii dispusa la noi contacte , nu crezi ca asta e principala ta scuza? de ce ti-e frica de viitor? ca poate fii mai bine ?
iti mai spun odata si eu am acelasi timp de la ultima despartire ca tine dar cred ca cel mult 2 zile mi-au trebuit( da intr-adevar era a doua incercare cu acelasi) dar vin si alti iubiti care sa merite
ionelaela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 03:23
De la: love_is_precious, la data 2010-11-06 22:00:21

Iti dai seama ca e mai bine ca suferinta sa fie de partea cealalta Dar cum poti face sa intorci situatia in favoarea ta?

deci vrei cazul meu... prima oara cand ne-am despartit, am spus ca ce o fii o fii, si am evoluat singura f mult in gandire si in viata sociala si profesionala , cred ca asta l-au atras f mult si a dorit sa revina , dar nu am stat sa-mi plang de mila in tot acest timp pentru ca sigur nu reuseam sa evoluez, asta e greseala in general in relatie cand "suntem prea orbiti" uiti sa traiesti si pentru tine si in acest fel sa te faci un om dependent de o persoana care vrea sa traiasca alaturi de tine , nu caparat de tine ( sper ca nu te superi ) dar cel mai probabil in relatii care se termina asa fara un raspuns este pt ca unul simte ca da inapoi alaturi de celalalt
ionelaela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 03:27
De la: love_is_precious, la data 2010-11-06 21:53:20
De la: ionelaela, la data 2010-11-06 14:54:51
Sper si eu, desi sunt convinsa ca imi trebuie mai mult de 3 luni... Mai ales ca in perioada ce urmeaza, vor fi niste evenimente pe care noi obisnuiam sa le petrecem impreuna... Imi va fii destul de greu lunile astea.

si totusi , daca locuiati impreuna? ar fii insemnat ca in orice per a anului erau momente care iti aminteau de el..nu exista oare oglinda aia care sa-ti reflecteze si defectele lui? ca e ex cel mai mare defect TE-A PARASIT INTR-UN MOD JOSNIC..nu te respecta( pentru ca se joaca si acum cu sentimentele tale) , stie cu siguranta si acum ce simti pt el , si tot niciun semn...TU NU EVOLUEZI , iar daca intr-adevar il vrei inapoi ( ca asa vrei tu) el nu va mai dori ceva ce a aruncat si a ramas la fel , ba mai mult isi plange de mila si nu arata ca poate mai mult ....brutal , dar adevarat
ionelaela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 03:32
De la: love_is_precious, la data 2010-11-06 18:19:56

in fine...nu vreau sa va plictisesc...astea sunt niste ganduri ale mele aiurea...

E foarte greu sa gasesti pe cineva compatibil.. De o jumatate de an (ca atat a trecut de atunci), parca nu imi place de nimeni, nu ma pot apropia de nimeni....si nici altii nu ma plac.
Plus ca de cateva zile nici nu ma pot odihni cum trebuie... Ma trezesc in fiecare noapte in jur de ora 3-4 cu gandul la el si....simt exact ce am simtit in ziua in care ne-am despartit... exact aceeasi durere (parca mi-ar lua cineva sufletul si mi l-ar taia in mii de bucatele). Apoi ma apuca plansul si nu mai pot dormi pana dimineata. Nu inteleg de ce se intampla asta in toiul noptii, mai ales ca uneori adorm la tv (deci nu ma gandesc la el inainte de a ma lua somnul).
Wow...aceeasi intrebare mi-o pun si eu. Cum poate sa treaca atat de usor de la o iubire la alta?! Mai ales daca prima a fost frumoasa. Si cu cealalta e iubire, ca altfel nu te-ar fi uitat pe tine. Te-ar fi regretat.
Nu ne plictisesti, cum poti sa spui asta? Probabil acestea sunt niste ganduri normale...le am si eu, le ai si tu, le au toti cei ce trec prin asta...
Iti doresc o seara linistita si o zi cat se poate de placuta maine... [/quote]

