Mai multe
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:29:38am 2 certficate de limba straina...cambrige si delfmai tu esti sigura ca stii ce este ala delf? unde ai luat diploma in Romania? inainte de delf ce diplome ai obtinut? [/quote] o secunda..am redactat aiurea... la franceza am DALF-UL....m-am adresat in orasul meu la centrul cultural francez,am dat cele 2 teste TEF si TCF si apoi am mai facut 3 luni de cursuri dupa care am obtinut DALF-UL asta dupa ce am terminat un liceu filologic[/quote] inainte de dalf exista un alt examen de limba franceza care se numeste dilf.faptul ca tu confunzi dalf cu delf ma convinge de importanta pe care ai dat-o acestui examen. |
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 20:36 |
||
|---|---|---|
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:33:45mama mea nu cunoaste stituatia mea...de cand e aceasta situatie am fost doar de 2 ori acasa Poate ar fi cazul sa fii mai apropiata de ea , poate macar de sfaturile ei ai asculta ! |
||
|
Postat pe 31 Mai 2010 20:39 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:33:45mama mea nu cunoaste stituatia mea...de cand e aceasta situatie am fost doar de 2 ori acasasi te-ai gindit sa bagi femeia in cimitir de tinara? mai copil baga-ti mintilie in cap si cauta un baiat liber,de o virsta cu tine,gusta din dragostea copilareasca conform virstei tale ci nu iti pierde vremea cu iubiri inchipuite! lasa individul ala sa aiva grija de copilul pe care la facut cu nevasta lui si tu traieste cu sufletul curat! eu ca mama as muri pe loc daca as auzi asa ceva
|
||
|
|
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 20:43 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-05-31 20:39:06De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:33:45mama mea nu cunoaste stituatia mea...de cand e aceasta situatie am fost doar de 2 ori acasa ai dreptate...noi doua am fost extrem de apropiate...si cat a fost asa...am fost un copil ideal,chiar daca ma vine greu sa credeti...asta pana am fost violata...de atunci m-am indepartat de toata lumea |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 20:49 |
||
De la: kudika1993, la data 2010-05-31 20:43:13De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:33:45mama mea nu cunoaste stituatia mea...de cand e aceasta situatie am fost doar de 2 ori acasasi te-ai gindit sa bagi femeia in cimitir de tinara? mai copil baga-ti mintilie in cap si cauta un baiat liber,de o virsta cu tine,gusta din dragostea copilareasca conform virstei tale ci nu iti pierde vremea cu iubiri inchipuite! lasa individul ala sa aiva grija de copilul pe care la facut cu nevasta lui si tu traieste cu sufletul curat! eu ca mama as muri pe loc daca as auzi asa ceva iti dai seama ca nu l-as fi prezentat mamei decat atunci cand ar fi devenit un barbat singur eu nu-l impiedic sa aibe grija de copilul lui... |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 20:51 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:49:45De la: scorpio67, la data 2010-05-31 20:39:06De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:33:45mama mea nu cunoaste stituatia mea...de cand e aceasta situatie am fost doar de 2 ori acasa Ar fi trebuit sa te deschizi cu toate ca nu e usor sa vorbesti despre o asa grozavie , ca violul , spre mama ta , eu sunt sigura ca te-ar fi inteles si sustinut in continuare.Faptul ca te-ai inchis in tine te va face sa uiti mult mai greu , era mai bine sa fi putut sa vorbesti cuiva , sa descarci toata sila si groaza aia adunata in tine.Pacat ca ti s-a intamplat asa ceva , e un lucru traumatizant. |
||
|
Postat pe 31 Mai 2010 20:56 |
||
|
