Setari Cookie-uri

analiza feminina eronata

De la: leo_, la data 2010-06-28 23:31:28
De la: dragon_fly88, la data 2010-06-28 20:34:29
De la: leo_, la data 2010-06-28 09:56:02
De la: ionelaela, la data 2010-06-27 18:05:42
De la: leo_, la data 2010-06-27 04:47:27
De la: zyzyka, la data 2010-06-26 14:42:09
ei se cred perfecti din toate punctele de vedere si noi femeile suntem de-a dreptul impocrite dak incercam sa ne aparam...caci barbatul se crede intotdeauna deasupra femeii ...si el are mereu dreptate

asa, vezi? bravo! sa scrii ultima propozitie pe o foaie de hartie si sa o pui langa intrerupator ca sa o poti citi zilnic. uite cineva care a inteles :)))

mie chiar nu-mi pareai asa de exagerat , dar aici e urat din partea ta

mai, voi cred ca nu ati intalnit zodia asta a scorpionului in viata reala. ca sa vedeti cum se distreaza ea pe seama micilor slabiciuni pe care le aveti :))) o sa fie nasol cand o veti intalni.. dar oricum m-am distrat fenomenal. cea mai distractiva a fost dragon_fly88 aveam odata o prietena care reactiona la fel ca ea... ce distractiv era sa o sacai....:)))

pooftim?
esti scorpion???de unde aveam si eu impresia asta??????
asa..sunt amuzanta, pt unu' ca tine???????
hai ca plec..mai razi de altele...
ce tare esti tu...doar ca vars...de ras
pa..si du-te tare..
se amuza..si normal..ca asa schimbi tu fetele..."sacai"...

acum trebuie sa ma simt si eu bine nu? :)))

da duda..razi..
vezi sa nu iti dai cu acul peste ochi..ca te inveninezi singur.. si nu o sa avem un alt leo pe aici..si o sa ne lipsesti
hai..razi astept..sa se auda pana la mine..
dragon_fly88
Postat pe 29 Iunie 2010 15:16
size_back ma insel eu sau esti o imblanzitoare de "lei" ?
asa cum spun eu..armonie armonie
ionelaela
Postat pe 29 Iunie 2010 18:40
De la: ionelaela, la data 2010-06-29 18:40:31size_back ma insel eu sau esti o imblanzitoare de "lei" ?

forum sweet forum

cine se baga la un hug de grup?
dark_eye
Postat pe 29 Iunie 2010 23:36
De la: dark_eye, la data 2010-06-29 23:36:52
De la: ionelaela, la data 2010-06-29 18:40:31size_back ma insel eu sau esti o imblanzitoare de "lei" ?

forum sweet forum

cine se baga la un hug de grup?

cum hug de grup????????? ?????
dragon_fly88
Postat pe 29 Iunie 2010 23:42

de lei si de alte animale domestice de pe langa casa omului!
size_back
Postat pe 30 Iunie 2010 10:09
De la: leo_, la data 2010-06-27 04:44:52
De la: kitty_krieger, la data 2010-06-26 20:12:39
De la: leo_, la data 2010-06-26 14:15:19
De la: kitty_krieger, la data 2010-06-25 12:21:59
De la: leo_, la data 2010-06-24 11:04:37
nu prietene, a fi barbat inseamna a respecta femeia/barbatul care te respecta. ce spui tu inseamna a fi o carpa.

daca ar fi toti ca tine, am fi o societate de barbari, fiecare am astepta exemple de respect de la ceilalti.... si pana atunci, Dumnezeu cu mila.....!
Vad ca te etalezi bine, nu asa

cand am citit mesajul tau prima data, pentru o secunda am crezut ca traiesc in Japonia si chiar oamenii au un cod de conduita ok si pe care eu am fost orb si nu l-am vazut, dar din pacate doar pt o secunda

intr-adevar, din pacate

din pacate pentru ca in secunda doi am fost trezit la realitate din alta cauza . a sunat telefonul exact cum am citit ce ai scris, iar o cunostinta m-a intrebat daca dorm, iar eu din greseala i-am spus ca da. atunci ea face "pai vezi ca vin si eu la tine sa imi arati si mie cum imi bag pozele in baza de date sa mi le pun pe site". apoi normal era ca fata sa se scuze ca m-a trezit.... uh... vezi unde va impotmoliti voi?