nu am mai spus nimic in ultima perioada. ti-am spus ca l-am visat si dupa aia, in aceeasi zi mi-a dat un mesaj si un email. Dupa ce am vazut sms-ul ala am inceput efectiv sa urlu. Era 12 noaptea si urlam. Parca mi-a strapuns inima. Nici eu nu m-am recunoscut. M-a dat peste cap complet. De atunci imi doresc mereu sa ii spun ceva. Nici nu stiu ce...
Stii care e chestia? Ca...m-a facut sa sufar enorm. M-a tradat, m-a inselat, m-a mintit uitanduse in ochii mei, m-a facut sa ma simt ca ultimul om, m-a barfit, mi-am pierdut demnitatea in fata lui, in fata unor persoane pe care le stiam de ani de zile, in fata prietenilor lui. Imi ceream iertare de la el pt niste nimicuri si el era cu alta. Si le uitasem. Si il iertasem. Dar mi-am amintit tot. Si urasc ca nu pot sa il urasc....urasc ca nu il pot ierta complet...si nu pot uita..
ploidevise
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:20

nici eu nu o inteleg pe fetita asta, draguta sunt lucruri mult mai grave decat o despartire, se despart oameni care au copii si cativa zeci de ani de casnicie in spate si nu se mai omoara atat, incearca sa te maturizezi si sa gandesti la rece
visan_georgiana
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:25

poate pentru ca nu traieste ancorata in nici-o relatie, o apreciaza pe fiecare pentru momentul ei, iar cand simte ca nu mai are ce doreste de la relatia respectiva incearca in alta.. si vede num ai lucrurile bune la urmatoarea ..pana la alta si tot asa mai depinde si de stilul de viata , o viata sociala cat mai vasta implica si o recuperare mult mai rapida [/quote]

da...sunt sigura ca asa e...treci de la una la alta...ca poate gasesti la aia ce nu ai gasit la aialalta si apoi iti dai seama ca si aia are defecte si te combini cu a treia ca poate are ceva din aia si aialallta :))))))
ca la el cam asa a fost cu relatiile pana la mine cu care a si stat cam...cred....cel mai mult.
viata sociala activa am si eu. am prieteni ies in locuri diferite. fac tot felul de chestii in timpul liber. Am un job care imi ocupa mult timp. deci am mintea si timpul destul de busy...Dar asta nu inseamna ca am uitat, ca m-am combinat cu altcineva (desi as fi avut cu cine...). Nu zic..am mai iesit la un chico, un film...dar nimic mai mult. Nu am simtit ca pot.
pff...
ploidevise
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:58
oricum...love_is_precious...inaltimea NU CONSIDER CA E O PROBLEMA. Eu desi sunt inalta, bine...acceptabila, am 170 am numai prietene micute. Am 3 prietene bune, nici una mai inalta de 152. Stiu ca au si ele complexe. Nu sunt multumite de inaltimea pe care o au nici una dar nici nu isi fac mari probleme. Cine te place te place si asa cum esti. Mie chiar nu mi se pare un defect mare inaltimea..
Poarta tocuri...suge burta scoate fundu si privirea inainte. Totul o sa fie bine
Iar fostul tau daca te-a lasat cihiar pt inaltime inseamna ca e un mare idiot
bine ca ai scapat de el :)))
ploidevise
Postat pe 8 Noiembrie 2010 11:09
De la: love_is_precious, la data 2010-11-04 18:08:22
De la: scorpio67, la data 2010-11-03 12:53:27
De la: TIGRA, la data 2010-11-03 12:49:09dragele si dragii mei, eu mor cand aud "sufar din dragoste", da toti suferim mai mult sau mai putin, dar sunt probleme mult mai grave decat astea, cum ar fi pierderea cuiva drag, sai imbolnavirea grava a cuiva drag, credetima suferintele din dragoste conteaza poate cel mai putin

Ai dreptate ! Din dragoste nu se moare ! Mult zgomot pentru nimic zicea Un mare autor englez.
In loc sa lanceziti planganu-va de mila , traiti-va viata.Tineretea trece mult prea repede, profitati de surprizele vietii si nu mai scormoniti trecutul !

Nu se moare dar nici bine nu se traieste Si ce faci daca viata nu-ti ofera nicio surpriza?
Te pup scorpiuto

Draga mea traiesti bine daca te mobilizezi si na mai lasi viata sa treaca pe langa tine.
E vorba aia mare: "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista."
Nici un barbat si nimeni nu merita atata suferinta.
Tu trebuie sa-ti recapeti increderea in tine si sa mergi mai departe.Oricum ai fi ai locul tau in lumea asta, ai soarta ta, destinul tau.Dar nu-l vei intalni daca nu te duci in intampinare.Pierzi timp pretios , tineretea se duce repede si viata ti se scurge printre degete daca nu o traiesti.hai, fa un efort si iesi in lume si traieste fiecare clipa la intensitate maxima.La cat de mare ti-e sufletul sunt sigura ca poti.Te pup si eu !

Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:02
De la: ploidevise, la data 2010-11-08 10:58:57
da...sunt sigura ca asa e...treci de la una la alta...ca poate gasesti la aia ce nu ai gasit la aialalta si apoi iti dai seama ca si aia are defecte si te combini cu a treia ca poate are ceva din aia si aialallta :))))))
ca la el cam asa a fost cu relatiile pana la mine cu care a si stat cam...cred....cel mai mult.
viata sociala activa am si eu. am prieteni ies in locuri diferite. fac tot felul de chestii in timpul liber. Am un job care imi ocupa mult timp. deci am mintea si timpul destul de busy...Dar asta nu inseamna ca am uitat, ca m-am combinat cu altcineva (desi as fi avut cu cine...). Nu zic..am mai iesit la un chico, un film...dar nimic mai mult. Nu am simtit ca pot.
pff...

d-asta pari tu putin mai recuperata decat luiza macar esti constienta de cat rau ti-a provocat ..hai ca astept sa povestesti despre o noua iubire k?
ionelaela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 18:34
Ionelaela: Iti multumesc pt interesul pe care ti-l dai. Chiar apreciez. Da, mi-a accentuat un complex ce initial era nesemnificativ... Poate asa se explica si teama de nou. Zic asta, deoarece m-au mai invitat cativa barbati in oras, dar faceam in asa fel incat sa nu am timp de iesit si sa ii refuz politicos... De ce? Pentru ca poate s-ar lega ceva cu vreunul (desi nu prea ma atrage nimeni) si dupa un timp as pati la fel. In plus, nici nu-mi plac inceputurile... ,,Cu ce te ocupi? Ce iti place? Ce nu iti place? Unde stai? Unde lucreaza ai tai?" bla bla... Intr-adevar, cand iubesti prea mult intervine dependenta asta de celalalt...si uiti sa te ocupi si de tine. Iar celalalt vede doar ca nu evoluezi in niciun fel si simte ca il tragi inapoi...neremarcand faptul ca l-ai pus pe un piedestal si ca poate de multe ori ai renuntat la tine in favoarea lui (zic in general, nu fac referire la mine). Bine punctat: ,,el nu va mai dori ceva ce a aruncat si a ramas la fel , ba mai mult isi plange de mila si nu arata ca poate mai mult ..". Insa nu stiu in ce ar putea consta evolutia asta.. Ca prieteni nu prea mai am si nici nu vad unde as putea cunoaste altii noi, un job bun si stabil nu pot avea caci inca nu am terminat facultatea..Nici vreo situatie materiala exceptionala incat sa-mi permit sa plec unde vreau, cand vreau.. E greu.

Ianna: Iti multumesc din suflet si tie. Te-a bulversat pentru ca nu te asteptai sa te caute.. Mai ales ca nu ati pastrat legatura in tot acest timp. Imi imaginez cum te-ai simtit.. Si totusi e destul de ciudat ca te-a cautat, mai ales daca se lauda ca e fericit cu actuala lui prietena. Ai mai vorbit cu el de atunci? Normal ca nu poti uita atata timp cat inca iti pasa...atata timp cat e acolo...in inima :( Si eu de saptamana trecuta ma trezesc noapte de noapte si ma simt exact ca atunci cand m-a parasit...exact aceeasi durere sufocanta, imbinata cu tristete, dor, disperare, nedumerire...de-mi vine sa urlu si sa il sun sa-i cer sa fie barbat si sa-mi dea raspunsuri dar ma abtin ca e ora tarzie...