[Ar fi trebuit sa te deschizi cu toate ca nu e usor sa vorbesti despre o asa grozavie , ca violul , spre mama ta , eu sunt sigura ca te-ar fi inteles si sustinut in continuare.Faptul ca te-ai inchis in tine te va face sa uiti mult mai greu , era mai bine sa fi putut sa vorbesti cuiva , sa descarci toata sila si groaza aia adunata in tine.Pacat ca ti s-a intamplat asa ceva , e un lucru traumatizant.[/quote] ar fi suferit ingrozitor sa afle ca am trecut prin asa ceva,in plus ar fi trait cu grija pt mine oricand...in plus tata daca ar fi auzit n-ar fi facut fata,are pb mari cu inima |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 21:11 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 21:11:37[Ar fi trebuit sa te deschizi cu toate ca nu e usor sa vorbesti despre o asa grozavie , ca violul , spre mama ta , eu sunt sigura ca te-ar fi inteles si sustinut in continuare.Faptul ca te-ai inchis in tine te va face sa uiti mult mai greu , era mai bine sa fi putut sa vorbesti cuiva , sa descarci toata sila si groaza aia adunata in tine.Pacat ca ti s-a intamplat asa ceva , e un lucru traumatizant. ar fi suferit ingrozitor sa afle ca am trecut prin asa ceva,in plus ar fi trait cu grija pt mine oricand...in plus tata daca ar fi auzit n-ar fi facut fata,are pb mari cu inima[/quote] Este de apreciat ca ti-ai protejat parintii dar ti-ai cam nenorocit sufletul si psihicul .Astea nu se uita niciodata si te afecteaza pentru toata viata .Sper sa ai puterea sa treci peste chiar daca tu vrei s-o faci singura fara ajutorul nimanui .
|
||
|
Postat pe 31 Mai 2010 21:15 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 21:11:37[Ar fi trebuit sa te deschizi cu toate ca nu e usor sa vorbesti despre o asa grozavie , ca violul , spre mama ta , eu sunt sigura ca te-ar fi inteles si sustinut in continuare.Faptul ca te-ai inchis in tine te va face sa uiti mult mai greu , era mai bine sa fi putut sa vorbesti cuiva , sa descarci toata sila si groaza aia adunata in tine.Pacat ca ti s-a intamplat asa ceva , e un lucru traumatizant. ar fi suferit ingrozitor sa afle ca am trecut prin asa ceva,in plus ar fi trait cu grija pt mine oricand...in plus tata daca ar fi auzit n-ar fi facut fata,are pb mari cu inima[/quote] noi parintii trebuie sa fim alaturi de copiii nostrii mai ales la greu.faptul ca ai fost violata nu a fost dependent de vointa ta si nu il poti folosi ca motiv al altor lucruri urmatoare. daca nu poti vorbi cu mama ta vorbeste cu un psiholog(banuiesc ca aveti la scoala) si ai sa vezi ca vei uita acest nefericit episod.cel ce te-a violat nu trebuie sa scape nepedepsit deoarece va mai face acest lucru si altor fete ......................................................................................................................................................................cu privire la problema cealalta sa sti ca minciuna are picioare scurte si parintii tai vor afla adevarul si nu o sa le pice deloc bine! lumea te va judeca si te va blama .atunci sa te gindesti la inima tatalui tau care zici ca are probleme! |
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 21:22 |
||
Este de apreciat ca ti-ai protejat parintii dar ti-ai cam nenorocit sufletul si psihicul .Astea nu se uita niciodata si te afecteaza pentru toata viata .Sper sa ai puterea sa treci peste chiar daca tu vrei s-o faci singura fara ajutorul nimanui . [/quote]Ei sunt totul pt mine,noi am fost f uniti,vorbeam problemele in 3,m-au tratat mereu ca si cand as fi avut un cuvant de spus,nu eram doar copilul care "nu stie",parerea mea conta.Si s-au straduit enorm sa-mi ofere conditii,sa am o copilarie fericita,apoi sa ma sustina in ce am ales sa fac.La o singura sedinta cu parintii mama a fost sfatuita sa inv mai mult la matematica,nu mi-a placut deloc,dar a fost suficient sa o vad ca nu s-a simtit bine in acel moment,ca sa invat si matematica Am participat