vezi mai, cum aplici tu teorema lui Leo in viata de zi cu zi? Cum esti tu regele generalizarii? Cum confunzi realitatea inconjuratoare cu fizica?
Si tot nu mi-ai zis, ce prizezi? Poate am si eu chef sa aberez asa din cand in cand
kitty_krieger
Postat pe 30 Iunie 2010 13:01
De la: kitty_krieger, la data 2010-06-30 13:01:54
De la: leo_, la data 2010-06-27 04:44:52
De la: kitty_krieger, la data 2010-06-26 20:12:39
De la: leo_, la data 2010-06-26 14:15:19
De la: kitty_krieger, la data 2010-06-25 12:21:59
De la: leo_, la data 2010-06-24 11:04:37
nu prietene, a fi barbat inseamna a respecta femeia/barbatul care te respecta. ce spui tu inseamna a fi o carpa.

daca ar fi toti ca tine, am fi o societate de barbari, fiecare am astepta exemple de respect de la ceilalti.... si pana atunci, Dumnezeu cu mila.....!
Vad ca te etalezi bine, nu asa

cand am citit mesajul tau prima data, pentru o secunda am crezut ca traiesc in Japonia si chiar oamenii au un cod de conduita ok si pe care eu am fost orb si nu l-am vazut, dar din pacate doar pt o secunda

intr-adevar, din pacate

din pacate pentru ca in secunda doi am fost trezit la realitate din alta cauza . a sunat telefonul exact cum am citit ce ai scris, iar o cunostinta m-a intrebat daca dorm, iar eu din greseala i-am spus ca da. atunci ea face "pai vezi ca vin si eu la tine sa imi arati si mie cum imi bag pozele in baza de date sa mi le pun pe site". apoi normal era ca fata sa se scuze ca m-a trezit.... uh... vezi unde va impotmoliti voi?

vezi mai, cum aplici tu teorema lui Leo in viata de zi cu zi? Cum esti tu regele generalizarii? Cum confunzi realitatea inconjuratoare cu fizica?
Si tot nu mi-ai zis, ce prizezi? Poate am si eu chef sa aberez asa din cand in cand

mai, nu stiu cum generalizez eu, insa in fiecare zi gasesc cate unul de asta. azi am gasit un inteligent de ala care nu stia boaba de psihologie, dar o dadea el cu termeni de astia gen "inteligenta empatica". stii chestii inexistente, dar tipul era foarte sigur ca eu nu inteleg ce spun si ca el detine cheia. nu am mai zis nimic, i-am dat dreptate si m-am gandit cu amar ca datorita oamenilor ca asta merge tara asa. poate ca generalizez, dar nu iau in calcul 5%-10% dintr-o populatie de 19 mil. e neglijabil. a, prizez cola destul de des, poti sa incerci.
leo_
Postat pe 30 Iunie 2010 23:31
naspa, ma baloneaza poate e de la coca
kitty_krieger
Postat pe 30 Iunie 2010 23:50
[

din pacate pentru ca in secunda doi am fost trezit la realitate din alta cauza . a sunat telefonul exact cum am citit ce ai scris, iar o cunostinta m-a intrebat daca dorm, iar eu din greseala i-am spus ca da. atunci ea face "pai vezi ca vin si eu la tine sa imi arati si mie cum imi bag pozele in baza de date sa mi le pun pe site". apoi normal era ca fata sa se scuze ca m-a trezit.... uh... vezi unde va impotmoliti voi?[/quote]
Si tot nu mi-ai zis, ce prizezi? Poate am si eu chef sa aberez asa din cand in cand [/quote]

din ce zice kityy..as putea imita un bibi acum ca asta e faza de WIPPED!
ionelaela
Postat pe 24 Iulie 2010 03:32
[

din pacate pentru ca in secunda doi am fost trezit la realitate din alta cauza . a sunat telefonul exact cum am citit ce ai scris, iar o cunostinta m-a intrebat daca dorm, iar eu din greseala i-am spus ca da. atunci ea face "pai vezi ca vin si eu la tine sa imi arati si mie cum imi bag pozele in baza de date sa mi le pun pe site". apoi normal era ca fata sa se scuze ca m-a trezit.... uh... vezi unde va impotmoliti voi?[/quote]
Si tot nu mi-ai zis, ce prizezi? Poate am si eu chef sa aberez asa din cand in cand [/quote]

ionelaela
[

ionelaela
si eu care credeam ca-s noutati
ceva cum ca femeile asa gandesc...
dragon_fly88
Postat pe 24 Iulie 2010 08:58
gandirea eronata si analiza intensiva a fiecarui rahatis e ceva natural pentru femei