Scorpiuto: Incerc sa-mi recapat increderea in mine. Intr-un fel sau altul, trebuie sa ma mobilizez si sa redevin cea care eram. Inca nu stiu cum, caci totul mi se pare atat de negru... Momentan nu vad lumina de la capatul tunelului (metaforic vorbind).. In curand e ziua mea si atunci o sa imi fie cel mai greu. Petreceam amandoi si era ceva deosebit. Acum...nu mai e nimeni. Apoi urmeaza ziua lui (la fel, zi pe care o petreceam impreuna), ziua mamei sale, a cumnatei...plus sarbatorile de iarna si Revelionul...
love_is_precious
Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:34
De la: love_is_precious, la data 2010-11-08 21:34:21Ionelaela: Iti multumesc pt interesul pe care ti-l dai. Chiar apreciez. Da, mi-a accentuat un complex ce initial era nesemnificativ... Poate asa se explica si teama de nou. Zic asta, deoarece m-au mai invitat cativa barbati in oras, dar faceam in asa fel incat sa nu am timp de iesit si sa ii refuz politicos... De ce? Pentru ca poate s-ar lega ceva cu vreunul (desi nu prea ma atrage nimeni) si dupa un timp as pati la fel. In plus, nici nu-mi plac inceputurile... ,,Cu ce te ocupi? Ce iti place? Ce nu iti place? Unde stai? Unde lucreaza ai tai?" bla bla... Intr-adevar, cand iubesti prea mult intervine dependenta asta de celalalt...si uiti sa te ocupi si de tine. Iar celalalt vede doar ca nu evoluezi in niciun fel si simte ca il tragi inapoi...neremarcand faptul ca l-ai pus pe un piedestal si ca poate de multe ori ai renuntat la tine in favoarea lui (zic in general, nu fac referire la mine). Bine punctat: ,,el nu va mai dori ceva ce a aruncat si a ramas la fel , ba mai mult isi plange de mila si nu arata ca poate mai mult ..". Insa nu stiu in ce ar putea consta evolutia asta.. Ca prieteni nu prea mai am si nici nu vad unde as putea cunoaste altii noi, un job bun si stabil nu pot avea caci inca nu am terminat facultatea..Nici vreo situatie materiala exceptionala incat sa-mi permit sa plec unde vreau, cand vreau.. E greu.

Ianna: Iti multumesc din suflet si tie. Te-a bulversat pentru ca nu te asteptai sa te caute.. Mai ales ca nu ati pastrat legatura in tot acest timp. Imi imaginez cum te-ai simtit.. Si totusi e destul de ciudat ca te-a cautat, mai ales daca se lauda ca e fericit cu actuala lui prietena. Ai mai vorbit cu el de atunci? Normal ca nu poti uita atata timp cat inca iti pasa...atata timp cat e acolo...in inima :( Si eu de saptamana trecuta ma trezesc noapte de noapte si ma simt exact ca atunci cand m-a parasit...exact aceeasi durere sufocanta, imbinata cu tristete, dor, disperare, nedumerire...de-mi vine sa urlu si sa il sun sa-i cer sa fie barbat si sa-mi dea raspunsuri dar ma abtin ca e ora tarzie...

Scorpiuto: Incerc sa-mi recapat increderea in mine. Intr-un fel sau altul, trebuie sa ma mobilizez si sa redevin cea care eram. Inca nu stiu cum, caci totul mi se pare atat de negru... Momentan nu vad lumina de la capatul tunelului (metaforic vorbind).. In curand e ziua mea si atunci o sa imi fie cel mai greu. Petreceam amandoi si era ceva deosebit. Acum...nu mai e nimeni. Apoi urmeaza ziua lui (la fel, zi pe care o petreceam impreuna), ziua mamei sale, a cumnatei...plus sarbatorile de iarna si Revelionul...

m-a prins suferinta ta.. pentru ca nu inteleg de ce atat agonie dupa el...dar cine suntem noi sa judecam,,
hai sa schimbam strategia:CE VREI TU DE FAPT? mai vrei o incercare? sa vezi daca merge? atunci fa ceva in privinta asta, numai nu agonisi..cand vorbeste cu tine incearca sa te eliberezi de suferinta aia a ta si cocheteaza cu el..la mine a mers, bine asta vroia si el , macar vei stii cu ce ai de-a face..vrea sau nu mai vrea.nu????
HAI JOACA ULTIMA CARTE SAU TRECI PESTE!!!!
da-mi update-uri dupa ce faci ceva
ionelaela
Postat pe 8 Noiembrie 2010 23:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
minciuni....doar minciuni si teatru...timp de 2 ani 13 De la: pushyk 2 Octombrie 2009 20:58
suferinta 14 De la: paulamaria 24 Martie 2010 22:40
Mai merita oare? 35 De la: kudika319806 5 Septembrie 2010 18:37
totu despre Racii..!:X 21 De la: TIGRA 25 Februarie 2011 11:40
femeile penibile si disperate de 30 ani 262 De la: Alex_Bodea 16 Ianuarie 2011 19:28