la diferite concursuri de creatie.De mica am simtit acel impuls de a face ceva in viata incat sa fie mandri de mine Imi cer scz fata de acea kudika pe care am jignit-o,insa nu suport sa spuna cineva ceva rau despre parintii mei,pt ca sunt niste oameni de milioane. Am inceput sa muncesc din primul an de facultate fara ca ai mei sa fie de acord,pt ca vroiam banii mei...acum mi-a pierit cheful de viata...nu pot sa uit momentele alea si simt ca daca as renunta la barbatul asta putinul echilibru pe care l-am dobandit s-ar duce pe apa sambetei |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 21:23 |
||
|
noi parintii trebuie sa fim alaturi de copiii nostrii mai ales la greu.faptul ca ai fost violata nu a fost dependent de vointa ta si nu il poti folosi ca motiv al altor lucruri urmatoare. daca nu poti vorbi cu mama ta vorbeste cu un psiholog(banuiesc ca aveti la scoala) si ai sa vezi ca vei uita acest nefericit episod.cel ce te-a violat nu trebuie sa scape nepedepsit deoarece va mai face acest lucru si altor fete ......................................................................................................................................................................cu privire la problema cealalta sa sti ca minciuna are picioare scurte si parintii tai vor afla adevarul si nu o sa le pice deloc bine! lumea te va judeca si te va blama .atunci sa te gindesti la inima tatalui tau care zici ca are probleme![/quote] este f adevarat,ca merita pedepsit insa cum pot proba? cand mi-am revenit din socul suferit in acel moment am vrut sa ma duc sa ma adresez politiei insa am realizat ca nu aveam cu ce sustine afirmatia mea,nu mi-a lasat semne...m-a mobilizat si atata tot... la psiholog am mers,insa in afara de retete cu xanax nu m-a ajutat cu nimic...dormeam mereu,de asta am renuntat la serviciu,si nu mai puteam face nimic |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 21:27 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 21:27:18 noi parintii trebuie sa fim alaturi de copiii nostrii mai ales la greu.faptul ca ai fost violata nu a fost dependent de vointa ta si nu il poti folosi ca motiv al altor lucruri urmatoare. daca nu poti vorbi cu mama ta vorbeste cu un psiholog(banuiesc ca aveti la scoala) si ai sa vezi ca vei uita acest nefericit episod.cel ce te-a violat nu trebuie sa scape nepedepsit deoarece va mai face acest lucru si altor fete ......................................................................................................................................................................cu privire la problema cealalta sa sti ca minciuna are picioare scurte si parintii tai vor afla adevarul si nu o sa le pice deloc bine! lumea te va judeca si te va blama .atunci sa te gindesti la inima tatalui tau care zici ca are probleme! este f adevarat,ca merita pedepsit insa cum pot proba? cand mi-am revenit din socul suferit in acel moment am vrut sa ma duc sa ma adresez politiei insa am realizat ca nu aveam cu ce sustine afirmatia mea,nu mi-a lasat semne...m-a mobilizat si atata tot... la psiholog am mers,insa in afara de retete cu xanax nu m-a ajutat cu nimic...dormeam mereu,de asta am renuntat la serviciu,si nu mai puteam face nimic[/quote] psihologul nu are drept sa dea retete el doar te ajuta discutind! numai psihiatrul poate da tratament! totusi eu zic ca daca vb cu mama ta te eliberezi!(eu as prefera ca fica mea sa nu ascunda nimic de mine)
|