se pierd in detalii de parca nu mai stiu nici ele ce au de analizat-daca ar fi orice de analizat, as zice

o femeie analizeaza pentru a vedea 10 solutii la o problema si pentru a se proteja de eventualele "neajunsuri" sau "hopuri"
bogdan76
Postat pe 24 Iulie 2010 18:53
de obicei gandirea eronata poarta numele de programare sociala.
iar analiza facuta de femei in general prevede diverse solutii la o problema, insa solutii pe care nu le va folosi niciodata. mie imi place mult o chestie auzita in timp ce discutau 2 prietene. dupa ce au tratat lucrurile 3 ore au ajuns la concluzia "fata, faci ce vrei ca doar esti libera sa alegi" :)))

foarte eleganta solutia finala.
leo_
Postat pe 26 Iulie 2010 12:38
De la: leo_, la data 2010-07-26 12:38:03de obicei gandirea eronata poarta numele de programare sociala.
iar analiza facuta de femei in general prevede diverse solutii la o problema, insa solutii pe care nu le va folosi niciodata. mie imi place mult o chestie auzita in timp ce discutau 2 prietene. dupa ce au tratat lucrurile 3 ore au ajuns la concluzia "fata, faci ce vrei ca doar esti libera sa alegi" :)))

da..stiu..nu e noua chestia cu 3 h vorbite pt a da asemenea "solutie"
si cand te gandesti ca-n alea 3 h se pot face alte lucruri
dragon_fly88
Postat pe 26 Iulie 2010 20:06
De la: bogdan76, la data 2010-07-24 18:53:18gandirea eronata si analiza intensiva a fiecarui rahatis e ceva natural pentru femei

se pierd in detalii de parca nu mai stiu nici ele ce au de analizat-daca ar fi orice de analizat, as zice

o femeie analizeaza pentru a vedea 10 solutii la o problema si pentru a se proteja de eventualele "neajunsuri" sau "hopuri"

imi place gandirea ta ,,sincer
ionelaela
Postat pe 27 Iulie 2010 00:16
De la: dragon_fly88, la data 2010-07-26 20:06:02
De la: leo_, la data 2010-07-26 12:38:03de obicei gandirea eronata poarta numele de programare sociala.

stim noi ce mda mai baieti sin pacate aveti dreptate..dar ne mai trezim si noi cateodata la realitate ca altfel uitam sa traim,nu?
ionelaela
Postat pe 27 Iulie 2010 00:17
De la: ionelaela, la data 2010-07-27 00:17:27

stim noi ce mda mai baieti sin pacate aveti dreptate..dar ne mai trezim si noi cateodata la realitate ca altfel uitam sa traim,nu?

femeile abordeaza problemele emotional si nu logic cum fac barbatii. logica presupune sa ceri sfatul pentru ca sa obtii cea mai buna solutie. abordarea emotionala presupune sa faci ce simti. de obicei femeile sunt interesate sa se descarce fata de cineva atunci cand au o problema. nu prea le intereseaza solutia. de asta discutiile dintre ele se termina in genul "faci ce vrei", adica "faci ce simti"
leo_
Postat pe 29 Iulie 2010 04:17
De la: leo_, la data 2010-07-29 04:17:03
De la: ionelaela, la data 2010-07-27 00:17:27

femeile abordeaza problemele emotional si nu logic cum fac barbatii. logica presupune sa ceri sfatul pentru ca sa obtii cea mai buna solutie. abordarea emotionala presupune sa faci ce simti. de obicei femeile sunt interesate sa se descarce fata de cineva atunci cand au o problema. nu prea le intereseaza solutia. de asta discutiile dintre ele se termina in genul "faci ce vrei", adica "faci ce simti"

ok ok am inteles punctul tau de vedere

mai cautam si noi solutii totusi ..o diferenta e in viteza de reactie in a pune solutia in aplicare
ionelaela
Postat pe 31 Iulie 2010 01:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Produse si Amenajari Japoneze 1 De la: mobilaecologica 1 August 2010 13:12
am nevoie de prietene in Kudilife, http://kudika.ro/KLI-ZX 13 De la: c0pilutsa 15 Iulie 2010 23:26
Pareri... 21 De la: SfDuminica 17 Octombrie 2010 00:41
gene false 1 De la: DINMARIANA 28 Mai 2010 11:24
Eu capricorn el fecioara 6 De la: yonutza95 24 Iunie 2010 11:48