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 21:33 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 21:23:21Este de apreciat ca ti-ai protejat parintii dar ti-ai cam nenorocit sufletul si psihicul .Astea nu se uita niciodata si te afecteaza pentru toata viata .Sper sa ai puterea sa treci peste chiar daca tu vrei s-o faci singura fara ajutorul nimanui . Ei sunt totul pt mine,noi am fost f uniti,vorbeam problemele in 3,m-au tratat mereu ca si cand as fi avut un cuvant de spus,nu eram doar copilul care "nu stie",parerea mea conta.Si s-au straduit enorm sa-mi ofere conditii,sa am o copilarie fericita,apoi sa ma sustina in ce am ales sa fac.La o singura sedinta cu parintii mama a fost sfatuita sa inv mai mult la matematica,nu mi-a placut deloc,dar a fost suficient sa o vad ca nu s-a simtit bine in acel moment,ca sa invat si matematica Am participat la diferite concursuri de creatie.De mica am simtit acel impuls de a face ceva in viata incat sa fie mandri de mine Imi cer scz fata de acea kudika pe care am jignit-o,insa nu suport sa spuna cineva ceva rau despre parintii mei,pt ca sunt niste oameni de milioane. Am inceput sa muncesc din primul an de facultate fara ca ai mei sa fie de acord,pt ca vroiam banii mei...acum mi-a pierit cheful de viata...nu pot sa uit momentele alea si simt ca daca as renunta la barbatul asta putinul echilibru pe care l-am dobandit s-ar duce pe apa sambetei[/quote] Trebuie sa intelegi ca ajutorul lui este efemer, eu nu cred ca va dura si mai mult trebuie sa nu devii dependenta de el , gaseste o modalitate sa te ridici singura , sa devii mai puternica , sa treci peste nenorocirea asta si sa simti din nou ca viata merita traita, ca are gust si e plina de culoare.Nu te mai ascunde in umbra lui, cauta ajutor si mergi mai departe.nu te mai lasa dusa de val, agata-te de viata si traieste-ti tineretea pentru ca merita , chiar daca tie nu ti se mai pare. |
||
|
Postat pe 31 Mai 2010 21:41 |
||
|
draga mea.....se vede clar in tot ce-ai spus aici ca judecata ti-e tulbure ..dar n-am sa te acuz pentru asta deoarece e de inteles la sentimentele pe care i le porti imi permit din nou sa te sfatui sa nu -ti mai inchipui ca intre tine si sotia lui va fi vreodata o cale de comunicare ....niciodata nu va fi dealtfel nici copilul nu va sta la el ci la mama lui iti mai spun ca mamele dorm cu copii lor din foarte multe motive si nu intotdeauna copilul este de vina ci si sotul deoarece nu suporta foiala bebelului sau plansetele lui... pe motiv ca nu se poate odihni... asa ca nu-i mai pune tu in carca sotiei ca nu doarme cu sotul ci doarme cu copilul pentru ca asta e numai un motiv de vaiete pentru nefericitul sot ca sa se faca crezut si strans in brate de indurerat ce este e o vrajeala de 2 bani iar cand tu o sa ai copii o sa ajungi la vorba mea si ai sa vezi ca nu te mint. in rest imi permit sa-ti mai atrag atentia asupra unei afirmatii de-ale lui pe care ai afisat-o aici a spus "vrei sa ma indepartezi" ?????????????? ai grija ca vorbele mele incep sa se adevereasca si deja te face vinovata de despartirea voastra care dupa aparerea mea nu e prea departe cum simte o mica raceala intima din partea ta.... sau observa orice urma de judecata rationala la tine...incepe sa te santajeze sentimental... si sunt sigura ca la intrebarea asta tu deja tremuri de frica sa nu-l pierzi esti prea naiva si prea inocenta draga mea in general barbatii care afla ca iubitele lor sunt /au fost violate deja capata un soi de repulsie fata de acestea pentru ca nu accepta sa l-i se incalce teritoriul el nu face altceva decat sa profite de experienta ta neplacuta si sub motiv ca te consoleaza isi intretine cu tine tonusul masculin in rest ma bucur sincer pentru tine ca ai trecut cu bine de trauma ta si ca inca n-ai capatat oroare de barbati....iar asta e un semn ca iti revii rapid ce naiba ai fata? nu vezi ca te agati de gatul lui ca inecatul de sfoara? esti tanara.....iubeste-te cu el dar nu te implica in problemele lui pentru ca mai tarziu vei afla chiar din gura lui ca nu i-a mers bine in casnicie tocmai din cauza ta poti sa-l pui la incercare draga mea nu te mai culca cu el....impunei sa termine povestea cu nevasta-sa...dai un termen de timp in care sa vina la tine cu divortul in mana si daca asta se mai inoarce la tine vreodata iti dau voie sa-mi aplici ce corectie vrei tu barbatii raman barbati... niste prosti dar smecheri...niste gigolo in cautarea unei pasarici umede si slabe de inger pe care s-o consoleze de fiecare data cand cred ei ca e nevoie iubeste-l draga...culca-te cu el cand vrei....satisface-ti poftele trupesti...pentru ca te asigur ca si el la randul sau tot asta face |
||
|
kudika105225 Postat pe 31 Mai 2010 23:05 |
||
|
si te rog eu nu-ti mai plage atata de mila capul sus si nu fi bleaga a fost ..gata... a trecut totul n-a fost usor si nici n-o sa fie ceva usor in viata asta nu te mai vaicari atata ca tu nu vezi ca nu te asculta nimeni? esti singurul tau ajutor nu te mai agata de nimeni...agata-te de tine si de ceea ce poti face inspre binele tau FATOOOOOOOO.....VIATA E FRUMOASA.....insa nu trebuie decat s-o descoperi si sa stii s-o traiesti...asaaa... cu bune si cu rele cum e ea hai.... te pup pustoaico.... si mai vb |
||
|
kudika105225 Postat pe 31 Mai 2010 23:15 |
||
|
Trebuie sa intelegi ca ajutorul lui este efemer, eu nu cred ca va dura si mai mult trebuie sa nu devii dependenta de el , gaseste o modalitate sa te ridici singura , sa devii mai puternica , sa treci peste nenorocirea asta si sa simti din nou ca viata merita traita, ca are gust si e plina de culoare.Nu te mai ascunde in umbra lui, cauta ajutor si mergi mai departe.nu te mai lasa dusa de val, agata-te de viata si traieste-ti tineretea pentru ca merita , chiar daca tie nu ti se mai pare.[/quote] iti multumesc ca ai incercat sa ma intelegi |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 23:53 |
||
|
copilul lor are 12 ani nu stiu...el prin acea intrebare mi-a transmis ca nu vrea sa se puna pb intre noi,in acesti termeni,adica sa ne bucuram de prezent si sa nu ne gandim la un viitor impreuna Insa...voi incerca sa ma detasez putin cate putin de el,am sa devin mai pasiva,si daca nu va lua o hotarare,probabil va trebui sa iau eu atitudine...ori una,ori alta |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 23:56 |
||
|
hai salut.....iubitaaaa.....spuneai ca , copilul are 12 ani? , pai inseamna ca el are undeva intre 35-40 de ani? Hmmmmm...scapa cat mai repede de el daca vrei sa-ti fie bine el deja trece prin criza celor 40 de ani ...un prag psihologic de care sufera toata lumea dar mai ales barbatii... se spune asa...."fereste-te de iubirea celor 40 de ani ...pentru ca este dramatica si nu duce la nimic bun" el nu face altceva decat isi retraieste tineretea...isi pune acum in valoare toate trairile si manifestrile pe care s-i le-a refulat si de care a fost frustrat toata tineretea lui. in curand ..cand va realiza ca si-a indeplinit toate visurile lui masculine...de a darui..de a iubi...iti va gasi iute un repros si ai sa te trezesti cu un piciorus in fund... si din nou vei cadea in depresie si vei zice ca lumea e rea cu tine revenind la mama si copil..... de la varsta de 10 ani...baietii au erectie.... si nu mai suporta sa doarma chiar ei cu mama lor asa ca schema cu "ea doarme cu copilul "pica din start si daca tot zici ca refuza sa doarma cu el...sotul...te sigur ca ea stie ce gigolo are in casa sii suporta apucaturile pentru bunul sau trai dar chiar si asa....fii sigura ca ea e o femeie desteapta sa-i suporte prezenta pentru toate nevoile ei fiziologice si materiale si inca profita din plin ...ba chiar se bucura...si in afara de faptul ca stie de tine(chiar de la el)...in afara de "proasta" alta eticheta nu ai in discutiile lor si din partea ei...si din partea lui nu esti decat pasarica care ii ciripeste la urechiuse .... primitoare si umeda si calda si te accepta chiar ea la randul ei...stiind ca e una acolo care ii face mendrele minunatului sot si o scuteste pe ea de unele posibile neplaceri sexuale...ma intelegi.. draga.... iubesti pe cine nu trebuie ti-a luat mintile tulburi si asa.... cu un apartament, masina,etc....si crezi ca a dat norocul peste tine ei bine......nu e asa acum daca vb despre principii...... principiile nu folosesc la nimic e la fel ca si religia.....un mod de constrangere de control si de manipulare a maselor eu nu mai cred de mult in principii...dar cred foarte mult in limita bunului simt de aceea spun...iubeste...simte-te bine...dar nu intrece masura bunului simt daca ai ajuns sa deranjezi o familie de oameni si asa frustrata de bucurii familiale...retrage-te daca nici tu nu stii incotro s-o iei si ai ajuns sa citesti pe site-ul esta ce mai zic oamenii.... eu zic sa pui piciorul in prag si sa te retragi din aventura ta pana nu e prea traziu pentru tine asta n-o sa renunte niciodata la copil si la nevasta in favoarea ta si daca spre surprinderea mea ar face-o....n-o sa ai zile bune cu el...crede-ma ai sa repeti povestea nevestei lui la nesfarsit pana se va gasi una care sa-ti ia locul exact ca acum si referitor la laudele realizarilor tale te admir pentru toate realizarile tale insa nu sunt suficiente sa ucizi pe cineva cu ele de pilda eu la varsta de 22 de ani...eram la facultate... aveam servici de la 19 ani ...eram casatorita...aveam un copil de un an....imi cumparasem un apartament in rate si o masina ...si-i trimiteam baini sotului meu care facea o scoala militara....si la 25 de ani imi investeam in propria afacere... ca sa nu mai spun ca pana la 22 de ani.... facuse-m o groaza de cursuri si cursulete care nu mi-au folosit la nimic...nici facultatea nu mi-a folosit...nici prima...nici a doua important e ca in viata asta sa lasi o ampreta fizica si una morala draga mea... restul sunt nimicuri.... ca niste bomboane invelite in staniol care stralucesc la soare dar culmea ...se topesc cand sunt scoase la lumina ....si nu mai faci nimic cu ele ia-ti viata in piept singura... si nu te mai amoreza de putza de barbat cu bani sub motiv ca-ti tine moralul ridicat dupa nus'ce traume aaaaa....sa nu uit vezi ca 90% din barbati intra la andropauza in jurul varstei de 45-50 de ani.....si o sa te vezi nevoita sa foloseti Viagra ... si te asigur eu ca nu e ieftina.... si andropauza lor e mult mai dura si mai urata decat menopauza noastra gaseste-ti unu de anii tai...care in ciuda faptului ca nu ar avea bani sa te intretina...cu siguranta te va iubi sincer |
||
|
kudika105225 Postat pe 1 Iunie 2010 12:05 |
||
|
cum le stii pe toate... are o fetita si el are 33 de ani,eu i-am vazut buletinul,tie nu ti-l pot arata cu gurita lui a zis ca daca ar fi avut 40 de ani n-ar mai fi divortat,insa mai are de trait |
||
|
kudika189597 Postat pe 1 Iunie 2010 12:15 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 19:50:29tocmai ca n-am primit decat 2-3 pareri obiective,restul v-ati gasit sa faceti pe-a moralele cu mine...ati luat doar tiparul,inca una cu unul caasatorit fara sa analizati detaliile hai nu ma innebuni...da cum de te intereseaza pe tine parerea celor di jur? |
||
|
one_size Postat pe 1 Iunie 2010 12:48 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:00:39da,si eu am muncit 2 ani jumatate la o firma cu capital francez full time si ma duceam numai in restante ca nu aveam posibilitate sa merg la cursuri si sa si muncesc...dar acum urmeaza licenta si ma intereseaza cum o iau da na-i rezistat prea mult in viata reala..ca ai si revenit! ce lume bai nene rea..nu te intelege ca tu esti frumoasa si dahsteapta si d'aia ti-o facut ala cadoiae!
|
||
|
one_size Postat pe 1 Iunie 2010 12:49 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:29:38am 2 certficate de limba straina...cambrige si delfmai tu esti sigura ca stii ce este ala delf? unde ai luat diploma in Romania? inainte de delf ce diplome ai obtinut? [/quote] o secunda..am redactat aiurea... la franceza am DALF-UL....m-am adresat in orasul meu la centrul cultural francez,am dat cele 2 teste TEF si TCF si apoi am mai facut 3 luni de cursuri dupa care am obtinut DALF-UL asta dupa ce am terminat un liceu filologic[/quote] si cum ziceam lumea-i rea fata nu intelege ca esti un geniu nedescoperit!
|
||
|
one_size Postat pe 1 Iunie 2010 12:51 |
||
| si totusi la un moment dat princiipiile se impletesc cu sentimentele si in acel moment o sa simti ce trebuie sa faci | ||
|
yumy Postat pe 1 Iunie 2010 12:52 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-06-01 12:15:07cum le stii pe toate... fata eu chiar te cred pe cuvant!
|
||
|
one_size Postat pe 1 Iunie 2010 12:54 |
||
De la: one_size, la data 2010-06-01 12:54:35De la: kudika189597, la data 2010-06-01 12:15:07cum le stii pe toate... eu o cred numai daca se jura pe rosu!
|
||
|
touch_me Postat pe 1 Iunie 2010 13:03 |
||
De la: yumalai, la data 2010-06-01 12:52:34si totusi la un moment dat princiipiile se impletesc cu sentimentele si in acel moment o sa simti ce trebuie sa faci dand din putul gandirii este asta iumalaico?sau iar ai dat copy/paste?
|
||
|
one_size Postat pe 1 Iunie 2010 13:05 |
||
De la: touch_me, la data 2010-06-01 13:03:34De la: one_size, la data 2010-06-01 12:54:35De la: kudika189597, la data 2010-06-01 12:15:07cum le stii pe toate... hai fata crede-o pe cuvant si tu!
|
||
|
one_size Postat pe 1 Iunie 2010 13:07 |
||
De la: one_size, la data 2010-06-01 13:05:24De la: yumalai, la data 2010-06-01 12:52:34si totusi la un moment dat princiipiile se impletesc cu sentimentele si in acel moment o sa simti ce trebuie sa faci ar vrea ea da vezi tu putul ei n-are fund!
|
||
|
touch_me Postat pe 1 Iunie 2010 13:13 |
||
|
in concluzie,ce mi-ati sugerat voi este fie sa ma retrag ca sunt "proasta" din poveste,fie daca m iubeste sa divorteze... V-am ascultat sfatul si i-am propus ori eu ori nevasta-sa... cand voi avea un raspuns,vi-l comunic si voua... |
||
|
kudika189597 Postat pe 1 Iunie 2010 14:05 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-06-01 14:05:00in concluzie,ce mi-ati sugerat voi este fie sa ma retrag ca sunt "proasta" din poveste,fie daca m iubeste sa divorteze... Care voi , ca eu nu-mi amintesc sa-ti propus asta . |
||
|
Postat pe 1 Iunie 2010 14:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Terifiant si dureros | 10 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:53 |
| ce decizie sa iau, da ti mi un sfat | 45 | De la: naughty 26 Iulie 2010 16:50 |
| se gandeste la despartire cumva? | 26 | De la: barda_ 18 Septembrie 2011 23:25 |
|
|
||
| 400 de baieti ... | 20 | De la: coldwind 11 Martie 2010 21:40 |
| Tine de curaj sa-ti dai cu parerea | 197 | De la: Lusha_ubitik 22 Mai 2010 18:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.